פורום זהות מינית, תפקוד מיני - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוהבת גברים, אבל...
    אחת
    10/09/2008

לאחרונה התחילו אצלי מחשבות על חברה טובה שלי. אני ממש מתביישת בזה, ולא נרהא לי שיש לה עניין בי. אך פעם לןא היו לי מחשבוט כאלו לפני, ואני כבר בת 22. מה זה אומר עלי והאם עלי להעז, כי אני מרגישה משיום ליום נאי יותר נמשכת אליה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוהבת גברים, אבל...

הוספת תגובה

• תגובה לאוהבת גברים, אבל...

אחד
    14/09/2008

קראתי פעם מחקר שאומר ששישים אחוז מהבחורות היו מוכנות להתנסות בסקס עם בנות מינן לעומת רק 10 אחוז מהגברים שהיו מוכנים לשכב עם גברים... זה אומר הכל... לא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחת

ד''ר יעקב מאיר וייל
    15/09/2008

הנה כתבת זאת בריש גליי. עכשיו יודעים שיש לך גם חשקים כאלה. מה את מדמיינת לעשות איתה ומה את מצפה שתעשה לך?
    השאלות כוללות את האפשרות שלא יקרה כלום ביניכן ובכל זאת גילית כי את מוכנה להתעלס עם אישה גם. מה זה אומר לך עלייך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה זה אומר עליך אדון דוקטור?

ליזה
    09/10/2008

תשובה כזאת ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה להערה

ליזה
    09/10/2008

זה אומר שאני מעריך את האומץ של אחת קשובה לעצמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תהיות בזהות מינית
    אופירה
    07/09/2008

חבר שלי הטרי מדבר מדי פעם על הומואים מהרגע שהכרנו וכל סממן / סרט/ אדם הומוסקסואלי הוא מיד קופץ מצחקק ומתרגש. הוא אדם בוגר ולכן אני מאמינה שאכן יש לו את הקטע של משיכה לגברים. הוא גם רמז בצורה כלשהי שהומוסקסואליות זה משהו שאפשר לבטל ולשנות. (כלומר, מי שיש לו משיכה לבני מינו מתעלם/מוחק את זה ואז הכל בסדר). השאלה היא איך אני אוכלת את זה ומה אני אומרת/שואלת אותו. אנו לא חיים ביחד ולא נפגשים כל יום ולכן זה גורם לי לחשש בנוגע לאיידס ובכלל לתחושה קצת לא נוחה. משום כך אין לי אפשרות לדעת אם אכן הוא מממש את המשיכה שלו. מה לעשות?

לקביעת תור
    סגירה
    תהיות בזהות מינית

הוספת תגובה

• אופירה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    09/09/2008

לא ברור לי מה השאלה על עצמך.
    אם הוא מתעסק עם גברים אחרים את לא תנצחי בתחרות הזאת.
    אין לכם מחויבות הדדיתמוחלטת ואפילו המשחק סביב המיניות שלו לא ברור.
    מה עם החלק הומואי/לסבי שלך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    מור
    07/09/2008

אני מאונן כבר שלוש שנים אבל לא יותר מפעם ביום אבל לאחרונה ראיתי בפעמים האחרונות השהשפיך שלי נהיה יותר נוזלי ושקוף נכנסתי לכמה אתרים וכולם אמרו שזה כלום אבל לאחרונה יצא לי כמה פעמים קרי לילה והוא עדיין נשאר שקוף כזה האם יש לי בעיה רצינית כי קראתי בכמה מקומות שצבע הזרע ואיכיתו לא אומרים כלום אלא רק בדיקה וראיתי במקום אחד שיכול להיות ששקוף אומר זרע פרוסטטי בלבד מה זה אומר ומה אתה חושב? אני בן 17 וחצי

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• מור

ד''ר יעקב מאיר וייל
    09/09/2008

אין לי לחדש לך מעבר להצעה להתאפק.
    אם אתה לחוץ אז רופא ולא ברשת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבחון זהות מינית
    גל
    03/09/2008

איך מבררים כשהנער רק בן 12? תודה!

לקביעת תור
    סגירה
    אבחון זהות מינית

הוספת תגובה

• גל

ד''ר יעקב מאיר וייל
    15/09/2008

למה זה חשוב לברר בגיל 12.
    טוב לדעת אם בעיניו הוא שייך למין הגברי וטוב לו עם זה. אחר כך כדאי לשאול אם הו בכלל נמשך למין.
    וזהו בשלב זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גברים - חשוב מאוד שתדעו!!!
    loveKing
    31/08/2008

ובכן חשוב מאוד מאוד לכל גבר לדעת כמה עובדות חשובות:
    ככול שגבר גומר יותר מהר מרגע כניסת איבר מינו לתוך נרתיק האישה
    כך הדבר מעיד על תיפקודו המיני הטוב יותר וכן מעיד על יכולת תפקוד
    מינית בריאה וטובה יותר

לגבי זמן הגמירה של גברים עם אופן גמירה תקין(ללא בעיות פיזיולוגיות או מחלות):
    רק גברים שלא מצליחים להגיע להכנסת איבר מינם לתוך נרתיק האישה
    וגומרים לפני כן או להבדיל גברים אשר בפעם הראשונה
    לוקח להם יותר מ 10 דקות לגמור הם גברים בעלי תפקוד מיני לקוי ופחות בריא!!

זמן הגמירה של גבר בעל תפקוד מיני בריא תלויי מאוד מאוד בתפקוד האישה
    באותה סיטואצייה!!
    רובם המכריע של יחסי המין שנגמרים מהר לפני סיפוקה של האישה הם עכב
    תפקוד מיני לקוי של האישה!!

גמירה של גבר בעל תפקוד מיני בריא היא עניין של "היצע וביקוש" מבחינת כמות הסקס
    ותדירות הסקס של אותו הגבר!!

אם גברים היו גומרים באותה המהירות כמו נשים בפעם הראשונה - המין האנושי עלי אדמות
    היה נכחד ממזמן!!
    גמירתה האיטית של האישה לעומת הגבר היא אחד הדברים הכי חשובים להישרדות המין האנושי
    מאות אלפי שנים על כדור הארץ!!

השיטה הכי טובה לגמירה איטית של גבר והבאת סיפוקה של אישה היא יחסי מין לזמן ארוך
    בהם הגבר גומר יותר מפעם אחת ולאישה יש רצון לעוד
    כל המדיטציות התרופות ושאר "החרתאבונות" זה קישקוש!!

גבר שגומר עם אישה אחת אחרי 7 דקות עם אחרת יגמור אחרי 20 שניות!!
    הכל תלוי בגישה ובתיפקוד של האישה!!

אז גברים יקרים שלי באמת די להיות מתוסכלים!!
    להפך תישמחו שאתם גומרים מהר ותפקודכם המיני בריא!!
    וגם על כך שאתם לא צריכים להוציא כסף על תיפולים שלא יועילו!!

שלכם ובישבילכם דיקן הפקולטה למדעי הסקס
    מהאוניברסיטה של החיים
    פרופסור אשכיהו פין קופץ

לקביעת תור
    סגירה
    גברים - חשוב מאוד שתדעו!!!

הוספת תגובה

• פרופסור פין קופץ

ד''ר יעקב מאיר וייל
    01/09/2008

אני מודה לך שאתה מלמד את כולנו על שפיכה. מה היינו עושים ללא השיעור המעטיר על העטרה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קונדום דוחה זיקפה
    אלי
    29/08/2008

כאשר אני מגיע לזיקפה עם בת הזוג, ברגע שאני מלביש את הקונדום הזיקפה שלי יורדת ואני לא יכול להחדירו אלא בלי שימוש בקונדום. קשה לי עם זה. מה עלי לעשות?

לקביעת תור
    סגירה
    קונדום דוחה זיקפה

הוספת תגובה

• אלי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    29/08/2008

אולי תמצא בת זוג שאפשר איתה בלי קונדום. אולי קשר יציב עם גלולות? אולי אישה שכבר לא תיכנס להריון?
    מה דעתך על קשר ולא רק מבחן הקונדום שוב פעם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    מור
    28/08/2008

לאחרונה ראיתי שהשפיך שלי נהיה שקוף כזה מימי אולי מהאוננות וראיתי בכל הפורומים שזה תקין וזה בגלל התדירות וזה נורמלי ואחד אמר לי שיכול להיות בעיה בבלוטת הזרע והיא התעייפה מה זה אומר אם זה נכון ורק מנוחה מספיקה?

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• מןר

ד''ר יעקב מאיר וייל
    29/08/2008

אתה באמת מצפה לתשובה? מי אתה כמה שנים אתה מאונן כמה פעמים ביום וכן הלאה הן שאלות טובות בשביל לספק מידע אמיתי בתשובתי לך.
    הצעתך לנוח ולתת לך עצמך פסק זמן נשמעת טובה. תנוח וז תראה מה יוצא.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה בזיהוי ותפקוד מיני
    שם בדוי
    26/08/2008

שלום ד" יעקוב. אני בן 27,יש לי בעייה שמלווה אותי למעלה מ10 שנים ואני לא מצליח להתמודד ולהתגבר עליה וניסיתי לא מעט פעמים,אני מעוניין לפנות לטיפול וליעוץ לגבי הבעייה וקיבלתי המלצה לגביך והייתי רוצה לקבוע טור ולהגיע אליך עלמנת להסביר לך את הבעייה שהינה מאוד מורכבת והייתי רוצה להוועץ על ידי איש מקצוע ברמה הגבוהה ביותר בתחום,בבקשה ממך אם תוכל להקדיש מזמנך האישי ולקבוע לי טור אצלך בהקדם האפשרי מכיוון שאני נימצא במצב של הידרדרות של ממש מבחינת הבעייה אני אשמח מאוד,תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    בעיה בזיהוי ותפקוד מיני

הוספת תגובה

• בדוי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    27/08/2008

ניתן לקבוע תור במרפאתי בהדסה-02 6776348

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח ליצירת קשר.
    אביגיל
    24/08/2008

ברצוננו לדעת אם הטיפול דרך הקופה (כללית) ומה הפרוצדורה לקביעת תור.

לקביעת תור
    סגירה
    אשמח ליצירת קשר.

הוספת תגובה

• אביגיל

חסוי
    25/08/2008

ניתן גם בכללית.נסי *2700 וקיבעי תור במרפאת דרום ירושלים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פגוע מאוד
    יוסי
    23/08/2008

אני בחור בן 23 הומו מאזור חיפה הכרתי מישהו מהמרכז מהאינטרנט באותו יום התלהב ודיבר איתי ויום אחרי זה ניפגשנו לדייט שהוא בא מהמרכז במיוחד בשבילי ואז יום אחרי זה הוא התחיל להיות אדיש ולא ענה לsms הבנתי את הרמז אבל לקחתי את זה כל כך קשה שנהיתי חולה ממש והבדתי תקווה זה גם היה מאוד לא ברור איך בם אדם מתלהב ממני באותו יום ואחרי זה פשוט נעלם . לא יודע איך להתמודד עם מצבים כאלה אני חושב שאני לא בשל להיות במערכת יחסים .

לקביעת תור
    סגירה
    פגוע מאוד

הוספת תגובה

• יוסי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    25/08/2008

איני יודע מילא בשל משניכם.
    בטוח שהתלהבות ראשונית אינה מערכת יחסים. אצל לא מעט אנשים להתאהב זה קל לפעמים כמו פלוץ, אבל להכיר ולהתמיד ממשיך רק לפעמים אחרי שפיכה של סטוץ.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיניות וזהותה
    מבולבלת
    23/08/2008

שלום רב, אני בחורה בגיל 33, רווקה. יש לי נסיון מיני(וכמו כן- מערכות יחסים) רב עם גברים ואני מאוד נהנית ונמשכת אל בני המין הזכרי, אך מתקשה להישאר במערכת יחסים לאורך זמן. מזה מספר חודשים, מדי פעם אני חולמת חלומות ארוטיים הקשורים ביחסים לסביים. אני מתעוררת מרוגשת ומבולבלת מאוד. אני מוצאת עצמי מפנטזת מדי פעם על נשים וכמו כן, מסתכלת המון על נשים, על גופן. בעברי, מתוך סקרנות, התנסיתי ביחסי מין עם אשה- אך לא הרגשתי צורך/עניין לחזור על כך. אינני יודעת מה להסיק מהלך רוח זה אשמח לעצתך

לקביעת תור
    סגירה
    מיניות וזהותה

הוספת תגובה

• מבולבלת

ד''ר יעקב מאיר וייל
    25/08/2008

מה דעתך להידבר על הנושא ולא רק קצר וחולף ברשת?
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מהי כוונתך?

מבולבלת
    26/08/2008

מהי כוונתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבולבלת

חסוי
    27/08/2008

נכון יותר לנסות הידברות עם מטפל/ת מימן/ת. השאלה ראויה לבירור מעמיק יותר משאלה באוויר הרשת. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

מבולבלת
    27/08/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ירידה בחשק המיני של בן הזוג
    שרי
    22/08/2008

שלום רב, אני בקשר מזה כשבעה חודשים עם גבר בגיל 40+, אני לקראת סוף ה-30. יש פער מאוד גדול בצרכים המיניים שלנו. הוא מצידו יכול לא לגעת בילעתים גם שבועות. שוחחנו ע"כ מס' פעמים. לציין כי היו לנו תקופות טובות שהוא היה מגיע ממש חרמן או מחכה שרק אכנס אליו וקופץ עלי. ואז לרוב היה סקס טוב. היו גם פעמים שלא כ"כ הלך לו גם כשניסינו , פעמים שהו לא גומר או גומר מהר מדי. אז חשבתי שאולי יש לו חרדת ביצוע אבל אנחנו כבר 7 חודשים יחד ......... יצאנו לחופשה אחרי כשלושה חודשים שהיינו יחד הייתי מצפה שיצא עשן מהחדר אבל כמעט ולא היינו בחדר ומתוך שנילילו קיימנו יחסים רק פעם אחת. שוחחנוודיברנו הסברתי לו שמין ובכלל מג וחום הם דברים שמאוד חשובים לי בקשר הוא אמ שיעשה מאמץ!!!!! אבל עכשיו אנחנו בתקופה הכי גרועה שהיתה לנו אי פעם. היה ביננו פוצוץ לא מזמן הוא לא מבין למה אני עוזה מזה עניין אפילו שאל אותי מה סקס זה הדבר הכי חשוב בקשר? הייתי בהלם. ועניתי שזה מאוד חשוב וזה חשוב לי. וזה כמו כל פעילות אחרת בחים שצריך לפנות לזה זמן. הוא אומר שזה או שיש חשק או שאין ולא תמיד יש לו . עניתי לו שאנחנו נפגשים רק פעמיים בשבוע הייתי מצפה שיהיה מעט להוט יותר.......והוא מצדו מעדיף בכלל לא ליזום. הוא אמר שישתדל לעשות מאץ, תודה באמת. אני ניסיתי מאז פעמיים לעשות ערב רומנטי עיסוי ומסתבר שהוא מאוד נבוך מלעסות לי את השדיים הוא אפילו אמר לי שהוא מעולם לא שמע על עיסוי שדיים. הייתי קצת בשוק מה שאומר הרבה לגבי החוויות המיניות שלו בעבר. הוא היה די מובך. פעם נוספת אוירה רגועה מוסיקה נרות לקח לי למעלה משעה להביא אותו למצב שירצה סקס בכלל. וגם תוך כדי היה נראה לי מאוד מהסס הוא מתחיל ומפסיק באמצע בשלב מסויים התיאשתי והלכתי לשתות כוס מים קרים לצנן את עצמי וכשחזרתי הוא כבר רצה. אני לא בטוחה שהוא גמר..... מס' ימים אחרי זהשנפגשנו הוא אפילו לא ניסה שוב פשוט הלך לישון. נמאס לילהיות גם זו שיוזמת כה"ז אני רוצה להרגי נחשקת נשית ......הרי איך אפשר אחרת. אני אישהמינית מוששכת מאוד פתוחה בקטע המיני אבל איתו זה פשוט לא מתקדם. בקיצור אני ממש מתוסכלת לא יודעת מה לעשות אני אוהבת את הבחור אבל הנשוא הזה גורם לי להתרחק ממנו , כעס, מרירות ומחשבהשאולי אין לנו כ"כ עתיד ביחד. חבל לי כי הוא בחור טוב ומקסים וכיף לנו אבל אין לנו כמעט סקס ואני פה מתחרפנת. אודה לעצתך

הוספת תגובה

• שרי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    23/08/2008

אני מבין את שאלתך ואת הצורך שלך.
    אני גם שם לב לפיצול המוזר בתיאורך. את צריכה קיקבה מגע ואת הידיעה שאת מגרה ומושכת. הוא לא כמוך. הוא צריך מין לעיתים כדי להתפרק. יותר מכך הוא צריך לעשות מין כדי לספק אותך .
    נראה שאת די רגילה להיות מושכת ומגרה וגם נהנית מהתפקיד-זה מסב לך עונג שאינך מסתירה ואת אפילו חושבת שככה זה אצל כולן. אם לא אז זה רק עושה אותך יותר שווה.
    את שוכחת שלגבר שלך צריך לא רק חשק אלא גם זקפה. לפי חוסר היציבות של תשוקתו המינית וביטוייה התפקודיים זה נשמע כמו מישהו שנעזר לעיתים ב"תוספי דלק". הוא בטח נהנה להיות גבר מספק אך לא תמיד מוכן ל"עבודה", הוא כבר לא נער .
    הוא בטח יודע לעשות אך הוא אינו מונע ייצרית כמוך.
    אם הוא גם חבר וגם קשוב וגם שווה יותר מ"זיון" טוב שווה לייצב שווי משקל שמתחשב במגבלות גם שלו.
    אם מגבלותיו מגבילות אותך יותר מדי תנסי למצוא מישהו עם טמפרמנט יותר חרמני.
    זיכרי המין הוא מנוע עם אורך חיים קצר. החברות והקירבה הן אלו שנושאות אותנו לאורך השנים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך אם כן מוצאים את האיזון הנכון

שרי
    24/08/2008

ראשית רוב תודות על תשובתך, שכמובן מעוררת אצלי את השאלה הבאה, כיצכ אם כן מגיעים לאותו איזון עליו אתה מדבר מבלי שהוא ירגיש שהוא צריך לספק אותי. אני מאוד נמשכת לבן הזוג שלי ומאוד מתסכל אותי לשכב לצידו בלילה להשתוקק למגע ואינטימיות איתו ולדעת שאין לו חשק בכלל (אצלו מגע וסקס הולך ביחד , אין מצב למגע סתם ......זה או הכל או לא כלום) .בראייתי סקס הוא חלק חשוב מקשר וחשוב לפנות לזה זמן, זה חלק מהדרך שלי בכל אופן להביע אהבה וקירבה ברמות אחרות. זה גם מה שמבדיל בין קשר ידידותי לקשר זוגי. מצד אחד אני לא רוצה להיות במצב שאני כופה עליו יחסי מין ומצד שני אני לא מוכנה לבטל את הצרכים שלי, כי אז למעשה הוא כופה עלי מצב של חוסר מגע מיני. אז איך אם כן ניתן למצוא בכל זאת את האיזון הנכון ולא להגיע למצב בו נאלצים לווותר על הקשר. האם יש מקום לפנות ליעוץ סקסוקולי או פשוט להגיע לאיזו הסכמה ביננו ....לא מזמן קראתי מאמר שממליץ לקבוע X ימים בחודש/שבוע בו מחליטים שני הצדדים שמפנים זמן לקיום יחסים, נשמע קצת לא טבעי אבל יש כאלה שיגידו שאם נחכה תמיד שלשני בני הזוג יהיה את החשק אז לא ממש נגיע רחוק. אודה לעצתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שרי

חסוי
    25/08/2008

כמו שחשבת, נכון להתייעץ יחדיוונכון עוד ותר להשתמש באיש מקצוע. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    טל
    20/08/2008

אני בת 20 והיכרתי ידיד הומו לפני כחצי שנה. הוא כל הזמן נורא מוחצן, מנסה להראות לכולם שהוא הומו ונשי. רציתי לדעת למה לדעתך חלק מההומואים נורא מוחצנים כאלו??? תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• טל

ד''ר יעקב מאיר וייל
    20/08/2008

השאלה מענינת. למה אדם הוא מוחצן ומפגין את זהותו המיגדרית על אף שרוב הבנים בקבוצת הגיל שלו מתנהגים לפי נורמה אחרת.
    אם אתה לא אישה ומפגין כלפי חוץ התנהגות נשית אולי אתה עוזר לעצמך לשכנע את עצמך שאתה מי שהיית רוצה להיות.או לפחות גורם לאחרים לשאול שאלות עליך.
    מה יעזור לך להבין את התנהגותו. כלומר השאלה האמיתית היא עליך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד'ר שלום.
    .
    17/08/2008

אני בן 17 ובעיה מטרידה אותי עד שאני לא מצליח לישון. מילדותי אני מרגיש מיכה לגברים רף פעם לא ניסיתי אני נרתע מזה היתי בסיטוטציות מיניות עם אישה לא חדירות אבל היו דברים. ועמד לי עכשיו אני רואה את עצמי אחד כשמשקר כל החים ולא יחשוף את זה בחיים לא להורים לא לאנישם לא לאף אחד וגם לא יהיה עם גבר. למרות כל הפנטזיות שלי. אני מודה שההתנהגות שלי קצת נשית ואני פגיע מאוד. דיברתי עם גבר בטלפון שיחה ראשונה אמיתי אחד לאחד. והוא אמר לי שאם לא ניסיתי אי אפשר לדעת ויש לו עם זה ניסיון .איך באמת אנייכול לדעת אם אני נמשך לגברים או נשים? והאם כולם עוברים את התהליך הזה? תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה
    ד'ר שלום.

הוספת תגובה

• בן 17

ד''ר יעקב מאיר וייל
    17/08/2008

מי שלא תהיה אתה בן 17 ומחפש דרך וזהות. רבים מחפשים כמוך אתה לא לבד.
    התשובה אינה מוחלטת ובוודאי שאינה חד פעמית.
    מה שבטוח בשלב זה אתה לא פוסל קירבה עם גברים ומפחד ממשמעות הגילוי של מה זה עלול להביע או לחייב.
    לעומת זאת עם נשים הגוף שידר עוררות וזקפה.
    אז יש לך דרך לעשות ואל תמהר להתחייב לזהות אחת בלבד כל כך מהר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה המשך.

.
    18/08/2008

תודה רבה, בכל זתא,איך אתה יודע בוודאות? כי אני מרגיש משיכה לגברים יש גבר שהכיר אותי והוא ממש רוצה להמשיך הכיר ואני לא בנוי לזה והוא מתקשר וזה עושה לי משהו כיף שלא עשה לי בחיים. מה זה אומר? כדאי לנסות עם גבר עם אישה? אין לי מושג. תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    חסוי
    14/08/2008

שלום ..אשמח אם תסביר לי מה הפירוש של פאניקה הומוסקסואלית או פוביה הומוסקסואלית ?.. אני בן 26 ובחודשים האחרונים נכנסו לי לראש מחשבות שאולי אני הומו המחשבות מלוות בתחושות חרדה קשות דכאון ומחשבות טורדניות פסיכיאטר אפיין זאת פאניקה הומוסקסואלית וכרגע אני מטופל בcbt אשמח לשמוע התייחסות מצדך כמטפל מיני מהי דעתך אמנם על דפי האינטרנט ובכל זאת.. וברצוני לשאול 2 שאלות 1. האם ייתכן שגבר בגיל 26 פתאום מגלה משיכה לגברים אחרי שכל חיי נמשכתי לנשים והתנסויותי היו עם נשים בלבד? 2. איך ניתן להתגבר על מחשבות מסוג זה? ברצוני רק לציין שמעולם לא חוויתי מערכת יחסים תקינה וגם לא ראיתי שכזו בבית הקשרים שלי נעו בין כמה ימים לכמה חודשים ספורים שכן ליבי נשבר מאהבה כוזבת בגיל 16 ולא התגברתי כמו שצריך כנראה.. ובנוסף יש לי חרדת ביצוע נוראית לפעמים במיטה שמשפיעה עליי אשמח להתייחסותך חסוי

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• לחסוי

חסוי
    14/08/2008

הפסיכיאטר בדק בחר לשלוח לטיפול התנהגותי קוגניטיב ואתה מבקש מפסיכיאטר אחר לחוות דעה על קשייך? ועוד באינטרנט בלי לראותך ולהידבר איתך פנים אל פנים? פלא שאתה מאבד את המיקוד אם כל רחש בסביבתך הופך לרעש מרכזי. כדאי שתמצה את התהליך הטיפולי ולא תשליך את חוסר הביטחון אל הפורום. אין בכוונתי לענות מעבר לכך. אני מקווה שתתחזק ותתמיד בטיפול האחד אותו בחרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה