מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אישור רפואי להתקנת חלונות כהים ברכבגווין06/03/2016
שלום רב,
במשפחתנו לבקן הזקוק להגנה מרבית מפני השמש בשל נטייה לכוויות שמש וסיכון גבוה לסרטן עור. אשמח להבין מבעלי ניסיון כיצד ניתן לקבל אישור רפואי להתקנת חלונות כהים ברכב להגנה מקרני השמש. למי פונים, האם יש לשלוח את האישור למשרד הרישוי כדי שלא תהיה פסילה בטסט וכיו"ב.
המון תודה לכל העוזרים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אישור רפואי להתקנת חלונות כהים ברכב - תגובה
ד``ר לי-און גלעד07/03/2016אישור רפואי מרופא עור על הצורך במיגון חלונות הרכב.
את האישור צריך להציג למשרד התחבורה לקבלת אישור מיוחד.
התקנות כיום מאפשרות מיגון שמש לחלונות המושבים האחוריים אך לא לחלון האחורי של הרכב - תקנה 356ד'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרטוזות סבוראיותזיו01/03/2016
צהריים טובים
יש לי המון (מלא) קרטוזות סבוראיות באזור החזה, צידי החזה, הבטן והגב
הן מאוד מפריעות לי
חלקן מגרדות באזור החזיה ומפריעות לי מאוד מבחינה אסתטית
אני מעוניינת להסיר אותן
כששאלתי רופא עור במסגרת קופת החולים הוא אמר לי שאפשר להקפיא בחנקן אבל זה יכאב לי מאוד בגלל האזור וגם ישאיר צלקות בצבעים וגם מכיוון שיש כמות זה בעייתי
אז מה עושים אם זה מפריע לי מאוד וגם מגרד ומציק?
אשמח לעזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרטוזות סבוראיות - תגובה
ד``ר לי-און גלעד03/03/2016בעיקרון טיפול בח"נ הוא בד"כ יעיל ולא בלתי נסבל וברוב המקרים גם התוצאות האסתטיות מצוינות.
אפשר לקבל קורס קצר של כדור בשם נאוטיגסון (במקור תרופה לפססוריאזיס) שגורם ליובש/קילוף עור ובין השאר חלק גדול מהקרטוזות נופלות לבד כשלוקחים אותו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
זיו03/03/2016תודה רבה ד"ר על התייחסותך
קראתי באינטרנט על התרופה שציינת ובכל המקומות כתוב שיש לה תופעות לוואי רבות
האם במקרה שלי שלא מדובר בפסוריאזיס אלא בקרטוזות סבוראיות האם גם מינון נמוך יותר יעשה את העבודה? כמה זמן להערכתך של טיפול צריך לקחת, האם דרוש טיפול ממושך?
תודה רבה ושבת שלום
זיו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך - תגובה
ד``ר לי-און גלעד05/03/2016תופעות לוואי כן, לרוב נסבלות. מינון נמוך לא יעבוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קצת מלחיץ...שאלה קטנה לגבי גוש קטן שיצא מתחת לעורחסויה29/02/2016
היי ד"ר מה שלומך?
אני בת 25.5.
לפני מספר ימים הבחנתי בנקודה שחורה בקו החזה מתחת לבית שלי ימין. בנקודה נראתה ממש כמו שערה שנשארה מתחת לעיר, אז לחצתי עליה על מנת להוציא אותה- ללא הצלחה.
הבוקר כבר הציק לי וכאב בנקודה זו...לחצתי חזק עד שיצאה גולה קטנה מאוד ושחורה וממש ממש קשה( בגודל של כ1-2 מילימטר) שלא נחתכת באמצע וכו'...
קצת מדאיג אותי שממצא כזה יצא ממני...
יש צורך בבדיקה? מה זה יכול היה להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קצת מלחיץ...שאלה קטנה לגבי גוש קטן שיצא מתחת לעור - תגובה
ד``ר לי-און גלעד29/02/2016יכול להיות ציסטה שומנית שהתייבשה.
