מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כואב לסבתאעודד22/06/2009
שלום!
סבתי בת ה 74 סובלת מעקמת חמורה מאוד בגב ומכאבים עזים המוגדרים ברמה 9-10.
טופלה עד כה בכדורים ובזריקות שונות (סטרואידים) ללא שום הטבה במצבה.
במשפחה עלה הרעיון שתנסה מריחואנה רפואית בשאיפה,אכילה או שתיה (היא לא מעשנת).
לפני שנתיים התגלה אצלה גידול סרטני במצב ראשוני בחלל הבטן, הגידול סולק והיום היא במעקב בלבד.
הבעיה הרפואית הקריטית כיום, היא כאבי הגב והיא מתפקדת מחוץ לבית 30-180 דקות ביום בלבד, כלומר, ללא כל איכות חיים.
אשמח לעצתך.
תודה מקרב לב
עודד הנכד המודאג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עקמת
ד``ר זאב קריסטל05/07/2009לא ברור לי איזה טיפול תרופתי ופולשני קיבלה סבתא שלך. אישור לטיפול בקנביס ניתן רש אם טיפולים אחרים נכשלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בבסטן תחתונה שמאליתשני19/06/2009
שלום, אני בת 14 ומאמצע השעבוע התחילו לי כאבים בבטן תחתונה שמאלית.
הכאבים "הולכים ובאים".
מה זה יכול להיות.??
תודה מראש,
שני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד``ר זאב קריסטל20/06/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=122 id=link]כירורגיה כללית, כירורגיה אנדוסקופית[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים חזקים בצוואר מצד ימיןורד חדד19/06/2009
אני בת 43 כבר שבועיים סובלת וכאב חזק בצוואר מצד ימין שמקרין לראש בצידו הימני , לאחר שלקחתי 6 אקמול ביום הוחלט לתת לי אטופן 400 מ"ג התחלתי לקחת והכאב נרגע רק אם האטופן, הכאבים נמשכים כבר כשלושה שבועות ולקחתי בינתיים 6 כדורי אטופן, עד מתי ימשכו הכאבים והאם זה יקח עוד הרבה זמן, לגבי האטופן זה רק לעשרה ימים כך נמסר לי מהרופא.
אודה על תשובתך בהקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים חזקים בצוואר מצד ימין
ד``ר זאב קריסטל05/07/2009שלום ורד
הכאב שתיארת נובע מבעיה החוליות העליונות של עמוד השדרה הצווארי - לרוב החוליה השניה והשלישית. ניתן לטפל בהצלחה על ידי גליי רדיו לשורש העצב השלישי השמאלי. טיפול זה ניתן המרפאות כאב מוסמכות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בחמצן לכאב ראשמשה11/06/2009
לילה טוב
אני סובל מכאב ראש לא מוגדר(לא מיגרנתי , לא ככזה שמוגדר כמתח , לא מקובץ , וגם לא עפ"י הגדרה אחרת).
הבינותי לאחרונה ששאיפת חמצן ניתנת כטיפול לכאב ראש שמוגדר ככאב ראש מקובץ.
שאלתי לרופאים היא האם טיפול זה יכול לעזור גם לכאב ראש מסוג אחר , במיוחד לכזה שלא נמצאה לו הגדרה עפ"י הנוירולוג , וכן היכן ניתן לקבלו?
בתודה
משה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בחמצן לכאב ראש
ד``ר זאב קריסטל14/06/2009שלום משה
לא ידוע לי על הטיפול שתיארת, לכן אין באפשרותי לענות לך על יעילות טיפול מסוג זה.
עליך לפנות למרפאה ספציפית לכאבי ראש (יש באיכילוב, בילינסון) שם יפנו אותך לכתובת הנכונהץ
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגישות כאב לתרופות NSAID קלאסיותשאלת תם10/06/2009
שלום רב!
לפני מספר שבועות עברתי ניתוח דיסקטומי L4-L5 לאחר שנה וחצי של כאבים שהלכו והחמירו עד למצב של כמעט חוסר תפקוד (לא נוירולוגי, רק מכאב). עברתי שלוש זריקות סטרואידים, שתיים תחת שיקוף, לפני, אבל לא עזר.
אחרי הניתוח, הכאב החזק חלף לשבוע, אך עתה חזר כאב ברגל שמאל, כך שקשה לי מאוד לעמוד וללכת. (לאין ארוך יותר טוב מקודם, אבל קשה מאוד לתפקוד).
כרגע בבירור לגבי סיבת הכאב - האם חזרה הפריצה, בצקת או אפשרות אחר, וכנראה אשלח לדימות.
מה שרציתי לשאול לגביו הם סוג התרופות שמשפיעות עלי, ומה זה אומר, אם בכלל.
לאחר מעט שימת לב וקריאה באינטרנט, שמתי לב שתרופות מסוג NSAID החדשות, אשר ממוקדות השפעה על COX-2, לחלוטין חסרות השפעה עלי (Arcoxia 120 לא הזיז לי), אבל יש לי רגישות גבוהה למה שאני מעריך שהן תרופות שפועלות על COX-1, לדוגמא וולטרן 100 ממש משפר את המצב התפקודי בנטילה קבועה (אבל מסוכן לנטילה מאוד מושכת לפי הבנתי, וגם ברגע שהפסקתי חזרתי למצב הירוד).
כמו כן ניסיתי גם Etopen, שעזר, אך אפילו הופיעה תופעה של החמרה זמנית אך רצינית בכאבים אחרי שהשפעת התרופה פגה (כל יום).
אני רואה שגם לאספירין יש השפעה טובה עלי אפילו במינון נמוך (100), אבל זה כבר אחרי הניתוח אז קשה לי להשוות.
בכל מקרה: הבנתי מקריאה שהרגישות לכאורה המאוד מוטה לטובת תרופות שיותר פעילות על COX-1 ואדישות לCox-2 inhibitors זה לא כל כך תואם מקרים כמו שלי, או שאני טועה? האם זה יכול לגלות משהו על דרכי התהוות הכאב או על המקור שלו?, ואולי על משהו שפיספסתי באפשרויות טרום הניתוח?
מי בעצם האנשים שממומחים בשאלות מהסוג הזה?
אודה מאוד לכל תשובה או הפנייה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב לאחר ניתוח גב
ד``ר זאב קריסטל14/06/2009שלום רב
לצערנו יש שכיחות די רבה (20-45%) של חזרת כאב ואפילו החמרתו לאחר ניתוחי גב, למרות שהניתוח בוצע ללא דופי. הטיפול במצב זה, שמקורו בתפקוד עיצבי חולני, הוא על ידי תרופות נוירולוגיות, משככי כאב חזקים יותר מאילו שתיארת, ואמצעי ניווט נוירולוגיים כמו טיפול בגלי רדיו והשתלת אלקטרודה לגרויי חוט השדרה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בברךחיה09/06/2009
כבר זמן רב יש לי כאבים חזקים בברך אחרי ניתוח ארטרוסקופיהץאני צריכה להחליף ברך.שמעתי על כדורים חדשים בשם "ארטריל".האם הם עוזרים.?
---------* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בברך
יעל10/06/2009שלום יעל.
לפני 4 חודשים עברתי ארטוסקופיה בבית חולים בחיפה והרופא אמר שכדאי לקחת מגה גלופלקס אחרי ואם זה יסתדר אז יתכן שהניתוח של החלפת הברך ידחה לתקופה ארוכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים בברך
ד``ר זאב קריסטל14/06/2009שלום חיה
לא ידועה לי תרופה בשם שהזכרת ויש להניח שלא תהיה לתרופה זו כל השפעה משביעת רצון. עלייך להגיע למרפאת כאב מוסמכת לטיפול בכאב כרוני לצורך התאמת טיפול מתאים יותר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה דחופהשושי08/06/2009
שלום רב
סבלתי מזה כחודש מבעית סינוסיטיס וטופלתי בהמון אנטיבויוקות לבסוף לפני שבועים נעשתה
לי שטיפת סינוסיםומאז מצבי רק החמיר הסיונסיטוס חלף לפי דברי רופא א.א.ג אך החלו כאבים עזים באף שמגיעים אלי "ביריות" הרופא הפנתה אותי לנורולוג בטענה שזה קרה לי כתוצאה מניקור דופן הסינוס היום ההיתי בבית החולים באזור המרכז ובדק אותי גם רופא א.א.ג שאמר שהכל בסדר וגם נורולוג שאמר שלא מדובר בנורולוגיה והפנה אותי למרפאות כאב שרק עוד שבוע אני מוזמנת למרפאה אני ממש נואשת הכאבים עזים האם במראפאות כאב יוחלו לפתור לי את הבעיה הנ"ל.
אודה לך על תשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב באף
ד``ר זאב קריסטל14/06/2009שלום רב
את מיועדת להגיע לכתובת הנכונה, אם אמנם יש לך תור למרפאת כאב אמינה ומוסמכת, לצורך איבחון והתאמת טיפול בהתאם.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלט דיסק - חולייה -3-4-5ליאת07/06/2009
מזה שלושה חודשים אני סובלת מכאבים ברגל שמאל בעקבות הבעיה שיש לי בגב
אחרי זריקות סטרואידים שלא עזרו הוצע לי ע"י מרפאת כאב טיפול עם גלי רדיו ישירות לחוליות
לא ניתן לי הסבר על התהליך ועל הסיכונים ועל ההצלחות....תוכל להאיר את עיני?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול עם גלי רדיו
ד``ר זאב קריסטל08/06/2009שלום רב
טיפול בגלי רדיו המכוון לשורש העצבי היוצא מחוט השידרה הוא אחד מהטיפולים המיועדים לניווט גרויי הכאב הניכנסים למערכת העצבים המרכזית. יוצרים שדה מגנטי המעכב את גרויי הכאב ומוריד את הרגישות לגרויי כאב.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב ראש בחשיפה לחוםיעל07/06/2009
שלום,
אני בשבוע 15 להריון וזה כבר זמה מה (לא בטוחה שהתחיל לפני ההריון), סובלת מכאב ראש בחלק הקדמי של הראש, כאשר אני נחשפת לחום. לדוגמא כאשר אני במקלחת ואני שוטפת את הראש במים
חמים או כאשר אני נכנסת למכונית חמה שהטמפ' שם גבוהה.
אני אשמח אם תאמרו לי מה יכול להיות הגורם לכאב ראש, ולמי אני יכולה לפנות בנושא?
תודה,
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב ראש בחשיפה לחום
ד``ר זאב קריסטל08/06/2009שלום יעל
גודש בורידי הגוף בזמן הריון היא תופעה ידועה. כמו כן ידוע שגודש ורידי תוך גולגולתי הוא סיבה לכאבי ראש. המסקנה היא שכל גורם המרחיב כלי דם, כמו חום, יכול לגרום לכאבי ראש בנשים בהריון אצלן יש כבר מצב בסיסי של גודש ורידי. לכן יש להמנע ממצבים של חשיפה לחום, עליות בלחץ דם וכדומה.
שתיית קפה שחור יכולה לעזור כאשר כאב הראש בלתי נסבל.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גב ורגלרחל06/06/2009
לפני 10 שנים עברתי 2 שאיבות דיסק.מאז אני סובלת מכאב גב תחתון וכאב לכל אורך רגל ימין בכל מצב.קשה לי לעמוד קשה לי ללכת או לשבת.טופלתי 5 שנים בפיזיוטרפיה וכן כל טיפול משלים.עשיתי זריקות סחוס לאגן וזריקות נוספות ואין שיפור.אני משוועת לעזרה.האם יש פתרון לבעיתי?לציין שכדורים משככי כאבים למיניהם לא עוזרים.
תודה על ההתיחסות בתקוה לשנוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב ורגל
ד``ר זאב קריסטל08/06/2009שלום רחל
לצערנו לא מעט חולים עוברים פרוצדורות של שאיבת דיסק ללא הטבה במצבם ואפילו החמר משמעותית. עלייך להגיע למרפאת כאב מוסמכת שם יש מיגוון של אופציות טיפוליות במצבך, כמו תרופות מיוחדות הזרקות תחת שיקוף רנטגן, טיפול בגליי רדיו, השתלת אלקטרודה לגרויי חוט השידרה ועוד.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים שמופיעים רק בלילהשרון31/05/2009
מזה מספר ימים יש לי כאבי תופת בשיניים שמופיעים רק בלילה!
הכאב בצד ימין של הפה, אך קשה לי למקם אותו לחניכיים עליונות או תחתונות.
הכאב לא חולף ללא נטילת מספר כדורים של תרופות משככות כאבים (אדקס, אקמול).
מה משמעות הדבר שהכאבים הם ליליים? האם ניתן ללמוד מכך על מהות הבעיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בשיניים
ד``ר זאב קריסטל08/06/2009שלום שרון
כאב בשיניים המופיע בלילה מקורו לרוב בחוסר תיאום בין קשת השיניים העליונה והתחתונה, כך שבזמן השינה נוצר מצב של לחץ וחיכוך לא טיבעי בין שתי הקשתות וכתוצאה מזה כאבים. יש לפנות למרפאת פה ולסת לקבלת מגן שיניים לשעות הלילה דבר שיפתור את הבעייה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולים פולשניים לכאב שמקורו בראשיוסי22/05/2009
לילה טוב
אני סובל כבר זמן רב מכאבים שמקורם בראש , מבלי שהטיפול התרופתי הניתן מצליח לפתור את הבעיה.
לאחרונה שמעתי על מגוון של טיפולים פולשניים הניתנים כנגד כאב, ובינהם זריקות לעצב , זריקות לאיזור מערכת העצבים המרכזית בחוט השידרה , טיפול בעזרת גלי רדיו ,והשתלה של אלקטרודות.
מקריאה באתר שפירסם את טיפולים אלו הבינותי שהטיפולים לא ניתנים כנגד כאב שמקורו בראש , אלא לכאבים באזורים אחרים בגוף.
שאלתי לרופאים היא האם ניתן לקבל את הטיפולים המצויינים לעי"ל או את חלקם גם כאשר הכאב מקורו בראש .
בתודה מראש
יוסי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולים פולשניים לכאב שמקורו בראש
ד``ר זאב קריסטל24/05/2009שלום יוסי
בתשובה לשאלתך - כן, יש בהחלט טיפולים פולשניים להקלת כאב כרוני שמקורו בראש ובפנים. ביניהם כל הטיפולים שמניתה. המפתח להצלחת הטיפול הוא הבחירה הנכנה של החולה והתאמתו לכל טיפול ספציפי. לכן עליך להגיע למרפאת כאב מוסמכת ולהציג את בעייתך באופן מפורט, לצורך זה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך
יוסי25/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי מחזורמיכל19/05/2009
אני סובלת מכאבי מחזור מאוד קשים מגיל 15 (קבלתי מחזור בגיל 13) וניסיתי כבר כל מיני שיטות וגם משככי כאבים
לאחרונה בקרתי אצל רופא נשים שיעץ לי לקחת גלולות (פמינט) ואמר שזה יכול להיות פתרון טוב.
רציתי לדעת אם זה מקובל לקחת גלולות לבעיה כזאת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד``ר זאב קריסטל24/05/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=81 id=link]גניקולוגיה - רפואת נשים[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב עז בכף הרגל בעקבות אירוע מוחיזהבה18/05/2009
בעלי קיבל אירוע לפני כשנה וחצי, לאחר מספר חודשים התחיל להתלונן על כאבים חזקים מאוד בכרית כף הרגל הפגועה. שום תרופה מרגיעת כאבים לא מחלישה את עוצמת הכאב. לפני כחצי שנה קיבל זריקת בוטוקס. הכאב נמשך עד היום וכולי צער רב וחוסר אונים. מאוד הייתי רוצה לקבל ממך עיצה, ואם יש יהיה צורך להגיע למרפאה נעשה זאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב עז בכף הרגל בעקבות אירוע מוחי
ד``ר זאב קריסטל24/05/2009שלם זהבה
כאב לאחר אירוע מוחי מקורו על פי רוב במערכת העצבים עצמה. עלייך להביא את בעלך למרפאת כאב מוסמכת שם יבררו מה אופי הכאב ומה הטיפול המתאים ביותר. סביר שיהיו אילו תרופות המיועדות למערכת העצבים ו.או טיפולים פולשניים יותר כמו גרויי חוט השדרה באמצעות אלקטרודה או טיפול בגליי רדיו לשורש העצב המשובשץ
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהמשך לתשובתךדנה16/05/2009
האם מרפאתך מתמחה בטיפול בלייזר בפנים?
תודה רבה
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
ד``ר זאב קריסטל16/05/2009לא
ממליץ על מרפאת הכאב בבי"ח בילינסון ותה"ש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)