פורום הפרעות קשב וריכוז - טיפול לא תרופתי - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרופות
    שי
    17/03/2010

שלום,
    כאשר מישהו מגיע עם מכלול של בעיות כגון: קשב וריכוז, חרדות, כאבים למינהם בגוף ועוד...
    ומחליט לנסות לטפל בבעיה בדרך של ההומופתיה האם התרופה שתינתן היא תרופה אחת שמאפשרת לטפל בכל הבעיות ביחד או שכל מטופל מקבל מספר תרופות (כל אחת לבעיה אחרת)
    מקווה ששאלתי מובנת.

תודה
    שי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תרופות

הוספת תגובה

• שלום רב שי

גבי זסלבסקי
    17/03/2010

ברוך הבא לפורום...
    שאלתך מובנת וברורה ובמקומה נשאלת...
    התפיסה הנהוגה היום בהתייחס לרופאה הקונבנציונלית - בכל הנוגע לתרופות גורסת שלכל מערכת בגוף ולכל חלק בגוף יש קיום עצמאי משלו , מהבנה זו מתפתחים מומחים לכל חלק ( מומחה לב, מומחה ראות, מומחה עניים וכו...) כל מומחה מקצוען ומקצועי בחלק שלו ונותן תרופות לאותו חלק פגום, ללא התייחסות לשאר המערכות בגוף האדם וללא התייחסות מקיפה ועמוקה יותר.
    בדרך עבודה כזו נוצר מצב שאדם אחד יכול לקבל מספר כדורים ממספר רופאים שונים למספר בעיות שונות, פיזיות או נפשיות - תלוי לאיזה מומחה הוא פונה...

הומאופתיה רואה דברים אחרת!! הומאופתיה גורסת ואומרת שלכל אדם יש מחלה אחת ויחידה
    ( כרונית) והיא גורמת לחלקם שונים לתפקד פחות טוב.
    אותה מחלה פוגעת בתחושות ובתפקודים של האדם ויכולה לבוא ליידי ביטוי במספר מערכות פיזיות ו\ או נפשיות.
    אותה מחלה מהווה את שורש הבעיה , והתופעות שנראות כלפי חוץ הם תוצאות המחלה.
    אותה מחלה מוציאה את האדם מאיזון ופוגעת באיכות חיו!!
    ולכן מהבנה זו - ההומאופתיה תתאים תכשיר הומאופתי אחד בלבד למחלה אחת שורשית שממנה יוצאים ונגזרים בעיות קשב וריכוז , חרדות , כאבים וכו...(כאמור תוצאות)
    הרי אין טעם לטפל בתוצאה כל עוד המקיים שלה(אותו שורש) ממשיך להזיק.
    ולכן צריך טיפול שורש! ולא עוד סתימה ...

מקווה שהתשובה ברורה
    אשמח לענות על שאלות נוספות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה - אין ספק נשמע מעניין

שי
    17/03/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בשמחה...

גבי זסלבסקי
    17/03/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה קטנה

שי
    19/03/2010

האם התרופה המותאמת היא ידידותית לילדים (שלא לוקחים כדורים)? כגון סירופ מתוק ללא טעם לוואי?

לילה טוב
    שי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד תשובה קטנה

גבי זסלבסקי
    19/03/2010

הי שי ( נשמע כמו הי גיא)
    אתחיל בתיקון קל , ההומאופתיה לא נותנת ולא רושמת תרופות אלה תכשירים הומאופתים - זה הבדל גדול מאוד, אפשר להרחיב בהזדמנות
    לעניין - הרמדי היא מאוד ידידותית לילדים ורבים מהילדים קוראים לה סוכריה - וזאת בגלל שהיא קטנה ומתוקה וההמלצה היא למצוץ אותה כמו סוכריה.
    הרמדי היא בעצם גרגר סוכר!! טעם לוואי של סוכר - נחמד , ילדים מאוד אוהבים את זה.

בברכה
    גבי זסלבסקי
    הומאופתיה קלאסית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול הומואופטי
    אתי
    15/03/2010

בני בן 7 מאובחן כהיפראקטיבי ובעיות קשב וריכוז לאחר מתן ריטלין התחיל לסבול מטיקים התנהגות כפייתית אני נותנת לו טיפול הומואפטי כבר חודש ואין שום שיפור לא בטיקים ולא בהיפראקטביות בקיצור כלום, אפשר לעזור לי בעניין?

לקביעת תור
    סגירה
    טיפול הומואופטי

הוספת תגובה

• תשובה לאתי

גבי זסלבסקי
    15/03/2010

שלום אתי, אשמח לעזור לך , באיזה עניין את צריכה עזרה, או יותר נכון מה אני יכול לעזור לך?
    את כבר בטיפול ... אבל יש לי כמה שאלות בכדי להבין קצת יותר.
    האם נפגשת על ההומאופת לפגישת מעקב?
    האם ההומאופת יודע את שעובר על ליבך?
    האם הילד ממשך לקחת ריטלין?
    מה הילד לוקח, ז"א איזו רמדי הוא מקבל ? האם מקבל כל יום האם קיבל רק פעם אחת?
    (את שם הרמדי ואת החוזק שלה - מספר שמופיע ליד השם ניתן למצוא ע"ג הבקבוק שקיבלתם מבית המרקחת)
    אשמח לקבל תשובות לשאלו אלו ואולי לעזור לך

בברכה
    גבי זסלבסקי
    הומאופת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ADHD
    שי
    14/03/2010

שלום,
    בני בן 10 מאובחן (מלפני שבוע) ב- ADHD וכמו כן ילד חרדתי.
    קצת הופתעתי כאשר הוא הוא אובחן כהיפרקטיבי כי הוא ילד מאוד חיובי ואינו מפריע לא למורה ולא לשאר הכיתה. בני הוא תלמיד מצטיין בלימודים אבל בכל זאת המורה מתלוננת שאינו מרוכז מספיק בשיעורים ובכל פעם צריכה "להחזיר" אותו על מנת שיהיה מרוכז.
    בבית הספר הם לא יודעים שעשיתי לו איבחון וגם אין לי שום כוונה לעדכן אותם בכך.
    יש איזה משהו טבעי שניתן לתת לו על מנת שיהיה מרוכז יותר בשיעורים?
    (באיבחון לא הומלץ לתת לו ריטלין).

תודה מראש
    אמא

לקביעת תור
    סגירה
    ADHD

הוספת תגובה

• תשובה לאמא

גבי זסלבסקי
    15/03/2010

אני אתחיל מהסוף - יש המון דברים שניתן לתת לילד שלך במתבסס על משהו טבעי, יש חשיבות גדולה מאוד למה לתת...ולכן צריך לפנות לייעוץ מקצועי בכדי להתאים לילד שלך משהו שבאמת מתאים לו.
    אבל לפני זה, כמה שאלות קצרות...
    למה לקחת אותו לאבחון?
    למה את חושבת שהוא צריך משהו לריכוז מלבד מה שהמורה אומרת?
    האם בבית את גם חווה כל מיני דברים כאלו?

אשמח לשמוע עוד ..
    בהצלחה

גבי זסלבסקי
    הומאופתיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

שי
    15/03/2010

שוב שלום,
    לקחתי את בני לאיבחון ביגלל שהמורה מתלוננת על חוסר ריכוז של בני וכמו כן לאחרונה הוא "אימץ" לעצמו טיקים.
    באבחון הרב תחומי (נוירולוגי, פסיכולוגי, קשב וריכוז, דידקטי) שערכתי לו לא המולץ לתת לו ריטלין מכיוון שנאמר לי שהוא ילד חרדתי (מה שאני לא פוסלת), הוא ילד מאוד חיובי, חברתי אך נושא המוות די מעסיק אותו (מה יקרה אם לנו ההורים שלו יקרה משהו, או מה קורה אחרי המוות ועוד) זה לא משהו שמשבש לו את מהלך היום או מעסיק אותו במשך היום, אך זה קיים.
    כמו כן מכל האיבחונים שנעשו הכי חשוב היה לי הפסיכולוגי. שם נאמר לי שהוא מתחלה (טיקים) על מנת למשוך תשומת לב. פרט לכך הכל תקין לחלוטין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לאמא

