מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת HiV דרך מכבי -שבועיים מיום המגע - האם היא מהימנה?רונית04/09/2017
קיימתי יחסי מין לפני שבועיים בדיוק ללא קונדום . אני קצת מפחדת ורוצה לעשות בדיקת איידס במכבי. האם שבועיים זה מספיק זמן שהבדיקה תהיה מהימנה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדאי לחכות לפחות שלושה שבועות לפני בדיקה ראשונה כדי לקבל תוצאה באמינות גבוהה
ד``ר רונן הולנד04/09/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיום יחסים ללא הגנהרון03/09/2017
חברה שלי ואני יוצאים כבר שנה ושוכבים 8 חודשים ללא אמצעי הגנה-
ביצענו בדיקות למחלות מין בשתן (הכל יצא תקין)והיא ביצעה גם בדיקת דם לבדוק hiv הבדיקה יצאה תקינה. השאלה היא : אפ אנחנו שוכבים ללא אמצעי הגנה כבר 8 חודשים ורק עכשיו היא ביצעה את הבדיקה זה גם אומר לגבי שאין לי? כי מן הסתם היא לא נדבקה.. אשמח לקבל תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת HIV של חברה שלך לא מעידה על מצבך
ד``ר רונן הולנד04/09/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיום יחסים ללא הגנה
בהמשך לתשובתך04/09/2017קודם תודה רבה על תשובתך.. רציתי להבין מדוע הבדיקה שלה לא מעידה על שלי ? אנחנו שוכבים במשך 8 חודשים ללא אמצעי הגנה היא לא הייתה אמורה נניח אם יש לי לקבל את זה גם? בשורה התחתונה רציתי להבין אם אני צריך להיבדק או לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם תיתכן הדבקה בhiv במקרה שקרה לי?בן03/09/2017
במקרה שהיה לי אני הייתי הנמצץ והיו לי פצעונים שמדממים במקצת עקב גירוד על איבר המין, והבחור שמצץ- היו לו קצת דימומים בחלל הפה ...כשסיימנו ראינו את זה. אם הוא נשא לא מטופל, מה הסיכון שלי כנמצץ להידבק?
אדגיש כי לא עשינו כלום מלבד זה שהוא מצץ לי, כלומר לא חדירות ואני לא מצצתי לו.
אני לחוץ מאוד! מה הסיכוי שאדבק ממנו בhiv באופן הזה? תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיימתמין אוראלי כאשר היו לך פצעים מדממים על הפין ולמוצץ היה דימום מהפה ?
ד``ר רונן הולנד03/09/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דרכי הדבקה - שאלה חשובהאנונימי02/09/2017
במהלך טיול בתאילנד, עשיתי מסאז תאילנדי עם שמן, בבית עסק מקומי. רגיל לחלוטין. לא מיני. היה לי פצע פתוח בגודל של כבערך 2 -3 ס"מ כתוצאה מפריחה/פטרייה שגירדתי ולכן קצת דיממה והיו גם הפרשות מימיות נוזליות קצת. תוך כדי המסאז עם השמן עיסוי, הרגשתי את ידיה של המעסה חולפות מעל הפצע כמה פעמים. מה הסיכוי להדבקה? לא יודע מה עברה הרפואי. לא ראיתי את מצב היידים שלה ואם הן מדממות/מפרישות. אם שווה לחזור לארץ בשביל הטיפול המונע של ה72 שעות? האם בכלל יתנו לי? מה הסיכוי להדבקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין חשש להדבקה
ד``ר רונן הולנד03/09/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
אנונימי03/09/2017אפשר קצת הסבר מדוע אין חשש? כי אם היא אכן דיממה בלי שמתי לב, עדיין תגיד את זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה- יכול לענות בבקשה?
אנונימי04/09/2017חשוב לי שתענה על המשך שאלתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם לך היה פצע פתוח מדמם ולה היו פצעים פתוחים מדממים, יש חשד להדבקה. אתה חושש שזה הגיוני שהיא תעשה למישהו מסאג' כשיש לה פצעים פתוחים ומדממים ????
ד``ר רונן הולנד05/09/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא. אבל פצעים קטנים שלא בהכרח רואים?? מה סדר גודל הפצע שיכול לגרום להדבקה וכמה הוא צריך לדמם יל מנת שתיהיה כמות מסוכנת?
אנונימי05/09/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח שתענה לשאלתי האחרונה בנושא. זה חשוב
אנונימי06/09/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פחד מהדבקה באיידס וטיפול מונעתום02/09/2017
אני בתאילנד ושכבתי עם תאילנדית עם קונדום (לא זונה למיטב ידעתי), לאחר שגמרתי מתוך הרגל המשכתי עוד דקה או שניים שיצאתי ראיתי שהקונדום לא עלי ונתקע לה בפות כשרואים את הקונדום מבחוץ אבל רובו בפנים..האם אני יכול להדבק??..אני בלחץ כי מפה אני ממשיך לטיול במזרח והבנתי שיש טיפול מונע עד 72 שעות...האם עלי לחזור לארץ מיד ולקחת אותו?..מה הסיכוי שנדבקתי?..אני בלחץ וחייב לדעת מהר אם לקנות כרטיס לארץ כדי להתחיל טיפול פאפ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם היתה חדירה בלי שהקונדום עליך, יש חשש להדבקה. אפשר לקבל PEP גם בבתי חולים בתאילנד
ד``ר רונן הולנד03/09/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע פתוח בזמן מסאזאנונימי01/09/2017
במהלך מסאז תאילנדי עם שמן. רגיל לחלוטין. לא מיני. היה לי פצע פתוח בגודל של כבערך 2 -3 ס"מ כתוצאה מפריחה/פטרייה שגירדתי ולכן קצת דיממה. תוך כדי המסאז הרגשתי את ידיה של המעסה חולפות מעל הפצע כמה פעמים. מה הסיכוי להדבקה? לא יודע מה עברה הרפואי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא בדקתי את מצב הידיים שלה מבחינת פצעים
אנונימי01/09/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמסאז עצמו היה בתאילנד בעסק מקומי
אנונימי01/09/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע לדרך הדבקה אפשרית?בן31/08/2017
שלום! אשמח לדעת מהו המקרה הקיצוני ביותר שיכול להיות שעבורו עשוייה להתרחש הדבקה בhiv במין אוראלי לצד שלו מוצצים? (לדוגמה: אם יש לאדם שלו מוצצים פצעים מדממים בקטנה על איבר המין וגם לבחור שמוצץ יש דימום בפה, מהי רמת הסיכון לצד הנמצץ?) אודה מאוד לסדר בעניין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לקיים יחסים אוראליים כאשר יש לך פצעים מדממים על הפין ? אם למוצץ היה דימום פעיל בפה ולך פצעים מדממים על הפין, אז ברור שיש חשש להדבקה.
ד``ר רונן הולנד03/09/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
בן03/09/2017הפצעים שהיו לי על איבר המין לא דיממו באותו רגע, אבל שמתי לב שקיימים פצעים כי כמה שעות לפני...
באיזה מקרה אני עשוי (כנמצץ) להידבק אם הדימום של הבחור היה לא היה נראה לעין בהתחלה, אבל כשסיימנו הוא ירק דם...? האם הסיכוי להדבקה במקרה הזה הוא גבוה שמצריך טיפול מונע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השפרצה נשית, יש סיכוי להדבק?דניאל28/08/2017
שלום, רציתי לברר סוגיה,הייתי עם בחורה שהשפריצה על איבר מיני. האם יש סיכוי להדבקות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין חשש להדבקה ב HIV
ד``ר רונן הולנד29/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיום יחסים ללא קונדוםלחוצה28/08/2017
היי,
לפני כשלושה חודשים קיימתי יחסי מין עם בחור אותו אני לא מכירה במידה מספקת. במהלך קיום יחסי המין הבחנתי בכך שהקונדום קרוע ולכן הפסקנו את קיום היחסים מבלי שהוא יגמור.
הייתי אצל גניקולוג אשר בדק אותי ואמר כי הכל נראה תקין. הוא לקח משטח ונתן לי הפנייה לבדיקת שתן.
רציתי לדעת האם ניתן לראות האם נדבקתי במחלות מין במיוחד איידס דרך בדיקת שתן או שעליי לבצע בדיקת דם על מנת לקבל אבחנה.
אודה לכם על ההתייחסות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום. איבחון של הדבקה ב HIV היא רק דרך בדיקת דם ל- HIV. אי אפשר לאבחן דרך שאר הבדיקות שביצעת. כיוון שעברו שלושה חודשים, בדיקת הדם (כולל בדיקה מהירה) תהיה באמינות מצויינת.
ד``ר רונן הולנד29/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת קומבו בפריס אחרי כמעט 8 שבועותגל25/08/2017
אני נמצא כרגע בפריס והגעתי לבדיקת קומבו כמעט 8 שבועות אחרי מגע מיני בילתי מוגן .הבדיקה עלתה לי 300€ ושהגעתי שוב היום בשנית אחרי שעברו 3 חודשים בדיוק ואמרו לי שאין צורך כי ״התמונה מספיק ברורה ״ אחרי 8 שבועות ובצרפת הם הולכים לפי 8 שבועות . האם ניתן לסמוך עליהם ? אני קורא כאן שכתוב 3 חודשים ולעיתים גם 7 שבועות .יש אפשרות שהצרפתים שיקרו לי בנדון או שזה בגדול מספיק בסדר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לא מכיר את המעבדה בה ביצעת את הבדיקה, אבל אם זו בדיקת קומבו מקובלת (דור 4) אז התוצאה אחרי 8 שבועות היא באמינות מצויינת בהחלט
ד``ר רונן הולנד29/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשיבות לטיפול מונע ובדיקות לאחר PEPאדם23/08/2017
רציתי בבקשה לדעת את החשיבות לטיפול מונע אחרי חשיפה לא מוגנת קיבלתי באיכילוב לאחר יום טיפול מונע בקלטרה וקומבויר ל28 יום .5 שבועות אחרי שסיימתי את הכדורים אמרו לי להגיע לבדיקת קומבו שיצאה שלילית ואחרי חודשיים שוב בדיקה שגם יצאה שלילית. האם יש אפשרות שהpep שיבש את התוצאות? כי שהגעתי אחרי 3 חודשים אמרו לי שלא צריך כי 2 מספיק קובעות וגם כי קיבלתי pep אז אין לי מה לבוא פעם שלישית . מדוע יש להם כזה בטחון ?...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר PEP
ד``ר מרגלית לורבר23/08/2017טיפול אחרי חשיפה PEP ניתן כפי שקיבלת ל28 ימים אחרי יחסי מין לא מוגנים
הטיפול מונע את ההדבקה אם מתחילים אותו תוך 48 שעות ולוקחים בהקפדה 28 ימים. הטיפול לא משבש את הבדיקה אלא מונע הדבקה. שלושה חודשים לאחר גמר הטיפול לוקחים בדיקת דם ובדיקה שלילית משמעותה שלא היתה הדברה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל סירבו לבדוק אותי פעם שלישית . נבדקתי אחרי חודשיים
אדם23/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דם או זרע נגוע במזחרד23/08/2017
מבקש לקבל תשובות בנושא דם או זרע נגוע שחודר למזון שאני אוכל ואז לא באופן מיידי אלא נניח לאחר חצי שעה אני אוכל את המזון האם ישנה סכנה להדבקה ? האם זרע נגוע יכול להדביק מחוץ לגוף ? כשהוא נמרח על מזון ? תוך כמה זמן הנגיף בזרע מושמד שהיא בא במגע עם אויר או עם חום ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דם או זרע נגוע
חרד24/08/2017למה מדלגים עלי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדם או זרע במזון
ד``ר מרגלית לורבר24/08/2017דם או זרע במזון גם אם מכילים את הנגיף לא יכול להדביק .
הנגיף אינו שורד מחוץ לגוף ולכן לא תואר מעולם מקרה הדבקה שכזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשיקה צרפתית ומגע של זרע חולה בקצה הפין של בריאשהם22/08/2017
הי ד"ר הולנד יש לי שתי שאלות,
1. בפורום כאן התקבלה תשובה שלא ניתן להידבק מחדירה של נשיקה צרפתית אפילו מעמיקה (כך גם מופיע בוועד למלחמה באיידס), לעומת זאת בCDC כתוב שבמקרים נדירים ביותר אנשים נדבקו באיידס כתוצאה מנשיקות צרפתיות עמוקות בפה פתוח כי להם ולשותפיהם היה דם בפה מחניכיים, או פצעים מדממים כמו אפטות, הנה הקישור https://wwwn.cdc.gov/hivrisk/transmit/activities/kissing.html
2.במענה לשאלתי כתבת שבנגיעת זרע של השותף בפין אין חשש הידבקות, ואילו בתשובה אחרת מצאתי שכתבת שבמגע של זרע על רקמה עדינה כמו קצה הפין ניתן להידבק,
אשמח להתייחסותך ד"ר הולנד,
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה ההתפלפלות ? כל עניין לגופו ואם יש יש חשד, גש לבצע בדיקת דםן
ד``ר רונן הולנד29/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלות על אופני ההידבקות באיידסשהם22/08/2017
היי דוקטור,
רציתי לדעת אם קיים סיכון להידבקות באיידס למוצץ
1.בליקוק ומציצת אשכים.
2. ליקוק ומציצת פין ללא גמירה ואם לא האםעלול להופיע פתאום נוזל הטרום או שגם אם יופיע אין סיכון באין זרע?
3. במידה ויש סיכון ב2 , האם ניתן למצוץ את הפין בלי לגעת בקצה כך שלא יכנסו נוזלים לפה או שגם בלי נוזלים ניתן להידבק?
4. האם אפשר להידבק משתן באיזשהו אופן (למשל אם הוא נכנס לפה)?
5. האם ניתן להידבק מנוזלים והפרשות מלבד זרע, קדם זרע, דם, חלב אם, הפרשות נרתיק?
ואם לא האם בשתן עלול להתערבב קצת זרע, קדם זרע, או נוזלי נרתיק ולגרום להדבקה?
אשמח אם תהיה התייחסות במיוחד לכל שאלה,
תודה וסליחה על האורך:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אענה לכל סעיף ששאלת - 1. לא. 2. סיכון קלוש ביותר 3. סיכון אפס. 4. לא ניתן להידבק ב HIV משתן (הוא לא מכיל את נגיף ה- HIV) . שאלה 5 - שאר נוזלי הגוף אינם מדבקים. בשתן אין בכלל את נוזלי הגוף המדבקים.
ד``ר רונן הולנד29/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי ד"ר הולנד, נשיקה עם חדירות עמוקות של הלשון לתוך הפה ואיידסשהם22/08/2017
היי ד"ר הולנד, האם יש חשש להידברות בHIV בחדירות הדדיות עם הלשון לתוך עומק הפה של השותף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא תיתכן הדבקה גם אם היתה החדרת לשון של שני השותפים לעומק הפה
ד``ר מרגלית לורבר22/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)