מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלות חשובות מאוד שדולגו לד"ר לורברמישהו24/04/2009
אני הומוסקסואל צעיר וקצת מבולבל לגבי המצבים בהם ניתן להידבק באיידס. ברשותך אתאר ארבעה מצבים שהיו לי ואודה לך אם תסבירי אם ניתן להידבק בהם באיידס וכמה זה סביר:
1. הכנסת אצבעות חשופות לפי טבעת של גבר.
2. נשיקה צרפתית אשר במהלכה חשתי במעט טעם של דם (ונשיקות צרפתיות בכלל).
3.. מין אוראלי דו צדדי ללא קונדום אך ללא שפיכה בחלל הפה.
4. שפיכת זרע של גבר אחר על גבי שטחי עור שלמים על גופי (חזה, בטן, יד,סנטר וכ"ד)
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממליצה לקרוא על צורות הדבקה
ד``ר מרגלית לורבר24/04/2009רק מספר 3 מבין שאלותיך עלולה להוות סיבה להדבקה ב HIV
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה מאודאביב23/04/2009
בס"ד
בתאריך 17.1.09 קיימתי מגע מיני לא מוגן עם בחורה שמשויכת לאוכלוסיה בסיכון דבר שאסור בתכלית האיסור כעשרה ימים לאחר מכן חליתי בשפעת קשה מאוד שלוותה בפריחה בהתחלה לא קישרתי בין השניים וכחודש לאחר מכן הבנתי שיש קשר ויכול ליהיות שמה שחוויתי הינה תסמונת חריפה ומאז החלו להופיע אצלי כל סימני הזיהום הקשורים באיידס כגון פטרת הפה יובש בעור בחילות שילשולים והקאות כאבי שרירים ופריחות. המתנתי שלושה חודשים בדיוק ונגשתי לבצע בדיקה בקפלן לגילוי נוגדנים ברוך ה' יתברך היא יצא שלילית שאלתי היא כזו האם יש מצב שהגוף אינו פיתח נוגדנים לאחר 3 חודשים שלמיטב הבנתי זה די ויותר האם המרכז לאיידס ושחפת בקפלן הינו אמין לחלוטין אני ממש לא מבין מה קורה איתי אני מתחרפן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רצוי שתיגש לרופא המשפחה
ד``ר מרגלית לורבר24/04/2009הבדיקה בקפלן אמינה
הרופא יבדוק מחלות אחרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקהמור23/04/2009
האם יש קשר ישיר בין הדבקות לבין הופעת שפעת לאחר שבועים עד שלושה ממגע מיני?
נבדקתי לאחר 8 שבועות ממגע מיני וקיבלתי תוצאה שלילית(הבדיקה נעשתה באיכילוב)
האם זה שהיתה לי מעין שפעת קלה שבועים לאחר המגע המיני זו צרוף מקרים או שאני אמור
לעשות בדיקה נוספת בכדיי ליהיות בטוח?
הבדיקה נעשתה בדיוק 8 שבועות ויום מאותו מגע מיני והתוצאה כאמור שלילית
האם אני יכול להסיר כל חשש מליבי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לשאלה
עומר23/04/2009בנוסף אני חושב שיש לי איזו פטריה על הלשון(הרופא שלח אותי למשטח)
האם אני צריך לחשוש למרות התשובה השלילית שקיבלתי אחרי 8 שבועות מאותו
מגע מיני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה לאחר 8 שבועות אמינה לחלוטין
ד``ר מרגלית לורבר24/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 3 בדיקות מהירות לפני שנתייםצ23/04/2009
שלום דוקטור,
לפני כשנתיים וחצי בערך היו לי 2 מגעים לא מוגנים עם 2 גברים שונים (עם גמירה בפנים) בהפרש של שבוע. נבדקתי כעבור חודש מהמקרה האחרון- בדיקה מהירה בועד למלחמה באיידס בת"א שיצאה שלילית. לאחר חודשיים ו3 שבועות מהמקרה נבדקתי שם שוב את הבדיקה המהירה (כי הבנתי שבדיקה אחרי חודש בלבד לא מספיקה) שגם יצאה שלילית וגם לא התקשרו אליי או משהו לבדיקה חוזרת. לאחר 4 וחצי חודשים נבדקתי שוב בוועד שוב בדיקה מהירה שיצאה שלילית כיוון שהתחלתי מערכת יחסים חדשה ואני ובנזוגי (עד היום) נבדקנו יחד לאחר שעברו 3 חודשי "נאמנות" ושוב לא התקשרו לשנינו בנוגע לדבר.
-קצת סדר:3 בדיקות מהירות- אחרי חודש, חודשיים ו3 שבועות, ו4 וחצי חודשים
לאחר החפירה יש לי מספר שאלות:
- כמה הבדיקה הזו אמינה? (הבנתי שלאחר מכן שולחים אותה לאליזה באיכילוב ואמורים ליצור קשר כעבור יום-מספר ימים אם משהו לא תקין). יכול לקרות מצב של "פולס נגטיב"?
- אני עדיין חוששת מהנושא למרות שעבר זמן רב ועברתי 3 בדיקות שיצאו שליליות ואני ובנזוגי נאמנים באופן מוחלט זה לזה, האם יש לי סיבה להיות מודאגת? אני בחורה בריאה מחוץ מהצטננות פעם בשנה לא היו לי אפילו מקרה חום או שפעת אחד בשנים האחרונות (טפו טפו טפו) וגם עברתי חיסונים לקראת טיסה לחו"ל ולא הופיעו לי תופעות לוואי למרות שאלה נחשבים חיסונים פעילים.
מפה אני מסיקה שהמערכת החיסונית שלי במצב טוב ואם חס וחלילה היה קורה משהו אז לאחר שנתיים וחצי הייתי אמורה לרגיש משהו...
- קראתי במספר מקומות שרצוי להבדק גם חצי שנה אחרי (לאחר שלושה חודשים ועוד בדיקה לאחר עוד שלושה חודשים) ואני ביצעתי בדיקה חודשיים ו3 שבועות ו4 וחצי חודשים אחרי, האם יש הצדקה להבדק שוב?
- המצב הזה ממש מעיק עליי לפעמים ואני חוששת רק מהמחשבה של לעבור בדיקות דם כלליות וחס וחלילה יגלו שמשהו לא בסדר זה מאוד מפריע לי ולפעמים אני ממש חרדה מהנושא. יכול להיות שאני סובלת מאיזו חרדה בנושא? מפני שהייתה לי טראומה בה אחד מהגברים שקיימתי איתם את אחד מהמגעים המדוברים "עבד עליי" בשביל תשומת לב שיש לו איידס (מזל שזה היה יום אחרי שניבדקתי ויצא שלילי- את הבדיקה השניה) ויכול להיות שזה השאיר אצלי איזו שריטה בנושא?
בבקשה עיזרי לי ואמרי לי אם יש לי סיבה לחשוש אני כל כמה זמן נכנסת לפאניקה מהנושא וזה ממש משפיע לי על סדר היום...
תודה מראש וסליחה על ההודעה הארוכה והחופרת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דוקטור בבקשה התייחסותך
צ24/04/2009אני ממש חרדה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנא שאלות קצרות וענייניות
ד``ר מרגלית לורבר24/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתימצתתי..
צ25/04/20091. האם הבדיקה המהירה בועד אמינה? (נבדקתי חודש, חודשיים ו3 שבועות ו4 וחצי חודשים אחרי שני המגעים)
2. האם אני צריכה להבדק שוב כי יש מקומות שאומרים להבדק חצי שנה אחרי?
3. האם לאחר שנתיים וחצי שהמערכת חיסונית שלי תפקדה מצוין ולא הייתי חולה פעם אחת יש מה לדאוג?
4. האם יכול להיות שאני סובלת מחרדה בנושא?
תודה רבה על התייחסותך וסליחה על ההודעה הארוכה קודם, היא נרשמה במצב של חוסר אונים ורציתי לתת את כל המידע הרלוונטי
תודה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבדיקה בועד אמינה
ד``ר מרגלית לורבר27/04/2009אין צורך להבדק שוב אחרי חצי שנה אלא אם היו ארועים חשודים נוספים בינתיים
מערכת החיסון יכולה לתפקד מצויין במשך שנים גם בנשא
נשמע סביר שיש כאן אלמנט של חרדה - רצוי לבדוק עם גורם מקצועי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה דוקטור
צ27/04/2009הצלחת להרגיע אותי, ולא היו אירועים חשודים בתקופת הזמן הזאת.
העיקר שאין ממה לחשוש ואני אוכל להסיר את הדאגה הזו מליבי
תודה רבה ובריאות טובה לך ולכולם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשא בחולאבי23/04/2009
אני נשא מספר שנים
כרגע בטיול בחול
אני מרגיש את השקדים נפוחים כבר מספר חודשים כמעט חצי שנה
וגם יש לי מדיי פעם פטריה בפה
אין לי דרך מדעית לדעת את מצב הCD4
אבל בכללי אני מרגיש יחסית טוב
מה היית ממליצה לי על מנת להיות בצד הבטוח
תודה
אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי אתה צפוי לחזור
ד``ר מרגלית לורבר23/04/2009פטריה בפה ובלוטות מוגדלות עלולות לבטא מחלה, כידוע לך.
אין, בשלב זה, מה לעשות מלבד לתכנן חזרה ובדיקת CD4
שמור על עצמך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
אבי24/04/2009קודם כל תודה על התשובה המהירה
אני מתעד לחזור לארץ תוך חודשיים
האם נראה לך כזמן סביר?
אציין שכרגע אני מרגיש טוב .
האם ישנן סיכונים מסוימים שמהם צריך להזהר בתקופה זו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמשיך לטייל לא נשמע מדאיג
ד``ר מרגלית לורבר24/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כעבור כמה שנים יכולה המחלה להתפרץ?גילית22/04/2009
שלום
כמה שנים יכול נשא איידס להיות רק נשא עד שהמחלה מתפרצת?
כיום אני אמא לשניים, אך מודאגת שאולי בעבר (לפני כ-10 שנים) נדבקתי וחוששת לעשות בדיקת איידס וחוששת מהתפרצות המחלה. האם עלי לחיות בפחד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא שווה להיות בחרדה
ד``ר מרגלית לורבר22/04/2009ממליצה להבדק ולא לחיות בחרדה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףלילך22/04/2009
שלום לך
אני ממש צריכה את עזרתך כולי בחרדות מאז מה שקרה לי ואני רק בת 15
מישהו נגע לי באיבר המין והכניס לי את האצבעות שלו אחרי שהוא נגע באיבר המין שלו ושם לי את האצבע שלו בפה אחר כך אני גם נגעתי לו באיבר המין
הוא היה בלי קונדום. אפשר להדבק ממצב כזה שקרה לי?? לא קיימנו יחסים רק המצב הזה
אני ממש מפחדת שאני נדבקתי באיזה מחלת מין כלשהי כולל באיידס
אני נורא מקווה שתעני לי בהקדם האפשרי כולי בלחץ מאז ומפוחדת מאוד
זה נקרא מין אנאלי מה שקרה לי?? או מין ואגנילי?? אני ממש לא מבינה בזה
ואני נורא מפחדת שנדבקתי במשהו
תודה לך ומקווה שתעני לי כמה שיותר מהר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא נראה לי מדאיג
ד``ר מרגלית לורבר22/04/2009אבל מה זה "מישהו" - את כולך בת 15 - לא חבל לקחת סיכונים?
מכל מקום לא נראה לי שיש לך סיבה לדאגה - לא כך נדבקים באיידס או מחלות מין אחרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספירת cd4-300 בתוצאות הבדיקותרנה21/04/2009
שלום דוקטור,
קרוב שלי נשא איידס,בערך 4 או 5 שנים,גילו זאת אצלו עקב פטריה טורדנית בפה.
במשך זמן מה ספירת הcd4 שלו עמדה בבדיקות על 600,ולאחרונה ירדה ל300 ואף ל250.
בבית החולים אמרו לו שהוא צריך להתחיל לקחת את הטיפול(עד כה לא קיבל כדורים)
האם יש דרך להימנע מכך?האם לטיפול יש תופעות לוואי?,האם מסוכן למשוך את זה?
הוא ירד במשקל לאחרונה,ומדווח על עייפות וחולשות,שייכנו תופעות אלו לעובדה שהוא עובד קשה.
בקיצור,האם להתחיל את הטיפול,או שדרך תזונה וכ'ו ניתן לקנות עוד זמן?
תודה
רנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממליצה שיתיעץ עם הרופא שלו
ד``ר מרגלית לורבר22/04/2009עקרונית, בערכים אלו בהחלט מגיע לו טיפול בקוקטייל. שום טיפול אלטרנטיבי לא מחליף את הקוקטייל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר מאגליתיובל21/04/2009
1 רציתי לדעת עם יש קשר hiv כאשר אני מקנח את האף ויורד לי דם בקינוח?
2 כאשר קיים hiv האם בלוטות הלימפה גדולות וכואבות או רק גדולות ?
3 כאשר קיים hiv האם יש רעשים מוזרים בקיבה בתדירות גבוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אה תשובה
ד``ר מרגלית לורבר21/04/2009שאלות 1 ו - 3 אינן קשורות ל HIV
שאלה 2 - בלוטות לימפה מודגלות יכולות להופיע בכל זיהום ויראלי חריף כולל HIV סמוך להדבקה או בשלב מאוחר כשהאדם כבר חולב באיידס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקהעומר20/04/2009
האם יש הבדל בין הבדיקה באיכילוב לבין מעבדות מורשות אחרות?
