מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פצעים ברגלים אדומים מאווד מגרדיםמיכאל05/10/2016
יש לי פצעים אדומים על רגל יש לי אדום כמו פצעים מאווד מגרד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים אדומים ברגליים
ד``ר לי-און גלעד28/10/2016לא ברור מה השאלה ובכל מקרה זה לא מקרה לפורום זה אלא לפורום מחלות עור ומין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מגרד מאוד בתפרים לאחר ניתוחאוסי02/10/2016
לפני שבועיים עשיתי ניתוח להוצאת שומה על העור בגב ועוד שבוע צריך להוציא תפרים. שאלותיי:
1.לפני יומיים התחיל לגרד מאוד בתפרים ומסביב לתפרים במרחק של אצבע, זו תחושה של עקצוצים חזקים בתוך העור ולא על פני העור, מה הסיבה ומה ניתן לעשות כי אני מתעוררת מהשינה ולא יכולה להמשיך לישון ככה.
2. תוצאה פתולוגית מתקבלת לאחר חודש, ובסיום הניתוח המנתחת לא אמרה דבר, האם ניתן להבין מכך שזה לא סרטני כי אם כך הדבר אז המנתחת הייתה מבחינה בכך כבר בזמן הוצאת השומה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מגרד מאוד בתפרים לאחר ניתוח - תגובה
ד``ר לי-און גלעד04/10/2016לעיתים שלב ההחלמה מלווה בעקצוצים חזקים. אין לזה הסבר ברור וגם לא טיפול. כל עוד אין במקום נפיחות ו/או כאבים ו/או אודם ו/או רגישות חדשה במישוש אין סיבה להתערבות וצריך להמתין שהתופעה תשכך.
לגבי האבחנה, לרוב אי אפשר לקבוע אבחנה על סמך מראה הנגע לפני או במהלך הניתוח והתשובה היא רק על סמך בדיקה פתולוגית. אין ברירה גם כאן, אלא להמתין...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך למרות החג ושנה טובה
אוסי05/10/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיצד מקבלים החלטה האם צריך ביופסיה או לאלירון25/09/2016
שלום,
אני מבצעת מעקב של נקודות חן אחת לחצי שנה. אצל רופא עור.
לפני עשר שנים ביצעתי צילומים של הנקודות בבית חולים והכנסתי את התמונות לאלבום איתו אני הולכת לבדיקה.
כמו כן מספר שנים לאחר מכן ביצעתי פעמיים נוספות צילומים אך הפעם התמונות שמורות על דיסקים.
יש לי נקודה קטנה ליד המפשעה (2.5 מ"מ) שלא מופיעה בתמונות באלבום אך כן נמצאת בצילומים בדיסק (שהינו מלפני 6 שנים), כלומר אני יכולה רק להניח כי היא הופיעה בין הזמן בו בוצעו שני הצילומים (אני לא זוכרת מתי..)
אני יודעת שרופאים בדקו את הנקודה עם דרמוסקופ ולא נאמר לי להסירה.
האם כל נקודה חדשה שמופיעה מעל גיל מסויים נדרש להסירה לביופסיה? (היום אני בת 36..כלומר היא הופיעה בין גיל 26 ל - 30) או שמספיקה בדיקה של רופא?
עד איזה גיל זה נחשב תקין שיופיעו נקודות חן חדשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוסיפה שאלה קטנה נוספת
לירון25/09/2016עד כמה אני צריכה להיות מוטרדת (אני תמיד מוטרדת...) מאותה נקודה אם לפחות מהתמונות בהן היא נמצאת (לפני 6 שנים) היא נראית בדיוק אותו דבר?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכיצד מקבלים החלטה האם צריך ביופסיה או לא - תגובה
ד``ר לי-און גלעד25/09/2016שומות חדשות הן שומות שצריך לבדוק. אם בבדיקה אין בהן מאיינים חשודים אין סיבה לדאגה. שומות יכולות להופיע גם בגילאים מבוגרים יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה! שאלה נוספת
לירון26/09/2016אני מצרפת תמונה של הנקודה מתוך הצילומים שביצעתי ב2010
אז אותה נקודה הייתה אחת מבין כמה נקודות שסימנו וצילמו אותה גם מקרוב (אולי לבדיקת רופא)
מדובר על צילום זום כאשר גודל הנקודה הינו כ2.5 מ"מ
הרופאה שלי בפעם האחרונה ששאלתי עליה אמרה רק לעקוב
האם כדאי לדרוש להסיר אותה? או להמשיך מעקב? (היא נראית אותו דבר היום כמו ב2010)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה! שאלה נוספת - תגובה
ד``ר לי-און גלעד26/09/2016אם אין שינוי במעקב של 6 שנים אני לא רואה סיבה להסיר אותה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונה נוספת..
לירון26/09/2016
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודת חן חדשה שצצה בבטן . אשמח לבדיקה מהירה קצת מלחיץאנונימי25/09/2016
שלום דוקטור .
לפני מספר חןדשים צצה לי בבטן נקודת חן חדשה שקצת הלחיצה אותי. אין גירוד או דימום
כפי שאתה רואה את צורתה ואת צבעה מה אפשר להבחין האם יש סיכון? אחי נפטר מסרטן מהמנלומה וקצת מלחיץ
קבעתי תור לרופא ורק בעוד חודש יש תור. מה ניתן להבחין ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודת חן חדשה שצצה בבטן . אשמח לבדיקה מהירה קצת מלחיץ - תגובה
ד``ר לי-און גלעד25/09/2016איכות התמונה אינה מאפשרת התייחסות ענינית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנקודת חן שגדלה בבטן התייחסת עניינית
אנונימי25/09/2016מה זאת אומרת התייחסות עניינית? צילמתי ברור. השאלה אם ניראה לא טוב.נקודת חן חומה קטנה עם נקודה טיפה שחורה באמצע לא מדממת או כואבת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנקודת חן שגדלה בבטן התייחסת עניינית - תגובה
ד``ר לי-און גלעד26/09/2016איכות הצילום טובה, הוא פשוט לא נותן מספיק אינפורמציה כדי שאוכל לחוות דיעה. גודל הנקודה קטן מדי, הצילום הוא באלכסון ולא בניצב לנקודה ובקיצור לא מאפשר התייחסות עניינית.
אם היה לי מה להגיד הייתי אומר ובכל מקרה, בדיקת רופא עור בעין ולא באינטרנט היא התשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודת חן שפצעתי נפלה וחזרהלימור21/09/2016
שלום,
לפני כחודשיים בטעות פצעתי נקודת חן קטנה (כ 1 מ"מ) על הבטן
היא הפכה לגלד ונפלה. נראה שבמקום לא נותר סימן לנקודה (שאלתי כאן בפורום מה לעשות)
אבל כחודש לאחר מכן היא חזרה
הראתי אותה לרופאת עור ואמרה שאין צורך לעשות דבר
האם זה נכון? או עצם העבודה שהיא חזרה מעיד על משהו?
אני מאוד בלחץ מזה שהיא חזרה והופיעה
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נק' חן שנפלה וחזרה
ד``ר לי-און גלעד29/10/2016נק' חן אינן נופלות סתם כך. ייתכן שמה שיש לך זה סרח עור, אנגיוקרטומה או נגע שפיר אחר. כמובן שבלי לראות אינני יכול לומר שום דבר משמעותי למעט להמליץ לך לסמוך על רופאת העור או לקבל חוו"ד נוספת מרופא עור אחר לא באינטרנט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הופעת כתם שחור באגודל ביד שמאלאלי20/09/2016
בס"ד,
שלום ד"ר,
רצ"ב צילום הכתם, האם מצריך בדיקה?
