מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עמוד חשמל ליד הדירה, ומרפאת שינייםנאוה25/07/2011
אני עומדת לשכור דירה בקומה 8. יש 2 בעיות שראיתי בדירה ורציתי לשאול עליהן:
1. במרחק כ 7 מטר מהדירה, יש עמוד חשמל פינתי בגובה של כ 6 מטר.
הדירה בקומה 8. האם הקרינה מעמוד החשמל מגיעה לדירה?
2. בקומה 2 יש מרפאת שיניים, שמצלמת צילומי רנטגן לשיניים. האם הקרינה יכולה להגיע אליי? האם המכשיר רנטגן הוא על בסיס רדיואקטיבי, כך שזה פועל 24 שעות כל הזמן, בלי לקשר להאם מצלמים או לא?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עמוד חשמל ליד הדירה, ומרפאת שיניים - תגובה
רם דישון25/07/20111. בנושא עמוד החשמל-אם הבנתי נכון, גובהו 6 מטר מהקרקע. אם הדירה הנדונה בקומה 8, גובהה כ-24 מטר מהקרקע. המרחק האלכסוני הוא כ-20 מטר. אם זה מתח נמוך (ולשם כך כדאי שתצלמי ותשלחי לי את הצילום), אין שום סיכון.
2. לגבי מרפאת השיניים. צילומי רנטגן אינם רדיואקטיביים. הם פולטים קרינה מיננת רק בשניות הצילום, ובצורה ממוקדת מאד. שום דבר מזה לא יגיע 6 קומות מעל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצרפת תמונות של עמוד החשמל
נאוה27/07/2011אז כאמור, באם הוא רחוק כ6 מטר מהדירה שלי, ואני בקומה8, איזו קרינה מגיעה?
כתוב על העמוד 'מתח גבוה'.
האם יש סיכון? כמה מיליגאוס יגיעו לדירה?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונה שנייה
נאוה27/07/2011
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תמונה שנייה - תגובה
רם דישון27/07/2011זהו קו של 22 ק"ו.
במרחק של 20 מטר נקבל 15 מיליגאוס, ועל מנת להגיע ל-2 מיליגאוס יש להתרחק עד 50 מטר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!! אבל לא הבנתי עד הסוף
נאוה28/07/2011אם העמוד הזה הוא במרחק של כ 6-8 מטר מהבנין.
והדירה היא בקומה 8, כלומר גובהה כ-24 מטר מהקרקע.
אז המרחק האלכסוני הוא כ-20 מטר.
אז כמה מיליגאוס יהיה בדירה עצמה בקומה השמינית?
האם 15 מיליגאוס?
כמה מטרים העמוד הזה צריך להיות רחוק מהבנין כדי להגיע ל2 מיליגאוס בקומה השמינית?
שוב המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה!! אבל לא הבנתי עד הסוף - תגובה
רם דישון28/07/2011במצב הנוכחי, כרגע, במרחק של 20 מטר צפוי להיות 15 מיליגאוס, ועל מנת להגיע ל-2 מיליגאוס יש להתרחק 50 מטר מהעמוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואוו, זה חבל כי מאד רציתי את הדירה
נאוה28/07/2011מאד חבל לי לוותר עליה.
אבל אני גם לא מוכנה לגור ב15 מיליגאוס קבוע.
האם אתה בטוח שזה עמוד מתח רציני?
אולי הפרספקטיבה של הצילום גורמת לו להיראות גדול ממה שהוא?
או אולי יש משהו בין הדירה לעמוד שיעצור את השדה המגנטי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ואוו, זה חבל כי מאד רציתי את הדירה - תגובה
רם דישון28/07/2011אם הדירה כל כך קרובה לליבך, קני מכשיר מדידה ומדדי לבד. לגבי היכן לרכוש- פני בדוא"ל.
זיהיתי את העמוד על פי מספר המבדדים שעליו, והעובדה שיש שנאי על העמוד. הערכת השדה נעשתה על פי מסמך של חברת החשמל. מדובר על הערכה בזמן שהצריכה היא כ- 66% מהשיא.
שום חומר במחיר סביר לא יעצור את השדה, פרט למרחק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נזק אפשרי משיחות של חצי שעהטל25/07/2011
שלום,
בחצי שנה האחרונה השתדלתי להקטין את כמות השיחות ואת משך השיחות שאני עושה,
במהלך הזמן הזה היו לי מספר קטן של שיחות ארוכות (לא יותר מ5 שיחות של 20-30 דקות), האם זה מזיק לטווח קצר/ארוך? או שמדובר רק בזמן שיחות מצטבר? סה"כ אני לא מדבר הרבה בפלאפון, בממוצע רבע שעה ביום
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נזק אפשרי משיחות של חצי שעה - תגובה
רם דישון25/07/2011תשכחי מכל העניין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסבסטיובל25/07/2011
שלום,
האם זה נכון שטלק (לתינוקות), שפכטל (לקירות), בטון וכו, מכילים אסבסט או סיבים הדומים לאסבסט באופיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסבסט - תגובה
ד``ר דני וולף28/07/2011זה נכון שטלק שנשאף לתינוקות מסוכן ועלול ליצור מחלת ריאות דומה לזו של אסבסט, וכך גם מיני "אבק" בנייה אחרים כמו שפכטל ואפילו אבק חול הים המכיל צורן וסיליקט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהעינת25/07/2011
האם השיטה של בניית שכונות עם תשתית חשמל מתחת לאדמה, מפחיתה את עוצמת הקרינה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
רם דישון25/07/2011לא בהכרח. תלוי בעומק הכבלים ומיקומם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשיפה לקרינה ממקור חשמליבועז25/07/2011
רופאים נכבדים
במשך עשר שנות עבודה הייתי חשוף לקרינה אלקטרומגנטית ממקור מתח מרכזי...משך שהות ממוצע 10שעות עבודה ביום על פני עשר שנים.
רמות הקרינה היו 180mg אחוז מסף החשיפה הסביבתי 599% אחוז מסף החשיפה הבראותי 18% הנתונים נכונים לשנת 2006.
בעיות בריאות קהנני סובל מהן:
תסמונת מנייר - טנטונים, ירידה חדה בשמיעה, חוסר יציבות
טרשת עורקים קשה ומופשטת.
Tia...
פעמיים.
דכאונות וחרדות.
אי פוריות בלתי מוסבר במשך 5 שנים....כיום יש לי כבר שני ילדים שהבכור הגיע לאחר טיפולים ארוכים.
המקום פונה מיושביו בשל התוצאות.
האם ישנו קשר נסיבתי בין רמות הקרינה שציינתי למחלות שמהן הנני סובל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשיפה לקרינה ממקור חשמלי - תגובה
ד``ר דני וולף28/07/2011ברור שנחשפת לרמות קרינה מזיקות בריאותית, ומסכנות את הבריאות. לצערינו הידע שלנו כיום אינו מספיק להצביע בוודאות על הקשר הישיר בין מחלה מסוימת לבין הקרינה האלקטרומגנטית. לא ציינת בת כמה את. מבין המחלות שמנית הטרשת וה- TIA הקשורה לטרשת הכי פחות קשורים לדעתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשיפה לקרינה ממקור חשמלי
בועז28/07/2011ד"ר וולף
1. תודה על התשובה.
2. אני בן 40 היום.
3. אנסה להתמקד לגבי כן מה שידוע בנושא המנייר, קרי ירידה בשמיעה טינטונים סחרחורות ובעיות פוריות אצל גבר עם ספירה נמוכה.
תודה מראש
בועז.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשיפה לקרינה ממקור חשמלי - תגובה
ד``ר דני וולף29/07/2011בהחלט יכול להיות קשור, אולם, אין שום וודאות, ובוודאי שאין סיכוי לתביעות בשלב זה של חיינו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם כשהפלאפון מכובה יש קרינה ?מישהי24/07/2011
ואם תגיד שכן , אז האם שמוציאים את הבטריה גם יש קרינה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם כשהפלאפון מכובה יש קרינה ? - תגובה
רם דישון24/07/2011בשני המצבים אין קרינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוזר, כי כשהפלאפון מכובה אפשר להאזי
שועל25/07/2011אפשר להאזין לפלאפון מכובה. בגלל זה כשרוצים שלא יאזינו למה שקורה בחדר בו יש פלאפון, מוציאים את הסוללות.. אם אפשר להאזין, כנראה יש קרינה כלשהי לא ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מוזר, כי כשהפלאפון מכובה אפשר להאזי - תגובה
רם דישון25/07/2011להאזין אפשר רק אם המכשיר עבר טיפול לא חוקי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשדר,קרינה ממכשיר מכובה?
אני26/07/2011נראה לי שהוא מתכוון שיש מכשירים שגם כאשר הם מכובים ניתן לזהות לפי איזשהו שדר היכן הם נמצאים? (האם זה אומר שהמכשיר מקרין בזמן זה?)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה ממכונת MRIנעה24/07/2011
שלום,
ליוויתי את בתי הקטנה לבדיקת MRI, ולצערי נכנסתי עם התיק שלי לתוך החדר.
בעודי מראה לה את המכונה "נשאב" התיק לאחת מדפנות המכונה. כמובן שכל כרטיסי האשראי והנייד קרסו ונאלצתי לעשות כרטיסים חדשים...
שאלתי היא האם נגרם לי נזק גופני כתוצאה מכך? ואם כן אז מה עושים?
תודה...האמא ההיסטרית...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה ממכונת MRI - תגובה
ד"ר זמיר שליט"א24/07/2011חשיפה לשדה מגנטי (עליו מבוססת פעולת ה- MRI )לזמן קצר בדרך כלל אינו מלווה בנזק.
נא לצאת מההיסטריה.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסכנות הורה מלווה בבדיקת mri
רונית15/06/2015נכנסתי עם ביתי תלותה לבדיקת mri לצערי שחכתי להוריד את המשקפים שהיו על ראשי. המשקף כולו פלסטיק אבל ישנם שני ווים קטנים שמחברים את הידיות. האם זה מסוכן? הבדיקה ערכה חצי שעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליווי ביתי לבדיקה
רונית15/06/2015ליוויתי את ביתי אך במהלך הבדיקה של. שכחתי להוריד המשקפים מראשי שעשויות פלסטיק אבל הווים המחברים עשויים מתכת. עכשיו אני פוחדת. מה עושים? האם זה מסוכן? הייתי איתה בחדר חצי שעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהMRI אין נזקי קרינה לגוף
ד``ר דני וולף16/06/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינה ליד טלפון סלולארי דולקא24/07/2011
שכחתי את הטלפון הסלולארי במיטה ובני נרדם לידי כל הלילה ומסתבר שהטלפון היה צמוד לו לראש (כשש עד שבע שעות). הטלפון דלק. האם נפלטת קרינה במצב כזה? אם כן , האם חשיפה שכזאת מסוכנת?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינה ליד טלפון סלולארי דולק - תגובה
ד"ר זמיר שליט"א24/07/2011הטלפון במצב כוננות משדר מדי דקה או כדומה (תלוי בשרת) סיגנל חזק, להודיע שהלקוח זמין.
אני לא רואה סיבה להשאיר את הטלפון דולק במיטה עם או בלי הבן.
הנזק תלוי בזמן החשיפה. כאן הזמן המצטבר קטן, לכן פשוט תשכחי מהעניין, ואל תחזרי על השטות הזאת.
בהזדמנות זאת, ומאותו נימוק, אנא הוציאי את הטלפון מהכיס שם את מחזיקה אותו, נכון ?
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סכנה מצילום עמוד שדרה מלאחיים22/07/2011
שלום.
הרופא שלי הפנה אותי לצילום עמוד שדרה מלא לסקוליוזיס.
אני מאוד מפחד מעוצמת הקרינה אליה אני אחשף.
עד כמה גבוהה הקרינה מהצילום הנ"ל והאם משתלם לוותר עליו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סכנה מצילום עמוד שדרה מלא - תגובה
ד``ר דני וולף23/07/2011הקרינה לא מאוד גדולה, כי עושים רק צילום ממבט אחד. את הזוית המדויקת של הסקוליוזיס אפשר למדוד רק בצילום. אם אתה בגיל הצמיחה ואם הסקוליוזיס משמעותית צריך לעשות צילום. אם אתה אחרי גיל הצמיחה אפשר לוותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיקום מדבקת מגן קרינהמירי21/07/2011
שלום,
היכן מומלץ להדביק את מדבקת מגן הקרינה במחשב הנייד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיקום מדבקת מגן קרינה - תגובה
ד``ר דני וולף22/07/2011עד היום, לאחר 18 שנים בתחום, לא מוכרת לי אף מדבקה, או פטנט אחר שמגן על הקרינה. כך שבאמת לא משנה היכן תשימי אותה. אם את מאמינה ליצרן, שימי אותה היכן שאמר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גדוליניום-קרינהאני21/07/2011
שלום רב.
אשמח לדעת לגהי גדוליניום המוזרק לדם, את משמעות קרינתו והאם הינו סיבה אפשרית לתרומה להתפתחות סרטן בגוף (ופחות או יותר איך בדיוק התהליך שזה יכול להוביל לסרטן בעתיד אם בכלל)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גדוליניום-קרינה - תגובה
ד``ר דני וולף22/07/2011הגדולניום אינו מקרין בכלל, הוא חומר ניגוד המשמש לביצוע MRI וגם ה- MRI נטול קרינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדודי21/07/2011
שלום.
כאשר אני ישן אני שם את המטען עצמו במגירה שלידי (מעץ) ורק הפלאפון בחוץ כמובן מחובר לכבל האם זה יעיל? ז"א האם זה שסביב המטען יש בידוד של עץ זה מפחית את הקרינה?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
רם דישון21/07/2011העץ שקוף לקרינה. הרחק את שניהם לפחות חצי מטר ממך. מטר עדיף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוני מיםתמי21/07/2011
שלום רב
לפני שנתיים שלחתי לך תמונה של מונה מים בפתח תקווה של חברת מיתב (זו קופסא כחולה שמחובר אליה כזה מקל לבן עם קצה שחור שמופנה למעלה)
בזמנו אמרת שהקרינה זניחה, עכשיו הסתכלתי באתר וראיתי שדברים אולי השתנו.
האם יש חשש או שמא זה בסדר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מוני מים - תגובה
רם דישון21/07/2011שלח את התמונה שוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולחת תמונה
תמי21/07/2011
שולחת תמונה - תגובה
רם דישון21/07/2011בהתחשב בעובדה שהאנטנה נמצאת על המדרכה, מרוחקת מהבית- אינני רואה שום בעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש חשיבות למידת המרחק? תודה
תמי21/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
האם יש חשיבות למידת המרחק? תודה - תגובה
רם דישון21/07/2011כן, מאד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם כן אז מהו המרחק הרצוי?
תמי21/07/2011ואם המרחק הוא פחות מזה מה עלי לעשות?
אם כן אז מהו המרחק הרצוי? - תגובה
רם דישון21/07/2011אם האנטנה מחוץ לבית (קירות מנחיתים מאד את הקרינה) ומרוחקת ממנו 3 מטרים- הקרינה אינה מסוכנת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מכבל טלויזיה שמעל לראשרעות20/07/2011
שלום לכם
אנחנו מחוברים ל"יס" בבית והכבל של יס שמתחבר לטלויזיה\לממיר של יס עובר 1 ס"מ מעל לראש של הילד שלי. יש לציין שהטלויזיה דלוקה שעות רבות גם כשהוא ישן. האם הכבל מפיק קרינה? ואם כן זה רק כשהטלוןיזיה פועלת או גם במצב כוננות?
תודה לתשובתכם!!
רעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינה מכבל טלויזיה שמעל לראש - תגובה
רם דישון20/07/2011לא מקרין כלל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם העמוד הזה נחשב מתח גבוהיגל20/07/2011
מצורפת תמונה של העמוד שנמצא בגינה שלי
האם העמוד הזה נחשב למתח גבוה? אם כן, מהו המתח?
אילו סכנות יש במגורים בסמוך לעמוד הזה?
האם העמוד הזה נחשב מתח גבוה - תגובה
רם דישון20/07/2011לא, זה מתח נמוך, למרות מה שכתוב על השלט. אין ממנו סכנה.
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)