מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ארוע לבחיה14/08/2011
שלום,
לפני מספר שבועות אבי עבר אירוע לב, יש גם היסטוריה של פרפור חדרים.
כיצד ניתן לגלות בשלב מוקדם פרפור חדרים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ארוע לב - תגובה
פרופ' יהודה אדלר25/08/2011לעיתים כשיש תסמינים קל יותר בדכ מפנים להולטר לב שגם הוא לא מחייב אבחנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעלי איננו מעוניין בשיקוםדליה03/08/2011
שלום,
בעלי בן 62 עבר אירוע לב, הוא איננו מעוניין ללכת לשיקום ובאופן כללי
כמעט איננו יוצא מהבית. האם יש תרגילים או מכשיר מסוים שיכולים לעזור
לו בבית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעלי איננו מעוניין בשיקום - תגובה
פרופ' יהודה אדלר04/08/2011יש לעיתים יכולות לשיקום ביתי אך עליו לפנות לרופא שיקום להדרכה, כל מקרה לגופו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היסטוריה של מחלות לברותי25/07/2011
היי, בת 27, אבא שלי עבר ארוע של הפרעה בקצב לב וכתוצאה מזה הושתל אצלו דה-פיברילטור. גם לסבא שלי היו בעיות לב. רציתי לדעת אם בעיות לב בצד הגברי של המשפחה עוברות בתורשה גם לנשים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היסטוריה של מחלות לב - תגובה
פרופ' יהודה אדלר25/07/2011תלוי בסוג הפרעות הקצב וכל מקרה לגופו-מציע שתפני בנושא לקרדיולוג שמטפל באביך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קושי בנשימה לאחר ניתוח מעקפיםאפרת05/07/2011
שלום רב,
לפני כשבוע אבא שלי עבר ניתוח מעקפים (שתי מעקפים)
יש לו קשיי נשימה קשיים,הוא מתקשה לנשום הוא מתנשף נורא בכבדות
טוען כי מרגיש לחה באיזור הגרון ולא מצליח להוציא בעקבות הכאבים הכרוכים במאמץ הוצאת הלחה,האם ממולץ לתת לו אנלציות?האם זה לגיטימי או שישנה בעיה?
אשמח לתשובתך בהקדם
תודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קושי בנשימה לאחר ניתוח מעקפים - תגובה
פרופ' יהודה אדלר06/07/2011אביך צריך להיבדק לא ניתן לתת תשובה מהאתר לבעיה זו מכיוון שהגורמים לבעייה הינם רבים והטיפול שונה בהתייחסות לכל אחד מהגורמים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זמנים ללקיחת ליפיטורגל17/06/2011
שלום.
אני לוקח יום ליפיטור 10מ"ג ויום 2 ליפיטור 10 מ,ג ביום (ס"ה יום 10 ויום 20 ) .
הסיבה לכך היא הדרישה של הרופא לקחת 15 מ"ג ומאחר ואין כדור כזה ולא ניתן לחלק את הכדור זה המינון שאני לוקח .
שאלתי :
האם ביום שאני לוקח 20 מ"ג (10 +10) וזאת עלמנת שלא יהיו לי כאבי שרירים אני יכול לקחת כדור 1 בבוקר וכדור שני בצהרים כך שס"ה יהיה 20 מ"ג וההשפעה על השרירים תהיה לבסוף פחות מורגשת .
כשלקחתי את הכדורים בלילה לפני השינה סבלתי בבוקר בהשכמה משריפה ומכאבי שרירים ברגלים .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זמנים ללקיחת ליפיטור - תגובה
פרופ' יהודה אדלר17/06/2011את הליפיטור כמו גם כל סטטין אחר יש לקחת בלילה לפני השינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Q10אירה29/05/2011
שלום.
אני לוקח ליפיטור 20 מ"ג וסובל מכאבי שרירים במיוחד בבוקר .
הציעו לי לקחת Q10 .
רציתי לשאול האם ידוע שתוסף זה יכול לעזור במקרה שלי או שעלול להזיק לי או לגרום לתופעות לוואי ?
האם יש בדיקה מסוימת שעלי לבצע במשך הזמן על מנת לוודא שהתוסף לא גורם לנזק כלשהו כמו בשריר הלב וכו"י .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם אני לוקח Q10
סטניסלב03/07/2011וצמחו לי שערות על הלשון, אמרו לי שזאת תופעת לוואי נפוצה. זה נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהQ10 - תגובה
פרופ' יהודה אדלר09/06/2011בהחלט תפנה לרופא המשפחה בנושא עליו לקחת לך בין היתר בדיקות דם בנושא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לוקח קיו עשר
דני28/06/2011אחרי כמה שנים,קראתי באינטרנט שזה לא פתרון , הפסקתי ,אחרי כשבועים הרגשי עייפות,ולפי האיטרנט זה מצביע על חוסר בקיו עשר,שוב לוקח ולא עייף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופהדויד26/05/2011
שלום, תוכלו להזכיר לי איזו תרופות מתאימות למי שהפסיק ליטול סטטין בשל בעיות בתפקודי כבד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופה - תגובה
פרופ' יהודה אדלר27/05/2011כל מיקרה לגופו-עליך להיוועץ עם הרופא המטפל בנושא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כושר גופני אחרי צינתורדוד17/05/2011
שלום, רציתי לדעת כמה זמן אחרי צינתור אפשר לחזור לכושר גופני, אם בכלל. לפני הצנתור הייתי מתאמן בכדורסל פעמיים שלוש בשבוע. האם זה מסוכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כושר גופני אחרי צינתור - תגובה
פרופ' יהודה אדלר17/05/2011תלוי בתוצאות הצנתור ובמצבך הרפואי גופני הכללי, על סמך הנתונים שנתת אין לדעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכון שיקום לברואן08/05/2011
בבקשה אני בת 18 עברתי ניתוח לב לפני 3 חודשים אבל עדיין מרגישה קצת עייפות וחולשה בשעות הצהריים דבר שהייתי מרגישה גם לפני הניתוח ..!!
הופנתי לבצע שיקום לב .
מה זה בדיוק מה עושים ואיפה יש מכון שיקום חוץ מבני ציון (רמב"ם למשל) ???
הסבר לי הכל בבקשה ותודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכון שיקום לב - תגובה
פרופ' יהודה אדלר08/05/2011שיקום הלב בבני ציון הוא בעל שם טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום אני אחרי נתוח מעקפים,לפני עשרדן04/05/2011
לפני ארבעה חודשים עברתי החלפת שסתום ותקון שסתום,הרגשתי מעלה וכושרי חזר לקדמותו, היום אני מרגש חלש,חוסר ספיקת לב,מים ברגלים, בשבוע הבא אני הולך לעשות הפוך סינוס, כי הקוצב לב שלי אלקטרודה אחת לא עובדת, לי נראה שהנתוח החלפת שסתום ותקון אחר נכשלו ואני אצטרך לעבור עוד נתוח, אין לי בעיה כי אני רזה שרירי בן 70
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אני אחרי נתוח מעקפים,לפני עשר - תגובה
פרופ' יהודה אדלר05/07/2011תמשיך מעקב אצל הכירורג והקרדיולוג שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אני אחרי נתוח מעקפים,לפני עשר - תגובה
פרופ' יהודה אדלר08/05/2011עליך להיבדק על ידי הכירורג שלך והקרדיולוג לקביעת מה עושים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברור לי שללא בדיקה אי אפשר לקבוע
דני28/06/2011בדקו לי הקוצב ומצאו פירפור ,סדרו לי מכת חשמל ,נהפכתי לאריה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברור לי שללא בדיקה אי אפשר לקבוע - תגובה
פרופ' יהודה אדלר05/07/2011שמח שאתה מרגיש טוב יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקהס28/04/2011
שלום,
אימי בת 59 , נשלחה לבדיקת דופלר בעקבות דופק נמוך (38) , והטכנאי אמר לה שייש לה בעיה בשסתומים, שאינם סוגרים היטב את הפתחים, למה הטכנאי התכוון, והאם ישנו טיפול? (היא גם נשלחה לבדיקת אקו ומחכה לתוצאות)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה - תגובה
פרופ' יהודה אדלר02/05/2011עליה לפנות לקרדיולוג מומחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נתוח החלפת מסתםפישמן חוה14/04/2011
בעלי עבר נתוח החלפת מסתם ב 24.3.11 הוא בן 67.5 5ימים אחרי הנתוח קבל פרפורים אושפז שוב ל2 ימים וחרי עוד 5ימים קבלחוסר אויר ראה ימנית נתמלאה נוזל שוב אישפוז ל4ימים עכשיו בבית איך ניתן לחזור לחיים רגיליםבלי פחד. תודה וחג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נתוח החלפת מסתם - תגובה
פרופ' יהודה אדלר14/04/2011על ידי שילך לשיקום לב באזור מגוריו ועל ידי כך יוקל עליו התהליך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנתוח החלפת מסתם - תגובה
פרופ' יהודה אדלר02/05/2011כרגע בעלך מטופל טיפול אקוטי שבעזרת השם ייסתיים בהצלחה יחזור לחיים פעילים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות מיפויבת שבע07/04/2011
קיבלתי את התוצאות של המיפוי: שינויים בא.ק.ג צניחות st 1.5 עולות וכל השאר תקין. מה הכוונה בצניחות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות מיפוי - תגובה
פרופ' יהודה אדלר07/04/2011הכוונה שיש צורך בהמשך ברור אצל קרדיולוג מומחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פעילות לאחר התקף לביוסף29/03/2011
לפני חודשיים עברתי אירוע. אני רוצה לחזור לפעילות גופנית (אופנים/ הליכון) ואשתי לא כל כך מרוצה מהרעיון.
האם יש פעילות מומלצת יותר/פחות? האם כדאי לקחת מאמן צמוד שיבנה לי תוכנית אימון בבית באופן מדורג?
בברכה,
יוסף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פעילות לאחר התקף לב - תגובה
פרופ' יהודה אדלר29/03/2011מומלץ שתלך לשיקום הלב באזור מגוריך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרמת משקולותסנדו מזור27/03/2011
שלום
אני בן 56 לפני 10 ח עברתי התקף לב מאז אסרו עלי הקרדיולוגים הרמת משקולות כמו שעשיתי לפני ההתף ולמרות 3 מבחני מאמץ תקינים וגם הולטר תקין אני מנוע מהרמת משקולות ,אני מרגיש ששרירי הכתפיים והחזה מתחילים להיחלש,מתי אני יכול לחזור לפעילות זו?לציין שאני הולך שעה ביום מואץ בלי בעיות.
תודה מראש סנדו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרמת משקולות - תגובה
פרופ' יהודה אדלר27/03/2011קשה להשיב על שאלה זו באתר, זו קביעה של קרדיולוג שיקומי המכיר אותך לפרטים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)