מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מפוחדדש12/08/2008
אתמול סתם תוך כדי משחק העברתי את איבר מיני ל2 שניות על גבו של חברי בצחוק (אני סטרייט גמור)ובטעות אני חושב שנפלת לי קצת זרע על גבו האם יש סיכון להידבקות באיידס ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ש
ד''ר דניאל אלבירט20/08/2008התשובה היא לא !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהדחוף11/08/2008
אם נגבתי בנייר שעליו היו טיפות דם את אזור הנרתיק לאחר מתן שתן האם זה מסוכן ומהווה סכנה להידבקות באיידס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דם על נייר
ד''ר דניאל אלבירט20/08/2008לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שערהניסים11/08/2008
האם אפשר להדבק באיידס משערה שנכנסת לפה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שערה
ד''ר דניאל אלבירט20/08/2008לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהניסים11/08/2008
שלום למומחים שאלתי היא הייתי במכון ליווי שבו עשיתי בודי מסז במהלך הבודי מסז הבחורה שפשפה את איבר מינה על הטוסיק שלי האם יש בכך סיכון? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנתן,
ד''ר ננסי אגמון לוין11/08/2008הסבירות לאיידס נמוכה ביותר, לגבי מחלות מין אחרות זה פחות בטוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשובה דחוף!!!לפני שבוע עשיתי בדיקהאלקס10/08/2008
לפני שבוע עשיתי בדיקה HIV והיום הלכתי לקחת תתשובה ואמרו לי שהם רוצים לעשות בדיקה עוד פעם אבל ברמת השרון לא בבית חולים רמב"ם האם אתם יודעים למה?הם אמרו לי בגלל רוצים לדייק יותר אבל אני לא מאמין להם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאלקס,
ד''ר ננסי אגמון לוין11/08/2008במרבית הפעמים - בדיקה חוזרת נעשית מכיוון שהבדיקה הראשונה אינה חד משמעית וברוב המקרים!!!! שתי הבדיקות שליליות. אנחנו מדברים על בדיקת דם, ומכשיר תמיד תתכנה בעיות טכניות ואחרות.
אבל,
לא סיפרתי מדוע ביצעת את הבדיקה, האם היה מגע מסוכן ומתי, ואיזה בדיקה עשית - זה פרט מאוד מאוד חשוב....
אז, אני לא יכולה ממש לענות לך - בשלב הזה.
אני מציעה שתפנה לאחד המרכזים, תוכל גם לקבל ייעוץ מלא בזמן אמת וגם את הבדיקה המתאימה ביותר בזמן הקצר ביותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה1.נקרע לי הקונדום בפנים 2. קיימתי
אלקס12/08/20081 אני עשיתי איתה מין אנאלי ונקרע לי הקונדום 2.עשיתי גם מין אנאלי בלי קונדום אבל ממש לזמן קצר 5 קניות משהו כזה וזה היה לפני 2-3 שנים משהו כזה אבל לא מבין עליך מה זאת איזה בדיקה עשיתי בדיקה רגילה HIV אני מאד דואג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהגל09/08/2008
לפני כשנתיים בערך קיימתי יחסים אוראליים לא מוגננים עם אשה כעבור שנה כאשר הייתי בחופשה באירלנד בחורף הופיעו אצלי סימני שפעת (חום) בליווי פריחה בכל הגוף ולאחר טיפול באנטיביוטיקה הכל עבר....כעבור שנה נוספת הרגשתי סוג של אנגינה מלווה בחום וכאבי גרון ,ללא שום פריחה, ושוב קיבלתי טיפול באנטיביוטיקה עד שזה עבר. עברו מספר חודשים ונסעתי שוב לחופשה באירופה. היה קריר ולא התלבשתי בהתאם...בכל אופן התחלתי להרגיש עיקצוצים ולאחר כמה שעות הופיעה אצלי פריחה בכל הגוף עם חום קל. כשהגעתי לארץ אחרי יום וחצי לאחר הופעת הסימנים הגעתי לבית החולים והחליטו בגלל הפריחה והחום לאשפז אותי ולתת לי עירוי ותרופות אלרגיות כמו קורטיזון ואחרי יומיים שחררו אותי. הבדיקות דם היו תקינות ולא נמצא שום סימן לזיהום, כנ"ל גם בצילומי ריאות. עבר חודש מאז האישפוז המדובר וצצה לי שוב פריחה, הפעם רק בזרוע הימנית. כאשר ראיתי את הפריחה הקלה, נבהלתי והתחלתי לקחת במינון נמוך את הכדורים שאיתם שיחררו אותי מבית החולים. הייתה הטבה קלה אך זה עדיין לא עבר לגמרי. מאז אני חושש מאוד מהמחלה הנוראית ונמצא בחרדה קשה, אנא עזרו לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגל,
ד''ר ננסי אגמון לוין11/08/2008בין הסיפור שלך לבין איידס אין ממש קשר.
יחסי מין אוראלים עם אישה - הסיכון מאוד נמוך גם אם היא נשאית - האם היה סיכון שהיא תהיה נשאית?
התסמונת של הדבקה באיידס המלווה רק בחלק מהמקרים (ברוב המקרים אנשים לא מרגישים כלום) בפריחה, חום וסימני שפעת מתרחשת מספר שבועות לאחר ההדבקה, ולא אחת לשנה מספר שנים לאחר הדבקה.
זה נראה שהיו לך זיהומי חורף אופיינים ואולי אלרגיה המתבטאת בפריחה (על פי הטיפול שהוצע לך).
ולסיכום -
למה שלא תבדק - אחרי כמה שנים תקבל תשובה ותפסיק לדאוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהננסי- בהמשך לתשובתך
גל11/08/2008קודם כל תודה רבה על תשובתך ועל הנסיון להרגיע אותי. בכל מקרה...אני קצת התעמקתי באינטרנט בנושא של איידס ותופעות הלוואי והמקרה שתיארתי לך אצלי הוא ממש מתאים. איך תסבירי את זה שפריחה מופיעה אצלי על הגוף, פעם עם חום ופעם בלי חום? זה תסמין קלאסי זו םריחה שדומה לחצבת. זה הדבר היחידי שהרופאים ידעו להגיד עליה העניין הוא שחצבת זו פריחה שלא חוזרת. למיטב הבנתי המחלה תוקפת פעם אחת את הגוף וכשנרפאים ממנה היא לא חוזרת כעבור שבוע. עניין נוסך הוא שאם מדובר באלרגיה אז מדוע שהפריחה תופיע עם חום? ומדוע שהיא תופיע לי פתאום סתם בבית כעבור שבועיים ובלי חום? אני הבנתי שלאיידס אין תאריך, ואין סימנים מוגדרים. הוא יכול לתקוף בדרכים שונות כשהמאפיין בעיקרי שמופיע אצל רוב הנשאים הוא פריחה+חום ועוד כמה תוספות שאצל כל אחד הן משתנות לגבי המין האוראלי הבנתי שהתדירות בה מתגלים נשאים חדשים כתוצאה ממין זה היא נמוכה הרבה יותר ממין רגיל, אבל במקרה בו ניתן מין אוראלי לנשאית, במקרה ספיציפי כזה ההעברה היא 100 אחוז!! אם דבריי לא נכונים אנא תקני אותי, תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני צריכה תשובה בדחיפותתתגלית09/08/2008
חברה שלי השתמשה בסכין גילוח שלי.. ואחרי חצי שעה בערך גם אני השתמשתי בו.. לא הבחנתי בדם עליו וגם שתפתי אותו לפני שהשתמשתי בו החשש שלי הוא האם אני יכולה להדבק גם מכמות דם קטנה מאוד שהייתה מעורבבת עם מים שנשארו על סכין הגילוח והסכין לא התייבש לגמרי כדי שהנגיף ימות. תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סכיני גילוח משותפים-לא מומלץ, אבל..
ד''ר ננסי אגמון לוין11/08/2008גלית היקרה,
האם לחברה שלך יש איידס? כנראה שלא, אז למה את דואגת....
עניינית, זה רעיון רע להשתמש בסכיני גילוח משותפים. אבל לאחר חצי שעה גם אם היא חולת איידס ודיממה על הסכין, ולא שתפה אותו מספיק, הסבירות מאוד מאוד נמוכה.
זה לא נכון לגבי נגיפי כבד ואחרים.
ו - תמיד אפשר להבדק (8 שבועות אחרי הגילוח המשותף), אם יש לך סיבה לחשוש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה לעשותרונית09/08/2008
לפני שעתיים קיימתי יחסי מין ללא קונדום היתה חדירה במשך 5-7 דקות ולא היתה גמירה, בנוסף נתתי מין אורלי והיתה גימירה בפה ללא בליעה המגע היה חד פעמי לחלוטין , ואחרי הסקס אמר לי הבחור שיש חשש לאיידס כי היתה לו פיטריה במפשעה שלא עברה עם משחה , ויש לו בחודש האחרון חולשה של שירירם בגוף ועייפות, הרופא שלו, שהתפלא שהמשחה לפטריה לא עזרה, המליץ לו לבצע בדיקת איידס כי יתכן והוא נדבק בנגיף, ( הפיטריה עברה מעצמה בסופו של דבר )והוא עוד מספר שלפני 3 חודשים הוא קיים יחסי מין עם בחורה "חשודה" שהיו לה פצעים בגוף שראה רק בבוקר למחרת האקט שגם היה לא מוגן, הוא חושש שנדבק באיידס, ביום שלישי 12.8 הוא יבצע בדיקת איידס( הוא קבע תור) מה הסיכוי שנדבקתי , והאם כדאי ללכת למיון לקחת מניעה? אני מתה מפחד , לא יודעת מה לעשות , אני יודעת שהבחור תורם דם באופן קבוע ותרומה אחרונה עשה במרץ השנה , האם לקחת מניעה ? מה עושים במצב כזה? מה הסיכויים שחטפתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרונית היקרה,
ד''ר ננסי אגמון לוין11/08/2008זה נשמע לי קצת הזוי - סיפורו של בן הזוג שלך.... אבל,
הדבר הנכון לעשות הוא לגשת למרכז האיידס הקרוב למקום מגוריכם ופתוח - היום!!! ביחד !!!!!!!!!!מבחינתך לזמן יש חשיבות.
על פי הערכת הרופא, במידת הצורך, ניתן יהיה לבצע בדיקה לבן הזוג שלך דחופה בכדי להחליט אם את צריכה לקבל טיפול מונע.
ואחרי כל זה - אני מקווה שתוכלי לחייך,
ובפעם הבאה - קונדום בבקשה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתקבלה תשובה לבדיקה
רונית11/08/2008ד"ר ננסי היקרה מודה לך מאוד על תשובתך, לקחתי את הבחור לבדיקה והוא עשה את הבדיקה המהירה של 15 דקות !!! שהיא בדיקת דם כמו בדיקת הריון כלאמר אם יש 2 פסים אדומים זה חיובי ופס אחד אדום זה שלילי, יצא לו שלילי ......אני מאמינה שאת מכירה את זה, השאלה עד כמה זה אמין אם בכלל? אודה לתשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהניסים08/08/2008
האם אפשר להדבק באיידס מגוזז ציפורניים משותף שהסתכלתי על הגוזז לא ראיתי דם או משהו תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא סביר.
ד''ר ננסי אגמון לוין11/08/2008הנגיף לא חי בתוך הציפורן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהמיקה07/08/2008
האם אפשר להדבק באיידס בבדיקה וגינלית? אני אסביר, ע"י שימוש באותו מתמר וגינלי לצורך אולטרסאונד או מפסק רב פעמי ממתכת שלא עבר חיטוי? (הפרש הבדיקה בין אישה לאישה הוא 10 דקות). האם הנגיף יכול לחיות מחוץ לגוף פרק זמן כזה בהפרשות וגינליות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתמר וגינלי,
ד''ר ננסי אגמון לוין11/08/2008זה אכן קרוב מאוד לסקס, אבל למתמר אין איידס!!!, אז הוא לא יכול להדביק.
מה הסיכוי שהוא הזדהם מהאישה הקודמת????
לא סביר.
על כל מתמר כזה שמים קונדום מצופה בג'ל והקונדום מוחלף בין אישה לאישה, המתמר לא אמור לגעת בגוף האישה. להערכתי אין סיכוי שישתמשו באותו קונדום פעמיים לפחות מסיבות טכניות.
10 דקות זה הרבה מדי זמן בשביל שהנגיף ישרוד......
לסיכום -
קרוב לסקס, אבל ככה לא נדבקים!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש טעם לבצע בדיקה?אא07/08/2008
שלום רב, אני נמצא עם חברה שלי כבר 8 חודשים. ומשתמשים באמצעי מניעה(ורוצים להפסיק). היא נראית לי די בריאה. אני קיימתי מגע לא מאובטח לפני שמונה שנים, לא שמתי לב על תופעות מצדי(חוץ מצינונים פה ושם כמו כולם, וגם תרמתי דם אח"כ ולא אמרו לי כלום, נראה לי שבודקים). האם יכול להיות שהיא(או אני) נשאית אך נראית בריאה לחלוטין? הבנתי שמערכת החיסונית של נשא היא לא כל כך טובה. כל התקופה שאנחנו יחד לא החלפנו בני זוג כמובן. השאלה החשובה אם יש טעם בכלל לעשות בדיקה? בכל זאת לא הכי נעים לי לבקש ממנה, זה קצת מזלזל. תודה רבה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר "איידס לא כתוב על המצח"
ד''ר דניאל אלבירט07/08/2008בהחלט יש טעם !
תגובה לנגיף ה HIV היא אינדיוידואלית וישנם נשאים רבים שבמשך שנים "נראים בריאים לגמרי".
על כן פשוט כדאי להבדק.
כדי לדלג על אי הנעימות פשוט תעשו את זה יחד ! כחלק ממהחלטה להפסיק להשתמש בקונדום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אדירה על התגובה המהירה !!
אא07/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה חייב תשובהאסי06/08/2008
הייתי עם בחורה והייתה חדירה לאיזה 30 שניות, רציתי לדעת מה הסיכוי שלי להדבק באיידס אם לא גמרתי, ומה הסיכוי בכלליות של גבר להדבק מאשה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 30 שניות,
ד''ר ננסי אגמון לוין06/08/2008הנגיף צריך להיות זריז מאוד אם זה הזמן שהקצבת לו.....
ברצינות,
מגע מיני לא מוגן הוא מסוכן !!!!!
סביר שמגע ממושך יותר, אנאלי יותר מואגינל מסוכן יותר. מאידך, עיקר אם ישנם נגעים באיברים המין, או בזמן המחזור החודשי גם מגע קצר מאוד הוא מסוכן.
אבל........
האישה צריכה להיות נשאית!!!!
כך שנדמה על פי סיפורך בהנחה שמדובר באישה ישראלית שהסיכון הוא קטן.
להבדק תמיד אפשר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה חייב תשובהאסי06/08/2008
הייתי עם בחורה והייתה חדירה לאיזה 30 שניות, רציתי לדעת מה הסיכוי שלי להדבק באיידס אם לא גמרתי, ומה הסיכוי בכלליות של גבר להדבק מאשה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראה תשובה
ד''ר ננסי אגמון לוין06/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהניסים05/08/2008
שלום למומחים ברצוני לשאול שתי שאלות אחד האם אפשר להדבק באיידס כשהייתי על מיטה שיש מצב שעשו עליה סקס כי היה לי פצע קטן באגודל והחשש שלי זה שאולי הפצע נגע במשהו לי לא זכור נוזל כלשהו שנגע שאלתי השנייה שהייתי במכון ליווי השתמשתי במקלחת כשיצאתי מהמקלחת הקצה של איבר מיני נגע בזכוכית של הדלת קצה השופכה כשהסתכלתי לא ראיתי שום נוזל על הזכוכית אני מודה לכם מראש על הסבלנות אני פשוט בחרדות בבקשה תעזרו לי תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מין, זה מין!
ד''ר ננסי אגמון לוין05/08/2008יגאל שלום,
כשאנחנו מדברים על העברה של איידס במגע מיני, אנחנו מתכוונים למגע מיני - אוראלי, אנאלי, ואגינאלי.
לא מגע עם סדינים ולא מגע עם זכוכית, גם אם הם נמצאת במכון בו עיקר העיסוק הוא מין.
ככה לא נדבקים.
בכל מקרה אני ממליצה להקפיד מאוד !!!!! על קונדומים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשךשני04/08/2008
ד'ר קודם כל תודה על המענה שנית כל לצערי זאת לא כרית שהדם יכול להיספג בה זאת כרית מעור כך שהדם נשאר עליה ולא נספג כלל... בבדיקה שאני לקחתי את הילדה ביקשתי מהלבורנטית שתנקה והיא ניקתה .. אבל הבעיה כמו שאמרתי לך שאמא שלי לקחה את הילדה אני מפחדת שהיא לא שמה לב ואולי היה שם גם דם וזה לא כרית שדם יכול להיספג כי זה מעור תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מלוכלך.. אבל לא נורא.
ד''ר ננסי אגמון לוין05/08/2008גם הכריות מ"עור" סופגות. בכל אופן עליהן הדם מתיבש ותוך זמן קצר ביותר, קצר מהזמן שבין חולה לחולה, הנגיף אינו שורד.
זה מלוכלכך, לא נעים, ואולי מעביר זיהומים אחרים, אבל לא איידס.
יום מצוין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אני05/08/2008ד'ר ננסי את פשוט נהדרת ומקסימה.. הלוואי שלכל רופא בארץ היה את הסבלנות והאדיבות שבה את מתייחסת לאנשים שמוטרדים ושואלים שאלות! הצלחת להרגיע אותי תודה רבה לך ושיהיה לך יום מקסים!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)