פורום הפרעות קשב וריכוז - טיפול לא תרופתי - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר יכולת להתרכז
    דינה
    23/05/2010

היי, אני בת 27 ולאחרונה אני מתקשה להתרכז למשך יותק מדקות ספורות. אבל חוץ מזה הכל בסדר איתי. רציתי לדעת האם תוכלו להמליץ על משהו טבעי שניתן לקחת כדי לשפר את יכולת הריכוז.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר יכולת להתרכז

הוספת תגובה

• היי דינה

קארין אור
    23/05/2010

תודה על פנייתך.
    דינה, כדאי לבחון מה השתנה לאחרונה? האם משהו מטריד אותך? או אולי עומס חדש בעבודה, בלימודים או בחיים האישיים נותן את אותותיו? אחרי שתבחני לעומק מה קרה לאחרונה ששונה מהרגיל- אם תמצאי שזה אכן קשור להרגלי יומיום שהשתנו או משהו ריגשי, טפלי בזה, זה יעשה את ההבדל, אם זה לא קשור, יכול להיות שצריך לטפל בזה בצורה אחרת.
    כמה אפשרויות טיפול:
    1. היוגה מציעה במקרים של חוסר זכרון, קושי בריכוז ועוד- לעשות עמידת ראש של 10 דק' ביום- זה מזרים דם למח ועוזר במקרים כאלה.
    2. הנטורופתיה מציעה להוציא מהתפריט היומי מזונות מעובדים שיש בהם חומרים משמרים, חומרי טעם וריח, צבעי מאכל וחומרים כימיים בכלל, אלה מאוד משפיעים על תפקוד המח ועל מערכת החיסון בכלל..
    3. ניתן גם להוסיף צמח מרפא שמזרים דם למח ועוזר בריכוז, אבל על אופציה זו אני ממליצה רק אחרי איבחון אישי.
    בהצלחה
    קארין אור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שילום
    אלון
    15/05/2010

שלום אני חושב שיש לי ודרך אגב אני גם מאובחן מי שלא מאבחן.. מה שקרה הוא אני שם לב שכל פרט.. לא משנה, האם יתכן שיש לי הפרעת קשב וריכוז?

לקביעת תור
    סגירה
    שילום

הוספת תגובה

• תשובה

קארין אור
    15/05/2010

אשמח אם תנסח את שאלתך שוב. היא קצת מבולגנת ואני לא מבינה.
    אתה מאובחן או לא?
    קארין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הטיפןל המאופאטי לבני נכשל
    liat
    11/05/2010

בני סובל מאיפר ורגישות ילד מאד חכם לאחר 5 חודשים של טיפול לא נראה שינוי לטובה

הוספת תגובה

• היי ליאת

קארין אור
    12/05/2010

את בטח מרגישה מאוכזבת עם הניסיון הכושל, האם ניסיתם יותר מרמדי אחד לבנך?
    האם לא היה שינוי בכלל, גם בתחומים אחרים?
    יכול להיות שזה לוקח קצת יותר זמן תמשיכי לשים לב.
    האם יש לך שאלה ספציפית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    חני
    11/05/2010

שלום,
    יש לי בעיה שאני סובלת ממנה מאז שאני זוכרת את עצמי.
    רעשים. כל רעש כלשהו מוציא אותי מריכוז ולא רק אלא גם מעצבן אותי.
    בייחוד רעשים של אוכל, קשה לי מאוד לראות בן אדם אוכל ובטח ובטח לשמוע אותו.
    רעשים של טלויזיה, דיבורים, דיבור בקול גבוה, צעקות מאוד מאוד מעצבן אותי!
    זה מגיע לרמה שזה פוגע לי בזוגיות ובכלל עם האנשים איתם אני עובדת.
    בתקופה של לפני מחזור , בה ההורמונים משתוללים, הכי קשה לי!!
    אין לי מושג אם אפשר לטפל בזה ואיך אם בכלל.
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• חני שלום.

קארין אור
    12/05/2010

יש סיכוי שטיפול הומאופתי יכול לעזור לך. ניסית אחד כזה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרחי באך
    נועה
    11/05/2010

מה כולל טיפול בפרחי באך במקרה של הפרעת קשב וריכוז?

לקביעת תור
    סגירה
    פרחי באך

הוספת תגובה

• היי נועה

קארין אור
    12/05/2010

למרות שאני נטורופתית אענה לך מהידע שלי, פרחי באך יכולים לעזור במיקרים מסויימים, אבל אני לא שמעתי על טיפול בפרחי באך להפרעות קשב וריכוז.
    מקווה שתקבלי תשובה מלאה יותר ממישהו עם נסיון בתחום.
    בהצלחה
    קארין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה הן האופציות הנוספות לטיפול?
    אילת
    03/05/2010

הי,
    לבני בן ה-6 יש adhd . שנה הבאה הוא עולה לכתה א' ואני רוצה להתחיל טיפול שיעזור לו.
    כמובן שבררת המחדל שלי הוא הרטלין.
    אני מחפשת דרכים אחרות אלטרנטיביות- כגון קיינסולוגיה שיטת ורדי הומאופטיה וכד'
    אין לי מספיק אינפורמציה על הצלחות שיטות אלה ועל מטפלים טובים. כמו כן באם ידוע לכם על דרכים נוספות לשיפור??
    אשמח לקבל עזרה .

תודה

הוספת תגובה

• טיפול נטורופתי ומגע

קארין אור
    03/05/2010

שמי קארין ואני נטורופתית, אני מברכת אותך על ההכנה לכיתה א' והחקירה של שיטות נוספות כי באמת לא תמיד ריטלין זו הבחירה החכמה. כל יום אני רואה בקליניקה שלי תוצאות מדהימות בשיטות שונות בטיפול בילדים עם היפראקטיביות והפרעות קשב וריכוז.
    אני מטפלת בזה בתזונה תוספי מזון ומגע, מתוך ההנחה שמזון מתועש הוא מזון שמספק לגוף הרבה מאוד כימיקלים ואלה רק תומכים בבעיות אלה ומקצינים אותם, לעומת מזון טרי, נקי מרעלים ועשיר
    בויטמינים מינרלים, וחומצות שומן הנחוצים לגוף. כנ"ל לגבי תוספי מזון.
    מצאתי גם שמגע, בעיקר שיאצו מאוד עוזר לילדים להגיע לריכוז ולהרגע , ילדים היפראקטיבים מגיעים אליי לטיפול כמו רוח סערה ותוך 10 דק' הם מתמסרים למגע.
    אני ממליצה לך גם לנסות לבד בבית.
    ידוע לי שגם הומאופתיה מאוד יעילה, ולשם כך יש לנו הומאופט שירחיב עבורך קצת יותר בנושא.
    בכל אופן כל השיטות הטיבעיות הן עדינות ופועלות בהדרגה לכן טוב שאת מתחילה עכשיו.
    בהצלחה
    קארין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפרעת קשב וריכוז
    רונית
    27/04/2010

האם בטיפול נכון אפשר לטפל בשורשר הבעיה ולחסל אותה (ילד בגיל 9)

לקביעת תור
    סגירה
    הפרעת קשב וריכוז

הוספת תגובה

• תשובה לרונית

גבי זסלבסקי
    27/04/2010

מנסיון שלי זה בהחלט אפשרי.
    צריך להוסיף שתהליך כזה הוא לא מיידי אלה לוקח זמן אבל אפשרי.

הנסיון שלי הוא בשימוש בתכשירים הומאופתים שיכולים לחולל שינוי כזה

אשמח לעזור
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסרבת לקבל כדור
    אילנית
    26/04/2010

ביתי התחילה לקבל ריטלין וכל בוקר אנו נתקלים בסירוב לקבלת הכדור ניסינו את מירב האפשרויות
    בתוך מעדן, בחתיכת לחם האם קיימות עוד אפשרויות?

לקביעת תור
    סגירה
    מסרבת לקבל כדור

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

גבי זסלבסקי
    27/04/2010

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=136 id=link]הפרעות קשב וריכוז[/a].

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאיזה גיל אפשר להתחיל לטפל
    טל
    25/04/2010

שלום

בני בן 3 , לאחרונה יש לו התפרצויות זעם רבות , הוא ילד מאוד רגיש שבוכה המון המון מכל דבר ,
    בנוסף לעולם לא ישן לילה רצוף.

ברצוני לדעת האם אפשר לטפל בו בגיל הזה ?

הוספת תגובה

• שלום טל

גבי זסלבסקי
    27/04/2010

אפשר להתחיל לטפל בו בגיל שהוא נמצא בו, יש לי מטופלים קטנים ממנו בהרבה...
    בטיפול ההומאופתי נעזרים תינוקות בני יומם!

לגבי הטיפול ההומאופתי:
    הטיפול ההומאופתי מהווה את הטיפול העדין והבטוח ביותר .
    התכשיר ההומאופתי לא מכיל חומרים כימים , לא גורם לתופעות לוואי ולא ממכר.
    המטפל ההומאופתי בוחר תכשיר הומאופתי המותאם אישית לבנך.

לגבי הבן שלך:
    אני רוצה שתדעי שיש קשר בין התפרצויות הזעם לרגישות ובכי ולכך שלא ישן לילה שלם.
    הדברים הללו ניתנים לטיפול!!
    הדברים שאת מתארת מוכרים לי ויש לי ניסיון בהם.

בברכה
    גבי זסלבסקי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרגעה

ליז קוהן
    27/04/2010

שלום טל
    אני ממליצה לך לעסות לו את כפות הרגלים !
    מתי שהוא נינוח או לפני השינה ואפילו כאשר נרדם. כדאי להתמקד בעיקר בין הבואן הראשונה והשניה גם בגב כף הרגל.
    אפשר גם בכות הידיים ובמשחק למשוך לו בעדינות אצבע אצבע.
    מגע יעשה לו טוב, ותראי שמהר הוא יבוא אלייך לבקש עוד.

בהצלחה
    ליז קוהן
    מטפלת שיאצו וקרניו סקראל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי טל

קארין אור
    27/04/2010

חשבתי רק לשתף אותך שבני בן שנתיים והומאופתיה עשתה לו פלאים כבר פעמיים,
    אז אני ממליצה בחום.
    דבר נוסף הוא שזה עובד מהר מאוד אצל ילדים.
    בהצלחה.
    קארין אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להוריד מינונים
    אביטל
    22/04/2010

שלום, התחלנו טפול הומאופתי אצל יואב פנחס. הילד מקבל כדור הומאופתי בכל יום. במקביל אנו מנסים להוריד את המינון של התרופות הכימיות. לא פניתי לרופא האחראי לטפול הכימי, כי לפני שנה פניתי אליו בנושא הומאופתי ולא היה שיתוף פעולהה ולכן המשכתי עוד שנה של טפולים כימיים.
    המטפל ההומאופתי לא מוכן לעזור ולהדריך בנושא הטפול הכימי, ואני רוצה לדעת כיצד להוריד את המינונים של התרופות הכימיות. אני יודעת שאסור להפסיק בבת אחת, הכל חייב להעשות בהדרגה,
    השאלה שלי באיזה קצב, אם הילד מקבל מינון של 4mg בבוקר ו- 2mg בערב, תרופה של אדרונקס לדוגמה אז מה הדרך הנכונה להוריד במינון ולאיזה תקופה של זמן?
    איני יודעת למי לפנות.

לקביעת תור
    סגירה
    להוריד מינונים

הוספת תגובה

• תשובה לאביטל

גבי זסלבסקי
    22/04/2010

שלום רב אביטל ותודה על פנייתך.
    דבר ראשון יואב פנחס הוא חבר טוב וקולגה שלי , דבר שני האדם היחיד שיכול להוריד מינונים של תרופות כימיות הוא הרופא המטפל שלכם!!.
    לא תוכלי למצוא פתרונות ברשת או בפרום - המשוואה מורכבת מידי .
    רק הרופא המטפל אשר מכיר את הילד יכול לעזור לך בנושא זה.
    אני ממליץ לך לפנות שוב לרופא שלך ולבקש ממנו את ההנחיות - אם תבקשי בצורה מספיק אסרטיבית הוא יסכים לעשות זאת.

יואב הוא הומאופת טוב! תני לתהליך עוד קצת זמן....הרי את אומרת שרק התחלתם - תני לדברים עוד קצת זמן ואז תשקלי את הדברים שוב.

בהצלחה - גבי זסלבסקי הומאופת קלאסי
    י

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהקשר לתשובה

אביטל
    22/04/2010

גבי שלום
    אין בכוונתי להפסיק הטפול ההומאופתי, אנו רק בתחילת הדרך, ובטח זה לא הזמן לשפוט את יעילות הטפול, אבל כדי להגיע לתוצאות מירביות צריך להוריד את הטפול הכימי ובזה אין לי עזרה מאף אחד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום אביטל

גבי זסלבסקי
    23/04/2010

בכדי להוריד טיפול תרופתי צריך ללכת לרופא המטפל , הוא היחד שיכול לעזור לך בזה!!!

מה גם שאני הייתי ממליץ להמתין ולראות את יעילות הטיפול ההומאופתי ואז לשקול את הדברים שוב.

בהצלחה רבה
    גבי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מרכיבים
    רוית
    22/04/2010

אפשר לדעת מה המרכיבים של התכשיר שלכם?
    אימא לילד עם בעיית קשב וריכוז, שהומלץ לו לקחת ריטלין ואני בודקת כעת אפשרויות אלנטרנטביות.

לקביעת תור
    סגירה
    מרכיבים

הוספת תגובה

• תשובה לרוית

גבי זסלבסקי
    22/04/2010

בוקר טוב ותודה על פנייתך.
    תהליך ההכנה של רמדי הומאופתית שונה ממה שאת מכירה - תהליך ההכנה ההומאופתי מתבסס על דילול חומרים טבעיים.
    תהליך דילול זה גורם לכך שלא ישארו מולקולות כימיות של חומר המקור ולכן אין מרכיבים כימים בתרופות ההומאופתיות!!
    אי הימצאותם של חומרים כימיים עושה את התכשיר ההומאופתי לדבר בטוח , לא ממכר וללא תופעות לוואי ואם זאת מהווה תכשיר יעיל חזק ואפקטיבי לטיפול באנשים.
    כל תכשיר הומאופתי קלאסי מופק מחומר בסיס אחד כפי שהוא מופיע בצורתו הטבעית.
    התכשיר ההומאופתי נבחר בצורה אישית ומותאם ע"פ הקשיים ואופי הילד!!

מגיעים אלי הרבה ילדים ומבוגרים בשל בעיות של קשב ןריכוז ואני מצליח לעזור להם ללא רטלין כמובן וללא תופעות לוואי והשפעות ממכרות.

לעוד מידע את מוזמנת להקליד בגוגל 'גבי זסלבסקי' ולקרוא על תהליך הכנת הרמדי ההומאופתית,
    אשמח לענות על שאלות נוספות 0544920180
    כל טוב,גבי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיית ריכוז וחוסר בטחון עצמי
    יורם
    15/04/2010

מדובר בילד בן 15 , עם בעייה חברתית ( פשוט לא יוצר חברויות ) , מעדיף להיות בבית ולראות טלויזיה , אנו בתור הורים מנסים לדחוף אותו לצאת עם חברים - ולא מצליחים.
    לא מתעניין בדבר חוץ מאשר בטלויזיה ומשחקי מחשב.
    גם שאנו יוצאים עם משפחות אחרות - הוא מתנתק מבני גילו והולך לקטנים ממנו.
    מבחינה שיכלית - אין בעייה - יכול ומגיע לציונים טובים בכיתה.
    נראה לנו ולסובבים שהוא פוחד להתמודד
    מה אפשר לעשות (רכיבה על סוסים בחווה טיפולית יכולה לעזור ?)

הוספת תגובה

• תשובה ליורם

גבי זסלבסקי
    15/04/2010

שלום רב יורם ,
    אני בטוח שרכיבה טיפולית תוכל לעזור לו!!

כמו כן אני רוצה להגיד לכם אתם לא לבד, תופעות כמו שאתה מתאר אני פוגש הרבה מאוד בקליניקה שלי והבשורה המשמחת היא שיש לזה פתרון!!

אשמח לעזור ולספק עוד דברים
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה ליורם

קארין אור
    19/04/2010

ממליצה בחום על רכיבה טיפולית או טיפול באמצעות חיות.
    בברכה
    קארין אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נס קפה
    מיכל
    12/04/2010

שלום,

שמי מיכל, הבן הגדול שלי סובל מ- ADD בשיעורים הוא מרחף ולא מרוכז.

הוא בן 11 וחצי ואינו מוכן לקחת רייטלין על כל סוגיו.

אני מנסה לתת לו לשתות בבוקר נס קפה (לבקשתו) שייתכן זה יעורר אותו, אוליי הוא יהיה מרוכז.

האם זה בסדר?

לקביעת תור
    סגירה
    נס קפה

הוספת תגובה

• תשובה למיכל

גבי זסלבסקי
    12/04/2010

שלום מיכל ,
    נס קפה עוד לא נמכר שתכשיר שפותר או עוזר בעיות של קשב וריכוז....
    אבל תנסי - למה לא זה בסה"כ קפה נמס, עדיף אל רטלין זה בטוח.

אם יצליח לך עדכני אותנו אולי נמליץ גם לאחרים

ולגישה קצת יותר רצינית:
    לקפה ישנה פעולה רישונית שגורמת כאמור לערנות הקפה "מכריח" את הגוף להיות יותר ערני אבל זה לא מה שהגוף רוצה או צריך.
    הגוף שואף להיות באיזון מלא , פעולת הקפה אשר מאלצת אותו להיות ערני גורמת לגוף לייצר תגובה בכדי לאזן את המצב שנוצר - ז"א הגוף יתחיל להפריש חומרים שמיודעים להוריד את רמת העירנות המלאכותית שיש כרגע בגוף, כאמור בגלל הקפה!
    ברגע שההשפעה של הקפה תפוג ישארו רק החומרים המרגיעים - וזה ייצור פעולה הפוכה ממה שאת רוצה להשיג!! ז"א עייפות גדולה יותר ממה שהיה קודם. ולכן אנשים מכורים לקפה צריכים עוד ועוד וזה אף פעם לא מספיק.

לאחר שיש לך את הפרטים ....
    לשיקולך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי מיכל

קארין אור
    13/04/2010

לדעתי לא רק שהקפה לא יועיל, לצערי יש סיכוי שבטווח הארוך הוא גם יגרום לנזק.
    מחקרים מראים כי קפה מכיל רעלנים רבים וקפה נמס, עקב עיבודו האגרסיבי מזיק עוד יותר.
    הוא אחראי לשחיקה של בלוטות האדרנל, גורם להתעוררות זמנית ואז לעיתים עייפות.
    אישית אני חושבת שהוא לא משקה בריא עבור ילד כל כך צעיר.
    כדאי לנסות ולמצוא פתרונות אחרים.

בברכה
    קארין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול הומאופטי שגרם להחמרה?
    רותי
    05/04/2010

