מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מהי דעת הרפואה ?רפי09/09/2009
אני אדם דתי נשוי כמה חודשים !
במשך השבועיים שאישתי נידה ואין היתר לקיים יחסי מין מה יעשה גבר שההורמונים משתוללים ..
האם זה רק מחשבות פנטזיות ואפשר להתאפק או שזה ממש חיובי לפלות את הזרע ??
פשוט לאונן זה סתם נראה טיפשי ... מהי דעת הרפואה ?? צריך ? בריא ? מומללץ ?
תורה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רפי
ד''ר יעקב מאיר וייל10/09/2009אם אתה דתי ומחויב לחיות לפי " כיף כיף" שבועיים "פסק זמן" שבועיים מה אתה שואל את דעת הרפואה תתייעץ בחכמים.
מה עשית עד שנישאת? זכור שההתאפקות מגבירה געגועים ומחזקת את המפגש אחרי הטבילה.
אל תיתן לבשר וליצר הרע להכתיב את חייך.
זכור מהגמרא: "מרעיבו שבע משביעו רעב".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרפי
ללא שם19/09/2009שים פס חיים רק פעם אחת אוננות זה לא כמו הדבר האמיתי אף אחד לא יודע מה קורה בחדר המיטית שלך בין הסדינים תכנס ותצא חופשי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשה.דניאל09/09/2009
אוקיי.. לגבי סטיות מיניות...
יש לי סטיות שאני אוהב רגליים,נשים קשורות,ונשים עם שער ג'ינג'י.
האם זה בסדר?
האם זה מקובל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דניאל
ד''ר יעקב מאיר וייל10/09/2009לדעתך זו סטייה?
נשים קשורות! רגליים ? שיער אדמוני:?
שאלת ה"סטייה" קשורה בכמה אתהאוהב זאת? כמה אינך יכול בלי זה? וכמה אתה תלוי בזה כדי להתגרות ולהסתפק!
אם זה כ"כ חשוב פנה למטפל ואם זה עוד פרט מחרמן עבורך תהנה בכיף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות נגד דיכאון, תפקוד מיני ועודאסי07/09/2009
1. לוקח גלולות נגד דיכאון (פאקסט) שמשפיעות לרעה על התפקוד המיני, מחפש פתרון
2. הגיל שלי נע בין 35-40
מה עמדת הרפואה הקונבציונלית בנושא של הגלולות הטבעיות להגברת האון כדוגמת "גברא", " V" "נטוראון" ודומיהן? אני לא מחפש שתגיד לי איזה תוסף לקנות, פשוט תוהה אם הם נחשבים כיעילים.
האם יש גלולות נוגדות דיכאון מקבוצת ה SSRI שהשפעתן על התפקוד המיני, נמוכה במיוחד?
בתודה מראש
אסי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסי
ד''ר יעקב מאיר וייל08/09/2009אסי איזה מין גיל יש לך עם טווח גמיש שחמש שנים.?
מי רושם לצעיר כמוך תרופה לדיכאון? איך זה משפיע לרעה על התיפקוד המיני שלך?
עם מי עם יד ימין אועם בת זוג ? איך עם הדכאון שלך?
הרפואה הקונבנצינאלית אינה מביעה עמדה על רשימת התרופות שמנית. בעיקר כדי לא להיות עם בעיה אתית שדל קידום מכירות לרודפי כסף למיניהם.
אם אתה תוהה אם "הם" נחשבים יעילים תבדוק על עצמך ותדע לגבי היעילות במצבך.
בתור אחד עם טווח גיל מתאים לנעורים "נצחיים" אין בכוונתי לייעץ לך על תרופה. פנה לרופאך המטפל וצפה ממנו לקבל תשובה לגבי מיניותך אתה.!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבולבלת...ללא שם06/09/2009
שלום,
יש לי כמה שאלות:
אני נשואה כתשעה חודשים, לפני שהתחתנתי קיימתי יחסים רק עם אדם אחד (אשר לא חוויתי עימו הנאה) ובעלי הוא השני איתו קיימתי יחסי מין, עם בעלי אני נהנית רק מההקדמה לחדירה "משחק מקדים" ואני לא מצליחה לגמור אלא אם כן הוא יושב ואני יושבת עליו ויש חיכוך באיבר מיני מול איבר מינו, זה מאוד מעייף והייתי רוצה להפשסיק עם זה וללמוד דרכי חווית אורזמה אחרות אך שנינו חסרי ניסיון ולא כ"כ יודעים איך לענג אחד את השני
אני חייבת לציין שאני מאוד אוהבת את בעלי ונמשכת אליו.
לפני החתונה אני ובעלי לא קיימנו יחסי מין מטעמי התקרבות לדת.
לאחר החתונה נוכחתי לדעת שבעלי סובל משפיכה מקודמת וכמו כן נראה לי שהאיבר עצמו דק וקצר.
שבוע שעבר חברה אמרה לי שיש לה חברה שסיפרה לה שבגלל שלבעלה יש איבר מין קצר בגלל זה היא לא מצליחה להיכנס להריון והתחלתי להילחץ. כמו כן בבדיקה צול הרופאת נשים היא אמרה לי ששפיכה מוקדמת לא מזיקה לפוריות, האם זה נכון?
האם בגלל איבר מין קצר או קטן לא יהיה ניתן להיכנס להריון אלא רק עם טיפולים?
אני רוצה לציין שבעת קיום היחסים אני מרגישה את החדירה ואני יודעת שהשפיכה נעשית בתוכי (למרות שלאחר שהוא יוצא, נשפך קצת חומר).
איך אני אדע האם גודל האיבר הוא בסדר או לא? האם זה תקין שלאחר השפיכה "נוזל" קצת?
מה אני צריכה לעשות?
אנחנו ממש אוהבים וממש רוצים להיכנס להריון ואני לא כ"כ יודעת איך אני אדבר עם בעלי כי אני מפחדת לפגוע בו כי אני יודעת שבקשר לנושא הזה הוא מאוד רגיש.
אני יודעת שכל הפנייה קצת מבולגנת וזה כי אני מבולבלת ולא יודעת מאיפה להתחיל ובמה לטפל קודם.
אני מתחננת לעזרה, אין לי עם מי לדבר. אני לא מרגישה כ"כ בנוח ופתוחה עם מישהו כדי לדבר איתו על זה חוץ מבעלי שבו אני מפחדת לפגוע.
אודה לייעוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבולבלת ללא שם
ד''ר יעקב מאיר וייל08/09/2009את רוצה להיות בהריון? זיכרי כל מעשה המין קגיים כדי שתהיי בהריון. השפיכה ה"מהירה" היא דרך הטבע לוודא שבזמן הקצר בו את מבייצת תוכלי להרות מהתנסות של חדירה ושפיכה ככל שהאבר הזה יכול לספק. אני קורא שאת "מתחזקת " סביב נישואיך. זיכרי בגן העדן אדם וחווה עשו את המעשה "תמימים כבהמות" כדברי הרמב"ן. הווי אומר לא היה יצר לעונג אלא הכתבה של הצורך לפוריות כמו אצל בהמות.
את מ בלבלת בין הפוריות והעונג. כדאי לך להיזכר בעונש שהוטל עליכן בעיקבות חטא פרי עץ הדעת: "אל אישך תשוקתך והוא ימשול בך". יש דרך ותנוחה שבה את יודעת להנות! ביהדות קורעים לתנוחה זו דרך ה"עזות". את שולטת בקצב ובכיוון וגם מכוונת בסיס ערוותך, דגדגנך ,אל בסיס איבר מינו מחככת ומגיעה לפורקן. תשמחי שאת עם כה מעט ניסיון כבר יודעת ל"השתמש" נכון וזיכרי היהדות אינה פוסלת.
הגודל של איבר מינו אינו נושא סטטיסטי. מספיק שיחדור וישפוך מספר פעמים סביב עונת הביוץ שלך, מועד טבילתך לרוב, ואז כמו שנאמר "כעת היום שנה את יולדת....."
אל תערבי מין בשאינו שלו. נקודת הפתיחה שלך טובה.
אם יש לך עוד שאלות כיתבי. גם נשים אחרות יכולות ללמודש ממה שאת "מעניקה" בהיתחזקותך באמונה-תמימות ורצון אמיתי לקשר עם אישך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פעילות מיניתסתם אחד05/09/2009
למייעץ שלום רב
אני גבר בגיל 33 שעד לא מזמן תמיד פעיל מינית (מאוד)
לפני כחצי שנה סיימתי קשר והאמת ש"דאגתי לעצמי" מידי יום ובאופן כללי מאז שהתחלתי להיות פעיל מינית בגיל צעיר לא קרה שעברו יותר מיומיים שלושה ש"המערכת" לא עבדה גם אם זה היה סתם "ניסוי כלים ידני" וגם אם אזעקת אמת.....
מזה כשלושה שבועות החלטתי שאיני מעוניין יותר לבצע תרגילים "ידניים" ולחכות לקשר הבא,
מעבר לקושי הפסיכולוגי שבאיפוק לעיתים נדמה לי שאני חש לחץ "באיזור" יכול להיות שאני מדמיין?
ולשאלה החשובה באמת : האם יש סיכוי כלשהוא שאם "המערכת" לא תעבוד תקופה ארוכה היא "תחליד" או לא תתפקד כמו שצריך בבוא העת ? האם אני יכול לפגוע בפוריות בדרך כלשהיא?
ובכלל האם יש סיבה שעדיף לא להמנע מהתנזרות ארוכה (גם ידנית)?
אני רק רוצה לציין שאני בריא, לא סובל מכלום, עושה ספורט 6 ימים בשבוע וכשאני צריך יכול לתפקד מספר לא מבוטל של פעמים בלילה עם בת זוג מתאימה!
האם מערכת המין הגברית דומה בתפקודה לסוג של שריר? האם חוסר פעילות של מספר חודשים או יותר יגרמו ל"התנוונות" מסוג כלשהוא?
תודה מראש לתשובה
סתם אחד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סתם אחד
ד''ר יעקב מאיר וייל08/09/2009שמת לב שמאזהפסקת ל"שחת" זרעך יש לך יותר זיקפות שחרית?
הגוף דואג לעצמו ומוודא שתיווצרנה זיקפות "אחזקה" גם בלי עבודה לפורקן.
טוב שאתה שומר על כושר גופני, כשתמצא את המתאימה לך תוכל להאריך בעינוגה.
זכור עינוגך אינו מטרת התירגולת אלא עינוגה של בת זוגך.
אין לי תשובה טובה כך שיש גם פרדוקס בעניין מלשון "מרעיבו שבע-משביעו רעב"
שומר על עצמך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא יודע.דני03/09/2009
לא יודע אם זה קשור אליך, אבל אנסה בכל זאת.
בדרך כלל בקיום יחסי מין אם חברתי, אני מזיע מאוד, ומאוד קשה לי להחזיק הרבה זמן, למרות שאני מתאמץ ומצליח לרוב.
לאחרונה בחודשיים האחרונים, יש בעיה הפוכה, אני מתגרה מהר אמנם, אבל די מהר זה מתעייף ונחלש, במאמצים גדולים אני נשאר מגורה, ודווקא מחזיק המון המון זמן ללא חשש בריחה כלל, אבל יש חשש כל הזמן שה'חבר' ייחלש.
השינויים היחידים שעלו בדעתי כאפשרויות הגורמות לכך הם: נטילת ונטולין וסימביקורט קצת מוגברת לטיפול באסטמה קלה.
אפשרות נוספת שעלתה בדעתי היא העובדה שאני שותה מים קרים עד קפואים בכמויות גדולות ביותר, מה שמצנן לי היטב את הקיץ ומונע ממני את הזיעה, (שכחתי לציין שאיני מזיע כבר בקיום יחסים בתקופה הזו). חשבתי שאולי זה מקרר את הגוף וממעיט את הזרע.
תודה רבה לך מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דני
ד''ר יעקב מאיר וייל08/09/2009אין לי עיצה מובהקת לגבי התרופות שאתה נוטל. יש לך רופא לאסטמה.
לעומת זאת אני מציע להפסיק ל"מדוד ולכמת". נשמע שאתה בסדר למרות הגנחת. אולי סתם "תדפוק" בשביל הכיף ולא בשביל ההוכחות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מגורה מסרט כחול של לסביותהילה01/09/2009
שלום ד"ר. אני בת 14.5 וצפיתי בשבוע שעבר, בפעם הראשונה בחיי, בסרט כחול. בסרט היו רק נשים שליקקו אחת את השניה ומצאתי את עצמי יושבת וממש מגורה מזה. לא יכולתי להפסיק להסתכל בו ואחרי שנגמר חשבתי לעצמי שאולי יש לי נטיות לסביות. יכול להיות מצב כזה בגילי?
תודה על התשובה, זה חשוב לי מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הילה
ד''ר יעקב מאיר וייל08/09/2009הילה גם לך יש למטה שם מקום כזה עם הפרשות וכיווצים וריחות. גילית בסרט שאפשר להנות ממנו ולהשקיע בו חיבה ומגע. זה לא הופך אוך לשונה מאחרות שמגלות בסרט כמה "הפרח" שלהן יפה .
אין ספק שם תתעניני במיניות ובחרמנות של נשים אחרות תגלי עוד דברים על עצמך.
זיכרי שזה גי ל שבו הכל חדש מפתיע מגרה ואולי גם מפחיד קצת.
תהני מהדרך לא מהשיפוט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתביישת בסקס...בובית31/08/2009
שלום ד"ר וייל...
אני בת 22 ולא שכבתי עם גבר כבר שנה...
האמת שממש בא לי אבל אני נוטה להיות ממש ביישנית ליד בחורים ואני לא משתחררת אלא אם כן אני שותה משהו...
וגם אני מתביישת בגוף שלי, אני מפחדת שאם אני יהיה עם מישהו הוא יצחק עליי כי אני מלאה...
כי מאז השמנתי קצת ולא יצאתי הרבה עם בחורים הסתגרתי בבית אז התחלתי להתבייש וגם אין לי ממש איפה להכיר את הבחורים וגם אם אני רואה אותם ברחוב או באיזה מקום הם לא נוטים להתחיל איתי כי כולם מחפשים רק בחורות רזות ואני ממש לא יתחיל איתם גם כי אני ביישנית ויש לי פחד מדחייה וגם כי אני יודעת שהם לא יהיו מעוניינים אז למה סתם להביך את עצמי...
מה אתה מציע לי לעשות כי ממש בא לי ואני ממש רוצה לשכב עם גבר....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בובית
ד''ר יעקב מאיר וייל08/09/2009יש כמה גברים שאני מכיר שאוהבים את בנות זוגם מעט שמנות. יש מה לתפוס הם אומרים.
אם את צריכה להתבייש בכמה שאת צריכה להיות נח'שקת או רצויה לא תחביאי את זה בעוד "צמיג".
סך הכל את נשמעת מינית וחרמנית תפסיקי להתחבא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פעם הייתי סוס הרבעה גיזעינילס אולגרסון31/08/2009
לאחרונה החלה אצלי חרדה לא נורמליתמאז שניבדקתי בדיקת איידס יצאתי שלילי אמנם אבל מרוב פחד וכל מיני דעות של רופאים הלכתי ונבדקתי עוד 4 פעמים ומאז כבר אין לי סקס יש "מגע" אין מציצה יש "מין אוראלי" ואשכרה נהייתי בתול בן 26 לאחר 75 יום שבהם חיכיתי לבדיקה.
ורק לפני יומים הייתי במסיבת רווקים והכל זרם ממש סבבה ואחרי כמה כוסות של וויסקי ושתי בירות החלטתי לנסות להתמודד אם זה ונתתי לאחת הבחורות לגרור אותי למטה כמובן שאך ורק ל"מין אוראלי" עם קונדום כמובן שלא עמד לי כל כך מהר ולקח לי דיי הרבה זמן להשתחרר והיה מה שהיה וזהו כאשר יצאתי החלו בי שוב הדפיקות לב האלו והמחשבות הנוראיות אל הבדיקות והמחשבה הכי נוראית שהייתה לי זה אם היא חס וחלילה השתמשה בקונדום משומש דבר שלא נראה לי הגיוני כי היה בחדר רק קונדום אחד ואני ראיתי אותו לפני שהיא שמה אותו עליי והוא היה נראה בסדר מגולגל כזה ושקוף אבל ל ראיתי אותה מוציאה אותו מהעטיפה למרות שלא היה עוד קונדום בצורה כלשהי בחדר והרופא שלי וגם הרופאות בפורום האיידס אמרו לי שאני יכול להיות שקט ואין שום צורך בבדיקה נוספתכאשר המין הו "מין אוראלי" אם קונדום אבל מה אני עושה אני לא מסוגל לחזור לעצמי ולביצועים במיטה ודווקא עכשיו מתחיל לי משהו בדיוק אם בחורה ממש אחלה שנראת טוב ואני כבר מראש יודע שאני לא מסוגל אפילו להעמיד אותו כמו שצריך בהיתחשב בכך שפעם היו לי ממש חיי מין ממש אחלה עכשיו אם אני מסוגל לחשוב בכיוון זה נס אפילו הפסיכולוגית שאצלה אני מטופל כבר מתחילה להתייאש ממני מה לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה נראה לי שאלה יותר לפורום
rr01/09/2009פסיכולוגיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנילס
ד''ר יעקב מאיר וייל08/09/2009אין ספק שאתה אוהב לדבר על זה ולעייף את מקשיביך/מקשיבותיך.
אפילו הפסיכולוגית שלך נשברה.
שים לב אם היא מפהקת זו הוכחה שאינך מחרמן במשחקי הלשון.
אתה משחק עם מלאך הסכנה ונהנה מזה.
אין לי תשובות טובות מזה עבורך.
"מרוב עצים לא רואים יער"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבולבלאני.28/08/2009
שלום זה די חדש לי כל העניין הזה אני אפעם לא דיברתי על זה והייתי שמח לקבל עזרה . אני תכף אהיה בן 17 ואני לא סגור על מה אני מעדיף אני פשוט מבולבל כי אני חושבשאני נמשך לשני המינים .
הייתה לי חוויה מינית עם נשים והיו לי גם כמה פעמים עם חברים שלי (לא סקס מלא) ואני נהנתי בשני הפעמים אז זה אומר שאני ביסקסואל ? כשאני חושב על מה אני מעדיףאני מרגיש שאני נמשך לשניהם בבקשה תנו לי עצה.
*הייתה גם פעם אחת שלא כ'כ תיפקדתי עם חברה שלי ואני לא יודע מה זה אומר .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבולבל
ד''ר יעקב מאיר וייל28/08/2009כמו שאתה אומר אתה די חדש בעסק. המיניות שלך קיימת ומתעוררת ליד מיניות של מישהו/י אחר/ת.
היום כולם חותרים לפורקן ולסיפוק.
אל תצפה שמישהו ידי עליך. תחליט על הגבולות שאתה מוכן להתנסות בהם. בהצלחה ושבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלישייה עם שני גבריםהילה26/08/2009
שלום ובוקר טוב.
אני בת 29, נראית טוב וחיה באושר עם בן זוגי מזה חמש שנים, איתו יש לי חיי מין מצוינים ממש.
הבעיה היא שהוא התחיל לרמוז לי אחרונה שהוא רוצה לצרף גבר נוסף למיטה. חשבתי שהוא צוחק, אבל הוא ממשיך לבקש את זה ברמיזות בכל יום. אני לא כ"כ נמשכת לסקס עם שני גברים ואני חוששת שהוא רוצה לקיים יחסים עם גבר וסתם "תופס טרמפ" כדי שגם אני אהיה שותפה להחלטה הזו.
מה עושים?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הילה
ד''ר יעקב מאיר וייל26/08/2009הילה זו שאלה נהדרת ומצב קיומי די שכיח.
אני נמנע מלהיכנס להסברים דינאמיים ונשאר איתך רק במקום הקונקרטי:
.1 .הוא רוצה לנסות עם גבר ורוצה את אישורך דה פקטו.
2. הוא רוצה להראות לגבר אחר איך הוא עושה "טוב" לאישה .
3. הוא רוצה לראות אותך "נידפקת" ע"י גבר אחר, חבר, כלומר קצת ל"הזנות" אותך.
4. אולי הוא מרגיש שאי אפשר לספק אותך ולכן חושב על שותף.
אני יכול לפתח עוד אפשרויות תיאורטיות אבל השאלה האמיתית היא מה יקרה אחרי זה. חמש שנים הוא היחיד ואת נאמנה לו ולשניכם והינה הוא מסדר לעצמו שתהיי בוגדת בו בנוכחותו. אחרי זה אי אפשר לנבא.
לדעתי כדאי להידבר על זה ביניכם פתוח האם הוא מוכן להסתכן ולגלות שיש מישהו "גדול" ו"טוב" ממנו ואת זה אי אפשר למחוק.
בינינו חלקנו רוצה לעשות לאימא יותר טוב מאבא. פסיכולוגים יקראו לזה סקסואליזציה של האדיפוס.
אני רואה הרבה משולשים ותמיד מגלה שהמשולש הקונקרטי נהיה בסוף סתם עוד זיעה והפרשות. תציעי לחבר שלך שפנטזיות זה נהדר אבל כשמורידים תחתונים משלמים מחיר שלא יודעים מה הוא יהיה.
אם כבר את מסכימה לרעיון תישאלי את עצמך מה את צריכה ממאהב נוסף ותוודאי שתיקחי זאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופה טיבעיתאלמוני2726/08/2009
לאחרונה יצא לי לשמוע על כדור שניקרא NATUREON הוא מסייע לשמור על זיקפה ממושכת ומלאה
התרופה עצמה עשוייה מ100% חומרים טיבעיים ולא מצריכה מרשם מרופא ,
מה ידוע לכם על תרופה זו?
1)מה היתרונות והחסרונות של תרופה טיבעית באופן ספציפי לתרופה זו?
2)בהשוואה לתרופות אחרות שמצריכות מרשם מהרופא כמו ויאגרא וכו' מה עדיף לקחת?
(אם אפשר להתייחס בתשובות לשאלות 1ו2 בהקשר לתופעות לוואי והשלכות בריאותיות וכן ליעילות התרופה)
רב תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלמוני
ד''ר יעקב מאיר וייל26/08/2009אני מכיר אינסוף חומרים טבעיים ומלאכותיים ואינסוף טרמפיסטים שמנסים להרוויח על זה כסף.
הפורום שלנו לא בנוי לקידום מכירות.
אם אתה באמת רוצה לדחוף סחורה או ללמוד פתח ספרות מקצועית.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםגיל25/08/2009
שלום קוראים לי גיל אני בן 18 בתול...יש לי חברה וכאשר אני רוצה לשכב איתה פשוט לא עומד לי ניסינו כבר כמה פעמים ופשוט לא הולך..יש לי מזל שהיא אוהבת אותי וולא אכפת לה מהסקס בכלל.. אבל בכל זאת עובר בי פחד כל שהוא לגביי זה..וולמרות זאת יש לי זיקפה מצויינת בכל שעות היום זה יכול להיות אך כאשר אני בא להחדיר זה פשוט לא עומד..תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גילי
ד''ר יעקב מאיר וייל25/08/2009סך הכל אתה נהדר. כנראה זה עוד לא הזמן לאבד תולין או אולי איתה.
תרגע סמוך על הזיין שלך הוא כיפי. כשיגיע זמנו הוא פשוט יחליק פנימה וזהו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בת 19.5 וכבר סוטת מיןהילה24/08/2009
בוקר טוב.
אני בת 19.5, חיילת בבסיס פתוח ויש לי בעיה חמורה - נראה לי שאני סוטת מין.
בכל פעם שאני שוכבת עם גבר, וזה קורה לא מעט (אני מכורה לסקס, עם זה כבר השלמתי...), יש לי משיכה עזה לישבן שלו, וכשאנחנו עושים סקס אני מוכרחה ללקק לו את פי הטבעת, לפעמים גם 10 דקות ברציפות. חלק מהגברים נהנים אך חלק נרתעים מהעניין וזה ממש הורס לי את כל האקט..
אני ממש לא יודעת מאיפה הפטיש הזה הגיע, אבל זו עובדה. האם יש דרך להפוך אותי לבחורה "נורמאלית"?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הילה
ד''ר יעקב מאיר וייל24/08/2009מה זה נורמאלי? אלה שלא מסכימים שתלקקי להם זירקי אותם. אני מקווה שאת לפחות מקלחת אותם. ניסית פעם ללקק פות?
אני לא בטוח על הסטייה שלך, אבל בטוח שאת קצת "גברית" במיניות שלך.
את גם רוצה ל"דפוק" אותם?
דברי איתי על סטייתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת אישה - חלום
גלית25/08/2009רוב הגברים משתוקקים לאישה כמוך. אין לך שום בעיה, ההיפך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלית
ד''ר יעקב מאיר וייל25/08/2009את יודעת טוב מה הם רוצים.
אני מעריך את הצהרתך. תגידי לה שוב שהיא לא סוטה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא עומד לי!!,אני מפסיד כ"כ הרבה!מתוסכל24/08/2009
גילי 20,הייתה לי חברה במשך 8 חודשים,שהסקס איתה היה בסדר,אבל תמיד היו לי חרדות כאלו בראש שאני לא טוב מספיק,לא נוגע במקומות הנכונים וכו' למרות שהיא אף פעם לא התלונה!!,ודווקא אני חושב שהיא נהנתה בסקס איתי,היה לי קשה להנות עד הסוף מהסקס בגלל המחשבות האלו אבל זה היה בסדר יחסית לחברה השנייה שהייתה לי.
השנייה הייתה גדולה ממני ב10 שנים! והייתה מאוד מאוד ביקורתית,קטלה אותי על חוסר הניסיון שלי במין,ואמרה לי שאני לא יודע לעשות כלום,וכל הזמן נסתה ללמד אותי איך לחרמן אותה כמו שצריך.בהתחלה כשהייתי איתה לא עמד לי בכלל (לעומת החברה הראשונה שלי שכן עמד לי איתה בפעם הראשונה).
אבל לאט לאט הצלחתי להעמיד אותו ושכבנו דיי הרבה,אבל איתה לעומת החברה הראשונה,היו לי הרבה יותר חרדות,95% מהפעמים ששכבנו (ושכבנו הרבה) היו מלאות חרדות ולחצים ולא ממש נהנתי כמו שצריך,עשינו כמעט הכול! (אחרי הכול היא הייתה בת 30 ככה שלא היו לה בעיות לעשות דברים שבנות 20 לא מעזות עדיין לעשות).
אבל תמיד הייתי לחוץ ולא הכי נהנתי,והיו פעמים שלא עמד לי,או שירדה לי הזקפה באמצע וזה היה מדכא אותי ממש...לפעמים היא רצתה שאני אגמור לה בפה...ואיך שהרגשתי שאני עומד לגמור,והבאתי את האיבר שלי לכיוון הפה שלה,הזקפה ירדה לי לאט לאט ובמקום להגיע לאורגזמה אני רק התרחקתי ממנה....
אחרי שנפרדתי מהחברה השנייה,קורה הדבר המוזר ביותר...יש לי ידידה בגילי שאני מכיר אותה 5 שנים בערך...אף פעם לא היה בינינו שום דבר שקשור לסקס,ואף פעם לא תארתי לעצמי שיהיה לי איתה משהו מיני.אבל לפני שבועיים אני מוצא את עצמי מתחרמן איתה ואנחנו מתפשטים,היא הייתה במחזור (דרך אגב היא בתולה) ובגלל שהיא הייתה במחזור,לא יכולנו לקיים יחסים מלאים.אבל זה לא כל כך משנה כי..בכלל!! לא עמד לי! והייתי לחוץ בטירוף!! יותר אפילו מאשר עם שתי החברות הקודמות שהיו לי...עכשיו אתמול,שבוע אחרי הפעם הראשונה זה קרה שוב,והתקדמנו שלב,התפשטנו לגמריי והיא הייתה מאוד רטובה,רצתה שנעשה את זה עד הסוף ולאבד את הבתולים איתי (דבר שמאוד מאוד החמיא לי).אבל שוב פעם הוא לא עמד!!!! והייתי כ"כ לחוץ!!.ניסינו כמעט שעתיים!
מה שאני לא מבין זה איך לעזאזל אני יכול לקבל חרדת ביצוע עם מישהי בתולה שלא יודעת לעשות כלום??,שאומרת לי שהיא רוצה שאני אלמד אותה דברים על סקס,שאני אראה לה איך שוכבים?? איך יש לי חרדות שהיא תגיד לי שאני לא יודע ל'זיין'?,או שהיא תצחק עליי שאני 'זיון גרוע',ותגיד לי שאני מזיין כמו גולם וכו',אם היא בעצמה לא יודעת כלום??.ואני בטוח שהיא חושבת שאני זיין על בהתחשב בזה שהיא בתולה.....כי היא בעצמה בקשה ממני ללמד אותה דברים!! זה כל כך מסתכל אותי,אני ממש בדאון בגלל זה...שאני לא מסוגל להנות מסקס כמו שצריך...
האם לקחת ויאגרה יכול לעזור? או שזה לא פתרון? אני לא יודע בקשר לטיפול פסיכולוגי,אני מודע לעובדה שאני צריך להשתחרר מהלחץ ולהרגע כי זה הכול בראש,כשאני מאונן יש לי זקפה ענקית,מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון גילי 21,עוד מעט 22 האמת...
מתוסכל24/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתוסכל
ד''ר יעקב מאיר וייל24/08/2009תפסיק לרגע למדוד הכל דרך הזיין.
משאלתך עולה שנהית קבלן זיונים.
קבל את זה שהתמימה הבתולה לא צריכה זיון. אולי חיבה והקשבה ועזרה להיפרד מהמחסום הטיפשי שקוראים לו בתולין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתדוה דוקטור,אני רק לא מבין את הקטע
some124/08/2009של החרדת ביצוע,למה זה קורה לי בעוצמה גבוה יותר מפעם? נכון אולי בגלל שזאת מישהי חדשה,אבל אפילו שהיא בתולה ולא תוכל לשפוט את הביצועים שלי??
אני מבין מה שאתה אומר שאני צריך להפסיק לחשוב כמו זיון מהלך...הקטע הוא שזה ככה בגלל שאני מרגיש שאף פעםלא הייתי באמת מסופק מסקס כמו שצריך בגלל החרדות והמחשבות שווא האלו דבר שגורם לי להיות עצוב ומדוכא,ובגלל זה כנראה אני מאוד מאוד חרמן כי אני אף פעם לא מצליח להרגיש מסופק מינית באמת.
דבר נוסף שלא ציינתי והאמת שיכול להיות שהוא מאוד חשוב לנושא,זה שאני דיי מכור לפורנו ולאוננות...אני מאונן כל יום מול סרטי פורנו וזה יכול להגיע לשעתיים רצוף כי אני מעקב את הגמירה בכוונה..אני חושב שאולי בגלל זה גם סף הגירוי שלי עלה מאוד ולכן קשה לי להשיג זקפה עם מישהי ב"סתם סקס" שלא מעורבות בו בחורות מדהימות עם גוף מושלם שמשתתפות באורגיות...
איך אני יוצא מהתסבוכת הזאת?
תודה שוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתוסכל
ד''ר יעקב מאיר וייל24/08/2009מי אמר שהבנה תעזור לך? את פשוט מתמכר לגירוי ולעיסוק בעצמך. בין אם היא גדולה ב10 שנים ובעלת אינסוף שעות מנוע ובין אם היא בתולה זכה וברה אתה עסוק בעצמך.
הרמב"ם התיחס לשכמותך ואמר "שיער ראשו נושר, שיער גופו מיצמח שיניו מרקיבות ונופלות מפיו וכל מיני רעות צרות ומרעין בישין באים ונופלים עליו"
גם בתרבויות אחרות שפיכת היתר היא ביזבוז לא יסולח.
נסה טיפול בהיתמכרות למין. אז גם הרעב הנצחי שלך אולי ירגע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה,ואז גם אוכל להנות מסקס דואלי
some124/08/2009הכוונה עם בת זוג ולא רק עם עצמי כפי שתארת סוף סוף?,כלומר סקס 'רגיל'
זה ממש חסר לי :\* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתוסכל
ד''ר יעקב מאיר וייל25/08/2009בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה היא איך אני נגמל מהתמכרות כ"כ
some126/08/2009חזקה? תוכל להמליץ לי על דרכים ד"ר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)