מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לגבי ראוטר בביתיעל קיים24/08/2011
שלום, לא מזמן התקנו בסלון דירתנו אינטרנט אלחוטי שעובד על ראוטר מסוג D-link DSL 265OU. האם זה מזיק לבריאותינו? יש לציין שאני עובדת מהבית ושולחן העבודה שלי מוצב בסלון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראה שאלה קודמת
ד``ר דני וולף25/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הסכנה בראוטר ביתי?יעל קיים24/08/2011
שלום, לא מזמן התקנו בסלון דירתנו אינטרנט אלחוטי שעובד על ראוטר מסוג D-link DSL 265OU. האם זה מזיק לבריאותינו? יש לציין שאני עובדת מהבית ושולחן העבודה שלי מוצב בסלון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה הסכנה בראוטר ביתי? - תגובה
ד``ר דני וולף25/08/2011מרחק של מטר מהראוטר מספיק. למרות זאת לא רצוי לשים בחדר שינה דווקא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה בשימוש באוזניות חוטיות רגילותרונן24/08/2011
שלום,
אינני מרבה לשוחח בטלפון הסלולארי, אולם כדי לנקוט משנה זהירות אני נוהג להשתמש באוזניות של האייפון כדי להפחית את מידת הקרינה ככל האפשר.
האם אני צודק? שימוש באוזניות חוטיות רגילות אכן מצמצמות את החשיפה לקרינה?
תודה
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה בשימוש באוזניות חוטיות רגילות - תגובה
ד``ר דני וולף25/08/2011אכן כן, כל אוזניות מצמצמות בהרבה את החשיפה לקרינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשיאת הסלולארי בכיס המכנסייםרונן24/08/2011
שלום,
אני גבר בן 27.
במשך כארבע שנים נהגתי לשאת את המכשיר הסלולארי שלי בכיס הקדמי של המכנסיים שעות ארוכות מידי יום. אני מבין עכשיו שהדבר מאוד לא רצוי, ולכן רציתי לשאול האם הפגיעה באיכות הזרע היא זמנית או בלתי הפיכה. לצערי, אין לי עדיין ילדים.
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשיאת הסלולארי בכיס המכנסיים - תגובה
ד``ר דני וולף25/08/2011קשה מאוד להגיד, חלק חלק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי את התשובה
רונן25/08/2011שלום ותודה על התשובה,
למה הכוונה ב"חלק חלק"?
תודה
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי את התשובה - תגובה
ד``ר דני וולף26/08/2011אחרי תקופה ממושכת של "איוורור האשכים" אין יותר פגיעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהעינת24/08/2011
ביתי הקטנה ישנה בחדר ממ"ד שרמת ריכוז הראדון יצאה תקינה ומאוורר באופן קבוע, האם מבחינה בריאותית אפשרי להדליק מאוורר תיקרה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר דני וולף25/08/2011לא רצוי עדיף מזגן. אם הממד לא בקומת קרקע או מרתף ומאוורר היטב, לא אמורה להיות בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה סכנה לבריאותרונית24/08/2011
ראוטר בארון תקשורת בתוך דירה הכולל WIFI שמחובר כל הזמן - בעייתי?
בעלי יושב ימים שלמים עם מחשב נייד על גופו לרבות גלישה באינטרנט - מסוכן? אני מנסה לשכנע אותו שזה לא בריא אבל אין לי כלים. תוכלו לעזור לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה סכנה לבריאות - תגובה
ד``ר דני וולף24/08/2011ראוטר בארון בארון ממרחק מטר לא מסוכן. נוכל בהחלט להגיד לבעלך שמחשב נייד על הגוף גורם קרינה ועלול להעלות את אחוז הסרטן. כמו כן הוא פוגע באיכות הזרע ובזרע. נקווה ששכנענו די
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי קרינה מייננת..סיון23/08/2011
אני עובדת במכון רנטגן כמזכירה רפואית, כרגע אני בהריון שבוע 23,
אני לא נמצאת בחדר הרנטגן בזמן הצילומים ולכן אני לא חשופה ישירות לקרינה. אני יושבת בקבלה שקיר מפריד ביני לבין חדר הצילום.
בבדיקות הקרינה שעושים אצלנו במכון רואים קרינה מזערית מאוד שמגיעה אלינו (למזכירות),
לפני שנכנסתי להריון שאלתי את הבוס על הקרינה והוא אמר שאין סכנה כי הקרינה היא מזערית.
כרגע אני בהריון שבוע 23 ולא עלה בדעתי לשאול את הבוס לגבי הקרינה..כנראה שנזכרתי מאוחר מידי אבל כרגע אני ממש בלחץ
שלא גרמתי נזק לעוברית....
יש לי מה לדאוג או שאני סתם מכניסה את עצמי ללחץ מיותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי קרינה מייננת.. - תגובה
ד``ר דני וולף23/08/2011אין טעם לבכות על חלב שנשפך, ואני גם לא יודע מה פירוש "רואים קרינה מזערית מאוד שמגיעה למזכירות".
אני לאשתי לא הייתי נותן לעבוד במכון רנטגן בכלל בזמן ההיריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מכיריים אינדוקציה החדישיםמוטי23/08/2011
לאשתי (60)התגלה לפני שנים "רשרוש בלב"
ברצוננו להחליף את הכירים העכשוויים בכיריים מסוג אינדוקציה העובד על השראה מגנטית חזקה בעלת עוצמה מקסימלית של 7 קוט"ש
האם הדבר הינו כדאי ואף אולי מסוכן?
בהוראות האזרה לא מומלץ לא להשתמש למי שמושתל לו קוצב לב והיא אמנם לא כזו
מה בכלל הכדאיות לכלל הציבור להשתמש גם בזאת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה מכיריים אינדוקציה החדישים - תגובה
ד``ר דני וולף23/08/2011אינני יודע מה השדה המגנטי של הכיריים האלו, אולם, לא נראה לי שיש בעיה שכן, במרחק של מטר שניים הקרינה בוודאי תהיה זניחה, וגם כך כמה זמן כבר נמצאים חשופים לקרינה הזאת. בקיצור אם לא מבשלים 12 שעות ביום ונמצאים ליד הכיריים כל אותן שעות אין בעיה. ואין לזה שום קשר עם רשרוש בלב או למחלת לב אחרת, וגם לא לקוצב לב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מקפיצהטלי23/08/2011
שלום רב ותודה על ההצעה למקם טלויזיה באזור של הרמות הגבוהות. (רמות גבוהות כלומר, בשעות היום כשהדירה ריק הן 2.1 MG . אך נאמר כי בשעות הערב זה יכול לעלות וגם כאשר הדירה תאוכלס ויתווספו מכשירי חשמל זה יכול לעלות). לגבי ההצעה למקם שם טלויזיה, הבעיה היא שהאזור שבו רמות אלה נמדדו כולל את המרפסת שהיא האטרקציה של הדירה ובה השאיפה לשהות לא מעט...
האם זה מעשי לבקש מחברת השחמל להזיז את החוט למקום אחר, אפילו תת קרקעי?
ועדו נתונים: ביתר החדרים הרמות נמדדו ונעו בין 0.7 ל-1.7 האם זה בעייתי?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה - תגובה
ד``ר דני וולף23/08/2011עם רמות מקסימליות של 2.1 MG שהן לא בחדרי השינה אפשר לחיות.
חברת החשמל הולכת לקראת האוכלוסיה רק בנושאים של אריק ובנץ, ולא בהפחתת השדה המגנטי בעקבות כבלי החשמל שלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
טלי23/08/2011הרתיעה נובעת מכך שבאזור עם הקרינה הגבוה סלון ומרפסת (בקיץ) שוהים מירב שעות היום... תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גז רדוןנטע23/08/2011
אני גרה בבנין בן 6 קומות מגורים. קומה מינוס 1 הינה מחסנים ומינוס 2 הינה מקלט.
מקומת הכניסה מריחים רייח של תחב שעולה מלמטה... המחסנים אינם מאווררים בכלל וגם המקלט סגור ולא מאוורר.
האם קיימת סכנה גם מהרדון וגם מהתחב לדיירים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גז רדון - תגובה
ד``ר דני וולף23/08/2011לא ממש לא, הרדון כבד מהאוויר והוא שוקע למטה ולא מטפס מעלה. גם ריח הטחב לא מזיק לבריאות כלל, אם לא נמצא בדירתכם אלא בקומה תחתונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המהירות והמידע! יום נפלא..
נטע23/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדידותטלי22/08/2011
שלום רב לכם,
שאלה בעבור משפחה צעירה השואפת להתרחב אם רמות הקרינה דלהלן בעייתיים: הרמות נמדדו בשעות הצהריים המוקדמות בדירה שכעת ריקה ונאמר לנו כי יתכן שבשעות מאוחרות יותר הרמות יכולות לעלות ל 3 וכן שיתכן שאם הדירה תאוכלס ויופעלו בה ממכשירי חשמל, הרמות תעלנה גם כן.
1.תאור הנקודה:
בסלון מתחת לכניסה ראשית של חשמל לבניין.
2.מרחק הנקודה ממקור השדהMׁ
20/1
3. גובה המדידה M
1
4. עוצמת השדה הנמדד MG
2.1
הרמות נמדדו בשעות הצהריים המוקדמות בדירה שכעת ריקה ונאמר לנו כי יתכתן שאם תאוכלס ויופעלו בה ממכשירי חשמל, הרמות תעלה יותר וכן יתכן שבשעות מאוחרות יותר הרמות יכולות לעלות ל 3 .
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מדידות - תגובה
רם דישון22/08/2011אם תתקינו את הטלויזיה בסלון בנקודת המדידה (ועל ידי כך תבטיחו שברוב הזמן לא תהיו קרובים לנקודה זו)- פתרתם את הבעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנתונים נוספים
טלי22/08/2011תודה על התגובה המהירה. הבעיה היא שהרמות הגבוהות הן גם במרפסת הצמודה שהיא האטראקציה של הדירה... ואגב, ביתר החדרים היו רמות של בין 0.7 ל 1.7 .
האם זה מעשי לבקש מחברת השחמל להזיז את החוט למקום אחר, אפילו תת קרקעי? תדוה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיריים חשמליים אינדוקציה, קרינהמוטי22/08/2011
ברצוני לדעת בבקשה
האם כיריים אינדוקציה אשר מופעלים בקירנה אלקטרומגנטית חזקה, עלולים להזיק?
מה ההשפעה היכולה להגרם לחולי לב ואו כאלה עם קוצבי לב למשל וסתם אוכלוסיה בריאה לכאורה
תודה, מוטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כיריים חשמליים אינדוקציה, קרינה - תגובה
רם דישון22/08/2011אין לי ניסיון עם כיריים אלו.
לגבי האוכלוסיה- לא נראה לי שיש בעיה, כי השימוש הוא לזמנים לא ארוכים. לגבי בעלי קוצב לב- בדוק עם היצרן. הוא אמור לדעת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכיריים אינדוקציה וסרטן
הדר ויצמן11/09/2011נראה לי שהתשובה של המומחה לא נכנסה לעבי הקורה בנושא הקרינה. אנו שוקלים לקנות כיריים אינדוקציה כי אין לנו חיבור לגז. אך בדקתי ואני מאוד מאוד חושש. אני לא מומחה אך לפי מה שבדקתי, כיריים אינדוקציה מייצרות שדה מגנטי. אגב רק בזכות קיומו של השדה המגנטי ועוצמתו מתחמם הסיר (ולא על ידי חימום רגיל). הוסבר שהמולקולות של תחתית הסיר נעות במהירות עקב השדה המגנטי, נעות כמו במיקרוגל, וזה מה שיוצר את החום.
ולכן, נראה לי שגם מולקולות בגוף שלנו נעות במהירות (כמו במיקרוגל) עקב אותו השדה המגנטי, וזה יוצר אצלנו סרטן. אילו הסיר היה רקמות הוא היה גם מקבל סרטן....
ידוע לי שהגוף אין בו מגנטים שיושפעו באותה המידה, אך הגוף יותר רגיש מהסיר.
הכל תיאוריה מבחינתי. אולי אני טועה. אך אסור לאמר שאין סיכון בלי לבדוק את ההשערה.
כמו כן, ידוע שחשיפה של הגוף, בעיקר של ילדים, למעל כמות מסויית של גאוס (יחידות של שדה מגנטי) מכפילה או משלשת את הסיכוי לסרטן.
אז מדוע שזה לא יקרה גם עם השדה המגנטי של כיריים אינדוקציה?
חוששני שלאחר מספר שנים, המדענים יואילו להודות שזה מסוכן ואז יהיה מאוחר מדי. מצד שני אשמח לשמוע באם אני טועה כי אני רוצה לקנות במקום להיכנס לעלויות של התקנת גז.
אנא תקנו אותי אם אני טועה. ואשמח לשמוע לכאן או לכאן. הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיבורית ספיריט או בלוטוסאור21/08/2011
שלום,
אני מקבלת מהעבודה דיבורית בלוטוס.
יש אפשרות לקנות דיבורית קבועה - ספיריט אבל ההשקעה לא קטנה.
האם ההבדל בין דיבורית בלוטוס לספיריט משמעותי ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דיבורית ספיריט או בלוטוס - תגובה
רם דישון21/08/2011כן, ההבדל משמעותי ביותר. לספיריט יש אנטנה חיצונית, לכן הקרינה ברכב הרבה יותר נמוכה, בעוד שעם דיבורית בלותות' הקרינה ברכב חזקה יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיבורית ספיריט או בלוטוס - תגובה - תגובה
ד``ר דני וולף22/08/2011מבחינת הקרינה אין אבחנה מבדלת, אחד מקרין והשני בכלל לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חפצים בארון סגור בממ"דרונית21/08/2011
שלום רב,
האם בממ"ד קומת קרקע החפצים שנמצאים בתוך ארון סגור
בטוחים לשימוש ישירות ללא כל אוורור? או שבגלל שהארון לא אטום - חלקיקי הראדון עדיין מגיעים אליהם?
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חפצים בארון סגור בממ"ד - תגובה
ד``ר דני וולף22/08/2011שאלה קשה והתשובה לא חד משמעית. אם נכנס אבק לבגדים, צריך לאוורר את הבגדים. זה מה שאני יכול להגיד. הרדון נמצא באבק החדר, ואי אפשר לדעת, אם אותו גרגיר אבק שנמצא על הבגד הוא "תמים" או עם גרגיר רדון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה במקום העבודהויקטוריה21/08/2011
שלוםת אני יושבת בצמוד לשרת ול- UPS, האם יש קרינה ממכשירים אלה ועד כמה היא מסוכנת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינה במקום העבודה - תגובה
רם דישון21/08/2011הבעיה היא ב-UPS. ארגני שמודד מוסמך יבדוק ליד המושב שלך את השדה המגנטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיכן ניתן למצוא בודק מוסמך?
ויקטוריה21/08/2011והאם מעביד הוא זה שאמור לשלם עבור הבדיקה או שהיא צריכה להיות על חשבוני (יש חוק כזה?) פשוט לא נראה לי שמעביד ירצה להשקיע בזה כסף
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינה במקום העבודה - תגובה
ד"ר זמיר שליט"א21/08/2011יפה ענה לך עמיתי המהנדס רם דישון, אבל אם יורשה לי להוסיף, עד המדידה השתדלי להתרחק מהאל-פסק לפחות 3 מטר.
אם תשארי במרחק כזה, יתכן שניתן לוותר על המדידה.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון לעכשיו זה בלתי אפשרי אין שקעים
ויקטוריה21/08/2011אחרים, ע"מ שיעשה שקעים צריך להוכיח לו שיש קרינה. יש חוק המחייב אותו לעשות בדיקה כזאת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
נכון לעכשיו זה בלתי אפשרי אין שקעים - תגובה
רם דישון21/08/2011אין חוק כזה. אנו יודעים שהאל-פסק הוא מקור רציני של שדה מגנטי. לדעתי, המעביד צריך לשלם עבור הבדיקה. אם המעביד מסרב -תסיקי את המסקנות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)