גבי זסלבסקי
    15/03/2010

תודה רבה על הפרוט והשיתוף.
    כפי שאת מבינה וחווה יש מספר דברים שצריכים לקחת בחשבון.
    להגיד שאני רוצה משהו רק בכדי לשפר לו את הריכוז זה בטוח לא מספיק ולא מהווה פתרון שורשי ועמוק לדברים שאת מתארת לנו.
    לכל הדברים שאת מתארת ישנה סיבה פנימית עמוקה יותר, אותה סיבה מראה את עצמה בתופעות כפי שאת מתארת לנו - חרדה , טיקים וקשיי ריכוז.

אי אפשר לטפל בבעיה אחת ולא להתייחס לשאר המכלול, אי אפשר לתת משהו לריכוז ולא לטפל בחרדות או בטיקים או בכל דבר אחר...

צריך לטפל בסיבה , צריך לטפל בשורש העניין , צריך לטפל בבן שלך ולא בתופעות שמהם הוא סובל!!
    רק פתרון שורשי ועמוק יוכל באמת לעזור לך ולבנך!!
    אני ממקומי כהומאופת יכול להגיד לך שטיפול הומאופתי המטפל בשורש הבעיה בהחלט יכול לעזור לך!!

אשמח לספק עוד אינפורמציה או שאת יכולה להיכנס לאתר שלי ושם לקרוא על טיקים ,חרדה או הפרעות קשב וריכוז, בהצלחה

בברכה ולילה טוב
    גבי זסלבסקי
    הומאופת קלאסי
    0544920180

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום גבי

שי
    15/03/2010

שלום גבי,

נהנתי לקרוא את האתר שלך אך יש לי מספר שאלות ברשותך:
    1. מתוך נסיונך האם טיפול לא קונבנציונלי מתאים לכולם?
    2. בטווח של איזה זמן טיפול כגון מה שבני צריך מתחילים לראות תוצאות?
    3. אנחנו גרים בצפון התוכל להמליץ לנו על מישהו באיזור רמת ישי/טבעון/קריות?
    4. אומגה 3 לילדים ניתן לקנות בכל הפארמים או רק בחנויות טבע מתמחות?

תודה ויום נפלא
    אמא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רב

גבי זסלבסקי
    15/03/2010

להלן התשובות :
    1.העולם ה"לא קונבנציונלי " עשיר ורחב כולכך שאני בטוח שתוכלי למצוא משהו שמתאים לבנך וכך בעצם כל אחד יכול למצוא מה שמתאים לו מרכיבה טיפולית דרך דמיון מודרך ועד דיקור סיני נטורופתיה וכמובן הומאופתיה. אז כן אפשר למצוא משהו שמתאים לכולם.
    2.זה מאוד תלוי מה תעשי ואצל מי...
    3.אשמח מאוד להמליץ לך על מישהו בצפון - צרי קשר בטלפון או במייל
    4.אומגה 3 זה לא המומחיות שלי ...לא יודע כיצד לענות, אבל אני בטוח שקארין תענה לך על זה ועל ההבדלים שיש בשוק..ככה גם אני אלמד

יום טוב ובהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ייעוץ לגבי תעסוקה
    יסמין
    11/03/2010

שלום,
    אני מתכוונת ללמוד להיות הרבליסטית קלינית (מסלול של 3 שנים) ורציתי לדעת האם יש עבודה בתחום? האם מקומות עבודה יכולים לדרוש תעודה של נטורופת ולכן תעודה של הרבליסט קליני לא מספיקה בקבלה לעבודה? ובאילו מקומות אפשר לעבוד כהרבליסט קליני?

