מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רכושנות מחמיאה שהפכה לקנאהאביעד08/06/2017
חברה שלי תמיד היית רכושנית ודווקא אהבתי את זה. אבל עכשיו זה כבר נהייה מוגזם אפילו בשבילי, היא נעשתה ממש קנאית על סתם בחורות שאני עובד איתן או על יציאות של חברה' מהעבודה שפחות מתאים שהיא תבוא (מה שעד עכשיו בכלל לא היה עניין). בכל מקרה, זה לא שלא ניסיתי לדבר איתה על זה אבל היא אמרה שהיא תמיד הייתה ככה וזה לא משהו שהיא יכולה לשנות וכל מיני דברים כאלה. מה דעתך אני צריך לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש דרך לטפל בנטייה לקנאה
אוראל שופן12/06/2017נטייה לקנאה היא בדרך כלל מובנית בטבע של אנשים מסויימים, כאשר באם הם מעוניינים להשתחרר ממנה תהליכים טיפוליים מסוגים שונים עשויים לסייע להם בכך.
הקנאה מהסוג שאתה מתאר, ובמיוחד לאור זה שהתגברה לאחרונה ושינתה צורה, מעידה כנראה על צורך לא מסופק של בת הזוג שלך בקשר. אתם מוזמנים לפנות אלי ויחד נאתר את מקור החוסר ונעבוד יחד על שיפור התשתית התקשורתית שלכם כך שהיא תזכה לביטחון שהיא זקוקה לו, אתה תשיג יותר חופש ושניכם תהיו מאושרים יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא יודע איך להתחיל עם בחורהאיתן06/06/2017
שלום.
אני בן 27 אני פשוט צריך עזרה לא יודע מה לעשות . מאיפה אני יתחיל?
מעולם לא הייתה לי חברה וזה לא שלא ניסתי כי ניסתי. בדרך כלל דרך המחשב אתר הכרות ניסתי ניסתי בפייסבוק .וגם בפנייה ישירה.
הבעיה אצלי לדעתי שאני לא יודע לפלרטט ואני ביישן. כלומר,אני תמיד שואל את האישה בצורה הישירה ביותר: היי ראיתי אותך פה ופה ורציתי לשאול אותך אם את פנויה? הבעיה שפנים מול פנים יצא לי לומר לאישה רק 3 פעמים. אני מתבייש לגשת ולהגיד לה .
אני פשוט לא יודע מה לעשות אבל דבר אחד ברור לי שאני רוצה חברה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זו מיומנות שניתן ללמוד
אוראל שופן08/06/2017לא פשוט היום לייצר זוגיות והקושי שלך מובן לי. לא כולם נולדים עם היכולת להביא את המיטב שבהם לתקשורת הרומנטית הראשונית ולהביע אטרקטיביות באופן שימשוך מתאימים להם.
