מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איבר מין גדול מדייהודה01/07/2008
שלום, איבר המין שלי גדול בנמיוחד ונוצר מצב שבחורות שאני מכיר נרתעות משלכב איתי ברגע שהן רואות אותו, מצאתי אולי בחורה אחת שנענתה לאתגר והייתי צריך להיות מאוד עדין איתה ובאמת היה טוב בינינו, הבעיה היא שאיני יכול להלביש גם קונדום ולכן יש כאן עוד בעייתיות. הקונדום בדרך כלל נמתח מאוד ולא מתלבש טוב. אני חושש שלעולם לא אמצא מישהי שמתאימה לי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליהודה הענק
טל03/07/2008מה שאתה מתאר בטח מעורר קינאה אצל חלק מהקוראים בפורום ואולי גם פחד כמו שאתה מציע אצל חלק מהמעיינות. בטח כבר בדקת מה הקונדום הכי גדול שאתה יכול להלביש עליו. באותו זמן שכחת שמהמקום שאליו אתה רוצה לחדור יכול לצאת וגם יוצא ראש של תינוק שבטח יותר גדול מהאיבר הענק שלך. בינתיים אני די בטוח שאתה נהנה להפחיד ולספר. תמשיך הלאה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיהודה
ד''ר יעקב מאיר וייל13/07/2008התשובה תחת שם טל היא תשובתי לך. שים לב שהקנאים כבר צמוסיפים את עתידך הוורוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד ירדפו אחריך
מושיקו13/07/2008בן כמה אתה ילד? אולי עכשיו זה נכון שבנות נרתעות כיוון שהן ככל הנראה ילדות קטנות אך בבוא היום עוד ירדפו אחריך רק בכדי לראות את איבר מינך הגדול ואולי גם יעמדו בתור. אל תחשוש מלהציע את עצמך , זרום קדימה ותהיה גאה ביצירת המופת שיש לך. בהצלחה רבה מושיקו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיהחסוי28/06/2008
אני בת 23 ובחיים לא היה לי חבר זאת אומרת קשר מכל סוג. שהייתי בת 20 התנשקתי נשיקה על השפתיים עם גבר, זאת הפעם היחידה שהתקרבתי לבחור. אני מרגישה שאני לחוצה ואני לא מסוגלת להשתחרר בקרבת גברים במיוחד עם אני מחבבת מישהו. לאחרונה אני מרגישה משיכה לנשים (אני רואה בחורה בבגד ים דוגמנית בטלוויזיה וזה גורם לי לתחושה של ריר בפה) אך כל חיי התאהבתי בגברים, בדרך כלל כאלה שאין לי סיכוי להיות איתם כמו גברים נשואים, או סתם בחורים שאני מאמינה שאין סיכוי שירצו אותי, אני נוטה לפאנטז איך לא להתקרב גופנית. אני מרגישה בילבול, מה אני אמורה להרגיש שאני נמשכת למישהו? בנוסף כשהייתי צעירה בסביבות גיל 10 ,11 התקשר לבית שלי בחור בהתחלה חשבתי שזה דוד שלי חשבתי שזיהיתי את הקול שלו קראו לו שם דומה, אני לא כל כך זוכרת את כל המקרה מה שאני זוכרת במעורפל שאולי הוא ידע את שמי אבל אני לא בטוחה, מה שקרה בעצם שהוא אמר לי משהו כמו לפתוח רגליים, אני זוכרת שלא הבנתי והעברתי את הטלפון לאימי והוא ניתק. אך במהלך השנים פיתחתי פחדים לגבי מה שקרה חשבתי שאולי זה דוד שלי ופחדתי קצת ממנו אך בחיים הוא לא עשה לי כלום. נהיה לי כל מיני מחשבות וכבר שנים אני מנסה לשחזר את המקרה ולנסות להיזכר מה בדיוק הוא אמר וזה גורם לי לכל מיני מחשבות ופחדים אני לא יודעת איך להפסיק ולהשתחרר מן המקרה. האם מצב כזה יכול להסביר את הלחץ שלי מפני קירבה לבחורים? האם אני צריכה ללכת לטיפול פסיכולוגי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גילי
טל03/07/2008גילי שלום לך. שאלותיך הן בעיקר שיקוף של בדידותך וקשייך בקירבה עם. לאו דווקא קירבה מינית כמו השאלה למי אני נמשכת והאם אני לסבית. הייתי רוצה לדעת יותר על מיניותך בינך ובינך מחד ומאידך מה עם קשרייך החברתיים? האם יש לך קשרים של אמון ושל שיתוף בעשייה ובסודות. שתפי אותי וארחיב בתשובה בשמחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגילי
ד''ר יעקב מאיר וייל13/07/2008אני שמח לבשר לך שהתשובה תחת השם טל צהיא תשובתי.
לא שיתפת הלא אבל אולי זו ההזדמנות לצאת ממלכודת הבדידות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זהות מיניתש'26/06/2008
אני רוצה לדעת האם אני לסבית והאם זה סופי אני בת 14 נחשפתי למין בשלב די מוקדם של החיים שלי.. נו אינטרנט.. ואני ממש מתחרטת על זה. אני יודעת שלפני שנתיים וחצי התאהבתי בבת פעם ראשונה.. ולפני שנה בפעם השניה.. ושאני רואה בן אז נגיד אם אני חושבת שיש סיכוי.. אז ישר אני מוצאת פגמים ויורד לי ממנו.. ועם בנות אין לי את זה. הבעיה שלי זה שאם אני מתאהבת, אני נמשכת בטירווף. ומה שמפריע לי שאני נמשכת לבנות ולבנים לא. בחיים לא נמשכתי לבן. וזה עניין קצת מסובך, כי ברגש אני נסחפת אחרי בנות אבל כשאני חושבת על בן באופן מיני אז רק איבר המין עושה לי משהו, שעד עכשיו אני לא מבינה מה זה.. אני לא מרגישה תשוקה מינית.. אני לא מרגישה מה שאני מרגישה עם בנות... ואני נורא הייתי רוצה להימשך לבנים כמו רוב הבנות. אם הייתי דו, זה לא היה מפריע לי כמו עכשיו. כי אם אני דו אז יש לי עוד סיכוי לבנות בית, להקים משפחה.. אז בקיצור המשיכה לבנות פחות מפריעה לי מחוסר המשיכה לבנים. אני זוכרת שכשהייתי ממש קטנה, בת 8, התאהבתי אם אפשר לקרוא לזה ככה, בבן. וזה נמשך כמה שנים עד שירד לי ממנו. ומאז חיבבתי מישהו עד ההתאהבות הראשונה שלי בבת. איך אפשר לעורר משיכה? והאם יכול להיות שזה רק עניין זמני? אני לומדת בבית ספר שהוא רק של בנות, האם יכולה להיות לזה השפעה? אבל בעצם כשאני חושבת על זה, התחלתי להתאהב בבת בפעם הראשונה עוד שהייתי עם בנים. ומכיתה ב' בערך היתה ילדה אחת שהיא היתה הכי יפה, שהתרגשתי להיות לידה. אבל לפעמים, כשאני רואה בנות "סקסיות" אני נגעלת... אם אני לא נמשכת, גוף של אישה ממש מגעיל אותי. מה נסגר איתי? אני ררוצה להסתכל על בנים באופן טבעי, כמו שכל בת מסתכלת על בן, ולא רק בתור ידידים. ולהימשך אליהם. למה זה לא קורה לי? זה יכול להשתנות או שזה כבר קבוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וכשאני..
ש'26/06/2008וכשאני מנסה להימשך לבן, זה כאילו שמשהו מפריע לי... שמונע ממני... זה יכול להיות בגלל שאיך שהכרתי את הסקס זה היה בהתחלה רק דרך איבר המין, ולא הסתכלתי על בנות ואחרי כמה שנים שגיליתי את זה פתאום התעורר לי גם רגש אליהם וגם משיכה? ויכול להיות שאצל בנים כבר התרגלתי שסקס זה משהו בלי רגש וזה מפריע לי.? אני ממש מקווה שיום אחד אני כן אוכל להימשך לבנים. זה כל כך כל כך יעזור לי... אני לא אוכל להשלים עם זה שאני לסבית מכל מיני סיבות. אז בקיצור אני לא יודעת מה היתה הסיבה ויש לי השערות, כי אני לא מאמינה שזה מולד כי פעם כן הסתכלתי על בנים הרבהה יותר... ומאז שהתחילה אצלי המשיכה המינית לבנות ירד לי מהם..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלש'
ד''ר יעקב מאיר וייל28/06/2008שאלתך ארוכה מאד. היא בעיקר הצהרתית. חשוב לך לשתף אותי/נו בבילבול של מין האובייקט המועדף עלייל.
מבין השיטין עולה כי כי את נערה מינית מאד מגיל צעיר ובוודאי קשובה לתחושותיה המיניות ולתגובותיה לבני שני המינים.
זה שאת גדלה בעיקר עם בנות ואין ספק שסקרנותך המינית מתכוונת אליהן ודרכן ה טבעי. גם בנים שגדלים בסביבה סגורה של בנים בלבד בודקים עם חבריהם את התעוררות המיניות שלהם.
לא הייתי קופץ למסקנה הצהרתית אם את לסבית וזהו. כן הייתי מסכים שאת מינית וחווה את קשריך דרך מיניותך לטוב ולרע בהמשך תגיעי לנקודה בזמן בה תוכלי לבחור מי את מעדיפה כבן/בת זוג ועם את מעדיפה לעבור את הדרך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא אוהבת סקסליאת25/06/2008
שלום, יתכן כי ישנם אנשים שאינם אוהבים סקס, אנשים לא מיניים? אני מרגישה כי סס לעיתים הוא נטל עבורי, אני נהנית לרגעים קצרים אך לא לכלמשך האקט והוא פשוט נראה לי מיותר, האם יש אנשים א-מיניים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לי את
ד''ר יעקב מאיר וייל28/06/2008יש אנשים כמוך והרבה. יחסי המין כשהם לא יחסים אלא רק מין שידור חי הישר משוק הבשר גורמים ללא מעט מאיתנו לחוש חסרי ערך או אפילו גרוע מכך מנוצלים.
על הציר הזה יש כאלה שבוחרות "לזיין" את העולם ואז הן "משתמשות" יש אחרות כמוך שמרגישות את השאלה "מה כל העניין הזה לעזאזל".
חישבי על מין כ"מנוע" חיפוש. הבחירה עם מי אני מתחברת, למי אני מתגעגעת ועם מי אני רוצה לישון ולעשות ילדים וגם להרשות לו לעורר אותי.
הפורקן של הייצר הוא לרוב תכונה ביולוגית זכרית. הצורך לבנות מתח ולפרוק אותו בשפיכה הוא תכונה גברית/זכרית. זהו חלק ממעגל אבולוציוני של התפתחות. הזכר בטבע אינו אחראי לתוצאות. זו הנקבה שנכנסת להריון, נושאת אותו ואחראית לגידול הצאצאים.
הניתוק בין יכולתך לקיים יחסי מין ובין מעגל הפוריות/ביוץ שלך הוא אחת המשמעויות של "פרי עץ הדעת" עבור האשה [זכרי שהיא טעמה קודם]. יש רבות כמותך עם יחס מנוכר למיניותן.
מוכרים לכולנו אשליה שנשים הן "חרמניות" ותמיד רוצות
כל אישה מכירה את עצמה, חלקכן גם עונות "למודל". רובכן אינכן מחובר לחוויה של היותכן "מוסך" לחניה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה אני משדרת?נטלי22/06/2008
שלום, רציתי להתייעץ בבעיה שיש לי, גברים מעוניינים ממני רק בסקס ולא יותר מכך, הרבה פעמים יצאתי עם גברים ואחרי שהגענו למיטה הם כבר לא היו מעוניינים, או אם הייתי מסרבת לשכב איתם הם גם חלא היו מעוניינים בקשר, איך אני יכולה לדעת אם זה מה שאני משדרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אל תתני להם להרוס לך את הביטחון
שני23/06/2008גם אני חשבתי כמוך "מה אני משדרת" ו"אולי אני סקסית מידי"...
חמודה תהיי את כמו שאת ואל תשתני בגלל כמה חרמנים שמחפשים רק לזיין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטלי
ד''ר יעקב מאיר וייל28/06/2008עם שם כמו שלך מתחשק לחרוז האם "נתנת לי" .
זה שבחוויתך כולם רוצים ש"תיתני " להם לא מפתיע. אל תעלבי שכולם רוצים "לכבוש" "לבעול" ולהכריז על עצמם כגדולים מכולם.
אל תכנסי למסלול הזה שמקטין בעינייך את ערכך. תגידי להם מראש אם אתה רוצה "לזיין" זה לוקח זמן עד שאני אחליט אם אתה ראוי להזדמנות.אם אתה לא רציני לך מכאן. תעמידי את עצמך במקום בו ברור שאת בוחרת ואת אינך בעמדה ש"עושים לך טובה".
אני מקווה שאת לפחות יודעת להנות מהם אם כבר הגעתם למיטה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהעידית19/06/2008
שלום רב,
אני משתוקקת להציע לבעלי להכניס עוד גבר למיטה פעם אחת. אנחנו ביחד 10 שנים והייתי מתה לחידוש.
אני פוחדת מאוד מתגובתו. אפשר לקבל המלצה? האם עלי בכלל להציע לו את זה או שעדיף לשתוק? כמו כן, אם כן כדי להציע, איך להגיד לו את זה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עידית המשתוקקת
ד''ר יעקב מאיר וייל19/06/2008נשבע לך שאני לא יודע מה לענות על ההצעה.
האם יש לך/לכם מועמד פוטנציאלי? אם אין וזה נהיה סתם אחד שאין איתו קשר, בשביל מה זה טוב.
בכלל היית עם גבר אחר לפני בעלך? את אולי מתגעגעת למה שחווית פעם?
להכניס שני גברים למיטתך זו מטלה לא קלה. לספק את שניהם או לאפשר לאחד להשתדל ולשני לצפות? אולי יש לך תסריט ואולי עוד לא .תחשבי על תסריט לפני שאת מציעה.
למה את פוחדת? יכול להיות שהוא יחשוב שהוא באמת לא מספיק מספק אותך? יכול להיות כמו הרבה גברים הוא יכנס לתחרות הפנימית ש"שלו לא מספיק גדול"?
תראי כמה שאלות נשפכות לי ועדיין לא שאלתי אותך למה את צריכה שניים? מה, כמו סרט פורנו פרטי .או אולי להיות מסוגלת לבגוד בבעלך ברשותו ובנוכחותו? לא פלא שאת מהססת.
חישבי מה את עלולה לאבד אם זה לא יצליח!
השיקולים של מה את עשויה להרוויח פרט לריגוש גדול ממה שאת רגילה אינם יכולים להיות הגיוניים. תתיעצי על זה עם מישהי שכבר ניסתה והתנסתה ובכל מקרה להרגשתי עצם זה שכתבת את זה בפורום זו כבר סוג של חשיפה ואמירה.
אולי תבקשי מאחרות שקוראות לספר לך מה היה אצלן.
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר כן ואפשר לא
עוז4620/06/2008איני רואה שום בעיה בהגשמת פנטזיה אבל...
האם בעלך מוכן לשתף פעולה? להקשיב לך?
אני מיעץ לך ללכת עם הדרכה, בקצב איתי ולראות לאן יוביל אותכם כזוג
להיות קשובים אחד לשני ולראות את הגבולות אליהם אתם מגיעים
לפי דעתי את לא בפורום המתאים. חפשי "טנטרה" ושם ינחו אותך בשמחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעידית
טל20/06/2008לפי התגובות מסתבר שיש עוד כמוך, זה טוב את לא יחידה בפנטזיה הזו.
תמשיכי לחפש ולהקשיב.
קובי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה זמן..נועה16/06/2008
קיום יחסי מין "ממוצע" (אקט החדירה בלבד) נמשך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיל
ד''ר יעקב מאיר וייל18/06/2008מה אתה רוצה לדעת בעצם?
המאפיינים של זמן החדירה מחיבים יכולת של השגת ושמירת זקפה. היכולת להמשיך את שלב א' תלויה ביכולת שמירת הזיקפה ואחזקת השפיכה.
אם שניים אלו מושלמים ובת הזוג מוכנה להכיל את הזקפה "המושלמת" הזו אז השמיים הם הגבול והממוצע נשבר.
חלקנו רוצה לשלוט בכל לשבור שיאים ולחרוג מהממוצע.
תתאמן עוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים אחרי שפיכהאין16/06/2008
אני בן 18 וכבר איזה שנתיים שלוש יש לי לאחר השפיכה כאבים באיבר המין בין אם זה אוננות או קיום יחסים...לא התייחסתי לזה פעם אבל זה נהיה בלתי נסבל זה הפך לי את כל העניין המיני למטרד יש לציין שזה לא מפריע לתפקוד המיני זה פשוט כואב בכל פעם שהאיבר עומד ולפעמים כשרפוי כמו כן זה צורב בשתן לפעמים...מה זה יכול להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין שורף מאד
ד''ר יעקב מאיר וייל18/06/2008תגיג ראית רופא? שאלת איש מקצוע?
אני אמנם רופא אך לרפא את הזין הורף שלך אחרי שפיכה צריך לראות לבדוק ולהחליט על טיפול.
אתה סובל מספיק זמן.
טפל בזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פשוט לא עושה כלוםחסויה16/06/2008
שלום ד"ר בעיקרון יש לי גירוי מסרטים ממחשבות אבל בעצם אני לא מצליחה להגיע לסקס אני תמיד נעצרת איכשהו לקראת האקט ואני מצליחה לספק את עצמי רק כאשר אני מאוננת עם זרם בינוני עד חזק של מים הייתי רוצה לדעת מאיפה נובע החוסר יכולת להגיע לסקס וחשוב לציין שהייתי פעם עם גבר אבל זה היה לפני כ-5 שנים ,תודה ולילה טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסויה
ד''ר יעקב מאיר וייל18/06/2008אין תשובה בשבילך!
את מתגרה ומאוננת בטכניקה שמתאימה לך.
היכולת לקשר עם מישהו ולגירוי מיני בקשר הזה "תקועה". אני לא יודע למה.
המלצתי תפני לטיפול . אל תעשי את זה לעוד סרט ברשת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תעזרו לי דחוףטל13/06/2008
שלום
אני בן 29 והיום היתה לי בעיה רצינית אני כבר 3שנים עם בת זוגתי והיום קרה לי משהו מאוד מוזר....
ברגע שרציתי להחדיר לתוך איבר מינה פין שלי נעשה רך ולא נכנס מה זה יכול להיות ממה זה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אהלן
אברי14/06/2008אל דאגה זה קשור לרגשות שלך אני מאמין.
היית לחוץ?
זה קורה לפעמים אל תתרגש מזה
יש כאלו שזה קורה להם מרוב שהם כל כך רוצה את האקט של החדירה ומתרגשים
אז הם לא מצליחים להעמיד את האיבר בשביל חדירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלטל
ד''ר יעקב מאיר וייל15/06/2008מה שקרה לך אינו כה נדיר. כבר שלש נים אתה מבקר אלה ומקיים יחסים. קודם כל זה אומר שהפין טוב ותקין והכיוון הארו. מה בינך ובינה? אולי מאז ששלחת כבר קיימתם מקצה"שיפורים"? אני מקווה שכך הוא.
תבדוק עם עצמך מה קרה עוד חןץ מנסיון כושל למשגל. הכישלון בפתח מהווה אמירה של הזין שלך:"אני לפה לא נכנס היום". שווה ללמוד להקשיב לחבר הזה. מה הוא אומר לך חוץ מזה שהוא מכשיל אותך ופוגע בדימויך העצמי.
אני מקווה שכבר שיפרת ביצועים. אם לא טוב לשאול למה הוא התכוון בהתרככותו?
תהנה מהחיפוש אחרי התשובה. זכור לכשעצמו "הוא" תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריך ייעוץ האם אני הומו או לא?אברי13/06/2008
לד"ר שלום רב
אני בן 25,עד גיל 14 דיברתי אם בנות וחשבתי על בנות.
בגיל 14 היה לי ניסיון מיני ראשון אם גבר מין אוראלי בלבד.זה קרא בפתאומיות לא כמשהו מתוכנן זה זרם ומאז כל חופש גדול הייתי נוסע לאילת לחפש שם את הבנאדם וגילתי גברים אחרים ואז כל פעם היה לי אוראלי שם,בגיל 18 כבר הגיע האינטרנט ואז נכנסתי לזה יותר ויותר והגיעו גם שלב החדירות.אני לא יודע אם אני נהנה מהסקס אם גברים .זה פורקן מיני,ואני לצערי מאונן כל יום אפילו 4 פעמים ביום ככה שעושה לעצמי נזק כבר 9 שנים מאונן ללא הפסקה.בזמן הסקס יש לי חום גוף ומרגיש חולשה רבה כנראה שזה חרדה.ואני לא מסוגל שיחבקו אותי לאחר הסקס .
אני מאד רוצה להיות אם בחורה לחוות סקס אם בחורה (לא דרך נערת ליווי או זונה ) וגם להיות בקשר אם בחורה כדי לראות למה אני מתחבר מה המיניות שלי .ולהיות שלם אם עצמי
ככל הנראה בגלל שהניסיון המיני שלי הראשון היה אם גברים אז עזבתי את הבנות בצד
לא היתה לי חברה ולא סקס אם אישה.מה אתה חושב שאני צריך לעשות.
האם לחוות קשר וסקס אם אישה ואז לדעת מה הנטייה שלי.? כי אחרת אם לא אעשה את זה
כל פעם יהיו לי ספקות אולי אתה בכלל לא הומו.מה היה קורה אילו היית אם אישה .
מאד רוצה אישה וילדים ולהיות נורמלי.וכבר איבדתי כל תקשורת אם בנות,לא מצליח לתקשר איתן
ולא להתחיל ומאד מתוסכל מכך
אשמח לקבל תגובה .והאם זה מסוכן לאונן כמה פעמים בכל יום במשך כל כך הרבה שנים
בתודה
אברי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אברי שלום
ד''ר יעקב מאיר וייל15/06/2008שאלתך בעיני מורכבת משני חלקים.
1.מה זה שלב החדירות? האם אתה חודר או נחדר? אם אתה חודר אז תוכל לעשות אותו דבר עם אשה. אם אתה נחדר שווה לך לברר לא רק בכתיבה ברשת אלא פנים אל פנים עם איש/אשת מקצוע מיומן. החלק של זהותך המינית ללא ספק מצדיק המשך חיפוש והתלבטות. זכור שמדובר ביותר ממין עם מישהו/י. מדובר גם על קשר רגשי ודרך משותפת.
העאוש בדברייך על כך שאין לך ברירה או בחירה ניכר ואנימסכים כי לא קל להפוך כיוון, מלהחזיק זין של מישהו ולספק אותו לפי צרכיו.
שוב אני מדגיש שווה לך לברר את הנושא עם משהו/י מקצועי שכבר הלך בדרך חיפוש הזהות. בלאי הכי אתה כבר יודע איך זה עם בני מינך ,שווה לחוות איך זה בשבילך עם בני המין השני. אחרי זה אולי תוכל לבחור עם אתה רוצה קשר יותר מסטוצי.
2. נושא ריבוי האוננות והשפיכות קיים כבר ביהדות משכבר. הרמב"ם אומר בשולחן הערוך כל המרבה בבעילה שיער ראשו נושר שיער גופו מיצמח וכו' וכו'.
השיקול או התאווה גוזלים ממך את אנרגיית הג'ינג, זו האנרגיה שהיא חדפעמית ואינה מתחדשת. אני בהחלט ממליץ לך ללמוד לשלוט בצורך להוציא כמה טיפות ולהרגיש שווה. ברבות הימים המחיר יקר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זהות מיניתללא11/06/2008
הי
בערך מגיל ההתבגרות(כיום אני בן 27) אני חושב שאולי אני הומו.. המחשבה הזו כל הזמן מנקרת בראשי, אני לא מוצא את זה כל פסול בלהיות הומו אבל משום מה אני לא מסוגל לחשוב על עצמי מערכת יחסיים עם גבר.
מצד שני אני לא מסוגל גם להגיע למערכת יחסיים עם נשים (הייתה לי חברה בצבא אבל לא קיימנו מין מלאים רק נגיעות הדדיות). בעבר הייתי בטיפול והפסיכולוג שלי אמר לי שהטענה שאולי אני הומו היא תירוץ שאני מתרץ לעצמי כדי לא להכנס למערכות יחסיים אבל עדיין אני לא מצליח להכנס למערכת יחסים עם נשים. אני עזבתי את הטיפול ביוזמתי מבלי להגיע לתוצאות.
כיום אני חש דכאון שהחיים שלי לא הולכים לשום כיוון מכיוון שאני לא נכנס למערכות יחסים עם נשים ולא עם גברים ורציתי לדעת על מה אתה ממליץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללא יקר שלי
ד''ר יעקב מאיר וייל11/06/2008אתה בטוח ללא. השאלה העולה היא לא למי אתה נמשך ואולי אף לא על מי אתה מאונן. לא הכל בחיים זה מין.
עם מי אתה מתחבר, למי אתה מגלה את צפונות ליבך? האם יש קשר אחד לפות שיש בו קירבה ואמון?
הבדידות צועקת משאלתך.
מה עם מטפל/ת שגם יקשיב לך יותר טוב?
כדאי לא לוותר על ההזדמנות לקשר טיפולי מועיל יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בחזהשיר10/06/2008
שלום, אני בת 21 ופתאום אני חשה בכאבי בשדיים ובפטמות מה יכולה להיןת הסיבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיר
ד''ר יעקב מאיר וייל10/06/2008יש הרבה סיבות אפשריות לתחושתך. חלקן משמחות וחלקן מחייב התייעצות. בטח יש רופא נשים שיכול לבדוק ולייעץ. עדיף על יעוץ במחשב.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה קורה כשבנות לוקחות הורמונים נשיימיכל10/06/2008
מה קורה כשבנות לוקחות הורמונים נשיים??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכל
ד''ר יעקב מאיר וייל10/06/2008שוב אותה שאלה? עייני בתשובתי הקודמת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משיכה לנשיםחסוי09/06/2008
שלום
אני בחורה בת 28 , לפני כשנה התעוררתי מ"תרדמה" לחלק בעצמי שכנראה היה לא מודע למשיכה לנשים. זה קרה באירוע חברתי שבו יצא לי להכיר זוג לסביות.
מאז אני לא מפסיקה לחשוב על נשים ועל סקס עם אישה. מיותר לציין שמאז גיל 12 התאהבתי בנשים אך במהלך השנים התאהבתי גם במס' גברים והסקס עם גברים היה תמיד טוב. כשאני מאוננת עד היום אני בעיקר מדמיינת על גברים, אך יחד עם זאת אני מרגישה צורך פתאומי לממש קשר עם אישה. מאז שהפכתי להיות יותר מודעת אני רואה עד כמה אני נמשכת לנשים ומרגישה שזה ממש השתלט עליי.
במקביל אני עדיין יוצאת עם גברים ... אני מאוד מבולבלת ולא יודעת מה לעשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסויה יקרה
ד''ר יעקב מאיר וייל10/06/2008השאלה הטובה מצביעה על כך שאת אכן אשה מינית. זה שאת יכולה להתאהב גם בגברים וגם בנשים איננו חיסרון. המין יכול להיות נחמד עם כל בן/בת זוג אם תבחרי לנסות יש סיכוי טוב שתהני גם עם אישה.
להיות מבולבלת זה לא רע. את לפי מכתבך עדיין לא מחויבת בקשר.
תבחרי עם מי יש לך קשר רגשי? מי קשוב/ה לך ומבין/ה אותך ויותר מכל עם מי את רוצה ללכת בדרך החיים.
זיכרי חשק מיני זה כיף אך זה גם מנוע בעל תוחלת חיים קצרה.
תהני מהבלבול ומהחיפוש.
אני מאחל לך הצלחה במציאת עצמך בקשר אמיתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)