מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעל הפרעת קשב וריכוזבן 2030/10/2009
אני מגיל קטן מחליף התנהגויות, יומיים אני מצחיקן יומיים אני בדיכאון, יום יש לי ביטחון עצמי יומיים אין לי,
ההתנהגות שלי מתחלפת עם התייחסותם של אחרים כלפי בלי שליטה שלי
אשמח אם יהיה לכם עצות טובות בשבילי איך להסתדר עם בעיית ההתנהגות וקשב וריכוז שלי ותתנו לי טיפים לביטחון עצמי
תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
קארין אור01/11/2009היי לחייל האמיץ.
זו שאלה מצויינת ומאוד רלוונטית, אני חושבת שיש המון אנשים היום שסובלים מאותו סימפטום.
אז כנטורופתית הייתי משנה את התזונה מעט, לתזונה יותר מודעת ובריאה, כדאי לך לקחת ייעוץ נטורופתי שיתאים לך בדיוק.
אתה מוזמן להתקשר אליי בנושא הזה, אני לא לוקחת כסף על טיפול בחיילים קרביים(מן עקרון שכזה)
התזונה שלנו מאוד משפיעה על נפילות ועליות במצב הרוח...
דבר שני אני ממליצה על אומגה 3 - זו חומצת שומן ניתן לקחת את זה בקפסולות, ולמה שאתה מתאר כדאי לקחת מינימון 3 כדורים ביום (בוקר צהריים וערב) מהמינון הכפול.
אתה גם יכול ללמוד לתרגל מדיטציה שתעזור לך לאסוף את עצמך ולהיות יותר מפוקס ובשליטה,
בהצלחה
קארין אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקארין
בן 2007/11/2009אני אשמח מאוד להתקשר אבל רשמת את המספר שלך
אודה מאוד אם תרשמי
שבוע טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקארין
בן 2007/11/2009אני אשמח מאוד להתקשר אבל לא רשמת את המספר שלך
אודה מאוד אם תרשמי
שבוע טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשרית25/10/2009
שלום,
קראתי מאמרים באינטרנט לגבי בעיות קשב וריכוז והיפראקטיביות.
90% מהתסמינים תואמים לי אך העיניין של זמן תגובה לפי דעתי לא נכון אצלי
מכיוון שיש לי זמן תגובה מעולה,יכל להיות שהבעיה שלי היא לא קשורה לזמן תגובה
או שהכוונה בזמן תגובה זה משהו אחר בכלל ולא הזמן שלוקח לי להגיב לגירוי כול שהוא?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לשרית
גבי זסלבסקי25/10/2009הי שרית
לצערי לא כולכך ברור לי מה את שואלת...
אשמח שתסברי יותר על מה שהייתי רוצה לקבל מידע וכך אשמח לעזור לך
יום טוב
בברכה
גבי זסלבסקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביו סטארטחלי22/10/2009
שמעתי על תוסף תזונה שנקרא ביו סטארט?שמיועד לילדים בעלי קשב ורכוז?האם אתם מכירים?ממליצים?יש תופעות לוואי או משהוא כזה?תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב חלי
גבי זסלבסקי25/10/2009לצערי אני לא מכיר את המוצר שאת מבררת עליו.
ניסיתי גם לחפש עליו חומר ברשת וזה לא נתן כלום שזה ממש מוזר
בכל אופן בהצלחה ...ספרי פרטים
בברכה
זסלבסקי הומאופת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אומגה 3 לקשב וריכוזדור14/10/2009
שלום,
בני בן 13 ויש לו קשיי קשב וריכוז.
אני לא רוצה לתת לו רטלין , מה המינון של אומה 3 לגיל הזה?
יש לציין שהוא לא היפראקטיבי ולא אימפולסיבי .
הקושי שלו רק בלימודים .
כרגע אני נותנת לו טיפות לקשב וריכוז של חברת דראקוני עם אומה 3 .
המינון - 30טיפות + אומגה 3 פעמיים ביום בוקר וצהריים .
בינתיים אין שום שיפור.
אשמח לקבל ייעוץ בנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי דור
קארין אור15/10/2009כמה זמן כבר את נותנת לו אומגה 3?
