מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שינוי עצמי ובניית ביטחוןאלונה13/07/2017
היי אוראל,
אני רואה שאת עונה פה לאנשים בחכמה רבה ואולי תוכלי לעזור גם לי.
אני בת 26 בלי עבר רומנטי בכלל, מעולם לא היה לי חבר רציני ולדייטים אני בכלל לא יוצאת. אני קצת מלאה ומאוד מודעת לעצמי ולחסור ביטחון שיש לי ואני יודעת שזה משפיע על איך שתופסים אותי, מה שגורם לי עוד יותר להידחק לפינה, בטח כשזה קשור לבחורים. אני מאוד רוצה למצוא אוהבה וזגוגיות אבל בגלל שקשה לי עם עצמי אני לא יודעת איך אוכל להיות עם מישהו אחר... אשמח לעצתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטחון בעצמי כפרטנר רומנטי ראוי
אוראל שופן16/07/2017היי,
אין ספק שאנחנו כפרטנרים רומנטים פוטנציאליים, הינה ׳עסקת המכירה׳ האבסורדית ביותר. לכן, במידה ולא נאמין בכך שאנחנו אוצר, ושהאחד שמתאים לנו ויזכה בליבינו יהיה מאושר, לא נצליח להגיע למימוש זוגי. ביטחון עצמי הוא חשוב כמובן, וביטחון בעצמי כפרטנר רומנטי הוא קריטי ליצירת זוגיות. התהליך שאני מעבירה מסייע עד מאד להתמודד עם פרמטר זה דרך כיוונים שונים וכלים מותאמים אישית לאחר אבחון. אם זה עשוי לעניין אותך, את מוזמנת ליצור קשר, אסביר לך הכל ונרגיש כיצד נכון להתקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטחון עצמי וחיזוק היכולות האישיות
סימה18/07/2017אלונה יקרה
עצם פנייתך לפורום מתארת אותך כאדם עם כוח, נכונות ורצון. ועל כך כל הכבוד.
עבודה על חיזוק הבטחון העצמי היא לא משימה בלתי אפשרית, נהפוכו, בתהליך לא ארוך אפשר להגיע למקומות נפלאים. את רק צריכה להחליט שאת רוצה לעבוד על הנושא הזה. ברגע שתחליטי שזה חשוב לך, יגיע השינוי המיוחל.
אשמח לסייע לך
סימה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי "הכיבוש" כבר לא רוצהניר11/07/2017
אף פעם לא חשבתי שאני אהיה מהבחורים האלה ואני לא יודע מאיפה זה מגיע כי אני כן רוצה משהו רציני אבל כשאני יוצא עם בחורה ויש הכי זרימה אחרי שאנחנו שוכבים כבר לא בא לי עליה. אני נהנה מהמרדף ומהכיבוש ואחרי זה בא לי לעבור לבחורה הבאה. אני יודע שזה לא לעניין אבל אני לא מוצא מישהי שבא לי להיות איתה גם ביום שאחרי... איך אני יכול לשנות את זה? (ניסיתי פעם בכוח וזה לא עבד)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיגור דפוסים לא מקדמים
אוראל שופן11/07/2017כשאנחנו מזהים דפוס תקשורת רומנטית שאינו מקדם אותנו, יש להתחקות אחר מקורו ואז לפעול על מנת למגר אותו גם בהיבט הקוגניטיבי- רגשי- רוחני וגם בהיבט הפרקטי- התנהגותי. בקליניקה אנחנו חוקרים יחד את הדפוסים שאינם מקדמים אותנו ואז עובדים בעזרת כלים ממוקדים ומותאמים אישית על מנת להתגבר.
