מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת MRIרחל26/02/2008
אני סובלת מאד מקריסת קרסול ברגל- דבר הגורם לצליעה וכאבי רגליים. הפנו אותי לבדיקת MRI בבלינסון, כמועמדת לניתוח בקרסול.
כאשר התקשרתי לקבוע תור לבדיקה נאמר לי שעלי להמתין עד חודש מאי- ורק אז ייקבעו תורים, כי יש עומס של פציינטים.
מה?????????? חודשיים לחכות???? ומה עם הכאבים??
אני שייכת לקופ"ח כללית, בקופת החולים נאמר לי שזהו המצב, ואצטרך לחכות
אני ממש מיואשת, לא יכולה ללכת על הרגל- קשה לי , הכל בצליעה...
אנא, עיזרו לי !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תורים
מעיין רוגל26/02/2008שלום רחל,
פנייתך דומה לפניות רבות המגיעות אלינו, ההצעה היחידה שלי אליך היא לפנות אלינו לעמותה ומשם נשלח מכתב חתום ע"י עורך דין לקופת החולים, מנסיונינו, לרוב מכתב כזה יכול לזרז תהליכים.
בכדי שנוכל לסייע אנא פני אלינו בצירוף פרטי המקרה ומסמכים רפואיים אם יש למייל של העמותה
[email protected]
(העזרה המשפטית היא התנדבותית וללא תשלום)
מעין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אפשר לקבל מס' טלפון שלכם?
רחל11/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטלפון
מעיין רוגל11/03/2008כמובן,
את מוזמנת לפנות ל 02-6259522, ולבקש את עורך דין גלעד רוגל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחיית ניתוחנטלי24/02/2008
שלום, עלי לעבור ניתוח כירורגי להוצאת גוש שפיר, כבר חצי שנה אני ממתינה בכל פעם דוחים לי את התאריך שנקבע לניתוח. האם זכות בית החולים לקבוע (היו לי כבר 5 תאריכים) ולבטל בכל פעם כמה ימים לפני? ומה אם המצב מחמיר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחיית ניתוח
עו``ד בועז אלקלעי24/02/2008אינני מכיר בשום "זכות" של בית החולים לדחות את הניתוח, פעם אחר פעם, אך יתכן וקיימים אילוצים שונים בבית החולים המצריכים דחייה.
ככל שהניתוח איננו דורש התערבות כירורגית דחופה, הרי שלא מן הנמנע כי הניתוח ידחה, אך אם המצב יחמיר ויגרם לך נזק, הרי שנטל האחריות ירבוץ על בית החולים.
אני ממליץ לך לבצע בדיקה אצל רופא מומחה שיקבע כי אין יש או אין דחיפות בביצוע הניתוח .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחיית ניתוח
מעיין רוגל25/02/2008שלום נטלי,
מבדיקה ראשונית בלבד עם עורכי הדין של העמותה יכול להיות שנוכל לעזור לך בכדי לקבל תאריך קרוב ללא דחייה.
בכדי שנוכל לעזור עליך לפנות למייל של העמותה
[email protected]
ולתת שם את פרטי המקרה ומסמכים רפואיים, ועורך דין מהעמותה יחזור אליך בהקדם.
אני רק רוצה להזכיר שפעילות העמותה היא התנדבותית לחלוטין, וייצוג חולים הוא ללא תשלום כלשהו.
אשמח אם תפני אלינו
מעין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפגעי שכנים הסובלים מבעיות עצבים,torange19/02/2008
אין מי שיעזור להם ממש,,,,,האם פגיעה בנפש ועצבים עקב טרור השיטתית של השכנים מוכרת ואפשר לפחות לקבל פיצוי דרך ביטוח לאומי עקב פגיעה בתיפקוד עבודה? מה הפרוסדורה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר "נפגעי שכנים"
עו``ד בועז אלקלעי19/02/2008אם הבעיות השכנים הסבו לך נכות רפואית העולה על 40% הינך זכאי לקבת קצבת נכות כללית.
אני ממליץ לך כי תפנה לעו"ד מומחה בתחום אשר יוכל לעזור לך בבעיותיך.
קיימות דרכים אחרות לפתרון בנוגע לסכסוכי שכנים ועל כן אני ממליץ על פנייה לעו"ד מומחה בתחום אשר יוכל לעזור לך בבעיותיך.
בועז אלקלעי, עו"ד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, בכמה מסתכמת קצבה הזאת ?
torange19/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה?
עו``ד בועז אלקלעי21/02/2008הקצבה תלויה בשיעור הנכות ובאובדן כושר העבודה.
מדובר על קצבה מכסימלית של 2500 ש"ח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תביעה בגין פגיעה בתאונהיגאל17/02/2008
מה משך הזמן בו ניתן להגיש תביעה לחברת הביטוח בגין פגיעת גוף בעת תאונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תביעה בגין פגיעה בתאונה
עו``ד בועז אלקלעי18/02/2008
תביעה עפ"י פוליסת ביטוח (תאונות אישיות, ביטוח חיים, תביעות רכוש) מתיישנת תוך 3 שנים מיום היווצרות העילה. קיימים חריגים המאריכים תקופת התיישנות.
תביעות אזרחיות רגילות (ת.ד., תאונת עבודה וכו') מתיישנות תוך 7 שנים. גם כאן קיימים חריגים המאריכים את תקופת התיישנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זכויות עקב פגיעה בריאותיתשמואל16/02/2008
שלום
אני בן 47 עובד מדינה במשרד ממשלתי, בשנת 1999 נפגעתי בעיין שמאל , האבחנה הרפואית היתה שאני נפגעתי בעצב הראיה בעיין שמאל כתוצאה מכריש דם שגרם לבצקת בעיני השמאלית וכתוצאה מכך נפגעה ראייתי בצורה חמורה, שדה הראייה שלי נפגע , פגיעה זאת על פי הרופאים שטיפלו בי בלתי הפיכה ואני במעקב רפואי מידי שנה, שאלתי היא האם יש לי זכויות לתבוע גוף מסויים( כמו ביטוח לאומי)
בברכה שמואל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זכויות
עו``ד בועז אלקלעי17/02/2008במוסד לביטוח לאומי קיימים מספר "מסלולי תביעה", כאשר שני העיקריים הם תאונות עבודה ונכות כללית.
אם הנכות הרפואית שלך עקב הבעיה בעין עולה על 40 נכות, יש מקום להגיש תביעה, במסגרת נכות כללית.
אם הנכות נגרמה לך עקב מקום העבודה יש מקום להגשת תביעה במסגרת אגף נכות מעבודה.
במקרה זה, חלפו 9 שנים ממועד האירוע ויש להוכי חמדוע חלף זמן כה רב עד הגשת התביעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי זכויות בעסק עצמאיליאת16/02/2008
הנני נכה 100 אחוז רתוקה לכסא גלגלים וברצוני לדעת מהם הזכויות שיש לי כנכה של ביטוח לאומי בהקמת עסק עצמאי או להפך מה נפגע בהקמת העסק כמו קצבת נכות וכדומה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זכויות בעסק עצמאי
עו``ד בועז אלקלעי17/02/2008העובדה כי הינך נכה ב - 100 אחוז לא מונעת ממך לפתוח עסק. יחד עם זאת התשובה איננה כה פשוטה. ראשית יש לבדוק תחת איזו מסגרת הינך מקבלת את קצבת הנכות. אני מניח כי מדובר בנכות כללית.
נכות כללית הינה קצבה הניתנת עקב אובדן הכושר ואי היכולת להרוויח, כך שאם, לצורך הדוגמא, הכנסותייך החודשיות יהיו 30,000 ש"ח, הרי שיתכן כי המוסד לביטוח לאומי ישלול ממך את הקצבה נוכח העובדה כי הינך עובדת ומשתכרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זכויות אישה הרהאלמונית12/02/2008
שלום...
לפני שבוע גיליתי שאני בהריון בשבוע ה 8 לאחר 4 שנים של נסיונות
אני עובדת עם קשישים והודעתי לאחראית שלי שאני מפסיקה לעבוד אני נורא סובלת מכאבי גב ועייפות יתרה
האם אני זכאית להבטחת הכנסה או לחתימת אבטלה???
כי אני יודעת שאת הפיצויים ואת כל הזכויות שלי כבר איבדתי... יש לציין שאני עובדת בחברה 4 שנים..
אודה לכם על תשובה מהירה יום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זכויות אישה הרה
עו``ד בועז אלקלעי13/02/2008התפטרות של אדם מעבודה עקב מצב בריאותי כמוה כפיטורין. אך עליך להוכיח מצבך באמצעות תעודות רפואיות.
