מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תביעה לביטוח תאונות אישיותלילי27/11/2008
אני נפגע תאונת עבודה שהיא גם תאונת דרכים,קבלתי מביטוח לאומי 28% נכות ופניתי לחברת "דקלה"שם אני מבוטח לקבל את הפיצוי הכספי המגיע לי מהם בעקבות אחוזי הנכות שקבלתי מהמל"ל,אך הם מתייחסים אליי בחוסר אדיבות מוחלט ולמרות שהצגתי בפניהם את כל המסמכים הדרושים,הם דורשים שאבדק ע"י רופא מטעמם(שאגב מרפאתו מרוחקת מביתי כשעת נסיעה,ולדבריהם זו"בעיה שלי")ואם יחליטו לשלם לי אז זה יהיה לפי מה שהוא יקבע ומן הסתם אין מצב שהוא יקבע אחוזים גבוהים יותר אלא רק פחות.האם זה חוקי?האם אחוזי הנכות שקבע לי ביטוח לאומי אינם מספיקים?(זה לא סוד שהביטוח הלאומי אינו נדיב במיוחד ובכל זאת זה אינו מספק אותם),זכותם להציב בפניי איזה תנאי שהם רוצים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תביעה לביטוח תאונות אישיות
עו``ד בועז אלקלעי27/11/2008אם מדובר בתביעה לפי ביטוח תאונות אישיות, הרי שגם לך שמורה הזכות לצרף חוות דעת הגבוהה יותר ממה שקבע המוסד לביטוח לאומי.
מדובר בעימותים ישנים וקבועים שאני מנהל דרך קבע מול חברות הביטוח המסרבות לשלם ומחפשות להתחמק מחובותיהם עפ"י הפוליסה.
אל לך להמשיך ולנהל את עניינך בכוחות עצמך.
אני נתקלתי במקרים רבים בהם השיגו הלקוחות פיצוי הנמוך יותר ממה שהיו אמורים ויכולים לקבל מחברת הביטוח ולו בגלל שהם לא ידעו לנהל את עניינם מול חברת הביטוח.
העזרי בעורך דין !!!
בשולי הדברים אוסיף כי דווקא ממצאי המוסד לביטוח לאומי יכולים להיות המדד לפיו יקבע הפיצוי שלך ובכל מקרה אל תסכימי למינוי מומחה מטעם חברת הביטוח שיחייב אותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תביעה לביטוח לאומיאבי22/11/2008
אני גמלאי צה"ל שפרש לפני כחמש שנים ואני מקבל גימלה חודשית. כמו כן אני נכה צה"ל על פגיעה בעמוד שידרה. לפני כ-3 שנים עברתי צינטור עקב תעוקת חזה והושתל לי סטנט וכיום אני נוטל תרופות ואין לי מגבלות מיוחדות. יש לציין שמיום פרישתי מצה"ל אני לא עובד מתוך בחירה. שאלתי היא האם ניתן להגיש תביעה לביטוח לאומי על הצינתור שעברתי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תביעה לביטוח לאומי
עו``ד בועז אלקלעי23/11/2008במסגרת פורום זה לא אוכל להשיב לך על שאלותיך מאחר וחסרים לי הרבה פרטים רלבנטים והנושא אותו העלת הינ ומורכב.
יחד עם זאת, ניתן לומר בכלליות כי ביטוח לאומי משלם קצבת נכות כללית אם יש לך נכות רפואית של 40% וכי איבדת את כושר עבודתך בשיעור העולה על 75%.
אם הינך עומד בקריטריונים הינך זכיא להגיש תביעה.
בנכות כללית יחשבו את כלל נכויותיך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח לב פתוח להחלפת האורטה העולהאמסלם אליהו20/11/2008
שלום רב לפני חודש וחצי ביצעתי בדיקב שיגרתית אקו לב עקב כאבים בחזה וביד שמאל,בבדיקה גילו שיש לי מפרצת ופוניתי לבית חולים להשגחה והמשך טיפול. ב:7/10/08 עברתי ניתוח לב להחלפת האורטה העולה. אני סובל מלחץ דם גבוה וסכרת המאוזנים עם כדורים. שאלתי מה הזכויות הרפואיות ומה אחוזי הנכות שמגיעים לי. ממתין לתשובה בתודה אלי אמסלם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח לב פתוח להחלפת האורטה העולה
עו``ד בועז אלקלעי23/11/2008ראשית תהיה בריא.
שנית, שאלתך כללית מידי וליכך לא אוכל להשיב לך בצורה ראויה. אני כן יכול לומר כי הינך זכאי להגיש תביעה לנכות כללית לבהיטוח לאומי כל עוד אתה מצוי במצב של אובדן כושר עבודה.
לגבי שאר השאלות עליך להיות יותר ספציפי.
כמו כן, אחוזי נכות קובע מומחה רפואי פנימי ואני אינני מוסמך לקבוע אותם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נכות 100%מיכל19/11/2008
שלום רב נקבעה לי נכות של 100% ע"י ועדה רפואית של ביטוח לאומי לתקופה שבין 01.06.03 ועד 31.05.04, שאלתי היא איזה פטור ממס הכנסה מגיע לי על תקופה זו? האם מלא או חלקי בלבד? כמו כן נקבע לי שעור נכות של 20% לצמיתות, האם יש לי איזשהן זכויות בגין קביעה זו? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכל שלום !
עו``ד בועז אלקלעי20/11/2008ראשית אני צריך לדעת באיזו מסגרת קיבלת את אחוזי הנכות.
באופן עקרוני על מס לזכות בפטור ממס הכנסה יש להגיש טפסים מתאימים ולפעמים לעמוד לוועדה רפואית נוספת. לעיתים הפטור ניתן בהסתמך על פרוטוקל הועדה הרפואית.
לגבי הנכות הצמיתה. אם נקבעה לך נכות במסגרת נכות כללית, הרי שאינך זכאית לקצבה. אם מדובר בנכות מעבודה הרי שהינך זכאית לקצבה חודשית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סירוב בדיקת PET CT לחולת סרטן אדרנלאנה13/11/2008
שלום רב, אמי בת 57 חולת סרטן אדרנל, עם חשש לגרורת בעלת ביטוח משלים של קופ"ח לאומית. עד כה הקופה אישרה לנו טפסי התחייבות עבור ביקורים תכופים אצל רופא אנדוקרינולוג בהדסה עין כרם ובדיקות CT כל 3 חודשים. לצערנו הרב המחלה חזרה והרופא המליץ על בדיקת PET CT אך הקופה דחתה את הבקשה משום שלטענתם "השירות המבוקש אינו נכלל בהתווית משרד הבריאות למצב רפאוי זה שכן האדרנל אינו נכלל בהתווית הסל לבדיקת PET". אני בטוחה שזה לא נכלל בסל היות וזו מחלה מאוד נדירה ואין להם רצון לבזבז כספים על מספר מאוד מועט של חולים. מנהל הקופה בעירנו אמר כי אין באפשרותו לעזור וביקש להמציא מכתב מהרופא המטפל על חשיבות הבדיקה. האם יש משהו שניתן לעשות? זו בדיקה מאוד יקרה באופן פרטי אך גם חשובה מאוד. המון תודה אנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סירוב בדיקת PET CT לחולת סרטן אדרנל
עו``ד בועז אלקלעי13/11/2008אנה שלום !
ראשית יש לבדוק את טענות הקופה בהתאם "לפוליסה" שלהם.
שנית, ניתן לפנות להנהלת הקופה בבקשות לפנים משורת הדין.
האם יש לאמא ביטוחים פרטיים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך
אנה14/11/2008לצערי הורי לא השכילו לעשות ביטוחים רפואיים פרטיים עכשיו זה כבר לא רלוונטי, פנינו להנהלת הקופה ונאמר לנו להעביר אליהם מכתבים מהרופא המטפל מה שנעשה וממתינים שוב לתשובה, לצערי הזמן פה הוא מרכיב חשוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנקווה לטוב -
עו``ד בועז אלקלעי14/11/2008על כל פנים אני כאן אם יש לך שאלות נוספות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת PETCT במעקב אונקולוגי
רועי23/05/2011האם חב' הביטוח חייבת לכסות PETCT במעקב סרטן אשכים לאחר שנה אם אין סימנים מחשידים למעט ציסטה באדרנל? והאם מספיק מכתב מהאונוקולוג
בתדוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיוע
מעיין רוגל13/11/2008הי אנה,
אני מציעה לך לפנות בהקדם עם פרטי המקרה למייל העמותה
[email protected],
נתקלנו בעבר במקרים דומים ויתכן מאוד שנוכל לסייע לכם לקבל את הבדיקה במימון הקופה, אך לשם כך עלינו ליצור איתך קשר ולבחון את פרטי המקרה.
השאירי פרטים במייל ונציג של העמותה יפנה אליך במהרה.
אני מזכירה שוב שכל פעילות העמותה היא התנדבותית וללא תשלום כלשהו.
מעין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תביעת ביטוחנורית13/11/2008
שלום רב, אם אדם שסובל במשך שנים מבעיות נשימה כתוצאה מאלרגיה (באופן קל) ואז יום אחד הוא נתקף בעיות נשימה קשות בגלל האלרגיה והוא נעדר לתקופה של חודש מעבודתו. החומר שגורם לו לאלרגיה בנשימה נמצא במקום העבודה שלו ואחרי שהלך לרופא תעסוקתי הרופא קבע שאסור לו לבוא בקרבת החומר. מקום העבודה דואג לא להעסיק אותו בקרבת החומר ונותן לו מיגון מתאים והוא חוזר לעבודה סדירה. השאלה הנשאלת היא - במקרה כזה שאדם רוצה לתבוע על מחלת מקצוע ורוצה להוכיח קשר בין המצאותו בקרבת החומר כל השנים לבין הבעית אלרגיה נשימתית. מתי עליו להגיש את התביעה? הבנתי שבתאונת עבודה אפשר לתבוע 15 חודשים מאז אירוע המקרה של התאונה. אבל במחלת מקצוע לא מדובר בתאונה אלא מחלה, אין "אירוע" משמעותי שבו המחלה התגלתה כי רק אחרי התקף נשימה שגרם להעדרות של חודש מהעבודה נמצא הסבר וקשר לבעית הנשימה ולחומר שגורם לזה בעבודה והרופא שטיפל בו שלח אותו לרופא תעסוקתי. (חשוב לציין שלמרות שהחולה חושב שזה בגלל החומר, זה לא בטוח כתוצאה ממנו ויש להוכיח זאת -ככה שזה לא משהו שביטוח לאומי יקבל בקלות) במידה ועברו 15 חודשים מאז אותו חודש שהוא לא עבד מבעיות נשימה - האם אפשר לתבוע וגם לקבל החזר רטרואקטיבי או שזה בדיוק כמו בתאונת עבודה ויש לתבוע 15 חודשים לאחר המקרה כדי לקבל החזר רטרואקטיבי? בתודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלת מקצוע
עו``ד בועז אלקלעי13/11/2008נורית שלום !
עליך להגיש תביעה למחלת מקצוע למוסד לביטוח לאומי, כאשר יש כמובן להוכיח את הקשר הסיבתי בין מקום העבודה והחומר לבין המחלה.
אם תגישי את התביעה בזמן הקרוב מאוד ואם הנתונים בשאלתך מדויקים, לא תהיה בעיה לקבל את הקצבה באופן רטרואקטיבי.
חשוב שתדעי כי עפ"י החוק היום הקובע הוא מועד התגלות העילה ויש להניח כי הדבר נודע לך רק לאחרונה.
על כל פנים טוב תעשי אם תגיש את התביעה בעזרת עו"ד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת רופאים ומכוניםרביד09/11/2008
היום בקופ"ח מכבי קופת האם שלי נמצאת בכפר סבא,אך אני יכול לבחור רופאים או מכונים בכל מקום. אני שוקל בימים אלו לעבור לכללית, מאחר שאשתי וילדיי שם. אבל אמרו לי שבכללית ניתן לבחור רופאים ומכומים רק במחוז אליו אני שייך. האם זה נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלפת קופה
מעיין רוגל09/11/2008שלום רביד,
עד כמה שידוע לי יש עניין בקופת חולים כללית של השתייכות למחוז והשלכות של השייכות הזו, אך איני יודעת בודאות. אני מציעה לך לפנות ישירות לקופת חולים כללית ולערוך "מחקר שווקים", על מה מוצע לך שם, בהשוואה לקופת החולים בה אתה חבר, ולבחור מתוך כך.
בהצלחה
מעין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אילוץ לעבוד שעות נוספותטל07/11/2008
שלום . עברתי לפני מספר שנים אוטם שני , אני בן 50 ועובד במקום עבודה שבודק כל הזמן עמידה ביעדים וכמובן בוחן את מספר שעות הנוספות שכל עובד עושה ולפי זה משלם פרמייה ותגמול לכך . הרופא שלי לאחר האוטם דרש ממני להוריד עומס בשעות העבודה , עד היום עבדתי ש"נ ולא העברתי את בקשתי לממונים שלי מחשש שיפטרו אותי אבל לאחרונה הלחץ לש"נ והעומס גובר וקשה לי . האם אני יכול לקבל מכתב מרופא תעסוקתי למקום העבודה שירדו ממני בנושא שעות העבודה ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שעות נוספות
עו``ד בועז אלקלעי07/11/2008מומחה תעסוקתי (אפילו מקופ"ח) יכול לבדוק אותך ולקבוע בהתאם לאופי עבודתך את היקף השעות המומלץ.
אם מדובר במקום עבודה מסודר, הרי שהם יצטרכו לקבל את האישור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרונן06/11/2008
אני מקבל גמלת נכות כללית. האם מותר לי לעבוד במקביל? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
עו``ד בועז אלקלעי07/11/2008בכלליות התשובה היא כן.
יש חשיבות למשכורת אותה את ה מקבל והיחס שלה למשכורת שלפני האירוע או המצב שבגינו הינך זכאי לקצבת נכות כללית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרונן06/11/2008
אני מקבל גמלת נכות כללית. האם מותר לי לעבוד במקביל? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
עו``ד בועז אלקלעי07/11/2008בכלליות התשובה היא כן.
יש חשיבות למשכורת אותה את ה מקבל והיחס שלה למשכורת שלפני האירוע או המצב שבגינו הינך זכאי לקצבת נכות כללית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשירי03/11/2008
שלום , אני בחודש שביעי ומקבלת רכב מהעבודה. אני יוצאת לחופשה של שבוע ממחר. הודיעו לי מהכוח אדם שאני חייבת להחזיר את הרכב לשבוע. בחוזה רשום שהמעסיק יכול לקחת את הרכב במידה ואני יוצאת לחופשה ממושכת. האם שבוע הוא חופשה ממושכת? תודה רבה
עו``ד בועז אלקלעי05/11/2008מדובר בפורום של זכויות רפואיות ולכן אינני חושב כי זו האכסניה לשאלתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מי יפצה אותי ?טל31/10/2008
שלום. שאלתי היא: האם המוסד לביטוח לאומי מפצה על אי כושר עבודה חלקי. ידוע לי כי מפצים 91 יום , נומר הייתי באי כושר מלא 60 יום ואח"כ חזרתי לעבודה חלקית לחצאי ימים במשך עו 60 יום לפי דרישת רופא המשפחה שלי האם אני יכול לקבל פיצוי על אותם חצאי ימים כי אחרת הם יורדים לי מימי המחלה שלי . המקרה שלי הוכר כתאונת עבודה . מה עלי לעשול על מנת לקבל את אותם חצאי ימים מהמוסד . תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תאונת עבודה
עו``ד בועז אלקלעי02/11/2008אם התאונה בגינה נפגעת הוכרה כתאונת עבודה, אתה יכול למצוא את התשובות לשאלותיך במסגרת אגף זה של המוסד ליבטוח לאומי.
אם בגין המצב שלך הינך זכאי לנכות זמנית כזו או אחרת עליך להגיש תביעה לנכות מתאונה ולקבל את הפיצוי מהמוסד לביטוח לאומי.
כמו כן, אם התאונה בגינה נפגעת הינה כתוצאה מרשלנות מעביד או צד שלישי , ניתן להגיש תביעה נוספת לבית המשפט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סל הבריאותבר28/10/2008
שלום, האם יש אפשרות לקרוא איפשהו על הטיפולים והתוויותיהם שכלולים בסל הבריאות? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סל הבריאות
מעיין רוגל28/10/2008כדי לאתר טיפול או תרופה בסל הבריאות ניתן לעשות זאת באינטרנט, אך החיפוש הוא רק על פי התרופה או הטיפול, ולא על פי מחלה או מצב.
כדי לקבל מידע מלא יותר על תרופות הכלולות בסל יש צורך לפנות לקופת החולים. כמו כן ברמת העקרון בכל בית חולים אמור להיות איש מקצוע שתפקידו מתן מידע על סל הבריאות.
אם יש לך שאלה ספציפית אשמח לנסות ולענות
מעין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוויג'לליאור25/10/2008
האם יש איזה שהיא אפשרות לקבל מימון לפרוויגיל המשמש לטיפול בנקרולפסיה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש לך ביטוח פרטי כלשהו?
עו``ד בועז אלקלעי02/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהפזית22/10/2008
כמה זמן זה חופשת לידה? בכל מיני מקומות רשום אחרת....פעם 12 שבועות פעם 14. מה פה קורה פה? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חופשת לידה - תשובה
עו``ד בועז אלקלעי22/10/2008המקור לטעויות נעוץ חוק שעבר לאחרונה בכנסת והגדיל את היקף החופשה מ 12 ל - 14 שבועות ועל כן היום חופשת לידה הינה 14 שבועות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)