מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם pep משבש תוצאות בדיקה?Co26/10/2017
אם אני עושה בדיקת HIV שלושה חודשים אחרי pep הכדורים יכולים לשבש את תוצאות הבדיקה או שזה לא משפיע ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכוי אפסי ש PEP ישפיע על תוצאות קומבו לאחר שלושה חודשים. בכל מקרה יש המלצה לבצע בדיקה נוספת חצי שנה אחרי סיום PEP
ד``ר רונן הולנד29/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בדלקת כרונית של הערמוניתשוב אני23/10/2017
אתה מטפל בדלקת כרונית של הערמונית
ראית מטופלים שלך שהחליטו וחזרו למצב תיקני ?
אשמח תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן.
ד``ר רונן הולנד23/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אפשר לעשות בדיקת קומבו 3 חודש אחרי טיפול מונע ?-23/10/2017
אחרי שסיימתי טיפול מונע קלטרה וקומבויר לפני קצת יותר מ3 חודשים אני מעוניין לבצע בדיקת קומבו . עברו קצת יותר משלושה חודשים ( 3 חודשים ושבועיים ליתר דיוק) האם זה זמן מספק ואמין די כדי לגשת לביצוע הבדיקה ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהחלט. אמינות מצויינת
ד``ר רונן הולנד23/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביצוע בדיקת קומבו בזמן טיפול לזיהוםליאן23/10/2017
לד"ר שלום
בהמשך לתשובתך על מועד בדיקת הקומבו שאני רוצה לעשות,רציתי לשאול האם העובדה שכרגע אני בטיפול של ג'ל זידובל לנרתיק לזיהום שיש לי,יכולה להפריע או לשבש את התוצאה של הבדיקה ואם כן כמה זמן עלי להמתין מסיום הטיפול עד לביצוע הבדיקה
תודה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין השפעה של הג'ל על בדיקת HIV קומבו
ד``ר רונן הולנד23/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הידבקות באיידס ממין אוראליאמיר23/10/2017
נערת ליויי ביצעה בי מין אוראלי לא מוגן, ירדה לי למשך רבע שעה יש לציין שהנוזל זרע שלי נגע ברוק שלה.
זה קרה לפני חודש וחצי והתחילו לי סימפטומים כמו שלשולים, כאב גרון שבו אני מרגיש גוש בגורגרת במשך 4 ימים.
עייפות וכל מיני
מה זה אומר ?
תודה בכל מקרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין חשש להדבקה ב HIV
ד``ר רונן הולנד23/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת קומבו אחרי pepמטופל22/10/2017
עשיתי בדיקת קומבו 4 וחצי חודשים אחרי סיום pep שיצאה שלילית . האם זה אמין ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמינות מצויינת
ד``ר רונן הולנד22/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מועד של בדיקת קומבוליאן22/10/2017
לד"ר שלום
יחסי המין הלא מוגנים היו לי ב 16.10 אני מאוד חוששת ולא שקטה, מתי מומלץ לי לבצע את בדיקת הקומבו לפני 7 השבועות שידוע לי שזה הזמן שנידרש אבל נראה כמו נצח,ואיזה בדיקות למחלות מין אחרות אני יכולה לעשות ואחרי כמה זמן מהמגע?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלושה שבועות אחרי המגע אפשר לבקש מרופא המשפחה בדיקת דם ל HIV (קומבו) ובדיקת שתן ל PCR STD
ד``ר רונן הולנד22/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת Pcr והתנקות מהנגיףבר22/10/2017
היי שלום ותודה מראש על תשובותיך
הבנתי ממה שקראתי באתר שאתה לא ממליץ על בדיקת pcr ושהיא מיותרת . אבל אם לא אבצע את הבדיקה לאחר הטיפול בלייזר(יש לי קונדילומות ) איך אדע אם אני נקייה מהנגיף?
אחרי כמה זמן בערך לכל היותר אפשר לחזור לתפקוד מלא וכמובן מוגן ביחסי מין ? ( אחרי צריבה של לייזר באיזור הפות פנימי וחיצוני ?)
אם אני בתולה וחבר שלי הוא הראשון שלי ( אני לא הראשונה שלו) 100% שנבדקתי ממנו?
אני די מבולבלת מכל מה שאני קוראת ולכן אשאל שוב בתקווה לקבל תשובה מספיק ברורה
Hpv זה נגיף / מחלת מין ? קנדילןמה היא מחלת מין לכל דבר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר HPV הוא נגיף שעובר ביחסי מין. קונדילומה היא יבלת ...
ד``ר רונן הולנד22/10/2017HPV הוא נגיף שעובר ביחסי מין. קונדילומה היא יבלת שמתפתחת לחלק קטן מהאנשים שנדבקו ב HPV. אין שום דרך אמיתית לדעת האם הוירוס חלק מגופך. אני יודע שיש רופא שרלטן שמבטיח כאלה הבטחות, אבל זה בניגוד להנחיות הרפואיות העולמיות. אחרי שעברת טיפול והפתע התרפא, אפשר לקיים יחסי מין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ניתן להידבק ככה?מיכל21/10/2017
קיימתי יחסים שבמהלכם הבחור גמר לי על החזה, אחרי כמה שניות ראיתי שהזרע הגיע עד לתחתונים והרטיב אותם, האם יש סיכוי להדבק כך באיידס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין חשש להבדבקה ב HIV
ד``ר רונן הולנד21/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת ערמונית ועוד שאלותחסוי 2118/10/2017
שלום דר רונן אני בן 21 וסובל חצי שנה מדלקת ערמונית כרונית
טופלתי במשך שבוע באופלודקס ללא הטבה
טופלתי חצי שנה בפרמיקסון ללא הטבה
דיקורים סינים לא עזרו
מאסג פרוסטטי לשיחרור נוזלים לא עזר
הרבה כספים נשפכו אבל אין טיפול !!
אני סובל מהפרעות בשתן
קושי להתחיל שריפה צריבה זרם לא תקין טפטוף ושארית שתן אני מכווץ את ריצפת האגן וככה נפתר מהשארית
בעיות שפיכה אין השפרצה בגמירה יוצא לאט ואני צריך ממש לסחוט את הפין כדי שכל הנוזל יצא החוצה או שהכל פשוט תקוע בפנים !!
דיקרות פתאומיות בריצפת באגן
תחושת צריבה ושריפה בערמונית בייחוד לאחר שפיכה או השתנה מה עושים ?
אני צעיר וזה הורס לי את החיים אין לי מצב רוח בכלל אני רוצה לחזור לעצמי
אשמח לתשובה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש מיגוון של טיפולים נוגדי דלקת, נוגדי כאבים ועוד כדי לשפר את מצבך. אל תתיאש, תקבע תור לרופא שעוסק בנושא של כאב כרוני של האגן.
ד``ר רונן הולנד22/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאג מאוד אחרי יחסים לא מוגניםמודאג18/10/2017
שלום רב. לפני כשבוע קיימתי יחסי מין לא מוגנים ( 20-30 דק) בסיומם אמרה לי הבחורה כי הרופא שלה כועס עליה שלא מקיימת יחסי מין מוגנים. ( לי אגב זו פעם ראשונה ) כיום, כשבוע אחרי יש לי תחושה של חולשה ( ללא חום) מזה מספר ימים.
אני יודע שעד שלא אערוך בדיקה לא ניתן לשלול אבל האם בתסמינים הנל יש אינדיקציה מדאיגה? מה המועד המוקדם ביותר בו אני יכול להיבדק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה
ד``ר מרגלית לורבר18/10/2017המועד המוקדם ביותר רלבנטי הוא 3שבועותנאחרי הארוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לגביהתסמינים?
מודאג19/10/2017האם התסימינים הראשוניים ( חום חולשה וכו ) יכולים להופיע כבר אחרי כשבוע ממועד ההדבקה? חלק גדול מהחשש שלי היא שאחרי שבוע התחילה אצלי חולשה כללית שנמשכה כמה ימים , אך בכל מיני פורומים קראתי כי צריכים לעבוטר לפחות שבועיים עד תחילת התסמינים ( וגם לא אצל כולם ). אני פשוט מנסה להפחית את מפלס החרדה עד לביצוע הבדיקה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעול והרגשה כללית לא טובה 5 חודשים אחרי חשיפהחן16/10/2017
עשיתי בדיקת קומבו 5 חודשים אחרי חשיפה לHIV והתוצאה יצאה שלילית.למרות זאת.... כבר 5 חודשים שיש לי שיעול קל ויבש ודקירות ליד העין לפעמים . האם יכול להיות שנדבקתי בכל זאת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדבקה אפשרית ??
ד``ר מרגלית לורבר18/10/2017בדיקה שלילית אחרי חמישה חודשים משמעותה שלא נדבקת
לך לרופא המשפחה לבירור השיעול
זה לא קשור ל HIV* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש להדבקה ממראה מסויםשי16/10/2017
שלום רב,
הייתי עם ביתי בקופות חולים והיה שם בן אדם נראה נרקומן שנטף ממנו דם. במהלך ההמתנה לתור ביתי שיחקה באותו אזור ושרטה את עצמה באף וירד גם בכמות גדולה יחסית לשריטה. כהסתכלתי בידה ראיתי דם כמובן. שאלתי היא כזאת: במידה והדם היה של אותו איש ( מה שסביר מאוד כי הילדה שיחקה בדיוק באותו מקום וגם נגעה באותו אזור שהיה גם ) יש מצב להדבקה בhiv? גם נגוע נכנס למחזור הדם שלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדוע דלגתם על השאלה שלי???
שי16/10/2017?????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמגע דם של נשא בעור בריא לא מדבק.
ד``ר מרגלית לורבר18/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל זה לא עור שלם
שי22/10/2017הייתה שריטה מדממת!! באף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים לאחר עגיל הליקסענבל15/10/2017
שלום רב
לפני שבועיים עשיתי עגיל הליקס למעלה בסחוס
אתמול הופיעה כמו גוש נפוח וכואב מאחורי האוזן הבנתי משיטוט באינטרנט שזו בלוטת לימפה( מעולם לא היה לי כזה דבר) וראיתי שבלוטות לימפה מקושרות עם איידס
האם יש ממה לחשוש? העגיל היה חדש וגם המחט חד פעמי אך הוא לא שם כפפות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין חשש להדבקה ב HIV
ד``ר רונן הולנד16/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם טיפול בPEP יכול לשבש תוצאות בדיקת קומבו ? אחת ולתמיד9514/10/2017
הרבה אנשים שואלים וחלק אומרים שטיפול בpep יכול להראות תשובה שלילית שגויה למרות שבכלל האדם נדבק .... האם זה נכון ? והאם חודש אחרי pep בוצעה בדיקה החומר של הכדורים עדיין יכול לשבש תוצאה או שבכלל אין לpep קשר לתוצאות הבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר סיום טיפול ב PEP יש לבצע בדיקת קומבו - 3 שבועות, 7 שבועות וחצי שנה לאחר סיום הטיפול
ד``ר רונן הולנד16/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה אבל השאלה שלי היתה אם הטיפול יכול לשבש את הבדיקה
116/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)