מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- please some helpדודו25/11/2008
היי אני בן 23 ורציתי לדעת אם יש שיטות להגדיל את האיוור מין בדרך טבעית בגלל שהאורך שלו 13 ותודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דודן
ד''ר יעקב מאיר וייל25/11/2008אני מתאר לעצמי שאתה רוצה לדעת על הארכת הפין.
תיאורטית האבר מגיע לשיא גודלו האפשרי בדרך הטבע עם סיום גיל ההתבגרות-כמוך.
יש בשוק הצעות שונות ומשונות לפרוצדורות מגדילות :הזרקת חמרים ושינויים כירורגיים למיניהם.
אני מציע לך שמור את אברך מידי שרלטנים למיניהם התועלת מוטלת בספק והפוטנציאל לנזקים הוא גדול.
תלמד להשתמש במה שקיבלת טוב ונכון.
כשהייתי בגילך ציטטו לי משפט שאני חוזר עליו לפני פונים במצבך:"לא חשוב הגודל חשובה הטכניקה"
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפיכה מעוכבתהופ23/11/2008
אני ובעלי ביחד מזה שלוש שנים. כשהתחלנו לצאת, הוא הצליח לגמור באופן סדיר ובתדירות גבוהה כשקיימנו יחסי מין. לאחר חצי שנה, הוא הפסיק לפתע לגמור בעת קיום יחסי מין. כך הדבר נמשך כשנה. לפני 9 חודשים, שוב החל לגמור לפתע באופן סדיר ובתדירות גבוהה בעת קיום יחסי מין.מזה חודשיים, בעלי שוב אינו מצליח לגמור. איני יודעת מה לעשות. אני מרגישה שהדבר גם נובע מאי משיכתו אליי למרות שהוא מבטיח לי שאין זה כך. חשוב לציין, כי כשהוא "עושה" ביד, הוא מצליח לגמור. החלטנו שיפסיק לעשות ביד, אולי זה יעזור בתהליך גמירתו בעת קיום יחסי מין. אנחנו מתכננים להביא משפחה בעוד כחצי שנה. אני מאוד לחוצה, עצובה, פגועה, מתוסכלת מאוד וכמובן גם מאשימה את בעלי (למרות שאני יודעת כי אין זאת אשמתו) ופוגעת בו בכך שכל הזמן מזכירה לו כי יש לו בעיה. אשמח מאוד, אם מישהו יוכל לכוון אותנו מה לעשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הופ
ד''ר יעקב מאיר וייל24/11/2008קשה לענות בקלות לשאלתך. מי הוא בעלך ואם יש מרכיב רפואי בריאותי בבעיתו או רק מרכיב משתנה בנסיבות של התנהגות ופסיכולוגיה.
נכון לפנות יחדיו לייעוץ. את וודאי מוטרדת רוצה להינשא וללדת ילדים .
זיכרי כי "גמירה" כוללת פליטת זרע אצל הגבר. לחלק מהגברים יש קושי לפלוט. לאהובך יש קושי לסירוגין אם זה מטריד גם אותו ייעוץ מקצועי זו הדרך הנכונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההופ וגמרנו?
עוז4626/11/2008להופ החמודה האם את מנסה להרוס את הזוגיות בתרם התחלתם את דרככם? בתור גבר נשוי אני רק יכול לתאר מה עובר על בעלך. וכדאי להחליט לפני הרחבת המשפחה, שלא יהיו גרורים: אם באמת זו הסיבה , או שיש משהוא אחר. ישנם מצבים בהם הגבר יכול להנות ללא אורגזמה וללא לגמירה . ואין המצב מצביע בכלל על אהבתו לך או בכמה, למשל מצבי לחץ בעבודה או מצב כלכלי, מצב בריאותי תזונתי, ואין דרך קלה מלהתגבר על הבעיה עם עזרה ותמיחה מבת הזוג. כמובן שבכיוון השני מביא ללחץ שאינו תורם לכל ומוביל למקום בטוח אחד- לרקוד על מדרגות הרבנות. הקיצר, הנישואים עם עליות וירידות, והם מורגשים ברגע שאין בזוגיות שיטוף, הבנה, תיקשורת, ובעיקר הקשבה. ללמוד לוותר, לתמוך אחד בשני, ולאהוב. לא תמיד המטרה חשובה, לפעמים הדרך חשובה לא פחות. .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה של התמודדותעדי20/11/2008
שלום שמי עדי,ואני בן 40 מזה שנים שאני מפנטז לשכב עם גבר עדין ונשי ולהרגיש אישה אמיתית בסקס. אציין כשאני לבד אני מתפאר,מורח לק בציפורניים,לובש ביגוד נשי נועז ומאונן בצורה אנאלית עם ויברטור. יש לי חברה שלא יודעת מהומה על כך,והייתי רוצה לספר-אך אני פוחד שהיא תעזוב אותי או תלעג לי שאני לא מתנהג כגבר. ניסיתי להפסיק עם זה,אך זה חזק ממני ואני לא מצליח להפסיק. אני לא יכול להחזיק את מה שאני חש בתוך תוכי ועליי להתוודות בפני מישהו שיזדהה איתי ואף ישתף איתי פעולה בכך שהוא ישכיב אותי. השאלה שלי היא:האם יש מטפלים שנותנים שיחות ואף משתפים פעולה כשצריך,והיכן אני מוצא אותם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדי
ד''ר יעקב מאיר וייל20/11/2008אתה חי חיים כפולים. גם צריך שותף סוד וגם צריכ/ה מישהו שישכיב אותך.
זה סיפור מסובך של זהות שטוב לקבל עליו ייעוץ ועזרה.
החלק שאותו אחד גם ישכיב אותך זר לי.
נסה לפנות לסוכנות סורוגייט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבולבל בזהות שלי ועדיין בתולי.19/11/2008
מגיל קטן הייצר מין שלי היה חזק. עוד כשהייתי בגן היה לי מגע מיני עם ילדים אחרים, ברמה של נגיעה לא של סקס. כשהייתי קטן הייתי מתערטל עם אחי ומשחקים ללא בגדים ( שוב בלי קטע של סקס, למרות שהוא ביקש ממני לגעת בו כמה פעמים , הרגשתי שזה לא בסדר ולא רציתי והפסקתי את זה ) בגן נמשכתי לבנות ואפילו היו שתי ילדות שניצמדו אלי והיה נחמד אבל לא הבנתי כלום בגיל הזה. בביהס, הייתי רק עם בנים ואז היו לי כל מיני פנטזיות על בנים , אפילו על סקס בקבוצות, והייתי כל כך קרוב לעשות משהו עם זה ( לדעתי היו עוד שלושה ילדים כמוני ) ועצרתי את עצמי אני לא יודע למה. הייתה תקופה בביהס שהכרתי ילדה ונידלקתי עליה אבל פחדתי לעשות משהו עם זה. בתיכון שוב אותה בעיה , פנטזיות על בנים , סקס עם כמה בנים ביחד , והייתי ממש קרוב לבצע משהו בעיניין אבל עצרתי את עצמי. בסוף התיכון מישהי נידלקה עלי אבל לא פיתחתי את זה יותר מידי ולא היה בנינו סקס למרות שהייתה משיכה אליה, אחרי התיכון - בצבא התחלתי להיגעל ממין עם בנים ושמחתי כל כך שלא היה עשיתי משהו בביהס ובתיכון לגבי סקס עם בנים. בצבא הכרתי הרבה בנות ונמשכתי רק לבנות. היה לי כמה קשרים שלא הובילו לסקס, ככל הנראה שלא ידעתי איך או מסיבה אחרת. היה לי קשר עם מישהי שכמעט היה סקס אבל לא דחפתי מספיק לזה ( יכל להיות שבתת מודע אמרתי אם זה יקרה יקרה אם לא אז לא ). אבל אז יצא לי מקרה במועדון שמישהי כמעט אמרה לי במפורש בא נעשה סקס וכמעט אנסה אותי ואני כמו איזה אפס עצרתי את עצמי. אני היום בן 24 ועדיין לא עשיתי סקס! נראה לי שאני מפחד מסקס למרות שאני מאוד רוצה, ואולי זה בגלל העבר שלי אולי אני מפחד מזהות מינית לא ברורה? איך זה שהיו לי פנטזיות על בנים והיום אין לי משיכה לבנים בכלל ואפילו זה מגעיל אותי ואני שמח שלא עשיתי סקס עם בנים ? קצת מבולבל צריך עזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר י.
ד''ר יעקב מאיר וייל20/11/2008סיפורך ארוך ומלא פרטים.
אין ספק שאתה ארוטי.
אין ספק גם שאתה מפחד מקירבה.
היה נכון לפנות למספר מפגשים מוגבל למטפל/ת ולנסות לעשות סדר פניי יותר ברור.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הומו?אפי18/11/2008
אני בן 17, ביישן ואף פעם לא הייתה לי חברה.הייתי מאוהב בערך ב10+ בנות. לפני חודשיים נדלקתי על מישהי ולפני חודש על מישהי אחרת. הבעיה שלי היא שאני מפחד מזה שאני הומו. לפני חצי שנה הרשתי מין משיכה לחבר שלי ואני ממש ממש מפחד שאני לא יהיה הומו. גם לפני שלשום ושלשום נמשכתי לשתי בחורים שהם בערך בגיל שלי. אני ממש ממש מפחד להיות הומו,אני רוצה לעשות משפחה כשאני יהיה גדול. השאלה שלי היא כזאת, למה אני מרגיש את המשכיה הזאת? זה בגלל גיל ההתבגרות?(לא עברתי אותו?)או בגלל שאני הופך להיות הומו?או שאני הופך להיות דו מיני? אם אני הופך להיות הומו איך אני יכול להפסיק את זה?(אני מאונן כפעמיים ביום על סרטים עם בחורות- על הבחורות ולא על הגברים) וזה ניראה לי מוזר שבן נמשך לבן.היום הרגשתי מין דיגדוים כאלה בפיהטבעת (ניראה לי זה בנקודת הגי),מה זה אומר? ומה הסיכוי שאני יהיה הומו?ומתי אני ידע אםאני הומו או לא?ומה הסיכוי שאני דו מיני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הומו
ד''ר יעקב מאיר וייל18/11/2008אני לא יודע אם תהיה גם הומו או לא.
אני בטוח שאתה מיני מאד וחרמן מאד ורוצה סוף סוף גם לגעת בעוד מישהו/היא חוץ מאשר בעצמך.
כן אתה צודק אתה זמין לכל פיתוי. כן אתה צודק סביר שאתה במקום של ראשון זוכה.
אל תמהר למסור את בתולי המגע הראשון לכל דכפין.תעשה בחירה בבבן/בת זוג שי/תאפשר לך לא להיות רק חרמן משווע לפורקן אלא גם י/תלמד אותך שיש עוד במין חוץ מ"מכונאות" החדרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אפי20/11/2008זה עבר לי עכשיו אני נמשך רק לבנות. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איבר מין שאינו גדלרותי15/11/2008
בני בן 12.2. התחילו לגדול לו שערות באיבר המין אך איבר מינו נשאר קטן כמו תינוק. חשבתי שבגיל ההתבגרות יהיה שינוי אך כלום( הוא לפעמים יוצא מהמקלחת עירום למרות שאני לא מרשה לו) איך אפשר לבדוק את זה? אני לחוצה במיוחד אחרי שראיתי תוכנית על גברים שלא מתפתחים מינית ואחר כך מתברר שהם נשים תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רותי
ד''ר יעקב מאיר וייל15/11/2008השאלה שלך מצביעה עלייך יותר מאשר על בעיה של בנך.
הוא יצא ערום מהמקלחת ולך "אין ברירה" אלא לראות לו את מעט שערות הבושת שהחלו לצמוח כבר.
מניסוח שאלתך נשמע שאבא שלו לא שם כשהוא יוצא עירום מהמקלחת. אולי את חד הורית.
כדי להגן עליך ממצב לא בריא זה נסי להקפיד יותר ב"שמירת עיניים". אל תראי מה שהוא מראה כנגד בקשתך.
אם אכן יש בעיה רפואית/התפתחותית ואת מחרדתך בעקבות תוכנית בטלביזיה או מכל סיבה אחרת מעורבת בדאגה שאינך יכולה להכיל ולהתאפק, פני לרופא המשפחה שיבדוק ויגיב.
אם את מצליחה להימנע מפעולה אז הימנעי מבחינת אברו של בנך בתחילת ההתבגרות . סבלנות משתלמת כי בסופו של דבר לא תוכלי לשנות את התוצאה בשלב זה.
הכי נכון זה לקנות לו חלוק מגבת מתנה ולא להסתכל לו ל"שם".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרותי
ד''ר יעקב מאיר וייל15/11/2008שאלתי חברה מה לעשות והיא אומרת: הייתי מבקשת לקחת את המתבגר לרופא מומחה שיש לו כלים לענות במקצועיות על שאלותיך.
תפקידך כאם הוא לכוון את בנך ותו לאו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלאורטל13/11/2008
שלום לכם, בשבוע ההפסקה של הגלולות אים יש דימום זה אומר שאין הריון והכל בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גל
ד''ר יעקב מאיר וייל14/11/2008לרןב כשיש דימום אין הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותאורחת12/11/2008
כאשר מתחילים ליטול גלולות ועושים הפסקה של שבוע אמור להופיע דימום בשבוע זה. אים לא מופיע הוא יכול להופיע במועד של המחזור שעבר או מה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורחת
ד''ר יעקב מאיר וייל12/11/2008כאשר מתחילים וממשיכים את צודקת.
כאשר מתחילים ומפסיקים בלי לסיים מעגל הדימום עשוי להופיע אך בלי קשר למחזור הקודם.
ההתערבות ההורמונאלית עם הגלולות משנה את התיזמונים של מחזורי הביוץ הרגילים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעה מוזרה מאודאורח12/11/2008
שלום אני בן 18. האמת היא שלא ידעתי באיזה פורום לרשום ושיארתי שפה זה יהיה בסדר. אני בן 18 ועדיין יש לי קרי לילה לעיטים דחופות מאוד במשך מספר רב של חודשים. לפני מספר חודשים זה התחיל בקצב יותר גבוהה . שהגיע אף ל5 לילות בשבוע. ויש לי חברה ואנחנו שוכבים. האם זה קשור ?! ואיך אני יכול להפסיק את זה לגמרי אני בן 18 כבר ואני עוד מעט מתגייס לצבא!? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורח
ד''ר יעקב מאיר וייל12/11/2008מוזרה לי שאלתך ותשובה ברורה אין לי. רצוי יעוץ צקצועי אחד לאחד ולא פורום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשה..כ11/11/2008
שלום רב,דוקטור.. אז ככה הסיפור שלי,שאני יוצאת עם מישהו תקופה לא ארוכה,אנחנו בני 30-31בחור שלא היה עם הרבה בנות בעברו, בחור שהתחיל בפעם הראשונה בגיל 27,וגם שם לא הצליח..אני והוא רצינו לשכב,הכל היה בסדר,עד שהוא רצה לחדור אליי,הוא נפל..זיקפת בוקר יש לו,שהוא חרמן יש לו,רק מתי שהוא רוצה לחדור ,הוא נופל..באותו ערב שזה קרה,הוא הסתגר בחדר,ורק בכה,הוא הלך בבכי ובושה,והידיים רעדו לו,הוא אומר שזה חרדת ביצוע..ואני כמה שיותר ניסיתי לתמוך בו,ולהרגיע אותו,שיש מלא בחורים כמוהו,ואם צריך טיפול,אני יעזור לו,ויבוא איתו..עכשיו הוא יצא מהדיכאון,רוצה לחכות עם זה,לראות מה יקרה,אולי יסתדר עם עצמו..הוא קנה בבית מרקחת,3 כדורים טיבעיים שנקראים "herba gra",רוצה לבדוק אם זה יעזור..בינתיים לא בדקנו זאת..ואם גם זה לא יעזור ,רוצה לקנות ויאגרה,לקחת חצי כדור ואז לבדוק.. אני רוצה לשאול אותך,למה זה קורה?ממה זה?האם זה יכול לעבור מעצמו? האם יש טיפול לזה? האם הכדורים שציינתי יעזרו לזה?כדאי לפנות למישהו?האם זה יתסדר?אני חושבת גם על העתיד שלי.. תודה על תשובתך..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כ חביבה
ד''ר יעקב מאיר וייל11/11/2008הבחור שלך חושש מהחדירה כדי כך שהזין שלו נבהל בפתח. אין לי מושג למה זה כך. בטח יש לו סיפור ששווה האזנה ותיקון.
הרצון שלו להצליח גדול מספיק בשביל ליזום נטילת "תעודת ביטוח" בצורה של גלולה זו או אחרת.
הגלולות למיניהן שוות כ"ביטוח" רק במידה והחרדה לא משתלטת על ההוויה.
כדי לעזור לו כדאי להנות מהגירוי והזקפה בתכנית פעולה משותפת/משתפת. כשתהיה זקפה ארוכה דיה אפשר גם "להתיישב עליה". אז הוא פחות אחראי למה שיקרה.
זה הרבה פעמים מסתדר . אחרי שתצליחו מספיק פעמים הוא יתרגל להצליח ואפילו ילמד להנות מההצלחה.זכרי כשיצליח איתך העתיד פחות מאיים לשניכם.
כן אפשר לפנות לעזרה , לפי מקום מגוריכם.
בהצלחה לשניכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימוםנירה10/11/2008
שלום רב, התחלתי גלולות חפיסה ראשונה ואתמול היה היום ה :21 לגלולה האחרונה. מתי אמור להתחיל לי דימום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נירה
ד''ר יעקב מאיר וייל11/11/2008בדרך כלל כחמשה ימים אחרי גלוולה אחרונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוי אחרי יחסי מיןאחת09/11/2008
שלום, אני בת 17.5 וקמיימת יחסי מין כבר שנה וחצי. בתחילת ה"דרך" הייתי חוטפת דלקות בשלפוחית השתן ולא הבנתי למה, לכן פניתי לרופא משפחה והוא אמר לי שיתכן וזה כתוצאה מחיידקים שנמצאים בנרתיק ומגיעים לאיזור בעקבות קיום היחסים [נאמר לי כי זה שכיח בקרב נערות צעירות], לכן הוא אמר לי בכל פעם לאחר קיום היחסים ללכת לשירותים, ולאחר מכן לשטוף במים. בעיה זו נפתרה. אך כעת נמצאת בפניי עוד תעלומה לא ברורה: לעיתים [אמנם רחוקות מאוד] קורה שיום לאחר קיום היחסים מתחיל לי גירוי לא כל כך נעים באיזור הנרתיק. היו פעמים שזה הופיע חיצונית על פני איזור הנרתיק [בכניסה], ופעמים אחדות התגלה כי זה מבפנים [שינוי בהפרשות העידו על כך]. לקחתי כדורים של אגיסטן וזה עזר, אין לי בעיה לטפל בזה, פשוט אני ממש אשמח לגלות ממה זה נובע, שאוכל למנוע זאת בעתיד מאחר והעניין לא מקל עליי. שאלותיי הן: 1. מדוע הדלקת בשלפוחית השתן שכיחה בקרב נערות צעירות דווקא? 2. האם הגירוי נובע מחוסר היגיינה [בעת החדרת אצבעות וכדומה]? 3. האם זו פיטרייה? אם כן איך היא מגיעה לשם? תודה מראש וסליחה על אורך הפניה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחת
ד''ר יעקב מאיר וייל09/11/2008אנסה לענות לשאלותייך אחת לאחת.
1. מדוע שכיח אצל נשים צעירות ,עת גופן לומד לתנות אהבים עם חדירה לראשונה בחייהן .היום את כבר ברת נסיון ,לא רק שאינך "נענשת" בדלקת בדכי שתן אלא גם למדת להתנענג עלפחות חלק ממעשה החדירה. יתכן ותוכלי לשלוט גם בחרדה מהסבל שמביאה אותך מצד אחד לפחות למקלחת [או לבידה] ולהמשך המגע באיזור הפות.
2.שימי לב למילה:"הגירוי" , החוזרת בשאלתך. זו לא בהכרח צריבה או גירוד אלא גירוי.
יש נשים המגורות תדיר באיזר הנרתיק גם בלי לחוש מיניות בהכרח. החדרת אצבעות " נקיות" שלך או של שותף/ ה אולי קשורה בהתגרות והרטבה נוספת של הנרתיק המגורה שלך. ופגשתי כאלה שלא "גומרות" בחדירה ויודעות להנות גם בזירמת המים במקלחת אחרי.
3. אם זו "פטריה" איני יודע. תיבדקי אצל הרופא שלך.
התקרבי פנימה לעצמך ותחשבי מה את חשה לגבי "הגרוי" הזה.
זו הזדמנות ללמוד להכיר את עצמך לא רק ממקום של "עונש". זו הזדמנות ללמוד על עצמך יותר.
את כבר לא צעירה לא מנוסה ,את אישה .
תהני לחפש פתרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטילהנעמה06/11/2008
מועד המחזור שלי חודש שעבר היה 20/10 ב19/10 בלילה היה לי ממש טיפה קטנה של כתם דם. ורק ביום שני לפנות בוקר20/10, התחיל לי ממש דימום. אז התחלתי ליטול את הגלולות ביום שני. השאלה: החודש זה יגן עליי מהריון? וממתי?כי כבר קיימתי יחסים לאחר שבוע מהמחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נעמה
ד''ר יעקב מאיר וייל06/11/2008זה כבר מגן עליך
אל תדאגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות זיקפה לבחור בן 20!אבי05/11/2008
שלום רב! יש לי וריקוצלי וכאשר נבדקתי בגיל 16 ביגלל כאבים הרופא אמר שאחרי הצבא יכול להיות שאני יצטרך ניתוח. האם הוא התכוון שיהיו לי בעיות זיקפה? יש לי בעיות זקפה הזקפה שלי חזקה רק לפני גמירה ואין לי זקפת בוקר אף פעם. אני ממש חסר ביטחון ביגלל זה כי מספר פעמים יצא לי להיות עם בחורה ולא הצלחתי לתפקד מינית. נואש לתשובה אני רק בן 20. :(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבי
ד''ר יעקב מאיר וייל05/11/2008שים לב יש לך בעיות תפקוד הזקפה שלך תקינה.
כדאי להיוועץ בסקסולוג לגבי משמעות הדברים והדרכים להשגת פיתרון. ברשת אין תשובה טיפולית..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמירי05/11/2008
שלום לכם, יש לי בעיה. חבר שלי בזמן קיום סקס, רוצה שאני ירק עליו בפנים, ירק עליו בפה, ירביץ לו ויטיל מימיי עליו. האם אתם יכולים להסביר לי מה זה? למה הוא מתנהג ככה? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיר
ד''ר יעקב מאיר וייל05/11/2008מה לענות לך? הוא נהנה שתשפילי אותו קצת כשהוא מגורה.
אם את לא נהנית לעשות לו את זה תגידי לו ותחליטי אם זה מתאים לך להמשיך בקשר מסוג זה.
בהצלחה בהחלטתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)