פורום טנטרה, מיניות - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    ראובן
    12/10/2008

שלום רב, אני בן 37, התחתנתי לפני 5 שנים. הקשר שלנו טוב ונעים, אבל כל הזמן אני בתחושת החמצה, תחושה שאני רוצה יותר - יותר אהבה, אישה יותר יפה, סקס יותר טוב. כל החיים היתה לי את הבעיה הזו שאני רוצה יותר ולא מסתפק, אבל כעת אני שוקל להתגרש בגלל זה, למרות שהנישואים שלנו טובים בסך הכל. אחד הדברים שהכי מפריעים לי זה שהסקס שלנו שגרתי, לא מרגש ולא מעניין. כמו כן, אישתי העלתה משקל רב מאז שהיכרתי אותה לפני 8 שנים. מה אתם ממליצים לי לעשות כדי לשפר את הסקס? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• סימפטום הרוצה יותר.

רמי בוכניק
    13/10/2008

כשאנחנו תמיד רוצים יותר - יותר יפה יותר סקסית יותר מרגש וכו וכו מרמז על המשפט "הדשא של השכן תמיד יותר ירוק."
    התבונן בעצמך לפני שתמשיך לקרוא עד הסוף ותענה לעצמך האם הרצון ליותר -יותר יפה יותר סקסי יותרמרגש וכו וכו תמיד היה קיים בך? גם בעבר ובעבר הרחוק ?
    אם כן מה שעליך לעשות כדי לשפר ולהיות יותר מאושר זה פשוט לאהוב אתעצמל יותר , הרבה יותר.
    אני אומר שזה פשוט - אולם זה משימה מאד קשה שדורשת המון משמעת עצמית,משמעת לא להיגרר לשלילי .
    כשאנחנו מרגישים לא ראויים לאהבה ,כשאנחנו לא מספיק אוהבים אתעצמנו ,כשאנחנו לא באמת מקבלים את עצמנו אנחנו מחפשים את החיזוקים בחוץ ,מחוץל עצמנו הכוונה - וכשאנחנו נמצאים במצב של חוסר אהבה עצמית אנחנו צריכים שמינימום מישהו בדרגה של "אלוהים " יאשר לנו את היותנו סקסים ,את היותנו שווים ,את היותנו ראויים לאהבה - כשאנחנו נמצאים במצב הזה כל בן זוג אפשרי לא יהיה מספיק טוב שכן תמיד יש יותר טוב יותר יפה ויותר סקסי וכו וכו.
    כשאנחנו אוהבים את עצמנו מקבלים את עצמנו אנחנו לא צריכים בן זוג בדרגת "אלוהים" שיקבל ויאהב אותנו שכן אנחנו מקבלים את עצמנו ואוהבים את עצמנו ומה שאנחנו מחפשים וצריכים זה פרטנר להפרייה הדדיתוהרמונית והפרייה כזאת מתבמעתעל ידי מישהו מולנו ולא על ידי פרטנר בדרגת "יופי" של אלוהים.

לכן מה שאני מציע לפני שרצים להאשים את הצד השני בזה שהוא השמין ,בזה שהוא לאסקסי וכו זה להתבונן פנימה לראות איך אתה עובד על קבלה ואהבה עצמית יותר ויותר ,לעיתים כדי לעשות את בצורה יעילה שווה לקחת אימון או טיפול ממוקד לנושא זה.
    לגבי שיפור המיניות ושיפור הסקס ככל שתתיחס לאשתך כאילו היא מלכה - וסקסיתתוחושנית היא תרגיש כךיותר ועל ידי כך תהיה יותר מודעתלגופה תקבל יותר את גופה ודווקא מהמקום הזה יהיה לה יותר חשוב לשמור ולטפח את הגוף שכן הטיפוח האמיתי בא ממקום של אהבהת הגוף שליולא ממקום של מלחמכ עם הגוף שלי.
    או אפילו להתקשר להתיעצות קלה .
    בהצלחה
    רמי בוכניק
    מאמן אישי ומנחה טנטרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    שרית
    05/10/2008

היי, האם לדעתכם זה נכון שגלולות פוגעות בחשק המיני? אם כן, כמה זמן לוקח לו לחזור בחזרה למה שהוא היה לפני זה? במקרה שלי לקחתי גלולות כמה שנים טובות ואני מרגישה שמשהו "הלך לאיבוד"..... תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• גלולות

רמי בוכניק
    06/10/2008

יש מגוון סוגי גלולות
    ומן הסתם גלולות גורמות שינויים הורמונליים.
    שווה לך להיוועץ עם הגניקולוג \גניקולוגית שלך.
    אולי יתנו לך גלולות מסוג אחר.

רמי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריך עזרה נואשות בבקשה
    אלי
    26/09/2008

איך מלבישים טבעת ? והאם כשהאיבר עומד או לא ? ואיפה בערך?

לקביעת תור
    סגירה
    צריך עזרה נואשות בבקשה

הוספת תגובה

• צעצוע מין

לימור בנדל
    02/10/2008

אם כוונתך לטבעת השהייה - אז שמים אותה בזמן זיקפה מלאה על איבר המין הגברי עד הסוף. איפה שמסתיים האיבר ומתחילות הביצים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לימור - כיף לשמוע אותך אומרת...

רוני
    05/10/2008

מתחילות הביצים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פסטיבל אור ואהבה
    שואלת
    22/09/2008

רמי, אתה יכול לספר קצת על הפסטיבל הזה? האם אתה ממליץ?

לקביעת תור
    סגירה
    פסטיבל אור ואהבה

הוספת תגובה

• פסטיבל אור ואהבה - אני ממליץ

רמי בוכניק
    28/09/2008

פסטיבל אור ואהבה הוא פסטיבל קטן יחסית
    שמאופיין בחתך גילאים יותר בוגר יחסית להפקות כמו בראשית ובומבמלה.
    יש בו סדנאות מסוגים שונים
    כגון סדנאות טנטרה או מדיטיישן בהנחייתי ועוד.
    כמו כן יש סדנאות בנושאים נוספים.
    אני מאד אוהב את הפסטיבל הזה את האינטימיות שבו את הקשר היותר אישי שנוצר בין אנשים
    וגם בין המרצים למשתתפים.

אני ממליץ

רמי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואיך היית עונה עכשיו?

שואלת
    20/10/2008

אני הייתי וברחתי אחרי שראיתי את גודל הפשלה ... נראה לי שנמשיך להצמד לסגול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

רמי בוכניק
    20/10/2008

ראשית כדי להבהיר
    אין לי רווח ישיר או עקיף מהפסטיבל.

לגבי הארגון בפסטיבל היו המון בעיות בהפקה הזו
    והוא היה פוזר מאד ולא מאורגן נכון וזאת בשל איזה מבנה שלא היה מוכן בזמן שבו היה אמור להיות הכל מרוכז אנרגטית ופיסית עם מתחם טיפולים במדשאה ליד וכיו"ב.

לגבי תשובתי עדיין מה שאמרתי התממש בפסטיבל :
    פסטיבל קטן אינטימי ולא המוני בו לכל מרצה יש זמן איכות אמיתי להקדיש לאנשים באים ושואלים
    [מכיוון שבכל סדנא יש כ 20- משתתפים ולא 100 משתתפים ויותר]
    מרצים לפי מיטב הערכתי טובים מאד [על עצמי איני יכול לדבר אך אציג לדוגמא את תמי גולדשטיין
    שהיתה אחת המובילות בתוכנית הכוח בטלויזיה ]
    [אני אישית הנחיתי גם בפסטיבל בהפקה הזאת גם בסגול גם בבראשית ובבומבמלה]
    וכך אני מוצג גם באתר הפסטיבל .

מי שהשתתף בסדנאות אצלי מאד נהנה ועובדה לכך היתה הראיה שהוא בא לסדנאות הנוספות שעשיתי באותו ארוע וכמו כן ביקש להתעדכן בארועים שאני עושה [בארוע הנחיתי מסלול של מספר סדנאות]

לסיכום רמת הסדנאות היתה טובה ,המרצים היו טובים וזמינים יחד עם זה היו בעיות ארגוניות
    ולוגיסטיות יהיו הסיבות אשר יהיו [כקרוב להפקה אני מכיר אותם אך מכיוון שאינני המפיק איני יכול לדבר בשמו]

לגבי פסטיבל סגול - פסטיבל סגול הוא פסטיבל מצוין איכותי אבל ממש לא אינטימי [הרבה מאד אנשים]

תהנו בסגול
    הרבה אור ואהבה
    רמי

היתה באמת בעיה ארגונית ,אני אישית קשור לסדנאות שאני העברתי
    ואם נוצרו בעיות ארגונית זה משהו שההפקה צריכה ללמוד ממנו ולהשתפר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות תפקוד
    ט.
    21/09/2008

שלום למומחים. אני בת 28 יש לי בעיה שהרבה נשים ודאי מכירות - אני ממש מתקשה להגיע לאורגזמה. אין לי בן זוג קבוע וכל כניסה למיטה עם גבר חדש זה אכזבה כמעט מובטחת. לי ולו. האם טנטרה עשויה לסייע לי? ואם כן, אז איך? יש חומר ברשת שמומלץ לי לקרוא? תודה

לקביעת תור
    סגירה
    בעיות תפקוד

הוספת תגובה

• אהבה עצמית ושחרור ה mind

לימור בנדל
    23/09/2008

ט. יקרה ,
    ראשית אציין , כי עצם הגדרת החוויה שאת עוברת כ " בעיה בתפקוד " כבר שמה מחסום. אני ממליצה לשחרר מחסום זה ולראות את עצמך בדרך = במסע לעבר האורגזמה . זו איננה בעיה בכלל .

טנטרה הינה מקום של קבלת העצמי כשלם.

אכן טנטרה יכולה לעזור לך בתהליך .
    בטנטרה אני , כאישה, לומדת לחיות עם עצמי , עם ההחלטות שלי ובעיקר עם גופי , ללא מע' יחסים של אהבה / שנאה של הגוף ( בלי זבוב קטן שכל הזמן מקטין את הערך העצמי ). בעבר נהגתי לחשוב " מה הוא חושב על הגוף שלי?" / " הבטן שלי נשפכת לצד בתנוחה הזו" ולהתנהג בצורה סגורה ועצורה במעשה אהבה. כאשר תרגלתי בתרגילים שונים בטנטרה מודעות עצמית: השלמה כנה וקבלת העצמי כמות שאני , יכולתי לחוות את חווית מעשה האהבה עם בן זוגי ממקום פתוח , אוהב ומעצים. או.. אז את מתחברת לגוף , לחוויה המינית , ללא מחסומים ומעצורים. חווית עולם האורגזמות נפתחת בפניך במלואה כאשר את פתוחה , מקבלת וזורמת עם חווית מעשה האהבה עם עצמך ואח"כ עם בן זוגך.

אישה היא מעיין רגשות. כאשר היא חווה בעבודה / בלימודים / ילדים / סיטואציה כלשהי חוויה לא נעימה, היא אוספת בתוכה אנרגיה ירודה , היא יכולה במעשה האהבה לחסום בשל כך את האורגזמה . רגע האורגזמה הוא רגע של חוסר שליטה , של שחרור - אף אחד לא חושב על חשבון החשמל בזמן אורגזמה . הmind ( שכל ) משוחרר לגמרה מחשיבה . יש נשים , לצערי , שכל כך נמצאות בשליטה עד שיעצרו את עצמן רגע לפני האורגזמה כי הן לא נותנות לעצמן חופש וחייבות להשאר בשליטה. עם העבודה על ה mind , אנו לומדות לשחרר את השליטה .

בטנטרה שני בני הזוג ( או אחד מהם ) לומדים לחיות את הרגע, את הכאן ועכשיו . בתרגילים שונים של מגע , של התבוננות בעיינים , של נשימות הם מביאים את עצמם למקום מעצים. התנתקות מהחיצוני , ללא מחשבות , ללא מעצורים של הmind כמו הרצון להגיע לאורגזמה = מטרה. אז האנרגיה המינית שעוברת ביינהם היא מעצימה והופכת את החוויה למקום של עונג צרוף. למקום מאפשר.

אגב יקירה , התחלת הדרך הינה אוננות . אוננות נשית מומלצת ומבורכת.
    אני מזמינה אותך לפנות לך זמן איכות עם עצמך . להכנס לאמבט מלחים מרגיע , לסגור נייד ולהתנתק מהכל. שימי מוזיקה מרגיעה ועצמי עיניים. שלחי את עצמך בדמיון למקום רגוע שאת אוהבת : לטבע , לים , למדבר .. צרי לך במוח מרחב נוח ומרגיע . שלחי יד עם סבון וסבני את כל גופך . לאט , לאט התחברי למיניות שלך ע"י שטיפה ועיסוי של הדגדגן. אני ממליצה לא לחוות זאת יחד עם בן זוג , אלא לאפשר לעצמך את המקום הזה לבד . עם עצמך בלבד . אחרי שתאתרי את האזור שמביא אותך לריגוש מיני תוכלי להמשיך לעסות אותו בהתאם למה שאת אוהבת . משם הדרך לחווית האורגזמה תלויה רק בך .. תני לעצמך שחרור , בראש , בגוף , תהיי ממקום משחרר ולא עצור . אף אחד לא מסתכל עליך , את עם עצמך . אף אחד לא מעביר עליך ביקורת . תני לגוף שלך להיות חופשי ומשוחרר לחוות את כל ריגוש במלואו , בכל צורה שהגוף רוצה . שחררי קולות , תני לגוף לנוע בצורה חופשית לכל כיוון שירצה . אל תעבירי ביקורת על עצמך , תאהבי את עצמך ..

אורגזמה נעימה .. לימור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פעם ראשונה שניתקלתי באתר הזה
    ,rnus
    17/09/2008

שלום לכם. זו פעם ראשונה שניתקלתי באתר הזה ובמושגים שהוא מיתעסק בהם,ומה שמשך בעיקר את תשומת ליבי זה שהבנתי שיש לכם שיטה להשהית שפיכה,ואני מענין לדעת אם זה גם יכול לעזור לאחד כמוני שסובל מבעיה של שפיכה מוקדמת.

הוספת תגובה

• לכל בעלי השפיכה המוקדמת..

לימור בנדל
    17/09/2008

איזה כייף שהגעת אלינו וראית את הפורום שלנו - ברוכים הבאים !

אענה לך משני פנים : מיניות ומיניות טנטרית.
    טנטרה עוזרת לנו להגיעה לחוויה מינית ממקום של מודעות ולכן אני ממליצה על טכניקות טנטריות ראשית כל. ישנה טכניקה טנטרית מצוינת המאפשרת לגבר ללמוד לשלוט בשפיכה שלו. את הטכניקה ניתן ללמוד ולחוות ביחד עם דקה / דקיני – מורה למיניות טנטרית. לא ניתן כל כך להסביר במילים , אך אשתדל כמה שיותר. הטכניקה כוללת נשימה מודעת – ז"א להיות בתוך החוויה עם בת הזוג אבל ממקום מודע. ניתן ללמוד כיצד להגיע למודעות רגע לפני השפיכה ואז להשהות אותה באמצעות תרגול נשימתי מודע. ( כן אני יודעת שאני לא ממש מובנת, אבל כמו שציינתי זו חוויה וקשה להעלות אותה במילים ).

כמו כן ניתן לעבור תהליך מודעות אישית בטנטרה , המאפשר לנו להבין ממה נובעת השפיכה המוקדמת. ברגע שנאתר את המקום – נהיה מודעים אליו וכשהוא יופיע נוכל לחוות אותו בכאן ועכשיו , ברגע ולהיות יחד ממקום מודע ומעצים וע"י כך להשהות את השפיכה.

בנוסף גבר יכול לעבוד על שרירי הסקס שלו. מהם שרירי הסקס של הגבר?
    כאשר גבר מטיל את מימיו הוא יכול להפסיק את השתן ולשחרר, להפסיק ולשחרר וחוזר חלילה. גבר יכול לבחור שתן מסוים ( פעם 1 ביום מספיקה ע"מ לא ליצור בעיות אורולוגיות חלילה ! ) בזמן קבוע של היום ולתרגל עצירה ושחרור של השתן. אלה הם שרירי הסקס שלו. אחרי שהתאמן על רטוב במשך שבוע – עד שבועיים (מקסימום !) ניתן לעבוד כך מידיי יום כ20 פעם גם על יבש ע"י כיווץ השרירים גם ברקטום וגם באיבר המין. כך הגבר יוכל לשלוט בשפיכה שלו בעת חדירה. לכשיגיע קרוב לשפיכה יוכל לכווץ את שרירי הסקס, תהליך שיגרום להשהיית השפיכה ומקום של מודעות.

תשובה מפן אחר של מיניות הינה "טבעת השהייה" – זו טבעת אותה ניתן לקנות בחנויות לצעצועי סקס. את הטבעת מלבישים על הגבר עד סוף איבר המין שלו. לחץ שנגרם ע"י הטבעת בבסיס איבר המין יגרום מלכותית להשהייה של השפיכה. כמו כן, ניתן לבקש מהגבר לאונן ולהגיע לכדי שפיכה בפעם הראשונה לבד, לפני המפגש המיני ביינכם. שכן, ידוע כי בפעמים הבאות יוכל " להחזיק מעמד" יותר זמן. כמובן שאני ממליצה על טיבעיות ומיניות מודעת, אך לא אחסוך מידע מכם...

יחד עם זאת גבר שנמצא בסטוץ / בתחילת קשר במע' יחסים חדשה מתרגש הרבה יותר ולכן השפיכה בעת חדירה תהיה מהירה יותר בשל מצבו הנפשי. יש גברים שיהיו להם בעיות זיקפה, שבכלל לא קיימות, בגלל התרגשות מפעמים ראשונות עם בת זוג חדשה. עם הזמן במע' זוגית ארוכת תווח והכרת הגוף הכל מסתדר.. כאן נדרשת סבלנות מבת הזוג . אציין נשים שמגזימות אף יותר ואומרות לו בקול רם ממקום של שיפוטיות/ביקורת " אוף אתה גומר ממש מהר! לא הצלחתי לגמור בכלל.. " משפטים כאלו ואחרים בכלל יביאו אסון על המיניות שלכם והבעיה תמשיך להיות ותיווצרנה גם בעיות חדשות. אישה חכמה , אוהבת וסובלנית יכולה לעזור לבן זוגה.

השכל להיות עם בת זוג סובלנית ומכילה ..

איחולי שפיכה מאוחרת.. לימור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה למומחה
    אורטל
    16/09/2008

שלום לך, אים מקיימים יחסים עים קונדום, והוא לא כלכך חדש. זה מסוכן מבחינת הריון? תודה

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה למומחה

הוספת תגובה

• שימוש בקונדום

לימור בנדל
    17/09/2008

אורטל יקרה ,

מה ז"א " והוא לא כ"כ חדש " ..?
    לכל קונדום כתוב על העטיפה בצורה ברורה מאוד התוקף .
    עם התפוגגות תוקף הקונדום - אין להשתמש בו יותר מכיוון שהחומר הפעיל בקוטל הזרע שעל הקונדום לא פעיל יותר ועובר פרוק וכן יש בלאי של החומר ממנו עשוי הקונדום.

אכן יש סכנת כניסה להריון בשימוש בקונדום שפג תוקפו הודות לכך שאיננו מגן עליך כמו שאמור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הריון
    לינוי
    09/09/2008

שלום רב,
    קיימתי יחסים עם קונדום והגבר גמר בחוץ. אח"כ הוא נגע באיבר מינו ואז באיבר מיני. האים זה מסוכן מבחינת הריון? תודה

לקביעת תור
    סגירה
    הריון

הוספת תגובה

• תגובה

רמי בוכניק
    11/09/2008

הסיכוי מאד נמוך
    אך יכולה לפתור את הספק בעזרת ערכה ביתית לבדיקתהריון שקונים ברשתות השיווק או בבית מרקחת .

רמי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כניסה להריון

לימור בנדל
    12/09/2008

הסיכוי קטן מאוד.
    השאלה היא האם הוא נגע בזרעו לאחר שגמר בחוץ ? האם כשנגע באיבר מינו היה על איבר המין זרע ? ואם כן האם החדיר את אצבעותיו לתוך הנרתיק ..?

מתאורך הסיכוי קטן מאוד מכיוון שהיה שימוש בקונדום וכשגמר בחוץ זרע לא בא במגע עם הנרתיק. באם אונן לעצמו לאחרי זה ואז אונן לך = מגע חיצוני בלבד אז אין סיכוי כניסה להריון.

שימי לב לזמן קבלת המחזור בצורה סדירה , באם לא קיבלת - כמו שציין עמיתי , לכי לבדוק עם ערכת בדיקה ביתית שניתן לרכוש בסופר פארם.

אם עולה חשש אמיתי בפעם הבאה - ממליצה בחום על פרוסטינור ב48 השעות הבאות לאחר המגע המיני או יותר נכון ממליצה לא להגיע בכלל לסיטואציה כזו ולקחת אחריות מלאה על עצמך ועל התנהלותיך - אם הוא שולח את ידו אל עבר איבר מינך אחרי שנגע בשלו כאשר יש זרע עליו , את יכולה לאמר לא !!!!

לא, אחד קטן יעזור לך לעומת התלבטויות אין ספור וקושי נפשי גדול בעת כניסה להריון חלילה !!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יחסי זוגיות וסקס
    אבישי81
    07/09/2008

שלום לך אני נשוי 7 שנים ומאז שהבת שלי נולדה אנחנו לא שוכבים כל הזמן ממציאה לי סיבות מה אפשר לעשות?

לקביעת תור
    סגירה
    יחסי זוגיות וסקס

הוספת תגובה

• ליבידו - חשק מיני

לימור בנדל
    12/09/2008

שלום אבישי ,

ראשית אשמח לדעת באם היה חשק מיני לפני כן ? האם החשק המיני של אישתך גבוה ? ומה היה קיום היחסים לפני שהיא ילדה ?

בשנה הראשונה לאחר הלידה החשק המיני נמוך מאוד . זוהי שנת מעבר והסתגלות - האישה חווה את האמהות שלה ופחות מחוברת לגופה ולמיניות שלה . ההורמונים המיניים בגופה לא גבוהים והיא פחות מינית ובעלת חשק מיני יותר נמוך . זו תופעה ידוע . יש להמתין בסבלנות וליצור אינטימיות - מגע לא ממקום של ייצר מיני . ממקום של ליטופים , חיבוקים - בעצם לתת לה חום ומגע . שהיא תדע שאתה שם . שאתה אוהב אותה ולא מעוניין בה רק כאובייקט מיני .

אבל באם עברה יותר משנה יש לשם לב , האם אישתך התחברה שוב לעצמה , לגופה ולמיניות שלה ? האם היא אוהבת את עצמה ? - יש נשים שלאחר הריון ולידה חובות ריחוק רב מגופן שהשתנה במהלך ההריון ומתחילות פחות לאהוב את עצמן ..

"כל הזמן ממציאה לי סיבות " - למה ? שאלת אותה ? שוחחתם בנושא?
    האם היא לא מסופקת ? האם אתה מעניק לה מגע במיניות כמו שהיא אוהבת לקבל ? האם אתה דואג לה במיניות ולא רק לך - להביא רק את עצמך לסיפוק בלי בכלל לדאוג לה .
    אישה שהיתה מינית בעבר ועברה שינוי - יש לראות מה שם השתנה . האם אישתך מעוניינת בכלל שיהיה שינוי בחשק המיני שלה או שזה בא רק ממך ?? האם גם לה לא טוב עם המצב ?

אשמח לשמוע ממך ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מין אנאלי
    דודו
    03/09/2008

לא הבנתי אם אפשר לגמור בתוך פי הטבעת ללא קונדום ? והאם אפשר להשתמש בווזלין ? או בכל קרם על בסיס מים כפי שהסברת .

לקביעת תור
    סגירה
    מין אנאלי

הוספת תגובה

• מומלץ שלא..

לימור בנדל
    05/09/2008

ככל הנראה לא היתי בהירה מספיק .. אכתוב שוב.

אסור להשתמש בשמן תינוקות / וואזלין למין אנאלי !!!!
    זהו שמן על בסיס שמן שיכול לגרום לדלקות בפי הטבעת .

אסור לגמור בתוך פי הטבעת !!!
    זרע בחלחולת גורם לדלקות בתוך הרקטום ולפיסורה!!

ובמילים אחרות , באם אתה אוהב את בת זוגתך אני ממליצה לבצע מין אנאלי עם חומר סיכה על בסיס מים בלבד ולא לגמור בתוך פי הטבעת אלא להשתמש בקונדום ולגמור בתוכו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מין אנאלי - חומר סיכה

"כחול" כרמיאל
    05/09/2008

למין אנאלי מומלץ להשתמש בג'ל על בסיס סיליקון, כיוון שעל בסיס מים "נעלם" מהר וכאילו שלא השתמשנו בכלום.ג'ל על בסיס מים מיועד כתוספת סיכוך לוגינה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צודק !

לימור בנדל
    07/09/2008

אכן ג'ל על בסיס סיליקון הוא מעולה לחדירה אנאלית - אבל גם ג'ל על בסיס מים הוא מצוין. כל אחד מה שטוב לו ועושה לו נעים ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מין אנאלי
    דודו
    02/09/2008

שלום רציתי לדעת הכל על המין האנאלי לפני הפעם הראשונה שלי עם חברתי , מה שנינו צריכים לעשות לפני ?במה אפשר להעזר להפחתת כאב החדירה ? האם אפשר לגמור בתוך פי הטבעת של הישבן ולהכנס להריון ?

לקביעת תור
    סגירה
    מין אנאלי

הוספת תגובה

• כייף

ניר
    03/09/2008

שמים שמן תינוקות ניכנסים עד שכואב כייף לגמור בתוך פי הטבעת באנאלי כייף לך שהיא מסכימה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתכון לדלקות בפי הטבעת

לימור בנדל
    03/09/2008

אסור להשתמש בשמן תינוקות למין אנאלי !!!!
    זהו שמן על בסיס שמן שיכול לגרום לדלקות בפי הטבעת .

אסור לגמור בתוך פי הטבעת !!!
    זרע בחלחולת גורם לדלקות בתוך הרקטום ולפיסורה!!

ניר איש יקר ,
    עם קריאת כתיבתך יש רושם שמדובר בילד ולא בגבר " ניכנסים עד שכואב .. " ( סליחה על השפיטה המהירה ) . אני ממליצה לך בחום לקרוא את תשובתי וליישם אותה.
    ברור שאתה כותב " כייף לך שהיא מסכימה" , הרי מי תסכים בכלל לעשות מין אנאלי עם בחור שמתייחס אלייך בזלזול וב"אונס" כמו המשפט הקצרצר אותו טרחת לכתוב כתגובה .

תשאל את עצמך - מאיפה כל הכוחניות הזו שהבאת אל דפי הפורום ?
    למה לעשות אהבה עם בת זוג ו"לאנוס " אותה בכח לעשות מין אנאלי ?
    מה דעתך שבחורה " תשים שמן תינוקות על דילדו תכנס אליך לפי הטבעת שלך עד שכואב .." נשמע כייף ? נסה לשם עצמך במקום מושא האהבה שלך ( חברה / אישתך ) איך אתה היית מתנהג אם היתה חדירה ברוטלית כמו שאתה תארת - לפי הטבעת שלך ??

יש לברר גבולות וכבוד הדדי , לימור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מין אנאלי

לימור בנדל
    03/09/2008

עניתי תשובות שונות בנושא בדפים שונים בפורום אך ארכז הכל כאן לתשובה אחת כוללת ומקיפה :

ראשית אני ממליצה לבצע שטיפה של אזור פי הטבעת במים וסבון במקלחת ע"י החדרת אצבע, לפני כל מגע אנאלי שמתבצע ( יש אף שמבצעים חוקן ) . אזור זה הוא אזור לא נקי - יש חיידקים שנמצאים באזור זה שבאם יבואו במגע עם אזורים אחרים בגוף יגרמו לדלקת , מחלה וכו'.

קודם כל - האם חברה שלך מסכימה להנות יחד איתך במין אנאלי ? הגבר הוא האקטיבי ואינו חש בכאב החדירה האנאלית. אם כן אז בכייף אך אם לא אני ממליצה להמתין עד שתהיה מוכנה לכך נפשית .

לעיתים הדרך לאנאלי רצופה בכאבים הודות לאי רפיון השרירים בפי הטבעת ולחוסר סבלנות של בן הזוג החודר . אך יש דרך נפלאה לחוויה אנאלית באם עושים אותה בסבלנות ועם בן זוג אכפתי וקשוב.

יש תמיד להשתמש בחומרי סיכה על בסיס מים בלבד - ממליצה על KY ועל - ID . בתור התחלה רצוי לבצע מגע עם הלשון ( rimming ) או עם האצבע באזור פתח פי הטבעת , פעולה זו תגרום להרפיה של השרירים ברקטום , כך שבעת החדרת איבר המין החוויה הופכת לפחות כואבת..
    לאחר הליקוק או מגע עדין יש לשם את חומר הסיכה על האצבע ולהחדיר אותה בצורה מעגלית לתוך פי הטבעת. פעולה זו גורמת לתנועה פריסטלטית של השרירים בפי הטבעת ובכך האזור בעצם " יזמין " את איבר מינו של הגבר להכנס פנימה ללא כאב חד כמו באם הפעולה נעשת בחדירה חדה וכואבת בבת אחת.

כעת , משאיבר מינך יחדור לפי הטבעת החדירה תהיה פחות כואבת ואפילו מענגת מאוד לאישה שאיתך ואף תביא אותה לאורגזמה מדהימה. רצוי בתחילת החדירה לתת לאישה לקבוע את הקצב המתאים לה לחדירה כך שתתרגל לחדירה הרקטלית ( לא דבר טבעי ).

אסור בשום אופן לחדור לפי הטבעת ולבצע לאחריה מיד חדירה לנרתיק או מין אוראלי. יש לשטוף היטב את איבר המין לאחר חדירה רקטלית !!!

מומלץ תמיד להשתמש בקונדום - גם בגלל מחלות מין וכמובן , מחלת האיידס שעוברת בקלות במגע מיני מסוג זה וגם בגלל שאיבר מינו של הגבר יכול לבוא במגע עם החיידקים בתוך פי הטבעת של האישה והם יכולים לחדור אליו דרך החור שנמצא בראש איבר המין ולעשות שם דלקות לא נעימות.

לא ניתן להכנס להריון ממין אנאלי - ממליצה בחום לקרוא ספר " איך באים ילדים לעולם " ..

הנאה צרופה, מכבדת ואיטית.. לימור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    מירה
    31/08/2008

אני בת 20 ויש לי חבר בן 23. הוא מאוד מאוד אוהב אנאלי. אני למדתי להסתדר עם זה. רציתי לדעת מבחינה בריאותית נטו - האם מין אנאלי גורם לי נזק? תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• מין אנאלי אנו גורם נזק בריאותי

רמי בוכניק
    31/08/2008

שלום לך
    מין אנאלי אינו גורם נזק בריאותי
    כמובן שאם יש כאב או משהו יוצא דופן יש להתייחס לזה.
    מומלץלהשתשתמש בנוזל סיכה איכותי [לעניות דעתי עדיףעל בסיס מים] שניתן לרכוש בכלסופר פארם \ביתמרקחת וכיו"ב.
    ותהני מזה.

רמי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מין אנאלי ושמירה על היגיינה

לימור בנדל
    01/09/2008

מירה יקירה ,
    איזה כייף שאת פתוחה ומאפשרת לעצמך בגיל כ"כ צעיר לחוות מין אנאלי, אבל אני שואלת את עצמי משאלתך האם את נמצאת שם ממקום של הנאה או ממקום של ביטול עצמי " הוא מאוד מאוד אוהב אנאלי. אני למדתי להסתדר עם זה" .... יש לך למידה על עצמך בנושא הזה לטעמי.

ובנוגע לשאלתך , אז ככה , ראשית אני ממליצה לבצע שטיפה של אזור פי הטבעת במים וסבון במקלחת ע"י החדרת אצבע, לפני כל מגע אנאלי שמתבצע ( יש אף שמבצעים חוקן ) . אזור זה הוא אזור לא נקי - יש חיידקים שנמצאים באזור זה שבאם יבואו במגע עם אזורים אחרים בגוף יגרמו לדלקת , מחלה וכו'.

אסור בשום אופן לחדור לפי הטבעת ולבצע לאחריה מיד חדירה לנרתיק או מין אוראלי. יש לשטוף היטב את איבר המין לאחר חדירה רקטלית !!!

מומלץ תמיד להשתמש בקונדום - גם בגלל מחלות מין וכמובן , מחלת האיידס שעוברת בקלות במגע מיני מסוג זה וגם בגלל שאיבר מינו של הגבר יכול לבוא במגע עם החיידקים בתוך פי הטבעת שלך והם יכולים לחדור אליו דרך החור שנמצא בראש איבר המין ולעשות שם דלקות לא נעימות.

ובאם מדברים על בריאות , לא נשכח גם בריאות נפשית. אם את לא מוכנה לאנאלי מבחינה רגשית וסוג קיום יחסים זה נכפה עליך ואת לא נהנת ממנו יהיו לכך לא רק השלכות מידיות של כאב פיזי אלא גם השלכות רגשיות לאחר מכן..

בריאות, לימור..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לימור יקירה
    אוני
    26/08/2008

יש לי שאלה ותקבלי אותה לא בכעס זה באמת מסקרנות שלי כשאת מזמינה למפגש לגבר בין השאר את כותבת עיסוי טנטרי ובסוף את מציינת ללא מגע מיני. אז מדוע את כותבת את זה? לא מובן לי ההקשר. אם תוכלי להסביר ושוב זה לא מכוונה שלילית השאלה.

לקביעת תור
    סגירה
    לימור יקירה

הוספת תגובה

• עיסוי טנטרי - אינו עיסוי ארוטי !!!

לימור בנדל
    28/08/2008

שאלות אף פעם לא באות ממקום שלילי , תמיד ממקום של צמיחה ורצון להבין והן מבורכות !

אפתח ואומר שלא קיים שילוב המילים "עיסוי טנטרי" - כאשר אנו נמצאים במפגש טנטרי ניתן יהיה להשתמש באחד מהתרגילים בעיסוי הגוף. מה שהופך את העיסוי לטנטרי זו הכוונה של העיסוי מבחינת שני הצדדים.

עיסוי רגיל ומוכר יש לו מטרה - שחרור מתחים , הרפיה - ארוטי ( אורגזמה ), הקלה על מכאובי גוף, פינוק ועונג.. בעוד עיסוי ממקום טנטרי הוא חסר מטרה ( כמו הטנטרה עצמה ). בעיסוי בדרך הטנטרה המקבל אותו יכול להתחבר לעצמו , לבצע התמרה והעלאת האנרגיות המיניות בתוכו ולהרגיש את הגוף בכאן ועכשיו.

לכל דקה / דקיני טכניקת עיסוי שונה הנוחה לו ובאמצעותה הוא יכול לעזור למודרך לחוות את החיבור לגוף שלו בכאן ועכשיו. " העיסוי יכול להעשות עם או בלי ביגוד, עם שמן או בלעדיו, חזק או חלש,
    המגע יכול להיות אינטימי ומיני יותר או פחות, הכל לפי מה שמתאים לרגע ולגבולות של המעניק והמקבל/ת באותו רגע. " ( עיסוי טנטרי עיסוי ארוטי ומה שבינהם - ערן רוטשילד ).

מכיוון שרבות מהבחורות שעושות body מסאג' הכולל עיסוי איבר מינו של הגבר עד להרפיה משתמשות במילים " עיסוי טנטרי " בכדי לתת לעיסוי נופח "מכובד " אני דואגת לציין בברור שלא מדובר בעיסוי למטרות עונג מיני ואין מגע מיני באיבר המין .

מקווה שהבהרתי עצמי ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז לימור

עלמה
    29/08/2008

אז לא הבנתי למה את מתכוונת עיסוי טנטרי במכתב שפונה למי שרוצה לבוא אלייך למפגש-איך את מביאה את הגבר להעלאת האנרגיה המינית ואת לא נוגעת באיבר המין?.........

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העלאת האנרגיה המינית

לימור בנדל
    01/09/2008

אוני איש יקר ,

מתשובתך וכתיבתך אלי אני מבינה כי יש לך חשיבה מקובעת בראש שבכדי להעלות לגבר את האנרגיה המינית על אישה לגעת לו בצורה ישירה באיבר המין. ממקום יצרי זה , אני מזמינה אותך לשינוי חשיבה .

את האנרגיה המינית בטנטרה אנו לומדים להעלות בדרכים שונות ומגוונות , אם ע"י סידרת נשימות טנטריות , אם ע"י מודעות עצמית , עם ע"י טקסי חניכה אנרגתיים שונים באזורי האנרגיה המינית בגב ( נקראים נאדים ) ובצקרת המיניות שנמצאת בסקרום ( גב תחתון ) ועוד לחיצות עיסוי שונות ומגוונות בעיסוי הטנטרי עצמו באזורים שמעלים את האנרגיה המינית בגוף ולא נמצאים בכלל באיבר מינו של הגבר אלא לכל אורכו של הגוף מכף הרגל ועד ראש.

מזמינה לשינוי .. לימור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך -תשובה מקיפה.

עלמה
    02/09/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה קשה
    יונית
    24/08/2008

יש לי שאלה שמעניינת אותי ואני אשמח לתשובה. זה מספר גברים אמרו לי בזמן שירדו לי בעת קיום יחסי מין שאני "טעימה". כמובן שזה כיף לשמוע שיש לי טעם טוב שם למטה וששנינו נהנים מכך. עכשיו לשאלה. שמעתי שיש מספר מאכלים שאם הגבר אוכל אותם לפני קיום יחסי מין, זה גורם לזרע שלו לקבל טעם אחר, עדין יותר או מתקתק. האם ישנם מאכלים כאלו גם לנשים, מה שיכול להועיל או להעלות את רמת הטעם (או הריח) שם למטה אצל האישה? אודה לכם על תשובתכם שבת שלום ותודה רבה :)

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה קשה

הוספת תגובה

• מטעמי מיצי האהבה שלך

לימור בנדל
    03/09/2008

יונית יקירה ,
    לכל אחת טעם וריח שונה באיבר מינה.
    בנרתיק יש לנו פלורה טבעית של חיידקים. לעיתים פלורה זו מתערערת אם בגלל מחלה של הגוף , לחץ נפשי , תזונה לא מאוזנת והטעם הטיבעי והריח של הנרתיק משתנים. עם התפתחות של דלקת או פטריה נוצרות הפרשות וריחות פחות נעימים בגלל החומצות שנוצרות ומפרות את האיזון הטבעי של הנרתיק.

בשיחה עם בנות העוסקות ברפואה סינית נאמר לי כי תפוחים , תמרים ודבש יכולים להמתיק במעט את הטעם של מיצי האהבה שאת מפרישה מהנרתיק. אכילה קבועה על בסיס יום יומי ישנה את הטעם ממש במעט ולא בצורה חזקה .

אספר לך משהו יחד עם זאת , יש גברים שהטעם שלך יהיה להם נפלא וטעים אך יהיו גם גברים שהטעם שלך ממש לא יהיה לטעמם ! כי על טעם ועל ריח אין להתווכח .. כך ש-אל תתפלאי באם נאמר לך בצורה גורפת שאת " טעימה" שם למטה ופתאום תהיי עם בחור שטעמך אינו לטעמו ..

ייאמי.. לימור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היכרתי בחורה
    טל
    20/08/2008

שלום רב, היכרתי בחורה לפני כמה חודשים. אני נורא נורא אוהב את האופי שלה, אבל במיטה היא לא כל כך מושכת אותי. אני נורא רוצה להשאר להיות חבר שלה בגלל האופי הזה. האם הטנטרה יכולה לגרום לי להימשך אליה יותר, ואיך? תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    היכרתי בחורה

הוספת תגובה

• טנטרה ומשיכה

רמי בוכניק
    20/08/2008

הרבה פעמים אנחנו נמשכיםלבני זוג שנותנים לנו אישורים לאיך שאנו נראים ,לאיך שאנחנו מרגישים עם הגוף שלנו וכיו"ב.
    ייתכן מאד שסדנת טנטרה תתן לך עוד דרכים להכיר אתעצמך ולהעריך אתעצמך יותר ובכך יהיה לך יותר קל להימשך אליה.
    ככלל ככל שאנחנו יותר אוהבים אתעצמנו קל לנו להימשך ליותר אנשים.

בהצלחה
    רמי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה