פורום זהות מינית, תפקוד מיני - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיית סטייה
    אורי . ט
    24/07/2008

שלום לך אדוני ואני מאוד שמח שנענתה להודעה שלי, אני ילד בן 14 ואני מקווה שזה בסדר שאני כותב לך ואני מקווה שתוכל לענות לי ולעזור לי בבעיה שלי.. אני חושב שאני הומוסקסואל ובד"כ אני עושה על בנים אבל אני מנסה להתשנות ואני עושה גם על נששים בזמן האחרון אני חוש אבל שאני יותר הומוסקסואל ואני רוצה להיות אדם נורמלי שיהיו לו חברים ולא שכולם יתרחקו ממנו בגלל שהוא הומו ואני רוצה מעל הכל משפחה זה החלום שלי אנא עזור לי בבקשה אני מתחנןן אני משתגע מזה זה מוציא אותי מדעתי יש דרך להשתנות? בתודה, א.ש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיית סטייה

הוספת תגובה

• עמי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    24/07/2008

אתה בן 14. הדרך לפנייך ארוכה. אתה מנסה לעשות על גברים ועל נשים ועדיין מחפש מי אתה.
    אם אתה מצליח לעשות על כולם אז לפחות תהנה. למה לסבול כשאתה עושה?
    תהנה ואל תתחייב לדאוג כל חייך כבר עכשיו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• א.ש.

ד''ר יעקב מאיר וייל
    24/07/2008

האמת שתשובתי אליך התגלגלה תחת שמו של עמי. קרא אצלו מה אני חושב על ההומוסקסואליות שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זהות מינית
    עמי
    22/07/2008

שלום: אז כך אני בן 14 ועד מעט בן 15 ויש לי בעיה עם הזהות המינית שלי,לפני שאני אגיד עוד כמה דברים חשוב לי להגיד שאני אדם די חרדתי ובגלל זה אני גם סובל מהרבה התקפי חרדה במיוחד בגלל הנושא הזה... אז כך כבר אהבתי בחיים משהו כמו 4 בנות ויש בחורה שהייתי מאוהב בה 6 שנים(כן די הרבה)...ומאז ומתמיד הרגשתי משיכה רגשית לבנות ותמיד ראיתי את עמצי ותארתי את עצמי עם הבחורה שאני אוהב באיזה מקום רומנטי כך ביחד מבלים.למרות שאף פעם לא התנשקתי עם מישהי או היה לי קטע מיני ..עכשיו...למרות כל זה אני נמשך מינית מאוד לבנים...אני הרבה פעמים מאונן על בנים..בעצם רוב הפעימם אני מאונן על בנים ולפעמים גם על בנות...אני אף פעם לא התאהבתי בבנים ..אבל הם תמיד מחרמנים אותי יותר מבנות...וזה מלחיץ אותי ..יש לציין שאם אני רואה שני בנים עושים סקס אז עומד לי במהירות וגם אם אני רואה תמונה של בן עםם שרירים אבל גם אם אני רואה בן ובת עושים את זה אני מרגיש גירוי מיני רק ההבדל הוא שאני לא מתחרמן מתמונת של בנות בבקיני או אפילו ערומות ואם אני חושב על בנות אז לוקיח לי יותר זמן לקבל עמידה מאשר אם אני חושב על בנים...האם זה אומר שאני הומו...או זה סתם משהו של גיל ההתבגרות?

לקביעת תור
    סגירה
    זהות מינית

הוספת תגובה

• לדעתי כן. אבל לא נורא

שני
    22/07/2008

זה מאוד IN עכשיו להיות הומו, אז מה זה מפריע לך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עמי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    22/07/2008

אתה צודק תתיחס לזה הלאה כסתם משהו של גיל ההתבגרות ותפסיק לבדוק את עצמך כל הזמן. בסוף גם לך יהיו שרירים אדירים וכולם יתגרו ממך.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל שניה...אני הומו??

עמי
    23/07/2008

בבקשה תני לי תשובה מפורטת כי אני נלחץ מאוד...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עמי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    24/07/2008

צא מהלחץ זו תשובה לא עליך שהתגלגלה במקרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה..:)

עמי
    24/07/2008

כיצד אתה הייתה אומר שאדם הוא הומו..האם זה תלוי רק עם מי אותו אדם מעדיף לקיים יחסי מין או ממי הוא מתגרה..או שזה גם תלוי בהבט הרגשי של זה ..זאת אומרת ..במי אותו אדם מתאהב,ליצד מי הוא מרגיש יותר בנוח,עם מי הוא מתחבר...וכו,? אני אישית נמשך לשני המינים מינית..והייתי רוצה לקיים יחסי מין עם שיני המינים ...אבל יש משהו שאני מוצא בבנות שאני לא מוצא בבנים..לא יודע..אני פשוט מרגיש שאני מתחבר אליהם יותר ושיש משהו בתוכי שפשוט רוצה אותם...ועוד משהו...הרבה אנשים אמרו לי כדי לדעת באמת למי אתה נמשך פשוט תחשוב ותקשיב לעצמך ...ואם אני באמת עושה זאת מהו בתוכי אומר לי"אתה לא הומו..תרגע"...אבל למרות זאת אני עדיין מבולבל...למה..האם בגלל שאני קצת יותר מידי בלחץ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עמי בשנית

ד''ר יעקב מאיר וייל
    26/07/2008

עמי יקירי ,תגלה יותר סבלנות למהלך. להתאהב אפשר בכולם. טבע ההתאהבות הוא זמני וחולף, כמעט כמו להתחרמן. להתחרמן נגמר באורגזמה, להתאהב קשור באידיאליזציה של אדם אחר, זכר או נקבה. כשזה מסתיים יש שתי אפשרויות במערכת הזרימה האנרגטית:
    .
    1.האחת להפוך זאת לזרם יציב ורגוע של אהבה-שם מותר גם ביקורת ואכזבה, אפשר גם חוסר מושלמות של מושא האהבה, או 2. זה נגמר בפרידה ובהרבה כאב לב לצד שנפרדים ממנו.
    בפעם האחרונה ששמעתי גירסא כזו זה היה אני לא יכול לאהוב אותך כמו שאת אוהבת אותי. זכור מנוע התשוקה והתאווה הוא בעל זמן פעולה מוגבל פיזיולוגית- אל תיתן לו לבלבל אותך בין היצר לגירוי ופורקן ובין הכמיהה לקשר ולברית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משהו מוזר...
    אנונימי
    19/07/2008

שלום אני בן שלוש עשרה ושמתי לב שעל הפין שלי יש את החור שיוצא ממנו הפיפי ומעל החור הזה יש סוג של קרום כזה ש"סותם" את חלקו השני של החור. רציתי לדעת אם זה נורמלי

לקביעת תור
    סגירה
    משהו מוזר...

הוספת תגובה

• אנונימי חביב

ד''ר יעקב מאיר וייל
    19/07/2008

שאלתך ראויה. מדוע שלא תפנה לרופא שזו אומנותו.
    לשאו בפורום לא יענה לתהיותיך.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בילבול
    א
    18/07/2008

שלום, אני בת 15, ורציתי לשמוע דעה. אף פעם לא היה לי קשר אם בן או בת וגם לא התנשקתי... הרגשתי משיכה לגברים כמה פעמים. לפני כמה ימים היתה לי שיחה עם חברה קרובה שלי שסיפרה לי שהיא נמשכת לנשים, דיברנו על זה הרבה והיא סיפרה לי על זה על, התהליך ואיך שהחברה מקבלת את זה והיא אמרה שהיא כרגע מגדירה את עצמה כנמשכת לנשים, ויכול להיות שבהמשך היא תמשך לגברים. ואני שואלת האם זה אפשרי להגדיר את עצמך נמשך לנשים ולהגיד שיכולהיות שתימשך לגברים או שזה מפחד? אני מאמינה שכולם יכולים להמשך גם לגברים וגם לנשים במשך חייהם האם זה אפשרי ונכון? מאז השיחה הרגשתי משיכה מינית קלה לחברה הזאת, כשהיא נגעה בי התרגשתי ואני לא מפסיקה לחשוב עליה, האם אני נמשכת אליה או שזה מתוך סקרנות ומהרצון לבחון את עצמי? אני לא רוצה להמשך אליה כי מה שיש לי איתה זה משהו מיוחד ביותר, אני נמשכת לכל החברות שלי באופן נפשי ולא מיני ואני רוצה שזה ימשיך ככה איתה ושאנחנו נוכל לפתח את המערכת יחסים שלנו כחברות כי היא חשובה לי מאוד ואני לא רוצה להרוס את זה על ידי זוגיות מינית.אני לא רוצה שהיותה לסבית תהיה משהו משמעותי בתפיסה שלי כלפיה ובחברות שלנו כי זה לא אומר כלום זה רק אומר שהיא שלמה עם עצמה וזה מדהים. אני מפחדת שאני ימשך לנשים כי אני רוצה חבר וילדים, כי אני מפחדת מלצאת מהנורמה, אני ישמך לדעה מפורטת. תודה

לקביעת תור
    סגירה
    בילבול

הוספת תגובה

• לא.