הדפוס שאתה מתאר הוא מוכר ומתסכל עבור כל הצדדים ובהחלט ניתן לשנותו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא אוהבת מגע בפומביאורי09/07/2017
הבחור שאני יוצאת איתו מאוד אוהב מגע בפומבי, לא רק ידיים וחיבוקים אלא נשיקות ממושכות ואפילו חפינות. זה מצד אחד מאוד מחמיא לי אבל אני לא מרגישה עם זה בנוח. כשהוא נסחף יותר מדי אני מפסיקה עם זה וגם אמרתי לו שאני לא אוהבת אבל הוא נעלב וחושב שזה בגלל שאני לא נמשכת אליו או שאני מתביישת בו או משהו כזה, למרות שזה בכלל לא קשור! תעזרי לי איך לנסח את זה בצורה שהוא יבין... תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיבה ספציפית ושיחה רצינית וברורה יעשו את העבודה
אוראל שופן10/07/2017נסי לחשוב על הסיבה שבגללה זה לא נעים לך (מה הסיבה שבגללה את לא אוהבת מגע בפומבי?) ולהסביר לו את זה באופן רציני ובשיחה מסודרת שלא בעקבות מקרה ספציפי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך אפשר לדעת אם היא רצינית?מיכאל06/07/2017
אני יוצא בערך חודשיים עם מישהי ואני לא בטוח אם זה רציני מבחינתה או לא. אני מרגיש שזה מוקדם מדי לדבר על זה ולפתוח את הנושא, יש דרך שאני בכל זאת יכול לדעת מה הכוונות שלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודעות לגבולות ותקשורת לגביהם
אוראל שופן06/07/2017נראה כי אתה מתקשה להבין את דרישותיך וגבולותיך במסגרת קשר, כמו גם לדעת לתקשר זאת לצד השני באופן הנכון והבונה ביותר.
אלו נושאים שאין להמעיט מחשיבותם ואינם ספציפי למקרה זה. תקשורת בתהליך הדייטינג היא מורכבת אך לחלוטין ניתן ללמוד אותה וליישם אותה באופן שנכון לך, ואם יש לך עניין בכך אתה מוזמן ליצור איתי קשר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה קצת מוזרה, תוההשקד05/07/2017
אני באפליקציית הכרויות ומישהו שלח לי הודעה
שלום בלה בלה ואז "שמתי לב אצלך למשהו מוזר"
אז שאלתי אותו למה הוא שם לב..
אז הוא כתב "את יודעת מה מוזר אצלך?"
אז כתבתי "לא יודעת מה?"
אז הוא כתב "לא נורא מאיפה את?"
אז עניתי לו איפה אני גרה ואז אמרתי לו שהוא יכול להגיד למה הוא התכוון מקודם..
אז הוא כתב לי " לא נעים לי תני לי קצת זמן שאני ארגיש יותר בנוח"...
ולא כתב יותר שום דבר אחרי 40 דקות בערך למה הוא עשה את זה? סתם משחק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עליך ללמוד לכבד את עצמך ולשמור את עצמך ממקומות כאלו
אוראל שופן05/07/2017אני באמת לא יודעת למה הוא עשה את זה, זו התנהגות לא מכבדת, לא מקדמת ולא רומנטית המציגה את האדם הקטן שהוא.
נושא חשוב מכך שיש להתייחס אליו, הוא מדוע את המשכת להיות שם, לשוחח איתו ולענות לו? מדוע הוא ממשיך להטריד אותך בחשיבה גם אחר כך? עליך לכבד את עצמך, בכלל ובפרט בהקשרים רומנטים, וזאת על מנת להגיע לזוגיות שנכונה לך, שאת מכבדת ומכובדת שם, מאושרת ואהובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה קצת מוזרה... תוהה
אני05/07/2017התבלבלתי..
הוא לא כתב משהו מוזר הוא כתב יש בך משהו *שונה
"מה שונה אצלך" תיקון*
והמשכתי להתכתב איתו כי הייתי סקרנית
ואני לא יכולתי לדעת מה הכוונות שלו אז עניתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יוצא עם כמה בנות במקבילטל04/07/2017
הבחור שאני יוצאת איתו יוצא עם עוד כמה בנות במקביל. יצאנו בסך הכל 5 פעמים ועוד לא הצהרנו על כוונות לעתיד, אבל אני יוצאת רק איתו והייתי רוצה שנהייה אקסלוסיביים, אבל הוא עוד רוצה לקחת את הזמן. מה אני יכולה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להיות מודעת לגבולות שלך ולעמוד עליהם
אוראל שופן05/07/2017בכל שלב בתהליך הדייטינג ובזוגיות, את צריכה להיות מודעת לגבולות שלך- לדרישות שלך מעצמך ומהצד השני ולדעת להגיש אותן כך שיתקבלו במידה ואכן ישנה התאמה רומנטית.