בני בן 7. סובל מאבסנס ופירכוסי חום.
    מעבר לזה הוא ילד עם אנרגיות בלתי נגמרות.
    כשהתחלנו לטפל באבסנס, פנינו אל הומאופט קלאסי נחשב שנתן טיפול חד פעמי.
    הטיפול ניתן במקביל לתרופה קונוונציונלית ששטיפה עזרה. לאחר הטיפול ההומאופטי חלה החמרה, והמטפל אמר שזה אופי הטיפול ושאנחנו על דרך טובה להחלמה, אבל בגלל שההחמרה במחלה האפילפטית היתה מאוד לא סימפטית, הפסקנו את הטיפול..
    יש לי 2 שאלות: האם טיפול הומאופטי לא יכול לגרום להחמרה במצב שמצריכה טיפול במצב החדש?
    ועוד שאלה, נאמר של ההומאופטיה שהבעיה איתה היא שאין בכלל מחקרים רציניים שהוכיחו שהיא עובדת ולכן היא נחשבת על ידי רבים קצת אחיזת עיניים...האם נעשו מחקרים שהראו כמה ההומאופטיה באמת עוזרת.?
    אני רוצה להוסיף שאני הייתי ממאמיני ההומאופטיה אך לאחרונה בעקבות כמה ניסיונות לא מוצלחים אני שואלת את עצמי האם באמת יש שם משהו או שזו סתם הונאה עצמית - סוג של פלסבו.

הוספת תגובה

• תשובה לרותי

גבי זסלבסקי
    12/04/2010

שלום רב רותי היקרה
    צר לי לשמוע על ההרעה שחלה במצב בריאותו של בנך אך,
    יש פה קצת בלבול במושגים – יש החמרה – ושמה כן היא מחמירה את התופעות הקיימות או כאלו שהיו בעבר ולא נפתרו בצורה הטבעית והנכונה להם – ולכן הם עולים שוב בכדי ליצור תהליך ריפוי אמיתי וטבעי. ואם כך אין מצב חדש – כי תמיד זה מצב מוכר או היה מוכר . ההחמרה ההומאופתית לא מייצרת תופעות חדשות, אלא יכולה להחמיר דברים ידועים הן כאלו שקיימים היום והן כאלו שהיו בעבר.
    לגבי השאלה השנייה- אכן כן יש מחקרים רבים וטובים שמראים בצורה ברורה על יעילות התכשיר ההומאופתי.
    ההומאופתיה זה לא משהו שצריך להאמין בו , הומאופתיה עובדת גם אם את לא מאמינה. כל שכן יכול להיות שהחוויה שלך לא עלתה בקנה אחד עם הציפיות שלך ( שאני לא יודע מה הם) לגבי סוג הריפוי משך הזמן ומה צפוי בדרך.
    מציע לך לנסות שוב , הומאופתיה שניתנת בצורה נכונה ומדוייקת לא משאירה שום מקום לשאלות

בברכה
    גבי זסלבסקי
    הומאופתיה קלאסית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני כהומאופתית תומכת במה שכותב גבי

דר אדית דניאל
    04/05/2010

אני נהלת את פורום ההומאופתיה
    והתשובה שהוא נתן כאן מדוייקת

בברכה דר אדית דניאל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• adhd
    אביטל
    26/03/2010

שמי אביטל אמא לילד בן 8, מגיל 4 אובחן כ adhd,הרבה סבל וחוויות לא נעימות, דחיות והשעיות.
    מטופל ב-edronax ו- risperdal הקונצרטה וריטלין לא התאימו. יש לפעמים תקופות של שקט ואח"כ סערות בלתי נסבלות שבעקבותיהן מינון התרופות עולה. הבעיה לא נפתרה בעיות התנהגותיות הולכות וגדלות למצבים קשים יותר ויותר ואף מסוכנים. כדור השלג הולך וגדל.
    הילד צריך עזרה דחוף. האם יש מקום לטפול הומאופתי במצב אקוטי שכזה?

לקביעת תור
    סגירה
    adhd

הוספת תגובה

• תשובה לאביטל

גבי זסלבסקי
    26/03/2010

שלום רב אביטל.
    יש מקום לטיפול הומאופתי בהחלט כן!!
    לפי הבנה הומאופתית הסיטואציה שאת מתארת היא לא אקוטית!!
    ולכן הטיפול ההומאופתי שתקבלו יהיה טיפול כרוני לכל דבר ועניין.
    האפיזודות היותר אקוטיות יושבת על שורש כרוני ולכן הטיפול חייב להיות כרוני מעמיק ויסודי. רק כך יהיה ניתן לעזור !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה