מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בשר אדוםאביתר20/03/2013
האם חייבים לימנע לחלוטין מבשר אדום לאחר אירוע לבבי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בשר אדום - תגובה
פרופ' אילן גולדנברג21/03/2013שינוי הרגלי חיים ודיאטה חשובים כחלק מהטיפול לאחר (וגם ולפני למניעה) אירוע לבבי.
הטיפול חייב להיות משולב, כאשר הדיאטה שנמצאה כיעילה ביותר היא ים תיכונית. מומלץ להתיעץ עם דיאטנית/יועץ תוזנה לגבי המרכיבים.
לגבי בשר אדום - מומלץ להוריד למינימום את הכמות אך לא חייבים להמנע מאופן מוחלט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חו"לאליהו10/03/2013
האם יש מניעה לטוס לחו"ל אחרי התקף לב.. כמה זמן אחרי? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חו"ל - תגובה
ד''ר בלה קויפמן12/03/2013בד"כ אנחנו ממליצים להימנע מטיסה במשך 3 חדשים וגם אז לשקול נסיעה לא גבהים ולא למאמץ גבוה.
אבל יש לקחת בחשבון כי רוב חברות הביטוח לא מבטחים במשך 6 חדשים. ומכאן, חשוב לציין כי אסור בהחלט לטוב בלי להרחיב ביטוח. ישנן חברות פרטיות אשר כן מבטחים חולים לאחר התקף לב כבר לאחר 3 חדשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחייהאבי21/02/2013
האם שחייה מומלצת כפעילות גופנית אחרי התקף לב או שהיא לא מספיק "אירובית"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחייה - תגובה
פרופ' אילן גולדנברג24/02/2013שחיה באופן כללי מומלצת לאחר התקף לב. עדיף להתייעץ עם הרופא המטפל לגבי מועד תחילת הפעילות והמינון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי צינתוראדם04/02/2013
האם אפשרי לקבל התקף לב גם אחרי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי צינתור - תגובה
ד''ר בלה קויפמן05/02/2013צנתור זאת פעולה אבחנתית אשר בודקת את המצב של עורקים הכליליים, עורקים שמזינים את שריר הלב. במידה ובעת הצנתור נעשית פעולה טיפולית, הרחבת סטנט, העורק נפתח. אך אם אנחנו לא נשמור על המצב ע"י שינוי באורח חיים וטיפול אינטנסיבי בכל גורמי הסיכון לטרשת עורקים כמובן המחלה עלולה לחזור באותו עורק או בעורקים אחרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנמנם אחרי אוכלאורי26/01/2013
שלום.
אני בן 60 , עברתי אוטם לפני 10 שנים ומרגיש עייפות אדירה לאחר ארוחת צהרים או ארוחת ערב .
שמתי לב שזה קורה לי גם בימי מנוחה ולא רק בימים בהם אני עובד.
בימים שאני עובד אז אחרי ארוחת צהרים אני בצנועה אבל אם אני מתיישב אז אני מתחיל לנמנם וזה לא נעים כי כל פעם אחרי ארוחה הגוף שלי דורש נמנום קצר ואח"כ אני ער לחלוטין .
אשמח לקבל הסבר לתופעה והאם עלי לעבור בדיקות כלשהן .
לאחרונה עברתי אקו + ארגומטריה ונראה תקין .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנמנם אחרי אוכל - תגובה
פרופ' אילן גולדנברג06/02/2013לא תמיד ההסבר לסימפטומים הוא לבבי. לאחר ארוחה מלאה יש הסטה של אספקת הדם למעיים, לכן מומלץ לעיתים להגדיל את תדירות הארוחות על חשבון הגודל. בכל מקרה, בדיקה של רופא המשפחה שלך יכולה לשלול באופן ראשוני בעיות רפואיות הקשורות לסימפטומים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרדיולוג שיקומיבועז21/01/2013
שלום. לפני כשלושה שבועות עברתי ניתוח מעקפים. מבקש לדעת או לקבל המלצה על קרדיולוגים מומלצים לשם ביצוע בדיקות שגרתיות באזור הצפון
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרדיולוג שיקומי - תגובה
פרופ' אילן גולדנברג23/01/2013אנחנו לא נוהגים להמליץ על רופאים ספציפיים, אבל לאחר ניתוח מעקפים מגיעה לך השתתפות במסגרת של שיקום הלב במשך שנה.
באיזור הצפון קיים מרכז שיקום לב בבני ציון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרדיולוג שיקומי
בועז24/01/2013פרופסור גולדנברג שלום. ערכתי ביקורת אצל הפרופסור שניתח אותי אשר ציין בפניי כי אין כל צורך ללכת לקרדיולוג שיקומי. האמנם ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אספיריןמעיין16/01/2013
שלום, נוטלת אספירין באופן קבוע יחד עם לוסק
לאחרונה התחלתי לחוש בסחרחורות חמורות עד כדי כך שאני צריכה לשבת או לשכב. האם זה בגלל האספירין? האם עלי לגשת לקרדיאולוג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אספירין - תגובה
ד''ר בלה קויפמן17/01/2013קודם כל השאלה מה הסיבה לטיפול באספירין. מהם גורמי סיכון לטרשת עורקים? בת כמה את, האם את נוטלת תרופות אחרות (שעלולות לגרום לסחרחורת)?
בכל מקרה אספירין עצמו בד"כ אינו גורם לסחרחורת אלא אם כן הסיבה לכך דימום ממערכת העיכול.
כדאי לגשת בדחיפות לרופא המטפל ולהתייחס לנושאים שהזכרתי.
תרגישי טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הומוצסטיןגדי06/01/2013
שלום.
עברתי לפני מספר שנים 2 אוטמים בהפרש של 10 שנים .
עשיתי לאחרונה בדיקת הומוצסטין והתקבל 7.8 .
האם התוצאה תקינה או שאני בסיכון גבוהה .
האם יש צורך בלקיחת חומצה פולית , B6 , B12 על מנת להוריד את הרמה בגלל מה שעברתי בעבר .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הומוצסטין - תגובה
פרופ' אילן גולדנברג19/01/2013גדי שלום,
רמות הומוציסטאין תליות מין וגיל, אך באופן כללי הרמה שצינת איננה נחשבת כחריגה. חשוב לציין שלמרות ירידה מסוימת ברמות הומוציטאין עם הטיפולים שצינת, עד היום אין עדות שטיפול בחומצה פולית B6 או B12 מוריד סיכון לאירועים קרדיו-וסקולריים בנבדקים עם רמות מוגברות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התעמלות שיקומית לאחר ניתוח לבליאת05/01/2013
שלום, בעלי בן 44 עבר ניתוח מעקפים. היכן יש באזור יקנעם התעמלות שיקומית עבורו. מצאתי רק בבני ציון- אך אסור לו לנהוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התעמלות שיקומית לאחר ניתוח לב - תגובה
פרופ' אילן גולדנברג05/01/2013בני ציון הינו אכן מרכז שיקום הלב הקרוב ביותר למקום מגורייכם.
ניתן לתאם את תחילת הפעילות לאחר כחודש מהניתוח כדי לאפשר נהיגה למקום. במקביל ניתן להתחיל בפעילות גופנית מוגבלת (בעיקר הליכה יומית) קרוב לבית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנתקל בבעיה לאחר ניתוח
אדי30/11/2015עברתי ניתוח תיקון מסתם לפני כשבועיים וחצי . התעקשתי לעבור אותו בבי"ח שאינו סמוך למקום מגורי ובשל כך נאלצתי לעבור לקופת חולים בעיר אחרת. כעת משאני מבקש לעבור התעמלות שיקומית ( במעין מכון כושר המיועד למשתקמי לב) לא נותנים לי לעבור בבי"ח שקרוב למקום מגורי . ניסיתי לערער והסברתי שלא יכול לנסוע שעה וחצי לכל כיוון פעמיים -שלוש בשבוע ושאין לי רכב אך נתקל באטימות למצבי . איזו סיבה שידועה לכם בד"כ שאאפקטיבית תשכנע את הגורם שאמור לאשר ? עדיין עלי להמתין לביקורת אצל המנתח ולא יכול לחזור לסניף קופ"ח שקרוב למגורי .
שאלה נוספת : הייתי במלונית כשבוע לאחר השחרור והראו לי תרגילים שמתאימים לאותו שלב - יש איזו כתובת אנטרנט או ביוטיוב וכדו שבהם מדגימים תרגילים למתחלימים טריים ולכאלו כחודש וחצי אחרי הניתוח( כי לצערי יש סבירות שעדיים לא אתחיל התעמלות מסודרת בשל כל האמור לעיל) ? בתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיקום אחרי ניתוח לב - דחוף
אדי02/01/2016עברתי ניתוח תיקון מסתם מיטראלי לפני 6 שבועו בהצלחה על פניו ( עדיין מעט צרבות וקלקת קלה במעטפת הלב שמטופלת בן 39 יחסית בריא מעבר לזה . אין לי מרכז שיקומי כי בי"ח שבחרתי הינו רחוק גאוגרפית . שאלותי : האם יש מרכז כזה שנותן מענה למצב כמו שלי ? כי לי אין כיוון - פיזיוטרפיה רגילה לא מתאימה ופיזיוטרפיה ולשיקום לב זה רק בבתי חולים - איזה על עזרה בעניין
לבינתיים : נאמר לי שיכול להרים כבר ידיים מעל גובה הכתף - אין הגבלה בתנועות ? רק מפסיק\ממשיך עפ"י תחושת כאב\אי נוחות ?
אין הגבלה בתנוחות שינה ? עד כה ישנתי על כיסא מתכוונן
אילו תרגילים לאחר 6 שבועות מותר לי כבר לבצע ? יש איזה סרטון ( אולי ביוטיוב ?) שיכול להדריך אותי לבינתיים ?
מותר שכיבות שמיכה ?
כמה קילו מותר לי להרים ?
לאחר 8 שבועות כבר לא אמורה להיות מגבלה בכלום ?
אודה לכם על מענה מהיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הנחיות לפני טיסות ארוכותמנדיי25/12/2012
שלום.
רציתי לשאול האם יש הנחיות מיוחדות (תרופות מיוחדות , פעולות מיוחדות לפני הטיסה ובמהלכה וכו"י) לכאלה שעברו אוטם / ים בעבר ובמסגרת עבודתם טסים הרבה לחו"ל בטיסות ארוכות של 12 שעות ?
אשמח לקבל הנחיות כאלה .
אני בן 60 .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנחיות לפני טיסות ארוכות - תגובה
פרופ' אילן גולדנברג30/12/2012הטיפול התרופתי לאחר אוטם בשריר הלב איננו משתנה בחולים הטסים יותר (או בטיסות ממושכות יותר). כך שהתאמת הטיפול התרופתי ע"י הקרדיולוג המטפל מתבססת על המצב הקליני (תפקוד הלב, גורמי סיכון, וכו').
בד"כ חולים לאחר אוטם בשריר הלב מטופלים אספירין המהווה גורם מגן בפני היווצרות קרישי דם, אך בכל מקרה מומלצת תנועה (בעיקר הנעת הגפיים התחתונות) במהלך טיסה ממושכת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיץ אשכוליותלני17/12/2012
שמעתי שאסור לקחת תרפות ללב עם מיץ אשכוליות? באיזה תרופות מדובר והאם קיימת סכנה גם בתרכיז המכיל פרי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיץ אשכוליות - תגובה
ד''ר בלה קויפמן18/12/2012מומלץ להימנע משילוב של אשכוליות וסטטינים מחשש מאינטראקציה ביניהם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צנתור וירטואלימייק28/11/2012
מה רמת הדיוק של צנתור וירטואלי כאמצעי לאיתור מוקדם של חסימות בעורקים? האם כדאי לעבור בדיקה כזו מדי תקופה קבועה למען הביטחון לאור העובדה שבדיקות דם מקיפות ובדיקות אקג (לא ארגומטריות) לא מצליחות לאתר חסימות או ייצור מוגבר של כולסטרול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צנתור וירטואלי - תגובה
פרופ' אילן גולדנברג09/12/2012צינתור וירטואלי יכול לאבחן היצרויות בעורקים הכליליים ברגישות גבוהה יחסית, אך לא מומלץ לעבור את הבדיקה באופן שיגרתי ללא התוויה ספציפית מכיוון שמדובר בחשיפה מיותרת לקרינה ללא השלכה מעשית.
הבדיקה מומלצת לאוכלוסיות מסוימות ותלויה בגורמי הסיכון והסימפטומים.
הטיפול המונע הנכון במחלות לב כולל איזון קפדני של כל גורמי הסיכון (כולל מרכיבי הכולסטרול, סוכר, יתר לחץ דם), הפסקת עישון, פעילות גופנית, שינוי הרגלי תזונה ע"פ ההמלצות בשילוב עם טיפול תרפותי מתאים במקרים מסוימים. בדיקות אחרות עשויות להועיל במקרים ספציפיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכון שיקום לאחר צנתורמייק28/11/2012
עברתי צנתור והשתלת סטנט בעורק אחד,וזומנתי למכון שיקום בביה״ח. אני בן 65, מקפיד על תזונה נכונה ומזה שנים רץ כל יום 15 ק״מ ומתעמל. איני זקוק לייעוץ בתזונה, או לסיוע בבניית תוכנית אימונים ולא לתמיכה פסיכולוגית. כל רצוני - לשוב במהירות האפשרית לפעילות פיזית כבעבר. שאלתי: האם במכון שיקום של ביה״ח ניתן רק לבצע פעילות גופנית עם פיקוח רפואי למשך תקופה קצרה עד שאני והרופאים ניווכח שאני יכול להמשיך לבד. בנוסף - האם קיימים מכונים כאלה עם פיקוח רפואי לאו דווקא בבי״ח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכון שיקום לאחר צנתור - תגובה
פרופ' אילן גולדנברג28/11/2012המכון לשיקום הלב מאפשר טיפול רב-מערכתי במגוון רחב של חולי לב למשך שנה לאחר אירוע כלילי חד, צינתור התערבותי, ניתוח מעקפים, השתלת קוצבים, ובחולים הסובלים מאי ספיקת לב.
במקרה הספציפי שלך, ניתן לבצע תקופת שיקום ראשונית של כ-3 חודשים תחת השגחה וניטור התחלתי ובמקביל תתבצע הנחיה של פיזיולג ומעקב של הצוות הרפואי של השיקום. לאחר מכן ניתן להמשיך את הפעילות הגופנית בבית תוך כדי מעקב קרדיולוגי.
לגבי מכונים מחוץ לבתי החולים, קיימים מספר מכונים כאלה ברחבי הארץ, אך המיקום תלוי באיזור מגוריך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צניחה חופשיתגנאדי27/11/2012
שלום, אני בן 16 והחלום שלי זה לעשות צניחה חופשית או סתם צניחה ממטוס. יש לי מום לב ואני רוצה לדעת האם זה אפשרי להגשים את החלום שלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צניחה חופשית - תגובה
פרופ' אילן גולדנברג27/11/2012היכולת התפקודית והאישור לביצוע מאמצים תלויים בסוג המום. ישנם מומי לב המחיבים הגבלה ממאמצים או תיקון ואחרים שמאפשרים לבצע מאמץ גופני ללא הגבלה משמעותית.
את ההנחיות המתאימות צריך לקבל מהקרדיולוג שעוקב אחריך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמום לב
גנאדי27/11/2012הקרדיולוג אומר שאני יכול לעשות כימת הכל אבל רופא משפחה אומר שהוא טועה ואסור לי לעשות הרבה יותר דברים ממה שהקרדיולוג אומר. המום לב שליי, זה שחסר לי מעיין עלה בלב שכאשר הדם עובר העלים נסגרים הדם אבל הדם ממשיך לעבור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לדוקטוריםמיטל20/11/2012
בעלי אחרי התקף לב ואמור להתחיל הליך של שיקום
אנחנו גרים באשדוד ואין לנו משפחה בארץ כך שאין לנו לאן לנסוע
מה עושים במקרה זה? האם אפשר לבקש לעבור את ההליך במקום אחר בארץ?
אני מפחדת שיהיה לו אירוע נוסף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לדוקטורים - תגובה
פרופ' אילן גולדנברג21/11/2012בבית חולים קפלן קיים מרכז שיקום אשר בימים אלה עובר הרחבה במסגרת מכון הלב. כמו בן בבית חולים ברזילאי נפתח מכון שיקום חדש. אלה המקומות הקרובים ביותר למקום מגוריכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)