מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סחרחורותריקי22/12/2009
מזה כחודשיים אני סובלת מסחרחורות לאחר שהייתי אצל הרופא המשפחתי הפנה אותי לרופא אוזניים הכל תקין הפנו אותי לבדיקות דם הכל תקין הופניתי לרופא נשים ייתכן שבגלל גילי 48 ההורמונים לא תקינים ובבדיקת רופא נשים ההורמונים הינם לגיל המעבר לטענת רופא המשפחה יש לי חרדות ואני הופנתי לפסיכיאטר ולניירולוג שבסוף החודש אני אמורה להיבדק אצל הנירולוג.
הסחרחורות מעט חלפו יש מידי פעם אבל לא כפי שהיה עם דפיקות לב מואצות וזרמים ברגליים.
ברצוני לדעת מה עלי לעשות כדי שהסחרחורות ייעלמו וכיצד אוכל להתמודד עימם.
תודה מראש
ריקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד``ר זאב קריסטל22/12/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=115 id=link]אף אוזן גרון[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בבברך שמאלריקי22/12/2009
מזה כשבועיים אני גוררת את הרגל מכאבים קשה לרשת ולעלות מדרגות ניגשתי לרופא עשיתי צילום
קיבלתי תשובה אין ממצא פתלוגי הרופא נתנה לעשות בדיקת דם לבדוק ממצא ראומתי האם אתם חושבים שיש בדיקות נוספות שעלי לעשות.האם יש בהצעתכם לעשות בדיקות נוספות
אודה לתשובתכם
רחל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד``ר זאב קריסטל22/12/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=241 id=link]ראומטולוגיה, מחלות פרקים, שיגרון, זאבת, לופוס, פיברומיאלגיה[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בצד ימין במפשעה (בטן תחתונה)שמרית20/12/2009
שלום, אני סובלת מספר חודשים מכאבים באים והולכים באיזור המפשעה הימנית שמתפשטים גם לרגל לעיתים, זה התחיל מאז שהייתה לי דלקת בשתן, אך היא עברה. יש לי גם כאבי גב לפעמים שכואבים ביחד עם הבטן באותו איזור רק בגב. עשיתי בדיקות כלליות ואולטרה סאונד במפשעה אך לא נמצא כלום, ממה הדבר יכול להיגרם ואילו בדיקות כדאי לעשות.
תודה ויום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים במפשעה
ד``ר זאב קריסטל20/12/2009שלום שמרית
כאבים המקרינים למפשעה ולרגל יכולים להגרם על ידי תהליך דלקתי בפרק הירך ואז ביטויו הוא הגבלה בכיפוף ועליה במדרגות. מקור נוסף הוא דלקת הפרק שבין עצם האגן לחלק התחתון של עמוד השידרה. יש לבצע מיפויי עצמות שיכול לעזור באבחנה וכן הזרקות איבחוניות לפרקים המעורבים, ולאחר מכן לטפל בהתאם.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי ראש קשים ביותראהובה17/12/2009
ד"ר שלום רב,
אני בת 58 סובלת מזה שנים ממגרנות קשות ביותר, נוטלת כל יום דרלין 160 מ"ג כטיפול מונע, עם הטבה חלקית בלבד.
נוירולוג המליץ לי לנסות להחליף את הדרלין בלופרסור 200 מג.
רציתי לדעת :
1. האם הלופרסור במינון הזה חזק יותר מהדרלין?
2.והאם הכדור החדש מתאים למגרנות קשות?
3. אם שני הכדורים ישפיעו עליי אותו דבר (על המיגרנה) מה עדיף ליטול מבחינת נזק עתידי אפשרי תופעות לוואי וכו'?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש
ד``ר זאב קריסטל20/12/2009שלום אהובה
כאבי הראש שאת מתארת אינם מגיבים לטיפול בתרופות שאת לוקחת, לכן עלייך למצוא פתרון תרופתי שונה. יש תרופות אחרות למניעת התקפי מיגרנה כמו אלטרול, טופמקס ועוד. עליך לפנות שוב למרפאה הנוירולוגית בה את מטופלת ולדרוש תכנית טיפולית חדשה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן תחתונה - לא בזמן מחזורLENA16/12/2009
לפעמים יש לי כאבים חדים בבטן התחתונה, כמה ימים לפני המחזור.
לפעמים גם יש לי את אותם כאבים אבל יותר ממושכים,בזמן ריצה מאומצת (למשל
אחרי 11 דקות ריצה בינונית פלוס). הכאבים הם בד"כ לא עמומים כאלה ויותר חדים,
קצרים ופיזיים. כמו כן, בזמן מחזור יש לי קרישי דם ולא מעט לקראת סיומו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד``ר זאב קריסטל20/12/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=81 id=link]גניקולוגיה - רפואת נשים[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בטן תחתונהאמאלה16/12/2009
שלום,
אני בת 28 ובריאה טפו טפו.
בימים האחרונים התחילו לי כאבי בטן דמויי מחזור אבל עם דגש על ממש תחתית ה'כרס', כאילו הבטן כבדה לי ויש כאב עמום במרכז הבטן התחתונה.
יש לציין שילדתי לפני 7 חודשים ולפני שבועיים בסוף החודש קיבלתי מחזור לראשונה. [
כשאני מרימה את הבן שלי כואב לי יותר, כמו 'קילה' נראה לי.
מה יכולות להיות הסיבות לכך והאם תכלס יש לי מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד``ר זאב קריסטל20/12/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=239 id=link]גניקולוגיה נערות[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריצת דיסקרחל14/12/2009
שלום
יש לי שאלה כללית
האם מי שיש לו פריצת מספר דיסקוסים בעמוד השדרה אינו יכול לעבוד כלל?
אדם שהולך כרגיל ומדי פעם יש לו התקף כאבים.
האם הוא יכול למצוא עבודה בישיבה או אף עבודה חלקית או שבשל מצב כזה אין אפשרות לעבוד?
תודה רבה על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריצת דיסק
ד``ר זאב קריסטל18/12/2009שלום רחל
כאבי גב שכיחים מאוד באוכלוסיה ולרוב אינם גורמים למצב של נכות. כיום ההמלצה היא להשתדל להרבות בפעילות גופנית, כולל הליכה, שחייה. רצויי מאוד להמשיך בחיים הרגילים כולל עבודה ולא להכנס לסחרור של נכות, שלרוב רק מחמיר את הבעייה. רק במקרה של עבודה פיזית קשה הכוללת הרמת משאות כבדים וא נסיעות ארוכות, יש מקום לפנות לרופא תעשיה לצורך שינויי סוג העבודה. בשם פנים ואופן לא מומלץ לפרוש לחלוטין מהעבודה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב תמידיאור13/12/2009
זה מרגיש כאילו כאב לי הגב מאז ומעולם, איכשהו העברתי 37 שנים אבל בשנה האחרונה, מבלי ששיניתי משהו מאורח חיי, הכאב מתחיל כבר בבוקר.
רקע:
עברתי 3 ניתוחי סקוליוזיס שלא הצליחו אך עצרו את המשך ההתעקמות
אני מתעמלת כשלוש פעמים בשבוע בחדר כושר: אירובי ומכשירים
אני עובדת הרבה מאוד מול מחשב
פעם בחודש בערך אני עושה מסג' ומשתדלת ללכת עם נעלים נוחות.
האם יש עוד משהו שיכול להקל על הכאבים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: אור
ד''ר תמר ישר14/12/2009אור שלום
ניראה לי שהעבודה המרובה על המחשב היטנה חלק מהטריגר חכאב הגב - דיקור סיני יכול מאד לעזור !
ד"ר ישר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי ראש והתמכרות לכדוריםסיון12/12/2009
שלום,
אמא שלי (בת 49) סובלת מכאבי ראש זה שנים רבות. בהתחלה הייתה לוקחת כדור או שניים של רוקסט פלוס והכאב היה נעלם. היום היא לא מתחילה את היום בלי לפחות שני כדורים (לא משנה אם יש לה כאב ראש או לא) וכאשר היא סובלת מכאב ראש מגיעה אפילו עד חיסול חבילה או שתי חבילות בהתקף וזה כמובן כבר לא משפיע.
היא הגיעה מספר פעמים כבר לבי"ח בשל התקף כאב ראש אך שם לא יכלו לעזור לה.
האם יש דרך לעזור לה עם כאבי הראש ולגמול אותה מהכדורים?
יש לה יכולת לסבול כל כאב אך כאשר מדובר בכאבי ראש רמת הסיבולת שלה נמוכה ביותר.
בדיקות כמו CT ו MRI לא הראו בעיה.
אשמח לעזרה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיון
ד''ר תמר ישר14/12/2009סיון שלום
באם הדרך הקונבנציונאלית לא עזרה לאימך וכל ההדמיות תקינות - ממליצה לפנות להומהופטיה תזונאית דיקור סיני וכו
זו אחת הדרכים להיגמל מתרופות ולהרגיש טוב יותר !
נסי
ד"ר ישר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דרושים משתתפים בקורס פיילוטאורנה אהרוני05/12/2009
סדנה חדשנית לטיפול בכאב
פיילוט-במחיר עלות יפתח בחיפה (קסטרא)
סדנה יחודית וחווייתית לאנשים הסובלים מכאבים כרוניים בה נלמד על התופעה, הסימפטומים
ודרכי הטיפול בה. הסדנה מעניקה כלים וטכניקות להקלה משמעותית עד כדי ריפוי.
המנחה הינה פיזיותרפיסטית שיקומית, בעלת 20 שנות ניסיון.
הנושאים הנלמדים בסדנה הינם:
• הפתרונות המוצעים כיום ברפואה הקונוונציונלית והאלטרנטיבית
• טכניקות הוליסטיות לטיפול בכאבים כרוניים: דמיון מודרך, נשימה, מדיטציה ועוד והתנסויות מגוונת.
• קשרי הגומלין בין רגש, נפש לגוף- מודעות הוליסטית
• פעילות גופנית מודעת, תנועה ויציבה נכונה של הגוף
נושאי הסדנה יתורגלו באופן מעשי וכל משתתף יוכל למצוא
את עצמו במקום חדש ובעל כלים ליישום עצמי עם תום הסדנה.
הסדנה מתקיימת פעם בשבוע וכוללת 20 מפגשים, בני 3 שעות כל אחד
המחיר לפיילוט 1000 שח כל הקורס ב 3 תשלומים
פרטים והרשמה בטל:
מריה-0542456322
אורנה אהרוני - מנחת סדנאות למודעות עצמית, דמיון מודרך וכאבים כרוניים (פיברומיאלגיה)
פיזיותרפיסטית שיקומית במצבים כרוניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: אורנה אהרוני
ד''ר תמר ישר14/12/2009תודה על האינפורמציה
בהצלחה!!!
ד"ר ישר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי ראשטובה חן04/12/2009
אני בת 51 שנים רבות סבלתי ממגירנה קשה ,זה עבר בגיל 40
עכשיו כבר שבוע אני עם מגרינה מאוד חזקה מתעוררת בלילה מכאבי ראש
במיוחד במצח ,לא יכולה לעבוד לוקחת כל 3 שעות כדור
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש
ד''ר תמר ישר05/12/2009טובה שלום
כאבי הראש מהם הינך סובלת לאחרונה נימשכים רק שבוע(אייני מזלזלת במצוקתך)
אי לכך הכאב יכול לנבוע ממחלה חולפת זמנית כמו סינוסיטיס למשל ! על כן הינני מצעי להוועץ ברופא משפחה או אף אוזן גרון.
בתקווה שהכאב יחלוף מהר
ד"ר ישר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב כרוני בשכמות(בפנים) חשנה לאחר נגלעד02/12/2009
שלום רב!!
עברתי ניתוח סימטוקמיה(כריתת עצבים) בעקבות הזעת יתר,לאחר כחודש התחילו אצלי כאבים באיזור השכמות(משני הצדדים) באיזור הפנימי ולכן אני נוטה לייחס את הכאבים הללו לניתוח,
האם יכול ליהיות מצב כזה שלאחר ניתוח יהיה כאב כזה(כאב דוקר ולעיתים שורף) מישהו עבר משהו דומה?????
אשמח לתשובות כנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב כרוני בשכמות(בפנים)כשנה לאחר נ
ד''ר תמר ישר02/12/2009גלעד שלום
נראה לי הרבה זמן עבר מאז הניתוח להופעת התופעה
רצוי קודם כל להוועץ ברופא המנתח וכמובן ברופא כאב שיוכל להקל על התופעה
בברכה
ד"ר ישר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רב,בעניין כאבי ראשאליהו02/12/2009
יש לי כאבי ראש בצד השמאלי של הראש בלבד,אין לכאב מוקד הוא מופיע בכל מקום בחצי הראש השמאלי,פרט לאיזור הלסת,מגיע כמו ברק כואב מאוד והולך,אומנם לשניה שתיים,אבל בזמן שיחה או מחשבה על משהו,קוטע את המסלול,מאז הופעת הכאבים חיי השתנו,הפכתי מבן אדם פתוח לסגור,מנאהב לשנוא,אני מחפש דרך להחזיר את המצב לקדמותו,
נוסו עליי כל מיני תרופות,כגון,אלטרול,
קרבמזפין,וכמובן סוגי האקמול,לדעת הנוירולוגים שפגשתי,מדובר בכאב עצבי,
תרופות אילו גורמות לי לשינוי במצב הרוח,ולהשתלשלויות אירועים גרועות,
שמעתי על אנשים שעברו סוגי ניתוחים,ואכן פתרו את הבעיה,
אני מקווה שתהיה בפיך תשובה הולמת,כי פגשתי הרבה מומחים אשר,אומנם מאמינים לבעיתי אך אינם סוללים את דרכי לפתרונה,
בתודה ובכבוד
אלי א.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב,בעניין כאבי ראש
ד''ר תמר ישר02/12/2009אלי שלום
לאור התלונ נראה שיש להוועץ בראש וראשונה עם נוירולוג ,נוירוכירוג ורופא אף אוזן גרון
בנוסף יש לבצע מס בדיקות הדמיה כדי לברר את שורש הבעיה
וכמובן לאחר מכן להוועץ עם רופא כאב
בברכה
ד"ר ישר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה מר ישר,
אליהו02/12/2009אכן ראיתי ניורולוגים,כולן הצביעו על כאב עצבי והמליצו על טגרטול,לא יותר,האמת מחר יש לי פגישה עם רופה כאב,ואף הבאתי הפנייה לניורוכרורג,אבל אף אחד מבין הרופאים שביקשתי לא נתן לי בדיקת הדמיה פרט לסי טי,אשר נמצא תקין,הלואי היה תקין,
בתודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאופס,גברת ישר
אליהו02/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי ראשדנה01/12/2009
יש לי כאבי ראש מאז שאני קטנה (כיום בת 26). לא מצאו לזה פתרון.לפני 6 שנים רשמו לי תרופה שאמרו לי שהיא נגד כאבי ראש, כשלמעשה זו הייתה תרופה נגד חרדה. איני סובלת מחרדה. בעקבות כך עליתי במשקל, חוויתי ירידה עצומה בחשק מיני וכאבי הראש נמשכו. הפסקתי את התרופה וירדתי 10 ק"ג במשקל. אני עוסקת בפעילות גופנית באופן קבוע אבל כאבי הראש עדיין קיימים, אם כי ]חתו מעט. לאור ההתנסות שלי אני חוששת מתרופות ונוטלת כדור נגד כאב ראש רק כאשר ממש אין ברירה. כאבי הראש שלי יכולים להמשך קרוב לשבוע, כלומר אני הולכת לישון כם כאב ראש וקמה עם כאב ראש והוא נמשך לאורך כל היום. התקופה האחרונה של חילופי עונות קשה לי במיוחד. מה עלי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש
ד''ר תמר ישר03/12/2009דנה שלום
לפי סיפור -כאב הראש מתמשך זמן רב -הינך בחורה צעירה - האם ניסית את הדרך האלטרנטיבית -דיקור סיני ,רפלקסולוגיה ,הומהופטיה וכו.???
מאד מליצה
ד"ר ישר תמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיטת גרינבג
פנינה26/12/2009שלום רוני
הייתי מאוד מעוניינת לשמוע פרטים על השיטה הזו .
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיברומיילגהשרון25/11/2009
בת 58 סובלת מכאבים נוראיים בכל הגוף, כאילו מנפילה וחבלה. הגבלה אדירה בתנועה, אורח חיים של נכה. קשה לקום מהמיטה, יורדת בזחילה, קושי נהיגה ישיבה וייציאה מהאוטו, ובכלל מכל מצב של ישיבה וקימה. לא ישנה בלילות. קבלתי את כל התרופות האפשריות, כולל סימבלטה במינון של 60 מ"ג ל 3 חודשים וכלום.הידרותרפיה, פזייוטרפיה, ים המלח בריכות גופרית ובינתיים נעזרת רק במשככי כאבים שהורסים את קיבתי הפגועה גם כך בגלל גסטריטיס.
איכות חיי נפגעה מאוד ואין מענה ברפואה.
מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיברומיילגה
ד''ר תמר ישר02/12/2009שרון שלום
צר לי על מכאוביך שהם באמת אופיניים לפיברומיאלגיה - אך לפי התאור לא ניראה לי (כי לא היזכרת) סימבלטה גבפנטין ועוד הרבה נוגדי כאב שיש בשוק אשר אינם משמפיעים על הקיבה
מציעה - התייעצי שוב עם רופא כאב
ד"ר ישר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)