בד"כ רואים שיפור אחרי מס' שבועות.
בכל אופן יש מוצר שנקרא אומגה פוקוס להפרעות קשב וריכוז של חב' נוטרילייף,
את יכולה לנסות את זה.
לכל מוצר יש את המינונים שלו, בגלל הכמות המשתנה של החומר הפעיל ממוצר למוצר.
תיתייעצי עם הנטורופתית בחנות הטבע, עפ"י הסוג שאת קונה.
בהצלחה ולבריאות
קארין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אומגה 3 להפרעות קשב וריכוזאילה13/10/2009
שלום
בני בן ה-9 סובל מהפרעות קשב וריכוז ולקויות למידה . מקריאה של פניות בפורום הבנתי כי אומגה 3 עשוי לעזור לילדים עם בעיות כאלה. במה זה עוזר, האם צריך המלצת רופא ילדים או פשוט קונים מבית מרקחת ונותנים, מה המינוניים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לאילה
קארין אור13/10/2009היי אילה
אכן אומגה 3 נמצא במחקרים ובמציאות של הרבה מאוד מטופלים כעוזר להפרעות קשב וריכוז
ולא רק לזה, הוא נמצא כאנטי דלקתי, נוגד דיכאון ועוזר להתפקס.
אישית אני ממליצה עליו מאוד, אין צורך במרשם רופא, אפשר לקנות בבית טבע.
כדאי לבדוק את הסוגים השונים והמינונים המצויים בהם.
לגבי מינון מדוייק עבור בנך לא אוכל לענות ללא פרטים מדוייקים של חריפות הפרעת הקשב שלו
ומשקל גופו.
בהצלחה
קרארין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עודף ויטמין B12אמא08/10/2009
שלום, טוב שמצאתי את הפורום הזה. יש לי שאלה שההתלבטיות לגביה הם אינסופיות.
לבני בן ה6 התגלה שיש לו עודף של ויטמין B12 , רופא המשפחה מעונין להזריק לו ויטמנים לגוף וכן הוא טוען שסוג זה של וטמין יעזור לו בבעיות ההתנהגות ובבעית קשב.
רופאת הילדים שלנו מתנגדת, היא לא מבינה מדוע להזריק ויטמין אם יש עודף , ומה הקשר של ויטמנים לבעיות קשב וריכוז, והאם יש דברים מוכחים?
כרגע אני עומדים חסרי תשובות ולא יודעים מה לעשות , הודה לכם על תשובתכם המהירה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לאמא
גבי זסלבסקי08/10/2009תודה רבה על הפנייה.
הנושא באמת מעלה שאלות
אני אישית לא מכיר חיבור כלשהו של ויטמין B12 עם הפרעות קשב וריכוז. אבל זה גם לא תחום ההתמחות שלי.
נמתין לשאר מנהלי הפורום אולי הם יודעים...
בכל מקרה אשמח שתעדכני אותנו בממצאים
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בעודף ויטמין B12
קארין אור13/10/2009שלום, אמא יקרה,
את יכולה להפסיק להתלבט, כי עודף ויטמין B12 אינו מסוכן ואינו רעיל, הוא נאגר ומשתחרר
מהגוף עפ"י צורך.
אם בנך נוטל תוסף שיש בו גם B12 ניתן להפסיק,
אם בנך אוכל איזשהו מזון שיש בו B12 והוא צורך אותו בצורה מוגזמת כדאי להפחית.
בכל אופן אין צורך בתוספת ויטמינים.
בכל אופן הייתי דואגת לטפל בילד בהפרעות קשב וריכוז ע"י תוספת של אומגה 3
ו/או ע"י הומאופטיה.
בהצלחה
לבריאות ושנה טובה.
קארין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרעת קשבאולג04/10/2009
היי ,
קודם כול אני חייל בן 22 , משרת על בסיס שבוע שבוע , ומעודף זמן היתי רוצה להתחיל ללמוד.
פרשתי מבית ספר בכיתה י"ב אבל בכל זאת השלמתי בגרות מלאה.