נראה כי את אינך מזדהה עם המקום הזה עדיין ומתקשה בו. על מנת להרחיב ולשפר את מיומנויות התקשורת הרומנטית שלך, כפי שנראה כי נדרש ממך על מנת להגיע למימוש זוגי חיובי, את מוזמנת לפנות אלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך להגיד למישהו שאני לא מעוניינתנועה02/07/2017
אני יוצאת עם בחורים מהטינדר ולפעמים הזרימה לא הדדית ואני לא רוצה כשהוא כן רוצה. אני לא מצליחה לסיים את הקשרים האלה בלי להעליב, כשאני ממש לא רוצה לפגוע. מה הדרך הנכונה להגיד למישהו שאני לא מעוניינת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אותנטיות- חשיבותה וגבולותיה בדייטינג
אוראל שופן02/07/2017נשמע כי מדובר בדפוס שחוזר, במסגרתו את לא מצליחה להביא את עצמך ואת הרגשתך האותנטית לתהליך הדייטינג, מה שגם לא מאפשר לך לחוות את החוויה במלואה ובאופן שנכון לך. את מוזמנת לפנות אלי על מנת להבין כיצד ניתן להביא את עצמך באופן טבעי ומותאם לחוויית הדייטינג בעולם המודרני.
באשר לדילמה שהעלית, נראה כי אין טעם בלבקר את האדם השני באופן לא בונה ומנמיך ביטחון כמו ׳אני לא נמשכת אליך׳ לדוגמה, אבל אם הביקורת עוסקת במשהו שהוא יכול לשנות להבא אני דווקא מאמינה שזה במקום. לבסוף תמיד אפשר לומר את האמת בפשטותה- ׳אני לא רוצה לפגוש אותך פעם נוספת/ לא רוצה לצאת איתך שוב׳ ללא הסברים נוספים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחזור לשוק אחרי מערכת יחסים ארוכהמני28/06/2017
אני ובן הזוג שלי נפרדנו אחרי 6 שנים, הוא היה הראשון והיחיד שהייתי אותו. אני לא יודע איך ממשיכים מפה, איך מתחילים קשר חדש ומתי יודעים שזה משהו רציני, אני לא רוצה להיפגע שוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחות את השברים, ללמוד מהעבר, להתחבר להווה ולעתיד וללמוד את הדרך לזוגיות צעד צעד.
אוראל שופן29/06/2017נשמע כי את עומדת במצב לא פשוט בכלל. עולם הדייטינג השתנה מאד בשנים האחרונות, את התפתחת והשתנית וגם נראה כי את עדיין מנסה להתגבר על הפרידה.
עזרה מקצועית במסגרתה תוכלי לעבד את השנים האחרונות ומשם לבנות ולהתחבר להוויה הזוגית העתידית שלך, תוך הבנה של הדרך לשם, היא בדיוק המקום בשבילך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הוא לא מתייחס אלי כשאנחנו עם החברה'רוני25/06/2017
כשאני וחבר שלי נפגשים עם כל החברים שלו הוא ממש מתעלם ממני ולא מתייחס אלי ואם אני מעירה לו על זה אז הוא מבטל את זה ואומר שאני יותר מדי רגישה ושאם לא כיף לי אני בכלל לא חייבת לבוא איתו. זה ממש מתסכל אותי כי הוא פשוט לא מבין!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עליכם לפעול בשיתוף אל מול קשיים בקשר
אוראל שופן29/06/2017ההתנהגות של בן בזוג נשמעת לי לא זוגית ולא נכונה, ובעיקר זו העובדה שהוא מבטל את רגשותיך והרגשתך.
נשמע לי כי התקשורת הבסיסית בינכם מאד לא בונה וכי באם קיימת נכונות מצדכם לעבוד ולייצר זוגיות נכונה, עליכם לפנות לעזרה מקצועית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דרכי התנהגות בדייט ראשוןרעות22/06/2017
אני אף פעם לא יודעת מה מותר או אסור או כדאי או לא כדאי לעשות בדייט ראשון. שיאסוף אותי מהבית או שנתראה שם? שהוא ישלם או חצי חצי? אני מנסה להיות קלילה ולזרום עם הסיטואציה אבל זה מלחיץ אותי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין להקל ראש בחשיבותה של התנהלות, כאשר היא מותאמת אישית ולסיטואציה
אוראל שופן29/06/2017זרימה היא לא נכונה כשאת מראש לא יודעת מה הם הגבולות שלך, הדברים שעושים לך טוב, אלו ששומרים עליך ואלו שמוציאים ממך את המיטב. התהליכים שאני מעבירה מאפשרים לייצר בין השאר גם דיפולט התנהלות מותאם אישית ונכון שניתן להתבסס עליו בתהליך הדייטינג וכך להוציא מעצמך את המיטב תוך שמירה על הגבולות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא בטוח שאנחנו באותה הרמהארז20/06/2017
אני יוצא כמה שבועות עם בחורה מאוד חמודה שנראית מצוין ונראה שזורם, אבל אני מרגיש שהיא לא לרמה שלי מבחינה אינטלקטואלית. אין לנו הרבה מן המשותף ולפעמים אני ממש מופתע מכמה שהיא בורה וזה מאוד מפריע לי, אבל כל השאר כיף מאוד. אני לא יודע מה לעשות, לחתוך איתה לפני שמאוחר מדי?ו ואיך אני מסביר לה למה בלי שהיא תיפגע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשוב להבין את הדרישות שלנו, ולגביהן לא להתפשר
אוראל שופן29/06/2017אם האינטלקט ורמת השיח והידע אלו דברים שהם מבחינתך דרישה ואתה לא רואה דרך לגשר על כך או לוותר על זה בהבנה שאולי יש בה או ביניכם דברים אחרים שמחפים, תהיה חייב לוותר על מערכת היחסים.
בהקשר של מה לומר לה- אני לא מעודדת כנות שאין בה טעם/ ביקורת לא בונה ולכן לא ממליצה לך לומר לה שהיא לא ברמתך מבחינה אינטלקטואלית. אם אתה רוצה להשאר נאמן לעצמך, ספר לה שאתה מרגיש כי יש ביניכם פערים גדולים מידי שמפריעים לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון משפיע על היחסיםאמילי18/06/2017
אני בהריון, חודש חמישי, ומאז שגילינו בעלי מתייחס אלי כאילו אני בובת חרסינה, נוגע בי ממש בעדינות ונזהר עלי כאילו שאני יכולה להישבר. זה משפיע גם על היציאות שלנו ועל יחסי המין. לא משנה מה אני עושה כדי להבהיר לו שאני מרגישה טוב ושאפשר להתנהל כרגיל זה לא עוזר... באיזה עוד דרכים אני יכולה להסביר לו שיתנהג אלי כרגיל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראשית לברר את הגורם להתנהגות (לא רק לבקש ממנו להפסיקה)
אוראל שופן18/06/2017בשיחה ייעודית, ברורה ורגישה (ולא כתגובה להתנהגותו) נסי לברר איתו מה הסיבה להתנהגות החדשה. מה גורם לו להתנהג אליך כך, ואם הוא כבר הבין שזה לא עוזר (ואם הוא כבר הבין שזה מעיב)- מדוע הוא מתקשה לשחרר מההתנהגות. מהסיבה להתנהגות מקווה שתוכלו למצוא יחד כצוות- פתרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קושי להתחיל קשרים עם בחוריםעדי15/06/2017
אני מאוד מעוניינת בקשר זוגי אבל אני מלאה בפחדים ומאוד לחוצה ולא שזה יוצא הרבה אבל כשבחורים פונים אלי אני ישר נהיית מוזרה ומנסה לברוח מהסיטואציה כמה שיותר מהר. מה אני יכולה לעשות כדי לשנות את המצב ולהיות יותר משוחררת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול במחסומים ישחרר אותך אל דרך חדשה
אוראל שופן15/06/2017נשמע כי ישנם פחדים ואמונות מגבילות מתחת לפני השטח, אשר עוצרים אותך מלייצר קשר רומנטי היום. אני ממליצה לך לטפל בחסמים הללו מן היסוד ובטוחה כי לאחר מכן הדרך אל הזוגיות תהיה לך ברורה ונעימה בהרבה.
בעבודה פרטנית מולי תוכלי לעבור אבחון מלא ומקיף אשר יציף לנו את אותם דברים שמחבלים ביכולת שלך לייצר זוגיות ולאחר מכן לעבוד עם כלים ספציפיים ומותאמים אישית מול אותם הקשיים שעלו על מנת שהחיבור שלך להווייה הזוגית שלך יהיה מלא והדרך שלך לזוגיות תהיה ברורה לך ובטוחה עבורך מהבחינה התיאורטית והפרקטית באופן מלא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מרגישה חוסר עצמאות ביחסיםנגה13/06/2017
אני יותר ויותר מרגישה שאני לא יכולה לעשות דברים לבד, חוץ מלפגוש חברות אחת לכמה זמן כל מה שאני עושה זה בזוג. רואים סרטים ששנינו רוצים לראות, רואים סדרות ששנינו רוצים לראות, אוכלים במסעדות ששנינו אוהבים, מכינים אוכל ששנינו אוכלים. אני יודעת שזה דבר טוב וחיובי בסך הכל, אבל אני רוצה גם את העצמאות שלי בדברים הקטנים!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשיבותה של עצמאות בזוגיות
אוראל שופן13/06/2017עצמאות ביחסים היא נושא חשוב במיוחד, אשר בקיומה מאפשרת לנו את הבחירה בכל יום מחדש במערכת היחסים ומונעת מאיתנו להיות במצב של כניעה להרגל גרידא.
מול מצבים כאלו בקליניקה אני בדרך כלל מוצאת את הסיבה/ בסיס לאבדן העצמאות ואז מעניקה כלים פרקטים ליצירתה המחודשת, אם זה עם שני בני הזוג או רק מול אחד מהם.
את מוזמנת גם לקרוא כתבה בנושא הזה בדיוק שהתראיינתי אליה לאחרונה.
http://m.ynet.co.il/Articles/4955973* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי צריך להפגיש את הילדים?תמרה11/06/2017
אני בזוגיות פרק ב' בחיי, אנחנו ביחד כמה חודשים והילדים של שנינו יודעים על קיומו של האחר וגם נפגשנו איתם בנפרד בסיטואציות שונות. אני מאוד רוצה להפגיש בין כל הילדים, כולם כבר גדולים ורובים כבר יצאו מהבית. הבת של בן בזוג, בת 27, לא מעוניינת במפגש כזה והיא אומרת שהם כבר גדולים מדי בשביל להיות "בריידי באנצ'". יכול להיות שהרצון שלי לאיחוד כזה או מוקדם מדי, האם בכלל צריך "להכריח אותם" ? בן הזוג די נמנע מלנקוט עמדה בעניין ואני מפחדת שזה יכול לגרום לנזק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפכו לשותפים לדרך
אוראל שופן12/06/2017אני מאמינה כי החלטת ההיכרות בין המשפחות הינה החלטה שעליכם כזוג לקחת ביחד וכשזה מתאים לכם ולקשר ביניכם, תכננו מפגש והזמינו את בני המשפחה. אלו שיחליטו לבוא- יגיעו ואלו שיחליטו להיעדר- לא יגיעו.
נושא חשוב יותר בעיני בהקשר הזה הינו ההתנהגות הנמנעת של בן זוגך וחוסר שיתוף הפעולה שלו. עליך להרגיש שאת חלק מצוות באם ערך השותפות הוא אחד מהמובילים בהסתכלותך על זוגיות. עבדו יחד על מנת להפוך לשותפים ובאם תרצו להתקדם לשם בעזרת עזרה מקצועית אתם מוזמנים לפנות אלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)