פורום זהות מינית, תפקוד מיני - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ד"ר יעקב מאיר וייל
    שירה
    14/08/2008

עניתי לך כשביקשת עוד פרטים ולא חזרת אליי קיבלתי תשובה משני, חשבתי שזה אתה אז הגבתי תוכל להתייחס אתה לדברים שכתבתי שם? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ד"ר יעקב מאיר וייל

הוספת תגובה

• שירה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    15/08/2008

מכתבך אומר שירה. לפי תיאורך האיש הזה פועל מינית מעקרונות והרגלים שונים ממך. סביר שהמין זה לא בסיס התאווה שמחזיק עבורו את הקשר. הוא בטח אוהב קירבה וקשר ולא כמו הרבה אחרים מוצא במין כלי חיבור. סביר שיזמה שלך שלא "תאיים" עליו תיענה בהתמסרות. עצם נוכחותך העירומה לידו אינה הסיבה להתקרבות גופנית.
    זיכרי קשר הבשר שווה לזמן הבשר. הזוג הבשל יותר יכול להשתמש בקשר הבשר להתרוממות גבוהה יותר ברמה האנרגטית.
    השאלה כמה את צריכה לחוש נחשקת וכמה זה מה שיקבע את עתיד הקירבהוהקשר.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר, הבחור בן 39....

שני
    15/08/2008

חודש וחצי הם ביחד והוא לא רוצה לשכב איתה? זה נראה לך נורמלי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שני

חסוי
    16/08/2008

שני אולי לא ואולי כןת בטח שאת לא היית מתאמצת שיחכו לך חדשיים. השאלות הן שלה ואלו נסיבות חייה. מה זה קשור לנורמאלי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחרי שבועיים

שירה
    30/08/2008

אחרי שחלפו שבועיים (מאז שכתב שאקח לי שבועיים כי כרגע לא מרגיש נוח להתקדם), התקשרתי אליו והוא לא ענה, לא חזר אליי ולא כתב. מה שקשה לי להבין, מה קרה לו. הוא בחור מקסים ורגיש ובאופן טבעי לא מתאים לו להתנהג כך, אפילו לא לכתוב. זה לא דייט שניים. היה פה קשר כשהבחור רצה לבוא לפגוש את משפחתי..ועשה למעני המון וכל הזמן החמיא לי שאני גם יפה, גם חכמה וגם טובה ואיך שפר מזלו. אנחנו שנינו אנשים בוגרים, מלומדים ובעלי משרות מכובדות, מאוד רציניים כטיפוסים. אגב, הוא סיפר לי שבמערכת היחסים האחרונה (שהסתיימה לפני 3 שנים) הייתה לו בחורה שלא רצתה להתנשק, לא שלא אהבה כ"כ, פשוט אף פעם לא רצתה ולא התנשקו אפילו פעם אחת במשך שנה וחצי שהיו יחד. לטענתו בהתחלה חשב שמתביישת אח"כ הבין שאולי יש שם משהו לא ידוע ולבסוף הבין שיש שם עוד דברים לא ברורים. אבל כן שכבו. כשהזמין אותי פעם לבוא איתו לחתונה של חבר ולא יכולתי, אמר שלא נורא, רגילים לראותו לבד. הוא לא יוצא לבלות, סיפר שלפני חצי שנה ביקש מחבריו שגם לא יציעו לו. האם כל מה שכתבתי שופך קצת אור על הסיפור שלי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שירה

חסוי
    30/08/2008

כמו שכתבת על הרומן הקודם, הוא או את צריכים להבין שיש שם עוד משהו. האם זו דרכו לאותת נסיגה מהקשר? ימים יגידו. ואת תמשיכי לתהות למה זה לא אחז.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר -בהמשך למה שכתבתי

שירה
    31/08/2008

מה ז"א עוד משהו, למה הכוונה? איך אני יכולה להבין משהו שלא סופר לי?
    ולגבי המע' יחסים הקודמת שלו, מוזר שבחורה לא רוצה להתנשק (לטענתו אפילו הפליג לחשוב שעברה משהו בילדות, אפילו התעללות..), אבל אולי יותר מוזר שהסכים לכך במשך שנה וחצי. אז כשסיפר לי זאת יכולתי לחשוב שבגלל שהוא כזה טוב לב, לא עזב אותה רק בגלל דבר כזה

מוזר לי שהוא לא נותן לי צ'אנס לדבר, לשאול. מאז שרבנו (ליתר דיוק אני קצת כעסתי עליו על שלא קם בזמן..סתם עניין). וזה אדם עם רמת רגישות גבוהה ואכפתיות שטרח רבות בשבילי. אפילו לכתוב שאינו מעוניין בקשר, במידה ונפגע שכעסתי, לא כתב. חוץ מההודעה שבה ביקש שאקח לעצמי שבועיים ושאינו מרגיש נוח להתקדם כרגע. ומאז נדם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שירה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    01/09/2008

מסתבר שזו דרכו בקשרים. חבל זה דווקא נשמע טוב לך. רבים שאינם יודעים להתחבר פשוט "מתנתקים" ולעולם אין לדעת מדוע זה קרה כך.
    בהצלחה בקשר הבא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גילוי זהות מינית
    אלין
    13/08/2008

שלום, כיצד אדם יודע מהי זהותו המינית אם הוא מעולם לא התנסה עם שני המינים? אני מתלבטת לגבי משיכה לנשים, לא יןדעת אםפ אני רוצה להיות עם אישה אך מרגישה שעלי לנסות כדי לדעת למי אני יותר מתחבארת

לקביעת תור
    סגירה
    גילוי זהות מינית

הוספת תגובה

• אלין

ד''ר יעקב מאיר וייל
    13/08/2008

לוואי וידעתי מי את לפני שאני מנסה לענות טוב לך.
    זהות מינית בכל מקרה היא לא רק למי אני נמשך. המין הוא מנוע קצר חיים ביחס למנוע הקשר ואיכות התקשורת..
    לא צריך לשכב עם מישהי בשביל לדעת אם את האמת עלייך.
    אם תאהבי מישהי גם באופן מיני תבורכי אך לא זה מה שיקבע מי את ומה את.
    רוצה יותר ? ספרי לי מי את.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אצבע בפי הטבעת
    חסוי
    10/08/2008

אני אוהב שאשתי מחדירה לי אצבע בפי הטבעת - מה זה אומר עלי? האם אני גיי? אני מתבייש בזה, אבל זה עונג אדיר.

לקביעת תור
    סגירה
    אצבע בפי הטבעת

הוספת תגובה

• חסוי חביב

ד''ר יעקב מאיר וייל
    11/08/2008

אתה נהנה? זה מה שקובע בשביל זה יש יחסי מין. אשתך חושבת שאתה גיי? אם לא אז אין לך בעיה של זהות מינית אלא של ביישן בלבד. אל תחשוב גיי תחשוב העונג שלי.
    אם החדירה גם מאפשרת נגיעה ביזור הערמונית לא פלא שאתה נהנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    בחור
    10/08/2008

אני מתנצל מראש על שאלתי הארוכה. אני בחור בן 26, דתי והומוסקסואל. לפי הידוע לי, הגישה הרווחת בקרב הציבור הכללי (לא הדתי) היא שמי שהוא הומוסקסואל - שילך עם זה ואין בכך שום פגם. לי זה לא מסתדר בגלל שתי סיבות: הראשונה, אלוקים אוסר קיום ממשי של יחסים הומוסקסואלים. שניה, כי נראה לי שהחיים הרבה יותר פשוטים, קלים ונוחים כשנמשכים לאישה. הרי זה המצב השכיח באוכלוסיה, אין מי שלועג, וכמובן מקימים משפחה עם ילדים מתוך הנאה של קיום יחסי מין. בגלל שתי הסיבות הנ"ל, אני מנסה לעורר בעצמי משיכה לנשים ע"י צפיה בסרטים (לאו דוקא פורנוגרפיים, אך גם), קריאת ספרים ועיתונים וראיית תמונות - במטרה לנסות להימשך לנשים, וגם במטרה חשובה לי: לראות שגברים אמיתיים באמת נהנים, נמשכים ומתאווים לקשר מיני עם אישה. עד כאן הקדמה, ויש לי שתי שאלות: 1. קשר מיני עם אישה נראה לי מאיים. גבר שנמשך לאישה ומתאווה לה - זה נראה לי ממש תלותי וחלש. אישה נתפסת בעייני כמפתה את הגבר שנמשך לגופה כבמעשה כשפים. לא מובן לי מה גבר מוצא בגוף חלש של אישה. תאווה של גבר לאישה נראית לי כאיבוד שפיות של הגבר. מה הוא מוצא בה? למה הוא צריך אותה בכלל? היא הרי ממש סתם מנצלת את גופו כדי להגיע לסיפוק מיני, אז איך הוא נותן לה לשחק כך בגופו?? למה הוא משתעבד לה? זה נתפס בעיני כחולשה של הגבר וכאיבוד עשתונות שלו מול אישה. בפרט שגוף של אישה הוא כה חלש מול גוף של גבר. בעקבות דעתי, אני מבקש ממך להסביר לי מה המציאות באמת? כמו שאני מתאר או מה? אני משער שכל עוד אראה כך את מערך הכוחות בין גבר ובין אישה - לא אוכל להימשך לנשים, אך אני לא יכול לשקר לעצמי שאני לא רואה כך את מערך הכוחות - כי ממש כך זה נראה לי. 2. האם כדאי לי לנסות ללכת לנערת ליווי, במטרה להימשך לנשים? אני חושב שאם אלך לנערת ליווי, שאני משלם לה והיא מחוייבת לספק מינית אותי בלבד, ואיני חייב כלל לספק אותה - זה יתן לי הרגשה של שליטה בה, ולא אראה את עצמי כחלש הנצרך לה ולגופה (כמתואר בשאלה 1). במשך הזמן, אני מקוה שאמצא הנאה מהאקט המיני - מקיום יחסי המין איתה - ואז תיפתח לי הבנה מוחשית מה גברים מוצאים בגוף של אישה. בתודה מראש ובברכה

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• בחור

ד''ר יעקב מאיר וייל
    11/08/2008

האם אתה כותב בחור כי אתה עדיין לא נשוי? האם חווית התנסות הומוסקסואלית?
    מה ההבדל כשאתה נמשך לתאוותו של גבר אחר, האם אינך רואה בכך אבדן שפיות כמו עם אשה? מה גם שאותו גבר מתאווה אל גופך לא פחות משאתה מתאווה אל גופו.גם הוא במנצלים.
    הרשה לי להזכיר לך כי אמנם נאמר בענשי האכילה מעץ הדעת "אל אישך תשוקתך והוא ימשול בך"
    אך נאמר בלשון החיוב "והיו לבשר אחד". המשיכה לאישה היא כנראה מעשה הבריאה והחיפוש אחרי בת זוג לאדם הראשון מתואר בפרוטרוט בכתובים קודם להחלטת השם על יצירת חווה או אולי רקע העברתה מהצלע קדימה ובנפרד מגוף האדם.
    מבחינת התאווה שלך לנשים או מבחינת הפחד שלך כי תאוותה עלולה לבלוע את עצמיותך אני מציע לך לבוא למספר פגישות כדי לשוחח על כך.
    שיחה במחשב לא תעזור לך להתחזק כמו שהיית רוצה.
    נערת ליווי היא ברירת מחדל במצבך. אז תיגע בבשר ותשביע את תאוותה לתגמול כספי. ולא תעורר את התאווה הבולענית ממנה אתה חושש. ואז תצא לשידוכים ושוב תעמוד מול הקושי הרגשי ובבחירה שבין קיום מצוות "עונה" ובין חרדתך הקיומית והכעס הלא מעובד על המין השני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ו...

זה ששאל
    11/08/2008

וואי, ממש עוררת בי כיוון למחשבה... תודה! איך אני יכול להגיע לטיפול אצלך? וכמה זה עולה? אגב, אני רואה שיש לך הבנה ביהדות. שוב תודה רבה, ובבקשה תשיב לי על הנ"ל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה ששאל

ד''ר יעקב מאיר וייל
    13/08/2008

מגיעות לו תשובות בהירות ככל האפשר.
    נסה 0544422790
    על יהדות נדבר אז

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• Paroxetine שאלה לגבי התרופה
    כרמל
    10/08/2008

היום לקחתי כדור ראשון מתוך 30 הכדורים שאני צריך לקחת בכל בוקר. התרופה נרשמה לי בעקבות בעיות של שפיכה מוקדמת. לאחר קריאה על התרופה גיליתי סדרה רבה של תופאות לוואי שלא היו נחמדות לעייין. אחת מהן כבר התחילה להשפיע וזה תשישות וישנוניות. משהו שהיה בעייתי אצלי עקב בעיות בבלוטת התריס. הרופא האורולוג לא היה נחמד יותר מידי אפילו שמדובר בנושא אישי ואינטימי שכזה כמו כן אני חושש מלהגיע למצב שבו אני לא אוכל לגמור בכלל או לאבד את החשק המיני שזה נחשב לחלק מתופעות הלוואי של התרופה. אני בסך הכל בן 23 ואני יודע שלאבא שלי היתה בעייה עם שפיכה מוקדמת והוא היה גומר אחרי פרק זמן של כ5 דקות ואני ממש לא רוצה להיות במצב הזה מה הם הסכנות האמיתיות בנטילת התרופה? והאם קיימות טרופות אחרת בעלות פחות תופעות לוואי? כמו כן הבנתי שלפני מחקרים שעשו אחרי חודש של נטילה רצופה של התרופה אני אצטרך לקחת אותה כ4-5 שעות לפני כל קיום יחסי מין האם מגיע שלב כלשהו שבו הגוף מסתדר ומתייצב ואז אין צורך יותר בתרופה בשביל לקיים יחסי מין לאורך זמן נורמאלי (אצלי זה כחצי שעה עד 45 דקות) כאשר היום זה לא יותר מ 10 דקות וגם זה אם אני חושב על לוח הכפל בזמן הסקס ואז אני לא נהנה ומרגיש שעשיתי את זה רק בשביל שבת הזוג שלי תגמור בתודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    Paroxetine שאלה לגבי התרופה

הוספת תגובה

• כרמל חביב

ד''ר יעקב מאיר וייל
    11/08/2008

לידיעתך שפיכ מהירה איננה מחלה. השימוש בתרופות נוגדות דיכאון ממשפחת ה-SSRI כמו פרוקסטין הפך למקובל על ידי רופאים שונים בעיקר אורולוגים. מין הראוי שתפנה לאיש מקצוע ללמוד על טכניקות של שליטה בשפיכה מעבר לשימוש בתרופה.
    בעיקר שמת לב נכון שהשפעות התרופה עלולות להיות מעבר לציפייתך ואף להזיק. אתה בטח לא רוצה לעבור למצב של שליטת יתר בתשפיכה עד כדי העדר שפיכה. הפרט על נטילה לפני משגל לצורך שליטה במשגל עצמו אינו מוכח מדעית ואני איני נוקט כך.
    חשבת פעם על גן העדן? שם לא היה זמן למעשה אהבה שם היית שופך כדי לסיים מעגל ביולוגי של גירוי פורקן ופוריות. השפיכה המהירה היא הפיזיולוגיה התקינה וכדי ל"שפר" ביצועים כדאי לזכות בהדרכה מתאימה ולא בתרופה מתאימה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צצצצצצצצ

זה ששאל
    11/08/2008

צצצצצצצצצצ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשהה תעזרוו ליי !
    צריכה עזרה
    08/08/2008

אז ככה אני בת 11 וחצי ואף פעם לא היה לי חבר רציני זאת אומרת אני מפחדת שאני לסבית כי אני מאוננת על בנות ולדעתי הגוף הנשי ממש סקסי אני אף פעם לא התאהבתי בבן ביגלל האופי שלו .. ובלי קשר גוף של בן לא עושה לי את זה אני מפחדת שאני אגדל זה גם יגדל אני לא רוה להיות לסבית לדעתי זה רע אני לא רוצה לחשוב על איך יחשבו על זה וזה ממש מטריד אותי בזמן האחרון.. אזז בבקשה תעזרו לי!

לקביעת תור
    סגירה
    בבקשהה תעזרוו ליי !

הוספת תגובה

• משהו להוסיף

צריכה עזרה
    08/08/2008

עד עכשיו לא הייתה לי משיכה לבת ואף פעם לא חשבתי על דברים כאלה לפני אני ממש לא רגועה בבקשה תעזרו לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בת 11/1/2

ד''ר יעקב מאיר וייל
    09/08/2008

אם את צריכה עזרה לעניין האוננות הזו וודאיף הרי את סובלת ומבקשתץ
    זה שאת חושבת שאת לסבית כבר כל כך מוקדם זו אפשרותץ בכל מקרה את צריכה לדעתי להידבר ולא להתכתב על זה ברשתץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוננות בפעם הראשונה....
    אנונימי
    07/08/2008

שלום. אני בן 14. אתמול אוננתי בפעם הראשונה שלי . האמת שלא שיפשפתי אבל אוננתי בדרך אחרת. ופתאום הרגשתי את הזרע עולה.סתומרת אני מתחיל לגמור. זה הדאיג אותי מאוד מאוד. שפשוט עצרתי אותו לא נתתי לו לצאת . אני עד עכשו מבוהל מאוד. עצרתי אותו ולא נתתי לו לצאת ואחר כך. נבהלתי ולא הצלחתי להרדם בלילה. האם זה מזיק לעצור את הגמירה? עוד עניין. מתחת לאיבר המין שלי יש מין בלוטות פנימיות כאלו כמו אבנים קטנות כאלה בעלות צורה לא מוגדרת. אשמח לקבל עזרה, יעוץ ותשומת לב. תודה מראש, אנונימי

לקביעת תור
    סגירה
    אוננות בפעם הראשונה....

הוספת תגובה

• אנונימי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    09/08/2008

תבורך שכבר בפעם הראשונה שיזמת את זה הצלחת לעצוץ המון גברים מקנאים בך כברץ אל תדאג במקודם או במאוחר תשפוך .לא אין נזק בהתאפקות.
    מה יש לך למטה תבדוק אולי עם איש מקצוע ולא ע"י תיורים פלסטיים ברשת.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה סוג הבעיה
    שירה
    07/08/2008

יש לי חבר בן 39 כבר חודש וחצי. לאחרונה כשאנו נפגשים גם ישנים יחד. הוא מנשק אותי, מלטף הרבה. קצת התמזמזנו, אינו מסתער, הכל בזהירות. לא ניסה ממש לשכב איתי וגם לא הפשיט אותי.. אמר לי שהיה רוצה יותר אבל מכבד אותי. הוא כבר הזמין אותי לארוחות עם המשפחה.הכיר לי את החברים .פגש את הוריי, כל הזמן רוצה להיפגש. באחת השיחות כשכעסתי על שחסרה לי תשומת לב, אמר שהתקרב לנשק אך אני פניתי לדברים אחרים. אמר שיש לו מלא רגשות שרואה לקשר הזה עתיד. לאחרונה קצת ירדתי עליו, סתם על משהו שלא כ"כ הפריע, אני פשוט בלחץ של ראיונות עבודה. טוען שזו אשמתו. ושדבריי גרמו לו לחשוב על דברים אחרים כמו כמו סקס, רגשות ושבינתיים אקח שבוע לעצמי ולראיונות. כי כרגע לא יכול להתקדם. שאלתי אלייך : הוא לא ילד ובכל זאת לוקח המון זמן. האם יש פה בעיה מינית? אני מוכנה להיות לצידו.

לקביעת תור
    סגירה
    מה סוג הבעיה

הוספת תגובה

• שירה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    09/08/2008

בת כמה את בכל הסיפור שלך? מה פער השנים? כמה נסיון קודם יש לך? מה את רוצה להשיג?
    תמשיכי לדבר עליו -מה אתך? מי את?
    אם את רוצה עזרה תני מידע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם בעיה בתפקוד מיני?

שירה
    09/08/2008

שלום בהמשך לשאלתך, אני בת 34.יש לי נסיון מיני מקשרים ארוכים של שנתיים וחמש שנים וכן גם מקשרים קצרים יותר של מס חודשים. הקשר האחרון הסתיים לפני 5 חודשים והיה סקס טוב מאוד. לגבי הבחור הנוכחי בן ה39 : כוונותיי רציניות מאוד, הייתי שמחה למסדם. הוא בחור מדהים בעיני, חכם, נאה ויפה גם מבפנים (טוב לב). מהיום שהכרנו הוא כל הזמן משבח אותי ואומר שלא פגש בחורה כזו מקסימה ושהוא אוהב אצלי הכל. הוא עושה הכל למעני, גם אני סה"כ אך הוא יותר מציין את התלהבותו. חשוב לי שהקשר יצליח. לקח לו הרבה זמן לנשק אותי, אך מאז שזה קרה זה לא מפסיק. הייתי מוטרדת שישן לידי 3-4 פעמים ולא ניסה ממש לשכב איתי. נגע בי בעדינות ולא התקדם.. אמר שמכבד אותי.. אני תוהה מדוע כפי שכתבתי לך ,כתב לי לאחר שכעסתי וסגרתי לו את הטלפון שהוא אשם.ושתגובתי הכעס, הובילה אותו לחשוב על דברים אחרים כמו סקס ורגשות.ביקש שאקח שבועיים לסידורי הדחופים כי לא יכול להתקדם כרגע. הוא אפילו לא דיבר איתי רק כתב. אני יודעת ממנו שהיו לו 3 קשרים עד היום והאחרון הסתיים לפני 3 שנים. אני יודעת שהוא אוהב את המראה שלי ואת מי שאני ובאותו יום שכעסתי, קצת לפני הוא הזמין אותי להוריו לארוחה. אני מרגישה שיש לו חשש בעניין הסקס ואולי חושש לאכזב. כי מצד אחד מחפש כל הזמן את חברתי ומצד שני שאנו יחד לא מנסה לשכב וגם המגע שיש מאוד עדין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספת

שירה
    09/08/2008

מה לדעתך מקור הבעיה? אותה "התחמקות" מסקס או דחייתו? האם בהודעה שכתב שחשב על דברים כמו סקס וכו.. ושכרגע (בשבועיים הללו) לא יוכל להתקדם.. אפשר ללמוד משהו בעניין..? 0

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הווספתי פרטים ד"ר יעקב מאיר וייל

שירה
    12/08/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חמודה - יש 3 אפשרויות:

שני
    14/08/2008

או שיש לו קטן והוא נבוך מידי מכדי שתגלי את זה או: שיש לו בעיות זיקפה ולא עומד לו או שהוא בעצם הומו שעדיין בתוך הארון, אבל נח לו להיפגש עם בחורה ולהראות לכל העולם שהוא סטרייט ויש לו חברה והכל בעצם בסדר איתו. בגיל שלכם ובקשר זוגי שרק התחיל הוא אמור להפשיט אותך אותך, לטרוף אותך, ואתם אמורים לעשות סקס כמו ארנבים ולא להתלטף מידי פעם בפעם. זה נראה לך נורמלי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהתייחס לתשובתך עם 3 האופציות

שירה
    14/08/2008

מה ניתן לעשות לגבי 2 האופציות הראשונות? ה3 קצת פחות נראית לי, אולי משום מס' דברים: מדובר בבחור רציני ומכובד, נראה לי שאם לא היה בטוח בנטייתו היה לוקח קצת יותר זמן לפני שהיה מציג לי את משפחתו או יוזם להכיר את משפחתי (הוא רצה כשהציע לישון אצלי ואני גרה כרגע אצל הוריי, דווקא אני נמנעתי מכך וגם מכל מיני מפגשים משפחתיים כמו יומולדת של אחיו- סתם כי אני ביישנית). כמו כן הוא לא מנסה אפילו להימנע ממפגשים הכוללים שינה יחד, אף יוזם ככל הבחורים והציע לי אף מפתח לדירתו. הוא אומר לי רבות כמה אני יפה, כמה שאוהב אצלי הכל.הוא קצת מקנא כשאנו יושבים בבר, מרגיש שמסתכלים עליי.. תמיד מציין שאף פעם ל הכיר ולא יכיר בחורה כמוני. ולאחרונה שקצת ירדתי עליו ופעם כשישן אצלי אף אמרתי לו שאולי מיותר שבא (קצת נסחפתי כי אני כ"כ מחוזרת על ידו), תגובתו הייתה שהוא מתפוצץ רגשית, שיש לו כ"כ הרבה רגשות כלפיי ואינו יודע עד כמה יכול לומר הכל ושיש לו כבר תוכניות עתידיות לקשר ומאיפה אני מביאה את הדברים האלה פתאום. גם במריבה האחרונה (כעסתי על שטות, שהתעכב אצל המשפחה ושניסה להתנצל ואמר שחבל שהתעכב, עניתי שחבל על מי שמת.. וכשביקש רגע לרדת לרכב לדבר איתי,ר אמרתי קח את כל הזמן שבעולם וטרקתי לו, אחרי יומיים רק באה ההודעה הכתובה שסיפרתי עליה בהודעה ר קודמת (שלוקח אחריות על התנהגותו וזו לא פעם ראשונה שחרג מציפיותיי וכן שזה גרם לו לחשוב על עניינים אחרים כמו סקס, הראיונות שלי (אני בשבועיים של מבחני עבודה- אמרתי לו שבגלל זה אני מאוד לחוצה) ורגשות.. מה בפיך ד"ר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מי זו שני שמשיבה לתשובות?

שירה
    14/08/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך זה יכול להיות שהוא לא רוצה
    הילה
    07/08/2008

אני בת 22 יש לי חבר כבר שנתיים.אני אף פעם לא מצאתי את עצמי מחפשת או רוצה או חושבת על סקס...כי תמיד קיבלתי את זה מהצד השני. עכשיו עם החבר הנוכחי יש קצת בעיה..אני לא אגיד שהוא מפחד אבל אני חושבת שהוא קצת נרתע או כל הזמן מחפש תירוצים ללמה לא לשכב... אני מאוד נפגעת כי התגובה הראשונה למצב הזה היא:שהוא לא נמשך אלי או לא רוצה אותי.. אני משדרת סקס...אני מאוד סקסית אבל משהו נפגם..אני כבר לא מכירה את עצמי ככה. לפעמים אנחנו כן שוכבים ויש לו זקפה אבל הוא גם גומר מהר וגם אין לו כל הזמן חשק?? מה אני אמורה לעשות מסתבר שלי יש תאבון מיני יותר גבוה משלו אז איך אני מתמודדת עם דיחוי?? אני לא רגילה לזה זה דיי משפיל וחוויתי כבר דחיות ממנו בנושא הזה אבל שנינו אוהבים פשוט הוא לא חייב את הסקס כמו שאני חייבת!!מה אני עושה???????

הוספת תגובה

• הילה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    09/08/2008

מה לגבי לדבר איתו על זה בלי להרגיש אשמה?
    אולי מרוב שהוא רוצה הוא מרגיש לא שווה? לרצות זו התחלה טובה להידברות נסי את זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה תענו לי..
    חסוייה
    06/08/2008

טוב... אז ככה אני בת 14 ועוד לא קיבלת מחזור האם זה אומר שאני אף פעם לא הקבל מחזור? ואם איך אפשר לדעת? (כמובן בלי שההורים ידעו)

לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה תענו לי..

הוספת תגובה

• חסויה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    09/08/2008

את לא הראשונה עם חשש על תקינות עצמך.
    נכון יהיה להידבר עם איש/אשת מקצוע. יש סוכנויות ייעוץ למתבגרים.
    למה שההורים לא יידעו? זה הסימן שיש להם אישה קטנה בביתץ אישה שתוכל להפוך אותם לסבא/בתא. רובנו ההורים שמחים לגלות שיצרנו ילדה תקינה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיי מין שנפגעו
    טניה
    03/08/2008

שלום, מצב יחסי המין שלי ושל בעלי אינו טוב מאז לידת ילדנו הראשון, ראשית הוא ישן בחדרנו ויש לי בעיה עם זה, שנית מאז תקופת ההריון לא קיימנו יחסים בתדירות גבוהה, כיצד ניתן לפתור את זה?

לקביעת תור
    סגירה
    חיי מין שנפגעו

הוספת תגובה

• טניה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    04/08/2008

השאלה קשה ובמקום.
    קודם כל טוב לדעת שזה די שכיח שאחרי הלידה הראשונה משתנים ההרגלים המיניים של זוג ההורים. אל תתפלאי.
    האם אתם משוחחים על זה שהתדירות ירדה?
    האם הצעת אולי להעביר את יחסי המין רחוק יותר מהתינוק?
    בכלל לא ברור לי משאלתך על החשק המיני שלך, האם הוא השתנה מאז הלידה?
    בכל מקרה היה כדאי להידבר ביניכם על המשך המיניות שלכם. אם מתבקש יעוץ זוגי תחליטו יחדיו אם אתם כבר מעונינים.
    דרך אגב בן כמה התינוקהחמוד שלכם?
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי שאלה דחוףףףףףףףףףף
    סוני
    31/07/2008

אני בגיל ההיתבגרות ואני רציתי לדעת באיזה גיל בערך מקבלים מחזור כי אני לא יודעת וחיפשתי מתי אבל לא מצאתי ואתה מומחה אז תענה לי

לקביעת תור
    סגירה
    יש לי שאלה דחוףףףףףףףףףף

הוספת תגובה

• סוני

ד''ר יעקב מאיר וייל
    01/08/2008

בדרך כלל מקבלים את הדימום הראשון בגילאי 12 ומעלה.
    אל תהיי חסרת סבלנות זה ילווה אותך שנים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדה?
    עינת
    29/07/2008

שלום, בןהזוג שלי אינו מצליח לתפקד המיטה עקב חוסר ביטחון בשל ניסיונו המועט מול ניסיוני הגדול, הסברתי לו שאיני עורכת השוואות, ניסיתי להסביר לו שאין לו מה לדאוג ועדיין כשהוא מתכונן לחדירה היא יורדת לו בבת אחת, מה עוד אפשר לעשות?<

לקביעת תור
    סגירה
    חרדה?

הוספת תגובה

• עינב

ד''ר יעקב מאיר וייל
    30/07/2008

הנסיון הגדול שלך הוא לא הסיבה העיקרית לחרדת הביצוע שלו. יכולות להיות עוד סיבות.
    אם את כבר רוצה לנצל את נסיונך אז תהיי יותר פעילה ולא במילים. אולי פשוט תחליקי אותו פנימה כשהוא לא עסוק בלצפות למבחן/ההצלחה. סתם תתישבי עליו.
    את עצמך יודעת שביטחון בא מניסיון. אז תני לו להתנסות בלי לחשוב על זה.
    אם זה מספיק אז יופי ואם לא אז בואי איתו למרפאה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני עקר?
    אורי . ט
    27/07/2008

שלום ותודה רבה.. על ההתיחסות.. אני בן 13 . אני לא בטוח אבל יכול להיות שאני עקר.. השפיך שלי לא בצבע לבן אלא בצבע שקוף טיפה טיפה סמיך.. איך אני יכול לבדוק ולדעת? יש בדיקות בלי שההורים ידעו?

לקביעת תור
    סגירה
    אני עקר?

הוספת תגובה

• אורי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    29/07/2008

מה דעתך לבקר צל רופא המשפחה ולהיוועץ בו. יש לו את היכולת והידע לכוון אותך הלאה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תסביך מיני
    זאביק
    26/07/2008

שלום. ברצוני להציג בעייה שאני סוחב עימי כבר המון שנים שגורמת לי לתסכול בלבול ולשנאה עצמית. בגיל 11 בערך שהייתי בבית ספר יסודי היה עימי בכיתה ילד שגילה שהוא הומוסקסואל הוא היה גר בשכונה שלי היינו שכנים ומשחקים ומעביריםהרבה זמן ביחד אפשר לומר שהיינו חברים טובים,יום אחד אני לא זוכר אותו לפרטים קרה מצב שהוא גרר אותי ואת האח הקטן שלו לרצונות המיניות שלו בדרכים מסוימות בזמן שאני מעיד על עצמי שלא ידעתי את המשקל של הדבר שהוא מוביל אותי לעשות,לקחתי זאת בקלות ראש,את זאת אני זוכר,הייתי מגיע אליו לשחק משחקים בבית והדבר היה קורה אני הוא והאח שלו שהוא קטן מאיתנו משהו כמו גיל 9 מבצאים מין אוראלי וכל מיני שיפשופים ללא חדירות אני זוכר שלי זה לא גרם הנאה,עשיתי זאת מתוך דחף שלא ניתן להסביר אותו הייתי ממש ילד שאני חושב על זה אני לא מצליח להבין איך הוא בגיל הזה כבר הבין שהוא הומוסקסואל והיה נהנה מזהבכל אופן ביצענו את המהלכים האלה מספר פעמים משהו כמו 5 או 6 ואז הפסקנו בידיעה שאנחנו לא מספרים זאת לאף אחד,המשכנו בחיינו,כיום הוא הומוסקסואל גאה ומוצהר ואני והוא נוצר בינינו קשר של סוד ללא שום דבר מעבר לזה כבר לא היינו חברים כבעבר.במהלך ההתבגרות שלי נימשכתי לבנות ותמיד רדפתי אחרי בנות והרגשתי מספר פעמים שאני ממש נידלק על בחורה ולא פעם מחזר אחריהן,עשיתי לא מעט יחסי מין עם בחורות,אך לאחר מספר שנים החל אצלי מן חוסר ביטחון לגבי המיניות שלי זה קרה אולי בגיל 18 או 19 שהרגשתי חוסר ביטחון עם הבחורות שהייתי עימן ולפעמים לא מצליח להגיע למצב של זיקפה וזאת עקב חוסר ביטחון שאני מרגיש בזמן שאני עם הבחורה, הדבר גרם לי פגיעה קשה בביטחון שלי וכל פעם שהייתי מגיע למצב עם בחורה היה יותר קשה,מהחשש לא לתפקד כמו שצריך,אני סיפרתי את כל זה רק בתור רקע הבעייה האמיתית היא שניחספתי בשלב מסויים בתקופה הזאת לפורנו הטראנסקסואלי וזה משך אותי מאוד וזה גרם לי לחשק לשחק עם עצמי בפי הטבעת וכאן החל התסביך האמיתי בהתחלה נהנתי מזה מספר פעמים למרות שידעתי שזה חציית גבול לא היחסתי לזה חשיבות גדולה אבל עם הזמן זה החל להפריע ולגרום לי תחושות תסכול ורגשות רעות על עצמי ועם עצמי,זה ממש ערער לי את הביטחון,פגע בי מאוד,הייתי מפסיק עם זה וחוזר שוב במשך תקופה ארוכה עם קושי נפשי שהייתי עובר לגבי המעשה,

לקביעת תור
    סגירה
    תסביך מיני

הוספת תגובה

• המשך

זאביק
    26/07/2008

בתקופה האחרונה אפשר לומר במשך שנתיים או שלוש אולי שלא ניחספתי לפורנו מהסוג הזה וגם זה לא הטריד אותי והייתי מבלה המון בתקופה הזאת עם בנות והייתי נהנה מאוד ופעיל מאוד מבחינה מינית,עד ששוב לאחרונה בשבוע האחרון נחספתי שוב לפורנו מהסוג הזה לאחר מקרה מוזר שקרה לי עם בחורה שחורה שביצעתי איתה יחסי מין מספר פעמים שבפעמים הראשונים נהננו מאוד אך בפעם השלישית קרה לי משהו מוזר היית לי זקפה חדרתי לתוכה אך לאחר מספר שניות החשק ירד לי והזיקפה החלה להעלם הבחורה כמובן נפגעה ובאותו היום לא ניסינו שוב אך לאחר מספר ימים ניסינו שוב ללא הצלחה שוב האיבר הגיע לזיקפה היא ממש משכה אותי עד לנקודה שבה אני חודר אליה ואז החשק נעלם שוב,זה קרה לפני שבועיים בערך מאז שזה קרה לא הייתי עם בחורה ואז שוב נחספתי לפורנו הטראנסקסואלי ושוב ניכנעתי למשיכה המינית שלי לדבר הזה,אני נהנה גם מפורנו רגיל אך מהפורנו הזה אני נהנה יותר אין ספק,עכשיו,אני יודע שאני לא הומו כיוון שאני לא נמשך לגברים אף פעם לא נמשכתי,אני אף פעם לא חשבתי ברצינות ללכת לנסות לקיים יחסים עם טראנסית ואני גם אף פעם לא אעשה אני מקווה,מכיוון שבזמן שאני מסביר לכם אני חש תחושת שנאה כלפי עצמי ובילבול לגבי המיניות שלי למרות שאני יודע שאני לא הומו,המשיכה לפורנו טראנסי גורם לי לבילבול ולחוסר אונים אני ממש שונא את עצמי אחרי שאני מבצע אוננות מן הסוג הזה אך זה מושך אותי נורא מצד שני, לפעמיםקרו לי מיקרים שחלמתי על בחורות נורא סקסיות ואני זוכר את החלום והבחורה מיתגלה עם איבר מין זכרי בין הרגליים ואני קם מהחלום מבועט כאילו מסיוט וממש נכנס לדיכאון מזה,אני ממש סובל מזה,אני מרחם על עצמי עצבני על עצמי והכל אני חושב החל מההטרדה המינית שעברתי אני לפעמים חושב עליה עם עצמי שזה גובל באונס מה שהוא עשה למרות שלא הייתה שום התנגדות מצידי,במשך כל הזמן חייתי בכעס כלפיו עד שהגעתי למסקנה עם עצמי לבד שהחיים ממשיכים ואני בריא אז בוא נהנה לא צריך להשאר בעבר ולחיות את ה תסכול זה כבר קרה,אבל הדבר החדש הזה גרם לי תסכול נוראי מכיוון שעכשיו אני כבר אחראי למעשים שלי וזה שאני עושה את זה זה אומר משהו,אני מאמין שזה לא יותר מסטייה אבל אני לא יכול לחיות עם סטייה כזאת אני חייב להפטר ממנה לתמיד,המליצו לי בבקשה כיצד אני אמור לפעול מה הדרך הנכונה להפטר מהתסביך הנ"ל לעולם,להיות סטרייט נורמטיבי ולקבור את החוויות הנוראיות האלה שגרמתי לעצמי כיום אני בן 25 קשה לי לחיות עם זה אפשר להגיד שיש רגעים שאני ממש סובל כמו ברגעים אלו ממש שאני כותב את ההודעה אני מחפש את הפיתרון את הדרך להתמודד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זאביק

ד''ר יעקב מאיר וייל
    26/07/2008

אז מה קרה? גילית שגם הטוסיק מייצר תחושות נעימות וארוטיות? גילית אולי שאת המקום הזה לא צריך ל"העמיד" הוא תמיד שם ויכול לקבל גירוי. זה שמהלך חייך חשף אותך ל"הצתה מוקדמת" בעזרת השכן ואחיו -זהו המהלך המטביע. נובע מכך שמיניות, גירוי ופורקן, הפכה לחשובה מאד. לא פלא שזהו ציר החיפוש העצמי שלך- מה מגרה ומה מספק.
    על פניו יש עוד כמה נושאים שהחיים יכולים להציע בהם עניין אך אתה כבול לעצמך ולגירוייך ולפורקנייך כתוצאה מאותה "הצתה מוקדמת".
    מה דעתך להגיע לקשר , אולי טיפולי, כדי שתוכל לברר לעצמך מי באמת אתה רוצה להיות חוץ מהמין והפורקן שיש בעניין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יעקוב

זאביק
    26/07/2008

שלום יעקוב. המהלך של ללכת לטיפול בנושא הזה הוא לא קל עבורי(עבר לי לאחרונה מספר פעמים וויתרתי גם לא ידעתי כיצד לחפש את היעד הנכון לי),להחסף בפרטים ששמורים אצלי בסוד המון שנים שאין לי ספק שגרמו ללא מעט בעיות לשקט הנפשי שלי זה לא פשוט,אף אחד לא יודע על זה חוץ מאתמול ההודעה שהעלתי הייתה הפעם הראשונה בחיי מהילדות שאני מוציא זאת מתוכי בדרך כלשהי,ברצוני להוסיף שבכל מהלך חיי מהילדות הייתי בחור אסטרטיבי עם ביטחון גברי מאוד ובסביבה של אנשים גבריים מאוד במלוא מובן המילה שזה ההפך המוחלט מלהיות הומו או מבולבל לגבי המיניות שלך ומן הסתם אני גם חייתי בסגנון הזה רק עם הסוד הגדול שלא תמיד היה נראה גדול,ברצוני לומר שהחשוב לי מכל זה הדיסקרטיות,מאוד חשוב.וחשוב לי מאוד לדעת מה בדיוק אני יכול להשיג מהטיפול?מה זה אומר שאני כבול לעצמי לגירויי ולפורקני?מה זה אומר טיפול מבחינת זמן ומבחינת תשלום?והיכן ממוקם הקליניקה שלך? תודה,זאביק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדעתי כל עוד זה בגדר פנטזיה

שני
    27/07/2008

זה בסדר. אם יבוא לך לממש את זה במציאות - אז זו בעייה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זאביק

ד''ר יעקב מאיר וייל
    29/07/2008

הרווח העיקרי בטיפול עבורך הוא לדבר על זה, לשחרר את הסוד, להתרגל לדבר על משהו שהוא כ"כ סודי עד כדי בושה.
    העובדה של משקל הסוד חד ושל הצורך להוכיח לעצמך בדרך הגירוי והפורקן המיני שמה אתך באיזור שמקובל היום לחשוב עליו כהתמכרות למין.
    המרפאה שלי נמתצאת בירושלים. בי"ח הדסה, 6776348
    הטיפול יכול להתבצע ע,י מגוון מטפלים.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר יעקוב

זאביק
    30/07/2008

תודה לך יעקוב.אבל ירושליים רחוק מאיזור מגוריי וקצת מקשה עליי,יש לך מטפל ברמה טובה מאוד שיכול לעזור לי בסביבת המרכז שאתה יכול לתת לי את המלצתך עליו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זאביק

ד''ר יעקב מאיר וייל
    30/07/2008

כמה מרכז? איפה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יעקוב

זאביק
    01/08/2008

בסביבת תל אביב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זאביק

ד''ר יעקב מאיר וייל
    11/08/2008

תחפש ברשת כתובת של מטפל חבר באי"טם באיזו מגוריך. צור קשר ותתחיל לעבוד על זה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יעקוב

זאביק
    14/08/2008

אתה חושב שאם אני ילך לטיול אמל פסיכולוג זה יכו לעזור לבעייתי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה