פורום זכויות רפואיות - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביטוח בגן עירייה
    שגית
    18/09/2012

שאלה לגבי ביטוח בגן עירייה של גילאי 5, גן חובה.

האם במידה והורה מחליף את הגננת למשך יום או מספר שעות ביום, זאת ללא אישור על הרשות המקומית, העירייה, משרד החינוך, ז"א מעין "דיל" בין הגננת לאותו הורה. (להורה אין הכשרה חינוכית, או עזרה ראשונה או כל הכשרה אחרת(:
    1. האם אותו הורה שהחליף את הגננת מבוטח במקרה וקורה לו משהו בגן: התקף לב, פציעה, שריפה או כל אסון אחר?
    2. האם הילדים בגן מבוטחים במידה והורה שומר עליהם במקום הגננת?
    3. האם העובדה שהעירייה או המועצה לא מיודעות להליך פוגעת באיזה אופן בביטוח או חושפת את המעורבים מבחינה משפטית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביטוח בגן עירייה

הוספת תגובה

• ביטוח בגן עירייה - תגובה

עו"ד רפאל אלמוג
    19/09/2012

שגית שלום רב,
    הנושא בהחלט עשוי להוות בעיה, שעה שהנושא לא ידוע ו/או מקובל על חברת הביטוח, לא כל שכן כאשר עסקינן בביטוחי אחריות מקצועית.
    זאת בשונה מביטוח תאונות אישיות לתלמידים (החל גם על ילדים בגנים), במסגרתו קיים כיסוי בכל שעות היממה, גם מעבר לשעות הלימודים, כך שאין רלבנטיות לעניין ההחלפה.

בברכה,

עו"ד רפאל אלמוג
    אלמוג-שפירא, משרד עורכי דין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החזר על ניתוח מקופת החולים
    שרונה
    16/09/2012

לפני כמה חודשים עברתי באופן פרטי ניתוח ארטרוסקופיה. לפני ביצוע הניתוח קיבלתי אישור על השתתפות בהוצאות מקופת חולים מאוחדת (יש לי ביטוח עדיף ושיא). הגשתי את הבקשה להחזר לפני יותר מחודשיים ועדיין לא קיבלתי את הכסף. המזכירות בקופה אומרות שהוא יגיע בוודאות, אבל לטענתן אין לקופה שום מחויבות למסגרת זמן. האם זה נכון? האם אין איזשהו זמן סביר שבתוכו הם אמורים להחזיר כסף?

הוספת תגובה

• החזר על ניתוח מקופת החולים - תגובה

עו"ד רפאל אלמוג
    16/09/2012

על פי חוק חוזה הביטוח, על חברת הביטוח לברר את חבותה בתוך 30 ימים מהיום שהומצאו לו מלוא הפרטים הדרושים לה לשם כך, ובהתאם לשלם את תגמולי הביטוח (או לדחות ולהמציא מכתב מנומק).

בריאות והצלחה !

בברכה ,

עו"ד רפאל אלמוג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוק חוזה הביטוח - שאלה קטנה נוספת

שרונה
    23/09/2012

האם החוק חל גם על הבטיחו המשלים של קופת חולים? אם כן, הרי שאני יכולה לתבוע אותם (עברו כמעט שלושה חודשים מיום הגשת הבקשה)?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוק חוזה הביטוח - שאלה קטנה נוספת - תגובה

עו"ד רפאל אלמוג
    05/10/2012

אין הלכה בנושא. קיימות דעות שונות בעניין זה.

בברכה,

עו"ד רפאל אלמוג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה במסתם בלב
    גילבר צב
    14/09/2012

שלום רב ,

הנני בחור בן עם בעיה של הצרות ברמה בנונית בעורק הריאה שהוחרפה במהלך השנה האחרונה . בשל בעיה רפואית זו הנני סובל מקוצר נשימה וקושי פיזי לבצע מטלות וקושי מסויים להתאמץ פיזית .

שאלתי - כמה אחוזי נכות מחלה זו במסתם מקנה ?

בברכה
    גילבר

לקביעת תור
    סגירה
    בעיה במסתם בלב

הוספת תגובה

• בעיה במסתם בלב - תגובה

עו"ד רפאל אלמוג
    16/09/2012

גיל שלום,
    ראשית רפואה שלמה ובריאות.
    שאלתך עוסקת ברמה הרפואית בלבד, ולא ניתן להעריך אחוזי נכות כך. יש מקום לעיין בחומר הרפואי ולהעמידך לבדיקה על ידי רופא מומחה בתחום.

בריאות ורפואה שלמה,
    בברכה ,

עו"ד רפאל אלמוג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רפואה פרטית ציבורית
    אלי
    08/09/2012

אני בן 56 עם בעיית גב רדיקולופטיה(לחץ על עצבים המסתעפים לרגליים) מותנית בעיקר,ולאחרונה חש חולשת רגליים ואי יכולת לעיתים אפילו לעמוד. EMGמחטים אף לימד שלשום על החמרה לעומת שנה שעברה בכל פרטמר שנבדק, והגדיר את הלחץ בינוני. אני חושש בצדק שאהיה נכה לפני שאספיק לניתוח על אף שרק אי שליטה בסוגרים מוגדרת כמדומני כמקרה דחוף.... שנה שעברה שהמצב עוד היה פחות גרוע ,עברתי הליך מתיש של תחנונים ל MRI ובדיקת רופאים מנתחים פרטיים בתחנונים לתור זמין ובעלות בדיקה של 1300 שח... לדעתי אני חייב בדיקה מהירה של MRI ומרגיש שאצטרך ניתוח. שאלותיי: 1כדי לעקוף את הנ"ל,האם אני יכול תיאורטית , אחרי הפניית רופא לבית חולים, "לנחות" בבית חולים כרצוני של כללית או תה"ש שיבא? 2. נניח שכן-האם במקרה כזה ההבדל העיקרי בטיפול ,שאזכה לניתוח כנראה לא של הרופאים הוותיקים והמנוסים יותר(שעובדים אף באופן פרטי) , אלא של רופאים "אחרים" ? התרשמתי שמי שזוכה היום לניתוח בבית חולים ציבורי ,הם רק אלו שחיכו שנה בתור או מקרה דחוף ביותר בלבד? אנא תשובתכם במילים פשוטות מניסיונכם בלי שאתפוס אתכם במילה, בלי להפנותני לתקנונים פורמליים. תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    רפואה פרטית ציבורית

הוספת תגובה

• רפואה פרטית ציבורית - תגובה

עו``ד בועז אלקלעי
    09/09/2012

שלום רב,

אתה יכול לבקש מרופא המשפחה הפנייה לבית חולים המבוקש ועם זה לגשת לקבל טופס 17.

אין לי שום מושג, אם וככל שתנותח, מי יבצע זאת. אין חובה כי מנהל המחלקה דווקא ינתח אותך , אם זה זה יכול לקרות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיברומיאלגיה
    לירן
    04/09/2012

שלום רב,
    האם תוכלו לומר לי אלו זכויות רפואיות יש לחולי פיברו בישראל?
    המון תודה, מעריכה זאת מאוד

לקביעת תור
    סגירה
    פיברומיאלגיה

הוספת תגובה

• פיברומיאלגיה - תגובה

עו"ד רפאל אלמוג
    08/09/2012

לירן שלום,
    שאלתך כללית למדי.
    עשויות להיות לך זכויות בפני רשויות שונות במדינה (תלוי מצבך הבריאות והמגבלות שמהן את סובלת), ובנוסף עשויות לקום לך זכויות בפני חברות ביטוח אצלם את מבוטחת (כגון: בביטוח אובדן כושר עבודה).
    אשמח אם תפרטי על מנת שאוכל להתייחס בצורה עניינית יותר.
    בברכה,

עו"ד רפאל אלמוג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצמאי

לירון
    23/01/2013

אני עצמאי, בעל עסק לריתוכי אלומיניום ומסגרות כללית
    קיים משנת 2006 ורק צמח וצמח עד לאחרונה...
    העבודה שלי דורשת ממני לעמוד על הרגליים 10 -12 שעות ביום
    וגם לנהל משרד
    לפני כשנתיים: אבנים בכליות שהוצאו בצסטוסקופיה
    שהסתבך וגרם לפצע בכיבה (עקב שימוש במשככי כאבים NSAID)
    משם חטפתי שלבקת חוגרת ומשם המשיך עוד ועוד להסתבך
    עד שאיבחנו אותי כחולה "פיברומיאלגיה" בטענה
    ש"הפיברו" אחראית להכל, אין לה שום תרופה והמצב הפך לכרוני...
    לפני כשנה הבאתי עובד שיחליף אותי בעבודה היצרנית (פיזית)
    ובמעט שיכלתי ניהלתי את המשרד בלבד
    העסק עדיין לא בהפסדים
    אבל הרווחים ב2012 ירדו לבקושי 40% מבשנה הקודמת
    ומאחר ויוקר המחיה גדול מההכנסות שלי,לא נשאר לי כסף לאוכל...
    נאלצתי לפטר את העובד שלי...
    היום לאחר 4 חודשי "חופשת מחלה" רצופים קיבלתי מכתב מרופא תעסוקתי
    שאני לא יכול להמשיך לעבוד פיזית אבל יכול להמשיך לנהל בלבד
    תוקף המכתב הוא לחצי שנה בלבד ואין לי מושג (בתור עצמאי) מה אני יכול לעשות עם מכתב שכזה...
    בנתיים בשנתיים האחרונות צברתי חובות של 200,000 ש"ח
    ואני שוקל למכור את העסק (שאני כל כך אוהב) כדי לכסות את החובות שלי
    השאלה מה אני עושה אחרי שמכרתי?
    מי יעסיק אותי לאור מגבלותיי ואיך אני אמור להמשיך לכלכל את עצמי בהמשך?
    אני ממש לא יודע מה לעשות
    לא מצליח לתפקד פיזית ומרגיש אבוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תאונת דרכים
    אפי
    26/08/2012

לפני 6 שנים עברתי תאונת דרכים בה רגלי נשברה ב-3 מקומות
    לפני שחתמתי על הפיצויים אני זוכרת שיה שם טופס שבו הייתי צריכה לחתום על כך שאם יגרם לי הרעה במצב אחרי כמה שנים לא אבוא בטענות לאיש
    כיום, 6 שנים אחרי, התחלתי לסבול מבצקות באותה רגל, ורציתי לדעת האם אני צריכה לטפל בזה כבעיה נפרדת או לקשר את זה לתאונת הדרכים ההיא? ואם אכן זה קשור לפציעה מהתאונה האם יש לי מה לעשות בנידון?

לקביעת תור
    סגירה
    תאונת דרכים

הוספת תגובה

• תאונת דרכים - תגובה

עו"ד רפאל אלמוג
    26/08/2012

אפי שלום רב,
    אם מדובר בחמרה טבעית ולא עקב תאונה חדשה ונוספת, אינך יכול לפתוח את התיק מחדש. עושה רושם שגם הבנת שזה מצב הדברים.
    בריאות שלמה.

בברכה,

עו"ד רפאל אלמוג
    אלמוג-שפירא, משרד עו"ד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קביעת % נכות לצורך פטור ממס הכנסה
    אבי
    18/08/2012

שלום, הנני סובל משיתוק כתוצאה מפוליו בוועדה רפואית נקבעו לי 87.53% נכות כאשר לצורך חישוב ה-% הוועדה חיברה את שתי הרגליים יחד. נאמר לי ע"י ידיד שישנו סעיף המאפשר הפרדה של כל רגל בנפרד ואז כנראה התוצאה גבוהה יותר ומגיעה קרוב ל- 90%, האם ידוע לך הסעיף? האם 89.1% דינם כ 90% ומקנים את הפטור ממס? תודה, אבי

הוספת תגובה

• קביעת % נכות לצורך פטור ממס הכנסה - תגובה

עו"ד רפאל אלמוג
    19/08/2012

אבי שלום,
    די קשה להעריך אחוזי נכות על סמך הנתונים שפירטת כאן במייל וזה גם לא נכון מבחינה מקצועית. על מנת להשיב לך תשובה מקצועית יש לעיין במלוא החומר הרפואי הרלבנטי, לעיין בפרוטוקול הוועדה הרפואי ולהיוועץ ברופא מומחה.
    לאחר מכן, ניתן להעריך האם אחוזי הנכות שנקבעו הולמים את מצבך.
    לגבי השאלה השנייה - לא. יש לעבור את מחסום ה - 90%.

בריאות ורפואה שלמה.
    בברכה,

עו"ד רפאל אלמוג
    אלמוג-שפירא, משרד עו"ד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לא מדוייקת.

זאב
    09/10/2012

עפ״י החוק 89.1 אחוז כמוהו כ 90 אחוז ודי בו כדי לקבל את הפטור עפ״י סעיף 9(5) למס הכנסה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קצבת נכות יחד עם פנסיית נכות
    חגית
    08/08/2012

שלום רב, אני בת 32 ומקבלת פנסיית נכות זמנית (על 100% נכות) בסך 8,000 ש"ח לחודש מחברת הפנסיה שלי עקב ביטוח אובדן כושר עבודה שיש לי אצלם (יש לי בעיה ברגל שנגרמה כתוצאה מההריון וממשיכה ללוות אותי אחרי הלידה עד עוד כמה חודשים). האם אוכל במקביל גם לקבל קצבת נכות כללית זמנית מביטוח לאומי ?

הוספת תגובה

• קצבת נכות יחד עם פנסיית נכות - תגובה

עו"ד רפאל אלמוג
    08/08/2012

חגית שלום,
    בכל הנוגע לביטוח לאומי - אין מניעה.
    השאלה היא האם במסגרת תקנון הפנסיה שלך יש תניית "קיזוז" תגמולים המתקבלים מהמוסד לביטוח לאומי. לרוב, אין תנייה כזו, אך מומלץ לבחון.
    אשמח להשיב על שאלות נוספות.
    בברכה,

עו"ד רפאל אלמוג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זכויות נשים
    אורנה
    04/08/2012

שבת שלום שאלתי היא האם בחוק זכויות וחובות העובדים ובפרט נשים ישנה תקנה כל שהיא שמגדירה יום חופשי לנשים שסובלות ממחזור ואינן מסוגלות לצאת לעבודה לפחות פעם בחודש האם יש הטבה או הגדרה בחוק לעניין זה תודה אורנה

לקביעת תור
    סגירה
    זכויות נשים

הוספת תגובה

• זכויות נשים - תגובה

עו``ד בועז אלקלעי
    05/08/2012

מציע לך לפנות לפורום של דיני עבודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בית דין לעבודה
    גלעד
    04/08/2012

שלום.
    האם אני חייב בתביעה לבית הדין לעבודה נגד ביטוח לאומי בעורך דין שייצג אותי או שאני יכול לייצג את עצמי לבד .
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    בית דין לעבודה

הוספת תגובה

• בית דין לעבודה - תגובה

עו``ד בועז אלקלעי
    05/08/2012

אדם יכול לייצג את עצמו. יחד עם זאת אני אמליץ לך, במיוחד בענייני "ביטוח לאומי", להיעזר בעו"ד, שכן ערעור על החלטת וועדות לצורך הדוגמא הוא ערעור על שאלות משפטיות ואם הערעור יוגש באופן שבו תטען הרופא היה צריך לקבוע 50% במקום 10% אז סיכויי ערעור שכזה קלושים....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תאונת דרכים
    מטילדה צבאג
    04/08/2012

לאחרתעונת דרכים יש לפנות לביטוח לאומי .או לשלב גם עורך דין לתביעה לחברת הביטוח.

לקביעת תור
    סגירה
    תאונת דרכים

הוספת תגובה

• תאונת דרכים - תגובה

עו``ד בועז אלקלעי
    05/08/2012

אין חובה בהכרח לפנות לביטוח לאומי. אם התאונה הייתה בנסיעה פרטית והנזק הגופני איננו קשה עד כדי חוסר יכולת לעבוד, אז תביעה לביטוח הלאומי לא תואיל לך.

רצוי להיעזר בכל מקרה בעו"ד יש להיפגש עימו לשאול שאלות מתאימות ולקבל החלטות מושכלות , כי כל מקרה שונה ממשנהו ויש פעמים בהם תזקקי לעו"ד גם בתביעה לביטוח לאומי ויש פעמים שלאו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נכון

תמר
    09/08/2012

אז כמו שכתבו מעלי, אין חובה בהכרח לפנות לביטוח לאומי. אם התאונה הייתה בנסיעה פרטית והנזק הגופני איננו קשה עד כדי חוסר יכולת לעבוד, אז תביעה לביטוח הלאומי לא תועיל לך.
    אני ממליץ לפנות לעפר חן רואה חשבון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תו חניה
    רותי
    24/07/2012

שלום! אני חולת סוכרת + ל.ד. + אי ספיקת כליות. האם מגיע לי תו חניה של נכה? אם כן, ממי עלי לבקש אותו?

לקביעת תור
    סגירה
    תו חניה

הוספת תגובה

• תו חניה - תגובה

עו``ד בועז אלקלעי
    25/07/2012

בכדי לקבלת תו חניה יש לפנות ללשכת הבריאות המחוזית שבמקום מגוריך ולעמוד לבדיקה. יש רשימת ליקויים שמי שסובל מהם יהיה זכאי לקבל את התו, אך אינני סבור כי הינך עומדת בהן

אופציה שנייה היא לעמוד בפני וועדה רפואית אשר תקבע את נכותך בשיער העולה על 60% ואם תעמדי בכך תוכלי לפנות עם הפרוטוקולים וההחלטות ללשכת הבריאות המחוזית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לא מדוייקת

זאב
    09/10/2012

אין קשר בין תו חניה לבין לשכת הבריאות ואין צורך בבדיקות שם. כדי לקבל תו חניה יש צורך בשיגור מסמכים רפואיים עדכניים לרופא רשות הרישוי בדבר מגבלת תנועה. (גפים תחתונות או מגבלה אחרת המונעת תנועה). את המסמכים יש לשגר לרשות הרישוי ת.ד. 72 חולון. תשובה תתקבל בתוך 90 יום. במקרה הזה נראה שאכן אין מגבלת תנועה שתתאים לתו חניה. לעורכי הדין הנכבדים: נתקלתי באתר הזה במקרה ונראה לי שאתם עוסקים וניסיונכם הוא בביטוח כללי ונזקי גוף שאינם במסגרת ביטוח סוציאלי. חוק הביטוח הלאומי וההסכמים עם המדינה עליהם מופקד הביטוח הלאומי הם מורכבים ומסובכים. מתוך תשובותיכים נראה שאין לכם די ניסיון וידע בתחום והיה ראוי שתצמצמו תשובותיכם לביטוח נזקי גוף הנידונים בבתי המשפט הכללים ותימנעו מתשובות לשאלות בענייני ביטוח לאומי וזכויות רפואיות הנידונות בבית הדין לעבודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לא מדוייקת - תגובה

עו``ד בועז אלקלעי
    09/10/2012

ציטוט מתוך האתר של המוסד לביטוח הלאומי :

"לשם קבלת תו חנייה לרכב נכה ואישור לתשלום מופחת של אגרת רישוי, עליך לפנות ללשכת הבריאות המחוזית שבמקום מגוריך. "

כמובן שקיימת אופציה נוספת לקבלת תו חניה גם למי שאיננו זכאי להטבות במסגרת הסכם הניידות ואז ניתן לפנות בכתב למשרד התחבורה בצירוף תיעוד רפואי.

לכל שאלה יש להתייחס בקונוטציה הראויה.

ברכות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוא אשר אני טוען תמיד

זאב
    09/10/2012

לעו"ד שעיסוקו ביטוח לאומי אסור להסתמך על האתר של ביטוח לאומי. הסתמכות על אתר הביטוח הלאומי תוביל תמיד לתוצאה הרצויה לביטוח לאומי ולא בהכרח למבוטח.. אתר הביטוח הלאומי נועד למי שאינו עוסק בביטוח לאומי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיברומיאלגיה ונכות, לאחר ערעור
    ואלט אורנה
    21/07/2012

שלום
    יש לי שאלה: אני מאובחנת כחולת פיברומיאלגיה, לאחר מאבק בביטוח לאומי, וועדות שונות. קיבלתי 10% נכות. כמו כן יש לי נכויות נוספות רפואיות. היחס שקיבלתי לגבי המחלה היה, למרות האבחון. ומכתבים מרופאים שונים, כולל רמטלוגית, רמטולוגית, ועוד. לא עזר לי שאמרתי שאני עייפה, ולא יכולה ולא יכולה. בגלל שאמרתי שאני מסוגלת לפעמים לתלות כביסה, לא איבדתי את כושר ההשתכרות. והוא עומד על 49%.
    אני לא מקבלת שום קיצבה מביטוח לאומי. אחוזי הנכות הכללית שי עומדת על 67% נכות.
    לפני כשנה הפכו את הסטטוס שלי משכירה לעקרת בית. יש לי וועדה נוספת עוד חודש. איזה מיסמכים נוספים עלי לצרף?

הוספת תגובה

• פיברומיאלגיה ונכות, לאחר ערעור - תגובה

עו"ד רפאל אלמוג
    22/07/2012

אורנה שלום,
    מאחר ואת עונה על הקריטריונים הנדרשים מבחינת אחוזי נכות, המלצתי אליך, גשי אל רופא תעסוקתי על מנת לבסס את מגבלותיך התפקודיות ולקבל הערכה בכתב. בנוסף, מומלץ מלבד לצירוף מלוא המסמכים הרפואיים המבססים את טענותיך, לפנות אל הרופא הראומטולוג שלך וקבל הערכה תפקודית.

בריאות ורפואה שלמה,

בברכה

רפאל אלמוג, עו"ד
    אלמוג-שפירא, משרד עו"ד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מימוש זכויות
    ש.
    15/07/2012

היום התקשרו אליי מאיזו חברה למימוש זכויות.. ובעיקרון לאמא שלי כן יש איזו בעיה עם הביטוח..
    אבל ראיתי גם כתבה במקור על זה שזה סתם חירטוט כל החברות האלה..

השאלה אם כדאי ללכת על זה לבד או להיעזר בהם?

לקביעת תור
    סגירה
    מימוש זכויות

הוספת תגובה

• מימוש זכויות - תגובה

עו"ד רפאל אלמוג
    15/07/2012

האם היית הולך לעו"ד לשם ביצוע עקירת שן ?
    מעבר לכך, למיטב ידיעתי, הם לא מעניקים ייעוץ או ליווי משפטי אלא עזרה בהערכה רפואית ובמילוי טפסים, בלבד. אגב, בימים אלה ניתן פסק דין נגד אחד המרכזים, על ידי כבוד השופט יוסף שפירא. מומלץ לך לקרוא אותו טרם קבלת החלטה.

בברכה,

עו"ד רפאל אלמוג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיצוי על חבלה
    יונה
    04/07/2012

שלום רב! ברצוני לדעת האם אני זכאית לפיצוי מחברת הביטוח על נפילה וחבלה באגן. אני נפלתי מהמיטה ונחבלתי בראש ובאגן. באגן קבלתי מכה יבשה אך לא היה שבר או סדק. אך ההחלמה אטית מאד ויש לי קושי רב בהליכה כבר למעלה מחודשיים. טופלתי ע"י מסג' על מנת להקל על הכאבים ותרופות פניתי לחברת הביטוח ותשובתם הייתה אם אין שבר אין לי זכות לפיצוי האם אכן כך הדבר? אשמח לקבל תשובה במייל בתודה מראש יונה

לקביעת תור
    סגירה
    פיצוי על חבלה

הוספת תגובה

• פיצוי על חבלה - תגובה

עו``ד בועז אלקלעי
    04/07/2012

שלום,

על מנת ליתן לך תשובה מדויקת יש לדעת מהם הכיסויים בפוליסה. אם מדובר בפוליסה המכסה שברים בלבד, אז טענתם נכונה, אך אם קיימת פוליסת נכות, ניתן להגיש תביעה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה