פורום הפרעות קשב וריכוז - טיפול לא תרופתי - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעת קשב וריכוז בילדה בת 4
    מאיה
    10/08/2009

יש לי ילדה בת 4 במעון היו לה המון התקפי עצבים שקשה מאוד היה לשלוט בהם אבל היןנן בשניידר והם אמרו שהם לא מאבחנים ילדים בגיל הזה עדין רק בגיל 5 ומעלה בנתיים אני עוברת גהינום בבית . מה אפשר לעשות?
    אשמח לעזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דרך תנועה

סימה וינטראוב
    11/08/2009

בוקר טוב
    גיל ארבע זהו גיל אכן רך לאיבחון,אך זה לא אומר שאת צריכה לספוג את התקפי הזעם גם של ילדה בת ארבע.לכן נסי למצוא פעילות גופנית שבתך יכולה ואוהבת לעשות,כמו משחקי כדור בגינה או בבית,פקניק בגינה השכונתית,נסי להימנע מנסיעות ארוכות או מכל פעילות שאינך חייבת לעשות עם הילדה ושגורמת להתפרצויות אצלה.
    חשוב לחבק ,גם כאן שאלי אותה איזה חיבוק היא אוהבת חזק או עדין יותר.
    ולשבח אותה כאשר היא מגלה מעט סבלנות על מנת שתפנים ותלמד מהי התנהגות טובה .

אשמח להתעדכן בהמשך.
    סימה וינטראוב-מטפלת ב"שיטת אלבאום" ופסיכותרפיה גופנית
    050-9884881

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיסלקציה לסוגייה
    רוני
    01/08/2009

ידוע לי שדיסלקציה יכולה לעבור בתורשה, רציתי לדעת עד כמה
    -אם למשל לשני ההורים יש דסלקציה כלשהי מה הסיכוי שיהיה לילדיהם,
    ובנוסף איפה אוכל למצוא חומר כתוב על עניין התורשה.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    דיסלקציה לסוגייה

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

קארין אור
    02/08/2009

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=136 id=link]הפרעות קשב וריכוז[/a].

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צמחי מרפא נגד ADHD?
    חגי
    29/07/2009

צהריים טובים.
    אני מעוניין לדעת האם ישנם צמחי מרפא כלשהם להפחתת סימפטומים של ADHD בילד בן 11, כאלה שיכולים למנוע ממנו נטילת ריטלין?

תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה
    צמחי מרפא נגד ADHD?

הוספת תגובה

• תשובה

קארין אור
    02/08/2009

שלום, בראש ובראשונה אני ממליצה על אומגה 3 כטיפול, ממש בכמויות של מינימום 3 ביום.
    לגבי צמחי מרפא, כדאי שנטורופת יראה את הילד ויתאים לו פורמולה ספציפית.
    לא הייתי ממליצה סתם משהו כללי.
    שיהיה בהצלחה.
    קארין אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צמחי מרפא לטיפול בהפרעות קשב

יעל
    22/08/2009

הבת שלי לוקחת פורמולה של צמחי מרפא מיוחדת להפרעות קשב,ריכוזית. עשו עם זה מחקר בתל השומר. לבת שלי זה מאד עוזר. ממליצה מאד לנסות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחליפים לרטלין

דסי
    19/09/2009

בהמשך לתגובתה של יעל, איפה אני יכולה לקנות את הפורמולה הזאת אני צריכה לבני בן 7

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך מאבחנים הפרעות קשב?
    רמי
    28/07/2009

שלום רב

הנני בחור בגיל 32 וב-3 השנים האחרונות התחלתי בלימודי תואר ראשון
    אלו הם לימודי הראשונים מזה שנותיי בבית הספר היסודי ...
    הבחנתי כי יש לי קושי להתרכז במשך זמן קבוע - ואני חייב להפריע לעצמי במהלך רציף של לימוד
    ולהתעסק בדברים אשר אינם קשורים
    על אף ניסיונתי - הנני מרגיש כי הדבר קשה לי .
    כיצד ניתן לאבחן בגילי את הנושא בצורה מקצועית ומקיפה ?
    לאן עליי לפנות ?

אשמח ליידע בנושא ופרטים ככל האפשר

בתודה מראש
    רמי

לקביעת תור
    סגירה
    איך מאבחנים הפרעות קשב?

הוספת תגובה

• תשובה

קארין אור
    02/08/2009

שלום רב,
    אתה יכול פשוט לפנות דרך רופא המשפחה שלך לרופא מאבחן או נוירולוג.
    ולבקש לעבור מבחן שנקרא מבחן "טובה" , אם תמצא עם לקויות למידה או הפרעת קשב תקבל גם הקלה במבחנים באוניברסיטה.
    בברכת לבריאות
    קארין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריכה המלצה על מטפל/ת שמתמחה ומטפל
    ים
    21/07/2009

בבעיית קשב וריכוז עם הוכחות בשטח,מבחינתי יותר בפן הריגשי לביתי בת החמש ,עדיפות לאזור המרכז.תודה

הוספת תגובה

• תשובה לים

גבי זסלבסקי
    21/07/2009

שלום רב ותודה על פנייתך
    מנקודת המבט שלי כהומאופת אשמח מאוד להמליץ על מספר הומאופתים שיכולים לעזור לביתך
    צרי קשר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מטפלת בשיטת אלבאום

סימה וינטראוב
    11/08/2009

אני מטפלת בשיטת אלבאום ופסיכותרפיה גופנית בילדים נוער ומבוגרים שיש להם הפרעות קשב וריכוז,קשיים רגשיים,חברתיים ותפקודיים.
    דרך תרגילים גופניים,תרגילי קורודינאציה,עבודת מגע,עבודה בדמיון מודרך,עבודה עם מודעות.

אשמח לעמוד לרשותך
    יום נפלא
    סימה וינטראוב-מטפלת בשיטת אלבאום ופסיכותרפיה גופנית
    050-9884881

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבחון קושי
    רונית
    15/07/2009

בתי בת 7 סיימה שנה א. במהלך השנה התגלו קשיים בריכוז/קושי לשבת לאורך זמן/אי שקט. חוצפה וכיו"ב.
    ראוי לציין שעשיתי לה איבחון במרפאת ריפוי ועיסוק לפני שנתיים בערך והתגלתה לה רגישות תחושתית ושמיעתית.
    אנו בתחילתו של תהליך אבחון אצל ניורולוג+ריפוי בעיסוק+בדיקות דם כלליות כיון שהילדה לא אוכלת מאוזן.
    במידה ויתגלה צורך במתן טיפול תרופתי-אנו לא רוצי לתת ריטלין. זה לא פותר הבעיה אלא "מדכא" אותה לכמה שעות כדי שיהיה שקט תעשייתי.
    אנו מעדיפים את הרפואה הטבעית.
    למי באזור הדרום אוכל לפנות כדי לבצע אבחון+רקיחת תמצית המתאימה לה ?
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    אבחון קושי

הוספת תגובה

• רונית שלום

גבי זסלבסקי
    15/07/2009

תודה רבה על פנייתך ,
    דרך החשיבה שלך מאוד נכונה, זה בהחלט ככה

אשמח לעזור ולהמליץ על הומאופתים טובים

גבי זסלבסקי
    0544920180

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ספורט טיפולי

אלי אזגורי
    09/08/2009

הי רונית ,
    ביכולתי לעזור לביתך במתן טיפול דרך אומנויות לחימה מסורתיות לשיפור בעיות קשב וריכוז,
    יש לי ניסיון רב בתחום כולל המלצות,שיטה יחודית.לפרטים נוספים 052-4314936

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רפואה משלימה וריטלין
    שמעון
    14/07/2009

בוקר טוב למומחים מה שלומכם?

רציתי לדעת האם מתן ריטלין לילד עם ADHD סותר לחלוטין את ה"תורה" של הרפואה המשלימה? ז"א, האם יש סיכוי שניתן לקבל טיפול משלים שכולל מתן ריטלין, או שבטיפול משלים אין שימוש בתרופות "קונבנציונליות"?

תודה על התשובה.

לקביעת תור
    סגירה
    רפואה משלימה וריטלין

הוספת תגובה

• תשובה לשמעון

גבי זסלבסקי
    14/07/2009

בוקר אור שמעון ,אצלי הכל בסדר תודה רבה

אני עובד בהומאופתיה קלאסית וכהומאופת אני יכול להגיד לך שעיקר הילדים שמגיעים לטיפול כבר נוטלים רטלין, אין שום מניעה להתחיל תהליך הומאופתי בשילוב עם רטלין.

במהלך הטיפול לאחר שהשיפור שהושג נראה לעין בצורה משמעותית (שיפור יחסית למצב גם כאשר היה על רטלין), ניתן להתחיל ולחשוב על התייעצות נוספת מול הרופא המטפל אשר המליץ על מתן רטלין בכדי לשקול ירידה הדרגתית, חשוב לציין שלאורך כל הזמן הרמדי ההומאופתית, סביר להניח , תילקח ע"ב יומיומי בכדי לספק תמיכה מקסימלית לילד.

דבר נוסף כרגע אנחנו בחופש ,רוב ההורים לא נותנים רטלין בחופש ,חלון הזדמנויות זה מאפשר לקבל רק את התכשיר ההומאופתי וכך להגיע עם אחרת לשנה הבאה ,עם יכולות וכלים להתמודד עם המצב ,בנסיון של שנים עברו חופשים הינם זמן שבו ישנה פנייה רחבה יותר להומאופתיה.

בברכה ,גבי זסלבסקי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשוב לי לדעת
    רונית
    08/07/2009

אני בת 19 ואני כרגע משרתת בצבא

בכללי אני בן אדם חולמני שנוטה לברוח לעולמו כאשר מדברים איתי לפעמים,בנוסף אני גם בן אדם שנוטה להתבודד מידי פעם.
    חשוב לי מאוד להזכיר שעשיתי בגרות מלאה במגמה עיונית בתיכון,אך הלימוד לכל מבחן היה די סיוט..לכן היתי צריכה ללמוד תוך כדי הליכה בבית על מנת שלא אוכל לברוח כי אם היתי יושבת ומנסה לילמוד ישר היתי בורחת,אך עשיתי אותם בהצלחה[יש הסבר לכך?]
    למשל אם אני הולכת עם החבר שלי לסרט 99 אחוז יקרה מצב כי אני ייצא מהסרט ולא ממש יהיה לי מסקנה מכל העניין אלא רק חיבור של סצנות אחר סצנות.
    חוסר ריכוז קורה לי בכל מיני מישורים בחיי,אך מה שמאוד הביא אותי בסופו של דבר לנסות ואולי לגלות כי יש לי איזו הפרעה היא העובדה שבצבא קיבלתי נתוני פסיכוטכני נמוכים ועל כך הוצאו לי מקצועות שלא ממש דורשות חשיבה יתרה או אתגר,לכן אני חוששת בעתיד ממבחן הפסיכומטרי למשל או מבחנים פסיכוטכנים אחרים[החחש הוא מוצדק?]
    חשוב לי לציין שבדברים שאני מעוניינת בהם,הריכוז מצליח לי,אבל אני צריכה ממש להתרכז באותו נושא.

כמו כן שאלתי החשובה ביותר היא האם למרות שצלחתי את הלימודים בתיכון באופן רגיל ככלל התלמידים,האם שווה לי להיבדק או להיבחן או אולי להניח לזה כך ולהתגבר על כך בעצמי?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    חשוב לי לדעת

הוספת תגובה

• תשובה לרונית

גבי זסלבסקי
    14/07/2009

שלום רב רונית וסליחה על האיחור במתן התשובה

אז ככה נתחיל בסוף,
    העניין הוא שאין תשובה אחת חד משמעית, הצורך להיבחן או להיבדק או שאלה מאוד אישית, וצריך להבין שגם אחרי אבחון ובדיקה פרט לזה שיש לך אבחנה כזו או אחרת את לא התקדמת לשום מקום,אלה עם תרצי לעשות משהו בעקבות אבחנות אלו. מנסיוני תהליך האבחון מסקנותיו ודרכי הפעולה מצריכים לא מעט ריצות מצידך ואין ספק שזה יהפוך, לתקופה מסויימת עיקר סדר היום שלך הן בפן המעשי והן בפן המחשבתי.
    היכלות להתגבר על דברים לבד קיימת בכולנו, תהליך ההתגברות יכול לקחת זמן אבל אני יודע ומכיר את יכולות הריפוי הטבעי של האדם ויכול להגיד לך שזה אפשרי.
    כמו כן אני רוצה לציין שתהליך הומאופתי מחזק את ידייך בכך שהוא מאפשר לתהליך הריפוי הטבעי לקרות בצורה מהירה ויעילה יותר.

כתבת:
    "לכן אני חוששת בעתיד ממבחן הפסיכומטרי למשל או מבחנים פסיכוטכנים אחרים[החחש הוא מוצדק?]"
    שוב פעם האם החשש מוצדק אין תשובה ברורה , החשש קיים - עובדה. השאלה מה עושים עם החשש? ,אשמח לשמוע קצת יותר על חשש וזה ואתייחס שוב

כתבת ושאלת גם:

"לכן היתי צריכה ללמוד תוך כדי הליכה בבית על מנת שלא אוכל לברוח כי אם היתי יושבת ומנסה לילמוד ישר היתי בורחת,אך עשיתי אותם בהצלחה[יש הסבר לכך?]"
    ההסבר לכך שתוך כדי הליכה יכולת הריכוז שלך לא נדדה ולא ברחת וכך יכלת בסופו של דבר לעשות את המבחן כשאר הילדים.

אשמח לתת עוד פרטים
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות קשב וזכרון
    הדס
    28/06/2009

אני בת 30 ואובחנתי כבעלת add. הראטאלין לא היה לי טוב ( רק הגביר לי את החולמנות, וגם גרם לי למעט פחד, אולי בגלל שקאתי על תופעות לוואי) ולכן החלטתי לפנות לתוספי תזונה.
    אני מתעתדת להתחיל ללמוד לתואר שני באוקטובר, מה שמאוד מלחיץ אותי מכיוון שלבעיות אלו יש השפעה ישירה אצלי על הזיכרון, ואני רוצה "להגיע מוכנה" לקראת הלימודים.

הייתי בחנות טבע ומה שמכרו לי הוא : קור ולול קיד ( היא אמרה שקיד מתאים לקשב וריכוז), ואצה כחולה ירוקה וכן אומגה 3.. מתיש אבל אני מוכנה לעשות הרבה בכדי שזה יצליח. עוד לא ניסיתי את המרקחת הזו, ורציתי לדעת אך לשלב אותה. ובנוסף: ראיתי המלצה בטלויזיה וקראתי מעט עליה על תוסף בשם רימיינד (פוספוטידיל סרין עם תוסף אומגה 3) שעליו נאמר שהוא מסייע רבות לשיפור הזיכרון.

ולשאלתי:) האם שמעת על אנשים שזה עזר להם, ןאם כן מה מן הדברים שצויינו. אני ממש מיואשת כי תליתי תקוות בריטאלין.
    אודה מאוד על תשובה מפורטת.
    שירי

לקביעת תור
    סגירה
    בעיות קשב וזכרון

הוספת תגובה

• היי שירי

קארין אור
    28/06/2009

לשאלתך, לא שמעתי על אנשים שלקחו את במרקחת שקנית, אבל שווה לנסות, כמו כן יש מחקרים רבים שמראים את נפלאות אומגה 3 וadd
    יש גם השפעה נפלאה ל צמחי מרפא ובעיות זכרון.
    המלצתי: לכי לפגישה נטורופתית. לפחות אחת, כי הטיפול הטיבעי מורכב יותר מאשר לקחת תוספי מזון בלבד. הוא כולל שינוי תזונתי ותרגילים שונים שיכולים לעזור.
    זה בדיוק ההבדל מרפואה קונבנציונאלית ולקיחת תרופות.
    אשמח לעזור אם תצטרכי.
    בהצלחה
    קארין אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לשירי

גבי זסלבסקי
    29/06/2009

דבר ראשון בהצלחה בלימודים,
    בשל היותי הומאופת ,מה שאת שואלת יותר נוגע לעולם הנטורופתיה ,שווה ללכת לייעוץ לפני שמתחילים לקחת תופסים או כל דבר אחר.
    אני אישית אשמח לעזור לך בענינים שאני מבין בהם וזה כמובן שימוש ברמדי הומאופתית אחת המותאמת לך באופן אישי ע"ב הקשיים שאת מתארת.

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשר בין הפרעות קשב למוסיקה רועשת?
    יעל
    16/06/2009

אני אמא לילדה בת 13 שאובחנה לא מזמן כסובלת מ-ADHD ורציתי לדעת האם יש קשר בין העובדה שהיא אוהבת להאזין למוזיקת רוק כבד בווליום גבוה להפרעה? אני יודעת שזו שאלה קצת מוזרה, אבל אני מאוד מודאגת ומנסה למצוא פיתרון אפשרי לבעיה...

תודה על תשומת הלב.

הוספת תגובה

• תשובה

קארין אור
    21/06/2009

היי יעל.
    לא ידוע לי קשר כזה, אך דאגתך אינה לשוא, אכן מוזיקה רועשת מידי אינה בריאה,
    ומזיקה לשמיעה. כדאי לחפש בכתובים באינטרנט ולשתף את בתך במימצאים.
    בהצלחה
    קארין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החזר ממס הכנסה
    מיכה
    07/06/2009

כמה שנים אחורה ניתן לבקש החזרים ממס הכנסה על קשב וריכוז?

לקביעת תור
    סגירה
    החזר ממס הכנסה

הוספת תגובה

• תשובהלמיכה

גבי זסלבסקי
    07/06/2009

שלום מיכה,אני אישית לא מבין בזה
    נראה לי שצריך לשאל את מס הכנסה

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נטורופתיה מול ריטלין
    בנימין
    02/06/2009

שלום. אני אב לילד בן ארב שאובחן כסובל מהפרעת קשב. אני מתלבט בין הריטלין, אותו הציע לנו הרופא, לבין משהו אחר שאינו ריטלין, בגלל ששמעתי וקראתי דברים לא כ"כ חיוביים עליו. השאלה שלי היא האם לנטורופתיה יש פיתרון תרופתי שכזה, או ששעדיף ללכת על הקונבנציונאלי וזהו?

תודה לעונים.

לקביעת תור
    סגירה
    נטורופתיה מול ריטלין

הוספת תגובה

• תשובה לבנימין

גבי זסלבסקי
    07/06/2009

בנימין שלום רב ותודה על הפנייה בפורום
    אני סבור ובטוח שנטורטפתיה יש פתרונות טובים לבעיה שהמגת כאן.
    לצערי לא אוכל להיות יותר ספציפי בגלל שאני הומאופת וככזה אני אוכל להתייחס בבטחון רב להצלחת הטיפול ההומאופתי כאלטרנטיבה לרטלין וכטיפול בהפרעות קשב וריכוז

מקווה שעזרתי
    אשמח לתת עוד פרטים
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום בנימין

קארין אור
    08/06/2009

הנטורופתיה מטפלת בנו באופן כללי, כלומר המטרה היא ליצור אורח חיים בריא ולמנוע מחלות.
    אני מאמינה שאורח חיים כזה יכול לשפר את חיינו בכל מקרה.
    במיקרים של הפרעות קשב, הטיפול מציע תפריט מסויים, תוספי מזון טיבעיים ולמידת הרגלים חדשים המתאימים לאורח חיים שכזה.
    אשמח להיות לך לעזר.
    בברכת לבריאות
    קארין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול/אבחון בגיל שנתיים
    הילה
    28/05/2009

שלום,
    יש לי תאומים בני שנתיים, בן ובת.
    הבת מגלה סימנים של הפרעות קשב וריכוז, היא מאוד תזזיתית, קופצת ממשחק למשחק, בגן היא דוחפת, נושכת, מסכנת את עצמה ואת הילדים האחרים.
    המטפלות אינן מצליחות להתמודד איתה, בגן דורשים ממני סייעת.
    האם יש מה לעשות בשלב זה? למי לפנות?
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    טיפול/אבחון בגיל שנתיים

הוספת תגובה

• היי הילה

קארין אור
    30/05/2009

ממליצה לראות אותך ואת ביתך ולנסות לעזור לך ע"י כלים נטורופתים וטיפול במגע לבתך.
    אני נטורופתית ויועצת להתפתחות הילד בשיטת child'space ובשיטה זו יש המון מה לעשות ואיבחון מאוד מסויים למה שאת מתארת.
    בהצלחה.
    קארין אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה להילה

גבי זסלבסקי
    07/06/2009

שלום הילה,
    מה שאת מתארת זהו סיפור חוזר ונשנה אצלי בקליניקה,לצערי הרבה ההורים לילדים בגיל ביתך מתארים את אותם דברים.
    הבסורה הטובה היא שטיפול הומאופץי שנבחר בקפידה יכול לעזור לביתך ולך ולכל הסובבים אתכם
    אשמח לתת עוד פרטים

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות קשב וריכוז וטיפול מומלץ
    איתן
    26/05/2009

יש לי בעיות קשב וריכוז. הבעיות הן: בקשב הממוקד המתמשך ובעיה בניהול הקשב
    (משהו שקשור לקשב מפוצל). יש לי גם בעיה פרואקטיבית ואני גם היפראקטיבי.
    מה זה אומר כל אחת מבעיות הקשב הללו, נוסף על כן האם יש טיפול אלטרנטיבי
    לבעיות אלה?, מכיוון שהטיפול הקובנציונילי לא מומלץ לי.
    צריך לציין שאני גם לקויי למידה ודיסגרפי.

הוספת תגובה

• היי איתן

קארין אור
    30/05/2009

אפשר לנסות טיפול נטורופתי לכל מה שאתה מתאר,
    הטיפול כולל שיחה, איבחון נטורופתי ומציאת פתרונות ע"י שינוי הרגלים
    שינוי תזונתי, ולפעמים תוספי מזון או צמחי מרפא,
    אני גם ממליצה לשלב את הטיפול עם טיפול הומאופתי.
    אם תירצה לראות נטורופת והומאופת ביחד באותו טיפול אנא פנה אליי לטלפון 0523258500.
    בברכה
    ובהצלחה
    קארין אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לאיתן

גבי זסלבסקי
    07/06/2009

איתן שלום רב ותודה על פנייתך,התשובה שלי קצת באיחור אבל עדיין...
    כמו שנאמר ע"י קארין אור זה ניתן ואף רצוי
    ישנו יתרון בולט וחד משמעי לקבל טיפול ע"י הומאופתיה וזאת מאחר שתקבל טיפול לעצמך,לאדם שאתה ולא לפי מספר התופעות ההגדרות או האיבחונים שיש לך!
    הבדל זה הוא משמעותי מאוד ,ברפואה כמו שאנחנו מכירים אותה אתה תקבל מספר רב של תרופות כל אחת ופעילותה היא (לך תדע מה קרוה שמחברים אות כולן ביחד??!!??) וכך יתנהלו החיים מלאים בתרופות (שלא להזכיר תרופות נוספות שאולי נוטלים על בסיס קבוע...)
    בהומאופתיה נעבד את כל הניפורמציה ביחד בכדי לתת תכשיר אחד שנבחר במיוחד לך!!!

בכל אופן בהצלחה רבה

הומאופטיה קלאסית גבי זסלבסקי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עישון והפרעות קשב וריכוז
    בנימין
    12/05/2009

האם יש קשר בין עישון של נער מתבגר (בן 14.5) להפרעות קשב שיש לו? ז"א אם יפסיק לעשן המצב ישתפר, או שאין כל קשר בין השניים? תודה על התשובה

לקביעת תור
    סגירה
    עישון והפרעות קשב וריכוז

הוספת תגובה

• תשובה לבנימין

גבי זסלבסקי
    12/05/2009

שלום ותודה על הפנייה
    מניסיוני אני רואה הרבה נזקים כתוצאה מעישון סיגריות-הן נפשיות,בכל הקשור להתמכרויות והצורך לממש התמכרות זאת והן מהפן הגופני שלא צריכים להרחיב עליו ,מאחר והוא ידוע וגליו ורשום על כל חפיסת סיגריות שנמכרת בארץ...

אך עם זאת אני אישית עוד לא ראיתי קשר כזה עם הפרעות קשב וריכוז,
    אשמח לשמוע יותר פרטים וכך יתאפשר לי לדעת מה הקשר הנסיבתי שאתם רואים ואולי כן לראות ולמצוא יותר הקשרים בין עישון לבין הפרעות קשב וריכוז

עם קשר או בלי קשר אני הייתי שוקל ,כיצד להפסיק את העישון של המתבגר הצעיר בכדי לשמור על בריאותו לאורך שנים רבות ויפות בהמשך.
    שוב תודה על הפנייה ונשמח לשמוע יותר פרטים על למה אתם חושבים שיש קשר

גבי זסלבסקי הומאופתיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה