מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קיו 10הניה27/11/2009
שלום,
בעקבות צינתור והשתלת סטנד אני נוטלת מידי יום אספירין ופלויקס , רציתי לדעת האם אוכל ליטול גם קיו 10 ? האם הוא מומלץ או לא?
אודה לתשובה
הניה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' יהודה אדלר28/11/2009לא הוכחה תועלתו באופן חד משמעי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיצד למנוע אירועי לבבני20/11/2009
שלום רב,
לפני כשבועיים אבי (בן 79) עבר אירוע לב. בצנתור התגלה סתימה אחת שטופלה עם שני סטנטים.
הוא נוטל כעת שלושה סוגים של מדללים- אספירין, פלבקס וקומדין.
בשנת 2004 אושפז עקב פרפור חדרים ועבר אבלציה.
גם באירוע האחרון, לפני ששוחרר, התגלה פרפור בבדיקת א.ק.ג, ולכן הומלץ על נטילת קומדין.
מבחינתנו הנושא החשוב ביותר כרגע הוא המניעה. אני מבין שאוטם לא נוצר מהיום למחר, ולכן השאלה כיצד ניתן לגלות זאת בשלב מוקדם, עוד לפני שמגיעים בבהילות לחדר מיון עם לחץ בחזה וכאב באזור הכתפיים.
האם יש בדיקות מסוימות שמומלץ לעשות, ובאמצעותם ניתן לקבל התרעה מבעוד מועד?
בדיקות דם? צנתור לב וירטואלי? אקו? ארגומטריה? מיפוי לב? הולטר?
כמו כן, אנחנו מתגוררים בקומה רביעית בבנין ללא מעלית. העם עלייה במדרגות נחשבת כגורם סיכון, או דווקא ההפך- פעילות ספורטיבית שמטיבה עם הלב?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' יהודה אדלר22/11/2009שאלותייך מצוינות אך התשובות עליהן זה פרק שלם בקרדיולוגיה, הכי חשוב שאבא ילך לשיקום לב באזור מגוריו ושם יעבור הדרכה כוללת גם את שאלותייך הטובות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי העליה במדרגות
בני24/11/2009תודה רבה פרופסור
אני עוד אברר אצלנו במרפאת האם לגבי השיקום.
אולם עד אז, אם אפשר בבקשה רק התייחסות לגבי הסוגיה של המדרגות.
זה נושא מאוד חשוב עבורנו, ואני רק יכול להניח שיש חולים רבים אחרים במצב דומה, שיגלו עניין בתשובה שלך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
פרופ' יהודה אדלר25/11/2009כל חולה ומצבו הוא, עלית מדרגות הינה חלק מתכנית השיקום עליה יוחלט בהכנה לשיקום עי צוות השיקום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי, תודה רבה פרופסור
בני26/11/2009אני רק מקווה שאבא אכן זכאי לאותה תוכנית שיקום, כחבר בקופת חולים כללית.
אנסה לברר זאת בימים הקרובים, עד עכשיו הם היו בשביתה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
פרופ' יהודה אדלר27/11/2009לשיקום לב על פי סל הבריאות זכאי כל מי שעבר התקף לב, ניתוח מעקפים, אי ספיקת לב דרגב 2-3 או הושתל בליבו דפיברילטור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מענה לפנייה בנושא פריקדיטיסאתי חזיזה18/11/2009
ב-29.10.09 כתבתי הודעה בנושא פריקדיטיס משום מה דילגת עלי ולא נתתה תשובה. אודה לתשובתך אתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
פרופ' יהודה אדלר20/11/2009מצטער-כנראה בעיה במחשב אצלי-נתתי תשובה במקור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריקרדיטיסנמש18/11/2009
שלום רב
בגיל 40 בפעם ראשונה חליתי עם פריקרדיטס לאחר אשפוז וטפול בזריקה של סטרואידים אני חושבת דיפרוספאם שוחחרתי וזה בסדר מלבד כאבים קלים ודופק מטורף במצבי כעס או מאמץ אפילו קטן כנראה שהרקע ויראלי
השאלות
1 שמעתי על המלה הישנות מה באמת הסיכויים ובאילו תנאים מצב כזה חוזר
2 האם שפעת מהווה גורם סיכון למה שחלה במחלה הנ"ל
3 עשיתי אקו בקופת חולים הוא בסדר לפי דברי הרופא אך לי בצורה חד משמעית יש דפיקות לב מטורפות ותחושות מעצבנות בבית החזה שקשה לי להסביר האם שאקו בסדר סימן שבלב הכל בסדר
לציין הדופק שלי 103 כעת
תודה רבה מאוד מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' יהודה אדלר20/11/2009לשאלותייך-
1) שכיחות חזרת המלה הינה בין 10-30% לערך מהמקרים
2)שפעת יכולה לגרום למחלה גם כן, לא ידוע הקשר בספרות למי שהיה לו, מניסיוני אלו שהיה להם יותר חשופים.
3)צריכה להשלים בדיקות נוספות אצל רופא המשפחה או קרדיולוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי משהו
נמש20/11/2009תודה על התשובה
לא הבנתי ממש את נושא שפעת ופריקרדיטיס האם התכוונתה שלפי נסיונך שפעת יכולה לגרום לפרקרדיטיס?
2 קבלתי סטרואידים והדלקת התיבשה האם יש קשר וכאשר מתי שהוא תגמר השפעת הסטרואידים בזריקה אז דלקת מתעוררת או שאם היא התיבשה אז זה עניין סגור
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
פרופ' יהודה אדלר20/11/20091)כן
2)הסטרואידים כבר לא פועלים, מה יהיה בעתיד לא ידוע כפי שהסברתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, מרגש שיש מענה מרופאים כמוכם
נמש20/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניאציןחנן17/11/2009
שלום.
קראתי כתבה שפורסמה לאחרונה כי מומלץ להוסיף ניאצין לחולים שמקבלים ליפיטור / איזיטרול בטענה שהניאצין מפחית מהדופן האטרוסקלרוטית של עורקי התרדמת (קרוטידים) בצורה משמעותית .
מה דעתך על המחקר ?
האם מומלץ לקחת ניאצין 2 מיליגרם בנוסף לאיזיטרול ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה ללי
פרופ' יהודה אדלר20/11/2009עדיין אין קונצנזוס בסיפרות העולמית-מצרף לך 2 רפרנסים:
Niacin not beneficial in patients at goal with statins: NIA Plaque
The addition of niacin to statin therapy in secondary-prevention patients resulted in a significant improvement in LDL- and HDL-cholesterol levels but failed to significantly alter atherosclerotic disease progression as measured by MRI, compared with statin therapy alone.
The results, from the NIA Plaque study, are in contrast with the findings from the Arterial Biology for the Investigation of the Treatment Effects of Reducing Cholesterol: HDL and LDL Treatment Strategies in Atherosclerosis (ARBITER 6-HALTS) study and with a recent imaging study showing that niacin helped with plaque regression when used on top of optimized statin therapy, but investigators say the patient populations differ significantly.
ARBITER 6-HALTS: HDL raising with niacin superior to ezetimibe
Adding extended-release niacin (Niaspan, Abbott) to statin therapy results in a significant regression of atherosclerosis as measured by carotid intima-media thickness (IMT), whereas the addition of ezetimibe (Zetia, Merck/Schering-Plough) to statin therapy did not, according to an eagerly anticipated study* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהגלית17/11/2009
שלום,
בת 36, עומדת בפני טיפולי פוריות (IVF).
אובחן אצלי לפני מספר שנים MVP
BILLOWING של העלה האחורי, כשנקודת הקואפטציה בין שני עלי המסתם מתחת למישור הטבעת. כאמור אין לראות MR
. GOOD LV FUNCTION .
האם זה צריך להפריע לטיפולי הפוריות (שאיבת ביציות+החזרה)
האם צריך לקחת אנטיביוטיקה?
המעקב האחרון היה לפני שנתיים וחתי. האם כדאי/יש צורך בבדיקה נוספת?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' יהודה אדלר17/11/2009בהחלט יש לחזור על הבדיקה שהיא כידוע פשוטה ביותר, תשובה תינתן על ידי רופא הנשים שמבצע את הבדיקה והטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאירה09/11/2009
שלום,
האם אדם שעבר ניתוח להחלפת מסתם ואין לו מחלות הקשורות בכלי הדם או אחרות, נכלל בקבוצת הסיכון ומומלץ שיעשה חיסון נגד שפעת החזירים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' יהודה אדלר09/11/2009ההתוויות נמצאות אצל רופא המשפחה שלכם-אנא פנו אליו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהטליה08/11/2009
שלום, אבא שלי אמור לעבור ניתוח מעקפים.
לפני כן הוא עבר 2 צינתורים - הראשון הסתבך, אבל בשני הכל הלך חלק.
הוא בן 50.
מה הסיכויים להצלחה בניתוח?
תודה רבה
פרופ' יהודה אדלר09/11/2009קשה לענות על שאלתך בנתונים שנתת וגם לא מיקצועי לעשות כן. הייתי ממליץ שתיפנו לכירורג שיבצע את הניתוח ויש לו את כל הפרטים לתשובה לשאלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריקדיטיסאתי חזיזה29/10/2009
לפני 5 חודשים אובחן אצלי פריקדיטיס, אני בת 51 לאחר לקיחת איבופן במשך חודש בערכים מאוד גבוהים 800X3 במשך כ- שבועיים וחצי התחלתי להוריד מינונים בהתאם להוראות רופא עד שלאחר חודש הפסקתי כליל הפריקדיטיס חזר (ראוי לציין כי במשך השבועיים הראשונים לקחתי גם כולקיצין אך התחלתי לפתח אנמיה רצינית ולכן הפסקתי עם קולכיצין) אושפזתי שוב והתחלתי שוב את כל הסדרה עם פרקי זמן יותר ארוכים של איבופן אך איך שהפסקתי שוב חזר הפריקדיטיס בינתיים בגלל נוגדי הדלקת ערכי הלחץ דם הרקיעו לשחקים (230/130 ) והתחלתי עם 4 כדורי לחץ דם. הפעם אושפזתי בבית חולים אחר שם המליצו על כולקיצין פעמיים ביום ופעמיים נקסין של 250 ערכי הדלקת התחלו לרדת לאחר חודש התחלתי להפחית את המינון לפעמיים 125 הפריקדיטיס חזר ושוב חזרתי למינון פעמיים 250 .בינתיים ככל הנראה בגלל הכולקיצין רמות כדורי הדם הלבנים בירידה מתמדת נכון לעכשיו 4 . הקריאטנין במגמת עלייה נכון לעכשיו 1.04 , 60 GFR .בעצה עם הרופא היא המליצה להוריד את הקולכיצין חצי כדור פעמיים ביום וזאת למרות שאין בקולכיצין פס חצייה (האם אפשר למרות שאין קו חצייה) אני ממש מיואשת שמידי חודש כמעט אני צריכה להתאשפז בגלל הדלקת מה עוד שנגרמים לי כל מיני בעיות בגוף, הא.ק.ג.לא היה תקין היה לי תפליט בלב עכשיו לפי מיטב ידיעתי הוא עבר. האם יש דרך טיפול אחרת? במידה ויש פתרון אחר אשמח ברצון להגיע לקליניקה שלך בתודה אתי
פרופ' יהודה אדלר20/11/2009מדובר במקרה לא פשוט שלא מגיב כנראה לתרופת הקולכיצין כולל השפעות לוואי. אני מומחה לנושא הקולכיצין-לא נראה לי שאוכל לעזור ביתר במקרה זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהראובן21/10/2009
שלום
אני בן 33 לאחר צנתור דרך עורק ראדיאלי מימין עם חסימה בעורק ועם כאב חזק במיוחד בזרוע יד ימין . רציתי לדעת האם זו תופעה מוכרת ומה צריך לעשות עם זה? אני מטופל במרפאת כאב ועושה פיזותרפיה . ומה זה החסימה ?
אני שבוע וחצי מהצינתור .
תודה רבה
פרופ' יהודה אדלר22/10/2009מציע לך ללכת להיסדק עי המצנטר שלך לסיבת הכאבים. חסימה הינה תהליך טרשתי שחוסם עורק בדכ=אין לי די נתונים לגבי המקרה שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשרית15/10/2009
שלום,
לפני כשבועיים עברתי הפלה (שבוע 18להריון) בעקבות מום מורכב בלב העובר שנקראים:
suspect total anomalous pulmonary veins connection un balanced av canal not excluded
(מצטערת על האורך)
אלו היו האבחנות ללא החלטה חד משמעית אך עם המלצה להפסיק את ההריון.
שאלתי:
אני עובדת עם חומרים כימיים נדיפים כגון :ממיסי שומנים,ספירט לבן,אלכוהול,אציטון ,הלחמות ועוד.
רציתי לדעת האם לדעתך יש קשר לכשל במבנה ליבו של העובר?
תודה רבה,
פרופ' יהודה אדלר15/10/2009שאלה מצוינת-קשה לדעת את צריכה לבדוק בדיוק עם אלו חומרים את עובדת וממה מורכבים החומרים ולפנות קודם לכל לרופא הנשים שלך שיבדוק ואולי אף לדרגים רפואיים אחרים. בהחלט חשוב שתבדקי את הנושא. האם נעשה ניתוח לאחר ההפלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשרה11/10/2009
לבעלי היה אוטם תחתון אחורי, עבר צינתור, שמו לו סטנט. תודה לאל שהלב לא נפגע, המיפוי והאקו לב בסדר גמור. האם אחרי חודשיים הוא יכול לטוס לארה"ב? האם הוא צריך להזריק קלקסן או מספיקים הפלויקס והקרטיה שהוא לוקח?
אודה לך על תשובתך.
פרופ' יהודה אדלר12/10/2009בעלך צריך מעקב קרדיולוג שיענה על שאלותייך שעליהם לא אוכל להשיב עם הנתונים בידי. באופןכללי חשוב ביותר שליבו לא נפגע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיקום כחודשיים אחרי התקף לב +צינתורנירה בר לב03/10/2009
שלום!
חברתי, בת 80+ עברה התקף לב. (היא בכללית מושלם). אחרי ביה"ח שהתה בבית החלמה
10 ימים + פיזיותרפיה וריפוי בעיסוק.
1) האם מגיע לה המשך שיקום במרפאות- חוץ מקצועיות?
2) איך אפשר להסדיר את זכויותיה?
3) אילו מסמכים היא צריכה להגיש והיכן?
אודה על תשובתכם המהירה!
בברכת חג שמח!
גב' נירה בר לב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשןבה
פרופ' יהודה אדלר05/10/2009מגיע לה שיקום לב על פי סל הבריאות אם עברה התקף לב. עליה לפנות לרופא המשפחה שלה לקבלת טופס 17 למכון שיקום ל-3 חודשים חינם ולמספר חודשים נוספים בעלות מינימלית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החמרת מצב בעתיד מאוטםחנן03/10/2009
שלום ד"ר.
עברתי אוטם לפני מספר חודשים ונשארתי עם צלקת קטנה בשריר הלב.
היום חזרתי לאותה עבודה כמו לפני האוטם.
האם לדעתך עקב האוטם והצלקת הקטנה יכולה להיות החמרה במצב בריאותי בעתיד .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' יהודה אדלר05/10/2009הנבואה כידוע לך ניתנה ל...עליך לשמור על בריאותך תחת מעקב צמוד של רופא משפחה וקרדיולוג עם פעילות מותאמת למצבך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמאיר29/09/2009
שלום ד"ר אני בן 31 בכושר סביר מאוד, נמצא במעקב קרדיולוגי מלידה.
לפני מס חודשים עברתי בדיקת א ק ג שבעיקבותיה נשלחתי ל CT
בשתי הבדיקות התקבלה אותה תוצאה: התרחבות האאורטה ל 51 מ"מ,לאחר הסברים נאמר לי שעלי לעבור ניתוח ומכוון שיש גם בעיית מסתם דו עילי שלא נפתח וניסגר טוב, אני אצטרך החלפה של כל המסתם ביחידה כוללת מלאכותית.
שאלתי היא: האם כדאי לשקול חוות דעת נוספת או בדיקות נוספות (כגון MRI) או שבדיקת CT מספקת?מה לגבי חידושים בתחום ועמידות המסתמים?.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' יהודה אדלר29/09/2009קשה מאוד לענות על שאלתך באופו מיקצועי בלי לראות ולעבור בפרוט על כל הבדיקות. ללא קשר אם אתה לא שלם עם ההחלטה הרפואית זכותו של כל חולה לקבל כמה חוות דעת שרק ירצה על חשבונו בעיקר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)