במצב זה, הינך זכאית לפיצויי פיטורין.
בנושא אבטלה הריני לעדכן אותך כי קבלת הכספים מהביטוח הלאומי כפופה לכך כי אם יציעו לך עבודה אזי הינך נדרשת לפנות למקום העבודה.
אם מצבך הבריאותי לא תקין - יש בעיה.
בועז אלקלעי, עו"ד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רופא מתחזהסוזנה12/02/2008
הבת שלי הייתה מטופלת תקופה ארוכה אצל רופא פסיכיאטר, ולאחר בירור עם משרד הבריאות נודע לי שהרופא הנ"ל כלל לא פסיכיאטר אלא רופא כללי . אני ממש כועסת ולא יודעת למי לפנות כדי להפסיק את התרמית של הרופא . הוא מקבל המון אנשים כפסיכיאטר והגיע זמן לחשוף אותו . אני כועסת מאוד היות והוא נתן לבת שלי תרופות , וכידוע בעיות נפש הן מורכבות ורק רופא מומחה יכול לעזור , ולא רופא כללי שאולי בצע כסף מניע אותו , עבור כל פגישה הוא גובה 400 שקל.
איני יודעת למי לפנות , למשטרה או לתוכנית טלויזיה , לחשוף אותו ואולי פחות אנשים יפגעו.
מקווה שתוכל לייעץ לי , בתודה מראש , סוזי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רופא מתחזה
עו``ד בועז אלקלעי13/02/2008הינך יכולה לפנות בכל אחת נהדרכים שהוצעו על ידך.
אני הייתי פונה קודם כל למשרד הבריאות ומדווח להם על עניין זה. יש להם סמכויות לשלול פעילותה של קליניקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה למומחים012/02/2008
האם בשל אוסטאופורוזיז ייתכן לקבל קצבת נכות??.תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה למומחים
עו``ד בועז אלקלעי13/02/2008ניתן לפנות לביטוח הלאומי מחלקת נכות כללית. הם יבחנו את כלל הבעיות שלך ואם הנכות הרפואית עולה על 40% ויש פגיעה בכושר ההשתכרות אז תקבלי קצבה.
בועז אלקלעי, עו"ד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זכויותסאמי12/02/2008
הוכרתי כנפגע עבודה בגלל בעיות בגב וברגליים לא נמצאתי ברשימת הליקויים המזקים בניידות למרות שהמכון לבטיחות בדרכים שלל את רשיון המונית שלי ,והגביל אותי בפרטי ברכב עם הגבלות כמו מנגנון יד מלא ,אוטומטי,הגה כח בעקבות אותה תאונה ,האם הבלל מפצה אותי על זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זכויות -סאמי
עו``ד בועז אלקלעי13/02/2008אם תביעת הניידות שהגשת לביטוח לאומי נדחתה, הרי שעפ"י הביטוח הלאומי לא מגיע לך קצבת ניידות.
אך על תאמר נואש כי שמורה לך הזכות להגיש ערעור.
מאחר וחסרים לי הנתונים בשאלתך ומאחר ויש לבחון את התמונה הכוללת, אני ממליץ על פנייה מסודרת לעו"ד על מנת שישמע טענותייך המלאות ויוכל לחוות דעתו.
בועז אלקלעי, עו"ד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה נוספת..מעיין11/02/2008
תודה על תגובתך המהירה..
ברצוני לדעת האם ניתנת הזכות לפסיכיאטרית להכריח אותי להגיע לטיפול במרפאה למרות שבוועדה הוחלט לשחרר אותי?
תודה שוב.
מעיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה למעיין
עו``ד בועז אלקלעי12/02/2008כל עוד לא מדובר באשפוז כפוי, הרי ששמורה לך הזכות לבחור אם להיבדק אם לאו וכן שמורה לך הזכות להחליט ע"י מי להבדק.
עצתי היא כי תבחרי ברופא מסוים ותמשיכי בטיפול לו את זוקקה עפ"י דברי הרופאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לעו"דמעיין11/02/2008
שלום לך,
תראה, אני עד לפני חודש הייתי מטופלת בטיפול מרפאתי כפויי על ידי הוראה של הפסיכיאטר המחוזי עקב נסיון אובדני, יש לציין שטופלת בעבר מרצון באותה מרפאה עקב הפרעות אכילה ( אנורקסיה ).
