מידע רפואי
פורומים
- ניתוחים פלסטיים, ניתוחי אף, כירורגיה פלסטית
- הורים ומתבגרים, גיל ההתבגרות
- ביטוח לאומי
- שרירנים ברחם - מיומה
- נכים, שיקום נכים - תמיכה
- כירורגיה כללית, כירורגיה אנדוסקופית
- בניית ציפורניים
- יתר לחץ דם, לחץ דם גבוה
- פסיכולוגיה ילדים
- הגנה עצמית, הגנה עצמית לנשים
- הפרעות שינה ועייפות
- פגים
- רפואת ילדים, מחלות ילדים
- פיברומיאלגיה
- יובש בעיניים, יש לך עיניים יבשות?
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אילן בוש
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרךד"ר אחיה אמיר
מומחה לגסטרו-ילדים מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד.
- סרטן אשכיםעמי04/07/2014
שלום
בן 41 לפני 14 שנים עברתי כריתת אשך עקב גידול כולל כימוטרפיה. במשך כמה שנים והגדרתו חולה אונקולוגי דבר שחסך ממני עלויות טפסי 17. במהלך כל השנים אני במעקב. לפני שנתיים וחצי החלה עלייה בסמן בטא hcg אשר מחשיד לנוכחות ממאירות. למעלה משנתיים (כאשר אני כבר לא מוגדר חולה אונקולוגי) הסמן גוף למעלה משנתיים אשר במהלכן עברתי עשרות בדיקות בעלויות של טפסי 17. לאחרונה התגלה גידול באשך השני ועקב כך עברתי כריתה נוספת.
שאלותיי הן:
1.האם ניתן להגדיר אותי כחולה אונקולוגי רטרואקטיבי מתחילת עליית הסמן ולקבל החזרים?
2, באתר ביטוח לאומי מופיע 50% נכות במצבי בתנאי שישן בעיות נוירו אנדוקריניות. מה הכוונה? ( אני נוטל זריקות טסטוסטרון באופן קבוע), ומה נותן 50% נכות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוספסתי?
עמי08/07/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסרטן אשכים - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי13/07/2014שלום רב,
התנאים שונים בין קופה לקופה ואני לא יודע אם הקופה שלך תגדיר את טפסי ה - 17 הקודמים שלך כשייכים "למחלה" וככלאה שבגינם ניתן לתובע החזר.
לגבי ביטוח לאומי. גם כאן התשובה מורכבת. נכות של 50% רפואית איננה מספיקה וצריך לראות האם יש פגיעה בעבודה שלך. יש חשיבות לשיעור ההשתכרות שלך.
הייתי ממליץ לך להיוועץ בעו"ד...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משטרה או גורם ממשלתידנה07/07/2014
יכולים לעיין בתיק רפואי מאחורי גבו של האזרח?
האם בית משפט יכול להורות דבר כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משטרה או גורם ממשלתי - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי08/07/2014את חייבת להיות יותר ספציפית.
אם בית המשפט נתן צו לאחר שבחן בקשה, ברור כי יש יכולת לעיין בתיעוד.
כמו כן יתכן וחתמת על כתב ויתור סודיות רפואית במסגרתו גם ניתן לעיין בתיעוד.
אני צריך יותר נתונים בכדי להשיב על השאלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רשלנות של עו"סדנה08/07/2014
לפני כשנה לפני תחילת שנהל נכנסתי לקופה לעוס שמכירה אותי וסיפרתי לה שאני שרויה במצוקה ולא יודעת איך לבטא אותה והיא לתומה לא עשתה כלום. פשוט אמרה לא אמרת כלום. ואז נכנסתי לשנה של אי עשייה מוחלטת והסתגרות עם עצמי שעשתה לי נזק עצום בחיים. האם ניתן לתבוע את הקופה בגין זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רשלנות של עו"ס - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי08/07/2014עניינים מסוג זה הינם מעט יותר מורכבים ועל כן לא אוכל להשיב לך על השאלה במסגרת פורום זה.
יש משתנים רבים לסוגיה, לרבות מספר הפניות לגורמים הרלבנטיים ותוכן הפניות וכן פניות לגורמים רפואיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאיפה מתחילים?רפאל02/07/2014
שלום רב ותודה על הפורום הזה
אימי אובחנה לאחרונה כחולה במחלת ניוון שרירים לאחר שבטעות אובחנה עם פרוץ
הסימפטומים כלוקה באירוע מוחי לפני כ 9 חודשים
2 שאלות
1 האם ניתן לתבוע בגין רשלנות?
2 להבנתי מגיעות לה זכויות מאיפה מתחילים?
האם מוטב להעזר בשירותי עוד לצורך תביעה זכויות?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאיפה מתחילים? - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי03/07/2014"זכויות" הינה מילת קסם שעושים בה הרבה שימוש לאחרונה, אך חשוב להבין כי לכל אדם זכויות שונות בהתאם למצבו הרפואי ולכיסויים הביטוחיים שיש לו.
יש לדעת באם קיימים ביטוחים פרטיים, יש לדעת מה מצבה הרפואי והאם מצבה מזכה אותה בקבלת נכות כללית וכו'.
אנחנו עורכי הדין העוסקים בתחום יכולים לעזור הן "באבחון והכוונה" והן בטיפול השוטף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קצבת נכות+קצבת זיקנהדני קופולוביץ25/06/2014
שמעתי שיש פס"ד שנכה המקבל קצבת נכות, יקבל גם את קצבת הזיקנה. האם ידוע משהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קצבת נכות+קצבת זיקנה - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי26/06/2014בנסיבות המתאימות יקבל את הדלתא שבין קצבת הנכות לבין קצבת הזקנה.
מגיל הפרישה משולמת קצבת זקנה בלבד. מי שקיבל קצבת נכות לפני שהגיע לגיל פרישה, יקבל את קצבת הזקנה בגובה קצבת הנכות (חוץ מהמקרים שבהם סכום קצבת הזקנה גבוה מסכום קצבת הנכות).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטור מאגרת רישוי רכבדני03/06/2014
אני נכה ביטוח לאומי בשיעור 64% נכות רפואית. לא נוהג בגלל אפילפסיה, והרכב רשום על שם אישתי. הבנתי שאני זכאי לפטור מאגרת רישוי רכב. האם לצרף אותי לרשיון או שזה לא משנה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטור מאגרת רישוי רכב - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי05/06/2014שלום,
באופן עקרוני אם הרכב רשום על אשתך והינך עומד בקריטריונים, לא חובה "לצרף אותך לרישיון".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ילד מגובסיוסי15/05/2014
בני בן ה-3 רתוק למיטתו בגין טיפול אורטופדי [גבס], האם אני זכאי לשיפוי כלשהו מביטוח לאומי או מכל גוף אחר בגין אי יכולתי לעבוד באותו זמן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילד מגובס - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי15/05/2014כמה זמן הוא מרותק ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מימוש ביטוח בריאות של האב - הריוןדוד23/04/2014
שלום,
ברשותי פוליסת ביטוח בריאות פרטי שמכסה, בין השאר, גם בדיקות שנעשות לאשה במהלך ההריון וגם השכרת מכשיר דופלר ביתי לבדיקת דופק העובר במהלך ההריון
אני נשוי ואשתי בהריון. לאשתי אין ביטוח בריאות פרטי. האם ניתן להפעיל את הביטוח שלי על מנת לכסות בדיקות סקירה מוקדמת של העובר והשכרת מכשיר דופלר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מימוש ביטוח בריאות של האב - הריון - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי07/05/2014קרוב לוודאי שלא... הייתי ממליץ לך לבדוק את תנאי הפוליסה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת רופא תעסוקהאינגה03/05/2014
איך בוחרים רופא תעסוקתי ... או שרופא משפחה מפנה לרופא מטעם קופת חולים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחירת רופא תעסוקה - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי07/05/2014אני לא מבין את השאלה ... האם אתה זקוק למומחה לצורך חוות דעת ? חזרה לעבודה ?
אם אין בעיה מיוחדת, אז הקופה תפנה אותך למומחה תעסוקתי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיחרור עצמי ממרפאה להפרעות אכילה:(19/04/2014
היי אני גל אני בקרוב בת 18 ואני מטופלת במרפאה של מכבי להפרעות אכילה במשך שלוש שנים. אני כבר מזמן אוכלת בצורה מסודרת וזה מטבתא במשקל. אני לא רואה יותר תועלת בהגעה למרפאה וההורים שלי עדיין דורשים ממני להגיע רציתי לדעת אם בגיל 18 אני יןכל לשחרר את עצמי מכל הסיפור הזה ואם כן איך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיחרור עצמי ממרפאה להפרעות אכילה - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי22/04/2014גיל 18 הוא גיל "הבגירות" בו את נוטלת פיקוד על החיים שלך... לרבות החלטות בנושא הטיפול הרפואי.
שלא ישתמע מדבריי כי אני ממליץ על עזיבת המרפאה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמובן! תודה רבה
:(22/04/2014תודה על התגובה וכמובן שאשקול זאת רק רציתי להיות בטוחה שזה אפשרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי אישור קופת חולים מאוחדת לזריקות.אפי10/04/2014
לבעקבות בדיקת מח עצם נמצא כי חליתי ב- cmml מסוג MDS (בדגש על mds) עם המלצה להשתלת מח עצם. מאז האבחון אני מקבל בין 1-2 מנות מידי שבוע בגין המוגלובין נמוך. כמו כן הומלץ לי לקבל ע"י ההמטולוגית לקבל זריקות מסוג רקורמון 30,000 או אפרקס 30,000 על מנת לחסוך את קבלת מנות הדם. קופת החולים מסרבת לאשר לי את התרופות בטענה שלא על פי הוראות רישום בסל הבריאות.
עם המחלה אני מסוגל להתמודד אולם ביוקרטיה הורסת אותי. לתשובתכם אודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי אישור קופת חולים מאוחדת לזריקות. - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי17/04/2014אינני יודע באיזה קופה הינך חבר והאם התרופה כלולה או לא כלולה בסל.
קיימת וועדת חריגים בכל קופה וניתן לפנות אליה בבקשה מתאימה.
כמו כן, האם יש לך ביטוח פרטי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך.לבסוף הקופה אישרה
אפי17/04/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- CTשואלת11/04/2014
שלום,
עשיתי בדיקת CT פרוטוקול אבנים בבית חולים מאיר בכפר סבא. האם רופאים מבית חולים הדסה עין כרם יכולים לקבל העתק של הבדיקה לצורך חוות דעת שניה והאם לכל הרופאים ובתי החולים של הכללית יש גישה לבדיקה הזו?
אני ממש זקוקה לחוות דעת שניה שמתבססת על בדיקה זו. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר CT - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי17/04/2014היי,
לרופאים אין גישה לתיק הרפואי, אך אין בעיה לבקש עותק מהתיק והבדיקה הספציפית ולהעביר לעיון מומחה נוסף.
יתכן ויתבקש תשלום בגין צילום התיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נכות עקב הפרעה נפשית גמגוםאלכס01/04/2014
אני מבקש לדעת האם יש טעם להגיש תביעה לקביעת שיעורי נכות. אקדים ואומר כי המטרה היא לא קבלת קצבת נכות, אלא קבלת זכאות לשיקום מקצועי מטעם הביטוח הלאומי. שיקום מקצועי זה ניתן למי שיש לו נכות של 20% ומעלה.
אני אדם מגמגם. רמת הגמגום היא חמורה. אני אדם משכיל מאוד, בעל השכלה אקדמאית ויכולת אינטלקטואלית גבוהה. כרגע עובד במשרה מלאה ומשתכר כ 5,000 ש"ח בחודש, אבל עומד לפני פיטורין בחודש הקרוב.
לגמגום ישנה השפעה רבה על איכות החיים שלי. הדבר מונע ממני ליצור קשרי חברות וידידות, מונע ממני ליצור קשרים תקינים במקום העבודה ולתקשר בצורה סבירה עם לקוחות/עמיתים לעבודה, מונע ממני להתקדם ולהתפתח. גם את העבודה הנוכחית לקח לי מעל חצי שנה למצוא, וכאמור הולכים לפטר אותי ממנה, עקב הגמגום והבעיות הנלוות לכך.
השפעות הגמגום אינן נגמרות בהגבלה בכושר העבודה, אלא מתגלות גם בתחומים נוספים בחיים. אין לי חברים, אני שקוע פעמים רבות במחשבות דכדוך וחרדה לעתיד.
שאלתי היא: האם לאור התיאור הנ"ל, אני יכול להגיש תביעה לנכות כללית? אם כן, על בסיס איזה סעיף? מה הסיכויים של תביעה כזאת? מה עלי להראות לביטוח הלאומי על מנת שיקבל את טענותיי?
תודה מראש
שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נכות עקב הפרעה נפשית גמגום - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי02/04/2014אינני יכול להציע לך פתרונות קסם כתובים. כן הייתי יכול להמליץ לך לפנות לעו"ד על מנת שיבדוק את מכלול הבעיות שלך (לרבות העלאת נושא פסיכיאטרי), בכדי שיעריך סיכוייך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאובחן חדשיוסי24/03/2014
שמי יוסי
אובחנתי לפני שבועיים, לא יודע אך להתמודד ומה זכיותי
אשמח לקבל כול סיוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרקינסון
יוסי24/03/2014אובחנתי בפרקינסון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאובחן חדש - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי25/03/2014הי יוסי,
הרבה מהדברים תלויים במצבך הרפואי הנוכחי, בהשכלתך, באם הינך עובד והיכן. לכן לא ניתן להשיב על הדברים בצורה ספציפית.
אומר ואוסיף כי יתכן ויש מקום לפנייה לביטוח לאומי נכות כללית, יתכן לתבוע קצבת אובדן כושר עבודה מחברת ביטוח (במידה ויש לך פוליסה) וכו'...
בריאות !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיוסי שלום
רחלי גרוסמן31/03/2014מניסיוני כדאי גם לנסות להיעזר במומחים (ען"ד אן חברה למימוש זכויות) שיודעים מה הם זכויותיך מהביטוח הלאומי כך שלא יוליכו אותך שולל.
נכון שהמומחים יקחו לכיסם חלק מהכסף לו אתה זכאי, אבל לפעמים זה עדיף על פני האנרגיה המבוזבזת והסיכוי הממש קטן לזכות ללא התערבותם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיוסי שלום - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי31/03/2014אשמח מאוד אם לא תהפכו את הפורום ל"קרקע שיווקית" למוצרים שלכם והימנעו מלפרסם בפורום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבסדר...
רחלי גרוסמן31/03/2014ממש לא מה שהתכוונתי לעשות ולא יודעת איך הגעת למסקנה הזאת, עובדה שלא פירסמתי שם של אדם או מקום בתגובה שלי.
אבל מצטערת אם ההתפרש כך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קצבת נכותסרגיי30/03/2014
שלום
אבי לקה בדימום מוחי לפני 5 חודשים עקב מפרצת ועבר צינתור לסגירתה היה מאושפז חודש בבית החולים+ חודשיים שיקום לפני כשבוע חזר אבי לעבוד במסגרת עבודותו כמוכר, בעת אשפוזו בבית החולים הוגשו על ידי מסמכים לביטוח הלאומי לקבלת נכות תשובתם עדיין לא התקבלה. שאלתי היא האם עקב כך שהוא חזר לעבוד לאחרונה הוא יהיה זכאי בכלל לאיזושהי קצבה ואם כן האם זה יכול לפגוע בצורה כלשהי לחזרה מלאה לעבודתו?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קצבת נכות - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי30/03/2014שלום רב,
אם הגשת תביעה לנכות כללית אז התביעה "מתחילה" 90 ימים לאחר קרות הנזק.
יש קריטריונים הן לשיעורי הנכות המזכים בקצבה והן לגבי עבודה בזמן קבלת קצבה. בכדי לתת תשובה ברורה יש צורך בקבלת פרטים נוספים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?