מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת קומבו אחרי 12 ו 46 ימיםDana08/11/2017
שלום,
קיימתי יחסי מין וגינלים לא מוגנים ואחרי 12 ימים (ספירת ימים מאותו יום עצמו) עשיתי בדיקת קומבו (hiv 12 ab's + p24 ag) ויצאה שלילית.
אחרי 46 ימים (ספירת ימים מאותו יום) עשיתי בדיקת קומבו נוספת ויצאה שלילית.
האם אני יכולה להיות רגועה ולראות בזה תשובה סופית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת קומבו אחרי 12 ו 46 ימים מהמגע החשוד
Dana09/11/2017שלום,
בהמשך להודעה הקודמת, עשיתי 2 בדיקות קומבו ששתיהן יצאו שליליות , אחת 12 יום מהמגע החשוד והשנייה 46 יום מהמגע החשוד. האם אני יכולה להיות רגועה ושתי הבדיקות השליליות מספיקות או שעליי לעשות בדיקה נוספת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין צורך בבדיקה נוספת
ד``ר רונן הולנד11/11/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי מומלץ לעשות בדיקה?מאיר07/11/2017
אני מקיים מזה חודש יחסים מוגנים עם בחורה נורמטיבית לא נערת ליווי .בפעם האחרונה הקונדום החליק ואני עדיין ממשיך את האקט . אני חרדתי ואובד עצות לגבי הסיכויים להידבקות והאם אתם ממליצים לגשת להיבדק ומתי ? פשוט חרד להמשיך לקיים יחסים והקשר נפרם בתודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתה יכול לבקש ממנה לבצע בדיקת HIV ואם היא שלילית אז אתה יכול להיות הרבה יותר רגוע. במקביל אתה יכול לבצע בעצמך בדיקת HIV קומבו שלושה שבועות לאחר המגע החשוד.
ד``ר רונן הולנד11/11/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת קומבו אחריי שבועייםדן06/11/2017
היי
האם בדיקת קומבו אמינה 14 יום בדיוק לאחר המגע המיני (לא מוגן)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא, יש כ 15% טעות
ד``ר רונן הולנד07/11/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מין אוראלי ברמת סיכון כמו אנאלי לHIV ?Abc06/11/2017
האם מין אוראלי ברמת סיכון כמו אנאלי לHIV ? ירדתי לבחור במשך חצי שעה ובסוף הוא לא גמר לי בפה ורציתי לדעת עם הרמת סיכון של אותה ירידה להידבק בhiv זהה לסיכון אם היינו מקיימים יחסים ללא קונדום ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסיכון להדבקה ב HIV כאשר אתה מבצע במישהו מין אוראלי הוא נמוך ביותר (אך לא אפס). הסיכון במין אנאלי ללא קונדום הוא הרבה יותר גבוה ומהווה סיכון משמעותי להדבקה.
ד``ר רונן הולנד06/11/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפש תשובה למקרה מסויים לשם הרגעה או שלאיוני05/11/2017
שלום דוק'
האם דם נגוע בhiv שהיה על מגבונים לחים במשך 10 שעות בערך נחשב למדבק עדיין אף על פי שלא התייבש?(המגבונים עדיין לחים כמובן וכך גם הדם שעליהם מכיוון שכמות שלהם הייתה גדולה)?.
אני שואל מכיוון שאני חי עם נשא טרי יחסית וחרדותי עדיין לא עברו לגמרי ,אני עובד על זה. שלשום בן זוגי נחתך חתך עמוק ביד וניקינו את זה בעזרת אותם מגבונים ששוב מזכיר היו מלאים בדם. הנחתי אותם על השולחן ובבוקר געתי בהם ונגעתי גם בפני ובעיני. ולא חשבתי יותר מידי. אז בעצם ישנם שתי שאלות:
1. האם ניתן להידבק בhiv בעקבות המקרה?
2. האם הנגיף נחשב לפעיל מכיוון שהיה לח ולא התייבש חשוב אני מזכיר שעברו בערך 10 שעות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין חשש להדבקה. האם בן זוגך אינו מטופל ?
ד``ר רונן הולנד06/11/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין לא מטופל...עדיין מחכה..והבהרה קצרה בבקשה...
עומר06/11/2017לגבי השאלה השנייה, האם הדם נחשב למדבק למרות שלא התייבש לחלוטין ועברו בערך 10 שעות?
תודה רבה,
השאלה חשובה לי!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין חשש להדבקה
ד``ר רונן הולנד07/11/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת קומבו במעבדה פרטיתבן02/11/2017
שלום! יש לי שתי שאלות:
1. ביצעתי בדיקת קומבו לhiv בדיוק 21 יום לאחר המגע החשוד, והתשובה יצאה שלילית. האם אפשר לסמוך על זה? אם לא- מהו בערך הסיכוי לתשובה שלילית שגויה?
2. את הבדיקה ביצעתי במעבדה פרטית שנקראת:AMC (מדיקל סנטר לבורטוריס) בראשון לציון. האם המעבדה הזו מוכרת ע״י משרד הבריאות ואמינה? תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 1. בדיקת קומבו 21 ימים לאחר המגע היא באמינות מצויינת, כ- 98%. 2. האם היא מוכרת ע"י משרד הבריאות ? כדאי לבדוק באתר של משרד הבריאות
ד``ר רונן הולנד03/11/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כלמידיה בנשא HIv מטופלאיתי31/10/2017
עד כמה מדבק נשא שהוא מטופל והוא בסטטוס אנדיטקטיבל כאשר נדבק בכלמידיה ללא סימפטומים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמו כל גבר אחר - מדבק מאוד
ד``ר רונן הולנד01/11/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכוונתי לגבי הHIV
איתי01/11/2017כאשר נשא מטופל הסיכוי להדבק ממנו הוא אפסי
האם כאשר הוא עם מחלות מין , הסיכון עולה באופן חריג להדבקות בHIV ?
או שעדיין הסיכוי אפסי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין אפסי
ד``ר רונן הולנד01/11/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איידס - אמינות של בדיקת קומבואורן31/10/2017
ב תאריך 7.9 ביצעו בי מין לא מוגן והלכתי אתמול לבצע בדיקת דם , אמרו לי שהיא קומבו
מה האמינות שלה ? כי לא עברו לי 90 ימים אלא חודשיים וחצי !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קומבו אחרי חודשיים וחצי היא באמינות מצויינת, קרובה מאוד ל 100%
ד``ר רונן הולנד01/11/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכויי הידבקות בחדירה עם קונדוםרועי31/10/2017
היי
1. מה הסיכוי להידבק באיידס אם החדירה נעשתה עם קונדום והוא לא נקרע. מילאתי אותו במים והוא לא טיפטף. כל זאת בהנחה שהפרטנר חיובי לא מטופל!
2. ביצעו בי רימינג. האם אני בסיכון למחלת מין כלשהי????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדום מגן מצוין מפני הדבקה ב HIV בקרוב ל 95% מהמקרים. ברימינג לא נדבקים באיידס אך יש סכנה לזיהומים ויראליים אחרים כמו הרפס
ד``ר רונן הולנד01/11/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבקש הבהרה דחופה!!
רועי01/11/2017מהם המקרים של החמש אחוז שהוא לא מגן??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקרים שונים שתלויים באיכות הקונדום או בסוג יחסי המין. קונדום הוא הגנה טובה מ HIV, אבל הוא לא מגן ב 100%
ד``ר רונן הולנד01/11/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבקש הבהרה דחופה!!!
רועי01/11/2017האם כוונתך באיכות בקונדום וסוג יחסי המין הגורמים לכך שהקונדום ייקרע או יחליק החוצה?
כפי שציינתי במקרה שלי לא נקרע בקונדום והיה מולבש על הפין כל הזמן. אפילו מלאתי במים ולא טפטף.
האם עלי לחשוש וללכת להיבדק בשל חשש לאיידס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם הקונדום נשאר שלם ונשאר שלם, ההגנה מ HIV היא גבוהה מאוד וקרובה ל 100%.
ד``ר רונן הולנד06/11/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכוי הדבקה ללא חדירהר28/10/2017
חבר שלי התחכך בי כשאני הייתי עם תחתונים והוא עם קונדום וכשהוא גבר הרגשתי רטיבות קלה בתחתונים וראינו שהקודום נפל. אני פוחדת מהדבקה באיידס בדרך זו, למרות שלא היתה חדירה. הרגשתי זרע מתחת לתחתון אך אני לא יודעת האם חדר לנרתיק ופוחדת מאד. האם יש סיכוי להדבק ככה באיידס ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין חשש להדבקה
ד``ר רונן הולנד29/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על prep לhivרני28/10/2017
שלום! אני גבר הומו ואני מקיים מגע מיני מוגן בלבד! העניין הוא שיש לי פחדים כל הזמן שאני מקיים יחסי מין שפן יקרע הקונדום ואז יהיה סיכוי שאדבק בhiv. לכן המליצו לי והחלטתי שאני הולך לקחת prep (טיפול לפני המגע) שאושר לא מזמן בארץ. אקח את הטיפול הזה בנוסף לשימוש בקונדום כמובן, רק בשביל השקט הנפשי שלי. הבנתי כי את כדור הprep יש לקחת כל יום על מנת שיועיל.
שאלתי היא כמה זמן לפני המגע הראשון שאקיים אני צריך להתחיל כבר הטיפול? כדי שבאמת יהיה אפקטיבי...
דבר נוסף, האם תופעות הלוואי של טיפול זה עשויות להיות חמורות? או שמדובר בדברים זניחים?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות הלוואי עלולות להיות חמורות אם נותנים את הטיפול לאנשים בסיכון מסוים ולכן צריך לבצע בדיקות דם לפני תחילת הטיפול - תפקודי כליות, הפטיטיס B. אחרי כ- 10 ימים הטיפול כבר יעיל למניעת הדבקה ב HIV
ד``ר רונן הולנד29/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמינות של בדיקת ELISAסטודנט2527/10/2017
היי,
לאחר שנה וחצי של רווקות התחלתי לצאת עם מישהי והלכנו להבדק ביחד.
עברנו בדיקה למחלות המין כולל איידס.
יום לאחר ביצוע הבדיקה הגיעו התשובות שלשמחתי היו שליליות לכל מה שנבדק עבור שנינו. הבעיה היא שקיימתי יחסים לו מוגנים בפעם האחרונה כמעט שלושה חודשים לפני הבדיקה (מינוס יומיים או שלושה,תלוי אם יום היחסים עצמם נספר,כלומר עברו 12 שבועות מינוס יומיים או שלושה),ומקריאה ברשת הבנתי שהבדיקה אמינה לאחר 12 שבועות.
כמה היומיים שלושה האלה קריטיים?האם מומלץ להבדק שוב?
בתודה מראש וסופ"ש מהנה,
סטודנט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם הדגימה נשלחה לביצוע באחד מבתי החולים, בוצעה בדיקת קומבו והיא אמינה מאוד עבורכם. אין צורך בבדיקה נוספת
ד``ר רונן הולנד29/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע לבדיקת קומבורוי27/10/2017
שלום! אני יודע שהזמן שצריך לחלוף מהמגע המיני החשוד עד לביצוע בדיקת הקומבו הוא 3 שבועות, אבל בכל זאת יש לי שאלה בנוגע לבדיקת קומבו לhiv שנערכה כ12 יום לאחר המגע החשוד, מה הסיכוי שתוצאת הבדיקה השלילית שיצאה היא תוצאה שגויה, בהתחשב בנתונים סטטיסטיים שנבדקו בעניין? האם הסיכוי גדול? או שאולי רוב הסיכויים הם שתוצאת הבדיקה תישאר שלילית ? אשמח לדעת! תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש כ - 10% סיכוי לתשובה שגויה
ד``ר רונן הולנד29/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכונים להדבק באיידס במין אורלי ( נמצץ )אסי27/10/2017
שלום ד"ר לפני 6 שבועות הייתי בתאילנד 3 בחורות מצצו לי ללא אמצעי הגנה (קונדום ) מה שהפחיד אותי ראיתי בתיק של אחד הנערות קופסת תרופות ומאז התחלתי לחשוב על זה יום ולילה ונלחצתי ( לא היו לי סימנים כמו שלשולים - חום - פטריות - עייפות -
אבל לפני שבוע התחלתי לגרד בכל הגוף אין סימנים ופריחה - התחלתי לדאוג ועל האיבר המין של חברה שלי יש 3 פטריות הופיעו אחרי שקיימתי איתה יחסי מין אנאלים עם קונדום והיה פג תוקף חודש -בטעות לא שמתי לב - אני מאוד מודאג - לגבי בגירודים בכל הגוף הופיעו אחרי כמה סיבות 1- התחלתי לחשוב ומאוד נלחצתי מהנושא של ה hiv -
2 - אכלתי הרבה קרמבו 3- מצאתי פרעושים על הכלב אצלי בבית 4 - ישלי פריצות דיסק ולחץ שרירים בידיים ובאותה תקופה נרשמתי למכון כושר והייתי מתאמץ יותר מדיי
השאלה - האם יש סיכוי להדבק באיידס במצבים במפורטים ?
האם יש סיכוי להדבק באיידס במין אורלי לא מוגן ( נמצץ )
אני מייצג לכם את בדיקות דם שעשיתי לפני כמה ימים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות מעבדה עדיין אין תשובה לבדיקת האיידס
אסי27/10/2017
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות מעבדה עדיין אין תשובה לבדיקת האיידס
אסי27/10/2017
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות מעבדה עדיין אין תשובה לבדיקת האיידס
אסי27/10/2017
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין חשש להדבקה ב HIV כאשר מבצעים בך מין אוראלי
ד``ר רונן הולנד29/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החדיר ממש בקטנה מלמעלהד``ר מרגלית לורבר26/10/2017
קוקסינל שהוריד את איבר המין ואונן ואחרי זה החדיר אצבע עם קונדום ועוד עצבע בלי קונדום אבל החדיר ממש בקטנה מלמעלה האם אפשר להידבק באיידס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לצערי לא הצלחתי להבין מה קרה במגע המיני ולכן לא ברור מה הסיכוי להדבקה
ד``ר רונן הולנד29/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)

.jpg)

.jpg)