אודה על תשובתכם
    יסמין

לקביעת תור
    סגירה
    ייעוץ לגבי תעסוקה

הוספת תגובה

• הי יסמין

גבי זסלבסקי
    11/03/2010

אני הומאופת ולא כולכך מבין בזה אני בטח שקארין כבר תענה לך
    אבל אני רוצה לשאול שאלה.
    למה ללמוד הרבליסטית קלינית ולא נטורופתית? בעצם מה הבדל ??

בהצלחה...

גבי זסלבסקי
    הומאופת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גגבי זסלבסקי
    בן 20
    05/03/2010

תענה לי בבקשה על שתי שאלות:
    1) כמה עולה תרופה הומאופתית ממוצעת לסובל מהפרעת קשב וריכוז ADD
    2) ע"פ מה אתה מתאים את התרופה ההומאופתית לסובל מהפרעת קשב וריכוז ADD

לקביעת תור
    סגירה
    גגבי זסלבסקי

הוספת תגובה

• שלום בן 20

גבי זסלבסקי
    07/03/2010

אין לנו בהומאופתיה תרופות בשביל תרופות צריך ללכת לרופא..
    לנו יש רמדי - תכשיר הומאופתי , עלות ממוצעת של תכשיר הומאופתי עולה בין 30-50 שקלים.

אני מתאים את הרמדי ע"פ כל המאפיינים שיש לאדם , מפגש הומאופתי אורך שעתיים שבהם אני מנסה לרדת לשורש העניין.
    אני מקשיב לכל מה שיש לאדם לספר לי על מי הוא מה הוא אוהב, מה מעצבן אותו ומה מרגיע אותו...
    ועוד ועוד...

אשמח לענות על שאלות נוספות

בברכה
    גבי זסבלבסקי
    הומאופתיה קלאסית
    0544920180

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוצרי קוסמטיקה לנשים בהריון
    נורית
    04/03/2010

קארין שלום,
    בתכנית יופי של יום ה3/3/10 המלצת על מוצרי קוסמטיקה של חברה ישראלית המתאימים לנשים בהריון ומבוססים על שמנים - האם ניתן לקבל את שם החברה ?

הוספת תגובה

• תשובה

קארין אור
    07/03/2010

היי נורית
    שם החברה "טוליפ", את יכולה להיתקשר לרותי 0504215525 ולבקש ממנה מידע על המוצרים.
    בברכה קארין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דופק מורגש ומהיר בקונצרטה
    רונן
    04/03/2010

כמה שאלות על תופעת לואי בקונצרטה 54 מ"ג גיל: 29

1. תחושת כיווץ או כאב בשרירי העורף/ כתפים/ חזה. לעתים אני מרגיש כאב בשאיפת אויר.
    2. אני מרגיש את הדופק. בלי הקונצרטה לא ידעתי שיש לי דופק. מה זה אומר?
    3. דופק מהיר: עד 90 לעומת 70 בלי התרופה.
    4. התופעות אינן מופיעות כל הזמן. הבחנתי בשני זמנים רגישים: 1. ערב. 2. זמני תסכול או קוצר רוח (כשמשהו לא מסתדר). מצד שני הם לא מסתלקות אחרי שהתסכול מסתלק ולעיתים נשארות איתי יום שלם. (למיטב ידיעתי אני סביר לגמרי נפשית)

התועלת מצד שני היא עצומה. אני יודע מי אני, מה אני רוצה, ואיך אני משיג את זה. קשה לוותר על התועלת הזו.

אין לי שום רצון לדווח לרופא כמו אדיוט כדי לחכות לתגובת ה"כסת"ח" הצפויה. לקרוא בעלון לצרכן אני יודע לבד.

הפקרות להתעלם מזה?

הוספת תגובה

• היי רונן

קארין אור
    07/03/2010

היי רונן,
    ניראה לי כמעט בלתי אפשרי להתעלם מתופעות אלו ומצד שני אתה רואה את חצי הכוס המלאה כך שזה יפה ומועיל.
    עולות לי שתי אפשרויות:
    1. לשתף את הרופא ולבדוק שהתרופה לא גורמת לך נזק לטווח הארוך ואולי יש משהו אחר שאתה יכול לקחת עם פחות תופעות לוואי.
    2. ללמוד שיטות הרגעה, או הורדת דופק בכדי לשלוט בתופעות הלוואי ולהפחית אותם - שיטות בנשימות, יוגה, טאי צ'י, צ'י קונג, מדיטציה ועוד.

תמיד קיימת האפשרות לטפל בצורך בקונצרטה בצורה אלטרנטיבית.
    בהצלחה
    קארין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    קרין
    03/03/2010

בני בן ה- 6 כבר חצי שנה על קונצרטה אחרי איבחון של ADHD
    הקונצרטה עשתה פלאים לגבי התנהגותו בגן ויוכלת ההשתתפות שלו.
    עם זאת מלפני חודש החל בהתנהגות קשה מאד ללא הקונצרטה, אם זה בשעות הערב או/ו שבתות (בהם הוא לא לוקח)
    התנהגות המאופיינת בדווקא ובהצקה לאחיות (הגדולות שלו), שבירה ואי התחשבות באחרים.
    (א) מה עושים (ב) האם זה אופייני
    תודה
    אם מודאגת

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• קרין

קארין אור
    07/03/2010

היי קרין,
    האם הפסקתם לקחת את הקונצרטה לחלוטין? או שאלה תסמינים רק של שעות הערב ושבת.
    ממיטב הבנתי ,לצערי אי אפשר לעשות הרבה עם מצבים בהם לוקחים תרופות ויש שעות שהן ללא השפעת התרופות,
    בשביל זה יש צורך בטיפול מעמיק יותר.
    הייתי ממצליצה לך על טיפול הומאופתי ושילוב של הבנה נטורופתית על מצבו, זה יכול לעזור לכל שעות היום וימות השבוע ויעביר את השליטה לידכם ולא לידי התרופות.
    בהצלחה
    קארין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המאופטיה נותת מענה לבעיה נראולוגית
    לוטוס
    23/02/2010

ילד adhd spd האם ניתן ליפתור את הבעיה על ידי טיפול הומאופתי בתודה מראש לוטוס

הוספת תגובה

• תשובה ללוטוס

גבי זסלבסקי
    23/02/2010

שלום רב ללוטוס
    את שואלת שאלה עמוקה ורחבה מאוד.
    נכון לימים אלו בהתייחס למדע אין להם הסבר מה קורה במוח של מבוגר או ילד כמאובחן שסובל מ adhd , התופעה מוגדרת בצורות שונות והפתולגיה המוחית, במידה וקיימת, מובנת בצורה חלקית ולא שלמה.

לעניין ההומאופתיה,

בכדי להיות ענייני אני יכול לשתף אותך מנסיוני , אני מטפל בהרבה ילדים אשר מאובחנים כ adhd כל ילד הוא עולם , כל ילד שונה מילד אחר , לכל ילד צרכים וביטויים אחרים .
    אני כהומאופת קשוב לצרכים המיוחדים שיש לילד שעמוד מולי ומתאים לו תכשיר הומאופתי שמתאים לו בצורה אישית.
    תהליך אבחון הומאופתי שכזה מניב תוצאות חיוביות וכך ההורים הילד והממסד מדווחים על שיפור ניכר בתופעות השונות מהן סובל הילד.