כדאי לפנות לרופא עור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גבשושיות על העור באזורים שוניםח23/02/2016
שלום רב יש לי שאלה לפעמים מופיע לי ביידים באזורים שונים גבשושית אדומה פיתאום שמתנפחת ומגרדת גורמת לאי נוחות או כמה כאלה גם בראש לפעמים ואחרכך זה נעלם רציתי לדעת מה זה ? העלתי תמונה תודה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גבשושיות על העור באזורים שונים - תגובה
ד``ר לי-און גלעד24/02/2016קשה לומר על סמך התמונה. ייתכן שמדובר בדלקת/זיהום בזקיקי שיער הידועה בשם פוליקוליטיס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמידה ומדובר
ח27/02/2016בדבר הנ"ל יש לזה טיפול או שזה כרוני . ? עם לוקחים טיפול זה נעלם.?
כי פשוט זה מציק לי יש לי גם בראש לפעמים זה בא וחוזר וגרד נוראי.
ושאלה נוספת האם זה מסוכן ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמידה ומדובר - תגובה
ד``ר לי-און גלעד29/02/2016זה בעיה שנוטה להתלקחויות והפוגות ודורשת טיפול מפעם לפעם.
לא מסוכן. בהחלט מציק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גזזת- פצעים וחורים שלא נסגרים לאחר הסרת גידוליםאיילה22/02/2016
שלום,
לאבי מורי התגלו ההשלכות של ההקרנות שנעשו לו בילדותו עקב גזזת לפני כ 15 שנה. מאז הוא עבר ניתוחונים להסרת גידולים בתדירות די גבוהה. מרוב שכמעט ולא נותר לו קרקפת החורים שנוצרים בעקבות ההסרה אינם מתאחים בקלות. האם ישנם משחות / טיפולים המזרזים צמיחה של רקמות בעור הקרקפת?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גזזת- פצעים וחורים שלא נסגרים לאחר הסרת גידולים - תגובה
ד``ר לי-און גלעד24/02/2016שלום איילה,
קשה לי להגיב על שאלתך בלי לראות את הפצעים המדוברים. ישנם טיפולים אפשריים אבל הכל תלוי בסוג, עומק ומידות הפצעים וגם מה קורה בשוליים שלהם מבחינת בריאות העור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודה חשודה בצורת טרפז המלצה לטיפול בבקשהאלמוג21/02/2016
גיליתי היום נקודת חן בכף הרגל בצורה מוזרה, מין טרפז
רציתי לשאול אם זה מצריך בדיקה אצל הרופא
(מצורפת תמונה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודה חשודה בצורת טרפז המלצה לטיפול בבקשה - תגובה
ד``ר לי-און גלעד24/02/2016התמונה לא תורמת דבר. בהחלט רצוי להבדק ע"י רופא עור עם דרמטוסקופ כאשר מתגלית נק' חן חדשה ובפרט בכף הרגל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודת חן עם פסים שחורים- האם זה צריך להדאיג אותי?עדן18/02/2016
שלום =)
יש לי בגוף הרבה נקודות חן ושמתי לב אתמול שעל אחת מהן הופיעו פסים שחורים.
אני לא יודעת אם זה צריך להדאיג ומשהו לא בסדר- אבל זה ממש מדאיג אותי..
אני מצרפת תמונה שצילמתי בהגלדה ואשמח שתאמר לי את דעתך.
תודה רבה רבה,
עדן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התמונה עם הנקודת חן - בטעות לא נשלח
עדן18/02/2016בהמשך להודעה על הנקודה עם הפסים השחורים והאם זה צריך להדאיג אותי..
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתמונה עם הנקודת חן - בטעות לא נשלח - תגובה
ד``ר לי-און גלעד21/02/2016לא נראה שמדובר בשומה מדאיגה אם כי איכות התמונה מאוד מוגבלת. בכל מרה ליתר בטחון ממליץ על בדיקה בעין ובדרמוסקופיה ע"י רופא עור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע בקרקרפת שאינו חולף תקופה ארוכהאריה16/02/2016
שלום,
לפני כ-4 חודשים הבחנתי/הרגשתי במעין פצע בקרקפת, אשר לאורך זמן מצמיח גלד לבן אשר נושר לאחר זמן מה, וחוזר חלילה.
לפני כשבועיים הייתי אצל רופא עור אשר ריסס חנקן נוזלי על הפצע אך כעת עדיין קיימת מעין פטרייה/יבלת קטנה באזור.
מה הייתם מציעים לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצע בקרקרפת שאינו חולף תקופה ארוכה - תגובה
ד``ר לי-און גלעד17/02/2016רצוי להמתין עוד שבועיים. בגלל שהקליפה תפוסה בשערות לוקח לה יותר זמן ליפול.
רק אחרי שנפל אפשר יהיה להעריך אם יש צורך בטיפול/בירור נוסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח להסרת גידול קרצינומה BCCסמדר07/02/2016
לפני כשבוע אובחן אצלי גידול קרצינומה BCC תת עורי בשפה התחתונה בגודל 2 ס"מ.
הכירורג הפלסטי אצלו אובחנתי קבע לי בו במקום ניתוח לתאריך 21/2/16, והסביר לי את התהליך הכירורגי ואת העובדה שהגידול יישלח לביופסיה.
בגלל ההלם הראשוני מעצם ההבחנה וכניסתי לסטטיסטיקה לא הצלחתי לשאול על תהליך ההחלמה שלאחר הניתוח, האם תהיינה לי מגבלות באכילה ובשתייה והאם תישאר צלקת.
נכון שיחסית לסרטנים אחרים הקרצינומה BCC היא לא BIG DEAL אבל זה לא גורם לי פחות חששות וחרדות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח להסרת גידול קרצינומה BCC - תגובה
ד``ר לי-און גלעד08/02/2016אכן לא מדובר בגידול מסוכן ושאינו שולח גרורות. יחד עם זאת הוא יכול להיות נודניק אמיתי ולהתגלות כעמוק ומפושט יותר ומשמעותי יותר מהצפוי מהממצא הקליני.
לדעתי במיקום המדובר כריתה רגילה של הגידול ולא בניתוח בשיטת MOHS היא טעות הגובלת ב- Mal practice שכן מדובר במיקום בעל חשיבות תפקודית ואסטטית ובגידול ראשוני גדול וחשוב להיות מסוגלים לוודא שוליים נקיים תוך כדי הניתוח - מה שיחסוך ניתוחים נוספים בחלק מהמקרים ובד"כ גם יאפשר להסיר את הגידול עם פצע קטן יותר ולהשאיר צלקת יותר קטנה ופחות בולטת.
מאוד ממליץ שתבדקי בעניין ניתוח כריתה בשיטת MOHS.
באתר שלי יש הרבה אינפורמציה על הניתוח. יש מספר מנתחים בארץ. תוכלי למצוא מנתח בקרבת מקום מגורייך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיטרודה מול זלבורף למלנומה גרורתיתרון06/02/2016
שלום רב,
אני גילו לי סרטן העור מלנומה שלב 4, אני אמור לקבל טיפול תרופתי
ומתלבט בין שתי התרופות הנ"ל.
מה לדעתך יותר יעיל ויכול לתת לי יותר סיכויים לחיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיטרודה מול זלבורף למלנומה גרורתית - תגובה
ד``ר לי-און גלעד08/02/2016שניהם טובים. הייתי מתחיל עם הזלבורף. מוכר יותר, יש יותר ניסיון ואם נכשל אפשר לעבור לקיטרודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרטן העור וקעקועלימור28/01/2016
היי,
אני מאוד מעוניינת לעשות קעקוע אך יחד עם זאת מאוד חוששת.
לפני כחודשיים נותחתי להוצאת גידול סרטני בעור בעזרת ניתוח מוז( הקעקוע אינו באיזור הניתוח) האם קעקוע מעלה את הסיכון לחלות בסרטן העור ? האם אני יכולה לעשות קעוקע בכללי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרטן העור וקעקוע - תגובה
ד``ר לי-און גלעד29/01/2016אין קשר בין קעקוע וסרטן העור, לא משפיע על הסיכון ואין מניעה לעשות למעט הפן האסטטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודת חן שמשחירהזיו26/01/2016
שלום רב
לפני כשנה צמחה לי נקודת חן חדשה שהתיילה בקטן
להערכתי היא גדלה בשנה הזו ובעיקר השחירה מאוד
לפני כחצי שנה נבדקתי על ידי רופא עור שאמר לי שהיא
נראית בסדר בינתיים
יש לי תחושה שהיא מאוד כהה וגדלה והתחלתי להיות לחוצה
יש לי תור לרופא רק בעוד שבועיים אשמח לדעת אם כדאי לי ללחוץ להקדמת התור
מצ״ב תמונתה
תודה רבה
זיו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודת חן שמשחירה - תגובה
ד``ר לי-און גלעד29/01/2016איכות התמונה לא מאפשרת מתן תשובה עניינית. על פניו לא נראה ששבועיים ישנו משהו. לא נראית לי כ"כ גדולה ומפחידה כמו שעולה מהתיאור שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לימפה של העורבר25/01/2016
היי,
תמיד אני זוכר שהיו לי בעונות מעבר פריחה באיזור האמות (העל הכפות ידיים)
בחודשיים האחרונים החלו לצוץ לי כתמים דומים באיזור צידי הבטח והכתפיים וקצת בצוואר,
רופא בעבר אמר שזה אסטמה של העור רופא אחר איבחן שזה פוליקוליטיס ורופאה נוספת איבחנה שזה "Mycosis Fungoids" ואמרה שנעשה ביופסיה,
אני פוחד פחד מוות מלעשות ביופסיה בגלל התוצאות..
כמה המחלה מסוכנת ? ומה הסיכוי שפתאום יגלו שזה סרטן אחר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימפה של העור - תגובה
ד``ר לי-און גלעד29/01/2016איכות התמונה לא מאפשרת אבחנה ברורה.
גם מיקוזיס פונגואידס היא לא מחלה כ"כ נוראית ברוב מכריע של המקרים - לא יותר מאקזמה מנג'זת עם שם מפוצץ.
בכל זאת - אם טיפולים לא עוזרים והתופעה מתמידה ומפריעה - כדאי לעשות ביופסיה כדי לדעת מה הדבר ולהתאים טיפול מתאים. לטמון את הראש בחול לא עזר לאיש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מרכז לבן בנקודת חןרוני22/01/2016
שלום,
יש לי נקודת חן חומה בולטת במעט מתחת לחזה מאז שאני זוכרת את עצמי. שמתי לב לאחרונה שיש בה ערבוב של צבעי חום ולבן. אני לא יודעת אם הנקודה השתנתה כי לא שמתי אליה יותר מידי לב, אבל המרכז הוא יותר לבן, ושאר הנקודה היא חומה. חוץ מזה הגבול ברור והנקודה עגולה.
אני מאוד מודאגת. האם זה תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד קצת פרטים
רוני22/01/2016אין היסטוריה משפחתית של מלנומה ולא נמצאת בקבוצת סיכון, האזור המדובר הוא כזה שלא חשוף לשמש. כשמסתכלים מרחוק על הנקודה היא נראית חומה ורק כשמתקרבים מאוד רואים שיש בה ערבוב של צבע לבן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד קצת פרטים - תגובה
ד``ר לי-און גלעד25/01/2016הכל טוב ויפה אך אין בנתונים כדי לתת ולו קצה חוט לתשובה. או תמונה או בדיקה בעין ע"י רופא עור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד קצת פרטים - תגובה
ד``ר לי-און גלעד25/01/2016הכל טוב ויפה אך אין בנתונים כדי לתת ולו קצה חוט לתשובה. או תמונה או בדיקה בעין ע"י רופא עור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודה ברגל כמה חודשיםדודו21/01/2016
יש לי נקודה מוזרה ברגל שבולטת מהעור היא לא מציקה לי בכלל במקרה ראיתי אותה וראיתי שהיא לא נעלמת מה זה יכול להיות אשמח אם תחזירו לי תשובה למייל בבקשה מצורף תונה.
...תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודה ברגל כמה חודשים - תגובה
ד``ר לי-און גלעד25/01/2016תשובה על מה? על נקודה מוזרה בלי כל פרטים? אי אפשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
דודו27/01/2016
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה - תגובה
ד``ר לי-און גלעד29/01/2016עדיין לא יכול לעזור - התמונה ממש לא תורמת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)