מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סיוערות10/01/2008
שלום, כיצד אני יכולה לדעת מהם הקריטריונים שלכם למתן סיוע למשפחה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיוע
מעיין רוגל10/01/2008שלום רות,
אנו עוזרים לכל משפחה שזקוקה לעזרתנו ואנו יכולים לעזור לה.
העמותה בעיקרון מתעסקת בנושאים סביב חוק ביטוח בריאות ממלכתי, כלומר סל התרופות, מקרים חריגים, קבלת טיפולים לפי סל התרופות, סיוע בהליכים בירוקרטיים מול קופות החולים, במידה ואיננו יכולים לעזור אנו עושים כמיטב יכולתנו להפנות הלאה לגופים אחרים ולעמותות אחרות העוסקות בתחומים בהם אין לנו ידע ומומחיות.
את מוזמנת לפנות אלינו דרך הפורום, דרך אתר העמותה או דרך מייל העמותה ואנו נעשה כל מה שביכולתנו כדי לעזור.
מעין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זכאותמוני08/01/2008
שלום
עברתי תאונה ובקרוב אדע את אחוזי הנכות שלי בין 60 ל70 אחוז
מהן זכויות נכה כמוני? האם אוכל להעבוד באופן חלקי בעבודה שמתאימה לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחוזי נכות ופיצויים
מעיין רוגל10/01/2008שלום מוני, נושא אחוזי נכות ופיצויים הינם זכויות ביטוחיות ונושאים ביטוחיים ואינם זכויות רפואיות, יש להבדיל בין השניים.
אני מציעה לך דבר ראשון לפנות ישירות אל המוסד לביטוח לאומי ולשאול אותם, הם יוכלו לתת לך מענה מדוייק לגבי זכויותיך בהתאם לאחוזי הנכות שנקבעו לך.
כמו כן פרטים נוספים תוכל לקבל מהעובד או העובדת הסוציאליים במחלקה בה אתה מטופל.
בהצלחה
מעין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זכאות בגיל 18לימור06/01/2008
שלום, למה זכאי ילד עם תסמונת דאון בהגיעו לגיל 18? מה ההורים עושים אם הוא גדל אצלם עדיין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זכאות
מעיין רוגל10/01/2008לימור בכדי לסייע לך בקבלת מידע אני זקוקה לדיוק בשאלה, האם את שואלת לגבי תשלומים וכפסים המגיעים לו , האם את שואלת על טיפולים תומכים כלשהם, האם את שואלת על מגורים וסיעוד.
כמו כן, כל תשובה כזו תלויה במקרה הספציפי, באבחנה, בחומרת המצב, וכן הלאה.
אם את מעוניינת אנא שלחי לי שאלה מדוייקת יותר ואנסה לסייע משם.
תודה
מעין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהסימה03/01/2008
אני יודעת שהזמן להירשם למעבר קופ"ח בתחילת 2008 עבר, והפעם הבאה שאוכל לעבור תהיה רק באפריל. בכל זאת מאוד חשוב לי לדעת:
אני מטופלת בטיפולי פוריות, ומאוד לא מרוצה מהטיפול שאני מקבלת (תורים נקבעים בתאריכים מאוד מרוחקים, בדיקות נעשות רק מס' חודשים אחרי שאני נשלחת אליהם וכו'). היום הרופאה אמרה לי שעד שהבדיקות לא ייעשו, לא נמשיך בטיפולים. מדובר בתקופת המתנה ארוכה, ארוכה מידי...
האם יש וועדת חריגים בנוגע למעבר קופות? איך מגיעים אליהם?
אשמח מאוד לתשובה.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
מעיין רוגל04/01/2008שלום סימה,
אני מאמינה שהתערבות משפטית, כלומר שליחת מכתבים לגורמים הרלוונטיים, יוכלו לעזור לך ולזרז תהליכים, ויתכן שאף נוכל לסייע לך במעבר קופה.
בקיצור, אני מאמינה שיש מה לעשות כאן, אבל כדי לדעת בודאות ולהתחיל לעזור לך עליך לפנות למייל של העמותה, עם פרטים מדוייקים יותר, תכתובות וכן הלאה, ומשם נצמיד לך אחד מאנשי הצוות המשפטי וננסה לעזור כמיטב יכולתנו.
אנא פני למייל
[email protected]
או דרך אתר העמותה
dolevfoundation.org
מעין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה031/12/2007
אני בקצבת נכות זמנית בשל סרטן השד.סובלת מכאבי גב וברכיים-במיפוי רואים שינויים ניווניים.כרגע בטוחה שיהיה מאוד קשה לחזור לעבודה-אני עוסקת בסיעוד קשישים.האם יש סיכוי לקבלת קצבת נכות קבועה בשל מצבי תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קצבות
מעיין רוגל01/01/2008שלום רינת,
שאלתך עוסקת בנושא ביטוח לאומי, הגוף האחראי לקצבות הנכות. האם ניסית לברר איתם את התשובה?
תוכלי לקבל גם סיוע מהעובדת הסוציאלית במחלקה בה את מטופלת, והיא גם תוכל להדריך אותך הלאה בהליכים השונים בכדי לקבל את הקצבה המגיעה לך.
בהצלחה
מעין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זכויותאסנת30/12/2007
היכן אפשר לדעת אילו זכויות מגיעות לחולי סרטן, אילו תרופות הם יכולים לקבל? האם יש להם זכות לבקש תרופה שעושה פחות תופעות לוואי, אך יותר יקרה? ועדיין נמצאת בסל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זכויות
מעיין רוגל30/12/2007שלום אוסנת,
לבירור זכויות אני מציעה לך לדבר עם האגודה למלחמה בסרטן, יש בידיהם מידע רב.
יתכן שבנושא החלפת התרופות נוכל לעזור, אך כדי לדעת אם ואיך נוכל לעזור אנו זקוקים למידע יותר מפורט על המקרה, את מוזמנת לפנות אלינו דרך האימייל של העמותה
[email protected]
עם הפרטים וננסה לעזור ככל יכולתנו.
רפואה שלמה
מעין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזר חלק מתשלוםמהקופה {כללית }גיגי איילה28/12/2007
שאלה ?
קיבלתי יעוץ בענין הבעיה שהדגמי ונאמר לי לפנות שוב לרוא המטפל הקבוע
שאנו יכול לתת לי מענה טוב יותר מסיבות הקשורות לקופה {כללית }יעצו לי לקבוע טור ליעוץ במכון השינה בתל השומר .באופן פרטי מהוא ההחזר שאני זכאית לקבל "חוות דעת נוספת}
יש לי ביטוה מושלם .תודה איילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוקד טלפוני
מעיין רוגל29/12/2007בדיקת זכאות להחזרים, מידת השתתפות של הקופה ואפילו תרופות שנמצאות בסל ניתן לברר דרך מוקד השירות של קופת החולים. אני ממליצה לפנות קודם כל למוקד השירות לפני הפניה אלינו, המידע יהיה מלא ומדוייק יותר.
אנחנו יכולים להתחיל לסייע ולתת מענה, למעשה, כאשר יש חוסר שיוויון בזכויות הרפואיות, כאשר משהו מגיע לפי חוק ביטוח בריאות ואינך מקבלת אותו, בסיוע לפניה לועדות חריגים וכן הלאה. אבל הצעד הראשון בטיפול בכל מקרה הוא בדיקה מול קופת החולים ומיצוי של כל ההליכים מול הקופה עצמה.
אחרי הפניה, אם עדיין יהיו שאלות, את מוזמנת לפנות אלינו וננסה לעזור הלאה.
בהצלחה
מעין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חופשת לידהסימה25/12/2007
האם אם לתינוקת שמאושפזת מיום לידתה זכאית להארכת חופשת הלידה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חופשת לידה
מעיין רוגל25/12/2007שלום סימה,
נושא חופשת הלידה מוסדר על פי חוק, האחראים לנושא חופשת הלידה הם הביטוח הלואמי, אני מציעה לך לפנות למוקד הפניות שלהם ולנסות לברר שם.
במידה ואת נתקלת בקשיים אנא כתבי לי ואנסה לעזור כמיטב יכולתי.
בהצלחה
מעין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאיציק23/12/2007
באתר של הביטוח הלאומי כתוב שניתן להגיש בקשה לנכות רק עד גיל פרישה. אני כבר בן 75 אבל נקבעו לי אחוזי נכות חלקיים עוד לפני שפרשתי מעבודה. האם אני זכאי להחמרת מצב באחוזי הנכות אם החמיר מצבי הרפואי?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שווה לדעת!
שני09/01/2008מומלץ לפנות גם לגופים פרטיים שמטפלים בזכויות רפואיות. זה האתר שלהם: http://www.medical-rights.co.il/.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמרכז למימוש זכויות רפואיות בתשלום
מעיין רוגל10/01/2008הגוף אותו מפרסמת כאן שני הינו גוף פרטי בתשלום שמטרתו מימוש זכויות רפואיות.
יש להדגיש את עניין התשלום כיוון שהוא אינו ברור מאליו.
אני רוצה לציין כאן שהעמותה שלנו פועלת בתהנדבות מלאה, ללא תשלום כלשהו מצד הפונים במהלך כל התהליך.
שני - אבקש לא לפרסם את המרכז בפורום זה מעתה ואילך.
תודה
מעין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביטוח לאומי
מעיין רוגל25/12/2007שלום איציק,
שאלת לא נוגעת לתחום הזכויות הרפואיות אלא לזכויותיך כמבוטח ביטוח לאומי. האם ניסית לברר איתם את התשובה לשאלתך? אני מציעה לך להתקשר ולבקש לדבר ישירות עם נציג, במידה ומולו תתקל בקשיים אתה מוזמן לכתוב לי שנית ואנסה לקשר אותך עם מומחים בנושא.
בהצלחה
מעין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למעין - בתגובה לתשובתךד.19/12/2007
תודה על תשובתך - ברצוני להדגיש שעדיין לא ארע כל נזק, אז אולי אם תוכלי לעזור לי להבין את זכויותי אוכל למנוע את נזק עתידי. האם מותר לי לחזור לבית החולים לייעוץ? האם מומלץ לי להקים קול צעקה? האם בית החוילם יכול להחזיר אליו חולה ששיחרר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לד.
מעיין רוגל19/12/2007הי ד.
בהודעתך הקודמת הזדהית בשם אחר ולכן קצת קשה לי לקשר ולהבין על איזו תשובה מדובר.
כל חולה מטופל במחלקה מסויימת ושייך אליה מבחינת רישום וטיפול, בהתאם לנהלי בית החולים בו הוא מטופל. במחלקה הזו ניתן לקבל מראש את כל המידע לגבי המשך הטיפול, למי ניתן לפנות אחריו, עם מי אפשר לדבר, איזה טיפול מגיע לך בהמשך. בכל מחלקה נמצא גם עובד סוציאלי שיכול לתת מידע נוסף בנוגע לזכויות ונהלים.
בנוסף, דרך מוקדי השירות של קופות החולים ניתן לקבל מידע רב.
במידה וכל אלה לא עזרו ולא קבלת את המידע הדרוש לך ועדיין יש לך שאלות, אני מציעה שתשלח לי מייל לתיבת הדואל של העמותה, עם פרטים מלאים יותר, וננסה לסייע הלאה.
בהצלחה
מעין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול כושלחסויה16/12/2007
שלום רב,
אבא שלי הובהל לביה"ח עם שיעול חזק וכאבים בריאה. הוא היה מאושפז כשבוע, מבלי שהרופאים הצליחו לאבחן מה יש לו. מא שלי הלכה ליייעוץ פרטי עם המומחה המוביל בארץ לפיענוח CT - והוא קבע שמדובר בתסחיף ריאתי. הוא יצר קשר עם מנהל הרנטגן בבית החולים, והאחרון קבל את האבחנה של המומחה החיצוני שאכן מדובר בתסחיף, והוא אכן התחיל לקבל טיפול בהתאם.
לאחר מספר ימים נערכו בדיקות ומהן בית החולים הסיק שאבי אינו סובל מתסחיף, שאין לו שום ממצאים חריגים והוא שוחרר לביתו. בתיק שלו, שאמא שלי ראתה , לא צוין שהוא טופל במדללי דם (טיפול שגרתי בעת תסחיף ריאה). בעצם, מה שיצא זה שהם טיפלו בו, לא ידעו מה יש לו, שינו לו הטיפול בעקבות ייעוץ חיצוני, ואחר כך חזרו לדעתם המקורית וניסו לטשטש את זה שהם בכלל טיפלו בו לטובת התסחיף.
מה את מייעצת לעשות? אנחנו מתכוונים לעשות בלאגן, זה נראה כאילו הם ניסו פשוט להיפטר ממנו כי אין להם מושג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רשלנות רפואית
מעיין רוגל17/12/2007הי חסויה,
מדובר בתחום של רשלנות רפואית - תחום בו העמותה אינה עוסקת. את יכולה למצוא מידע דרך העמותה לזכויות החולה או לפנות ישירות לעורך דין המתמחה בתחום בכדי לדאוג לטיפול משפטי הולם למקרה.
בהצלחה
מעין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול לאחר ניתוחשרי12/12/2007
שלום רב, אבא שלי בן 82 ומתכוון לעבור ניתוח להחלפת מפרק ירך. האם ניתן לדעת אם מגיעה לו איזו השגחה וטיפול לאחר השחרור מבית החולים (אגב, הוא חבר בקופת חולים מכבי).
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי ניתוח
מעיין רוגל12/12/2007שלום שרי,
בתור התחלה אני מציעה לכם לדבר עם מוקד השירות של קופת החולים שלכם, אני מאמינה שהם יוכלו לתת לכם תשובות בהתאם לביטוח שלכם בקופה.
במידה ויהיו בעיות או שאלות נוספות אנא כתבי לי.
בהצלחה
מעין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אישפוז בכפיהרונה09/12/2007
שלום, הוריי מאיימים לאשפז אותי. זה בגלל שאנחנו לא כל כך מסתדרים והם בעלי דעות מאד קדומות ולא טוב להם עם אורח החיים שלי (אני לסבית). אני בתהליך מעבר דירה כדי שלא ידעו היכן אני ולא אפריע להם, אבל אני חוששת שיום אחד יופיעו בדלתי אנשים ויקחו אותי לאיזה מוסד בגלל הורי. שמעתי גם על מישהו שאושפז למרות שהיה שפוי לגמרי רק בגלל הלשנות שלכמה שכנים שלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אישפוז בכפיה
מעיין רוגל09/12/2007הי רונה,
אשמח אם תפני אלי למייל הפרטי, במקרה זה אני מעדיפה לנסות לסייע לך במיילים פרטיים ולא על גבי הפורום.
אנא, כתבי לי ואנסה לענות ולסייע במהרה.
מעין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשפוזמישהי05/12/2007
אמי צריכה לעבור ניתוח בבית חולים אסותא. יתכן שאת עלות הניתוח נאלץ לשלם באופן פרטי (את רב הסכום) כי המנתח לא ברשימת ההסדר עם קופת חולים לאומית. אך לאחרונה נמסר לאימי שגם את האשפוז לא תשלם קופת חולים לאומית במקרה זה.
האם קופת חולים לאומית לא משלמת הוצאות אשפוז בבי"ח אסותא בכל מקרה או שהדבר תלוי בסוג הניתוח.
האם התשלום על האישפוז במקרה זה תלוי בביטוח משלים (במקרה זה יש להורי ביטוח משלים לאומית זהב), וכיצד אני יכול לברר האם היא זכאית לכיסוי האשפוז במקרה זה (יש לי את קוד הניתוח).
ושאלה חשובה לא פחות: האם במקרה שנגלה שאין אנחנו זכאים לכיסוי, ונחליט בכל זאת לנתח באסותא ולשלם את הניתוח ואת האשפוז באופן פרטי, יכולה קופת חולים להתנער מהמשך טיפול במחלה או בסיבוכים שיגרמו ממנה.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשפוז
מעיין רוגל05/12/2007שלום מישהי,
השאלה שלך היא שאלה מאוד מורכבת. והמידע שיש בידי הוא מועט. יש הבדל בין ניתוח שהוא לגמרי מבחירה ומלכתחילה אינו כלול בסל הבריאות, לבין ניתוח הכרחי שמבחירה ייערך בבית חולים פרטי, ובכדי לתת תשובה מלאה אני אצטרך יותר מידע ותקשורת אחד על אחד איתך דרך המייל, כדי שנוכל לנסות לברר עבורך את המידע.
האם ניסית לפנות למוקד השירות של קופת החולים עם השאלות האלו?
אשמח אם תצרי איתי קשר דרך מייל העמותה:
[email protected]
מעין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאבי29/11/2007
יש לי שאלה תיאורטית. האם מותר בבתי אבות לשים את הזקנים 18 שעות ביממה במיטות???
אבי נמצא בבית אבות נאות התיכון ביפו ושם מוציאים אותם מהמיטה ב- 8 בבוקר ל-4 שעות ואח"כ מוציאים אותם מהמיטה שוב פעם ב-4 לשעתיים. כל היום הזקנים במיטות כדי שלכל העובדים (הרוסים, אגב, ללא יוצא מן הכלל) יהיה שקט! זו ממש מאפיה רוסית אכזרית, וכך זה בהרבה בתי אבות.
האם זה בסדר, ואיך אף אחד במדינה לא עושה משהו בנידון?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זכויות יסוד ומצב רפואי
מעיין רוגל02/12/2007שלום אבי,
במידה ויש סיבה רפואית להחזיק את דיירי בית האבות במיטות, אין כאן קייס.
אך במידה ואין הצדקה רפואית להחזיק את הדיירים במיטות, יש כאן פגיעה מהותית בחוק יסוד כבוד האדם וחירותו.
בעבר היו תביעות נגד בתי אבות סביב מקרים דומים.
אם אתה מעוניין בהמשך התייעצות אני מזמינה אותך לפנות למייל של העמותה
[email protected]
שם נוכל לתת לך ייעוץ משפטי מפורט יותר ואולי לסייע יותר.
מעין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)