האם בדיקה שלילית שנעשתה באיכילוב 8 שבועות ממגע מיני אחרון מספיקה
או שצריך לעשות בדיקה נוספת לאחר 3 חודשים?
מבולבל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבדיקה באיכילוב זהה למקומות אחרים
ד``ר מרגלית לורבר21/04/2009כל המעבדות המורשות (סורוקה, איכילוב, קפלן, הדסה ורמבם) משתמשות באותו קיט כך שהבדיקה זהה.
המערכת כיום מאפשרת בטחון מלא אחרי 8 שבועות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה
עומר21/04/2009אז תשובה שלילית לאחר 8 שבועות אינה מצריכה בדיקה נוספת?
(כמובן שלא היה מגע נוסף מאז)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום שוב ד"ר מרגליתיובל20/04/2009
ששאלתי אותך על פריחת בעור עקב איידס התכוונתי לתקופת החלון האם גם בתקופת החלון סימנים של פריחה הם נדירים ורציתי לדעת איזה צורה יש להם ובאיזה איזור בגוף הם מופעים תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה
ד``ר מרגלית לורבר21/04/2009פריחה יכולה להופיע בזמן המחלה החריפה
רצוי לגשת לרופא, לא זה המקום להכנס למקומו של הרופא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחווף מאוד!!אוריאל20/04/2009
הבאתי ידידה בת 22 שמזדיינת עם כול מי שבא ורוצה לזיין אותה ואני היתי הראשון שהכנסתי לה עכשיו הכנסתי עם קונדום והוא נקרע מהצד וגמרתי מהר ואחר כך והכנסתי לה עוד פעם בתחת , עכשיו יש מצב שקבלתי איידס כי אני מרגיש כאבי ראש חזקים כאבי גרון והתנפחו לי השפתיים ויש לי חום 39 בערך ויש לי גם כאבי גב עכשיו ו3 חברים מרגישים ככה יש סיכוי שיש לי איידס או מחלה כולשהי ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לך להבדק
ד``ר מרגלית לורבר21/04/2009לך תיבדק ותבקש לעשות קומבו במידה ואתה עדיין בתקופת החלון (עד 8 שבועות מהארוע)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איידסחנן20/04/2009
אחרי שאני מתעורר ועושה פיפי אני מנקה בנייר טואלט יבש את האסלה והאסלית כי אולי היה לי חלום רטוב וזרע הגיע לאסלית ולאסלה והילדים שלי יבואו בנגע עם הזרע.
אתמול היה לי חלום רטוב והתלכלך לי התחתון מקדימה בזרע וגם איבר המין כמובן התלכלך בזרע,וכרגיל אחרי שינה עשיתי פיפי ויצא מאיבר המין שאריות הזרע לאסלית ולאסלה ובדיוק היה טלפון וכך שכחתי לנקות כהרגלי את האסלה והאסלית,ויותר מכך גם לא הורדתי מים.
אחריי נכנסו לשירותים הבן והבת שלי ובטוח באו במגע עם הזרע שלי כולל באיברי מינם הזכרי והנקבי,ובטח גם ניתז עליהם מהמים,הפיפי,והזרע שבתוך האסלה כששכחתי להוריד מים.
אם יש לי מחלה זיהומית מדבקת שאני לא יודע מזה,האם כך אפשר להידבק באיידס,,או עגבת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נראה לי שאתה סובל מחרדה מיותרת
ד``ר מרגלית לורבר21/04/2009אין דרך להדבק בצורה שפירטת.
מאידך, אתה נשמע בחרדה מוגזמת ורצוי שתטפל בה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר מרגליתיובל20/04/2009
רציתי לדעת כאשר רוק נוגע בפצע פתוח האם יש סכנת הדבקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין הדבקה דרך הרוק
ד``ר מרגלית לורבר20/04/2009אין ברוק נגיפים ולכן לא ניתן להדבק בדרך זו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר מרגלית אני זקוק לעזרתךיובל20/04/2009
רציתי לדעת איזה צורה יש לפריחת האידס איפה היא מתפשטת ולאיזה איזורים בגוף היא מגיע בבקשה תענו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איידס לא מתבטא בפריחה
ד``ר מרגלית לורבר20/04/2009רק במקרים נדירים מופיעה פריחה ביחד עם המחלה החריפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)