בעבודה פרטנית מולי תוכל לעבור אבחון מלא ומקיף אשר יציף לנו את אותם דברים שמחבלים ביכולת שלך לייצר זוגיות ולאחר מכן לעבוד עם כלים ספציפיים ומותאמים אישית מול אותם הקשיים שעלו על מנת שהחיבור שלך להווייה הזוגית שלך יהיה מלא והדרך שלך לזוגיות תהיה ברורה לך ובטוחה עבורך מהבחינה התיאורטית והפרקטית באופן מלא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יוצאת עם בחור קטן ממניליטל06/06/2017
אני בת 30 ויוצאת עם בחור שקטן ממני בכמה שנים טובות, כשאנחנו אחד על אחד אני לא מרגישה את פער הגילים, אבל כשאנחנו עם אנשים אחרים, חברים שלי או חברים שלו זה מורגש ואפילו מפריע. דיברנו על זה ואמרנו שאם טוב לנו יחד אז זה לא באמת משנה, אבל אני קצת מרגישה שהאמרה הזו היא פלסטר ולא באמת התמודדות עם המצב. אבל זו לא בעיה ממש בינינו אז איך כן אפשר לטפל בזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פער גילאים והשלכותיו
אוראל שופן06/06/2017חסרים לי פרטים על מנת לייעץ בנושא. באיזה אופן הפער מפריע כאשר אתם עם אנשים? אם הבעיה היא בעיה הקשורה בתקשורת ביניכם אתם מוזמנים לפנות אלי ונראה כוצד משפרים את המצב. אם הבעיה היחידה היא הגיל והתפיסה שלכם אותו, או של אחד מכם אותו, ללא קשר לתקשורת או התנהגות עליכם לחשוב מדוע זה מפריע לכם והאם זו סיבה לפרק מערכת יחסים מוצלחת. אם אתם זקוקים לייעוץ בהקשר הזה אתם מוזמנים לפנות אלי, שניכם ביחד או האחד שזה מפריע לו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיל ברייקר על המשך יחסיםאסנת04/06/2017
אני יוצאת עם בחור מאוד חמוד כבר כמה חודשים והולך ממש סבבה, אבל הוא מעשן... מבחינתי זה ממש דיל ברייקר ואמרתי לו כבר בדייט הראשון שאני באופן עקרוני לא יוצאת עם מעשנים אבל באמת הולך ממש סבבה ואני בדילמה מה אני צריכה לעשות עכשיו. אין לו כוונה להפסיק לעשן אבל הוא מכבד אותי ולא מעשן כשאנחנו יחד, אבל אם זה ימשיך ונעבור לגור יחד בעתיד זה לא משהו שמקובל עלי. כדאי להפסיק את זה כבר עכשיו? מה את אומרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אל תכנסי לקשר עם מישהו במטרה שישתנה
אוראל שופן05/06/2017אל תתחילי קשר עם מישהו שאינך יכולה להשאר איתו אלא אם הוא ישתנה. או שתחליטי שאת מקבלת את העישון כאחד החסרונות שלו, משהו שלא תאהבי בו אך הוא חלק ממנו, או שתעזבי. להיכנס עם מישהו לקשר במגמה לשנות אותו, לא מכבד לא אותו ולא אותנו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דילמה לגבי המשך יחסיםרן01/06/2017
יצאתי עם מישהי לכמה דייטים והייתה אחלה זרימה. אחרי כמה שבועות היא פתאום לא ממש משתפת פעולה, לא יוזמת פגישות ולא מצליחה להתחייב על הפעם הבאה שניפגש. יכול להיות שהיא כבר לא בקטע אבל היא לא אומרת את זה באופן ישיר, וגם היה לנו ממש כיף עד עכשיו אז אני לא יודע מה בעצם השתנה. בקיצור, מה לעשות במצב כזה כשמצד אחד אין מחויבות ואני יכול לעבור הלאה בלי להתבאס יותר מדי אבל מצד שני יכול באמת להתפתח פה משהו שאני לא רוצה לפספס רק כי אני רואה את הדברים לא נכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשיבותה של זמינות לחיזור
אוראל שופן05/06/2017אני מאמינה כי חיזור הוא חשוב ביותר, אך ברגע שהצד השני מפסיקה להביע זמינות לחיזור ומערימה מכשולים, אתה בהחלט צריך לשמור על עצמך ולא להיות שם יותר.
ההצעה הטובה ביותר שלי עבורך, היא פשוט לשאול אותה בחיוביות ובנועם, האם היא מעוניינת להמשיך לצאת איתך. במידה ותשובתה שלילית- המשך הלאה ובמידה והיא חיובית, שתף אותה כי אתה זקוק ליותר שיתוף פעולה והיענות מצידה וכי לא נעים לך להיות במקום הרודף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דפוס חוזר אחרי דייטזיו28/05/2017
אני לא מאמינה שנפלתי לקלישאה הזאת, אבל כל פעם אחרי שאני שוכבת עם בחור הוא לא יוצר איתי קשר אחרי. זה יכול להיות כבר בדייט הראשון או אפילו בדייט החמישי או השישי. אני מתחילה לחשוב שמשהו לא בסדר בי במיטה... זה מוריד לי את כל הרצון לצאת לדייטים ואני כבר לא סומכת על שיקול הדעת שלי לגבי בחורים שאני שוכבת איתם.... לא יודעת מה עוד יש לי לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קל לאבחן ולמגר דפוסים חוזרים וחוסמים
אוראל שופן28/05/2017הדפוס שאת מתארת אכן מתסכל ביותר.
יכולים להיות לכך גורמים רבים, כמו חוסר הדרגתיות ביצירת הקרבה הפיזית (מ0 ל100), השפעת הסקס או ההחלטה לקיים יחסים על התנהגותך בכלל או כלפי הבחור וכמובן משהו שקורה באקט עצמו, לפניו או אחריו ויוצר ריחוק.
כאשר מדובר בדפוס קבוע, מפריע וחוסם, הדרך אל הבנתו והפתרון שלו בדרך כלל מהירה במיוחד. אני מזמינה אותך לפנות אלי ונמשיך יחד אל פתרון הבעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעוניינת בזוגיות אבל לא מצליחה להביא את עצמי להכיר בחוריםעפרי25/05/2017
יש לי המון חששות וחוסר ביטחון בכל הנוגע למערכות יחסים זוגיים, אני גם יועדת ממה זה נובע ומבחינה שכלית אני יכולה להפריד בין הדברים, אבל כשזה מגיע לעשייה אקטיבית אני נהיית משותקת מפחד ולא מסוגלת להביא את עצמי לזה. אשמח לעצתך בעניין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפתרון בתהליך שיסייע לך לערער על האמונות המגבילות
אוראל שופן25/05/2017רבים מהקשיים לייצר זוגיות, מקורם במחסומים רגשיים ופחדים ביחס לזוגיות עצמה שפעמים רבות אנחנו מבינים את מקורם הרציונאלי.
בתהליכים אישיים, אני בדרך כלל עובדת על המחסומים האלה כבר בתחילת הדרך, בעזרת בירור ראשוני של אותם מבנים פסיכולוגים, הבנתם לעומק, ואז פירור של אלו בעזרת טכניקות שונות, ובעיקר- Nlp.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפעמים אני מרגישה חנוקהאנה23/05/2017
אני מאוד אוהבת את בעלי, אנחנו כבר הרבה זמן יחד ומאוד טוב לי איתו, אבל בזמן האחרון אני מרגישה חנוקה, דברים קטנים שהוא עשה משגעים אותי, אני מתעצבנת עליו על כל דבר קטן וזה לגמרי לא אשמתו. אני לא יודעת ממה זה נובע ואני משתגעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שליטה בעצבים בזוגיות
אוראל שופן23/05/2017אני מבינה כי את נסערת מהיותך חסרת סבלנות כלפי בעלך לאחרונה, וכי את מרגישה כי התנהגותך אינה הוגנת כלפיו ולמרות זאת אינך מצליחה לשלוט בה.
למצב שאת מתארת, שני גורמים עיקריים אפשריים-
יתכן ואת עצבנית יותר לאחרונה (עקב לחץ מוגבר בעבודה/ עייפות/ הורמונים/ מצב רפואי), וכי בעלך הוא הדמות הקרובה והבטוחה ביותר לפרוק עליה את הכעס. במקרה כזה אני ממליצה לך בחום לטפל בנושא השליטה בעצבים אצל מטפל שמתמחה בכך, או להתחיל לשלב פעילויות שאת יודעת שתורמות לרגיעה שלך בחיי היום יום שלך (פעילות גופנית/ יוגה/ מדיטציה/ אמבט).
האפשרות השנייה הבולטת היא כי חלה התדרדרות ברמת התקשורת בינך לבין בעלך, כי את מרגישה שדבר מה חסר לך ממנו והלחץ של היום יום לא מאפשר לכם להגיע לכדי הבנות משותפות בשיח שנותן מקום. אם אינך מאתרת מקור לחץ פוטנציאלי מחוץ לזוגיות, יתכן כי נדרשת לכם עבודה זוגית וככל שתקדימו לטפל בבעיה לפני שצורת התקשורת ההרסנית מתקבעת לכם כהרגל- כך ייטב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בת הזוג לא רוצה לקדם את היחסיםגדי21/05/2017
אני אלמן וגם בת הזוג שלי אלמנה. בני הזוג של שנינו נפטרו כבר לפני יותר מ-10 שנים ולשנינו היו מערכות יחסים לפני שפגשנו אחד את השנייה. הילדים שלי כבר יצאו מזמן מהבית ולה יש עוד בן אחד מעל גיל 30 שממאן לצאת מהבית. אני העברתי את מרכז החיים שלי לבית שלה מתוך הנחה, וכמובן שגם דיברנו על זה, שבשלב כזה או אחר נעבור יחד לדירה משותפת. אנחנו כבר שש שנים יחד והיא לא מראה נכונות לעשות את הצעד הזה. אני מאוד אוהב אותה ויש לנו קשר מצוין אבל אני לא רואה איך אנחנו יכולים לקחת את היחסים בינינו לשלב הבא. השאלה היא אם איך שאנחנו עכשיו זה מספיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התמודדות עם פערים ברצונות העתידיים
אוראל שופן21/05/2017השאלה היחידה היא האם זה מספיק לשניכם.
זוגות רבים מתמודדים עם פערים ברצונות העתידיים המשותפים. הדרך המיטבית להתמודד עם כאלו הינה חתירה להבנת הצרכים הבסיסיים ההדדיים (האישיים והזוגיים) והבנה משותפת של כיצד ניתן להביא את כל אלו על סיפוקם בדרך אחת משותפת.
אתם מוזמנים לפנות אלי ולשמוע על התהליך הקצר במסגרתו ניתן להוציא את המסע הזה אל הפועל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בת זוג לא מפנה לי מקוםלירן18/05/2017
אני וחברה שלי עברנו לגור ביחד בדירה שלה. בגלל שכל הדירה כבר מרוהטת אני לא הבאתי איתי שום דבר משמעותי, אבל היא לא רוצה לשים דברים שלי, כמו תמונות וכאלה. ניסיתי להגיד לה שעכשיו שאני גר שם אז אני רוצה שתהיה נוכחו גם שלי ולא רק שלה אבל היא מתעקשת על זה שהדירה סבבה כמו שהיא והיא לא מבינה מה הבעיה. אני לא מרגיש שבקשר עצמו אין לי מקום, אבל כן חשוב לי שיהיו גם דברים שלי שחשובים לי, איך אני יכול להסביר לה את זה אם היא לא מבינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסבר את החשיבות ורתום אותה להתחדשות משותפת
אוראל שופן18/05/2017האינטואיציה הראשונית שלך- לפתוח את הדברים ולשוחח עם בת הזוג על הנושא, היתה נכונה. אם זאת, מתגובת בת הזוג, ומתוך הבנה שבדרך כלל היא מפנה לך מקום, ניתן להבין כי כנראה שהגישה בעזרתה נגעת בנושא, לא הצליחה להעביר את החשיבות והמשקל שלו עבורך.
חשוב להסביר לבת הזוג כי אמנם הדירה ׳סבבה׳, אך קשה לך להרגיש שייכות אליה אם אין לך נגיעה ו׳אישור׳ לשנות מעט את המראה שלה. תסביר לבת הזוג את החשיבות במעט עיצוב מחדש של הדירה שתהפוך להיות ׳שלכם׳ ותפסיק להיות הדירה שלה שמכילה גם אותך. ההתחדשות של הדירה תסמל עבורכם את ההתחדשות בקשר וזו הזדמנות מעולה עבורכם להפגין שותפות. שוחח איתה על כך בביטחון, ישירות ורגישות ואני בטוחה כי תגובתה תשתנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר משיכה אחרי לידהנילי16/05/2017
אני מרגישה שבעלי כבר לא נמשך אלי אחרי הלידה. אני לא יודעת אם זה בקטע פסיכולוגי או בגלל שעוד לא לגמרי חזרתי לאיך שהייתי לפני הלידה, וגם לא יודעת אם אחזור אי פעם. מה אני יכולה לעשות כדי שיימשך אלי שוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בניין תשתית מחודשת לתקשורת מינית וקרבה
אוראל שופן17/05/2017ירידה או שינוי במשיכה לאחר לידה הם מצבים נפוצים ומתסכלים. פעמים רבות הגורם לכך הוא שינוי במבנה הגוף כפי שאת מתארת, לפעמים מדובר בחוויית הלידה עצמה שגורמת לריחוק מיני ולפעמים זו ההורות שמשתלטת על הזוגיות והמיניות.
בכל אופן, דרך המלך לפיתרון הינה רענון ביסוס מחדש של תקשורת נכונה, סביב הנושא המיני ובכלל. את מוזמנת לפנות אלי ואסביר לך כיצד ניתן לשנות את המצב דרך תהליך משותף קצר וממוקד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התחלת קשר עם לא יהודידפנה14/05/2017
כשהייתי בחו"ל פגשתי בחור מהמם והצלחנו לשמור על קשר ועכשיו אני אצלו ואנחנו מדברים ברצינות על חיים עתידיים ביחד. אחד הנושאים הקשים ביותר שעלו עד עכשיו זה דת. אני חילונית אבל אני מחשיבה את עצמי יהודיה, הוא נוצרי בעיקרון אבל הוא גדל כאתאיסט. יש הסכמה כללית על לחגוג את החגים הגדולים אבל אנחנו תקועים בעניין הברית - אם יהיה לנו ילד אם נעשה ברית או לא. אני יודעת שאנחנו עוד מאוד רחוקים מהמצב הזה, אבל אם כבר עכשיו זה גורם לריבים אז מה יהיה אם הקשר ימשיך ובאמת יהיה לנו בן? עד כמה אני צריכה להילחם על זה בשלב כזה של הקשר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיח לא רלוונטי לשלב רומנטי ראשוני
אוראל שופן17/05/2017אני מאמינה כי השיח סביב הברית לבן עוד בטרם אתם בכלל נמצאים בזוגיות, מיותר מאד.
שאלת הברית הינה שאלה משמעותית אשר זוגות רבים מתחבטים בה גם אם שניהם יהודים/ נוצרים. אני לא חושבת שהפער בנוגע אליה רלוונטי בשלב הזה בקשר ביניכם. אם וכאשר תגיעו לגשר- תחצו אותו. לאחר שאתם מכירים אחד את השניה, לאחר זוגיות ממושכת ומתוך אהבה. אי אפשר לקבל החלטות עתידיות משפחתיות בריק- ללא היכרות משמעותית או רגשות עזים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשר מסובך עם בן זוגמאי10/05/2017
שלום,
אני בת 25 ונמצאת בקשר עם בן זוגי בן ה32 כבר שנתיים. הזוגיות שלנו לא קלה מכיוון שעברתי למדינה אחרת, כדי לגור יחד איתו אבל שנינו רוצים בסופו של דבר כל אחד לגור בארץ שלו. בנוסף, לאחר שיחות איתו לגבי נושא של הבאת ילדים, שזה משהו שאני לא מוכנה לוותר עליו, הבנתי שהוא כנראה לא רוצה. לאחרונה חשבנו על הנושא ביחד והבנו שגם אם הוא יחליט שהוא רוצה זה יהיה מאוד מסובך כי כל אחד רוצה להיות עם המשפחה שלו בארץ שלו ולגדל את הילד איפה שהוא כבר מכיר..
אנחנו כן רוצים לעבור לתקופה מסויימת לגור בארץ אבל אני לא יודעת כמה זמן הוא ישרוד.. הוא לא דובר עברית ולא מתחבר כל כך למנטליות בארץ.
האם יש פתרון לבעיות הללו או שקשר כזה אבוד לטווח ארוך?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשר מרחוק לטווח ארוך? הקמת משפחה בשלט רחוק?
אוראל שופן15/05/2017אם בעתיד תרצו לחיות כל אחד מכם בארץ אחרת ואתם בטוחים בכך, אני פחות מבינה את שאלתך בנוגע לקשר לטווח הארוך... האם את מתכוונת לזוגיות מרחוק כולל ילדים שגרים חלק אצלו וחלק אצלך? לוגיסטית אני מתקשה לסייע לך. אם את סבורה שיש לי כיועצת זוגית כיצד לסייע לכם בנקודה זו, אשמח לעמוד לשירותכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נמאס לי מאפליצקיות להיכרויותאלעד09/05/2017
אני מרגיש שכל האפליקציות האלה זה סוג של עבודה ופשוט כבר אין לי כוח לחזרתיות הזאת כששום דבר לא באמת מתקדם. איזה עוד אפשרויות יש לי בכלל כדי לפגוש בחורות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אונליין דייטינג מותאם אישית וגם אפשרויות נוספות
אוראל שופן15/05/2017אני מבינה את התסכול שלך, אכן עולם הדייטינג המודרני לא תמיד משרת אותנו כאשר אנחנו משקיעים בו את המשאבים המוכרים לנו- אנרגיות וזמן. בתהליכים האישיים שאני מעבירה, ניתן ללמוד תוך זמן קצר מיומנויות תקשורת רומנטית מודרנית שיסייעו לך להפוך את חוויית האונליין- דייטינג שלך לאפקטיבית יותר, וגם כזו שמותאמת אליך באופן אישי. יתר על כן, המיומנויות הנרכשות בתהליך יסייעו לך להביא את המיטב שבך אל התקשורת הרומנטית שתנהל וגם יתאפשר לך ללמוד טכניקות נוספות להיכרויות שאינן דרך האתרים.
מוזמן לפנות אלי בפרטי או טלפונית ומשם נתקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמא של החבר לא אוהבת אותידנה07/05/2017
אני וחבר שלי ביחד כבר חצי שנה ובחג הוא הזמין אותי להורים שלו לארוחת ערב ואמא שלו הייתה ממש לא נחמדה אלי. כשאמרתי לו על זה אחר כך הוא אמר שאני סתם פרנואידית ושהיה בסדר גמור, אבל אני לא עיוורת ולא פרנואידית והוא פשוט לא רואה את זה. אני גם לא רוצה לערב אותו באמת בעניין אבל איך אני יכולה להיות עם מישהו שאמא שלו לו אוהבת אותי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה- אמא של החבר לא אוהבת אותי
אוראל שופן07/05/2017להיות אצל בן הזוג ולהרגיש שאמו לא נחמדה אליך זו אכן תחושה לא נעימה. אבל, כמובן שאמו לא אוהבת אותך- היא לא מכירה אותך.
בעיני בשלב הזה אין לך כל סיבה לדאגה. נפגשת עם ההורים פעם אחת, את לא מכירה את אימו ולא בטוח שאת יודעת לפרש את התנהגותיה. בנוסף, גם אם היא לא חיבבה אותך ממבט ראשון זה נטול משמעות בשלב ראשוני.
אני ממליצה לך בחום להפסיק לשכנע את בן זוגך שאמו לא אוהבת אותך. בנקודה זו זה חסר תועלת ועלול לחבל בקשר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)