1. הופיע אצלי לפני כחודש ימים
2. לא זכור לי שקיבלתי מכה באזור
אודה חוות דעתך
בתודה מראש ובשורות טובות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הופעת כתם שחור באגודל ביד שמאל - תגובה
ד``ר לי-און גלעד22/09/2016כל נגע חדש מצדיק בדיקה. התמונה אינה תורמת לאבחנה למרות שבסבירות הכי גבוהה מדובר בשטף דם אבל אפשר יהיה לענות חד משמעית רק בבדיקה יותר טובה של הציפורן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתם שחור חשוד בבוהןליאורה19/09/2016
היי, יש לי כתם חום שחור מתחת לציפורן מה זה יכול להיות ???
בציפורן עצמה יש לי פטריה, כנראה, כי הציפורן מתפוררת וצהובה ועבה.
מצרפת תמונה , ממתינה להתייחסות
תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם שחור חשוד בבוהן - תגובה
ד``ר לי-און גלעד22/09/2016אין אפשרות לתת תשובה עניינית לאור העובדה שהתמונה, למרות שטובה אינה מראה את הציפורן בפירוט מספיק. ייתכן שהכל זה הפטריה. הפתרון הוא להגיע לבדיקת רופא ולא לפרסם תמונה בפורום...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודה שקופה על עור הפניםגלית19/09/2016
שלום ,
איך אפשר להסיר נקודות שקופות שנראות כמו טיפה מהפנים ?
מהי הדרך המקובלת ?
איך קוראים לנקודות האלה ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודה שקופה על עור הפנים - תגובה
ד``ר לי-און גלעד22/09/2016לא ברור לי לאיזה נקודות את מכוונת. נסי להעלות תמונה טובה ואשתדל להתייחס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודת חן בכף רגל - אשמח לחוות דעתדן18/09/2016
שלום
מצרף שתי תמונות של נקודת חן בכף רגל.
אשמח לשמוע חוות דעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמונה נוספת
דן18/09/2016תמונה נוספת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחבושת אטומה למים לאחר הסרת שומהחן04/09/2016
האם לאחר הסרת שומה מהעור (בגב), הכירורג חובש את המקום בתחבושת אטומה למים (כדי להתקלח)?
מה עושים כאשר הנגע שצריך להסיר נמצא באזור שמועד להזדהם בנקל כמו עכוז?
לאחר כמה זמן אפשר להסיר תחבושת ולאחר כמה זמן את התפרים?
האם צריך תחבושת להחליף תחבושת?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחבושת אטומה למים לאחר הסרת שומה - תגובה
ד``ר לי-און גלעד12/09/2016הגישה לטיפול בפצעים אחרי ניתוח שונה מרופא לרופא וקשורה בניסיון, חינוך, ורקע מדעי שונה. התשובה היא על בסיס הגישה שלי ואינה בהכרח זו של רופא מנתח אחר.
בעיקרון עדיף שהמקום לא יהיה חבוש בתחבושת אטומה העלולה לגרום להתרבות חיידקים וזיהום. אם רוצים להתקלח אפשר לשים את התחבושת האטומה לפני המקלחת ולהסיר לאחר מכן. לחילופין אפשר מקלחת ספוג בלי להרטיב את המקום או מקלחת צרפתית...;-))
כן כדאי לכסות את הפצע עם תחבושת ומשחה שומנית (אנטיביוטית או לא) והחל מאחרי 3 ימים מהניתוח להחליף פעמיים ביום עם רחצה במיים וסבון עד הוצאת התפרים.
הוצאת התפרים צריכה להיות בד"כ בין שבוע ועד 10 ימים לאחר הניתוח אלא אם מדובר באזורים מיוחדים עם מתח גדול במיוחד שאז אפשר להשאיר את התפרים עוד מספר ימים..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה משיגים תחבושת אטומה למים?
חן15/09/2016בבית מרקחת של קופת חולים וגם בחנויות הפארם אמרו לי שאין להם תחבושת אטומה למים אלא רק פלסטר, הבעיה שניסיתי פלסטר כזה מבלי שעשיתי ניתוח וזה לא אטום למים למרות שכתוב על האריזה שכן. אם כך היכן בכל זאת משיגים תחבושת אטומה למים?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה משיגים תחבושת אטומה למים? - תגובה
ד``ר לי-און גלעד15/09/2016הפלסטר נקרא TEGADERM.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר לי-און גלעד תודה רבה ושנה טובה
חן16/09/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת שומה ללא הסרתהנועה04/09/2016
האם יש מכשיר שדרכו ניתן לראות את הנקודה על העור כלפי פנים באותה מידה שרואים במיקרוסקופ לאחר הוצאת הנגע בפעולה כירורגית?
אודה לך אם תתני תשובה בהקשר גם אם ישנו מכשיר שהבדיקה באמצעותו לא כלולה בסל הבריאות או לא מקובלת אבל היא קיימת.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת שומה ללא הסרתה - תגובה
ד``ר לי-און גלעד12/09/2016אין אף מכשיר שהרזולוציה שלו היא כמו בדיקת רקמה במיקרוסקופ. דרמטוסקופ נותן הרבה אינפורמציה אבל הרבה פחות מבדיקה במיקרוסקופ. יש מכשיר שמבצע בדיקה באמצעות לייזר - נקרא מיקרוסקופ קונפוקאלי - נותן רזולוציה דומה. קיים בארץ בהדסה, בתה"ש ובבילינסון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פלולה שיש לי ער הארבע ראשי.. צריך תשובהה דחוףJames02/09/2016
ישלי פלולה על העור האם היא מסוכנת תשובה צריך דחוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פלולה שיש לי ער הארבע ראשי.. צריך תשובהה דחוף - תגובה
ד``ר לי-און גלעד12/09/2016איכות התמונה לא מאפשרת התייחסות עיניינית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי שומה בכף הרגל ומלנומהלי26/08/2016
האם נקודות חן/ שומות בכך הרגל הן נדירות?
האם הסיכון לפתח מלנומה בכף הרגל גבוה יותר מכל איזור אחר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי שומה בכף הרגל ומלנומה - תגובה
ד``ר לי-און גלעד28/08/2016שומת בעור כפות הידיים והרגליים הן אכן נדירות יותר מאשר בשאר אזורי הגוף. יחסית לשכיחותן הנמוכה הסיכון שנגע פידמנטרי המופעי בהם הוא לא שפיר גבוה יותר במעט משומות המופיעות במקומות רגילים. עדיין רוב מכריע של נקודות בכפות הידיים והרגליים הן שפירות ואינן מצריכות טיפול אך כבכל נק' חן המופיעה כנק' חדשה, בעלת מראה חריג או שינוי במראה/מבנה הנקודה - חשוב שרופא עור יוכל לבדוק ולהביע דעתו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על המענה
לי28/08/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת שומות חשודותמיכאל25/08/2016
שלום רב
ברצוני לקבל חוות דעת אודות השומות המסומנות
תודה רבה
מיכאל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת שומות חשודות - תגובה
ד``ר לי-און גלעד28/08/2016איכות התמונה לא מאפשרת לתת איזשהי תגובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת נקודות חן, מאות מהן, שטוחות ובולטות כאחדאפי25/08/2016
היי,
יש לי הרבה מאוד נקודות חן. הן נמצאות בכל מקום כאשר הריכוז הגבוה ביו,ר נמצא בגב, אך ישנם הרבה נקודות גם על הפנים, כתפיים, חזה, בטן ובעצם בכל מקום.
השאלה שלי היא, האם יש טיפול שיכול לעזור לי להסיר כמה שיותר מהנקודות הללו, עם כמה שפחות צלקות ופיגמנטציה בעור, כדי שיהיה יותר יפה ואסתטי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת נקודות חן, מאות מהן, שטוחות ובולטות כאחד - תגובה
ד``ר לי-און גלעד28/08/2016במצב כמו שאתה מתאר, המטרה צריכה להיות לנסות לזהות שומות חריגות/חשודות ולהסיר אותן, והסרה למטרות אסתטיות היא חסרת סיכוי וערך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)