בזמן שהיתי לומד בבית ספר , היתי ממש נרדם בשיעורים היה לי נורא קשה להקשיב, אני גם קורא עם שגיאות , רץ ומשלים לבד חלקים גדולים , ואחרי כמה שניות שוכך מה קראתי ולא מבין אין פיסקה שקראתי קשורה בכלל ליתר הפיסקאות.
קריאה נורא מעייפת אותי גם כן הקשבה לדברים כמו דו שיח עם בן אדם זה גורם לי להיות נמרץ ולא רגוע.
עכשיו השאלה האם אלו דברים הם סימטומים להפרעת קשב , ומה הטיפול של זה?
יש לי ב12.10 פגישה עם נירולוג שהצבא הפנה אותי לבית חולים העמק , ואני דיי חושש שאני מבזבז זמן כי גם ככה נורא קשה לקבל יחס כחייל ,האם צבא סתם שלח אותי לנירולוג , ואם זה בכלל הוא זה שצריך לקבוע אם יש הפרעה וסוג טיפול או זה מיותר , ואם אני צריך לבקש רופאה אחר שיאבחן מה קורה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לאולג
גבי זסלבסקי08/10/2009שלום אולג ותודה על הפנייה
בכדי להיות מאובחן כאחד הסובל מהפרעות קשב וריכוז צריך לעבור אבחון מקצועי.
ישנם אבחנות נוספת מלבד הפרעות קשב וריכוז כגון קשיי למידה היפראקטיביות ועוד.
ולכן בכדי לדעת מה יש לך אם בכלל אתה צריך לעבור אבחון מקצועי במכון אבחון.
השאלה שלי האם ההגדרה חשובה לך?
לגבי ההפניה ...
דבר ראשון בהצלחה במפגש, אני לא חושב שנכון להכליל " גם ככה קשה לקבל יחס כחייל" אני בטוח שהבעיות שלך יקבלו את כל צומת הלב מאותו רופא בבית חולים העמק אתה אומנם חייל אבל זה לא אומר שאתה חשוב פחות.
בכל מקרה ספר מה היה
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמפגש
אולג13/10/2009אחרי שהתור שלי הוקדם בשעות מ1 וחצי לשעות בוקר, קמתי אחרי שעבדתי כל הלילה ורק חשבתי על המפגש, הגעתי לבית חולים, הסתבחתי בחיפוש המרפאה , מצאתי נכנסתי ופשוט הרופאה היתה נורא חביבה, אמרה לי שהיא שולחת אותי לאבחון , אמרה שאני צריך לעבור מבחן TOVA בבית חולים רמב"ם , ומעבדת שינה כי יש לי בעיות שינה גם כן, עכשיו נותר שהרופאה היחידה יאשר לי את זה , וזה דבר קשה זה מלחמה עד לקבלת טיפול ממנו אבל אהיה אופטימי.
הרופאה אמרה ,שאם ואכן ימצא וקיימת אצלי ההפרעה אז אטופל ע"י רטלין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאולג
בן 2030/10/2009אני עשיתי מבחן TOVA וזה נותן לי מלא הקלות בקורסים בשרות הצבאי וייתן בלימודים אחרי השרות הצבאי
רוב הדברים שכתבת במאפייני הקושי שלך אני גם מרגיש
שיהיה בצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיהוי בעיית קשב וריכוז?אדי02/10/2009
שלום,
מזה זמן אני חושב שיש לי בעיית קשב וריכוז,
הייתי רוצה לדעת כיצד אני מזהה בעיית קשב וריכוז,
אם באמצע בחינה אני מתחיל לקבל בלקאאוט זה מסמל על בעיה כול שהיא?
או נגיד אני קורא טקסט ארוך ואז נשאלת לי שאלה עליו,אני במיידי מתחיל להתבלבל ובסופו של דבר שוכח כמעט כול מילה ממה שקראתי זה מסמל משהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי אדי
קארין אור13/10/2009ממה שאתה מתאר זה יכול להיות גם לקויות למידה.
בכל אופן תחפש מאמר על הפרעת קשב וריכוז ואם אתה מתחבר למתואר אתה יכול לעשות איבחון
ולבדוק את זה.