ד''ר יעקב מאיר וייל
    18/07/2008

חביבה , זה כיף לעבור מה שאת עוברת ושואלת את עצמך. תזכרי שאת בת 15 וזו התחלת הדרך הארוכה של חיי הרגש והמין שלך. אם את יכולה ,תוודאי שאת באמת בוחרת ולא נגררת. זו המיניות והזוגיות שלך. מה שאת חווה זה עניין מיני בבני מינך או בבני המין השני. העניין הוא אנריה חיובית של סקרנות והימשכות.
    אל תעברי בקלות רבה מדי ,ממשיכה לעשיה. אחרי שעשית כבר לעולם לא תהיה לך פעם ראשונה נוספת. אחר כך בא ההמשך:" כמו פעם ראשונה? אחרת? טוב יותר? נכון יותר?"
    זיכרי את רק בת 15 והזמן בידיך להנות משעשוע הבוננות העצמית ביחס ל... תמצי זמן זה בחייך .
    התשובות על איך הזהות המינית שלך אכן נכונות. תמיד אפשר לעשות עם שני המינים.
    השאלה האמיתית היא איפה אני מתמסרת ומוצאת את עצמי . את לא בהכרח מחויבת לבדוק עם כולם. למרות שהיום משום מה זה נראה מקובל.
    תהני להמשיך לגדול ותפרחי להיות האישה האמיתית שאת יכולה להיות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקרה חריג...
    אלעד
    17/07/2008

אתמול קרה לי משהו מוזר, ואני צריך קצת עזרה להתמודד עם זה. אני בחור בן 22 נוטל קומדין מזה חצי שנה, לקחתי לפני חודשיים רדוקטיל במשך חודש ושלשום חזרתי ליטול רדוקטיל. במשך כל תקופת הטיפול (קומדין וגם רדוקטיל) לא היו לי אף פעם בעיות בתפקוד המיני. אתמול כשניסיתי לשכב עם חברה שלי לא עמד לי.. ולא משנה מה ניסיתי לעשות - לא קרה כלום. אני מאוד מתוסכל מהתופעה הזו מפני שזו הפעם הראשונה שזה קורה לי. היום ניסיתי לאונן מול סרט כחול והוא עדין לא עומד. ממה זה יכול להגרם? יכול להיות שהבעיה קשורה בתרופות שאני לוקח? יכול להיות שזה קשור לעובדה שאני מעשן?

לקביעת תור
    סגירה
    מקרה חריג...

הוספת תגובה

• אלעד

ד''ר יעקב מאיר וייל
    18/07/2008

ראה תשובתי המקבילה.
    ספציפית זה לא מהתרופות. אני בטוח שבינתיים כבר עמד לך. תפסיק לבדוק אותו רק תהנה ממנו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיית שפיכה
    אלעד
    17/07/2008

אני בחור בן 22 ואני בנאדם מאוד מיני. זתומרת בדרך כלל אני חושב כל היום על סקס... הניסיון המיני שלי לא כל כך מזהיר שכן הייתי רק עם 3 בנות בחיי אבל עם כל אחת מהן הייתי רק פעם אחת... הבעיה היא כזאת - אני לא גומר "אוטומטית" זאת אומרת שאני יכול לעשות ביד במשך חצי שעה ויותר ולא לגמור (או לחילופין לשכב עם בחורה חצי שעה ולא לגמור) ורק מתי שאני מחליט שנמאס לי אז אני צריך ממש להתאמץ בשביל לגמור - אני צריך לכווץ את שרירי הרגליים והישבן מאוד חזק ואז תוך דקה בערך אני גומר, מה שאומר שאני גם סחוט מבחינה פיזית.. מסקס אני לא יכול לגמור אלא אחרי שאני מספק את הבחורה אני עושה ביד וגומר. אני אציין גם שהפעם הראושנה שלי עם בחורה הייתה רק לפני שנתיים ועד אז ובין אחת לאחרת אני מאונן בערך פעמיים בשבוע. הבעיה הזאת ממש מטרידה אותי כי אני כל הזמן חושב שאני לא יכול באמת לספק את הבחורות שאני איתן, מה שגורם לי לרתיעה ו"לחתוך" את הקשר אחרי הסקס. מה זה יכול להיות? ואיך מטפלים בבעיה כזאת?