לסיכומו של עניין - תהליך הומאופתי נכון יביא לשיפור משמעותי ואמיתי אצל אנשים המוגדרים כילדי adhd

אשמח לעזור בכל עניין שהוא
    גבי זסלבסקי,הומאופת קלאסי
    0544920180

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הומאופטיה

רות
    28/02/2010

אני באופן אישי נעזרת עבור ביתי בהומאופטיה מאז שהיתה ילדה קטנה.
    לאחרונה נעזרתי בגלל בעית הקשב והריכוז של ביתי בהומאופטיה קלסית כלומר ישבו איתה לקחו הרבה זמן את כל הפרטים והתאימו לה באופן אישי. למרות שהייתי "סקפטית" חל שיפור ניכר בקשב והריכוז . זה לא פתר את כל הבעיות. את שאר הבעיות אנחנו מנסים לפתור במרכז למידה שנקרא מרכז תבונה שם מלמדים איך ללמוד באהבה אין סופית. שיטות לימוד ותקשורת כדי להתרכז יותר וגם זה עוזר. אבל אין ספק שהתרופה ההומאופטית שיפרה את הריכוז ואני ממש ממליצה. נכון שלא תמיד בהומאופטיה זה מצליח זה מצריך משהו שממש חי את הנושא . ההומאופטית שלי היא המורה שלי מבית הספר שלמדתי נטורופתיה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    שרה
    23/02/2010

אני בת 52 ולפי דעתי יש ליל הפרעות קשב וריכוז,בהיותי ילדה היה לי קשה ללמוד קשה להתרכז אך לא הובחנתי .לכן גם לא סיימתי את לימודי התיכון מחוסר ענין .כיום אני בקורס ואני רואה שדי קשה לי למרות שאני משתדלת .איזה טיפול אני יכולה לקבל מהרפואה המשלימה?

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• תשובה לשרה

גבי זסלבסקי
    23/02/2010

הרפואה המשלימה מציאה הרבה מאוד דרכים לפתור את בעיית הקשב וריכוז.
    אני כהומאופת יכול להגיד לך שהתופעות שאת חווה ניתנות לפתרון .
    אני מאבחן כל אדם שפונה אלי לפי הכלים ההומאופתיים ומתאים לו כאינדיוידואל את התכשיר ההומאופתי שהוא צריך,וזה עושה אצלו שינוי שמוביל לשיפור בתופעות מהן הוא סובל.
    ראיתי בעבר מבוגרים וילדים שבסלו מהפרעות קשב וריכוז שאחרי טיפול ממושך התופעות מוגרו והם חוו שיפור ניכר בתופעות.
    גם את יכולה לחוות שיפור כזה בעזרת טיפול הומאופתי,
    אשמח לעזור בכל שאלה נוספת,
    גבי זסלבסקי,הומאופת קלאסי 0544920180

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום שרה

קארין אור
    24/02/2010

טיפול נוסף שאת יכולה לקבל הוא טיפול נטורופתי- טיפול כזה בוחן את הרגלי החיים שלנו, הרגלי האכילה ובודק מה מתוכם יכול לעודד או להזיק למצבים של הפרעות קשב וריכוז.
    במהלך הטיפול אני נותנת המלצות תזונתיות ותוספי מזון שיכולים לעזור לריכוז ולמידה של שיטות ריכוז.

בברכת לבריאות
    קארין אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ADHD +ODD
    סיגל
    21/02/2010

שלום רב, יש לי תאומים בנים בני 11 שניהם נוטלים ריטלין מזה כשנתיים. יש "שקט תעשייתי" כאשר הם בהשפעת התרופה , אולם בשבתות ובחופשים הבעיות צצות שוב . אני מעוניינת באפשרות "טיפול שורש" במידה ואפשר. לאחד יש בעיות רגשיות הוא מתנהג לעיתים כמו ילד בן 5 !! ולשני לדעתי יש בנוסף גם ODD מכוון שהוא כל הזמן מתמרד , לא מרוצה ומגיב בהתאם (בבית ובביה"ס ). אודה מאוד על תגובתכם.

לקביעת תור
    סגירה
    ADHD +ODD

הוספת תגובה

• הגעת למקום הנכון

הילי RCHom
    21/02/2010

שלום סיגל,
    עושה רושם שהגעת למסקנה (הנכונה : -) ) שהטיפול בריטלין אינו באמת מרפא, אלא מסמם את הילד ומשקיט את נטיית התנהגותו הטבעית לכמה שעות. הריטלין הוא סם לכל דבר והוא בעל תופעות לוואי רבות וקשות כגון: מניה דיפרסיה, דיכאון, בעיות התנהגות, אגרסיביות, עצבנות, הופעת תסמינים פסיכוטיים (הזיות, שמיעת קולות, דמיונות), התנהגות כפייתית (OCD), אפטיות, תיקים, בעיה בזיכרון, האטה בגדילה- גובה ומשקל, אצל ילדים, תיאבון ירוד, כאבי ראש, סחרחורות, קשיי שינה, בעיות במערכת העיכול- בחילות, שלשולים, עצירות, הקאות, כאבי בטן. (האם נתקלת בתופעות אלו במהלך התקופה בה הם נוטלים ריטלין?)
    מנסיוני, לאחר טיפול במקרים דומים, אוכל להמליץ על טיפול הומאופתי לתופעות שציינת. בעזרת הומאופתיה ניתן לטפל בשורש הבעיה, כאשר הסמפטומים (הפיזיים, ההתנהגותיים וכו') מהווים ביטוי לבעיה עמוקה יותר אליה נכון לכוון הטיפול. מהלך הטיפול כולל תשאול מקיף ומעמיק על ילדייך, אשר בסופו יותאם טיפול מדוייק למצבם.
    מטופלים מדווחים על שיפור לאחר כשבוע שבועיים, הן בסמפטומים בגינם הגיעו לטיפול, והן בתחושה כללית טובה יותר.
    טיפול מסוג זה הינו יעיל לאורך זמן ואינו כרוך בתופעת לוואי.

ממליצה בחום!
    שיהיה בהצלחה!

הילי אברהמי-זילברשטיין RCHom - הומאופתית קלאסית מוסמכת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לסיגל

גבי זסלבסקי
    22/02/2010

שלום סיגל ותודה על פנייתך
    " טיפול שורש" אכן כן זה בדיוק מה שאת צריכה!!
    הרי אי אפשר להמשיך לתת לבנים משהו שרק מסתיר את האמת ולא פותר את הבעיה .
    אני יכול להמליץ לך בחום על הומאופתיה ולו רק בגלל שאת מחפשת פתרון שורשי שמטפל במקור ולא ממסך את האמת.

הטיפול ההומאופתי קשוב לצרכים האישיים של כל אחד מבנייך ובשל כך מתאים לכך אחד מהם תכשיר הומאופתי שמתאים במיוחד בשבילו, סביר להניח שכל אחד מהבנים יקבל תכשיר אחר כי הם שונים!!

זה המקום להזכיר שלתכשיר ההומאופתי אין תופעות לוואי , הוא לא ממכר ולא מפתח תלות. התכשיר ההואמופתי מבוסס על חומרים טבעיים ולא מכיל חומרים כימיים.

מקווה שעזרתי , במידה ואת רוצה יותר פרטים על השיחה את יכולה לכתתוב בגוגל:

גבי זסלבסקי - להיכנס לתוצאה הראשונה ולראות הסברים מלאים ומוכחים על הומאופתיה בכלל ועל טיפול בבעיות קשב וריכוז , בעיות ריגשיות ועוד!!

אשמח לעזור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בני עם הפרעת קשב ורכוז
    נננ
    18/02/2010

מטופל ברטלין 20 ל.א בבוקר וכדור וחצי של 10 מג אחהצ.
    הבעיה היא בשע בהן הוא לא תחת השפעת הכדור הוא בלתי נסבל,בועט בכל דבר שזז מקלל צורח .
    מאד קשה איתו כשהוא ללא רטלין.
    הוא הולך לטפול פסיכולוגי פעם בשבוע ואניחנו בהדרכת הורים ועדיין המצב בלתי נסבל.אפילו ניסינו רספרידל כמה חודשים ולא הייתה שום הטבה.
    אולי אפשר לתת לו משהו טבעי שיעזור להרגע?הוא בן 10 היום..

