מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיכאון מלווה בכאביםאורן24/08/2009
אני מאובחן עם דיכאון כרגע מטופל בטיפול פסיכולוגי בלבד, בחודשים האחרונים התחילו כאבי בטן ונשללו מחלות שונות, לאחר התייעצות עם פסיכולוג הוחלט שכדאי שאפנה לפסיכיאטר שיוכל לרשום תרופה נוגדת דיכאון שגם תעזור לכאבים, בביקור אצל הפסיכיאטר הוא אמר שעדיף לתת לו ויפאקס XR שמטפלת בכאבים האלה מפני שנגישה יותר וזולה יותר מסימבלטה למשל. האם הויפאקס עוזרות לכאבי הללו בצורה טובה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיכאון מלווה בכאבים
ד``ר זאב קריסטל24/08/2009שלום אורן
ויפאקס כמו סימבלטה היא תרופה נגד דיכאון המעלה את ריכוז החומרים נוגדי הדיכאון ומעכבי הכאב במערכת העצבים המרכזית. הקשר ההדדי בין כאב לדיכאון ידוע מזה זמן רב. הטיפול בדיכאון עצמו מעלה באופן משמעותי את הסבילות לכל סוגי הכאב הכרוני. דיכאון כרוני קשור לתיסמונות כאב שונות כמו תסמונת המעי הרגיז, פיברומיאלגיה ועוד. לכן טיפול יעיל בדיכאון מקל מאוד כאב כרוני.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורן - לגבי הויפאקס XR
דני מור26/08/2009אני חוויתי דיכאון המלווה בכאבים קשים בגוף ןבמיוחד בראש
עם תחילת הטיפול בויפאקס הכאבים אכן נעלמו... גם הדיכאון
ממליץ לך מאד מניסיוני לנסות את הויפאקס XR
רפואה שלמה והחלמה מהירה!
דני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואגב, הטיפול בויפאקס הרבה פחות יקר
דני מור26/08/2009מסימבלטה, והרבה יותר משתלם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בכאבים
אורן13/09/2009ואחרי כמה זמן ניתן לראות שיפור במצב הכאבים הללו מאוד מפריעים לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נתאחד נתאגד כנסועדי ברק22/08/2009
מזה כשמונה שנים אני מתברברת בין רופאים שיודעים להאכיל אותי בכדורים
אני מרגישה כמו כדור פינג פונג אחד שולח לשני ללא פתרון
ודאי אתם מרגישים כמוני
החלטתי שנקים עמותה שנעזור אחד לשני בטיפים אינפורמציה ועוד
אשמח לגיבוש וכינוס מצדכם צרו עימי קשר 0505288451* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עמותה למה?
אור24/08/2009יש כבר עמותת כאב בארץ נדמה לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעמותה
ד``ר זאב קריסטל24/08/2009בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חום פנימי ברגל???21/08/2009
שלום,
אני לא בטוחה שאני בפורום הנכון ואיני יודעת לאן לשייך את החום הפנימי המוזר שאני חשה בשוק הרגל בחודשיים האחרונים. החום בלתי מוסבר ולא קרה בעבר. אני לא מצליחה להבין ממה נובע, מה גם שיש איזור מאוד מסוים שבו יש גלי חום. אתמול החום התפשט לשטח גדול יותר.
האם ידוע לכם מה זה? האם זה מצריך בדיקה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חום פנימי ברגל
ד``ר זאב קריסטל21/08/2009שלום
חום פנימי ברגל יכול בהחלט להגרם על ידי תיפקוד לקוי או נזק בעצב היקפי בגפה התחתונה. הסיבות לנזק כזה יכולות להיות רבות. יש להגיע למרפאת מומחים לברור נוירולוגי כמו EMG וכן לאיבחון גורמים כמו לחץ על עצב בעמוד השידרה או על ידי שריר, סכרת, טיפול בתרופות מסוימות, מחלות סיסטמיות ועוד.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב ראש כבר הרבה זמןצילה שבד19/08/2009
שלום רב,
אני בחודש 5 להריוני כבר 4 שבועות אני סובלת מכאב ראש בצד השמאלי בין העין לבין האף בפינה ובקרקפת הכאב בא והולך בעיקר כשאני הולכת לישון בלילה וכשאני כמה בבוקר.
אנא עיזרו לי ואמרו מה זה יכול להיות.
אני קצת חוששת ללכת לקופ"ח בגלל שפעת החזירים.
אודה לתשובתכם.
צילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה איני מקבלת תשובה לשאלתי?
צילה שבד22/08/2009שלום רב,
אני בחודש 5 להריוני כבר 4 שבועות אני סובלת מכאב ראש בצד השמאלי בין העין לבין האף בפינה ובקרקפת הכאב בא והולך בעיקר כשאני הולכת לישון בלילה וכשאני כמה בבוקר.
אנא עיזרו לי ואמרו מה זה יכול להיות.
אני קצת חוששת ללכת לקופ"ח בגלל שפעת החזירים.
אודה לתשובתכם.
צילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר ישר
ד''ר תמר ישר22/08/2009צילה שלום
מקור כאב באיזור הפנים יכול להיות מסיבות רבות.
הייתי מציעה להתייעץ עם רופא אף אוזן גרון - יכול להיות שמקור הכאב בבצקת בסינוסים, או להתייעץ עם רופא נוירולוג.
הרבה בריאות
ד"ר ישר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רב,דנה18/08/2009
שלום רב,
רציתי לדעת לגביי זריקת דיפרוספן ביחד עם לידוקאין ומארקין שהוזרקה למפרק :
1. כמה זמן החומר הסטרואידי נשאר במפרק "ועושה את עבודתו"?
2. כמה זמן הלידוקאין ומרקאין נשארים במפרק ומרדימים?
3. כמה זמן אחרי ההזרקה אמורים לחוש את השיפור?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד"ר ישר
ד''ר תמר ישר18/08/2009אניטה שלום,
דיפרוספאן משפיע למשך כשבועיים
חומרי ההרדמה לידוקאין ומרקאין משפיעים 30 דקות עד שעות תלוי במינון ובריכוז.
ניתן לחוש שיפור כ48 שעות עד מס ימים לאחר מתן הזריקה .
יום טוב
ד"ר ישר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בלסת שמאל עליונה לאחר ניתוח ארחלי17/08/2009
ד"ר קריסטל שלום.
לפני כחודשיים עברתי ניתוח אפיסקטומי בשיניים עליונות בצד שמאל- נדמה לי שזה (21,22. (אני עם גשר של חמישה כתרים מחוברים באזור זה מימין לשמאל)מאז יש לי תחושת כאב, צריבה וצריבה במקום- ממש כאילו משהו זוחל לי שם, ויש מן הקרנה של כאב מעומעם לכל החלק השמאלי בפה. הייתי גם אצל מומחה פה ולסת שהמליץ ללכת לניורולוג. אף רופא לא נותן פתרון חוץ ממשכחי כאבים שלא עוזרים לי, ואומרים שפשוט צריך לתת זמן. אתמול הניורולוג המליץ לי לשתות אלטרולט 10מ"ג 1 ביום בשילוב אפשרי עם כדורי וולטרן. אני קצת מפחדת מאלטרולט ומהשילוב. אני בחורה בריאה בדרך כלל, עוסקת בספורט,ומפחדת שזה ישבש לי את החייים........ אנא ממך אשמח לשמוע מך דעתך בנדון מה דעתך בנדון?
רחלי (בת 33)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפיסקטומי בשיניים לסת עליונה
עדי ברק19/08/2009אזהרה מפני רופאי שיניים שלא מזהירים שיש
סיכונים באפיסקטומי נדפקו לי החיים שמונה שנים אני סובלת מעיקצוצים דקירות
הוצאתי את השיניים והכאבים נשארו
למידע נוסף 0505288451* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפסיקטומי-לעדי ברק
רחלי20/08/2009היי עדי
ראית שאת/ה הגבת להודעה שלי. ואיך המצב היום? הייתי שמחה בכל מקרה לשמוע מה נהיה עם זה.
רחלי
054-2181576* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפסיקטומי-לעדי ברק
רחלי20/08/2009היי עדי
ראית שאת/ה הגבת להודעה שלי. ואיך המצב היום? הייתי שמחה בכל מקרה לשמוע מה נהיה עם זה.
רחלי
054-2181576* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפסיקטומי-לעדי ברק
רחלי20/08/2009היי עדי
רחלי
054-2181576* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בפניםנירית11/08/2009
שלום רב, אני בת 36 סובלת מזה כשנה מכאבים עזים משני צידי הפנים והלסתות עם התכווצויות באיזור הצוואר.. הכאב מופיע במהלך היום למשך כל היום ונרגע בשעות הלילה. תרופות פסיכיאטריות, פרט ללוריוואן שמרפה את האיזור ומקל מעט את הכאבים,לא עזר לי. משככי כאבים רגילים הכי חזקים ( גם מורפיום)- לא עזר.עברתי בירור נויורולוגי מקיף שכלל MRI והכל בסדר מבחינה זו. ניסיתי טיפולי פיזיותרפיה,טיפולים שונים בתחום הרפואה המשלימה אך ללא הועיל. אני סובלת מהכאבים מדי יום בעוצמות הדומות ללידה ( ועברתי 3 כאלה..). לפני כשבוע התחלתי לקחת כדור ליריקה 75 מ"ג ליום על מנת לשכך את הכאב- אך גם זה לא מועיל לי בכלום.
הייתי רוצה לדעת האם ישנו איזה טיפול אשר יוכל להקל עליי ולו במעט את הכאב ולחזור לחיים נורמליים.
אודה לכם על תשובתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד"ר ישר תמר
ד''ר תמר ישר11/08/2009נירית שלום
גשי לרופא פה ולסת אשר עוסק בתחום - מקוה ששם תקבלי תשובה ומזור למכאוביך !
באם הכל תקין הייתי פונה לרפואה משלימה כמו דיקור סיני
ד"ר ישר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאריאל11/08/2009
שלום קוראים לי אריאל ואני בן 16
והייתי בים עם חברים וגל בא והפך אותי ויצא שנפגעתי חזק בכתף ימין
וזה ממש כאוב לי ואני לא יודע מה לעשות ואם זאת פריקת כתף.
הודה מאוד על העזרה אריאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד"ר ישר תמר
ד''ר תמר ישר11/08/2009אריאל שלום
גש לרופא אוטופד או למיון לשם איבחון וטיפול!
הרבה בריאות
ד"ר ישר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אריאל12/08/2009בסוף התגלה שבר בעצם הבריח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשבי10/08/2009
בעלי התחיל לקבל מדבקת בוטרנס 5mcg לכאב כרוני. האם זה יכול לגרום לו לקושי להיגיע לאורגזמה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד"ר ישר
ד''ר תמר ישר11/08/2009המינון די קטן ותופעת הלואי מסוג שציינת יכולה לקרות - לבחינת האם זה הגורם יש להפסיק התרופה למס ימים .
ד"ר ישר תמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים מעל הלסתות העליונותענת07/08/2009
בזמן בליעת שתיה עולה לי כאב בשני צידי הפנים . הכאב ממוקם מעל ללסתות העליונות ליד האוזניים כלומר על הלחיים מעל קו הלחי צמוד לאוזן, אני לא לועסת מסטיקים ולא שיניתי הרגלי אכילה. יש לציין נשזה לא מופיע בזמן לעיסה אלא רק בבליעה. מה הגורם לכאב? תודה
ד''ר תמר ישר10/08/2009ענת
התופעה שאת מתארת מחייבת עוד מספר שאלות לאיבחון.
רצוי שתתיעצי עם רופאי פה ולסת וואף אוזן גרון .
בהצלחה
ד"ר ישר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב 24 שעות בכל הגוףארז07/08/2009
שלום,
שמי ארז, בן 26
יש לי כאב בכל הגוף, הכאב מורגש תמיד ודי חזק.
סוג הכאב הוא מדקרר,שרף,כואב,מציק.
בביופסית עור נראה שיש ירידה בעצבים הקטנים.
האם קיים משהו להקל על הכאב? אני רוצה לדעת מה גרם לירידה בעצבים הקטנים ולא יודע לאן לפנות?
תודה
ארז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד"ר ישר
ד''ר תמר ישר10/08/2009ארז שלום,
הכאב שאתה מתאר נשמע ממקור עיצבי - נוירופתי - ודאי שיש מה לעשות להקל על מכאוביך!!
רצוי לשם איבחון לפנות לנוירולוג ובמקביל להתחיל בטיפול.
בברכה
ד"ר ישר תמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדבר נוסף קרה לי אתמול!! האם זה קשור
ארז19/08/2009שלום,
דבר נוסף קרה לי אתמול!
הרגל הימנית שלי נרדמה ונשארה ככה כבר 24 שעות, קצת מתחת לברך ועד לכף הרגל החלק העליון.
האם זה קשור לדעתך לסיפור שלי? או שזה דבר חדש שקשור לכלי דם?? כי זה רדום כמו שישנים על היד בלילה, משהו בסגנון הזה.
תודה רבה
ארז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הודעהיעקב04/08/2009
שלום!
השבוע הייתי במרפאת כאב באיכילוב.
שאלתי את הרופאה שם בקשר לגלי רדיו בכדי לטפל בהיצרות השידרתית שלי בגב תחתון.
ואז היא אמרה שזה לא יעזור לי.
האם זה נכון ממה שהרופאה טוענת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגלי רדיו
ד``ר זאב קריסטל04/08/2009שלום יעקוב
אם הסיבה להיצרות בעמוד השידרה היא דלקת ושינויים ניווניים בפרקים הקטנים של החוליות, כאב כרוני ממקור זה יכול בהחלט להגיב טוב לטיפול בצריבה של עיצבי הפרקים על ידי גלי רדיו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה חוזרת
יעקב05/08/2009שלום לד"ר קריסטל!
1. איך אפשר לדעת האם יש בהיצרות השידרתית דלקת?
2. איך אני יכול לשכנע את הרופאה שלי שגלי רדיו טובים לדלקת בהיצרות השידרתית?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב כרוני בברך...יעקב04/08/2009
שלום לך תמר קיבלתי לפני ארבע שנים בערך מכה חזקה בפיקת הברך ונוצרה לי גבשושית קטנה בצידה של הפיקה עברתי שתי אורטוסקופיות שלא הועילו הכאב שלי כרוני וכאב קשה לתפקוד אצייין שהמינסקוס והרצועות תקינים השתמשתי תקופה קצרה בטרמדקס שעזר בהתחלה אבל מידי פעם הכאבים חזרו בדיקת ct לפיקה שעברתי יצאה תקינה חוץ מזה שנמצאו ציסטות כי העצם נפגעה אבל לא נשברה וכנראה הובילה קצת לשחיקת הסחוס איך אפשר לעזור לי....איכות החיים של ירודה כבר כמה שנים....בתודה קובי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב כרוני בברך
ד``ר זאב קריסטל04/08/2009שלום קובי
נראה שאין פיתרון ניתוחי לבעייתך, לכן יש לטפל שמרנית וזה אומר תרופות חזקות יותר לשיכוך כאב, משחה על בסיס פילפל חריף לדילול גורמי הכאב המקומי, גרויי חשמלי, תרופות לשיכוך עצבי תחושת כאב, חסמי עצב, פיזיוטראפיה.
לקבלת הדרכה מוסמכת נא לפנות למרפת כאב ראוייה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי מחזורנטלי03/08/2009
כל פעם שהמחזור מתקרב יש לי כאבים למטה - בבטן וגב אני סובלת מזה ונמאס לי מהכאבים האלה בזמן שאני עומדת מול החיילים שלי
גלולות יכולות לעזור לזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי מחזור
ד''ר תמר ישר03/08/2009מדובר בכאב ממקור שינוי הורמונלי.
יכול להיות שגלולות יעזרו - תתיעצי עם גניקולוג\ית
ד"ר תמר ישר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
נטלי06/08/2009אבל יקח זמן עד שאגיע לרופא נשים פה בצבא
שמעתי שיש גלולות שיש להם קצת הורמונים כמו פמינט ומנס , הם גם יכולים לעזור לזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גבאפרת30/07/2009
שלום ד"ר
אני קמה בבוקר מדי פעם עם כאבי גב כאילו אני סוחבת את הכליות (או משהו אחר)
לפני תשעה באב (אני צמה) שתיתי כמות גדולה של מים וקמתי בבוקר עם כאב גב נוראי, כשאני מסתובבת במיטה אני מרגישה שהגב מסתובב איתי.
מה זה יכול להיות???
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב
ד''ר תמר ישר31/07/2009אפרת שלום
כאבי גב יכולים לנבוע מסיבות שונות.
מקור הכאב יכול להיות מעמוד השידרה עצמו השלד והשרירים
יכול לנבוע מסיבות אורולוגיות או שינויים הורמונאליים כמו מחזור
ויכול להיות תוצאה של מאמץ יתר או סוג עבודה או פעילות זו או אחרת
ממליצה לך - להוועץ בראש וראשונה עם רופא משפחה .
סוף שבוע נעים!!
ד"ר תמר ישר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
אפרת31/07/2009ראשית תודה.
התחלתי טיפולי פוריות ומשבת האחרונה אני לוקחת כדורי מניעה שנקראים NORTREL
יתכן ויש קשר בין זה לכאבי גב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
אפרת31/07/2009ראשית תודה.
התחלתי טיפולי פוריות ומשבת האחרונה אני לוקחת כדורי מניעה שנקראים NORTREL
יתכן ויש קשר בין זה לכאבי גב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי גב
ד''ר תמר ישר31/07/2009אפרת
בהחלט יכול להיות קשר,
אז שיהיה בהצלחה
ד"ר ישר תמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)