מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צורך אינסופי באהבה ובחיזוקיםאלון26/04/2018
לאשתי יש בעיות של דימוי עצמי והיא ניזונה מאהבה ומחיזוקים מהסביבה שלה. אני מבין אותה ומאיפה זה בא ועושה כל מה שאני יכול כדי לגרום לה להרגיש טוב, אבל לפעמים זה כבר נהייה ממש מעיק וזה מקשה על הזוגיות שלנו. היא הולכת לטיפול, ככה הבעיה על פני השטח, אבל איך אני יכול לדאוג לעצמי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשב לצרכים הזוגיים לצד אלו האינדווידואלים
אוראל שופן29/04/2018זה נפלא שאשתך נעזרת בטיפול ועובדת על עצמה. לצד זה נראה כי הזוגיות ביניכם, מאזן הנתינה, הקבלה והקשב לצרכים ההדדיים זקוקים להקשבה ולרגישות נוספת ולכן אני ממליצה לכם לפנות גם לייעוץ זוגי שישפר את התקשורת ביניכם, יחזק את הביטחון העצמי שלה, וגם יחדד את הקשב שלה ושלך לצרכים שלך וליכולת הנתינה המסויימת שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא סומכת על חבר של בעליסיגי22/04/2018
בעלי נוסע לתאילנד עם חבר, אני יודעת שהחבר בקטע של צריכת זנות ואני מפחדת שהוא יתדרדר את בעלי לעניין...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטחון בקשר
אוראל שופן29/04/2018הביטחון היחיד שאת/ם יכולים לעבוד עליו הוא הביטחון ביניכם- בינך לבין בעלך.
במידה והיית סומכת עליו שלא יתדרדר לאחר החבר, התנהגויותיו של החבר לא היו משפיעות עליך ומכאן שיש צורך בעבודה זוגית לחיזוק הביטחון והאמון ביניכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הצעות לשיפור חיי המין של זוג נשויאנונימי20/04/2018
שלום לכולם.
אני ואישתי אנשים מאוד מיניים, חשוב לציין שלאשתי היה ניסיון עם בני זוג לפני אבל אני פתחתי אותה לעולם הארוטי והקינקי.
אנחנו עושים אחד לשני הרבה בודי מסז׳, מתקלחים יחד, נוסעים לצימרים, שולטים אחד על השניה ומענגים אחד את השניה ארוכות לפני הסקס. בסקס שלנו חשוב המון המגע והמשחק מקדים.
עשינו הרבה, באמת.
2 דברים שמאוד רצינו ולא הצלחנו זה סקס אנאלי והשפרצה.
התחלנו עם אצבעות, עברנו לצעצוע קטן אבל לצערי אני לא מצליח להחדיר את איבר המין שלי פנימה, זה מלווה בתחושת כאב ואני לא מעוניין שאישתי לא תהנה מסקס.
בנוסף, ראינו יחד את כל המאמרים וסרטוני הסבר לגרום לבחורה להשפריץ ו... כלום.
מה עשינו לא בסדר?
בנוסף רציתי לדעת איך אני גורם לאשתי לבצע בי חדירה אנאלית, זה מביש אותי וזה מצד שני מאוד מגרה אותי לאחר שניסיתי זאת בכצמי מס' פעמים.
איך עוד ניתו לשפר אץ חיי המין שלנו? אם כל מה שעשינו, אנחנו כל היום חושבים על דברים נוספים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקשורת מינית בריאה וחוויות חדשות
אוראל שופן29/04/2018נשמע שהתקשורת המינית שלכם נפלאה.
שניכם פתוחים להתנסויות ובאים ממחשבה על עונג ובמשחקיות מתחשבת ויפה.
נשמע כי אתם קוראים, מתעניינים ומתנסים וזה כל מה שאני יכולה לעודד אתכם להמשיך לעשות על מנת לחוות דברים חדשים.
בנוגע שלושת הנושאים הספציפיים ששאלת לגביהם:
1. אנאלי לבת הזוג- חשוב להתאזר בסבלנות ובהכנה הדרגתית כפי שתיארת עם האצבעות ועם הצעצוע. חשוב שהאיזור יהיה מסוכך היטב, ושתבצעו הכנות של עיסוי פי הטבעת והאיזור ומכאן לאט ובזהירות עד למקום של חדירה וסקס. זה יכול לקחת גם תקופה של הכנות וכל עוד יש התחשבות פתיחות, תקשורת ורצון הדדי זה יקרה בזמנו.
אנאלי בך- לא הבנתי היכן הבעיה. בלשתף את אשתך? בסיכון של הבושה מולה?
השפרצה- ניתן להגיע לשפיכה נשית בעזרת גירוי חיצוני או פנימי או משולב. ישנם נשים שזה מתרחש אצלן לפני האורגזמה, וישנן כאלו שבזמן האורגזמה. אצל רבות זה מתרחש במסגרת מולטי אורגזמה ולא באורגזמה הראשונה. מזמינה אתכם לנסות ולהתנסות ואותה לשחרר ולאפשר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת להכנה למין אנאלי
אוראל שופן01/05/2018בקשר לאנאלי באשתך, אשמח לחדד- ישנם אביזרי מין שמרחיבים בהדרגה את הכניסה לפי הטבעת. יש להשתמש בהם בהדרגה (לפי הגודל), כשהם מסוככים ובתנועת הברגה סיבובית איטית.
עוד חשוב לציין, שצעצועים אנאליים הם שונים מצעצועים ואגינאליים ויש להם קצה אחורי רחב על מנת למנוע היבלעות של הצעצוע, דבר שקורה בקלות ועלול להיות מסוכן מאד מפני שהשריר הטבעתי שואב וננעל באופן פתאומי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשיי התמודדות עם מגרעות של בעליליפז15/04/2018
כמו כולם גם לבעלי יש מגרעות, אני לא יודעת אם הן מחמירות או שאני נהיית פחות סבלנית או שילוב של השניים, אבל לא משנה מה גורם לזה אני כבר לא מסוגלת לסבול את זה וכבר לא יודעת מה לעשות איתו או איתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צרכים לא מסופקים שמביאים לרגישות יתר למגרעות של הצד השני
אוראל שופן24/04/2018לכולנו יש מגרעות, כפי שאת מבינה וכותבת.
חוסר סובלנות למגרעות של הצד השני, בדרך כלל לא מתרחש בוואקום ונובע מצרכים לא מסופקים שמעלים את רף המתיחות באופן כללי.
ממליצה בחום לפנות לעבודה זוגית, שם תשפרו את התקשורת ביניכם ותמצאו את הדרך לאושר משותף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מרגיש לי בגידה אבל אולי אני לא באמת מבין. מה עליי לשאול כדי להיות סגור על עצמי ולהבין את המצב טוב יותר?ירון14/04/2018
אני יוצא עם מישהי כבר 3 שנים. הקשר הוא קשר טוב . מעולם לא היתה הפסקה בקשר או נפרדנו. אפשר להגיד שהקשר יציב וחזק לכאורה. יום אחד ללא שום הודעה מוקדמת חברה שלי ביקשה לשוחח איתי ואמרה לי כי היא רוצה לסיים את הקשר בטענה שזה לא אני אלא היא. האמת , הייתי בשוק מוחלט, היא בכתה וחזרה על המשפט הזה מספר פעמים. ניסיתי ליצור איתה קשר , אבל היא לא משיבה לי לשיחות והודעות כלל.
לאחר 6 חודשים נפגשנו באקראי ואחרי 2-3 פגישות חזרנו . אחרי תקופה של חצי שנה בערך הבנתי שהיא יצאה עם מישהו שבוע אחרי שנפרדנו לתקופה של 3 חודשים בערך. ששאלתי אותה מה הסיבה שנפרדנו אמרה שזה בגלל שהמשפחה שלה לחצה אותה להיפרד ממני והבחור שיצאה איתו היה ידיד שלה ושימש לה משענת באותה תקופה.
מה שעוד גיליתי והיא לא הכחישה זאת את העובדה שהבחור שיצאה איתו היה ידיד שלה חצי שנה לפני שנפרדנו.
האמת שאני מאוד מבולבל. כבר לא יודע האם להאמין שההורים גרמו לזה או שבעצם היא פשוט התאהבה באחר כי אחרת אני לא מבין את הניתוק החד צדדי מצידה.
אציין כי את העובדה שיצאה עם מישהו אני גיליתי ולא היא סיפרה לי וזה אחרי עימותים רבים.
אשמח לשמוע מה דעתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גבולות הזוגיות, אמון וביטחון
אוראל שופן04/06/2018לכל קשר הגבולות וההסכמות הייחודיות לו, אשר הוגדרו באופן כזה או אחר על ידי בני הזוג.
נשמע כי השתלשלות האירועים, הביאה לפגיעה משמעותית באמון ובביטחון שלך בבת הזוג ובקשר, ואני ממליצה שבאם אתה מחליט להיות נוכח בקשר הזה ולתת לו צ'אנס אמיתי, תעבדו על בניין אמון והצבת גבולות ברורים ומשרתים אשר שומרים עליך במסגרת הזוגיות ויתרמו לביסוס של קשר מכבד ומאושר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי צריך להפסיק להילחם?ליאור12/04/2018
אנחנו בתקופה קשה כבר הרבה מאוד זמן, ממריבות לשתיקות, לבכי. היו לנו תקופות קשות בעבר אבל הצלחנו להתגבר עליהן. עכשיו זה הכי קשה שהיה לנו וזה נמשך כבר הרבה מאוד זמן. אנחנו אוהבים אבל הרע עולה על הטוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסיקו להילחם- תתחילו לבנות
אוראל שופן24/04/2018נשמע כי הקשר שלכם זקוק לעבודה. לעבודה זוגית לצורך יצירת תשתית תקשורתית טובה ונכונה מתוך מודעות לצרכים ההדדיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הצגה של בן הזוג בחברהמיכל08/04/2018
אני אחרי הרבה שנים בלי זוגיות, יוצאת כמה חודשים עם מישהו ונראה שזה הולך למקום רציני. אני מאוד חוששת להפגיש אותו עם חברות שלי, הן מאוד ביקורתיות ואני יודעת שבטוח יהיה להן מה לומר עליו ומצד שני אני מפחדת שהוא ישפוט אותן, איך להתגבר על החשש הזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מפגש בין בן הזוג לחברות
אוראל שופן22/04/2018באם את מגישה שחברותיך או המפגש ביניהן לבין הבחור, מאיימים על טובת הקשר הרומנטי שהתחלת, כנראה וזה באמת לא הזמן עבור המפגש וכי יש להמתין עמו עד שזה ירגיש לך נכון- בלי לחץ.
ככלל- אינני יועצת לענייני קשרים חברתיים, אך אני חושבת שעבור טובתינו האישית, יש להימנע ממקומות שמאיימים על הwell being שלנו ולבחור קשרים מרימים ולא מורידים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה פסק זמן מהחייםסיוון03/04/2018
יש לי תקופות שלפעמים אני צריכה פסק זמן מהחיים, לנסוע לבד להתבודד איפשהו או אפילו להסתגר בבית. בן הזוג שלי לא מבין את זה ולא מקבל את זה. מן הסתם אני לא יכולה להתבודד בבית, כי גם אם זה היה אפשרי הוא לא מכבד את זה. וגם לנסוע לאנשהו בלעדיו לא מקובל עליו. לא בקטע רע הוא פשוט לא מבין את זה ואני לא מצליחה להסביר לו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פערים בצרכים
אוראל שופן22/04/2018פעמים רבות, אחד מבני הזוג נוטה שלא להבין צורך של הצד השני ולא לאפשר לו מענה. המצב הזה הינו מצב לא פשוט ואף מסוכן למערכת היחסים ומהרגע שזוהה, יש לפעול על מנת לשנות את פני הדברים.
חשוב שתביני מבן זוגך, מה בצורך שלך בניתוק מפריע לו או לא מקובל עליו. יתכן והוא לוקח את הדברים למקום שלו, יתכן והתנהגות של התרחקות גורמת לו להרגיש לא אהוב או לא בטוח מספיק, ומכאן נגלה צורך שלו שלא מקבל מענה ומכאן מונע ממנו לאפשר לך את המענה שאת זקוקה לו.
חשוב לבצע שיח אוהב, פתוח וברור על הצרכים, ואם יש צורך, גם ייעוץ מקצועי יכול מאד לעשות סדר בפני הדברים ולהוציא את שניכם מאושרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה זמן לחכות אחרי פרידהשחר29/03/2018
הכרתי מישהו דרך חברים והוא מאוד מוצא חן בעיני. הוא עבר פרידה לא קלה לא מזמן ואני לא רוצה להיות הריבאונד שלו. כמה זמן לחכות ומה לעשות בינתיים? לתת לו רמזים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יצירת קשר עם בחור שמתמודד עם פרידה טרייה
אוראל שופן10/04/2018תקשורת רומנטית ברורה היא הדרך הנכונה והטובה ביותר, והיא מתרחשת רק בהווה- איש לא יודע מה יקרה בעתיד שלך או שלו, ומשתי הסיבות הללו- רמזים אינם הדרך הנכונה.
עליך לחשוב עם עצמך אם יהיה זה נכון עבורך לקרב את הקשר בנקודה זו ולנסות להביא אותו לפסים רומנטיים. ישנם אנשים ש'מתגברים מהר' או שלא זקוקים לריבאונד, וישנם אחרים שלא חוו פרידה קשה ובכל זאת לא מתייחסים ברצינות למערכות יחסים. את השונות בין בני אדם יש לקחת בחשבון בהקשר הזה ואז לפעול או שלא לפעול בזירה הזו נכון לעכשיו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חבר שלי מסתכל על אחרותנטי22/03/2018
חבר שלי כל הזמן מסתכל על בחורות אחרות, אני יודעת שהוא לא עושה שום דבר חוץ מלהסתכל ואני גם מבינה אותו, אבל זה מבאס אותי ואני כל הזמן מקנאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסתכלות של בן הזוג על נשים וקנאה
אוראל שופן05/04/2018ככלל, ישנם אנשים סקרנים יותר, מתבוננים יותר, אנשים שאוהבים יופי ומחפשים אותו בעיניהם, לצד כאלו שבאמת מחפשים אינטראקציה מחוץ לזוגיות הקיימת.
למען האושר המשותף שלכם, נראה כי יהיה זה חשוב שתבינו ביחד גם מאיזה מקור נובעת ההסתכלות ששלו על נשים אחרות, גם מהיכן מגיעה הקנאה שלך ומה מקורה- האם חוסר ביטחון? ובסופו של דבר, כיצד ניתן לאפשר לשניכם לממש את עצמכם בשלווה ואושר במסגרת הקשר הקיים כאשר הצרכים שלכם זוכים למענה. מסגרת של ייעוץ זוגי יכולה להיות לעזר סביב הפער שאתם חווים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם לפרק את החבילהעמיר18/03/2018
שלום. לאחר 15 שנות נישואין הגענו להחלטה שכנראה צריך לפרק. לא במצב רוח לגולל הכל אבל בגדול הילדים בני 16 ו 12. האוירה בבית די טובה ונינוחה. כך הייתה רוב הזמן. היא טוענת שאני סגור ומופנם. אני די מצדיק. לאחרונה משבר של פיטורין שלי ודעיכה במצב הרוח מן הסתם מה שהוביל להרעה ביחסים. היא רצה לרבנות ואני החלטתי לזרום איתה גם כי נפגעתי מהיחס שלה למשבר שלי. בעבר היו המון משברים שלה שתמיד הייתי שם בשבילה, מה שאי אפשר לומר עליה. אנ קצת מהסס בעיקר בגלל הקטן. דעות שונות יתקבלו בברכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עבודה זוגית בטרם מפרקים בית עם בסיס חיובי
אוראל שופן04/04/2018אתה מתאר אווירה דיי טובה ונינוחה בבית ופערים במקום של התקשורת באופן כללי וגם כעת סביב תמיכה על רקע משבר. מהמעט המתואר נשמע כמו זוגיות ששווה לעבוד עליה לפני שמפרקים. פעמים רבות בעזרת כלים ברורים לשיפור התקשורת ומודעות לצרכים ההדדיים, כמובן במידה וישנה התגייסות של שניכם לעבודה על הקשר ורצון להיות מאושרים- ניתן לייצר זוגיות מהסוג שאתם חולמים עליה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מגורים משותפים קשים ליתומר18/03/2018
לפני כמה חודשים עברתי לגור עם בת הזוג שלי, אני מאוד אוהב אותה וזה היה צעד טבעי בשלב זה של מערכת היחסים שלנו. אבל מאז שעברנו לגור יחד דברים השתנו, למרות שלפני המעבר ישנו הרבה אחד אצל השני, משהו במגורים הרשמיים שינו את פני הדברים. אני מרגיש פחות נינוח, דברים שהיא עושה בבית מחרפנים אותי ואני חושב שזה הדדי, היא כל הזמן מתעצבנת עלי על דברים שהיא יודעת שאני עושה. זה טבעי או שאולי זה לא היה הצעד הנכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מגורים משותפים והשפעה על מערכת היחסים
אוראל שופן04/04/2018טבעי לעבור לגור יחד, טבעי שזה יוצר שינויים במערכת היחסים, כמו גם מתחים ועצבים שיכולים לנבוע ממקורות שונים.
ממליצה בחום לעבוד על הזוגיות באופן מקצועי בשלב הרגיש הזה, להבין מה עומד מאחורי הקשיים ואף לפתוח את השותפות להתבוננות ושינויי התנהלות אם יש צורך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למקבל או לא למקבליקיר15/03/2018
האם למקבל יציאות עם בחורות או לא? מצד אחד מרגיש לי כאילו לא מוסרי אבל מצד שני חבל לי לפספס משהו עם פוטנציאל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המדריך לממקבל
אוראל שופן28/03/2018השאלה שלך היא אחת השאלות הרלוונטיות ביותר לדייטינג בעולם המודרני.
אז ישנם כמה פרמטרים שיש לתת עליהם את הדעת בהקשר של מיקבול, ואין כאן שחור או לבן כלומר- ישנם אנשים שאם הם ימקבלו הם לא יצליחו להגיע למימוש זוגי וזה ממש לא מתאים להם, וישנם כאלה שזה באמת מתאים להם, לא פוגם באינטראקציות שהם מייצרים ובשיקול הדעת שלהם ולכן מאפשר להם לבחון אופציות.
חשוב לקחת בחשבון מספר פרמטרים בהקשר הזה-
מי שממקבל, צריך להיות כזה שמסוגל להתייחס לכל אופציה כאילו והיא היחידה על אף המיקבול. כלומר- לא להשוות בין האופציות הממוקבלות ולא להשקיע באחת שהיא 'פחות' מהשנייה פחות אנרגיות ולהשאיר אותה שם רק למקרה שלא יעבוד עם האופציה השווה. כלומר- אם כבר ממקבלים אז משקיעים בכל אופציה כאילו והיא עומדת בפני עצמה.
גבולות המקבול- חשוב מאד לשים לב עד איזה שלב נכון לי למקבל: האם עד השיחה בטלפון? האם עד אחרי הדייט הראשון? האם עד אחרי הדייט השלישי? האם עד אחרי שאני מרגיש כך וכך? האם עד אחרי שהתנשקנו? להציב לעצמך גבולות ברורים ומשרתים ולעמוד בהם.
לגבי תחושת פספוס האופציות שהזכרת- בעולם הדייטינג יש הרבה "הזדמנויות מדומות". תמיד יש תחושה של שפע פוטנציאלי שכדאי לבדוק והוא אף פעם לא נגמר.
כשיש משהו טוב שיכול לעשות אותך מאושר, אני מאד מציעה להיות שם ולעזוב את אתרי ההיכרויות. אם אתה לא יודע מה יעשה אותך מאושר או איך להתנהל באופן הכי נכון כדי להגיע למימוש זוגי מהסוג שאתה שואף אליו, ניתן לעבור תהליך קצר מועד שזו בדיוק המטרה שלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החברה היחידה של בת הזוגאלונה08/03/2018
לבת הזוג שלי אין חברים או חברות, אני החברה האמיתית היחידה שיש לה. אני אוהבת אותה מאוד אבל יש לי גם חברות וחברים שאני אוהבת להיות איתם גם לבד, והיא תמיד מצטרפת ולא מבינה את הצורך שלחי בזמן איכות עם חברים בלעדיה וזה מאוד חונק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פערים בצורך החברתי
אוראל שופן28/03/2018לכל אחד מבני הזוג ישנם צרכים שונים ובמקרה שאת מתארת, נוצר מצב של פער בצרכים החברתיים ובצורך שלך לבלות גם ללא בת הזוג.
אני חושבת כי שווה לשוחח איתה על זה במסגרת שיחה רצינית שאינה קשורה לאירוע ספציפי, לדבר איתה על ההנאה שלך בחברתה לבד, בחברתה ובחברת אנשים אחרים וגם על הצורך שלך לבלות עם חברים בלעדיה בחלק מהזמן. באם יש צורך, הסכימו לבסוף על שגרת התנהלות ברורה שמתאימה לכן בהקשר הזה- נגיד- 'מידי פעם אומר לך שאני רוצה לצאת בלעדיך ולא תקחי את זה אישית כי תזכרי כמה אני אוהבת אותך.' או 'פעם בשבוע אצא בלעדייך עם חברים ולא יהיה על זה משא ומתן'. או 'על כל שתי פגישות שלנו עם חברים ביחד ארצה לצאת פעם אחת לבד' משהו ברור, אוהב ומסודר שימנע קושי סביב כל מפגש ספציפי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתגעגעת לתקופה בלי הילדיםהדר06/03/2018
נשואים 6 שנים, 2 ילדים. אני ממש ממש מתגעגעת לקשר שהיה לנו לפני הילדים... הקשר הנוכחי טוב, יש תקשורת ויחסי מין והכל בסדר לפי הספר, אבל חסרה לי הספונטניות שהייתה לנו, הריגוש שהיה והכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להגדיר את הצרכים הזוגיים שלנו בצורה קשובה להווה ולהביאם למימוש
אוראל שופן18/03/2018התרפקות וגעגוע ליופי שבזוגיות לפני הילדים, אשר היו בה מאפיינים שרבים מהם לא יחזרו, לפחות לא בקרוב- זה הגיוני ונורמאלי.
עם זאת, פעמים רבות קשה לנו להגדיר את הצורך הלא ממומש שלנו. הזוגיות "על הנייר" בסדר, אבל משהו מרגיש חסר וקשה לנו להגדיר זאת, אז אנחנו הולכים לעולם המושגים שאנחנו מכירים, ולומדים על ההווה דרך העבר- 'בעבר היתה לי ספונטניות והייתי מאושר יותר, אז בטח חסרה לי ספונטניות'. פעמים רבות זה לא מדויק לנו, ודווקא חשיבה שהיא דרך ההווה והעתיד, ולא דרך העבר, חשיבה שמביאה בחשבון את הפרמטרים הקיימים ואת מי שהפכתם להיות, יכולה להביא אתכם למקום של התגברות על הקשיים, מימוש הצרכים ואושר משותף דרך תקשורת נכונה.
מוזמנים ליצור קשר ולהבין כיצד ניתן להוציא זאת אל הפועל דרך ייעוץ זוגי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)