מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סיכויי הדבקהABC19/11/2008
היום קיימתי יחסי מין הומוסקסואליים לא מוגנים עם שני גברים זרים. האחד מצץ לי (טיפה עם השיניים) והתנשקנו צרפתית. כמו כן נגעתי ב - PRE CUM שלו. לשני חדרתי לפי הטבעת ולמרבה הזעזוע כשגמרתי (בחוץ) גיליתי שעל הרצפה וטיפה על איבר המין שלי ישנם מעין מיצי צואה...... בקיצור שאלותיי הן: 1. מה הסיכוי לאיידס או עגבת? (מאלה אני ממש ממש פוחד) 2. אחרי כמה זמן ניתן לערוך בדיקת קומבו והאם תוצאותיה ודאיות? 3. כיצד מאבחנים עגבת? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסי מין הומוסקסואלים
ד''ר ננסי אגמון לוין23/11/2008הסיכון למגע מיני אנאלי לא מוגן הוא גבוה. כך שאין לי נחמה פשוטה בשבילך.
ואני מצטערת להיות הרעה ולהודיע לך שלא רק איידס ועגבת הם הבעיה יש להם עוד כמה חברים.
אז מה המסקנות :
1. לא עושים שטויות, משתמשים בקונדום.
2. האם יש סיכוי שאתה ובני הזוג תבדקו כדי שנדע מה מצבם ונטפל בך בהתאם - במידה וטרם עברו 48 שעות יש טעם להתייעץ עם אחד המרכזים.
3. מין אנאלי דורש הכנה, אני משוכנעת שתוכל לקבל את המידע באתרים המתאימים.
4. בדיקת קומבו מבצעים 10 ימים לאחר החשיפה - אבל, זה כבר מאוחר מכדי למנוע הדבקה.
5. עגבת אפשר לאבחן לפעמים קלינית במידה ויופיע נגע על איבר המין, רופא מנוסה ידע לאבחן זאת, וכמובן על ידי בדיקות דם מספר שבועות לאחר החשיפה. לעומת זאת בניגוד לאיידס בעגבת ניתן לטפל גם בעוד כמה שבועות.
6. מגע מיני לא מוגן הופך אותך לנשא פוטנציאלי של כל מחלת מין - עכשיו אתה עלול לסכן את הסביבה.
ויש תמיד מסקנה אחת ברורה - האחריות היתה ונשארת שלך.
אני מקווה שכל הבדיקות יצאו שליליות, ושיחק לך המזל הפעם, אל תהמר על הפעם הבאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר ננסי, את אישה יקרה !!!
ABC24/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאג מאודכהן19/11/2008
האם יש אפשרות להידבק מאיידס במין אוראלי? 1-אני הוא שירדו לו (נמצץ) אבל זה היה כמעט ל 20 שניות ולא גמרתי יש אפשרות להידבק באיידס? 2-אחרי שבועיים מהמקרה הנ''ל הייתה לי תכיפות בשתן רופא המשפחה נתן לי דיספטיל פורטה ל 10 ימים אחרי שלקחתי את התרופה הכל חזר רגיל אבל התחילו צריבות אחרי כל פעם שאני משתין אז הלכתי ועשיתי בדיקת שתן כללית ובדיקת תרבית הכל היה בסדר ותקין. הלכתי לאורולוג אמר לי לעשות בדיקת אלטרסאונד ובדיקת ureaplasma וקלימדיה עכשיו אם הכל יצא תקין בבדיקות יכול להיות שזה איידס אני לחוץ מאוד ואמרו לי שבדיקת איידס עושים רק אחרי חודשים מהמקרה אתה יכול לעזור לי או לכוון אותי מה לעשות אני אודה לך מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לכהן המודאג,
ד''ר ננסי אגמון לוין23/11/2008מין אוראלי שנעשה לך, הוא בעקרון לא מסוכן (כמובן שישנם חריגים, מין אלים וכו).
צריבה במתן שתן ותלונות נוספות שתארת, אינן סמני מחלת האיידס, אלא מסמלים דלקת של דרכי השתן שיכולה להיות חיידקית או אחרת, זיהום בשתן, או זיהום בצינור דרכו מוטל השתן, בדיקות מתאימות ואנטיביוטיקה מתאימה יפתרו את הבעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדום נשרמישהו18/11/2008
שלום שכבתי עם מישהי שאני לא מכיר ונשר לי הקונדום אני ממש לחוץ מזה ומפחד מהבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר "נשירת קונדום"
ד''ר ננסי אגמון לוין23/11/2008כל הכבוד על שימוש בקונדום !!!
הסכנה שאתה מתאר מאוד מאוד קטנה.
קודם כל הקונדום הפריד בינכם רוב הזמן.
בנוסף, מה הסיכוי שבת הזוג נשאית?
אני חושבת שאפשר להרגע, אבל כמו תמיד שיש מגע שאינו מוגן לחלוטין כדאי להבדק, במועד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סחרחורתn18/11/2008
היי כבר שבועיים שאני סובל מתשישות וסחרחורת קלה שמלווה אותי במשך היום האם אלו סימפטומים שיכולים להיות קשורים לאיידס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד ל 6423 מחלות אחרות
ד''ר ננסי אגמון לוין23/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נערת ליויייאיתיייי16/11/2008
ב 17.10 הייתי אצל נערת ליוי והקונדום נקרע למשך 10 שניות מאותו רגע היה לי בחילות שלשולים ואי חשק לאכול ואז היה גם כאבי שרירים כאבי ראש האם הסיכוי להידבק הוא גבוה? ומה התאריך שאני צריך לעשות את הבדיקת אלייזה? תודה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסיכוי אינו גבוה
ד''ר ננסי אגמון לוין23/11/2008צריך להבדק 8 שבועות לאחר האירוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה
חושש מאוד24/11/2008מה את חושבת? שנדבקתי או לא? תודה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטערת, אני לא מהמרת.
ד''ר ננסי אגמון לוין26/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא הבנתידנה16/11/2008
שלום ד'ר ננסי זה שלא כתבת כלום זה אומר שאי אפשר להדבק? קרה לי שוב מיקרה מאוד דומה ואני מבקשת שתכתבי לי גם עם השאלה שלי נראת לך טיפשית כמו שכתבתי אני עובדת עם נוער שרובו אתיופים (לפי מה שהבנתי הם שייכים לקבוצות הסיכון) אחד הילדים חתך את היד עם סכין ונזל לו המון דם, בקשתי שיכניס את היד מתחת למים והמים השפריצו קצת עם זה נגע לי בעין או בפה בהנחה שיש דם יש אפשרות להדבק? מצטערת שאני חופרת לחוצה מאוד תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדנה שלום,
ד''ר ננסי אגמון לוין23/11/2008נתז של דם לעין, מאדם שהוא נושא את הנגיף נחשב לחשיפה מסוכנת (אם כי הסכנה מאוד מאוד קטנה)- אנחנו בכל זאת ממליצים על בדיקה דחופה של מקור הדם, וטיפול מונע במידת הצורך.
אבל כמובן הדם ולא מים צריכים להגיע לעין,
ובעיקר בעיקר בעיקר , ומקור הדם צריך להיות נשא.
אני מאוד רוצה להרגיע אותך ולומר לך שלהערכתי אין סיכוי שנדבקת ואני באמת מאמינה בכך, אבל לא באמונה עסקינן אלא ברפואה - אז אנא לכי להבדק - אני מניחה שהכל יהיה בסדר, ספרי לנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צחילחוץ14/11/2008
אבל שכבתי איתן תמיד עם קונדום אז לא הבנתי מה הסיכון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדום זה מצוין.
ד''ר ננסי אגמון לוין15/11/2008בעקרון אם תמיד היה קונדום והוא תמיד נותר שלם הסיכון להדבקה במגע מיני אוראלי הוא מאוד מאוד מאוד מאוד נמוך.
עדין אדם שמצהיר על פעילות מינית מאוד ענפה עם למעלה מ 150 נערות ליווי - אם זה נכון - הסיכוי לפספוסים עולה, פשוט ענין סטטיסטי.
ולכן מומלץ להבדק, כפי שגם מומלץ לכל מי שמבצע "מין בסיכון" להבדק לעיתים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נערות ליווילחוץ14/11/2008
למה את אומרת שאני בסיכון משמעותי שכן תמיד השתמשתי בקונדום אבל תמיד הוא לא נקרע ולא התפוצץ מהמציצה אפשר להידבק ? הלחצת אותי מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היא אומרת שאתה בסיכון משמעותי כי יש
צחי14/11/2008לך סיכוי גבוה יותר שהיית עם מישהי שחולה באיידס. בכל מקרה....זה באופן יחסי לבן אדם רגיל. קח בחשבון שגם אם אתה מקיים יחסי מין בלי קונדום עם חולת איידס אז עדיין הסיכוי הוא משהו כמו 1 ל 1500 כשאתה חודר... אז קח את זה בפרופורציות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נגיף האיידסלי12/11/2008
שאלה: כמה זמן חי נגיף האיידס באוויר? קראתי בכמה אתרים שהוא שורד באוויר 20 דקות...האם זה נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שניות עד דקות בודדות.
ד''ר ננסי אגמון לוין13/11/2008לא עשרים דקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מפוחדתנשא חדש11/11/2008
שכבתי אם גבר מהעבודה ונקרע הקנדום והוא גמר בפנים מה הסיכוי להדבק בסקס יחיד במידה והוא נשא אני מאוד מפחדת בבקשה עזרה שאלתי אותו והוא אמר שזאת פעם ראשונה שקורה לא דבר כזה ושהוא שמר על עצמו כל הזמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מגע מיני אחד
ד''ר ננסי אגמון לוין13/11/2008הסיכון 1/200, אבל תמיד יש את האחד.
לגבי בן הזוג - בלי בדיקה אין אפשרות להיות בטוחים, אנא לכו להבדק.
סטטיסטית - הסיכון במקרה שלך נשמע קטן ביותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמגע מיני אחד
ד''ר ננסי אגמון לוין13/11/2008הסיכון 1/200, אבל תמיד יש את האחד.
לגבי בן הזוג - בלי בדיקה אין אפשרות להיות בטוחים, אנא לכו להבדק.
סטטיסטית - הסיכון במקרה שלך נשמע קטן ביותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תינוקדני10/11/2008
לפני מס' שבועות כתבתי על תינוק שנולד ולאחר שלושה חודשים קיבל חום גבוה ופריחה בכל הגוף. דוקטור,טענת שזה לא נראה לך כאיידס מסיבות כאלו ואחרות.ראיתי צורך להודות לך ולומר שאכן צדקת,היום קיבלתי תשובה שלילית וברצוני להודות לך על ההתייחסות.אין לכם מושג איזו עבודת קודש אתם עושים בהתייחסות לאנשים החוששים שהינה בעוד רגע עולמם חרב עליהם. אני את הלקח שלי למדתי ותקוותי שכולם יפנימו אותו אין סקס אם הוא לא סקס בטוח!!! שוב תודה.שלום ולא להתראות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזל טוב.
ד''ר ננסי אגמון לוין13/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןלילך10/11/2008
אני ובעלי מתכננים להביא ילד לעולם ובעלי עשה בדיקת איידס האם רצוי שגם אני יעשה בדיקה אפילו שקיימנו יחסים בלי אמצעי הגנה במשך שנה הייתכן שאני נשאית ובעלי לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהחלט.
ד''ר ננסי אגמון לוין13/11/2008ישנם זוגות שבהם אחד מבני הזוג נשא ובן הזוג השני נדבק רק לאחר שנים - כך שבדיקה תקינה של בעלך אחרי שנה של מגע מיני בינכם אינה שוללת שאת נדבקת קודם (ממישהו אחר כמובן).
לכן אנא הבדקי, התינוק יהיה בגופך ולא בגופו של בעלך ולכן לצורך הענין מצבך הרבה יותר חשוב.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםדנה10/11/2008
כתבתי כמה פעמים ולא קיבלתי תשובה אז יש לי כמה שאלות ואשמח לקבל תשובה יש לי דודה שהיא נרקומנית שנים ואני לא יודעת עם יש לה איידס בגלל הפחדים שלי מהמחלה אני נמנעת מלהתקרב אליה אך השבוע כן דברתי איתה שאלתי היא יש אנשים שיורקים קצת שהם מדברים והרוק יכול לפגוע בעין בפה וכו ויכול להיות שגם יש דם בפה אני יודעת שיש הרבה יכול להיות אבל עם תוכל/י להתייחס בתשובה למקרה שבו אדם יורק לכוון רקמה עדינה ויש לו בפה ברוק קצת דם האם תתכן הדבקות? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראי תשובה
ד''ר ננסי אגמון לוין15/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נערות ליווידור09/11/2008
שלום רב בעבר הלא רחוק הייתי עם לא פחות מ150 נערות ליווי עשיתי איתן אורגיות והכל המין תמיד היה מוגן חוץ מהמציצות עכשיו מה שמטריד אותי זה שאולי לא שמתי לב וקונדום נקרע או שהיה בו חור ולא שמתי לב אני מאוד מפחד ולא יודע מה לעשות האם את יכולה על פי מה שתיארתי לך להעמיד את מצבי ? להיבדק אני לא ילך חבל על הזמן אין לי אומץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי אורגיות......
ד''ר ננסי אגמון לוין13/11/2008לחוץ יקר שלום,
לצערי אתה בקבוצת סיכון משמעותית להדבקה שכן מגע מיני כפי שאתה מתאר הוא בסיכון גבוה.
לפחד זה לא עוזר.
ממה אתה מפחד - מדקירת המחט? אני מניחה שלא.
מהידיעה - יותר גרוע לחיות בחוסר ידיעה.
ומה יקרה כאשר תדע......
רוב הסיכויים שהבדיקה תצא שלילית - ותהיה מאושר.
ואם היא תצא חיובית, אז מה - היום אנחנו יכולים לטפל בך ויהיו לך חיים תקינים שלמים ומאושרים. !!!
ומה יקרה אם לא תבדק?
אם אתה שלילי - תמשיך לחשוש ולהיות חרד לשווא.
ואם אתה חיובי - תהפוך להיות חולה ואולי נגיע לטיפול בשלב מאוחר מדי
אז, .........
אם היה לך אומץ לעשות את כל מה שתארת, אז בטח שאתה מסוגל להתמודד עם בדיקת דם קטנה אחת.
ואז תספר לכולנו על התוצאה.
בהצלחה.
נ.ב. - והכי חשוב - להמשיך ולהקפיד על קונדום, תמיד, כל הזמן ומאיכות טובה - גם בפעילות מינית שהיא פחות עניפה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איידס ונשיקות וליקוקיםבועז09/11/2008
האם איידס או מחלות מין אחרות עלולות לעבור מגבר נשא איידס לעבר גבר בריא אחר , כאשר האחרון מנשק אותו ברטיבות בפטמה שלו או בחזה? האם ליקוק הגוף מסוכן? באופן כללי, נראה לי שנשיקות רטובות על הגוף "בטוחות" יותר מאשר נשיקות בפה. האם אני טועה? תודה בועז.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדרה
בועז09/11/2008האם "נשיקה" או "ליקוק" by definition נחשבים ל"יחסי מין"?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשיקות ואיידס
ד''ר ננסי אגמון לוין13/11/2008נשיקות ואיידס זה מותר ולא מסוכן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)