מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נטייה מיניתאפי27/12/2008
שלום לכולם, אני בן 17 ועדיין לא הייתה לי חברה. אבל הייתי מאוהב במלא בנות, בשנה שעברה הרגשתי משיכה לחבר שלי והיא עברה תוך כמה זמן (כמה דקות) ולפני חודש בערך הרדתי משיכה לעוד שתי אנשים, המשיכות היו קצרות. אני מפחד להיות הומו. כדי לבדוק אם אני הומו או לא ראיתי סרטים כחולים של הומואים ולא עמד לי, וכשראיתי סרטים עם רגילים עמד לי, חשבתי שהוכחתי לעצמי שני לא הומו אבל יש לי מחשבות בראש כאילו שאני הומו. המחשבות האלה הופיעו פעם אחת והפסיקו עכשיו הם התחילו שוב. האם זה שלא עומד לי כשאני רואה סרטים כחולים של הומואים זה מוכיח שאני לא הומו?בסרטים עם נשים עמד לי זה מוכיח שאני לא הומו?כמה אחוזים בערך אני סטרייט?איך אפשר לשנות נטייה מינית? אפשר ע"י היפנוזה?וזה שאני נמשכתי לבנים זה אומר שאני לא סטרייט בטוח?אני ממש לחוץ ומפחד. כשאני מאונן (ולפעמים כשלא) יש לי דיגדוגים בישבן (בפי הטבעת), זה אמור להיות ככה?אם לא, זה יכול להיות סימן להומוסקסואליות?האם הומואים נמשכים גם לבנות?אם תהיה לי חברה אז זה אומר שאני לא יהיה הומו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה
אפי27/12/2008אם אני נמשך עכשיו לנשים אז זה יכול להשתנות ואני ימשך רק לגברים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
אפי27/12/2008סליחה על השאלות הרבות, פשוט אני נזכר כל פעם בשאלות ואני בלחץץ. תהיה לי אפשרות בחירה אם להיות עם נשים או עם גברים? אני רוצה להיות עם נשים להקים משפחה.. אז תהיה לי אפשרות להקים משפחה גם אם אני יהיה הומו? האם הומואים יכולים להחליט אם להיות עם נשים או עם גברים או שהם נמשכים רק לגברים?תהיה להם זיקפה כשהם יהיו עם נשים? אם נמשכתי בעבר רק לנשים זה אומר משהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלני
ד''ר יעקב מאיר וייל27/12/2008השאלה שלך מאד מציפה את המסך. בטוח שאתה עצמך מוצף בשאלת הזהות המינית. השאלה בעיני לא על מי אתה מאונן או שפך אלא עם מי תעשה קשר ארוטי אינטימי כשיגיע המועד. על פניו נראה שהקשר העיקרי שלך הוא עם היד ועם הפין המזדקף שלך.
לשאלותיך ,לכן אתה לא הומו או סטרייט לפי מי שאתה מאונן עליה/ו אלא איפה אתה משקיע את עצמך בקשר עם עוד אדם ודרך זה גם חש גירוי מיני ופורקן מיני. פנטזיה אוננותית זה כיף בינך ובינך. המבחן האנושי זה בקשר ובשותפות.
בהצלחה עם ריבוי השאלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אפי27/12/2008תודה,אני מצטער על זה שהצפתי את המסך. יש לי עוד שתי שאלות. 1.אתה אומר שכל בן אדם יכול לבחור עם מי הוא יהיה (עם בן או בת) גם אם הוא הומו או סטרייט? 2.להומו תהיה זיקפה גם אם הוא ינסה להיות עם אישה? 3.אני ארגיש משיכה אם אני יצור קשר עם מישהי למרות שבהתחלה אין משיכה? 4.אם אני יצור קשר מיני עם בחורה אז אני לא ימשך יותר לבנים או שאין קשר? פשוט נמשכתי ל3 בנים ואני ממש בלחץ כי אני רוצה להקים משפחה והכל ואני לא רוצה להיות הומו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד כמה שאלות
אפי28/12/2008תודה,אני מצטער על זה שהצפתי את המסך. יש לי עוד 6 שאלות. 1.אתה אומר שכל בן אדם יכול לבחור עם מי הוא יהיה (עם בן או בת) גם אם הוא הומו או סטרייט? 2.להומו תהיה זיקפה גם אם הוא ינסה להיות עם אישה? 3.אני ארגיש משיכה אם אני יצור קשר עם מישהי למרות שבהתחלה אין משיכה? 4.אם אני יצור קשר מיני עם בחורה אז אני לא ימשך יותר לבנים או שאין קשר? 5.אני נמשכתי כל החיים לבנות (והתאהבתי) ולפני שנה בערך נמשכתי בפעם הראשונה לבן ואחרי זה לעוד שתיים. עכשיו כל המשיכות לבנים היו קצרות 1-5 דקות מקסימום.אחרי זה היה לי את הפחד שאני יהיה הומו והכל נכנסתי לחרדה ובכיתי במשך שבוע וכל פעם בדקתי אם אני הומו או לא ,אני רוצה להקים משפחה כשאני יהי גדול ואני לא רוצה להיות הומו. לפי מה שאמרתי פה.. יש לי אפשרות בחירה עם מי להיות(עם בנים או עם בנות?) או שבמצב כלשהו אני יפסיק להימשך לבנות? 6. בן אדם שנמשך כל החיים שלו לנשים ואהב הרבה נשים ואז בגיל ההתבגרות נמשך לכמה בנים, מה הסיכויים באחוזים שהוא ימשך רק לבנים? מה הסיכויים באחוזים שהוא ימשך רק לנשים? ומה הסיכויים שימשך גם לנשים וגם לגברים?(זה דומה קצת לשאלה 5 אבל פה יש מספרים ואני אודה לך אם תענה בנפרד)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיוסי
ד''ר יעקב מאיר וייל29/12/2008זהו פורום ופורום בלבד. להתייעצות על כל השאלות יש מרפאה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הצילוגיורא21/12/2008
שלום רב ד"ר. אני גבר בן 32 וכל כך זקוק לעזרה וממש כבר מיואש מהכל. בין החודשים אוקטובר 2004 ל מרץ 2005 קיבלתי כמויות אדירות של אסטרוגנים, אנדרוקור ושני זריקות פרוגסטרון מרופאת המשפחה שלי וזאת אחרי שחשבתי שאני רוצה לשנות מין. אחרי כמה זמן הפסקתי את הטיפולים והרופאה הזריקה לי טוסטסטרון. הבעייה שעד היום התפקוד המיני שלי לא חזר לעצמו, אין לי ליבידו, הגוף שלי התדלדל ובשבוע שעבר איבחנו אצלי אוטסטופניה. אני מרגיש שכבר אין לי טעם לחיים, אשתי עזבה אותי ואני מוציא מאות שקלים בחודש על תרופות לשיפור התפקוד המיני. הרבה רופאים איתם התייעצתי אמרו שאין להם מושג בתחום ואני כבר על סף שיברון מה עלי לעשות? למי עלי לפנות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיורא
ד''ר יעקב מאיר וייל21/12/2008איך שכנעת את רופאת המשפחה לגדוש ותך בתרופות שיובילו בדרך לשינוי מין? אולי היא התייעצה עם בעל מקצוע ולא רק שפכה עליך זריקות ותרופות?
ועכשיו מה קרה שהסכמת להיות שוב גבר מתפקד מינית?
אתה כנראה מוכשר לשכנע רופאים לבצע בדיקות ואז מה אתה עושה עם האבחנות?
וחשוב מכל למה אתה מחפש תשובה מקצועית באתר אינטרנט.
הגיע הזמן לפנות לרבעל מקצוע ולהתייעץ בדיסקרטיות ולא בפומבי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא שיכנעתי אותה פשוט ביקשתי
גיורא21/12/2008אמרתי לה שאני טראנסקסואל (לא הראיתי לה כל מכתב) והיא כנראה בהסתמך על דברי בלבד נתנה לי אנדרוקור, דיאנה, זריקות פרוגסטרון, אסטרופם וכשאמרתי לה שאני לא רוצה להיות גבר היא הזריקה לי טוסטסטטרון וכל זאת מבלי להרים טלפון אחד למומחה. ועכשיו אחרי שיש לי אוסטופניה וחוסר בליבידו כמעט אין לי טעם לחיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיורא
ד''ר יעקב מאיר וייל22/12/2008באמת כדאי שתפנה לאיש מקצוע שיעריך את החלק האנדוקריני במצבך לאחר טיפולים כנ"ל. מעבר לזה כדאי לך להיבדק ולהיות מטופל ע"י מישהו שמבין בזהות מינית ולא רק בשינוי לפי מה שאתה מצהיר בפניו.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך מזהים בן הומו?אמא מודאגת20/12/2008
בני בן 23. מעולם לא היתה לו חברה. גר מחוץ לבית, אם כי מגיע וישן גם בבית הרבה פעמים. תמיד אמר שיש לו רק חברים. אתמול אמר לי ש"הומואים הם נחמדים ולסביות הן רשעיות" . אומר שאין טעם להביא ילדים לעולם כי יש כבר יותר מדי ילדים . אף פעם לא מדבר בטלפון לידינו. תמיד מסתתר כדי שלא נשמע את שיחותיו. בקיצור ילד מוזר. חושדת בו שהוא הומו או שיש סיבות אחרות להתנהגותו. אבל הייתי רוצה לשלול או לאמת את חשדותי (שהוא הומו). איך בודקים זאת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמא מודאגת
ד''ר יעקב מאיר וייל20/12/2008אני לא בטוח שאת רוצה או מוכנה לשמוע את תשובתו.
בכל מקרה הוא כבר לא ילד והכי כדאי לדעתי לשאול אותו פשוט ואז לשמוע אותו. כשתשמעי תהיי פחות חרדה ומציצנית, זיכרי שיכול להיות שהתשובה לא כ"כ תמצא חן בעיניך.
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףףף בבקשהרוני14/12/2008
שלום אני מואד אוהב חדירות מהתחת ואני לא יודע איך להגיד לחברה שלי שאני רוצה ליקנות דילדו היא מחניסה לי הצבעות לתחת אבל אני לא יודע איך לעשות את זה... יש הרבה גברים שאוהבים את זה ככה? ולבחורה זה לא נישמע מוזר?? ועוד שאלה אני גומר מהר מאוד איך אני יכול להפסיק את זה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוני
ד''ר יעקב מאיר וייל14/12/2008אל תגיד, תיקנה.
תארוז כמתנה ותן לה. אם לא מתאים לה להחדיר לך היא לא תשתמש במתנה.
לא ספרתי אם יש הרבה אבל אתה לא היחיד.
על לגמור מהר כברמ עניתי הרבה תדפדף בפורום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפקוד מינידוד11/12/2008
אני לוקח באופן סדיר כדור נגד לחץ דם וכדור נגד סכרת ובתקופה האחרונה אני לא מצליח להגיע לזיקפה בעת קיום יחסים ,מה ניתן לעשות בנושא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דוד
ד''ר יעקב מאיר וייל11/12/2008מי אתה? בן כמה? כמה זמן אתה לוקח את התרופות ואיך קוראים להן?
אם יש לך שאלה תן נתונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמין10/12/2008
שלום, יש לי שאלה.. זה נורמלי שאחרי שאני גומר (כשאני מאונן) בערך כ5~10 דקות אחרי זה עדיין יוצאים לי מין טפטופים קטנים של הזרע מאיבר המין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מין
ד''ר יעקב מאיר וייל04/01/2009לא ידע מה ממשיך לצאת לך. אבל אם יש לך את זה אתה אחלה גבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףףףףףףףףףףףףדחוף תענו ליי10/12/2008
שלום לכם.. יש לי בעיה אני אוהב מואד חדירות לתחת ואני ליפעמים עושה את זה עם עצמי ואני ל איודע מזה ואני לא הומו אני לא אוהב גברים אני חולה על בנותתת ואני לא יודע מזה תוכלו להסביר לי.. ועוד משהו שאני וחברה שלי שוכבים אני גומר מהר מאוד והיא לא מצליחה נדיר מאוד שהיא גומרת מזה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליי
ד''ר יעקב מאיר וייל10/12/20082 סיפורים
1. אתה אוהב לחדור ולהחדר. תקנה לחברה שלך דילדו והיא תוכל ל"תקוע" לך כמה שתבקש.
2. עם דילדו לא גומרים מהר ותקבל כמה שתבקש לה. לגבי שפיכה מהירה דפדף באתר אתה לא הראשון ששואל.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה, אוננותמין09/12/2008
שאלה.. אחרי שאני מאונן מותר כמה דקות אחרי זה להשתין? כי כשאני משתין אחרי זה זה קצת שורף... אני מפחד אם זה פוגע בזרע או משו או בתא הזרע =\
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מין
ד''ר יעקב מאיר וייל09/12/2008טוב להשתין כשיש צורך. למה שלא תתרוקן לפני האוננות? בכל מקרה אחרי שגמרת השתן שוטף ותו לאו. אין נזק או קשר לזרע שכבר יצא והשתן השוטף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשורף לך בזין כיאתה מאונן יותר מדי
לופו10/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי ודאותיוסי07/12/2008
במשך כ שנה לא קיימתי יחסי מין עם אישה וכחצי שנה אפילו ללא אוננות בשל פציעה ועכשיו לאחר חזרתי לשגרה אני מרגיש כמעט נטול חשק מיני, זה מגיע מידי פעם. ולפעמים עולה לי השאלה אולי בכלל יש לי נטייה לצד השני (גברים)? אני בן 23 ועד אז לא הייתה לי בעיה כלל, יצאתי עם הרבה בחורות כולל יחסי מין. ורק מאז הפציעה שהשביתה אותי למשך חצי שנה תוך כדי טיפולים עלתה לי השאלה. אשמח אם תעזור לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוסי
ד''ר יעקב מאיר וייל08/12/2008קשה להבין מה אתה באמת רוצה בשאלתך. מה זה נפצעתי? בכדורגל? בצבא בתאונה? מה תהליך ההחלמה שלך כולל. האם גופך נפגע מה התגובות הרגשיות?
סך העל פציעה לפעמים מציפה את הבדידות ופוגעת בביטחון העצמ ותהליך ההחלמה לוקח זמן.
למה מכל התסריט הזה עולה לך שאלה של מוקד התשוקה איני יודע כלל לענות. זה כבר קשור לאופי ולמי היית קודם. אם אתה רוצה ספר לי בפורום ונדבר הלאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
יוסי08/12/2008תראה הפציעה השביתה אותי במשך 4 חודשים, הייתי בטיפולים נגרע לי גיד ראשי ביד. וכמו ציינת באמת הייתי קצת בבדידות עקב מצבי רוח. בשאלתי אליך שאם יכול להיות הגיוני שבגלל שלא קיימתי יחסי מין בתקופה כזו ארוכה אז הרצון לקיום יחסים ירד , וזה כבר לא לחוץ לי כמו שהיה לי בעבר לפני הפציעה? ובגלל שירד לי החשק אז הגיעה השאלה אולי בכלל יש נטייה לצד השני (גברים)? מקווה שהפעם הייתי יותר מובן..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיוסי תשובה
ד''ר יעקב מאיר וייל08/12/2008ללא ספק ה"שבר" בשיגרה משפיע. מדוע התחלת לחשוב על הומוסקסואליות שלך לא ברור לי עדיין.
זה שאתה לא שוגל נשים בזמן ההחלמה אינו מוביל אוטומטית לשאלת הזהות. יוצא מכך שאין לי תשובה בהירה יותר לשאלתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאבי07/12/2008
שלום, אני בן 28 ולאחרונה לאחר שאני מקיים יחסי מין עם אשתי אני חש בצריבה חזקה. בתחילה חשבתי שמדובר בגלל הוצאת הזרע אולם לאחרונה זה החל מייד כאשר אני חודר אני חש במעין צריבה בפין. אני חייב לציין שאשתי לוקחת פתילות למניעת הריון. האם יש לזה קשר? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבי
ד''ר יעקב מאיר וייל07/12/2008יש לך צריבה עם החדירה אך לא עם הזקפה והגירוי עצמו.
ההשערה שהפתילות למניעת הריון עלולות לגרום לצריבה טובה. כדי לבדוק תנסה להשיג חדירה ביום שאין בו סיכון [קרוב לסיום הווסת לדוגמה] אז תדע יותר על הצתשובה. אם לא כך תפנה לרופא ובדוק את האיבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעית זקפהדני02/12/2008
שלום אני בחור בן 23 בזמן האחרון איבר מיני אינו מגיע לזקפה מלאה אלא לחלקית דבר אשר לא מאפשר חדירה וכו' ניסתי צמחי מרפא בשם דמיאנה. הייתי אצל ד"ר ונתן לי 4 כדורי ויאגרה אמר שאני אנסה את זה ומאז הכל אמור להסתדר עוד לא ניסיתי למעשה אבל עם הזמן הצלחתי להגיע לזקפה קשה אולם בפעם השניה של האקט לאחר גמירה עם בת זוג לא קבועה.איני מגיע שוב לזקפה מלאה אלא לחלקית דבר אשר אינו מאפשר חדירה יש לציין שזה רק בשנה האחרונה ופעם לא היו לי את הבעיות האלו. אולי זה סוג בעיה נפשית למרות שאין לי שום בעיה .מה ניתן לעשות?האם ליטול את הויאגרה חד פעמי וזהו אמור לעזור להמשך?ואו צמחי מרפא ופורמולות? או שיש טיפול אחר והבעיה מוכרת. תודה רבה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דני
ד''ר יעקב מאיר וייל03/12/2008זה נשמע שהגוף לא התקלקל. השימוש כן, אתה עסוק בבדיקת כלי זינך יותר מאשר בשימוש בו.. לראיה כשאתה לא בא להוכחות אתה מזקיף ושוגל.
תשתמש בויאגרה בעיקר כ"ביטוח". הידיעה שזה יחזיר לך זקפה אולי תרגיע אותך. את תעודת הביטוח הכחולה עדיף לשמור במגירת השולחן. אל תהפוך למשתמכר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהastrix02/12/2008
שלום לך דוקטור יש לי חברה שלוש שנים ואהבתי אותה אותה מאוד אך שהתגייסתי לצבא קרה לי מקרה מוזר מאוד נכסתי למקלחות והתקלח שם גבר ולא הרגשתי שום משיכה או שום רצון להיות איתו ויום למחרת התחלתי לחשוב שאולי אני הומו במשך תקופה ארוכה של שלושה חודשים שאני מתעניין בודק חוקר את הנושא התחלתי לפחד מזה וגם התחלתי להרגיש חוסר וודאות מוחלטת לגבי הנטייה המינית שלי שלפני כן הייתה לי ברורה מאוד היום אני מרגיש שחסר לי משהו באהבה שלי לחברה זה משפיע עליי מאוד כול הנושא הזה קראתי את המודל של קאס ונבהלתי מאוד ממה שהיא כותבת שם נכנסתי לסרטים וכול הזמן הזה אני במחשבות בדיקות והתעניינות גם היום בצבא שאני נכנס למקלחות אני לא מרגיש שום משיכה לגברים הערומים אבל השאלה האובססיבית לא עוזבת אותי לפני כול המקרה הזה הייתי מסתכל על בנות ונמשך אלהם והייתי פלרטטן מאוד היום אני כבר לא שם לב לזה וזה מפריע לי אני לא נמשך לגברים אבל מצד שני גם אין לי את המשיכה לנשים שהייתה לי קורה לי דבר מוזר מאוד לא חשבתי שזה יקרה דווקא לי כי מאז שאני בגיל 14 יודע שאני נמשך לנשים ונשים תמיד היוו מושכות אותי ומגרות אותי והיום זה חסר לי אולי זה בגלל הסרטים שהכנסתי לעצמי לראש או מה אני כבר לא יודע דוקטור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר astrix
ד''ר יעקב מאיר וייל03/12/2008אני ממש לא יודע מה לענות לך. סרטים זה מה שיש לך בראש. כעת אתה לא זה ולא זה ומפחד יותר מאשר עושה.
מצא לך עזרה .לא במסך כי אין תשובה לבמאי תסריטן על המסך הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מפחד מאימפוטנציהעופר29/11/2008
שלום. אני עופר, בן 22. כבר שנים מספר (מאז גיל 18) אני חושש שמא אני אימפוטנט. בעת גירוי מיני, איבר מיני מתארך, אך אינו נעשה קשה במיוחד. כשאני עומד, הוא נשאר די שמוט. עם זאת אני מצליח להגיע לגמירה. בשל חוסר הבנה בנושא אני לא יודע אם אימפוטנטים מסוגלים להגיע לגמירה, ולכן אני לא יודע איך להגדיר את הבעיה שלי. הדבר גרם לי לחשוש תקופה ארוכה מקיום יחסי מין. בגיל 21 התנסתי לראשונה ביחסי מין. הנסיונות עלו בתוהו, לדעתי בעיקר מפני שאיבר מיני לא היה קשה מספיק. מובן לי שעצם המודעות שלי לנושא עשוייה לגרום ללחץ פסיכולוגי בעת קיום יחסי המין, דבר שאמור להקשות על התפקוד. לכן אני צריך להגיד שלא ניסיתי לקיים יחסי מין פעם אחת, כי אם מספר פעמים, יחד עם בת זוגתי מזה 4 שנים (כך שהרגשתי מאוד בטוח ולא לחוץ). דבר אחרון שאציין הוא שלדעתי לפעמים הזיקפה קצת יותר חזקה, ואיבר מיני מתקשה יותר. ברצוני לשאול, האם אני סובל מאימפוטנציה? כמו כן, אשמח להסבר קצר על נושא האימפוטנציה, שכן תמיד חשבתי שאימפוטנט הוא בן אדם שאיבר מינו לא מתארך בעת גירוי מיני, והוא לא מסוגל להגיע לגמירה. תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עופר
ד''ר יעקב מאיר וייל29/11/2008שים לב. אתה כושל בבעילה אך משיג זקפה, לפחות חלקית ,לסירוגין. היא איתך ארבע שנים, בטח אתה עושה משהו בסדר.
כדאי לך להתיעץ עם מומחה לעניין ולא רק עם הרשת. אולי בדיקה מתאימה תעזור לך לקבל תשובה ואולי גם "זיון" טוב.
אין קשר בין ה"גמירה" וה"זיקפה" בדרך שתארת אותם. הכשל הוא בתפקוד הזקפתי לא בפיזיולוגית השפיכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה - המשךיעל29/11/2008
שלום, תודה על תגובתך לגבי הגבר אשר מאונן מול אתרי קוקסינלים. "גבר מקבל תאבון בחוץ ואוכל בבית" - נהדר! לחברתי אין בעיה שיקבל הרבה תאבון בחוץ - אבל מאתרים ומהתבוננות בנשים סקסיות רגילות. האם זה לא מלחיץ שהתאבון מגיע כתוצאה מהתבוננות בגברים קוקסינלים שלדבריה "מגעילים אותה"? היא מנסה "להכיל" את הנושא אך עניין הקוקסינלים דוחה אותה. היא אוהבת את הבחור והוא אותה, וכאמור קיימת פתיחות ביניהם (הם יחד מעל לשנה), אך לצורך העניין - אם קוקסינלים מגרים אותו מינית - האין זו נורה אדומה להמשך קשר זוגי הטרוסקסואלי מונוגמי נורמלי ? תודה, יעל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעל2
ד''ר יעקב מאיר וייל29/11/2008יעל אל תכעסי עלי אך מה איכפת לך מה נותן לו תיאבון. יותר מזה כדאי שחברתך תשאל את עצמ על מה באמת מדובר. מדובר על הדגשת התבטאות של החלק הנשי אצל הגבר שלה. אם לא עוסקים בתחושות ה"גועל" אפשר לראות בזה גם חיובי. אולי הוא יכול להיות עבור זוגתו "חברה" מצוינת ועוד גם מאהב.
חבר שלי שואל: ומה אצלך הכל בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיהיעל27/11/2008
חברתי בת 27 וחברה בן 32, והחלו לגור יחד קצת אחרי שהכירו. חברתי גילתה שבן זוגה, בעת שהותה בחו"ל, התבונן באתרים של קוקסינלים ואונן. היא התעמתה איתו והוא שיתף אותה בסקרנות שלו. היא שאלה אם נראה לו שבעתיד גם זה יהיה יותר מסקרנות, והוא אמר שרק הסקרנות מעניינת אותו והוא נמשך לנשים בכלל ואליה בפרט. בעבר היו לו קשרים עם נשים בלבד. גם לאחרונה היא גילתה שביקר באתרים כאלו, ואונן, והוא לא מכחיש ומשתף, ואומר שהיא עושה מזה עניין יותר מדי ושזה מין פטיש שלו ותו לא. חברתי חושבת על מיסוד הקשר וכו', ותוהה אם יש השלכות לעניין. האם יש לו נטיות קוקסינליות? האם כדאי לה להשקיע אנרגיות בקשר איתו? תודה, יעל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעל
ד''ר יעקב מאיר וייל28/11/2008כדאי? בטח, לפחות הוא ישר ולא מנסה לרמות אותה. הוא מאונן ולא מתבייש בכך . מה שמגרה אותו באותם אתרי קוקסינלים מוגדר על ידו כפטיש. אל תעודדי את חברתך להפוך מוקד תשוקה פטישי לפטיש שיחריב את בניית הזוגיות.
מה יהיה בעתיד הזוגיות עם גבר טוב להגדיר לשניהם שזוגיות זה לא רק מין אלא גם שיתוף והגינות הדדית. מה היא חושבת חברתך שכשמתחתנים חושקים באותה אישה לתמיד? אין פנטזיות על שום דבר אחר?
ספרי לחברתך כי אצלנו בירושלים יש מאמר ידוע "גבר מקבל תיאבון בחוץ ואוכל בבית".
תשובה עליו אין לי לתת לך מעבר למה שנאמר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה - המשך
יעל29/11/2008שלום, תודה על תגובתך לגבי הגבר אשר מאונן מול אתרי קוקסינלים. "גבר מקבל תאבון בחוץ ואוכל בבית" - נהדר! לחברתי אין בעיה שיקבל הרבה תאבון בחוץ - אבל מאתרים ומהתבוננות בנשים סקסיות רגילות. האם זה לא מלחיץ שהתאבון מגיע כתוצאה מהתבוננות בגברים קוקסינלים שלדבריה "מגעילים אותה"? היא מנסה "להכיל" את הנושא אך עניין הקוקסינלים דוחה אותה. היא אוהבת את הבחור והוא אותה, וכאמור קיימת פתיחות ביניהם (הם יחד מעל לשנה), אך לצורך העניין - אם קוקסינלים מגרים אותו מינית - האין זו נורה אדומה להמשך קשר זוגי הטרוסקסואלי מונוגמי נורמלי ? תודה, יעל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)