מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיית קשב וריכוז +ליוקי למידהאיילת07/02/2010
ניסינו בשמך שנתיים קונצרטה 36 וריספונד ולא השגנו תוצאות. היום אני נתחברת לתרופות טיבעיות . משהו יכול להמליץ לי על ריכוזית או תמצית מעשבתא אם אתם מכירים?מחכה בדחיפות לתשובה הבן שלי לא מבקר בסדירות בבית הספר בגלל השינויים במתן התרופה אנא ענו לי במהרה איילת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי איילת
קארין אור10/02/2010סליחה שהתשובה לא הגיעה מהר כמו שרציתי,
לצערי דווקא זו לא השיטה המהירה לטיפול, השיטות האלטרנטיביות, לרוב, דורשות את הזמן שלהן להשפיע.
בכל אופן, אישית אני לא קראתי מחקרים על ריכוזית (אם יש...) ואני לא יודעת בוודאות אם זה עוזר, מקווה שמישהו יראה את ההודעה שלך ויכתוב אם זה השפיע עליו...
מה שאני מכירה כטיפול יעיל זה אומגה 3 במינון גבוה מסוג אלספה פוקוס.
גם שינוי תזונתי יכול לעזור ואולי טיפול הומאופתי יהיה יותר ספציפי לבנך.
מקווה שתקבלי עוד תגובות במהרה.
סליחה אם לא עזרתי יותר מדיי.
לבריאות
קארין אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רשימת מזונות שצריך להמנע מהםשירלי01/02/2010
היי הייתי רוצה לדעת אם יש רשימה של מרכיבים שאני צריכה להמנע מהם באוכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לשירלי
גבי זסלבסקי01/02/2010תלוי מה את רוצה להשיג???
ספרי קצת יותר ...נשמח לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשב וריכוזשירלי31/01/2010
שלום שמי שירלי בני הבכור בן5 נמצא כרגע בגן חובה יש לו הרבה קשיים במוטוריקה העדינה והגסה קשב וריכוז תקשורת עם בני גילו, אנחנו מטופלים כבר שנתיים במרכז להתפתחות הילד יש שיפור בהרבה דברים אך עדיין קיימים קשיים רבים לאחרונה התחלנו ברכיבה טיפולית גם שם אני רואה שיפורים במינונים קטנים אבל הם קיימים כל פעם עוד קצת.
אין ספק שלבני יש קשיים שנראים כמו קשב וריכוז (עדיין לא אובחנו אצל נוירולוג) וכבר מדברים איתנו על תרופות שנדע שהאופציה קיימת, אני לא ממש רוצה לחשוב על זה והייתי מאוד רוצה לדעת אם ישנם אופציות טבעיות ודרכים נוספות לעזור לו
תודה שירלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לשירלי
גבי זסלבסקי01/02/2010שלום שירלי ,
דבר ראשון אני מבין שאת עושה הרבה מאוד בכדי שלבנך יהיה טוב וקל יותר, כל הכבוד לך על ההשקעה שלך .
את משלבת דברים רבים ביחד שיש לזה כמובן יתרונות ויש גם חסרונות , לא רבים אבל יש.
אני ממקומי כהומאפת יכול להציע לך טיפול הומאופתי , טיפול הומאופתי אשר מותאם אישית לבך! טיפול שיבוא את בנת עם מוכנות גדולה יותר לכיתה א'.
המעבר לכיתה א' הינו חשוב מאוד ולכן צריך להכינו בצורה הטובה והנכונה ביותר.
אשמח לספק עוד מידע,
שאלוה קטנה , באיזה מרכז להתפתחות הילד אם נמצאים ??
תודה ובהצלחה
הומאופתיה קלאסית גבי זסלבסקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לידה טבעיתנורית27/01/2010
צפיתי הבוקר בהופעה שלך בתוכנית בוקר של קרין מגריזו שם דיברת על לידה טבעית. אני מילדת כ 30 שנה ואני מבקשת לידע אותך שלידה עם הרדמה אפידורלית אינה לידה טבעית בשום צורה ונדמה לי מהשיחה שלך בתוכנית שאת לא כל כך מבינה במיילדות . דבר נוסף - אחד הנושאים שמרגיזים את הצוות הוא תוכניות לידה שונות ומשונות, אנשים כותבים דברים שהם לא מבינים, בלי להכיר את התנהגות הגוף במצב ובתהליך הלידה. אפשר ורצוי להיתכונן לכל ולבקש כל דבר תוך כדי התפתחות והתקדמות הלידה, לא לקבל כל דבר מהצוות כמובן מאליו. הצוות תמיד קשוב לכל בקשה ורצון אך בהתאם למצב הקיים ומה שהכי מתאים באותו רגע ליולדת, לעובר ולמלווים השונים.
לידה טבעית = לידה ללא התערבות רפואית!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נורית שלום
קארין אור28/01/2010קודם כל תודה על החידוד אך זהו אינו הפורום המתאים לדיון על לידות, זהו פורום הפרעות קשב וריכוז, ובכל זאת הייתי רוצה לענות לך מהפן האחר, באותה תוכנית שהיתה המשך של תוכנית אחרת, דובר בין השאר על הצד המנטאלי של היולדת בו יולדת לעיתים פוחדת להעזר במשכחי כאבים כי היא נעולה על לידה טיבעית, ובכל זאת לא עומדת בכאבים, יולדות כאלה זקוקות לחיזוק שאם הן לא עומדות בזה זה בסדר גם להעזר באפידורל.
אני בעצמי ילדתי ללא אפידורל בלידה טיבעית ועומדת ללדת בבית בפעם הבאה ומבינה בהחלט מהי לידה טיבעית. כמו כן אני נטורופתית ועבדתי 6 שנים בבי"ח כתומכת ליולדות (מצד ביה"ח)כבר ראיתי צוותים שתומכים וצוותים קשוחים יותר, או קשובים פחות.
אני כמובן מכבדת את נסיונך ארוך השנים ובכל זאת אי אפשר להתעלם ממיקרים נוראיים שיולדות חוו בבי"ח ממילדות כנראה פחות רגישות ממך או רופאים.
אני מודעת שצוותי ביה"ח לא אוהבים דולות ומצד שני אני אישית כדולה לא באה להעביר ביקורת על אף אחד ומכבדת את עבודתם של חכמים ממני, אני רק באה להעניק ביטחון ותמיכה נפשית ופיזית ביולדות שזקוקות לידיים שהן מכירות עוד מהבית, בדיוק כמו שאני זקוקה ליד מוכרת בשעה שאני יולדת.
מקווה שלא פגעתי בך או באנשי מקצוע המיילדות,
מאחלת לך כל טוב ושתמשיכי לעשות את עבודתך נאמנה.
בברכה
קארין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
מירית04/03/2010אני מבינה שזה לא הפורום הנכון אבל גם ראיתי את תוכנית ויש לי שאלה.
עבדת כדולה של בית חולים? באיזה בית חולים עבדת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מינון לריטלין LAטל27/01/2010
הבן בן 13.5 לוקח ריטלין LA מאז ספטמבר 2009
בהתחלה היה מאוד יעיל כיוםן כבר כחודש מתקשה להתרכז,מפטפט,מפריע
האם קשור לגיל ההתבגרות או במינון (כיום לוקח 20 מ"ג)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
קארין אור28/01/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=136 id=link]הפרעות קשב וריכוז[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרעה לילדה בת 7אסתי26/01/2010
בתי ואבחנה בבי"ס כבעלת הפרעת קשב וריכוז
אני לא רוצה אפילו להתחיל להגיד את דעתי על המערכת העלובה הזאת אבל בגלל שהאבחון נעשה בבי"ס אני חייבת לפעול לפני שיעבירו אותה לכיתה מיוחדת.
פתרונות של הרפואה המשלימה יתקבלו בשמחה.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי אסתי
קארין אור26/01/2010ממליצה מאוד על בדיקת התזונה שלה והורדת כל המזונות המכילים כימיקלים, את מוזמנת לקרוא את רשימת הרכיבים ולזהות אותיות באנגלית ומספרים (כמו E106 וכ"ו). הורדת כימיקלים , חומרי טעם וריח וחומרים משמריםוהוספת אומגה 3 באיכות טובה כמו אלספה פוקוס וכדומה תעזור לשינוי הפרופיל הכימיקלי ועשוי לעזור עם ריכוז.
הוספה של שיטות מגע כמו שיאצו או טיפול הומאופתי יכול להוסיף מאוד לטיפול.
אני מאחלת לך בהצלחה ומברכת אותך על הבחירה הטיבעית בה את נוקטת.
קארין אור
נטורופתית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור לילד בן 10מיכל18/01/2010
בני בן 10 אינו מאובחן כבעל הפרעת קשב וריכוז אלא כבעל נטייה לאגרסיביות (לאחר איבחון פסיכו דידקטי ובדיקת טובה ובדיקת נוירולוג). בגלל נטייתו להתפרץ ניסינו אומגה 3 שלא הייתה לו טעימה (אינו יודע לבלוע כדורים) ופרחי באך (לאחר שנה, נמאס לו לקחת 4 פעמים ביום). אנו מחפשים טיפול שניתן לקבלו אחת לחודשיים-שלושה ולא כל יום או מס' פעמים ביום. האם דיקור סיני יכול להתאים?
במידה ודיקור או כל טיפול אחר יוכל להתאים אבקש שם של מטפל באזור חיפה והקריות שאוכל לפנות אליו.
תודה מראש,
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי מיכל
קארין אור18/01/2010למרות שאני נטורופתית אני נוטה להמליץ לך על טיפול הומאופתי ולשלב עם זה אפשרויות פיזיות בכדי שיוכל לפרק אגרסיות כמו קפוארה או משהו אחר שקשור בתנועה.
אני גם ממליצה לך ללמוד לעשות לו עיסוי, אני רואה ממטופלים שלי (ילדים)עד כמה זה עוזר להם.
לגבי אומגה 3 אני ממליצה להמשיך יש אומגה 3 של נוטרי לייף בתוך מיץ פירות, זה כמו סירופ, מאוד טעים ולא מורגש.
למיטב ידיעתי, טיפול בדיקור קצת יותר מורכב במקרים כאלה, אני ממליצה לך להמשיך לבדוק ואולי להתייעץ עם מטפלים באיזור (אני מכירה רק אחד שמלמד בחיפה ושמו עדי פרום, תוכלי למצוא אותו באינטרנט ולהתייעץ איתו בטלפון).
בהצלחה
ולבריאות
קארין אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיקור לילד בן 10
מיכל19/01/2010קארין בוקר טוב,
ראשית, תודה על תגובתך המהירה.
שנית, טעיתי כשכתבתי אגרסיביות הכוונה הייתה לאימפולסיביות.
כן הוא לא מוכן לקחת אומגה 3 בשום צורה או דרך. לכן אני מחפשת פתרון שהטיפול הכרוך בו יהי אחת לחוש חודשיים ולא יומיומי.
תודה,
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי מיכל
קארין אור19/01/2010אני לא בטוחה שחוץ מהומאופתיה יש משהו שלוקחים אחת לחודש חודשיים ויכול לעזור,
אבל מניסיוני כאמא ומטפלת, אכן תרופה הומאופתית נכונה וספציפית לבנך יכולה להיות פתרוןמצויין.
פני לגבי ההומאופת שגם הוא עונה על שאלות יחד איתי באתר, אני בטוחה שהוא יוכל לעזור לך.
יום מקסים קארין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבחון ADDגלגלצ13/01/2010
שלום לכם,
לבני בני בן השש (בכיתה א') יש מאפיינים של ADD והייתי רוצה לקחת אותו לאבחון.
המליצו לי על מבחן טובה אך עם זאת מחיפוש באתרים שונים הבנתי שיש אבחונים שונים שיכולים לתת אינדיקציה טובה יותר כמו אבחון IVA.
אשמח לקבל את חוות דעתכם בנושא.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
קארין אור13/01/2010אכן יש אבחונים רבים למעשה לכל תחום ברפואה או ברפואה המשלימה יש אבחון משלו.
האבחונים הקונבנציונאלי מתקבלים ע"י נוירולוג וזו אפשרות אחת, יש כל מיני מבחנים אני פחות בקיאה בהם אבל מכירה טוב את מבחן טובה.
בצד האלטרנטיבי אני מציעה אבחון/ טיפול הומאופתי או נטורופתי, אלה הם לא איבחונים שנותנים לך אבחנה חד משמעית אבל הטיפול שהם מציעים עוזר בדרך הטיבעית ליצור איזון ויציבות, כך שלדעתי כל עוד התוצאה טובה, והדרך אינה אגרסיבית או כימית זה לא ממש משנה אם הכותרת היא כזו או אחרת.
מקווה שעניתי על תשובתך.
בהצלחה ולבריאות
קארין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה טיפול יכול להחליף את הרטלין?כ06/01/2010
שלום
בני בן ה 8 נוטל ריטלין עקב בעיות קשב וריכוז ולקוי למידה והיפרקטיביות
נולד פג בשבוע 24 במשקל 560 גר'
איזה טיפול את ממליצה לי שיחליף את הרטלין ?
האם יש לרטלין תופעות לוואי האם הוא מסוכן לילד?
אשמח לשמוע את חוות דעתך על תרופה זו
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
קארין אור07/01/2010שלום לך.
תודה על השאלה, לצערי היא לא נשמעת לי קלה שאוכל לתת לך טיפול ספציפי ללא פרטים נוספים על הילד.
באופן עקרוני אני מאוד בעד טיפול טיבעי ולא נטילת ריטלין, אבל יש כל כך הרבה פרמטרים שיש לקחת אותם בחשבון בכדי לבנות את הטיפול הנכון והספציפי עבורו.
בכל אופן אני מזמינה אותך להגיע לפגישה שבה אוכל ללמוד יותר על הילד ולתת לו את הטיפול האולטימטיבי, של תזונה נכונה ותוספי מזון שיחליפו את הריטלין.
ובתור מאמינה גדולה בהומאופתיה אני גם ממליצה לך בחום לגשת איתו לטיפול הומאופתי, יש היום הצלחות גדולות בתחום.
בברכת לבריאות
קארין אור
נטורופתית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעית ריכוז בילדה עם CPלביא03/01/2010
בתי בת 9 ולוקה בשיתוק מוחין "קל". מאז ומתמיד היתה במסגרת חינוך רגילה. היא תלמידה טובה ואין תלונות מצד המורים. למרות זאת, תמיד הייתה לי הרגשה שיש לה בעיה קלה בקשב ובריכוז.
בשנה האחרונה (כיתה ד) היא מאוד מתקשה במבחנים בחשבון: למרות שהיא יודעת את החומר - כשמגיע המבחן היא עושה טעויות כתוצאה מחוסר ריכוז ולכן לא מצליחה. זה מאוד מתסכל (אותה ואותנו). כמו כן, בזמן הכנת שיעורי הבית בחשבון היא מעבדת מהר מאוד את הסבלנות והריכוז.
חזרתי עכשיו מאספת הורים וזו הפעם הראשונה שמורה אומרת לי (המורה לחשבון) שהיא חושדת שיש לה בעיה של קשב וריכוז.
חשבתי לנסות טיפול הומאופטי אבל אני לא כל כך מבנה בתחום ויש לי כמה שאלות:
האם הטיפול ההומאופטי מתאים גם לילדים עם שיתוק מוחין?
האם טיפול הומאופטי לילד עם פגיעה מוחית שונה מזה של ילד רגיל?
האם כל הומאופט יכול להתאים טיפול לילד עם CP? או שצריך לפנות למומחה ספציפי?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לביא שלום
קארין אור04/01/2010אומנם השאלה מופנת להומאופט ואני בטוחה שהוא יענה לך. כנטורופתית רציתי להוסיף כי טיפלתי בילדה באותו גיל עם אותה בעיה בדיוק, שילבנו טיפול תזונתי עם מגע מרפא- אני חייבת לציין שהיה מדהים לראות את הילדה בתחילת הטיפול ובסופו ואת ההתקדמות שלה עם הטיפול, אני חושבת שכדאי לך לנסות ולשלב זאת עם הטיפול ההומאופתי שהוא מדהים בפני עצמו.
שיהיה בהצלחה
לבריאות
קארין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה ללביא
גבי זסלבסקי10/01/2010שלום רב ותודה על פנייתך.
שאלת מספר שאלות חשובות מאוד.
1.האם טיפול הומאופתי מתאים לילדיה עם שיתוק מוחין?
טיפול הומאופתי מתאים מאוד לילדה עם שיתוק מוחין, טיפול הומאופתי יכול לעזור לילדה עם שיתוק מוחין, הטיפול ההומאופתי מותאם אישית לאדם ולכן האפשרות לעזור קיימת בכל מקרה ומקרה .
2.האם טיפול הומאופטי לילד עם פגיעה מוחית שונה מזה של ילד רגיל?
לא הטיפול ההומאופתי לא שונה, תינוקות ילדים מבוגרים עם שיתוק או ללא שיתוק, מטופלים בהומאופתיה בהיסתמך על אותה חוקיות ואותה דרך, כל שכן, היתרון של ההומאופתיה הוא שהתכשיר הטיפולי - הרמדי , תהיה שונה , לכל אדם ואדם יש את הרמדי שמתאימה לו.
3.האם כל הומאופט יכול להתאים טיפול לילד עם CP? או שצריך לפנות למומחה ספציפי??
כל הומאופת בעל נסיון יכול להתאים רמדי לילד עם שיתוק מוחין.
אשמח לענות על שאלות נוספות,
בהצלחה רבה
גבי זסלבסקי הואמופת קלאסי
054-4920180* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנרגיות וחוסר שקטגלית29/12/2009
שלום
יש לנו שני בנים מקסימים בני שש ושלוש וחצי.
שניהם מלאי אנרגיה, שהיא בדרך כלל חיובית.
יש לי תחושה לפעמיים שזה גובל בחוסר שקט מסויים.
כמובן שלא עברנו איתם שום איבחון ואני יודעת שזה גם עדיין לא הגיל לאבחונים מהסוג הזה.
קניתי לא מזמן אומגה שלוש,שמגיעה כשוקולד חרובים. לשניהם זה ממש לא טעים והם לא נוגעים בזה.
האם יש משהוא טבעי שאתם יכולים להמליץ לי עליו לתת להם, כדי למתן את האנרגיות וחוסר השקט ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוקר טוב גלית
קארין אור29/12/2009שאלתך חשובה מאוד כי זה אכן גיל שלא ברור מה מקור האנרגיות הבלתי נגמרות, האם זה הגיל ושמחת החיים או משהו שמפריע.
אישית אני גם לא מאמינה באבחון בגיל הזה והמלצתי מתחלקת לשניים.
1. את יכולה לקבל חיזוק טיבעי ובלתי מזיק מהצד ההומאופתי שפועל בצורה מדהימה על ילדים, אני מדברת גם מנסיון אישי על בני, וממליצה בחום.
2. אני ממליצה על בדיקה עמוקה יותר של התזונה שלהם, ההרגלים וסדר היום שלהם, אני עושה את זה כנטורופתית וזה מוכיח את עצמו כל פעם מחדש. לגבי האומגה 3 שאת נותנת הוא באמת לא מספיק אפקטיבי מבחינת הכמויות ועל אחת כמה וכמה אם הם לא אוהבים את זה.
יש סוג נוסף שבא בסירופ בטעם פירות, אפשרות נוספת זה לשלב להם דגיי ים צפוני בתזונה אם הם אוהבים.
אם תצטרכי עזרה את מוזמנת ליצור עימי קשר
בברכה
קארין אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות אינפורמטיביות
גלית29/12/2009קרין שלום
תודה רבה על ההתיחסות המהירה.
רציתי לשאול האם את מקבלת רק בר"ג ? (כי אם כן זה קצת רחוק לי)
והאם יש לך להמליץ לי על משהוא בתחום שגר בין חדרה לנתניה ?
האם את חייבת לראות את הילד כדי להתאים לו משהוא או שהפגישה יכולה להיות רק איתי או טלפונית ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי גלית
קארין אור29/12/2009כרגע אני מקבלת רק בר"ג, אוכל להמליץ לך על מישהו בשדה ורבורג (ליד כפר סבא) אם זה מקל עלייך שמו דני קרת.
למען האמת אני לא חייבת לפגוש את הילדים ואנחנו יכולות לנהל את הטיפול בטלפון, אוכל גם לשלוח לך טפסים במייל שתמלאי ותחזירי לי וכך אלמד עליהם יותר, כך אני מטפלת במטופלים שלי שגרים בחו"ל וזה עובד נהדר.
ברגע שתחליטי אשמח אם תיצרי עימי קשר למס' טלפון 052-3258500
בכל יום למעט רביעי .
בברכה קארין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
גלית29/12/2009קארין תודה רבה.
אני מאמינה שנהיה בקשר במוקדם או במאוחר.
שוב רוב תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ADHDa26/12/2009
שלום
בני בן 9.5 הובחן כבעית קשב וריכוז+ היפראקטיביות לאחרונה קיבל טיפול של רטלין SR 20 מ":ג+ תוספת של ריספרידקס 1 מ"ג (רבע כדור בערב בשעה 20:00
ברצוני לדעת האם הכדור יכול להשפיע לטווח הרחוק ואם יש התמכרותל לכדור זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב a
גבי זסלבסקי28/12/2009דבר ראשון תודה רבה על שאלת בפורום שלנו.
השאלה שאת שואלת היא לא הכי ברורה לי מה הכוונה בלהשפיע לטווח הרחוק? האם השיפור הוא לטווח הרחוק או האם הוא גורם נזק לטווח הרחוק?
שאלה חשובה נוספת למה רשמו לו בכלל את ה ריספרידקס ??? אם אני מבין נכון זה כדור לטיפול בסכיזופרניה...
אשמח לשמוע ממך..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהADHD
יובל03/01/2010שלום לך,
את מזכירה לי את עצמי ואת מה שעברנו עם בני (גם בן 9 וחצי) לפני שנה. הבדל משמעותי קרה בעקבות קריאת ספר ילדים (אנחנו הדי.ג'יי.אים של עינב קשר), הבנו שהקשיים שאנחנו חווים משותפים להמון משפחות ששאלת הריטלין או לא ריטלין לא ניתנת לתשובה אחת חד משמעית ובעיקר הבנו שגם לבעלי יש הפרעת קשב ומשם החיבור עם בני וקשייו הפכו מופלאים. מאחלת לך התמודדות קלה וקריאה נעימה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרעת קשב ללא אבחנהאושרית23/12/2009
אני בת 37, בטוחה שסובלת מהפרעת קשב וריכוז עוד מהתיכון ובטח עוד קודם, אני רוצה להתחיל לקחת משהו טבעי כי ככל שאני מתבגרת זה יותר ויותר מפריע לי בעבודה
האם תוכללו להמליץ על משהו?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לאושרית
גבי זסלבסקי23/12/2009שלום רב אושרית.
האופציות שעומדת לפניך בעולם הטבעי הן גדולות ורחבות מאוד.
אני ממקומי כהומאופת יכול להמליץ לך על טיפול הומאופתי.
מנסיוני טיפול הומאופתי פותר בצורה יעילה ויסודית את שורש הבעיה.
שורש זה הוא שמביא אותך עוד מימי התיכון לסבול מהפרעת קשב וריכוז.
יש פתרון
אשמח לספק עוד פרטים
בברכה
גבי זסלבסקי
הומאופת קלאסי
0544920180* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אושרית
קארין אור29/12/2009אני שמחה לשמוע שאת פתוחה לטיפול אחר, אכן הטיפול הקונבנציונאלי מלווה בתופעות לוואי ויש צורך לעשות שינוי באורח החיים בכדי לקבל אפקט טוב יותר.
גם אני ממליצה על טיפול הומאופתי או טיפול נטורופתי שכולל שינוי תזונתי, תוסף מזון ולמידה של מס' תרגילים שעוקפים את הבעיה.
את מוזמנת לחשוב על האפשרויות ולעשות את השינוי המיוחל.
אני פה בשבילך אם תירצי.
בברכה קארין אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עייפות או קשב וריכוזמירב23/12/2009
אני בת 39 לוקחת מידי פעם ריטלין בכדי שאוכל לעבוד ולפרנס. אני חשה עייפות נוראית עד אובדן ריכוז ייתכן כי הנני סובלת מפיברוביאלגיה כך אומר ראומוטולוג מה עליי לעשות בכדי להצליח לפרנס בכבוד ביחס לעובדות אלו???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה למירב
גבי זסלבסקי23/12/2009שלום רב ותודה על פנייתך לפורום שלנו.
מירב שלום רב ,
אני לא כולכך מבין את השאלה שלך אז את לוקחת ריטלין מידי פעם - לא נעים אבל לא נורא, יש חיים גם אחרי הריטלין...
לגבי הפיברומיאלגיה יש פתרון לא צריכים לחיות עם זה, תמיד תוכלי ליצור איתי קשר ואשמח לייעץ לך לגבי מספר פתרונות שאפשר לקחת בחשבון.
מה עליך לעשות בכדי לפרנס בכבוד זה מאוד פשוט...להמשך לפרנס בכבוד. ולהיות מאושרת.
אשמח לענות על שאלות נוספת
בברכה גבי
הומאופת קלאסי
0544920180* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אומגה 3 צמחיתאפי17/12/2009
למי שעדיין לא שמע נכנס לשוק אומגה 3 צמחית שפותח משמן מצמח המרווה המרושתת. בניגוד לאומגה 3 המיוצר מדגים שלא מומלץ לילדים, מוצר זה לא רק שהוא מאד מומלץ לילדים הוא גם כבר מחולל פלאות לאנשים עם בעיות קשב וריכוז. וכבר נוכחנו בהרבה מקרים של ירידה מוחלטת מריטלין בעקבות נטילת האומגה 3 הצמחית.
לפרטים 0545700113
בנוסף דרושים לנו אנשים לפתיחת מוקדי שיווק חדשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפי שלום
גבי זסלבסקי23/12/2009ההודעה שלך גובלת בחוקי האתיקה והפרסום אבל אם היא יכולה לעזור אני לא אמחק אותה, אבל אני רוצה לראות את ה " כבר נוכחנו בהרבה מיקרים של ירידה מוחלטת מריטלין"
תסביר קצת יותר ותביא דוגמאות ונראה...
אחרת הודעה זו תימחק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)