מידע רפואי
פורומים
- טרשת נפוצה
- שיער, עיצוב שיער, שיער יבש
- טיפול תרופתי להרזיה וניתוחים בריאטריים
- אורולוגיה ילדים
- מחלות ריאה אסטמה
- נוירולוגיה, שבץ מוחי, אירוע מוחי
- פסיכולוגיה
- ניתוחי עיניים, ניתוחי עפעפיים
- רפואת שיניים
- ניתוחים גינקולוגים בלייזר
- תמיכה בדיאטה
- הומואים, לסביות
- גסטרואנטרולוגיה, מחלות דרכי העיכול
- סוכרת אנדוקרינולוגיה
- תרופות ייעוץ תרופתי
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
פרופ` אלי הרשקוביץ
מנהל היחידה לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בחטיבה הפדיאטרית ומנהל השרות למחלות מטבוליות מולדות במרכז הרפואי האוניברסיטאי ע"ש סורוקה בב"ש. יו"ר לשעבר של האיגוד הישראלי לאנדוקרינולוגיה לילדים. מתמחה בגדילה, השמנה, סוכרת, מחלות עצם מטבוליות, בלוטות התריס ויותרת הכליה ועוד.ד"ר ניצן שלזינגר
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.
- בירור לגבי טיפול זוגיאילנה26/02/2019
בעלי ואני החלטנו ללכת לטיפול זוגי, אחרי קשיים רבים במערכת היחסים בינינו. אבקש לקבל המלצות על מטפלים באזור השרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בירור לגבי טיפול זוגי
סימונה פלג26/02/2019אילנה יקרה שלום.
אינני מכירה פה באזור מטפלים. פרט לעצמי. אך טיפ חשוב מאוד אני רוצה לתת לך. בפגישת ההכרות שלכם עם המטפלת צריכה להיות כימיה ביניכם לבינה. זה בסיס טוב לעבודה משותפת ביניכם.
בברכה,
סימונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשר חזק בין גיסותלידר24/02/2019
לבעלי יש שלושה אחים, שלוש הגיסות בקרש מאוד מאוד טוב. הן נחמדות אלי והכל אבל הן לא משתפות אותי ולא משתפות איתי פעולה כשאני מנסה ליזום פעילות משותפת. הפסקתי לנסות כי נמאס לי להתאכזב אבל התחושה הרעה לא עוברת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשר חזק בין גיסות
סימונה פלג24/02/2019לידר ערב טוב
האם ניסית לדבר איתן על תחושותייך?
האם הן מודעות למצב הקיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר שיתוף פעולה בטיפול משפחתיאביגיל20/02/2019
עקב הרבה בעיות בתוך המשפחה הגרעינית בעלי ואני החלטנו ללכת לטיפול משפחתי, אבל הגדול מסרב לשתף פעולה והוא בעצם מקור המתחים בבית. מה עוד אפשר לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר שיתוף פעולה בטיפול משפחתי
סימונה פלג20/02/2019אביגיל צהרים טובים,
נהדר שאתם הולכים לטיפול ומקבלים כלים להתמודד עם מצב לא פשוט, אין ספק שאינכם יכולים לגרום לאח להיות לעזר ושותף במטלה שנפלה עליכם, טיפול בבעיה המשפחתית. הייתי מציעה לחשוב, אם זה אפשרי, לקחת עזרה מבחוץ, על מנת להקל עליכם את הטיפול.
בברכה
סימונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סכסוך בין אחים שותפים לעסקנועה18/02/2019
בעלי ואחיו שותפים לעסק ומחברים טובים הם ממש הפכו לאויבים. הם לא מדברים אחד עם השני, העסק מתדרדר ומחוץ לעניינים שקשורים לעבודה הם לא מוכנים להיות ביחד באותו החדר. אני וגיסתי לא יודעות מה לעשות ואיך לעזור להם לשקם את היחסים ביניהם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סכסוך בין אחים שותפים לעסק
סימונה פלג18/02/2019צהרים טובים נועה
צר לי לשמוע, לקרוא שאלה הם פני הדברים.
לדעתי גורם שלישי צריך להתערב ולעזור לאחים.
לא הייתי מציעה לכן להתערב.
הם צריכים יועץ לעסק, וממליצה גם הדרכה לשניהם מהצד המשפחתי.
וזאת כדי לא להגיע לכעוס ארוך מאוד.
המון בהצלחה,
בברכה
סימונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבת שלי יורדת עליעירית14/02/2019
הבת שלי יורדת עלי כל הזמן, זה אמנם בצחוק אבל הדברים שהיא אומרת מאוד מכאיבים לי. ניסיתי לדבר איתה על זה אבל היא לא מפנימה או שפשוט לא אכפת לה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבת שלי יורדת עלי
סימונה פלג15/02/2019עירית יקרה שלום.
הדבר הראשון שאומר: לקחת נשימה עמוקה ולא להעלב.
אני מניחה שהיא יודעת לגעת בנקודות הרגישות.
לא להעיר לה או להגיד לה לא לדבר כך. שזה מעליב אותך וכו...כי זה יעצים את הדיבור.
בברכה
סימונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למלא את חובותיי כאבחנן12/02/2019
אני אלמן + 3, הגדולות שלי בין 17 ל-20 והן מתנהגות בצורה איומה גם אחת כלפי השנייה וגם כלפי. מאוד קשה לי עם זה ולפעמים אני רק רוצה למלא את חובותי כאב ולא יותר מזה. כמובן שהקטנה הכי סובלת אבל אני פשוט לא יכול להתמודד עם הגדולות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למלא את חובותיי כאב
סימונה פלג12/02/2019חנן שלום
צר לי לקרוא את שכתבת.
המלצתי לפנות להדרכה כדי לקבל מענה למצבים שבו אתה מתמודד עם הבנות,ויתרה מזו לדעת מה עליך לעשות עם עצמך כדי להקל עלייך ולו במעט.
בברכה
סימונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחים רבים מי יותר מקופחנאווה10/02/2019
שלושת הילדים שלי עושים ביניהם תחרויות מי יותר מקופח, מילדות עד היום. הם לא מבינים עד כמה זה מכאיב לי שהם באמת חושבים ככה למרות שניסינו לתת להם כל מה שהם צריכים ולא חסכנו בשום דבר, החל ממגע וכלה באפשרויות ובהזדמנויות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחים רבים מי יותר מקופח
סימונה פלג10/02/2019נאוה יקרה ערב טוב
לא להיכנס לנקיפות מצפון או הסברים על הנושא. זכרי שזה שלהם.
כפי שכתבת עשית את המיטב שיכולת.
וזה מה שחשוב. ואני מניחה שאמרת להם זאת.
בברכה
סימונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התמודדות עם ילדה בגיל ההתבגרותדנה06/02/2019
הבת שלי בת 16 והיא לגמרי מתנתקת מהמשפחה, זה לא רק שהיא מעדיפה חברים על פני משפחה אלא היא מעדיפה את המשפחות שלהם עלינו, תעדיף להיות בארוחה משפחתית אצל חברה מאשר איתנו, כשהיא כן נוכחת היא רק עושה פרצופים כל הזמן ובורחת לטלפון ברגע שהיא יכולה. יש משהו שאפשר לעשות שלא תתנתק מאיתנו לחלוטין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התמודדות עם ילדה בגיל ההתבגרות
סימונה פלג06/02/2019דנה שלום.
זה נורמאלי שילדים בגיל ההתבגרות יעדיפו חברים.
אם אתם מעירים לה הרבה או מסבירים שוב ושוב על ההתנהלות שלה, או מנסים להטיף לה. אני מציעה להוריד מינון של דבורים סביב הנושא.
זו עיצה ראשונה במידית.
ממליצה לקחת כמה מפגשי הדרכה והכוונה יקרה.
בברכה
סימונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיתוף יתר מצד ההוריםשני04/02/2019
ההורים שלי מאוד פתוחים לגבי הכל, סמים, מיניות וכדומה. אני כילדה אמנם גדלתי עם זה אבל זה לא תמיד היה לי נעים והרבה פעמים ממש הובכתי, בגלל זה תמיד העדפתי להיות בחוץ עם חברים ולא להביא בחורים הביתה. אני עכשיו בקשר רציני ואני רוצה שהוא יכיר את ההורים שלי אבל אני באמת לא יודעת לצפות איך הם יתנהגו ולא משנה כמה אני מספרת לו עליהם ועל המעללים שלהם אני ממש מפחדת שהוא יובך.. עם ההורים שלי אין מה לדבר, כבר ניסתי אינספור פעמים בעבר וזה דווקא משעשע אותם אז הם יותר עושים פאדיחות... איך אני הולכת לעבור את המפגש הזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיתוף יתר מצד ההורים
סימונה פלג04/02/2019שני יקרה שלום.
כפי שצינת , להיות כנה, להגיד את אמת שאלה הם הורייך.
דבר נוסף שיכול לעזור אולי.
לעשות משחק תפקידים. את יודעת מה הורייך אומרים וכו. לעשות סימולציה עם בן זוגך לפגישה איתם.
בברכה
סימונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רילוקיישן לחו"ל והאתגר החברתיליאת01/02/2019
לפני כחצי שנה עשינו רילוקיישן לחו"ל. הילדה בת 12 בארץ היתה תלמידה מצטיינת, וכאן גם יש לה ציונים טובים (A +B) למעט מתמטיקה שהיא מתקשה אך משתדלת.. היא טוענת שהיא לא אוהבת את בית הספר ולא נהנית מכיוון שלחוויתה כאן כל מה שחשוב זה הלימודים ויש כאן הרבה לחץ (מבית הספר וגם בבית מהאבא) כהכנה לקולג' ואת השיעורים והמשימות עושה בלית ברירה ולא בכיף כי צריך להתקדם...
כמו גם העניין החברתי קשה לה, בארץ היא הייתה מאוד פופולרית וחברותית והיו לה חיי חברה פעילים מאוד וכאן הכל שונה. יום הלימודים ארוך עד ארבע, אין הפסקות אלא לעבור מכיתה לכיתה, והאינטרקציה עם החברים היא בסיסית ביותר. אני יודעת שזה מפריע לה מאוד ומתגעגעת לחיים בארץ ובעיקר לחברים. (היא ילדה יחידה) אני רואה ושומעת ממנה על חבריה החדשים אבל היא אומרת שזה לא זה ואין לה חיבור של ממש איתם, שהם משעממים ולא עושים כלום אחרי בית ספר... אני מנסה לעודד אותה להזמין חברה הביתה כדי להתחיל להעמיק את הקשרים החדשים שלה, מציעה לקחת אותם לסרט, לקניון וכו' אך היא תמיד אומרת לא. כשאני אוספת אותה מבי"ס, אני רואה אותה מתעכבת עם החברים עוד כמה דקות מדברת וצוחקת איתם והיא לא ממהרת להיכנס לאוטו ואני מחכה בסבלנות כי יודעת שטוב לה באותו רגע... אנחנו מנסים לעזור לה למצוא תחביב להרשם לחוג אך היא לא מעוניינת לנסות(הייתה פעמיים בחוג ריקוד והחליטה שהיא לא רוצה עוד) ובעיקר לא מעוניינת להתאמץ. כשהיא מגיעה הביתה בארבע אחה"צ אם אנחנו לא יוצאים יחד להסתובב היא כל הזמן בפלאפון ובמחשב ורוקדת בתוך הבית. אני רואה את התסכול שלה ולעיתים כשאנחנו חוזרים מבחוץ היא אומרת שהיא לא אוהבת לחזור הביתה כי משעמם לה. מהשיעמום היא לעיתים נהיית אטומה, חסרת רגישות ולא איכפתית לגבי המאמץ שלנו לעזור לה.
אנינו מנסים לעודד אותה ומדגישים בפניה שהיא צריכה להיות גאה בעצמה, שהיא מצליחה בלימודים בארץ אחרת ובשפה אחרת בזמן כ"כ קצר ובבית ספר הכי טוב באיזור אך כל זה לא ממש מעניין אותה לפי דבריה ולפי ההתנגדות הנחרצת לנסות להיות יותר חיובית לגבי החוויה ולתת לזמן לעשות את שלו..
כבר שקלתי לחזור לארץ כי לא טוב לה אבל יודעת שבזמן כה קצר עוד יש דרך לעשות ולהרים ידיים זה לא פתרון. איך אנו יכולים לעזור לה להסתגל ובעיקר איזו גישה כדאי לנקוט כדי שתבין שכאן החיים החדשים כדי שתתחיל לבנות את עצמה מכל הבחינות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רילוקיישן לחו"ל והאתגר החברתי
סימונה פלג03/02/2019ליאת שלום.
אני מתארת לעצמי כמה קשה לראות את השינוי שבתך חוה עם המעבר לחו"ל.
גיל ההתבגרות בפני עצמו מהווה אתגר לכל שינוי שאנחנו עוברים מיומתינו כל שכן כשמדובר לארץ, תרבות, שפה וכו.... חדשים.
מה לעשות?
להרפות יקרה. להרפות מלנסות להציע, להגיד, להראות את מגוון האפשרויות וכו..
להבין שלזמן יש משמעות. ואתם תקופה מאוד קצרה שם. לתת לזמן לעשות את שלו. אך לשחרר.
תמיד אפשר לחזור . אך כמו שאת כותבת ..עוד לא... זה פיתרון מהיר וקל מדי.
אז אני מציעה לשחרר. אם לא רוצה ללכת או להזמין חברים וכו.. זה בסדר גמור.
המון בהצלחה,
אשמח להתעדכן.
סימונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- להציע טיפול זוגי לאמא שלי?אביה30/01/2019
אמא שלי נהדרת, באמת, אבל היא מאוד חרדתית וביקורתית והיא מוציאה את זה עלי והיא מאוד פוגעת בי. היא לא מבינה עד כמה היא פוגעת בי... הציעו לי ללכת איתה לטיפול זוגי, זה מתאים בכלל לעשות דבר כזה? זה לא מוזר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להציע טיפול זוגי לאמא שלי?
סימונה פלג30/01/2019אביה יקרה שלום,
כל דבר שעוזר ומשפר את היחסים נכון להציע ולעשות.
כך שלשאלתך זה לא מוזר.
אני אישית הייתי מתחילה באימך, ואחר כך אם יש צורך לצרף אותך לטיפול.
בברכה
סימונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיקום יחסים בגיל מבוגרשושי28/01/2019
אני אוטוטו בת 70, אחותי קטנה ממני ב-4 שנים. לאחותי יש המון מטענים עלי מילדות שלא בהכרח קשורים אלי אלא יותר להורים שלנו. כל פעם שאנחנו נפגשות היא לא נחמדה אלי ותמיד חמוצה. לפעמים אני אומרת לעצמי שבשביל מה אני בכלל טורחת, אבל מצד שני אנחנו רק שתי אחיות, שתינו אלמנות. אני תוהה אם יש איך לשקם יחסים בגיל כזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיקום יחסים בגיל בוגר
סימונה פלג28/01/2019שושי יקרה שלום,
לשאלתך, כן כן כן וכו.
ניתן לשקם יחסים גם בגיל בוגר, ובעזרת צד שלישי שיכוון וידריך אתכן.
כל גיל כאשר אדם רוצה לשנות ולשפר. ניתן ואפשרי יקרה
בברכה
סימונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מורכבות של משפחה חדשהרחלי24/01/2019
אני אלמנה, בן הזוג שלי גרוש. אנחנו ביחד כבר כמה שנים ואנחנו רוצים לעבור לגור יחד, מה שאומר שהילדים של שנינו יגורו איתנו לפחות חלק מהזמן. משני הצדדים הילדים לא אוהבים את זה, יש לנו טווח רחב, הקטנה ביותר בת 7 והגדול בן 17- 5 בסך הכל. איך אפשר להרכיב משפחה חדשה עם כמה שפחות קשיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מורכבות של משפחה חדשה
סימונה פלג25/01/2019רחלי ערב טוב,
הקשיים עם הרכבת משפחה חדשה יהיו מלווים בקשיים כי כל אחד צריך ללמוד את מקומו מחדש. ולכשעצמו זה אתגר לא פשוט. כך שזה טבעי הקושי.
לכם ההורים יש תפקיד מאוד חשוב, בזה שתגלו סבלנות וסובלנות לסיטואציה החדשה. להיות זמינים אליהם, אמפטים לקושי שלהם ולכבדו. לתת להם להבין שהחלטתכם לעבור יחד הוא מהלך שחשוב לכם, ואתם תיהיו שם למענם.
דבר נוסף שאני חושבת שיעזור לכם כזוג וכמשפחה בפרט, ללכת לייעוץ ולהדרכה שתתלווה אתכם בתקופה הראשונה של המעבר.
בברכה
סימונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמא שלי לא מקבלת את הנטייה המינית של הבן שליסימה22/01/2019
אמא שלי היא מהדור הישן ולצערי אצלה זה כלול גם בגזענות ובהומופוביה. הבן שלי יצא מהארון לפני כמה שנים, זה לא היה קל לו ולמשפחה אבל עברנו את זה. הוא מאוד קרוב לאמא שלי והוא רצה לספר לה, למרות ששנינו ידענו איך היא תגיב, ואכן היא בהתחלה פשוט התעלמה ממה שהוא אמר לה, לא התייחסה לבן הזוג שלו כשהוא הגיע לארוחות משפחתיות ודברים בסגנון, עכשיו היא מסכימה לקבל את העבודה אבל יחד עם זה היא התחילה להתנכר לבן שלי ולרדת עליו. הוא מפסיק להגיע למקומות שבהם היא נמצאת. הוא לוקח את זה קשה וגם אני ואני לא יודעת מה לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מקבלת את הנטייה המינית של הבן
סימונה פלג22/01/2019סימה יקרה ערב טוב.
את נמצאת בין אמך לבנך. תמכי בבנך והיי לצידו. אין מה לשנות את דעתה של אימך, אם יהיה שינוי זה יהיה תהליך שהיא עושה עם עצמה. ומעבדת לעצמה. בינתיים נסו לחיות את החיים ביניכם על הצד הטוב ביותר. לא להפגע יותר מדי. ולכבד זה את זה.
חזקו והתחזקו מזה שיש לכם אחד את השניה.
תמכו אחד בשני.
בברכה
סימונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעלי לא עוזר עם הילדיםאמה20/01/2019
לפעמים אני מרגישה כאילו זה אני והילדים, ויש בן אדם נוסף בבית. נכון הוא "המפרנס הראשי" אבל כשהוא עם הילדים הוא קורא לזה "בייביסיטר"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעלי לא עוזר עם הילדים
סימונה פלג21/01/2019אמה שלום,
אני מתארת לעצמי שדברתם על הנושא מכה וכמה פעמים.
אני מציעה לבקש ממנו שיתחיל לפחות במשהו קטן ולא מאיים עליו.
דבר נוסף, ללכת לכמה מפגשי הדרכה שיוכלו לתת לכם כלים להתמודד עם המצב.
בברכה
סימונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?