בחודש שעבר הוועדה הפסיכיאטרית קבעה כי הם משחררים אותי מהטיפול בכפייה אך הפסיכיאטרית מהמרפאת לא מוכנה לשחרר אותי מטיפול אצלהם ומחזירה אותי לטיפול בהפרעות אכילה, היא גם אומרת שאם אני לא יסכים להגיע לטיפול היא תפנה לפסיכיאטר המחוזי על מנת שהוא יאשפז אותי בכפייה בבי"ח.
שאלתי היא מבחינה משפטית האם הפסיכיאטרית יכולה לאשפז למרות שהוועדה החליטה שהם משחררים אותי? מה עליי לעשות על מנת להשתחרר מהסבל הזה של כאילו טיפול מרצון אך הרגשתי היא שזה טיפול בכפייה.
תודה.
מעיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעעין שלום !
עו``ד בועז אלקלעי11/02/2008תשובה מקיפה ומפורטת צריכה להינתן לך לאחר קבלת מלוא התיעוד בעניינך ולאחר בחינת הדברים לעומקם.
יחד עם זאת אני אוסיף ואציין כי הסמכות להורות על אשפוז כפוי נתונה לפסיכיאטר המחוזי בלבד ולך ולמשפחתך ישנה זכות להתנגד לעניין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעבר להוסטליוליה10/02/2008
שלום, כיצד מבררים את התנאים של מעבר להוסטל טיפולי, חד יומי לילד אוטיסט בן 16?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעבר להוסטל
עו``ד בועז אלקלעי11/02/2008מאחר והאוטיסט הינ ו קטין שחל עליו חוק חינוך חובה, המקום הראשון אליו את צריכה לפנות הוא לעירייה או המועצה המקומית בה אתם מתגוררים.
ניתן לפנות לקבלת מידע למשרד הרווחה.
כמו כן, ניתן וחשוב לפנות לארגון "אלוט" שיעזור לך בשאלותייך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה טיפול IVFביאנה08/02/2008
שלום שאני עובדת בבית אבות במחלקה סיעודית וגם מטופלת בטיפול IVF מרימה אנשים כבדים,פעם אחת טיפול הצליח כי לא עבדתי במחלקה סיעודית וכל פעם שאני הולכת לטיפול הוא לא מצליח כי אני בזמן שאני עושה טיפולים שאני בא לרופא הוא לא מצליח,שאלה שלי כזאת האם יש כזה דבר שאני יכולה לעשות טיפולים ולהיות בבית בזמן הטיפול כמו שמירת הריון רק בזמן טיפולIVF?האם אוכל לבקש אישור מרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביאנה שלום !
עו``ד בועז אלקלעי08/02/2008אני מצטער אך לא ירדתי לסוף דעתך ולא כ"כ הבנתי את שאלתך. אודה לך באם תנסי לנסח את השאלה פעם נוספת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמירית07/02/2008
עברתי ניתוח ראש לפני שנתיים, להסרת גידול-למזלי גידול שפיר אני צריכה להיות במעקב עם נוירוכירורג שניתח אותי למשך 10 שנים על מנת למנוע גידולים נוספים. אבקש לדעת מהן זכויותי בביטוח הלאומי ובפניסה אחרי שעבדתי במשך 15 שנים באותו מקום עבודה ויש לי קרן פנסיה אותה אני ממשיכה באופן עצמאי. אציין כי במשך שניים מאז הניתוח אינני עובדת. תודה מראש על תשובתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירית שלום
עו``ד בועז אלקלעי08/02/2008התשובה לשאלתך הינה מורכבת וארוכה וחסר לי מידע נוסף אודותיך אבל אבקש לענות בקצרה כדלקמן.
בביטוח הלאומי קיימים מספר מסגרות בהן ניתן לתבוע. אם הפגיעה אירעה בעבודה או בעקבות עבודה, ניתן להגיש תביעה לביטוח הלאומי אגף נכות מעבודה.
אם מדובר בפגיעה כללית ניתן להגיש תביעה לנכות כללית.
במסגרת הביטוח הלאומי יבקשו להעריך את הנכות שנגרמה לך עקב הניתוח.
כמו כן, ככל שיש לך ביטוח פרטי כלשהי ונגרמה לך נכות ניתן להגיש תביעה כנגד המבטח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)