לקביעת תור
    סגירה
    בני עם הפרעת קשב ורכוז

הוספת תגובה

• שלום רב

קארין אור
    18/02/2010

עושה רושם שהכדורים לא ממש עוזרים או לחילופין שהמינון לא מדוייק,
    המקרה לטעמי מורכב מדיי בשביל לתת המלצה זו או אחרת, זה ניראה לי שיטחי ולא אחראי,
    אני ממליצה לך בחום לבחור טיפול הומאופתי או נטורופתי, או כל דבר אחר שעולה על דעתך ולטפל בבנך לעומק, המלצות בודדות לא יועילו לדעתי, יש צורך בטיפול מקיף.
    אם יש לך שאלות על אופי הטיפולים אשמח לענות!
    בברכה
    קארין אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה קשה
    al sap
    18/02/2010

שלום לכולם,
    אני אמא לילד בן 11 שאובחן כבעל הפרעת קשב וכמו כולם מתלבטת מה יהיה הטיפול הטוב ביותר עבורו.
    קראתי כמעט את כל הפורום הזה וגם כמה אחרים והדבר היחיד שממש מטריד אותי ולא נשאל בשום מקום - איך זה שאוכלוסיה גדולה כל כך של ילדים (ומבוגרים) סובלת מהפרעת קשב?
    למישהו יש תשובה? מישהו נתקל במחקר מעמיק? איך זה שמשנה לשנה יותר ילדים מאובחנים כבעלי הפרעת קשב? ואיך יכול להיות שאלפי הורים מתמודדים בדיוק עם אותן בעיות בכל בתי הספר ואף אחד לא מאגד אותם כנגד המערכת?
    (כל בעיה צרכנית בקנה מידה כזה כבר היתה גוררת אחריה תביעה ייצוגית...)
    אשמח לשמוע תגובות ודעות מכל סוג
    יום נפלא ורגועה לכולם

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה קשה

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

קארין אור
    18/02/2010

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=136 id=link]הפרעות קשב וריכוז[/a].

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    גלית
    18/02/2010

הנירולוגית של הבן שלי אמרה שהיפראקטיביות זוהי מחלת נפש, האם זה נכון???
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• תשובה לגלית

גבי זסלבסקי
    18/02/2010

שלום גלית
    תראי אני לא רופא ולא נוירולוג.. עוד לא : )
    בכל אופן מעניין אותי לדעת ... מה זה מחלת נפש??

כל חיפוש ברשת יכול להביא את התשובה הזו או אפילו יותר מזה..
    חיפוש המילה שהיפראקטיביות וקריאה בויקיפדיה תביא את כל התשבות.

אבל אני רוצה לעשות משהו אחר , מה את אומרת גלית...
    מה זה בשביל מחלת נפש?
    מה זה שהיפראקטיביות ?

ספרי קצת על ההתנהגות של בנך ונראה לאן זה מוביל אותנו

מקווה לשמוע ממך, יום טוב

גבי זסלבסקי
    הומאופת
    0544-920180

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצות
    נינה
    09/02/2010

שלום, אין לי ממש הפרעת קשב וריכוז אלא מעין קפיצים בטוסיק :) אני מאוד תזזיתית ורציתי לדעת האם יש משהו טבעי שניתן לקחת על מנת לעזור לי להתרכז לאורך זמן? תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות

הוספת תגובה

• היי נינה.

קארין אור
    10/02/2010

מה רע בקפיצים בטוסיק, זה נשמע לי כמו אחלה אופי, מעניין ומלא אש.
    יש כמה שיטות שיכולות לעזור לך-
    1. מדיטציה.
    2. דיקור סיני להורדת האש.
    3. הייתי בודקת מבחינה תזונתית האם יש יותר מדיי סוכרים בתזונה שלך.
    4. טיפול הומאופתי.

לבריאות ובהצלחה
    קארין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לנינה

גבי זסלבסקי
    10/02/2010

שלום נינה
    אני רוצה לחזק את התשובה של קארין אור

אשמח לעזור בכל הניתן בכל הקשור להומאופתיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה