מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בת שנה ושלושה חודשיםסיגל09/12/2008
ביתי ילדה פעילה מאוד מטפסת על סולמות או כל דבר שניתן לטפס עליו, ילדה מלאת מרץ כל הזמן צריך ללכת אחריה פותחת מגירות ,נכנסת לשירותים זורקת דברים לתוך האסלה מגיל כזה גם רואים שהיא נלחמת על דברים שרוצה אין לה בעיה לחלק נשיקות אך יכולה גם לחלק כאפות שהיא לא מעוניינת במוצץ או בבקבוק זורקת אך יחד עם זאת היא נותנת מהפה שלה אם מבקשים, בלילה היא ישנה אך לעיתים מתעוררת בבכי מקבלת מוצץ וחוזרת לישון ,שמתי לב שהיא מעלה חום ואני נותנת לה נורופון לאחר שיורד החום הילדה מתעוררת לחיים ומסוגלת לרוץ בבית אז הפסקתי נורופן בשעת חום, כולם אומרים שהיא אסרטיבית מאוד אישיות חזקה אך אני מפחדת שלא תהייה היפראקטיבית יש לי סיבה לדאגה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום סיגל
קארין אור09/12/2008קודם כל ברכותיי, נשמע כאילו יש לך בת מקסימה פעלתנית, עם כל סימני ההתפתחות הרגילים כמו בספר ואפילו טוב מזה.
לגבי מכלול ההתנהגויות שאת מתארת, הוא נשמע מורכב ותוי בהרבה מאוד גורמים, קשה לי לתת לך הבחנה מסויימת או לומר לך לדאוג או לא לדאוג על פי התיאור, הייתי שמחה אם היית באה לפגישה בה נוכל לבדוק זאת לעומק.
אופציה שניה היא לגשת לכיוון של הומאופתיה, מטפל טוב יוכל לראות את התמונה בכללותה ולתת טיפול מעמיק בחום שחוזר ועולהובחוסר השקט אם צריך.
בהצלחה
להשתמע
קארין אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריטליןבתיה חזאזי07/12/2008
בני בן 8 עבר בדיקת טובא ואומלץ לו לקחת ריטלין . שאלתי האם הכדור הזה לא ממכר או לא משפיע ית הילד בעתיד וגם כעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רטלין הוא סוג של סם
כרמית ברלין09/12/2008הי בתיה ותודה על פנייתך.
לרטלין אכן יש תופעות לוואי והשפעות עתידיות: גם פיזיות וגם נפשיות. מחקרים רבים מעידים שרטלין הוא סוג של סם.
בנוסף עליך להבין שרטלין לא פותר את הבעיה מהשורש.
מנסיוני, טיפלתי בלא מעט בילדים הסובלים מבעיית קשב וריכוז שהומלץ להם רטלין. הם הגיעו אלי לטיפול הומאופתי ומצבם מאד השתפר, כולל התנהגותם והשגיהם הלימודיים.
הומאופתיה, היא שיטת טיפול שלא מטפלת בבעיה או במחלה, כי אם באדם כמכלול. כל מישורי האדם חשובים לנו. מתוך הבנה, שהבעיה איתה האדם מגיע היא רק ביטוי חיצוני למשהו עמוק יותר ופנימי. ואנו מטפלים בעומק. בנוסף תחת טיפול הומאופתי חל שיפור גם בעוד בעיות (אם קיימות) פיזיות ונפשיות שהאדם סובל מהם.
הטיפול הוא בעזרת רמדי (תרופה הומאופתית) המותאמת לבנך באופן ייחודי. התרופה עשויה מחומר שדולל רבות במים ולכן היא בטוחה לשימוש ולא מזיקה, היא נטולת תופעות לואי, לא ניתן להתמכר אליה או ליצור בה תלות.
בתור אמא לילדים, עצתי אליך, לא לוותר בקלות למען רטלין. אני מטפלת בילדים רבים שרטלין הרס להם את הבריאות. ומציעה לך לנסות קודם משהו אחר. הומאופתיה בעיני היא הפתרון.
בהצלחה רבה.
כרמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הילד כל היום במחשבחנן05/12/2008
שלום. בני בכיתה ז' בחטיבה ויש לו קשיי למידה מוגדרים וברורים כמו בהבנת הנקרא הילד לא מרוכז ובגדול אינו רוצה ללמוד ומתיחס ללמיודים בחוסר אחריות , אינו בוגר ולא לוקח אחריות על עצמו בכל השטחים . כשהילד מגיע הביתה הוא מתישב ליד המחשב ומשחק עד 10 בלילה , מכין את השעורים על מנת לצאת ידי חובה ומכאן זה נראה כך וכתוצאה מכך ציוניו נמוכים . הילד עבר אבחנה ונמצא עם יכולת לימודית , פיקח ומסוגל להתמודד עם קשיי לימוד קלים ומוגדרים אבל המוטיבציה והרצון = 0 . אנחנו ההורים עוזרים לו + שעורים פרטיים , מזכירים לו להכין שעורים . לאחרונה שמנו לו גבולות בהפעלת המחשב מתוך כוונה שתחילה יסיים את המטלות שהוטלו עליו ואח"כ יעבור למשחקי מחשב , לצערי הגבול נפרץ מחדש והסדר הוא מחשב והמטלות נעשות בקצוות לזמן קצר מאוד וחלק מהמטלות אנחנו ההורים לוקחים ועוזרים לו . בשבוע האחרון בעלי החליט לאחר שהגיע למסקנה כי הילד מתמכר למחשב ולא עוסק בדברים אחרים להוציא את המחשב מחדרו של הילד על מנת לסדר לילד את סדרי העדיפויות היום יומיים שלו ומתוך כוונה שיקח אחריות ויסיים את המטלות ואח"כ מחשב האם צד כזה נכון ויכול להאיר את עיניו של הילד על מנת לשנות את גישתו ואחריותו ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
קארין אור07/12/2008שלום לך,
אני לא בטוחה שאני הכתובת הנכונה לשאלתך, מכיוון שאני מטפלת בהפרעות קשב וריכוז וזה לא משהו שבנך סובל ממנו, אך כמטפלת אלטרנטיבית ואמא אני יכולה לחזק את ידך באומרי שזה בדיוק הצעד הנכון, לדעתי בכל אופן, עבור בנך, ילדים זקוקים לגבולות ברורים ועל אחריותינו להציב אותם וגם לעמוד מאחוריהם, אז אם הוצב גבול לזמן מחשב חשוב מאוד שתהיו חזקים והגבול לא יפרץ.
צריך גם לבדוק האם זו התמכרות למחשב או חוסר רצון להתמודד עם הלימודים או אפילו חוסר עניין ואולי כדאי למצוא לו מסגרות שכן יעניינו אותו.
המון הצלחה
קארין אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה עבור הגברת קארין אורשרי02/12/2008
שלום לך קראתי על דיאטת האורז שהמלצת לניקוי הגוף אך לצערי לא כתבת איזה אורז האם מלא או רגיל מה כמות שניתן לאכול ביום וכמה ימים לאכול את האורז לפני התוספות אודה לך באם תפרטי כמה ימים לאכול אורז בלבד ומה בהמשך בתודה מראש שרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרי שלום
קארין אור03/12/2008שאלתך מעט מורכבת מכיוון שאת דיאטת הניקוי אני ממליצה לעשות בליווי נטורופתי, עקב תופעות לוואי שעלולות לצוף במהלך הדיאטה.
לשם כך אני מנחה קבוצה שנפתחת בשבוע הבא, הכוללת גם פגישת איבחון אישית.
אני מזמינה אותך להיתקשר אם יש לך שאלות נוספות בנושא.
בברכה
קארין אור
052-3258500* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרעות קשב וריכוז ADDיונית25/11/2008
שלום קארין, לפני מספר ימים הפניתי אליך שאלה, אך לא נענתי. אודה לך על תגובתך. השאלה: בתי בת 14 בעלת הפרעות קשב וריכוז (ADD). מה הטיפול ההומאופטי המומלץ, והאם אפשר להפנות אותי להסבר מפורט יותר הנוגע לטיפול. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי יונית
קארין אור25/11/2008סליחה על התגובה האיטית.
לצערי אין טיפול ספציפי אחד מומלץ בהומאופטיה, ההמלצה היא להיפגש עם הומאופט ולמצוא את הטיפול הספציפי המתאים לבתך (תיכנסי לאתר של יואב פנחס- הומאופט ותיקראי יותר).
לנטורופתיה יש כמה הנחיות, תזונתיות ותוספי מזון שיכולים לעזור
למשל אומגה 3 נמצא במחקרים יעיל ביותר במצבים כאלה, תזונה נטולת רעלנים וחומרים כימיים חשובה מאוד.
אם תירצי הנחיות יותר מעמיקות בתחום הזה אני מזמינה אותך להתקשר אליי .
בהצלחה
קארין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
יונית26/11/2008תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהציפי19/11/2008
לפני שנה בגן חובה,(5)הגננת המליצה לי לעשות בדיקת קשב וריכוז לביתי.הגננת אמרה שביתי לא כ"כ מרוכזת,מדברת עם הילדים האחרים. כששאלתי את רופא הילדים האם כדאי לעשות,הרופא אמר שהיא לא נראית עם הפרעת קשב וריכוז. מאז ביתי בכיתה א' והמורה לא מתלוננת על בעיות שכאלה. האם יש קריטריונים ברורים ע"מ לדעת האם ביתי צריכה לעבור אבחון שכזה? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי ציפי
קארין אור19/11/2008סליחה, אבל למה את מטרידה את מחשבותייך אם אין תלונה מצד ביתך או מצד המורה?
האם ניראה לך שיש בעיה?
אם אין משהו ניראה לעין , תניחי לזה, אני בטוחה שאין צורך להתעסק בזה לחינם.
בהצלחה
קארין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרעות קשב וזיכארוןנ.12/11/2008
בבית הספר הובחנתי כלקוית למידה קלב (שימוש במילונית באנגלית, התעלמות משגיות כתיב והערכת זמן) כמו כן יש לי בעיות זיכרון מאוד מאוד קשה... אך אפשר לשפר את בעית הזיכרון לפני שאני מתחילה ללמוד לפסיכומטרי?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
מערכת BeOK16/11/2008לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=136 id=link]הפרעות קשב וריכוז[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ילדה בת 9.5 עם לקות למידה וקושי ב..מורן05/11/2008
שלום, בתי בת 9.5 יש לה קושי בהתארגנות ולקות למידה - דיסגרפיה. ברצוני לברר איזה טיפול מומלץ ויעיל יש. תודה, מורן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
מערכת BeOK16/11/2008לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=136 id=link]הפרעות קשב וריכוז[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחני02/11/2008
שלום רב, לאחרונה אני סובלת מבעיות ריכוז. אני בת 43. הבעיות הם למשל: כשמישהו מדבר איתי, לעתים קרובות אני מאבדת את הריכוז ובכלל לא מבינה את כל מה שאמר. האם זו בעיה של גיל המעבר? מה הטיפולים לבעיה כזו? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי חני
קארין אור02/11/2008האם זה חדש לך התחושה הזו?
האם הפסיק הוא השתנה משהו במחזור החודשי?
אם כן יכול להיות שזו תופעה של גיל מעבר.
הייתי ממליצה בחום על טיפול בצימחי מרפא.
אשמח לעזור בזה, אם תחליטי.
בהצלחה
קארין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשלי30/10/2008
שלום. הבנתי שלאבחון קשב וריכוז יש לפנות לנוירולוג או פסיכולוג, הייתי דרך מכבי באבחון אצל פסיכיאטרית ילדים, שעה ישבנו ההורים איתה, שעה הילד, היא שלחה אותו לשעתיים לפסיכולוגית, היה גם שאלון מקדים שהבאנו מהגן (אז, היום הוא בכיתה א'). טובה ניסינו ולא הצליח, והשאלה שלי אם זה מספיק לאבחון, הבעיה שהוא לא מוכן לשתף פעולה באבחון דידקטי שניסינו לאחרונה, אני לא יודעת מה יתן את התמונה המלאה אם הקשיים באים מקשיי למידה, אין ספק שגם יש עניין רגשי (שמטופל), וקיים גם קושי רב מאוד להתרכז, עד כדי כך שהוא לא מצליח ללמוד, ההיפר שלו מאופיין בהתכנסות פנימה, בעבודה שקטה עם עצמו בגזירה למשל, שזה גם סוג של בריחה. מי ייתן לי את התמונה המפורטת והמלאה? אודה מאוד מאוד על תשובתכם. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
קארין אור02/11/2008הייתי רוצה להגיב בעיקר על ההתכנסות של בנך פנימה ולומר שזה נפלא שיש לו דרך להתכנס פנימה ולהתעסק עם משהו שגורם לו בטחון וריכוז.
אני ממליצה בחום על טיפול הומאופתי הוא יכול לעזור בכל הרמות שדיברת עליהם בצורה עדינה וספציפית. יש לי תחושה שכל השעות שביליתם אצל פסיכולוגים יכולות ליצור אצל בנך תחושה בלתי הפיכה שמשהו לא בסדר אצלו.
לעומת זאת בטיפול הומאופתי הוא יוכל להרגיש אולי משהו אחר. ובנוסף להרויח את ההפקט.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחגית27/10/2008
שלום רב, אשמח ליעוץ איך להסביר לילד בן 8 מהי תסמונת ADHD בדרך שהוא יבין ובצורה חיובית ומעצימה ומחזקת. היכן אפשר למצוא מאמר בנושא זה? תודה חגית
מערכת BeOK27/10/2008לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=136 id=link]הפרעות קשב וריכוז[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשב וריכוזרותם424/10/2008
שלום רב. אי מתקרבת לגיל 60. כל חיי סבלתי מבעיות קשב וריכוז. פסיכיאטרית סירבה לתת לי ריטלין כי איני לומדת. אני עובדת. ואני מוצאת אצלי כל הזמן שגיאות כמו למשל במקום לרשום 12 אני רושמת 26. שמה חפצים,במקום במקום המיועד, במקום אחר ואח"כ לא מוצאת. אנשים שאומרים לי משהו אני שומעת משהו שהם לא אמרו. למשל, השבת היינו במסעדה והמלצר אמר הכל בסדר? עניתי -"לא". יושבי השולחן התפלאו. אמרתי "הוא שאל אם אני רוצה עוד לחם". זה מה ששמעתי. אם שלחתי פקס אני לא זוכרת (אם לא ציינתי לפני ששלחתי) ועלי לשלוח שוב. כשאני קוראת ספר אני קוראת מילה כמילה אחרת לחלוטין. היות והמשפט לא ברור לי אני קוראת שוב ומגלה שקראתי לא נכון. האם אלו בעיות קשב וריכוז? מה עושים? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
קארין אור02/11/2008היי רותם.
נשמע כאילו אלה הפרעות קשב, האם זה היה גם בעבר אותו דבר? האם זה החמיר בשנים האחרונות?
האם יצא לך לבדוק את זה או לאבחן רפואית?
הייתי ממליצה להחליט על גישה - טיבעית או קונבנציונאלית ולגשת לטיפול.
זה יכול להיות בגישה הנטורופתית או הומאופתיה או כמו שאמרתי ע"י תרופות קונבנציונאליות.
בינתיים אני ממליצה להתייחס אל המוח כשריר ופשוט לאמן אותו, זה חשוב גם לגיל וגם לזכרון.
לקרוא, לפתור תשבצים וכ"ו.
בהצלחה
קארין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהסימי23/10/2008
יש לי ילדה בת 13 מאובחנת עם adhd היא מסרבת להגיע לפסיכיאטר ילדים לצורך איבחון והתאמת מינון נכון של ריטלין . נטלה עד כה מינון נמוך שלא עזר . היא עם הרבה בעיות בעקבות חוסר האיזון שלה ובנוסף לגיל ההתבגרות היא לא מעוניינת להגיע בכלל לרופא על אף שהיא יודעת שזה יעזור לה , היא מיואשת מאוד . שאלתי היא מה עלי לעשות כהורה ?כי אין באפשרותי לקחת אותה בכח לרופא , ניסיתי להסביר את חשיבות היותה מאוזנת , היא חכמה מאוד אבל כבר לא רוצה לשנות כלום מיאוש . האם איש מקצוע יכול להגיע אלינו הביתה? תודה רבה
מערכת BeOK02/11/2008לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=136 id=link]הפרעות קשב וריכוז[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לילדה שלי איבחנו
יעלי24/11/2008ולא נתתי לה ריטלין ולא חשבתי לכיוון בכלל זהו סם לכל דבר אני ממליצה לך בחום על מתקשרת ומרפאה שריפאה את ביתי והיום אין תלונות מאף מורה על התנהגות ביתי המתקשרת מצאה שילדתי מגיל קטן ניבהלה וחיה בפחדים מה שידעתי אך לא ידעתי את חומרת המצב ועד למה זה יגיע ממליצה לך בחום שמה רונית 050-5918253 שיהיה לך בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ADHDדורית20/10/2008
הבן שלי בן 10 מאובחן שיש לו הפרעת קשב וריכוז מטופל ברייטלין sr כדור וחצי הוא מרטיב בלילה מתלונן על סיוטים בלילה האם רצוי שניקח אותו למעבדת שינה נא כתבו לי תשובה למייל שלי [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריטלין
יואב פנחס22/10/2008מניסיוני סיכוי גבוהה שאלו תופעות לוואי של הריטלין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתן לנסות גם CST
דן01/12/2008ניתן לנסות טיפול בשיטה הנקראת קרניו-סקראל תרפיה. שבין היתר עובדת על מגע עדין (5 גר') המשפר את תנועתיות עצמות הגולגולת וכך מוריד מהמוח לחצים פיזיים שיכולים בהחלט להשפיע על המוח ותפקודו. (כולל סיוטים וקשיי ריכוז). דן פיזיותרפיסט העוסק גם ב CST 052-3582429
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופה הומפתית להפרעות קשב וריכוזלימור19/10/2008
שלום למומחים, המליצו לי לתת לבני בן ה-6 תרופה שנקראת r36 לטיפול בהפרעות קשב וריכוז. רציתי לדעת מה הסיכונים או תופעות הלוואי של תרופה זאת. תודה לימור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הומאופתיה קלאסית
יואב פנחס22/10/2008שלום לימור,
הומאופתיה קיימות 2 אסכולות מודרנית וקלאסית.
הקלאסית היא הרפואה המקורית בה ההתייחסות לאדם כשלם וע"י תשאול מקיף מתאימים תרופה הומאופתית אחת.
הומאופתיה מודרנית מתייחסת יותר בצורה סימפטומתית- התרופות שמשתמשים בגישה זו לא ערכו עליהם ניסוי ויש מידע על תופעות לוואי שהם גורמות.
התרופה שאת מציינת היא מהאסכולה המודרנית.
ממליץ לך לא לקחת תרופות הנמכרות כך בבתי מרקחת אלא לפנות להומאופת קלאסי מורשה ולהתחיל טיפול מקיף , כך שיוכל להתאים תרופה אישית.
יואב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)