לקביעת תור
    סגירה
    בעיית שפיכה

הוספת תגובה

• אלעד

ד''ר יעקב מאיר וייל
    18/07/2008

נראה לי שיש לך שתי שאלות עוקבות. אשתדל לענות לשתיהן כאחת.
    אני לא מבין מדוע איש צעיר כמוך נוטל את התרופות האלה. בד"כ יש בעיה רפואיח המצדיקה נטילת תרופות כאלה. מה היא?
    השפיכה שלך היא בעיה שניה שאתה מעלה. סך הכל שלש בנות זוג. סך הכל שלשה משגלים בחייך. ומההתחלה אתה שולט בשפיכה. למעשה רוב הגברים במצבך מתקשים להשיג כזאת שליטה מוחלטת. כל מי שקורא על חצי השעה המופלאה שלך והוא בגילך בטח מקנא.
    אם אתה לא יכול ספק את שותפותיך זה לא בגלל השפיכה. הורגזמה של בת זוגך אינה תוצר מכני של פימפום. מתבקש משהו נוסף, משהו שאינו טכני. למשהו הזה קוראים בד"כ קשר ,אמון, ויכולת הקשבה והידברות. נסה שם.
    אל תהפוך לטכנאי מכונאי תהיה בקשר עם בת הזוג ותן לה אולי לכוון אותך למה שהיא רוצה וצריכה במגע המיני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות זיקפה
    גלי
    14/07/2008

אני ובעלי מנסים להיכנס להיריון והעבר מין של בעלי לא תמיד מתפקד אולי לחץ או משהו כי בהתחלה יש זיקפה ואז נופל ,משהו פסיכולוגי. רציתי לדעת הכדורי ויאגרה עוזרים במקרה הזה? ואם בכלל מומלץ? תודה

לקביעת תור
    סגירה
    בעיות זיקפה

הוספת תגובה

• גלי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    15/07/2008

העלית חיוך על שפתי כשקראתי את שאלתך קראת לאבר שלו העבר שלו.
    היה לכם מין יותר טוב לפני שניסיתם להיכנס להריון? אני מקווה שכן מה שהופך בעיני את העבר שלו לטוב.
    לרוב כשיש מתח של שישג ומבחן יחסי המין מפסיקים להיות כיף, הם הופכים למבצע. המתח העולה מכשיל את האבר במקום לשמח אותו.
    כן! לשאלתך על תוספי הדלק של הזקפה .לפעמים מספיק לשמור אותם במגירה של שולחן הלילה ולדעת שיש "ביטוח" ולפעמים שווה גם לבלוע.
    התיעצו עם איש מקצוע לגבי השימוש ב"תוסף", הרי אתם רוצים תמיכה בדרך אל תתעקשו לעשות הכל לבד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גודל הפין
    אלמוני
    13/07/2008

מה גודל הפין הממוצע? ומה עובי הפין הממוצע? ובבקשה אל תגידו שזה תלוי או משהו כזה.. פשוט אני רוצה לדעת במספרים..

לקביעת תור
    סגירה
    גודל הפין

הוספת תגובה

• אלמוני

ד''ר יעקב מאיר וייל
    13/07/2008

הגודל הממוצע והאורך הממוצע לא ידועים לי בדיוק. עבדתי פעם עם אחות עולה מרוסיה שתפקידה בצבא הרוסי היה "להעמיד לכל המתגייסים ולבדוק להם אורך והיקף". המפקד שלה היה עם שאלות כמו שלך רק היה לו את היכולת לתת פקודה לאחות.
    דרך אגב מה שלא יהיה הממוצע שלך ,הוא שלך כפי שהוא. אתה לא בתחרות או בתערוכה.
    תלמד להשתמש במה שיש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם אני הומו בהכחשה או ביסקסואל?
    תומר
    10/07/2008

אני צריך עזרה כדי להגדיר את הנטייה המינית שלי. אני נמשך לגברים בודאות ואין לי סימני שאלה בעניין. הבעיה שזה לא מספיק חד-משמעי לכיוון אחד. נניח אם אני רואה בסרט קטע בו האישה מדהימה מוצגת בערום אז אני נמשך והייתי מאוד שמח להיות איתה. מצד שני, באנטראקציה במציאות עם בחורות אני לא מרגיש משיכה ולא חושב בכיוון המיני. אני לא יודע להסביר את הסתירה: זה כאילו שאני נמשך לאזורי גוף אצל בחורה כל עוד הם מוצגים בערום אבל לא נמשך מבחינה רגשית לנשים. דבר נוסף, אני נמשך למגוון רחב של בחורים מבחינת מראה ואופי אבל עם בחורות רצוי שהיא תהיה אחת מהקיצוניות: בלונדינית עם עיניים כחולות, או שחומה ואפילו שחורה. יש גם הבדל בעניין האופי: אני לא יכול להימשך לאישה שהיא תלותית וחלשה, היא חייבת להיות אסרטיבית ולשדר כוח. זה כאילו שהסטנדרטים שלי מבחורות יותר גבוה. מצד שני, מבחינה מינית עניין החדירה לאישה הרבה יותר משמעותי עבורי ועם גברים זה לא כזה משמעותי. אולי בגלל זה אני נוטה לפנטז יותר על נשים מאשר על גברים. אני כל-כך מבולבל. האם אני ביסקסואל או הומו בהכחשה? אין לי נסיון מיני עם בחורות (בנוסף לכל הצרות אני ביישן). אם אני אצא עם בחורה האם אני מרמה אותה ואת עצמי?

הוספת תגובה

• תומר

ד''ר יעקב מאיר וייל
    13/07/2008

אתה באמת צריך מישהו לדבר איתו על זה.
    אתה חושב שיש לי תשובה למישהו כמוך שעסוק בשלב ההתגרות מכל מה שזז ומגלה לבסוף שלבעלים של אותו משהו יש גם תכונות אנושיות ולא רק מימדים ביולוגיים. האדם בקצה השני רוצה לא רק זיון אולי גם קשר.
    תחשוב על זה שאתה בסדר והבילבול הוא חלךק מחיפוש הדרך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואוווו איזו רגישות....

גיא
    27/10/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גיא

ד''ר יעקב מאיר וייל
    28/10/2009

ניסית לאמר משהו או סתם התרגשת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תומר

ד''ר יעקב מאיר וייל
    28/10/2009

שאלתך המפורטת משקפת אותך. אין תשובה אחת נכונה לאיש כה מורכב כמוך.
    אינני יודע לפי המידע לענות טוב יותר מלהסכים שזה מבלבל עם כ"כ הרבה פרטים להתעסק איתם.
    בטח לא קראתי בשאלתך משהו על חיבור מיני עם אנשים/נשים.
    הפרטים הטכניים אלעהם אתה נמשך יכולים להיות שייכים לכל בובה בחלון הראווה.
    תן לקשר להוביל.
    אגב בן כמה אתה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כולנו ביסקואלים. יש כאלה שמחשחררים

צח
    03/11/2009

את המיניות הזו ויש כאלה שחונקים אותה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זהות מינית
    slipa
    09/07/2008

דו מיני או קצת הורמונים? שלום אני בן 16 ו10 חודשים. יש לי חברה כבר חצי שנה אני מקבל זקפה מלגעת בה,לנשק אותה,וכ'ו. אני עוסק בקטע של אולי דו מיני כבר ארבעה חודשים! ארבעה חודשים של קושי.. אני יודע שיש לי OCD(פחד להיות הומו) בעבר בכתה ה' אני וחבר ניסינו לעשות את זה ואינני זוכר איך זה הרגיש אני רק יודע שלא רציתי עוד. תמיד נדלקתי על בנות ואני גם מאוהב בילדה שאיתה אני עכשיו.. המחשבות האובססיביות האלה פשוט מטריפות אותי בכל התחומים וגם איתה.. קורה שאין לי חשק מיני איתה כשאני מתוסכל. אני למען האמת מרגיש סטרייט כיוון שניסיתי לראות סרטים של גייז וניסיתי לעורר את איבר מיני בצורה פיזיולוגית והוא התעורר פעם אחת מתוך200 אולי ואני יודע שהוא התעורר כי זה היה דבר מיני והייתי קצת חרמן אח"כ אוננתי על הסרט וגמרתי במהירות אני יודע שיש בי משהו שקצת גורם לחשד שאולי אני דו אבל אני ממש לא מרגיש דו אני מרגיש סטרייט יש לי מן תחושה בבטן שאומרת לי שאני סטרייט אבל כל הקטע שאני יכול לגמור על גבר לפעמים(זה בא לי בתקופות,יש תקופות שאני יכול לגמור ואולי להמשך ויש שלא,) אני לא יודע אויל זו בעיה בדימוי הגופני שלי? כיוון שאני מפנטז שאני גבר חתיך עם איבר מין גדול ואני עושה את זה עם בחורה זה נראה לי הרבה יותר מחרמן ואני גומר במהירות בעיקרון אני מאונן על בנות 97% ועל בנים השאר... אולי זה בגלל שאני בגיל ההתבגרות? אין לי שום משיכה מינית רגשית לגבר ואני גם לא מרגיש משיכה לאנשים שאני לא מפחד מהם ז"א אם אני אראה מישהו שאני נמשך אליו ואז נגיד אני אדבר איתו או משהו או אתן לו סתם חיבוק אז אני אפסיק להמשך אליו כשחברים מתפשטים לידי או משהו אין לי עוררות מינית ואין לי חשק לגעת בהם מה שכן יש לי מן דגדוג כזה הייתי רוצה לקבל הגדרה אולי אני 96% סטרייט אולי אני בעצם דו מיני? למרות שזה לא מה שאני מרגיש אולי אני מופע הורמונלית? או שאויל פשוט יש לי OCD אני לא רואה את עצמי שוכב עם גברים או מתאהב בגבר אולי אני סתם ממש ממש מיני?(אני ממש ממש מיני) אבל למען האמת הגוף הגברי די מגעיל אותי זה לא שאני אגע בגבר ואלך לשטוף ידיים לא יודע פשוט חסר לי המגע של האישה הרבה יותר כיף לי לחבק בחורה או ללכת איתה יד ביד או שהיא נוגעת בי מאשר גבר האם יש לי סיבה לדאוג? האם הגיוני שאני אהפוך להומוסקסואל? מוחלט? תודה=]

לקביעת תור
    סגירה
    זהות מינית

הוספת תגובה

• אל חשש אתה לא לבד

משתדל לעזור
    11/07/2008

אם תחפש כמה דפים אחורה תמצא בחור בן 25 עם תאור בעיה זהה לשלך מה שכן יפה מאוד שאתה כבר יודע שיש לך ocd ודע לך שיש טיפול לדבר הזה לדעתי ואני מדבר מנסיון של מחשבות טורדניות עצם העובדה שאתה כל הזמן עסוק! בשאלה הזו אתה לא מצליח להשתחרר.. גם אם הייתה לך התנסות מינית בכיתה ה' לא מת העולם וזה לא הופך אותך להומו זכור שאנו בני אדם וציינת שאתה טיפוס מאוד מיני ולכן התנסות מסוג זה היא רק טבעית אם תחקור טיפה לעומק תגלה שבכל אחד מאיתנו יש נטיות לטנטיות (מודחקות / מורדמות ) לבני מיננו.. אין לך מה לעשות מבחנים לעצמך ולראות סרטי גייז או לנסות לאונן או לחשוב שאתה כזה או אחר אתה עדיין צעיר וכל מה שתחליט לך לחיים זה בסדר ומקובל היום .. בסופו של דבר תזכור שאתה בוחר עם איזה פרטנר להכנס למיטה ופשוט תחשוב מה עושה לך טוב עם מה אתה מרגיש יותר בנוח ממה אתה יותר נהנה מחברת גבר או אשה וכל תשובה שתגיע אלייה היא אף פעם לא חד משמעית ...לגבי הטורדנות של המחשבות אני ממליץ לך להתעניין בטיפולי cbt ו nlp אלו טיפולים שמאוד עוזרים למחשבות טורדניות - ולפני הכל תריץ בגוגל " אני חושב שזה זז " ותקרא את המאמר בהצלחה ילד החיים זה לא רק סקס ואת מי אתה מזיין.. תהנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הגיוני

מושיקו
    13/07/2008

שלום , לי דווקא נראה שיש לך קצת מהקטע הגברי ושאתה ככל הנראה דו מיני , אז קודם כל אין בזה כל רע ועם אתה נהנה משתי עולמות הרווח כולו שלך . יש המון בנות שאוהבות גברים דו מיניים ומאד כיף להם לבצע סקס יחד. אל תסבך את עצמך יותר מידי כבר בגיל זה זרום עם הראש שלך ועשה את אשר אתה מרגיש שיש לעשות !!!! בהצלחה רבה , מושיקו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• slipa

ד''ר יעקב מאיר וייל
    13/07/2008

כמו שזה נשמע מדבריך אתה מתבגר חרמן ותקין לגמרי. משום מה להרבה צעחירים יש רצון להשתייך לקבוצת החולים ב-OCD , מה אתה גם רוצה להיות חולה? אולי תישאר סתם מתבגר חרמן ותהנה מחדוות הנעורים של חלצייך.
    לדעתי אין סיבה בעולם שתשתדל לבדוק אם אתה עוד משהו תהיה רק מה שאתה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יחסי מין במחזור
    דורית
    09/07/2008

שלום רב, בתקופת המחזור החשק המיני שלי הרבה יותר גדול ועוצמתי, אך כל הזיטואציה של יחסי מין במצב כזה לא באה בחשבון מבחינתי, בן זוגי דוקא לא מתנגד, האם יש סכנה כלשהי בקיום יחסי מין במחזור?

לקביעת תור
    סגירה
    יחסי מין במחזור

הוספת תגובה

• אל תעצרי באדום

ענבה
    12/07/2008

אין שום בעיה להזדיין בתקופת המחזור הבעיה היא אסטטית בלבד יש נשים שלא איכפת להם אין איסור רפואי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדורית

ד''ר יעקב מאיר וייל
    13/07/2008

כמו שענתה לך ענבה אין בעיה טכנית ומי שאוהבת יופי לה.
    מבחינת הידע שלנו יש היעדר חוקיות לזמני החרמנות אצל נשים ביחס למחזור החדשי. אם אין לך בעיה אסטטית והחבר שלך אוהב זאת תהני. יש מקומות שישתדלו להעיר לך על סיכון לזיהוםכלשהו אבל זיכרי את מדממת החוצה ו"שוטפת" הכל.
    אין לכוונה להתפלסף על החשק העוצמתי שלך רק תהני וקחי אחריות על הותפות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיית זיקפה
    דני
    06/07/2008

היי אני בן 22 וכבר כמה חודשים שאני חווה בעיות בזיקפה שהיא לא באה לי בטיבעיות כמו פעם אלא במין תחושה מאולצת אפילו הייתי אומר שהיא פחות מלאה אפילו שלאחר שהיא כן מגיעה אני יכול לשמור עליה לאורך זמן מה גם שאיברי בזמן הזיקפה די עקום לדעתי יותר מהרגיל גם ביום יום יש לי תחושה מוזרה כאילו אברי יותר חלש או שהוא שוקע פנימה. רציתי לדעת איך אפשר לטפל בבעיה זו?מה השיטות המקובלות ?היו לי טחורים לא מזמן האם ייתכן קשר בין הדברים??

לקביעת תור
    סגירה
    בעיית זיקפה

הוספת תגובה

• דני

ד''ר יעקב מאיר וייל
    13/07/2008

דני אתה נשמע דואג מדי. האבר שלך נשמע תקין אבל האבר שבין האזניים משדר המון רעש מיותר.
    תהנה ממה שיש ואם אתה לא יכול להפסיק לדאוג בוא לייעוץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא עומד
    בן
    05/07/2008

שלום. קצת ארוך אבל חשוב. אני בן 29 וכבר מספר שנים יש לי בעיה. בתחילת קשר שלי עם בחורה, בפעם-פעמיים הראשונות שאנחנו במיטה פשוט לא עומד לי. בפעמים הבאות כבר אין בעיה והכל עובד טוב וכיף, זאת אומרת אם יש פעם נוספת,אם הבחורה לא נעלבה וברחה לפני כן. יש לי איבר גדול וכאשר אני מתחיל את האקט של לבישת הקונדום פשוט מתחיל לרדת לי. אני מניח שהעניין של כל ההתעסקות הזאת, פשוט מוריד לי איזה סוויץ'. בלי קונדום זה בדר"כ לא קורה. אותו דבר קורה, כשהיא יורדת לי, אני פשוט מרגיש איזשהו סוויץ' והוא כבר לא עומד. לפעמים זה ממש הורס לי דברים טובים ואני מודאג מזה. בחורה יכולה להרגיש ממש לא טוב עם זה. אין לי ספק שזה קורה גם בגלל שאני כבר מצפה שזה יקרה..בשני המצבים. אני תוהה האם זה בגלל חוסר בטחון, חרדת ביצוע... היו לי חברות וקשרים עם סקס טוב ותמיד קיבלתי פידבקים טובים, אבל זה מלווה אותי כבר שנים העניין הזה. אני חושב זה משהו פסיכולוגי כי אני ממש מרגיש מתי שזה הולך לקרות. האם עליי לפנות לייעוץ, תרופות ואם כן, לאן פונים? אני לא יודע למי כדאי לפנות בעניין. אשמח מאוד להתייחסות מקצועית ומאירה. תודה

לקביעת תור
    סגירה
    לא עומד

הוספת תגובה

• לדעתי אתה יוצר את זה לעצמך

אלעד
    07/07/2008

רשמת שאתה "יודע" מתי זה בא לדעתי אתה פשוט חושב שזה יבוא ואז נכנס לאיזה לופ טורדני עד שבאקט עצמו אתה חרד ברמה כזו שפוגעת בתפקוד ..עלייך לדעתי להניח לנסיון העבר ופשוט בכל אקט גם אם זו אותה בת זוג או אחרת להרגע לאפשר לעצמך להיות נוכח ולהנות ..אל תנסה לנחש מה הצד השני חושב אם זה מטריד אותך פשוט אל תתעסק בלהשיג זקפה כהמרכיב העיקרי בסקס! ותזכור בעיה פיזית אין לך כי אם אתה בפעמים הבאות מצליח לתפקד אז זה נטו חרדת ביצוע ולגבי העניין עם הקונדום זה קורה להרבה גברים פשוט תגרה את עצמך או שבת הזוג שלך תגרה אותך תוך כדי שאתה מלביש קונדום וככה לא תתנתק מהאקט המיני ..אמנם אני לא רופא ולא סקסולוג אב למקווה שהצלחתי לעזור.. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בן

ד''ר יעקב מאיר וייל
    13/07/2008

אתה יודע את השאלות וגם עונה חלק מהתשובות.
    אני דווקא חשבתי כשקראתי אותך למה עד גיל 29 אתה עדיין עסוק בפעמים הראשונות. מדוע לא יצא עדיין לייצר קשר שהפעמיים הראשונות שייכות לעבר של היחסים וההווה של הקשר הוא הקשר בין שניכם.
    הזיין הוא לא חזות הכל.
    מה עם טיפו בשביל לבדוק את השאלה הזו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איכות הזרע
    zzz
    02/07/2008

אני גבר בן 31 נשוי יש לי בעייה בתנועה של הזרע (MOBILITY) ולכן אשתי לא מצליחה להיכנס להיריון. אנחנו בטיפול פוריות. אשתי לא יודעת שאני מרבה באוננות , כמעט כל יום. האם יש קשר לדבר עם הבעיה בתנועתיות של הזרע. אנא תשובתכם.

לקביעת תור
    סגירה
    איכות הזרע

הוספת תגובה

• תנועתיות ואוננות

טל
    03/07/2008

מה דעתך לבדוק את התשובה הנכונה בדרך פשוטה. תפסיק לאונן לחודש חודשיים ואז תבדוק שוב. יותר מכך אולי אפילו אשתך תהרה מרוב שתפסיק לבזבז.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב גב
    zzz
    02/07/2008

אני בחור בן 30 יש לי חשק מיני מוגבר ואני מפרק חשק זה באוננות. אני מאונן כל יום בין 4-7 פעמים והדבר כבר נמשך שנתיים למרות שאני נשוי. לפעמים אני חש בכאב בגב ובמיוחד לאחר שאני גומר. האם יש קשר בין אוננות לבין כאב הגב או הדבר לא קשור בכלל.

לקביעת תור
    סגירה
    כאב גב

הוספת תגובה

• למאונן הכפייתי

טל
    03/07/2008

להערכתי יש קשר. להזכירך אוננות היתר שלך עולה לך בהרבה אנרגיה ומקפחת אותך. חוץ מז שאלה, יש לך גם זמן להכיר אנשים או שאתה תשוש מרוב שפיכות מבוזבזות. עיין בתשובותי לשואלים אחרים באותו נוש. מותר לך לפנות לעזרה בעניין האוננות ולאו דווקא בעניין הגב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב חזרת

ד''ר יעקב מאיר וייל
    13/07/2008

בזותי המקצועי התשובה תחת טל מתאימה למה שאני עונה.
    אם כבר עסקינן בתפיסה הסינית זכור שגם שם כמו ברמ"בם הביזבוז הוא של אנרגיה שאינה מתח'שת. כן הזיין מתחדש ונעמד לעוד סיבו אבל בסך הכל צאתה מאבד משהו שאינו חוזר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוננות וכאבי גב

א
    04/07/2008

לפי הרפואה הסינית אתה מבזבז את האנרגיה שלך וחוסר גורם לכאבי גב תחתון יש אפשרות לחיזוק בטיפול שיאצו או דיקור סיני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה