מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סקסבתימית21/05/2009
אני נשואה פחות משנה,אני בחודש שביעי ואני מרגישה שבעלי לא נמשך אליי בגלל ההריון מה לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לא יודע האם זה אכן
ד``ר עידן מיליצ`ר21/05/2009כפי שאת מרגישה או שזה לא כך. גם אם זה נכון, יהייה נכון לחכות עוד חדשיים ולראות מה ילד יום......
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל..
מיכאל23/05/2009אל תתיאשי ממנו!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתוסכל בן 21עדי21/05/2009
שלום, יש לי בעיה מאוד מתסכלת:
אני מגיע לשפיכה ממש מהר, לפעמים עוד לפני החדירה. ניסיתי לשים חומר השהייה וזה בעייתי, כי מצד אחד הרגישות של הפין יורדת ולא קרה מצב שגמרתי לפני החדירה, אבל יש לו בעיה הרסנית אחרת שצד שני הוא פשוט יורד מזיקפה ואז זה פשוט "מחרבן" את כל האווירה. אם אני לא שם את המשהה, והחברה לוקחת גלולות, אז אני פשוט גומר פעם ראשונה בשניות וכל כמה דקות שאני חודר בפעמים הבאות( כל זה מלווה בהמון זרע, מה שיוצר תחושת אי נעימות של ממש). אני מרגיש שאני בחיים לא אגיע למצב של לספק אשה. הבעיה הזאת ובנוסף לכל הכובד הזה יש לי עדיין לעיתים רחוקות אמנם פעמים שאני קם בבוקר ומגלה נוזל זרע בתחתון (קרי לילה), תופעה שלא נעלמה בגיל ההתבגרות עד להיום (שכן אני בן 21).
מה גם שהפין שלי הוא באורך של בערך 13 ס"מ, לפני כמה שנים זה ממש הפריע לי וחשבתי שאני לא יצליח לקיים סקס נורמלי בכלל, אבל בעיית הגודל ירדה יחסית אחרי שעשיתי סקס עם שני חברות שהיו לי,ואז בעיית הגודל שהפריעה עד אז(כי הבנתי שמה שיש לי זה מספיק לקיום סקס נורמלי), הוחלפה בבעיית השפיכה ההרסנית.
בעיית השפיכה הזאת משפיעה לי מאוד על החיים, שכן אני מרגיש לפעמים רתיעה מלהתחיל עם בנוות, כי אני יודע שנושא הסקס יגיע ואני אצא אפס במיטה ואני אתבעס על עצמי, וכל הערך העצמי שלי יורד ממש. אני מרגיש שכל גבר אחר יכול לתת מענה לתחום בו אין לי סיכוי עם בחורה, ולכן אני מוריד מהערך שלי בכל פעם מחדש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהו?
עדי22/05/2009מישהו מומחה שיכול לעזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגומר מהר ולחוץ על תשובה
28/05/2009אתה מתאר שפיכה מרובה תוך כדי (לפני הגמירה) וזה PRECUM, נוזל סיכה אשר מכין את השופכה לקראת הגמירה. זה תקין ובריא. לא נקודה למבוכה, כי זה מצביע על בריאות מינית. מקסימום שים טישו בצד ותנגב.
קרי לילה זה גם נורמלי לגמרי. גם בגיל 21 (ובעצם בכל גיל) זו לא בעיה.
איבר מינך הוא בגודל נורמלי וגם זה תקין לגמרי.
שפיכה מהירה - יש על כך המון מידע בפורום. הטיפול המועדף אינו ע"י מאלחש, אלא טיפול מיני במסגרתו אתה לומד לשלוט על עיתוי השפיכה.
כמו כן אתה מתוסכל שמא לא תוכל לספק אישה ולגבי נקודה זו כדאי שתלמד דרכים נוספות מעבר לחדירה. עיקר הדרך לספק אינה בחדירה ואינה עם איבר מינך. כדאי שתיעזר בטיפול מיני , בייחוד בקשר לחלק הרגשי והדימוי הגברי הנמוך שפיתחת עקב כך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשה
עדי10/06/2009זה לא שאני לא יודע לספק בחורה שלא בחדירה, ממש לא ולהיפך.. אני חושב שאני עושה את זה בצורה טובה, אבל השפיכה המוקדמת יכולה לבוא בפור פליי או אפילו בגירוי ממושך שאפילו לא הורדנו שנינו את כל הבגדים.. (פדיחות אש)
באמת שהתגברתי על הגודל שלי, כי הבנתי שזה שטות אבל תשמע זה קשה שזה נפלט מהר, גם לי וגם לבחורה (אפילו אם היא לא אומרת את זה)..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשפיכה מהירה
11/06/2009התייחסתי לאופן הטיפול בתשובתי.
גש לטיפול מיני
ב ה צ ל ח ה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקסולוג/ייעוץ מיניליאת21/05/2009שלום רב,
אשמח אם תוכלו להמליץ לי על סקסולוג/מייעץ מיני בירושלים. ניסיתי לברר, אך אינני מצליחה למצוא שמות של מטפלים.
אני נמצאת במערכת יחסים עם בן זוג אוהב ותומך, אבל אני פשוט לא מצליחה לגמור. אף פעם לא גמרתי וזה התחיל לתסכל אותי נורא! קראתי הרבה על כמה שסקסולוגים עוזרים לאנשים וזה מאוד מעודד אותי.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתוכלי למצוא את שמות המטפלים המיניים
ד``ר עידן מיליצ`ר21/05/2009המוכרים והמוסמכים באתר האגודה הישראלית לטיפול מיני.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתירוץ מענין ?פלרי20/05/2009אנחנו בני 50 נשואים עם ילדים .
בשנים האחרונות אשתי מתחמקת מהסקס בינינו בטענה שפעמיים בשבוע מלחיץ אותה ולכן היא לא נהנת .
האם נראה לכם / לכן שהסיבה הגיונית או שזה תירוץ להמשך התחמקות מהסקס והקטנת התדירות .
מה שמפריע לי זה שאני נהדר הרבה מהבית עקב נסיעות בארץ ובחו"ל לשבועות וכשאני חוזר לא היה לחץ באותם שבועות שלא הייתי וגם אז לצערי היא לא נהנת ומחפשת את ההנאה .
אז היכן לדעתכם הבעיה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמתחמקת
22/05/2009אולי הבעיה בתקשורת. אתה צריך להבין מדוע היא מתחמקת. ייתכן וזה קשור לגיל המעבר, בו רמת ההרמונים יורדת והחשק יורד. ייתכנו גורמים אחרים רגשיים. ייתכן והיא לא מודעת להשלכה של "ההתחמקות" שלה עליך ועד כמה אתה במצוקה מכך.
דבר איתה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרגשה אישית מוזרה:(עצובה קצת...19/05/2009שלום,
אינני יודעת אם השאלה שלי קשורה לפורום או שאני צריכה פסיכולוג אבל אשמח לתשובה או להפנייה לפורום אחר.
בגדול אני בחורה מינית מאוד תמיד אהבתי סקס והתענינתי בחוויותיו המסתוריות והסוערות יצא לי גם לבגוד בבן זוג קודם ותמיד איכשהו עם בני זוג אני מגיעה למצב שתמידית אני מאוננת גם על אחרים בתוספת פנטזיות שונות שגורמות לי להנאה.
כיום אני נמצאת במערכת זוגית עם בחור מדהים שאני מאחלת לי אותו לבעל אבל אני עדין מפנטזת פנטזיות אחרות ומאוננת על אחרים אני חוששת שיבוא יום ואתפתה למרות שאינני רוצה כלל וכלל אני מאוד רצינית איתו.
האם מה שאני עושה כלומר המחשבות שלי והסיפוק הוא משהו ידוע אצל נשים ? אסור? האם זה אומר שאני אכן אבגוד בו בשלב כלשהו בגלל שהרעיונות על אחרים קיימים אצלי?
אני ממש מתוסכלת מזה אבל לפעמים יש ימים שאני רואה כל מיני בנים וישר עובר לי בראש הסקס איתם ואיך הוא יהיה...
אודה לתשובה
העצובה...
:(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראפשר התייחסות בבקשה...
עצובה קצת...26/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין הרבה מה לעשות את צריכה להשאיר
M26/05/2009את זה בגדר פנטזיות בלבד ולא להגשים את זה,כל עוד זה בגדר אוננות בלבד אין בעיה אם זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשובשני19/05/2009שלום, חשבתי לעצמי..
מה בעצם גורם לנו להנות מסקס?
אני לא נהנת בכלל...האם אני צריכה לפנות לרופא?
אפילו כשאני גומרת אני לא נהנת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרגמירה זה מהנה אם את לא נהנת את לא
מישהו20/05/2009גומרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחופשי ככה
האבירה21/05/2009!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם את...
חכם!!!22/05/2009אם את לא נהינית את לא עושה משהו נכון! את צריכה למצוא למה את לא נהינת ולנסות לפתור את הבעיה! אל תדאגי את תהני כשיגיע הזמן!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוננות לבן הזוגלילך19/05/2009שלום שמי לילך בת 19.
הבאתי ביד לבן הזוג שלי.שהוא צעיר ממני בן 16
והיה לי פצע באצבע.ביד שמאל והבאתי לו ביד ימין.ביד.
שנפצעתי בערך שעה שעתיים לפני.
ולא היה הפצע פלסטר רק נייר מגולגל עם אלכהול 70% או 90% לחיטוי ששמתי על הפצע.
והבאתי לו ביד עם קרם כזה .השאלה שלי שהוא גמר ראיתי משהו עף כזה ליד הפצע או שזה היה הקרם או שזה היה השפיך?או נוזל קדם שפיכה .יכול להיות.
בוודאות אני יודעת שאין לו איידס!!
אבל האם איידס יכול להיווצר לבדד עקב כך שזה היה ליד הפצע?????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראיידס לא יכול להיווצר מעצמו לעולם!
מישהו20/05/2009או שהוא נשא ואת יכולה להידבק מימנו או שלא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר חשק מיניאמא19/05/2009שלום,
אני בת 33 נשואה מזה כשמונה שנים לבעלי בן ה- 35 (עמו התחנתי לאחר כשנתיים וחצי של חברות) ויש לנו שני ילדים- האחד בן כמעט ארבע והשניה בת כשנה וחצי, אותה עודני מניקה.
יש לי בעל מקסים, אוהב אותי מאד, דואג, נוח, מתחשב, עושה בשבילי הכל ואני מאד אוהבת אותו ונמשכת אליו.
היחסיים ביננו טובים, התקשורת טובה, אנחנו לא רבים הרבה (למעט בשנה האחרונה שהיו בינינו מריבות בלתי פוסקות סביב נושא ההנקה והרגלי השינה של הקטנה).
בעלי הוא הראשון והיחידי עמו קיימתי יחסים. יצוין כי היו אחרים לפניו שהמערכת איתם היתה בעלת אופי מיני ונהנתי ממנה מאד. מעולם לא הייתי "חתולת מין" ולא חוויתי אורגזמה. תמיד הייתי טיפוס סגור בכל הקשור לסקס וקיימתי יחסים בעיקר כדי לענג את בעלי. בהתחלה היה לי יותר קל לעשות את זה, הייתי יותר יוזמת וחווה סוג של תשוקה אבל עם השנים יותר קשה לי- אני עייפה, אף פעם אין לי חשק, כמעט אף פעם אני לא יוזמת והמגע בינינו, עם השנים הלך ופחת, והפך להיות מאד ממוקד ומוביל לסקס בסופו של דבר. אני העלתי את הנושא מול בעלי ואמרתי לו שחסר לי המגע, המזמוז בלי החדירה בסוף והוא טוען שאם כבר אנחנו במגע מסוג זה, הוא לא יכול להתאפק ורוצה שזה יוביל לסקס. נראה לו מיותר ל"התמזמז" מבלי שזה יוביל לסקס. לטענתו אנחנו כבר לא "בני 16" (כאילו זה תואם לגיל זה בלבד ) וגם ככה הזמן שלנו מוגבל.
אני מאד אוהבת את בעלי, נמשכת אליו ורוצה לספק אותו. אני חושבת שמגיע לו שיהיה לו סקס טוב ולא מגיע לו לעבור חיים שלמים עם מישהי שהסקס איתה בינוני ומטה. הוא לא מתלונן למעט העובדה שהוא מבקש ממני להשתחרר כי אני מאד לחוצה, סגורה (סוגרת רגלים והוא צריך להלחם), לא מרוכזת באקט, לא מתחברת.
אני לא אוהבת לגעת בעצמי ולא הצלחתי להתחבר לאוננות למרות שניסיתי.
גם אין בכוונתי ללכת לייעוץ למרות שאני יודעת שיש מקום
אשמח אם תוכלו לעזור לי במסגרת זו.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראשמח לקבל תשובה
אמא21/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדילגתם עלי :( ממתינה לתשובה. תודה
אמא25/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב דולגתי. יש סיכוי לקבל תשובה או
אמא26/05/2009כל התייחסות אחרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת מדלגת כמו איילה
126/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר חשק
28/05/2009במסגרת זו ניתן לכוון ולייעץ, והעובדה שמראש את קובעת שאין בכוונתך לפנות לטיפול מהווה מכשלה. עבורך.
יש הרבה מידע על הפרעות חשק כגון זו שאת מתארת. ברוב המקרים הגורם נפשי/רגשי - פערי חשק עם בן / בת הזוג, מתח, עייפות, לחץ, עומס עם הילדים וכד' - ולך יותר מסיבה אחת. הפתרון אינו טיפ זה או אחר שתקבלי בפורום, אלא עמוק יותר.
וסליחה על ההשתהות במתן התשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרפת לדעתו של דר.חרותי
אורית פס29/05/2009האופן הנחרץ שבו את מסרבת להיפתח לאופציה של טיפול מיני למרות שלטענתך את זקוקה לו [ואני מסכימה איתך],מלמד באמת על הסגירות.שלדעתי אם תתבצרי בו אז לא יחול שום שנוי.
הפניה לטיפול ביכלל ולטיפול מיני בפרט באמת לא פשוטה,אך נסי לזכור שמדובר באנשי מקצוע שלהם הכישורים והרגישות להקל ,וללכת בקצב המתאים למטופל,אם לא תעזי-לא תרוויחי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתלבטותגבר18/05/2009אני גבר שעומד להתחתן, החבירה שלי אישה מקסימה. הבעייה היא( אם מדובר בבעיה) שהיא כל הזמן רוצה סקס, זה תמיד בראש שלה. תמיד מדברת על זה ורוצה את זה, ( חרמנית). האמת שהיכרתי בחורות לפניה אבל זה לא היה כך. ההתלבטות שלי אם זה טבעי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרגבר גבר...זה טבעי...
ד``ר עידן מיליצ`ר18/05/2009וזה גם משתנה. האם זה מאיים עלייך? אני מאמין שלאחר החתונה, היריון, לידה וכו'....זה ישתנה.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר חשקאפי18/05/2009לפני שנה ושלושה חודשים ילדתי את בתי השניה והמטריפה.. לאחר כחצי שנה שהפסקתי להניק התחלתי לקחת גלולות פמינט ומאז אני מרגישה שהחשק המיני שלי ממש ירד...
האם יכול להיות שזה קשור לסוג הגלולה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרחוסר חשק
ד''ר חגית כהנא19/05/2009אם חוסר החשק התחיל עם נטילת הגלולות בהחלט כדאי לשקול את החלפת הגלולות לעיתים גלולות משפיעות על מצב הרוח והחשק המיני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם חשבת אולי...
נטלי20/05/2009שזה קשור בכלל לתקופה שלאחר הלידה?
כי הגלולות שציינת זה עם מינון נמוך של הורמונים, והיא בעיקר מיועדת לצעירות, ככה שאין לה תופעות ללואי כאלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר חשק מיני
אפי20/05/2009חשבתי לגבי זה שאני אחרי לידה ואולי זה קשור לחוסר חשק, אבל יכול להיות גם אם ילדתי כבר מלפני שנה פלוס חוסר חשק מיני שקשור ללידה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשק מיני
נטלי21/05/2009תראי, זה מאד אינוודואלי. והכי טוב שבאמת תפני לרופאת הנשים שלך. כי שוב..אני יודעת שלפמינט יש מינון הורמונלי ממש נמוך, ככה שהשפעה כזו כמו שאת מתארת זה פחות סביר שיהיה בגלל הגלולות.
אבל שוב, אני לא רופאה.
הכי טוב תתייעצי עם רופא/ת הנשים שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתסכול מינידבש18/05/2009שלום ,
אני מעוניינת לדעת ,אם ניתן לשנות את הדרך בה אני מגיעה לאורגזמה ,ע"י התחכחות בגופו
של בן זוגי . אני מגיעה לאורגזמה רק דרך אוננות ,ויש מצבים בהם הייתי רוצה לשנות ולגוון זאת.
האם זה אפשרי מבחינה מנטלית לסגל הרגל מסוג זה לגוף,לאחר שכל חיי גמרתי מאוננות בלבד ?
ואם כן באיזו טכניקה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבהחלט
19/05/2009אך מעבר לטכניקה ושינוי הרגלים זה כולל גם שינוי רגשי, שכן אורגזמה היא היכולת להשתחרר ולאבד שליטה בנוכחות בן זוגך. נדמה שזה קורה היום בזמן שאת מתחככת בו. כיצד היית רוצה שזה יקרה? כיצד היית רוצה לגוון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי הטכניקה והפנטזיה ..
דבש19/05/2009יש לי פנטזיה ורצון "לוותר " על היד (אוננות) בתנוחה שבה הוא מעליי כי זאת התנוחה הכי אהובה עלי
ולהצמיד אותו אלי וכך להגיע לאורגזמה ,
הבעייה היא שבאוננות המגע הוא ממוקד ובעוצמה מסויימת ובחיכוך לא ,וזה לוקח המון זמן להגיע קרוב לאורגזמה ואז אני נכנסת לתסביך תוך כדי האקט במחשבה :"אוי לא נעים לי ,זה בטח מתיש אותו ,אולי נוותר "...ואני נלחצת וזה משתלט עלי ,בעוד לו זה ממש לא מפריע גם אם זה יקח שעתיים
.בקיצור זה גורם לי לגירוי ואני מעדיפה לגמור ע"י חיכוך אבל רגילה למגע ממוקד .
מה ניתן לתרגל ולעשות ?
תודה על תגובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריבה ויובש , פטריות בנרתיקסמדי עורקבי18/05/2009שלום לכם
אני בת 30 והתחלתי לפני כ- 5 חודשים התחלתי לבלוע גלולות הרמיונט ( לאחר הפסקה של שנה )
לאחר קיום יחסי מין אני נתקלת בצריבות וגירויים ואף פטריות בנרתיק
אני רוצה לציין שאני שומרת על הגיינה וכך גם בן זוגי
טיפלתי בפטרייה עם טבליות ומשחה ולאחר קיום חוזר של יחסי מין התופעה חזרה
תגובת רופאת הנשים אצלה אני מטופלת היא "זה קורה "
אני לא חושבת שכל פעם מחדש אני צריכה להתמודד עם זה
בעיה נוספת שיש לי היא יובש בנרתיק .. קשה לי להרטיב למרות שאני מגורת מינית
מה אני עושה ????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרפטריות
ד''ר חגית כהנא19/05/2009הרושם שלי שמדובר בפיטריה
יש להפחית מתוקים וקולה ללבוש תחתונים מכותנה לא להשתמש בתחתוניות שלא בזמן מחזור ולקבל טיפול נגד פיטריה אני מניחה שהמטרד יעבור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרהא17/05/2009אנו נשואים כ- 10 שנים , אישתי מעולם לא נהנתה ממגע פיזי, נשיקות מגעילות אותה וגם המגע המיני מרתיע אותה. לפעמים היא תיארה את האקט המיני כדבר משפיל. למרות שלדבריה מעולם לא נחשפה להתעללות מינית. יש לנו 3 ילדים ממספר מועט מאוד של יחסי מין . למעשה במשך שנות הנישואים שכבנו מעט מאוד (פעם אחרונה לפני שנתיים) וזה גם רק כשרצינו ילדים. בזמן המגע המיני היא קפואה לחלוטין ושום דבר שאני מנסה לא עוזר. המשחק המקדים הינו מינימלי מאחר והיא אינה אוהבת נשיקות וגם ליטופים לא עושים לה את זה... אני די מיואש ומוצא את עצמי מאונן לעיתים קרובות. לציין שחוץ מנושא המגע המיני המצב מצויין ואנו חיים בהרמוניה. מבחינת אשתי הדבר לא חסר לה אך לי זה מאוד חסר. ניסיתי לעודד אותה לאונן כדי שתוכל להדריך אותי מה מענג אותה אך היא לא מוכנה. ניסיתי אין ספור פעמים לדבר איתה לגבי ייעו מיני אך היא מתביישת ואינה מעוניינת. מה עושים ? יש רעיונות איך אפשר כן לנסות לענג אותה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרעזרה
ד''ר חגית כהנא19/05/2009אני חושבת שפטנטים לא יועילו כאן אלא טיפול מיני וככל שתקדימו כך יטב לשניכם.
אינני יודעת מדוע אישתך נמנעת ממגע אך ברור לי שטיפול יכול להועיל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה קצת מוזרה...חסויה17/05/2009האם יש איזשהי בעיה או סכנה בסקס עם חדירה מתחת למים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתריש רק שתי סכנות....
ד``ר עידן מיליצ`ר18/05/20091) היריון.....
2)מחלות מין...
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירידה בחשק המיניאפרת17/05/2009אנחנו זוג בסוף שנות השלושים, אוהבים מאוד, 10 שנים ביחד ולדעתי מאוד מתאימים. במהלך 5 השנים האחרונות אני חווה ירידה הדרגתית בחשק המיני. כיום זה כמעט לא מעניין אותי פרט לימים שמסביב לביוץ. בעלי מתוסכל ובזמן האחרון כועס וממורמר. יחסינו לא רחוקים מלעלות על שרטון. התקשורת בינינו טובה ואנחנו מדברים על הבעיה כבר זמן רב אך המצב לא משתפר. מה ניתן לעשות? בתודה מראש אפרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראפרת
ד''ר חגית כהנא19/05/2009האם יש לכם ילדים?
האם אתם נשואים?
לא פעם יש ירידה אחרי תקופה מסוימת אבל אני תוהה אם הכעס תלוי רק ביחסי המין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)