מידע רפואי
פורומים
- ניתוחים פלסטיים, ניתוחי אף, כירורגיה פלסטית
- הורים ומתבגרים, גיל ההתבגרות
- ביטוח לאומי
- שרירנים ברחם - מיומה
- נכים, שיקום נכים - תמיכה
- כירורגיה כללית, כירורגיה אנדוסקופית
- בניית ציפורניים
- יתר לחץ דם, לחץ דם גבוה
- פסיכולוגיה ילדים
- הגנה עצמית, הגנה עצמית לנשים
- הפרעות שינה ועייפות
- פגים
- רפואת ילדים, מחלות ילדים
- פיברומיאלגיה
- יובש בעיניים, יש לך עיניים יבשות?
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אילן בוש
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרךד"ר אחיה אמיר
מומחה לגסטרו-ילדים מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד.
- מיואשת....שמנמנה25/06/2013
שלום רב,
בת 34+2
בחודש האחרון עשיתי את כל הבדיקות הנדרשות לניתוח שרוול.
יש לי תור לד"ר עמיאל פינגלבאום (הוא הרופא שמאשר את הניתוח בקופת חולים לאומית).
BMI36.2
עם התחלת מחלת סוכרת סוג 2 גבולית, רופא הסכרת רשם לי כי ממליץ בחום על ניתוח בריאטרי.
לפני חודשיים ניתוח הסרת יבלות במיתרי הקול(שמן,מלח,קפה)
לפני 6 שנים כריתת כיס מרה (זה עוזר לאישור הניתוח?)
אני מיואשת, עצובה ומתוחה.
אני מחכה לניתוח הנ"ל ויודעת כי רק הוא יציל אותי, אני רוצה שינוי, שינוי של תזונה עם מגבלה בייחוד על כמויות האוכל ועל השובע.
מניסיונכם, תהיה לי בעיה לקבל אישור לניתוח?
ואני לא מבינה מדוע המנתח מטעם הקופה אמר לי שאני מאושרת לניתוח רק אם אפעיל את הביטוח הרפואי הפרטי שלי (ואין לי!) ואם זה דרך הקופה אני צריכה ללכת לרופא מאשר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיואשת.... - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי25/06/2013כאשר מבצעים ניתוח מהסוג הזה יש צורך להראות כי מדובר בכורח רפואי. זה הסיבה שבודקים את ה - BMI.
אם את עומדת בקריטריונים הניתוח יאושר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעייהישיי26/05/2013
שלום,
אני כבר תקופה ארוכה סובל מאי שליטה על סוגרים. נבדקתי על ידי רופאים ומכון מיוחד לכך. שאישרו זאת. ליקוי זה מגביל אותי מאד בעבדוה ומצריך אותי להיות צמוד לשירותים?וגם מגביל בנסיעות במסגרת העבודה.הרופט הציע לי לשים פדים ולאכול אורז....סבלי רב.האם כדאי להגיש בקשה לנכות?מה אחוזי הנכות עבור ליקוי זה?מה צריך לעשות? .אני גר במרחק של שעה מהעבודה ובעקבות המצב אני מתעתד לשנות מקום מגוריי אחרי 40 שנים.אנא עזרו לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעייה - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי28/05/2013אינני יודע מה מצבך הרפואי המדויק ואם במצבך אתה משתמש במכשירים, אך אחוזי הנכות יכולים להיות גבוהים ולהגיע עד 70%, בגין בעיה ספציפית.
כך שבנסיבות המתאימות יהיה כדאי להגיש תביעה לנכות כללית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוקד חירוםאלונה19/05/2013
שלום רב, אינני יודעת האם שאלתי מופנית לגורם הנכון, אך הייתי רוצה לדעת האם יש מוקד פניות כלשהו בנוגע להתנהגות והתנהלות רופאים במוקדי החירום.
זה עתה חזרתי עם בעלי ממוקד החירום בנתניה, הגענו לשם לא כי התחשק לנו אלא כי בעלי חש חולשה וחוסר זרימת דם בידו השמאלית- מה שאמורים להתייחס אליו בכובד ראש. בחיי לא נתקלתי ביחס כל כך מחפיר, הרופאה צחקה על התלונות של בעלי, בדקה ידנית אם יש לו דופק ואמרה "הנה, זורם דם, יש דופק" מלמלה ברוסית לאורך כל הבדיקה (ללא ידיעה שאני מבינה רוסית) התעצבנה על כל דבר קטן ששאלנו, עשתה לנו טובה שקמה מהכיסא לבדוק את בעלי מקרוב, הכל היה בלעד ובנימת זלזול, בחיים שלי לא חוויתי השפלה כזאת, כאילו שבעלי ילדון חייל שבא להוציא גימלים באמצע הלילה.
היכן אוכל לספר את הסיפור במלואו ולדווח על הרופאה?
אם מישהו יוכל לעזור לי, אעריך זאת.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוקד חירום - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי26/05/2013את יכולה להתלונן בפני מנהל המוסד הרפואי בו היית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חופשת מחלה ארוכה מהעבודהאורנית19/05/2013
שלום רב,
אני כבר חודש לא באה לעבודה עקב פריצת דיסק קשה.
האם כשארצה לחזור בהדרגה (מס' שעות ביום למשך תקופה של חודש לכל היותר נניח),
האם יספיק אישור מרופא משפחה או מאורטופד בשך כך? או האם חובה לגשת לרופא תעסוקתי?
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חופשת מחלה ארוכה מהעבודה - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי19/05/2013רופא תעסוקתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופות במסגרת תאונהנתנאל13/05/2013
שלום.
עברתי אוטם שהוכר כתאונת עבודה ונקבע לי נכות בגין אותה תאונה .
כשהשתחררתי מבית החולים קיבלתי תרופות שכוללות בין היתר תרופות להורדת שומנים בדם .
בהתחלה קופת חולים כיסתה את כל התרופות והיום היא מסרבת לכסות את העלות של התרופות בטענה שהתרופות להורדת שומנים הן למניעה בלבד ולא קשורות לתאונה .
מה לדעתך עלי לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופות במסגרת תאונה - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי16/05/2013פנה לביטוח לאומי עם המרשם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זכויות רפואיות cjdמרינושקה04/05/2013
שלום.
מה הזכויות הרפואיות של אדם החולה במחלת קרויצפלד יעקב?
אנא דחוף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זכויות רפואיות cjd - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי05/05/2013המושג הכללי "זכויות", לא ברור לי. את צריכה להיות קצת יותר ספציפית.
אומר כי בשלב הראשון, הינך יכולה לפנות לאגף נכות כללית בביטוח הלאומי ולבחון האפשרות לקבלת קצבה חודשית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זכויות מטופליםיעלי17/04/2013
האם רופא משפחה ,פסיכיאטר , עובדת סוציאלית
מחויבים להודיע למטופל את זכויותיו
כמו הזכות לקבלת גמלת נכות.
האם ניתן לתבוע פיצויים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זכויות מטופלים - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי28/04/2013רופאים מחויבים לספק "שירות רפואי" ולא משפטי. על כן אם נפגעת בתאונת עבודה אין חובה חד משמעתית המוטלת על רופא לפיה עליו לומר לך "לך לביטוח לאומי"...
אני ממליץ לך לעיין בחוק זכויות החולה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סירוב מתן טוםס 17 לבדיקת גנטית קודסולי31/10/2011
שלום, אני בת 29 בעלת כלייה אחת. יש לי ילדה בריאה בבית ולאחריה עברתי 2 הריונות שהופסקו בעקבות אבחון - תסמונת פוטר (העדר כליות ומערכת שתן אצל העובר). הופנתי ע"י מחלקת גנטיקה של שיב"א לעבור בדיקה גנטית שיכולה לאבן את הגן הגורם לתסמונת הפנתי את המכתב שקיבלתי משיב"א לקופת חולים מכבי בבקשה להוציא טופס 17. הם מיצדם לא מאשרים לי בטענה כי זה לא קיים בסל הבריאות.
רציתי לדעת איך קופת החולים שומרת לעצמה את הזכות שלי למנוע הריון לא תקין מראש ??? מה עוד אדם צריך לעבור על מנת לקבל מהם את האופציה לעבור את כל הבדיקות הנדרשות כדי להביא תינוק בריא לעולם??? אגב אני מבוטחת במגן זהב בביטוח הכי יקר שיש. מה עושים??
שאלה נוספת יש לי ביטוח בריאות פרטי האם אני יכולה לתבוע את הבדיקה מהם??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סירוב מתן טוםס 17 לבדיקת גנטית קוד - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי02/11/2011יש לבחון את הפוליסה והכיסויים ואז אוכל לתת לך תשובה אם הפוליסה כוללת בדיקות שכאלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוברת בדיוק אותו הדבר!!
רחלי27/04/2013היי סולי, לצערי הסיפור שלך מאוד דומה לשלי לצערי. הייתי מאוד רוצה ליצור איתך קשר. תוכלי לשלוח לי מייל שלך בבקשה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפניה לבית לוינשטייןמיכאל03/04/2013
שלום רב.
אחי אחרי שבץ מוחי לקראת שיקום.אנו מעונינים להגיע לבית לוינשטיין. הקופה רוצה להשאירו בשיקום של בית החולים בו הוא מאושפז.
שאלתי-מהן זכויותיו? כיצד ניתן למרות זאת להגיע לבית לוינשטיין? באתר מכבי בית לוינשטיין כן מופיע ברשימת בתי החולים שבהסכם עם מכבי.תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפניה לבית לוינשטיין - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי14/04/2013קופת חולים מחוייבת לספק שירותי בריאות סברים במרחק סביר ממוגרי המבוטח, אך היא זו שקובעת איזה בית חולים יבחר.
הייתי ממליץ לפנות להנהלת המחוז בבקשה מיוחדת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרטריונים לקבלת זיכוי בניקודישיי28/02/2013
אמי הייתה סיעודית בבית וקיבלה מספר שעות של סיוע מהביטוח לאומי.אני בצעתי תחזוקה של הבית וכלכלת אך ללא קבלות.שאר אחיי הם מובטלים , ובעלי משכורות מינימום.זה אפשרי מבחינתך לקבל החזרים מביטוח לאומי,אגב אמי כבר נפטרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרטריונים לקבלת זיכוי בניקוד - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי14/04/2013בגין העזרה שלך שלא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נכות זמנית צמיתהלאה12/04/2013
שלום רב, בעלי חולה 21 שנים בסרטן לימפומה כשבמשך השנים היו חזרות, טיפולים ורמסיות וחוזר חלילה. לפני כ10 שנים הוא חלה גם בלימפומה של העור וטופל לאורך זמן. שתי מחלות הסרטן הללו נחשבות כמחלות כרוניות שאף פעם לא ממש נעלמות.
בזמן כל הטיפולים הכימותרפיים בעבר הוא קיבל 100% נכות זמנית. עכשיו המחלה חזרה שוב, אחרי 21 שנים במחלה - הוא ביקש נכות לצמיתות לצרכי מס הכנסה (הוא כן עובד) ובתשובה שהוא קיבל מהוועדה בביטוח לאומי (הוא אף פעם לא מופיע בפניה - מסתפקים במכתבים מהרופאים) לא התיחסו בכלל לבקשה לצמיתות ונתנו שוב 100% זמנית לשנה לתקופת הטיפולים. מה לדעתכם נכון לעשות? לערער? מה הסיכוי לקבל מה? וכמה?
אגב, הם כן נתנו (בלי שבעלי ביקש) כשנתיים רטרואקטיבי 50% נכות, למרות שאלה היו שנתיים ללא טיפולים. מה המשמעות של 50% הן מבחינת מס הכנסה והן מבחינות אחרות? מה המשמעות של הרטרואקטיביות באותם הקשרים?
תודה רבה מאוד! לאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נכות זמנית צמיתה - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי14/04/2013אני אתחיל ואומר כי לא אוכל ליתן תשובות מדויקות מבלי לראות את התיק והתיעוד הרפואי.
באופן כללי אומר כי בפרקטיקה קובע הביטוח לאומי נכות זמנית לשנה במקרה שפורצת מחלת הסרטן. הנכות שמוגדרת הינה % 100 ובגינה ניתן לקבל הטבות במס הכנסה.
נכות בשיעור של 50% איננה מזכה מהטבת מס הכנסה שכן הנכות הרפואית הנדרשת הינה למעלה מ -% 90 נכות רפואית.
אינני סבור כי ערעור במצב הדברים שאת מתארת יואיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלודרם לניתוח כריתה ושחזור של השדיירונית10/04/2013
אני מועמדת לניתוח כריתה ושחזור למניעה.
קופת חולים כללית אישרה לי את התהליך באותו ניתוח שהרופא ביקש שימוש באלודרם היות ואני רזה ויש לי עבר והווה של כונדרוסרקומה ועומדת בפני עוד ניתוח בגין בעיה זו ממילא.
השאלה שלי היא האם כחולה יש לי זכות לדרוש מהקופה שימוש באלודרם למרות שאינו בסל (ואולי אני טועה) כדי למנוע צורך שיחזור בשני שלבים כמו בשיטה הישנה של שימוש במותחנים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלודרם לניתוח כריתה ושחזור של השדיי - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי11/04/2013יש לבחון אם התרופה כלולה בסל אם לאו. תנסי לבדוק עם ביטוחים פרטיים במידה ויש לך שכאלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זכויות אחרי צינתור.אלונה22/03/2013
שלום. הייתה לי תעוקת לב בעקבותיה עברתי צינתור כולל מסתם. האם מגיע לי אחוזי נכות בעקבות זאת. אם כן כיצד עלי לפעול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זכויות אחרי צינתור. - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי24/03/2013יתכן ומגיע לכך אחוזי נכות, אך מה ברצונך להשיג לבד מאחוזי נכות...
על מנת לזכות בגמלת נכות כללית יש לעמוד במספר קריטריונים ובתוכם נכות רפואית כוללת של 60% (או למעלה מ- 40% כאשר אחת הנכויות גבוה מ - 25%).
אינני יודע במצבך מה שיעור הנכות המגיעה לך זאת תשובה עליה יכול להשיב מומחה רפואי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזכויות רפואיות,עו"ד אלקלאי.
אלונה25/03/2013ציינתי שיש לי כבר 60% נכות צמיתה ואי כושר 86%. 25% נכות על מחלת הלב. אני רוצה לדעת האם הייתי צריך לתבוע את המוסד לביטוח לאומי אז שעברתי שני צינתורים במהלך שנתיים. האם לבקש נכות או פיצויי כלשהו, אנה התייחסותך. תודה. חשוב לי להגיע ל-90% נכות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזכויות רפואיות,עו"ד אלקלאי. - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי04/04/2013"הצינתור" כלול ככל הנראה בנכות שניתנה לך עקב מחלת הלב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פנסיית נכות מעבודה.אלונה31/03/2013
שלום. נכות נקבעה ע"י וועדה ראשונה של הב"ל: 86% נכות כללית אי כושר עבודה. חב' הביטוח מיטבית משלמת לי כ-2000 ש"ח לחודש. מקום עבודתי יהיה שמח להיפטר ממני. הציעו פיטורין בהסכמה. האם אני יכל לדרוש מהם לתת לי פרישה עקב המחלה, בצורה פנסיית נכות?. כמו כן האם אני אמור לתבוע את חב הביטוח על הצינתורים שעברתי בשנים 2010/11. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פנסיית נכות מעבודה. - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי02/04/2013שלום רב,
הנוסח של שאלתך לא ברור לי כל כך, יחד עם זאת אנסה להשיב. אם הינך מצוי במצב של אובדן כושר עבודה, ויש לי כיסוי ביטוחי לכך, הרי שתקבל את הפיצוי, כל עוד נמשך המצב.
אני מניח כי הינך חבר בקרן פנסיה ועל כן עליה לקבוע אם הינך במצב רפואי כזה המצדיק קבלת "פנסיית נכות".
אינני יודע בגין מה הינך מעוניין לתבוע את חברת הביטוח על צינתורים ומה הכיסויים הקיימים לך בפוליסות, אך תשומת ליבך כי תביעת ביטוח מתיישנת לאחר שלוש שנים !!! תוודא כי אינך מאחר את המועד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפנסיית נכות, המשך.
אלונה02/04/2013בשנים: 2010/11 עברתי צינתורים כולל סטנד. האם אוכל להגיש תביעה נגד המוסד לביטוח לאומי. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפנסיית נכות, המשך. - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי02/04/2013ני מניח כי מצבך הליבבי הוערך במסגרת תביעה לנכות כללית שם קיבלת אחוזי נכות בגין בעיה זו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בירורולריה21/03/2013
שלום !
אמא שלי חולה אונקולוגית , רציתי לדעת על אילו טיפולי שיניים ניתן לקבל החזר במסגרת הזכאות במידה והם מבוצעים במרפאה פרטית ? האם שתלים כלולים בזכאות ? אחנו במכבי.במידה ועלות הטיפולים נמוכה או גבוהה יותר ממחירון הקופה ,מה ההחזר שנקבל ? על טיפולים שהם לא בזכאות אבל בוצעו ברשת מרפאות מכבי,יש החזר מהקופה לאחר הטיפולים ?
אמא שלי מקבלת תרופה לטיפול בדיכאון שהיא מחוץ לסל הבריאות ועליה היא מקבלת הנחה במסגרת הביטוח המשלים.ביקשתי להעביר את התרופה לאישור הרופא המחוזי ע"מ לקבל פטור אך בקופה אומרים שמכיוון שהיא מקבלת עליה הנחה ,לא ניתן לעשות זאת.זה תקין ?
אפשר לבטל ביטוח משלים/סיעודי אם לא היה ניצול של הכיסויים ולקבל חזרה את הפרמיות ששולמו ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פנייה חוזרת
ולריה28/03/2013שלום
לא קיבלתי מענה לפנייתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבירור - תגובה
עו``ד בועז אלקלעי28/03/2013אני מציע לך לפנות עם שאלתך לגזברות הקופה ולביטוחים הפרטיים שלך. השאלות שלך הינם בתחום הכספי ואינם נכללים בפורום זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?