או לחילופין פשוט לטפל בסימפטום שאתה מתאר בטיפול הומאופתי או למצוא כל מיני תרגילים לאימון הריכוז והזיכרון שלך.
המח שלנו הוא שריר שכדאי לאמן בכל שלב בחיים.
בהצלחה
קארין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביו פידבק וקשב וריכוזאילן30/09/2009
אודה למי מכם היודע/ת בנושא לגבי מבוגרים שלא אובחנו במשך השנים ובאזה תנאים ביו פידבק יכול להחליף רטלין, וכן מה ההבדל בין ממושגים השונים כגון:
קשב וריכז, דיסלקציה, ADHD, ADD, ליקויי למידה, ועוד הגדרות שונות...
האם כולם באותו סל של קשב וריכוז ?
תודה !
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי אילן
קארין אור30/09/2009לגבי ביופידבק אין לי מושג אם זה יכול להוות תחליף, אבל עם ההיכרות שלי עם ביופידבק זה יכול להעלות את המודעות לצרכים ואולי גם לטפל באיזושהי דרך, בכל מקרה אעביר את שאלתך הלאה ומקווה למצוא תשובה.
לגבי השאלה השניה, לא כל ההפרעות שציינת הן תחת קשב וריכוז, חלקן קשורות להיפראקטיביות, ליקויי למידה שונה לחלוטין מהפרעת קשב וכ"ו.
אם חשובה לך ההגדרה ניתן לעשות איבחון בכל גיל.
בכל אופן כנטורופתית אני ממליצה לצרוך אומגה 3 פוקוס- יש לזה השפעה מאוד טובה על רמת הריכוז.
בהצלחה
ולבריאות
קארין אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשירי29/09/2009
אולי אתם יודעים מה הזכויות מביטוח לאומי שמגיעות להורים לילד שסובל מקשב וריכוז ובעיות היתנהגות ונימצא כבר שנה שניה בבית ספר מיוחד?ואך מתחילים את התהליך?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי שירי
קארין אור30/09/2009אין לי מושג לגבי הבירוקרטיה מסביב, אבל את מוזמנת להרים טלפון לביטוח לאומי ולבדוק, מקווה לתשובות טובות
שנה טובה
קארין אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כרמית שלום, שאלה בקשר לקריאה איטיתנוני15/09/2009
הי כרמית, פעם עזרת לי בפורום אחר באתר וראיתי אותך פה.
בני בן התשע הוא ילד נהדר ומוצלח, אך סובל מבעיה של קריאה איטית. לא מדובר בדיסלקציה, אלא פשוט בילד שקורא בקצב יותר איטי משאר חבריו לכיתה.
האם יש פיתרון הומאופטי לבעיה? משהו שאולי ירגיע אותו? כי נדמה לישמדובר פשוט בלחץ שנובע ממשהו, אינני יודעת מה...
תודה רבה על העזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כרמית? מישהו???
נוני17/09/2009למה לא עונים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
קארין אור21/09/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=136 id=link]הפרעות קשב וריכוז[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקריאה איטית
כרמית ברלין03/10/2009הי ותודה על פנייתך,
ראשית סליחה שלקח לי זמן רב להשיב, ילדתי לאחרונה וקצת הייתי עסוקה....
ולשאלתך - בוודאי שיש פתרון הומאופתי לבעיה אותה את מתארת.
הומאופתיה איננה מטפלת נקודתית בבעיה, אלא מטפלת במכלול של האדם. עפ הבנתנו, הבעיה שאיתה אדם מגיע לטיפול היא רק ביטוי חיצוני למשהו עמוק יותר ופנימי. להומאופתיה יש את היכולת לגעת בעומק הבעיה ולטפל ולרפא אותה מהשורש.
מה שמתחבר יפה גם להבנתך שהאיטיות היא רק הסימפטום ולא הבעיה.
ממליצה לך בחום לגשת להומאופת מוסמך, אם תרצי אשמח לעזור.
מקווה שתשובתי המאוחרת עדיין תוכל לעזור לבנך
שוב סליחה על הזמן שחיכית
שנה טובה ובריאה
כרמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזונה ממאכלים קריםקורין זיו05/09/2009
שלום רב,,
אני בת 42 ואובחנתי כהיפראקטיבית (ידעתי את זה המון שנים אבל החלטתי לטפל עכשיו)
לפי מה שאמר לי הנוירודולוג זה מבחינה רגשית ולא פיזית ואמר לי לא לאכול מאכלים מחממים.
הייתי מבקשת לדעת ו/או לקבל תפריט מה מותר לי לאכול כהיפראקטיבית, איזה מאכלים הם ממרימים ו/או מחחמים (כילפי מה שהבנתי אני אמורה לאכול מאכלים מקררים) ומה אתם חושבים על ה-BIOCALM AK של אקרמן? קיבלתי כדור ALPLARID להרגעה אך לא כל כך נראה לי שהוא עוזר לי.
תודה על תשובתכם.
קורין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לקורין
גבי זסלבסקי07/09/2009שלום רב
מאכלים מחממים או מקררים זוהי נחתלם של המתעסקים ברפואה סינית , צמחי מרפא ותופסי מזון להם יש את הידע לתת תשובות אלו.
אני אישית לא מכיר את היעילות של מאכלים אלו והיכולת שלהם לעזור בכל הקשור לבעיית ההיפראקטיביות שאת שואלת.
בכל אופן כדאי להתייעץ עם רופא סיני או נטורופת.
אני כהומאופת מוצא דרכים כיצד לעזור שהם לא מתבססים רק על מאכלים מחחמים או מקררים.
בברכה , גבי זסלבסקי הומאופתיה קלאסית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוספי תזונהקרן30/08/2009
יש לי הפרעות קשב וריכוז, אני לוקחת אומגה 3 פעם אחת ביום וויטמין b12.
יש עוד תוסף תזונה או תזונה שיכולים להועיל לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן - קיימות תוצאות מדהימות!
יגאל א02/09/2009הי !!
אשמח לספר על תוצאות תכל'ס - פשוט חדש כאן,,
אוקיי לתת לינק לסרטון ?
לה' יגאל א.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לקרן
גבי זסלבסקי07/09/2009קרן שלום רב
דבר ראשון סליחה על האיחור בתשובה,
דבר נוסף, לגבי תוספי תזונה - זוהי לא המומחיות שלי , אני מומחה בהומאופתיה קלאסית וככזה אוכל לעזור לך ולהמליץ לך על דרכי פעולה רבים.
לגבי תוספי תזונה המלצתי היא ללכת לייעוץ אצל אדם שמבין ומתמחה בזה בכדי לקבל את התוצאות הטובות ביותר עברוך.
ישנם דברים שיתאימו לך יותר וישנם כאלו שפחות לכן ישנה חשביות ללכת ולקבל ייעוץ אצל מומחה לתוספי מזון.
מקווה שעזרתי
בברכה, גבי זסלבסקי הומאופתה קלאסית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על שיטת ורדיברבי30/08/2009
מעונינת לשמוע מאנשים שעברו טיפול בשיטת ורדי האם הועיל להם ומה דעתם על השיטה.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לברבי
גבי זסלבסקי07/09/2009ברבי שלום רב
שמעתי דברים רבים ויפים על שיטת טיפול זו אך לי באופן אישי חסרה התנסות אישית.
בכל אופן בהצלחה.
בברכה
גבי זסלבסקי מטפל בהומאופתיה קלאסית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהגיל27/08/2009
שלום רב!
בתי בת 4. ילדה חכמה ונבונה מאין כמותה. הבעיה אצלה היא שאינה מסוגלת לשבת בכיסא מבלי לזוז ולהתנועע, נורא קשה לה להיות במקום אחד. כשהיא עייפה יש התפרצויות זעם קשות, מרביצה ואף זורקת דברים. השאלה שלי היא האם יש לי מה לאבחן פה או שמא זה דבר נורמלי. אם יש צורך לאבחן לאן עליי לפנות בגיל הזה. אשמח לשמוע טיפים למיניהם -אם קימות כאלו-ע"מ למגר את תופעות ההתפרצויות
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
קארין אור30/08/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=136 id=link]הפרעות קשב וריכוז[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
קארין אור30/08/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=136 id=link]הפרעות קשב וריכוז[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
(1).jpg)