מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיסקלקוליהאולג10/12/2009
שלום !!
ברצוני לדעת איך אני אוכל לזהות אם יש לי דיסקלקוליה, קודם כל אני תלמיד תיכון (י'א) ומאז ומתמיד שאני זוכר את עצמי היו לי בעיות גדולות ופערים ספציפית במתמטיקה, עכשיו אין לי בעיה של קריאה או כתיבה אלא בחישוב מספרים פשוטים מאוד(+/-) , לוקח לי דיי הרבה זמן לפתור את זה בראש, ביקשתי הרבה מאוד פעמים מכיתה ח' שיעשו לי אבחון אך תמיד היו אומרים לי אין לך בעיות יותר בשום מקצוע, אתה צריך להשקיע יותר וכו... ואכן אין לי בעיה בשום מקצוע אחר אני ברמה גבוהה יותר משאר התלמידים. הם יתכן ויש לי בעיה או שזה רק בראש שלי??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לאולג
גבי זסלבסקי13/12/2009שלום רב לאולג
האם יש לך בעיה או שזה רק בראש שלך... שאלה קשה אולג!!
לרוב הדברים הם רק בראש שלנו..
לגבי הבעיה שאתה מציג , בד"כ לבעיית הדיסקלקוליה ישנם ביטויים נוספים כגון בעיות עם זמנים וכיוונים חישובים פשוטים ואי יכולת להעריך צירי זמן תנועה ומרחק באופ ן יחסי ונכון.
אשמח לשמוע ממך האם אתה מזדהה עם הדברים הללו.
אשמח לקבל ממך דוגמאות לחישובים שקשה לך לבצע.
בברכה ובהצלחה
גבי זסלבסקי
הומאופתיה קלאסית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר יכולת להתרכזמור10/12/2009
אני סטודנטית, כבר שנה שניה. ובכמה חודשים האחרונים אני שמה לב שאיני מצליחה להתרכז בשיעורים או במהלך קריאת החומר. מה ניתן לעשות בנושא מבחינת רפואה משלימה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה למור
גבי זסלבסקי13/12/2009הי מור ותודה על פנייתך
יש הרבה מה לעשות מהבחינה של רפאוה משלימה..
אבל קודם לכן, שאלה חשובה, האם קרה משהו בחודשים האחרונים שבגללו את לא מצליחה להתרכז בשיעורים??
כי עד אז לא הייתה לך את הבעיה שאת מעלה כאו!!
מנסיוני יש תשובה לא תמיד אנחנו מודעים לה אבל יש תשובה!!
אני מתעסק בהומאופתיה ואני רואה כיצד דברים שאנו חווים בדרכנו משפיעים על התפקוד היומיומי שלנו, חלקם לטובה וחלקם פחות.
ע"י שימוש בתכשיר הומאופתי שנבחר בצורה ספציפית לצרכים שלך ולקשיים שלך ,שאת חלקם את מתארת בשאלתך , ניתן יהיה לעזור לך.
תכשיר הומאופתי יוכל להחזיר אותך למסלול ולהחזיר לך את יכולת הריכוז שאבדה לך בחודשים האחרונים.
אשמח לעזור לך
בכל שאלה או בקשה
גבי זסלבסקי
הומאופתיה קלאסית
054-4920180* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ילד בן 5גבי03/12/2009
שלום,
אני אמא לילד מקסים בן 5 . לאחרונה כשניסיתי ללמד אותו קצת לקרוא וקצת חשבון בסיסי, שמאוד קשה לולשבת. הוא ממש עם קוצים בטוסיק. תמיד ידעתי שהוא תזזיתי אבל לא ניחשתי שעד כדי כך. אני ממש לא רוצה לפנות לכל מיני ריטלינים ודומיהם. מה לרפואה המשלימה יש להציע בתחום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי גבי
קארין אור06/12/2009התשובה שלי תהיה מהפן הנטורופתי- כלומר מתייחס לתזונה ולהרגלי חיים.
זה שלב נהדר לדעתי ללמד אותו כל מיני דרכים לריכוז, ולהקנות לו הרגלים שעוזרים לריכוז. (אולי גם תוכלי למצוא מסגרות שמלמדות את זה)
למשל לשים לב אם את מפחיתה את כל הגירויים שיש בבית כמו טלפון, טלויזיה, משחקים וכ"ו לשעת סיפור. האם הוא יושב ומקשיב? האם הגננת שמה לב לרמת הריכוז שלו?
שימי לב גם לתזונה שלו האם היא מעובדת? או אוכל מבושל טרי ללא חומרים משמרים, צבעי מאכל וחומרי טעם וריח- כל אלה משפיעים מאוד על הריכוז.
אני גם ממליצה לתת לו סירופ של אומגה 3- יש היום סירופים טעימים בטעמי פירות, ואומגה 3 חיוני גם להתפתחות המוח וגם עוזר מאוד לריכוז.
מקווה שעזרתי.
בברכת לבריאות
קארין אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהגלית24/11/2009
שלום.
בתי בת ה12 אובחנה כסובלת מהפרעת קשב וריכוז שמתאפיינת בין הייתר בטיקים. היא טופלה ברטלין LA 30MG, אשר החמיר לה את הטיקים. ולכן, הומלץ להתחיל ב stratera.
האם הטיפול ב stratera יכול להחמיר את הטיקים?
מהם תופעות לוואי של הכדור?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
קארין אור25/11/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=136 id=link]הפרעות קשב וריכוז[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש לי הפרעה???רבקה23/11/2009
זה הפך לטרנד, פתאום כולם מתהדרים בהפרעת קשב ואני לא יודעת איך לאבחן את עצמי, גם כי אני מפחדת לגלות את האמת....
ה"תסמינים" אם אפשר לקרוא לזה כך, הם שאין לי רגע שקט, קשה לי לשבת הרבה זמן באותו מקום בין אם זה בבית קפה או אצל חברים, בעבודה אני מחליפה תנוחות וקמה כל הזמן לשירותים ולעשות קפה. כל רעש (גם בבית וגם כשאני ישנה) מוצא את דרכו לאוזני ומשבש לי את השקט, בין אם אני רואה טלוויזיה או אפילו שוטפת כלים.
יכול להיות שאלו ביטויים של התבגרות שפתאום כל דבר מפריע ואולי יש טיפול לזה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
קארין אור25/11/2009היי רבקה,
הסימנים הם רבים וליפעמים הם סימניםם כל כך טרוויאלים שבאמת ניראה כאילו לכולם יש הפרעת קשב אחת גדולה.
בכל אופן בשביל באמת לאבחן כדאי ללכת לנוירולוג או פסיכיאטר שמתמחה בנושא.
או ברפואה המשלימה לנטורופת.
בכל הדברים שהעלת עולה השאלה, האם זה חדש? האם יש סטרס בחייך שיכול לגרום לכל זה ועוד.
בקיצור אל תקפצי למסקנות, בדקי עד כמה זה מפריע לחייך וטפלי בזה.
אם תצטרכי עזרה נוספת שמי קארין והטלפון שלי הוא: 052-3258500
בהצלחה
קארין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיית קשב וריכוזמירי22/11/2009
שלום,
לאחי בן ה-13 יש בעיית קשב וריכוז מאוד חמורה. אמי ניסתה את כל הטיפולים הפורמליים האפםשריים, ביניהם ריטלין ועוד מגוון תרופות היות ולא הצליחו בדיוק לאבחן אותו לאורך הרבה זמן.
מה ניתן לעשות בתחום מבחינת רפואה משלימה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
קארין אור25/11/2009שינוי תזונתי ותוספי מזון יחד עם שיחות ולימוד התמודדות עם תופעות הלוואי של הפרעות הקשב יכולים מאוד לעזור, את כל אלה עושים אצל נטורופת/ית.
אפשרות שנייה טובה זה טיפול הומאופתי, תקראי על זה קצת ברשת, בעקרון זה טיפול שמטפל בשורש העיניין והוא עובד יפה מאוד.
בינתיים תמליצי לה לתת לו אומגה 3 כל יום 3 פעמים ביום, זה מראה שיפור מעולה.
בהצלחה
קארין אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אומגה 3ענת15/11/2009
שלום,
קניתי לבני בן 13 אומגה 3 פוקוס אלספה. הוא 1.60 ושוקל 60 קילו. מה המינון הנכון לטיפול בבעיית קשב וריכוז?
האם כדאי לי לתת לו עוד משהו בנוסף כדי להגביר את הוצאה?
תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מינון מומלץ
קארין אור25/11/2009כדור אחד 3 פעמים ביום עם האוכל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאומגה 3 - שאלה נוספת
ורד26/11/2009יש לי סירופ ולא כדורים. מה המינון המומלץ לסירופ? שוב, ילד בן 13, 1.60 שוקל 58 קילו. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ורד
קארין אור29/11/2009אני לא יודעת מה המוצר ומה המינון שמתאים אבל על כל אריזה צריך להיות כתוב כמה לקחת עפ"י משקל גוףאז תבדקי, או שתיגשי עם זה לחנות טבע שיגידו לך.
שבוע טוב
קארין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכספית בדגים
דנה15/12/2009היי,
נתקלתי בטבלת המתארת כמויות הרעל בדגים וקיבלתי שוק.
מה אתם חושבים על זה והאם ניתן להסתדר ללא דגים בהתקופת הריון וליטול אומגה 3 מהקפסולות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לדנה
גבי זסלבסקי15/12/2009הי דנה לצערי הקישור לא עובד..
גבי זסלבסקי הומאופתיה קלאסית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיפוש רופא הימופאתי לבעיות קשב ורילי14/11/2009
אנו מחפשים תחליף לריטלין עבור תאומות בנות חמש מירושלים. האם אתם יכולים להפנות אותינו לרופא הימופאתי ו/או נתורופאתי מומחה בתחום של הפרעות קשב וריכוז? הבנות לומדות במסגרות של חינוך מיוחד ומאובחנות על ידי ניורוליות ילדים. בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב לי
גבי זסלבסקי15/11/2009ההחלטה לפנות להומאופת בכל הקשור לקשב וריכוז הינה החלטה נכונה מאוד.
היכולת של ההומאופתיה לעזור לך בכל הקשור לתופעה זו הינה גבוה מאוד וזאת מאחר ודרך הטיפול ההומאופתית היא לטפל בשורש התופעה , לטפל במה שיוצר את תופעת הקשב והריכוז.
לאחר טיפול בשורש ,במקור הבעיה תוכלי לראות שיפור בתופעת הקשב והריכוז.
אשמח לעזור לך ולייעץ לך למצוא הומאופת.
בברכה,
גבי זסלבסקי הומאופת
054-4920180* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תיקיםליליאן11/11/2009
ילד בן 9.5 שעושה תיקים ומטופל בהומאופטיה יכול להיות שבתחילת הטיפול לאחר לקיחת הרמדי התיקים יתגברו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקים
ליליאן11/11/2009אם אפשר לענות בהקדם שאוכל לקבל החלטה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ליליאן
גבי זסלבסקי11/11/2009שלום רב ותודה שוב על פנייתך,
דבר ראשון בהומאופתיה יש משהו שנקרא החמרה הומאופתית.
בכדי לדעת האם את נמצאת כרגע בשלב זה עלי לדעת יותר פרטים כגון- ממתי התחיל את הטיפול באיזו אופן הוא לוקח את הרמדי , באיזה פוטנץ, על איזה דברים נוספים דיברתם במהלך הפגישה ועוד דברים רבים נוספים
המלצתי הטובה ביותר היא לפנות להומאופת ולהסביר לו את הדברים, אני סבור ובטוח שתקבלי מענה לכל שאלותייך
ביקשת שנענה בהדקם בכדי שתוכלי לקבל החלטה, איזו החלטה את צריכה לקבל??
בברכה ,גבי זסלבסקי ,הומאופת
אשמח לעזור בכל
054-4920180* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפס דרך להקל על עצמינתן11/11/2009
כיום אני בן 57. על פי כל אשר קראתי ולמדתי בנושא של הפרעות קשב ולפי פרטים שאספתי בנבירה בתולדות חיי ובמאפיניי, בטוחני כי הנני סובל מהפרעת קשב ללא היפראקטיביות מתמדתת. הנני מבחין בי:
- אי השלמת משימות ומיזמים, אפילו פשוטים ביותר
- תכנון מיזמים חדשים ועזיבתם
- קשיי ארגון והתארגנות
- ברוב הימים, חיים ללא יומן או מגבלות זמן
- הספק נמוך (כשהעניין לא דחוף ביותר ומלחיץ מאוד)
- דחיינות
- תחושת אאוטסיידריות ו"לא מבינים אותי"
- חוסר סדר, למרות המאמצים (בבית או במשרד)
- אימפולסיביות
- חוסר בטחון מסויים משתק, בעיקר מול משימות אשר איני יודע איך לבצען נכונה
- תחושת בדידות מול ההחייבויות
- רגישות יתר במידת מה
- חלק מתגובותיי אימפולסיביות
- "רק אני מבין את עצמי" (לפעמים, עד כדי התנשאות)
- בחירות פאסיביות בחיים
כתוצאה, כיום אין לי בטחון כלכלי ורכוש, ואני זקוק לדרך לנצל את כישוריי, לחיות חיים מאושרים יותר ולהפיק טועלת כלכלית ממשית ממאמציי.
ניסיתי להעזר בשיטות שמציעה ספרות העזרה העצמית, אך מתחיל ועוזב, מתחיל ועוזב, ואיני מצליח לעבור את מעגל הקסמים הזה)
אודה מאוד עם מישהו יומר לי (טיפול פרטי הוא מחוץ להישג ידי) למה אני זקוק בדיוק ואם קיימים קבוצות תמיכה והיכן הן בארץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לנתן
גבי זסלבסקי12/11/2009נתן שלום רב,
תודה רבה על פנייתך ועל הפרטים אותם שיתפת אותנו.
ברשותך אתחיל מהסוף לגבי קבוצות התמיכה , נכון לרגע זה ומבדיקה קצרה ולא ממש מעמיקה באינטרנט לא מצאתי וגם לא שמעתי על קבוצת תמיכה לתופעות הקשב והריכוז אשר מתאימה לגיל הצעיר יותר אני לא מכיר) במידה ותצמא קבוצה כזו אשמח לשמוע על זה.
כתבת : ".מישהו יומר לי למה אני זקוק בדיוק" - מילת המפתח היא "בדיוק" , אני כהומאופת תמיד ללא יוצא מן הכלל מחפש את הדבר המדוייק ביותר שאני יכול לתת, בכדי לעשות זאת לצערי לא מספיקה לי הרשימה אותה רשמת פה ( אף על פי שיא מאוד רחבה ומראה על פתיחות ושיתוף מצידך)
זה לא יהיה מקצועי מצידי ולא מכובד בשבילך לתת ולקבל הנחיות בצורה כזו, בכדי שבאמת ניצור שינוי עמוק יסודי וקבוע יש צורך בפגישה עם בעל מקצוע, לצורך הדוגמא פגישת אבחון ראשונה עם הומאופת יכולה לערוך כשעתיים (רק תחשוב על כמה נושאים ופרטים אפשר לדבר בשעתיים)
אי לכך לצערי אני לא אוכל לעזור לך , לפחות לא ע"י תכשיר הומאופתי בצורה כזו.
אני מבין שמצב לא מאפשר טיפול פרטי - ואני אומר תמיד אפשר לדבר ולראות מה אפשר לעשות בנדון, גם דרך קופ"ח זה אופציה ,אני עצמי מקבל אנשים דרך קופ"ח לאומית ושם המחירים הם זולים באופן משמעותי מהביקור באופן פרטי.
בכל אופן אשמח לעזור ולענות על שאלות נוספות
בברכה,
גבי זסלבסקי הומאופת קלאסי
לשאולות נוספות אתה יכול לכתוב בפורום או באופן פרטי במייל או ב 0544920180
בהצלחה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשב וריכוזגלית טביב05/11/2009
אני אמא לילד בן 9 שיש לו בעיות התנהגות כתוצאה מהמרחק בן הרגש לשכלי, ואמרו לי
אחרי אבחונים רבים שזהו איזה סוג של קשב וריכוז(אין לו בעיית תנועתיות יתר או היפראקטיביות).
ניסנו את כל הטיפולים האפשריים כולל פגישה עם פסיכולוגית פעמיים בשבוע ולקיחת רטלין
אין כל כך תוצאות. גם בבית הספר מקשים עלינו והיום אמרו לי שישעו אותו וגם יעלו אותו לוועדת
השמה.רציתי לדעת אם יש עוד איזה כיוון לעזור לבן שלי ?ואם יש איזה שהם קבוצות תמיכה
שאפשר להעזר בהם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לגלית
גבי זסלבסקי09/11/2009הי גלית
מניסיוני כהומאופת אני יכול להגיד לך, שלתופעות שאת מתארת יש פתרון.
הומאופתיה קלאסית יודעת להתמודד עם תופעות אלו ולו רק מאחר והיא מטפלת בשורש התופעות. ז"א באדם ולא בתופעה החיצונית המקומית!!
אצל כל אחד שורש זה בא ליידי ביטוי קצת אחרת ולכן הטיפול ההומאופתי מותאם בצורה אישית לכל אחד ואחד מהבאים לקבל טיפול.
אשמח לעזור ולענות על כל שאלה
בברכה
גבי זסלבסקי הומאופת קלאסי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעלה אדומים ירושליםרויטל04/11/2009
האם יש מטפל שמטפל בהפרעות קשב וריכוז-טיפול אלטרנטיבי באזור מעלה אדומים או ירושלים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לרויטל
גבי זסלבסקי05/11/2009שלום רויטל אשמח לעזור לך למצוא הומאופת אשר נמצא באזור שאת מחפשת
צרי קשר
גבי זסלבסקי הומאופת
054-4920180* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תיקיםליליאן04/11/2009
בהמשך לשאלה הקודמת איזה טיפול מומלץ מצדכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לליליאן
גבי זסלבסקי05/11/2009טיפול הומאופתי מאוד יכול לעזור לילד שלך
מהנסיון שלי ניתן לעזור בתופעת התיקים ע"י שימוש בהומאופתיה קלאסית!!
אשמח לעוזר ולהמליץ על מישהו שנמצא בקרבתך
בברכה
גבי זסלבסקי הומאופת
054-4920180* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תיקיםליליאן04/11/2009
ילד בן תשע שעושה תיקים מזה חצי שנה עם הפוגות כל פעם במקום אחר עכשיו זה מתבטא בראש
האם זה מעיד על מחלה כלשהי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לליליאן
גבי זסלבסקי05/11/2009שלום רב
את רוצה לדעת האם תיקים יכולים להעיד על מחלה..
אני ממליץ לך לפנות לרופא המשפחה שלך בכדי שיוכל לראות ולבדוק את הילד ורק אחרי בדיקה קלינית כזו ניתן יהיה לחשוב על משהו.
לתת תשבוה על נושא כזה מבלי לראות את הילד זה לא מקצועי ולא אחראי.
מה גם שסביר להניח שגם הרופא יפנה אותך לרופא מומחה להמשך בדיקה
בברכה
גבי זסלבסקי -הומאופת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש קשר בין עקמת והרגלי יציבהצפריר יצחק02/11/2009
אני מצייר ורושם אנשים יושבים כבר הרבה שנים. לדעתי היציבה של רוב האנשים לקויה, כפי שהייתי גם אני לפני שפעלתי במודע כדי לשנות. האם מנסיונך יש קשר בין לקויות יציבה והפרעות קשב
בברכה צפריר, חינוך יציבה באינטרנט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי צפריר
קארין אור02/11/2009יכול להיות, אבל לא משהו מוכח, אני אכן רואה המון ילדים עם בעיות יציבה/עקמת והפרעות ריכוז.
אבל לכאורה ניראה כאילו כל הילדים סובלים משני אלה....
אז קשה לי לענות
בברכה קארין אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)