מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הגשת תביעות לקרן מבטחים ותיקה וב״ללי25/12/2012
אני חולת סרטן בת 60 ומקבלת טיפולים אונקולוגים שימשכו כשנה. עבדתי עד לפני חודשיים ואקבל משכורת עוד חודש עד לגמר 90 ימי המחלה המגיעים לי. הוסבר לי שעלי לפנות לקרן מבטחים וכן לבטוח לאומי. האם עלי לציין בפניה למבטחים שאני עומדת לפנות וכנראה גם אקבל קצבת נכות מבטוח לאומי? האם השכרת דירה שבבעלותי עלולה לפגוע בגובה הקצבאות. בתודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגשת תביעות לקרן מבטחים ותיקה וב״ל - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי26/12/2012מאחל לך בריאות שלמה.
במסגרת התביעה לנכות כללית, מבקש המוסד לביטוח לאומי הצהרה על האם את מקבלת הכנסה ממקור כלשהו (כגון מבטחים) והינך מחוייבת להשיב על שאלה זו.
מכאן אומר כי הגופים יידעו אחד על השני , בייחוד כאשר אישור התביעה בנכות כללית, יכולה להצביע על קבלת פטור מתשלום דמי ביטוח לאומי ומס בריאות, כך שאין כל ברירה אלא ליידע את הגורמים.
אל חשש ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
לי26/12/2012מודה על תגובתך המהירה. מה בנוגע להכנסה מהשכרת דירה , האם עלי להצהיר עליה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
לי26/12/2012מודה על תגובתך המהירה. מה בנוגע להכנסה מהשכרת דירה , האם עלי להצהיר עליה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי01/01/2013תביעה לנכות כללית - כן. בתביעה למבטחים - לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פזיוטרפיה לאחר ניתוחיערה819/12/2012
מהי זכויתי לקבל טיפול פיזיוטרפיסטי לאחר ניתוח במפרק הקרסול, שחזור רצועות קרועות? לפי שיחה עם כללית מושלם הובהר לי שמאחר והנתוח בוצע באופן פרטי, ע"י רופא שאינו בהסדר עם הקופה, עלי לגשת למכון שכל טיפול יעלה לי 50 ש"ח. ידוע לי שאנשים נשלחים לקבלת טיפול פיזיוטרפיה ללא שום הוספת תשלום, מדוע אני נדרשת לשלם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פזיוטרפיה לאחר ניתוח - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי25/12/2012הייתי מציע לך ללכת לרופא אורטופד של הקופה. להתלונן על הבעיותיות בקרסול ולבקש המלצה לקבלת טיפולי פיזיוטרפיה ממנו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, לפי המלצתך אפעל
יערה825/12/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עבודה בישיבהנורית16/12/2012
שלום רב,
לאחר שנה של החלמה מתאונת דרכים רופא תעסוקתי קבע לי עבודה בישיבה בלבד לחודשיים. אין לנו תקן לעבודה בישיבה במפעל בו אני עובדת. מה אני יכולה לעשות? האם יפטרו אותי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עבודה בישיבה - תגובה
עו"ד רפאל אלמוג16/12/2012נורית שלום,
ראשית, רפואה שלמה ובריאות.
לגופו של ענין, המעביד רשאי לפטר אותך, אין כל מניעה בדין לכך.
במידה ויפטרו אותך, עליך לנסות ולהשתלב במעגל העבודה, גם אם זה אומר בעבודות אחרות ובהיקף שכר נמוך יותר על מנת להראות במסגרת ההליכים המשפטיים (ככל והגשת תביעה כנגד מבטח החובה וההליך טרם הסתיים) כי פעלת ל "הקטנת הנזק".
בברכה,
עו"ד רפאל אלמוג
אלמוג-שפירא, משרד עו"ד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי סוכרתליבי05/12/2012
שלום, האם סוכרת סוג 2 מזכה בנקודות זכות או בהנחות כלשהן במס הכנסה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי סוכרת - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי06/12/2012מחלה לכשעצמה לא נותנת "הנחות", במס הכנסה. אני מציע לך להיוועץ ברואה חשבון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זכויות..תמרה26/11/2012
אני בת 67 לפני שקיבלתי קיצבת זיקנה היתה לי נכות של 63% מכל מיני דברים שהיו לי. לפי נכות זו קיבלתי קיצבת נכות בסך של כ2,000 ש"ח . מאז שהתחלתי לקבל את קצבת הזקנה הפסיקו לי קיצבת הנכות, כי אין גם וגם. רציתי לדעת מה קורה עם אחוזי הנכות שנקבעו לי, הרי לא נעשיתי בריאה יותר להיפך קרו עוד כמה דברים! שודאי היו נותנים לי עוד אחוזי נכות. האם אוכל לקבל תו חניית נכה. האם יש לי הנחה בארנונה או בדברים אחרים כלשהם, דברים שאינני יודעת מה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זכויות.. - תגובה
עו"ד רפאל אלמוג27/11/2012חדוה שלום רב,
לא ניתן לקבל גם קצבת זקנה וגם קצבת נכות בד בבד.
לכן, יש לעדכן את הביטוח הלאומי על המסלול המועדף עבורך (מן הסתם הגבוה).
באשר לשאלתך לפטור מתשלום ארנונה - אינך זכאית. הדרישה היא ל - 75% נכות רפואית טרם הפרישה לגמלאות.
בריאות שלמה.
בברכה,
עו"ד רפאל אלמוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זכויות101019517/11/2012
בעלי ואני פוטרנו ממקום עבודתינו בסוף אוקטובר ב-13/11/12 בעלי עבר ניתוח של החלפת כל העורטה כולל השתלת שסתום ביולוגי בעלי במקצועו נגר א- השאלה היא האם מגיעים לו אחוזי נכות מביטוח לאומי? לא נראה לי שבעלי יוכל לחזור לעבוד במקצועו עם המגבלה של הניתוח זו עבודה פיזית קשה ב-בנוסף אנו זוג בני 62/64 ללא דירה כל השנים אנו משכירים בית והיום ללא הכנסות אני נאלצת לעזוב את הבית המושכר וללכת לגור אצל ילדיי האם יש איזה גורם שיכול לעזור לי בשכירות? האם יש אפשרות להעזר בהשתתפות שכר הדירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זכויות - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי18/11/2012שלום רב,
אשיב לך לגבי השאלה הראשונה . את השאלה השנייה יש להפנות לגורמים סוציאלים.
יש לבחון את מצבו הרפואי הכללי של בעלך ולשקול הגשת תביעה לנכות כללית בביטוח הלאומי.
במסגרת זה הוא יכלול גם בעיות רפואיות אחרות, אם וככל שישנן, כדי לעבור את הרף הרפואי ( 60% או 40% במידה ואחת הנכויות גבוה מ-25%) וכן יבחן כושר עבודתו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוספת גמלהרותי09/11/2012
שלום! פרשתי מעבודתי במשרד החינוך. ועדה רפואית של משרד הבריאות קבעה כי אוכל לקבל תוספת לגמלת הפנסיה על סמך בריאות. האם על סמך כך, אוכל לקבל גם זכויות מביטוח לאומי? כגון תו נכה, או דברים אחרים? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת גמלה - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי18/11/2012השאלה היא מהן סעיפי הליקוי ומה המחלות מהן את סובלת. יש צורך בבחינת תיקך בתטרם מתן תשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עבודה בישיבה בלבדאריאלה08/11/2012
שלום רב,
מה עושים במקרה בו רופא תעסוקתי קובע עבודה בישיבה בלבד למשך חודשיים ואין לנו תפקיד בישיבה בעבודה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עבודה בישיבה בלבד - תגובה
עו"ד רפאל אלמוג08/11/2012השאלה אינה ברורה. מה עושים באיזה מובן ?
מבחינת מקום העבודה ? מבחינת הזכויות בביטוח לאומי ? אם כן - באיזה ענף ?
לכל אחד מהדברים הנ"ל משמעות אחרת.
בברכה,
עו"ד רפאל אלמוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עובד מפעלאריק29/10/2012
שלות אני עובד במפעל מתכת באיזור קריית גת כבר 12 שנה.
לאחרונה התחילו לי כאבי בירכיים רציניים..
האם אני יכול לקבל מהמיפעל כיסוי על עלות בדיקת MRI ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עובד מפעל - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי29/10/2012לא תוכל לקבל כיסוי מהמעביד.
יחד עם זאת, אם תגיש תביעה למחלת מקצוע ו/או תאונת עבודה ותביעתך תתקבל ניתן לקבל כיסויים עבור טיפולים רפואיים נדרשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה - שבר בירךחסוי22/10/2012
שלום.
בגיל 14, כיום אני בגיל 21 .. עברתי ניתוח בירך ימין בגלל שמפרק של הירך נדבר וכתוצאה מכך יש לי בורג בירך.
עקב הניתוח אני לא יכול לבצע מספרים דברים כמו עמידה הרבה זמן, ריצה, עבודה מאומת וכו'.
ויש ימים שעדין יש לי כאבים ברגל.
אני יודע שעברו בערך 6 שנים ממתי שעברתי את הניתוח.
רציתי לדעת האם אני יכול להגיש תביעה לביטוח לאומי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - שבר בירך - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי23/10/2012להגיש אפשר תמיד, רק לא כ"כ בטוח מה יהיו התוצאות...
אם אין לך בעיות רפואיות אחרות למעט הבעיה בירך, אז במסגרת נכות כללית, תדחה תביעתך.
אם לא מלאו לך 21 עדיין, אז יש להזדרז ולהגיש תביעה כנגד הפוליסה המכסה את תביעות ביטוח התלמידים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי ..
חסוי23/10/2012לא הבנתי את מה שרשמת ..
אם אין לך בעיות רפואיות אחרות למעט הבעיה בירך, אז במסגרת נכות כללית, תדחה תביעתך.
בעיות אחרות?
אם תוכל להסביר שוב!
ולגבי ביטוח התלמידים,
מלאו לי 21 ..
ולא ידעתי שזה קשור אליהם ..
אם אפשר לדעת - איך זה קשור אליהם בכלל?
תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי .. - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי24/10/2012אכן אני סבור כי אם בעייתך הינה המגבלה בירך, תדחה תביעתך לנכות כללית (דברים נאמרים כמובן מבלי שראיתי ולו מסמך אחד...). בכל מקרה שווה לבדוק ולהעריך את נכותך בכדי להעריך סיכויי הצלחה.
ביטוח תלמידים מכסה כל ילד הלומד במסגרות משרד החינוך, בין אם מדובר בתאונה בביה"ס ובין אם מדובר בתאונה מחוצה לו.
מאחר ומלאו לך כבר 21 התביעה התיישנה וחבל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
חסוי25/10/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקע בידליאור18/10/2012
שלום, נפצעתי בידי ואני סובל מנקע ביד. רציתי לברר כמה ימי מחלה משלם מקום העבודה? מתי צריך לפנות לביטוח הלאומי?
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקע ביד - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי23/10/2012האם מדובר בתאונת עבודה ? כי אם כן יש להגיש טפסים מתאימים והביטוח הלאומי ישלם את משכורתך.
אם לא מדובר בתאונת עבודה, ומדובר בתאונה רגילה המונעת ממך להופיע לעבודה יש לשקול הגשת תביעה לדמי תאונה.
לגבי יתר השאלות יש לפנות לפורום מתאים של דיני עבודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרי מס לאחר ניתוח מעקפיםא.ל03/10/2012
האם יש זכאות להחזרי מס לאחר ניתוח מעקפים ( ללא ארוע לב) ואם כן מה צריך לעשות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרי מס לאחר ניתוח מעקפים - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי04/10/2012עליך להגיש תביעה לביטוח לאומי או בקשה לעמוד בפני וועדה רפואית לצורך מס הכנסה ואם תקבל מעל 90% זמניים תוכל לקבל פטור ממס הכנסה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטוח לעובדת זרהלאה02/10/2012
האם עליי לבטח עובדת זרה חוקית שסועדת את אמא שלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח לעובדת זרה - תגובה
עו"ד רפאל אלמוג02/10/2012באיזה ביטוח ?
אם כוונתך לקרן פנסיה - כן. כמתחייב ע"פ חוק.
אם כוונתך לביטוחי אחריות מקצועית - לשיקולך...
חג שמח !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התחיביות לילד חולה סרטןמאיר19/09/2012
בני חולה מזה שנתיים ,במהלך הטיפול הכימוטרפי נפגע וזקוק לטיפולי פיזיוטרפיה והידרוטרפיה
קופת חולים מקשה עלינו מאוד בקבלת ההתחיביות עבור המשך טיפול ע,פ המלצת הרופאים ודוחות המטפלים מה ניתן לעשות כדי שהילד יחזור לתפקוד מלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התחיביות לילד חולה סרטן - תגובה
עו"ד רפאל אלמוג19/09/2012מה נימוק הקופה ? מדוע היא מסרבת ?
האם ברשותכם גם ביטוחים פרטיים משלימים ?
בברכה,
עו"ד רפאל אלמוג
אלמוג-שפירא, משרד עו"ד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתחיביות לילד חולה סרטן - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי19/09/2012ראשית אני מאחל לילד בריאות שלמה ומקווה שיחלים במהרה. שנית, השאלה שלך לא כ"כ ברורה. שאלות רפואיות לשיקום צריכות להיות מופנות לרופאים.
לגבי החיים הקשים שקופת החולים מעבירה אתכם, יש לשאול מה קרה לבסוף? האם ניתנה ההתחייבות? אם לא- מה היה הבסיס לסירוב ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערור מול ביטוח לאומי והליך סכרתקובי18/09/2012
ועדה רפואית מחודש ספטמבר השנה קבעה לי 9.75% נכות צמיתה , אך הסכימה לשלם לי לפי חישוב מחודש אוגוסט השנה כאשר בפועל הלנתי על מצבי כשנה קודם לכן
האם עליי לערער ? כמו כן האם מגיע לי החזר כספים מול קופת החולים כתוצאה מטיפולים אלטרנטיביים?
כמו כן מהו ההליך מול ביטוח לאומי לחולי סכרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערור מול ביטוח לאומי והליך סכרת - תגובה
עו"ד רפאל אלמוג19/09/2012קובי שלום,
אני מניח שפנית לענף נפגעי עבודה.
מתי היתה התאונה ? מתי פנית למוסד לביטוח לאומי ? מתי החלה הנכות ממנה הינך סובל ?
בברכה,
רפאל אלמוג, עו"ד
אלמוג-שפירא, משרד עו"ד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)