מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ארון חשמל ביתיטלי07/07/2011
שלום רב, אנו בונים בית פרטי.
האם יש גורם כלשהו שאפשר לקבל ממנו יעוץ (בתשלום) לגבי מיקום ארונות החשמל בכל קומה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ארון חשמל ביתי - תגובה
ד"ר זמיר שליט"א07/07/2011פני אלי בדוא"ל הפרטי.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אל פסקשלומית06/07/2011
שלום רב,
יש בביתי שני מכשירי אל פסק, מחוברים לטלוויזיה ולמקרר. מה המרחק שיש לשמור מהם?
תודה, שלומית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אל פסק - תגובה
ד"ר זמיר שליט"א06/07/2011מכשירי אלפסק יוצרים שדה מגנטי חזק.
יש לשמור מרחק ממנו לפחות 2 מטר.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מערכת חשמל ביתיתנ.05/07/2011
שלום רב,
1. ארון מפסקים,בו- מפסק ראשי, מפסק לאזור המטבח, מפסק לדוד השמש וכו, מותקן בביתי. הוא מתחבר לפילר חיצוני (המערכת החשמלית בבית היא תלת-פאזית)הממוקם כעשרה מטרים מחוץ לבית. האם הקרינה הנפלטת מארון המפסקים שבבית עשויה להיות בעייתית ?
2. בנוסף- הבית מתחבר, כאמור, לפילר חיצוני דרך כבל עבה העובר בעומק של כמטר אחד מתחת לפני הקרקע ואז נכנס פנימה דרך חציבה על פני אחד הקירות. האם עשוי להיות מסוכן ?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מערכת חשמל ביתית - תגובה
רם דישון05/07/2011תדע זאת רק אם תמדוד, וגם אז רק כאשר כל המכשירים זוללי-החשמל פועלים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדברה אלקטרוניתחיים05/07/2011
שלום,
האם ישנה קרינה, מסוכנת או בכלל, במוצרי הדברה אשר עובדים על שידור גלי קול שאמורים להפריע לחרקים ולמנוע את כניסתם לדירה? האם זה תלוי ברמת השידור שלהם?
תודה,
חיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הדברה אלקטרונית - תגובה
רם דישון05/07/2011אין סיכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
חיים05/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השפעת מתכת על קרינה מגנטית - הבהרהטליה05/07/2011
תודה דר וולף,
כלומר, למתכת אין השפעה על הקרינה האלקטרומגנטית של המקרר?
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
השפעת מתכת על קרינה מגנטית - הבהרה - תגובה
רם דישון05/07/2011נכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השפעת מתכת על קרינה מגנטיתטליה04/07/2011
שלום לכם
יש לנו וילון ונציאני ממתכת על חלון המטבח בסמוך מאד למקרר (כמה סנטימטרים). רציתי לשאול האם דבר כזה יכול להעצים את רמת השדה המגנטי שנפלט מהמקרר? האם כדאי להחליף לוילונות מחומר אחר (עץ למשל?), כמו כן גם מסגרות החלון עשויות ממתכת - האם הן מהוות בעיה כאשר הן בסמיכות למכשיר חשמלי?
אני די בורה בנושא ולכן אשמח לקבל תשובה.
תודה רבה וערב טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השפעת מתכת על קרינה מגנטית - תגובה
ד``ר דני וולף05/07/2011שום חומר, לא מתכת ולא בטון, אינם משפיעים על השדה המגנטי - מה שאנו מכנים הקרינה המגנטית, ובוודאי שלא מגבירים אותה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פגיעה בריאותית משהות בסמוך לאנטנה ?מודאג04/07/2011
שלום,
במשך שנתיים עבדתי במשרד אשר בסמוך אליו ניצבה אנטנה סלולרית.
האנטנה ניצבה במרחק 7 מטרים מהחלון ללא הפרשי גבהים (ממש מקבילה לחלון).
בוצעו 2 מדידות ע,י מלר"ז שהראו 1.0 mv/cm2 ובפעם השנייה 1.5 mv/cm
הבעייה שלי מתחילה בכך שמזה כשנה שאני מתלונן על חולשה כללית, עייפות ונפילות אנרגיה. עברתי בדיקות רבות, רובן יצאו תקינות, אולם בבדיקה המטולוגית נמצאו חריגות בערכי "שרשראות קלות" מסוג קאפה וגם מסוג למבדה. בנוסף נמצאו חריגות בערכי גלובלין בטה, גלובלין גאמה ואלבומין.
מיותר לציין שאני די מודאג.
האם לדעתכם, נכבדי, יכול להיות קשר בין החריגות בבדיקה לעובדה שישבתי במשרד "מוקרן"... ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פגיעה בריאותית משהות בסמוך לאנטנה ? - תגובה
ד``ר דני וולף05/07/2011מה שאתה מתאר הוא כנראה מחלה של תאי הדם המייצרים את החלבונים האמורים, בשם MULTIPLE MYELOMA. צריך לשם כך עוד בדיקות משלימות ובירור מקיף, כדי לדעת בוודאות. מתחושת הבטן שלי - יש קשר! יחד עם זאת, אין וודאות, ועדיין אין שום הוכחות לכך, ובוודאי שלא משפטיות. לצערי, תחושת הבטן שלי היא שנפגעת מהקרינה. למרות שאני בטוח שרוב הרופאים לא יסכימו איתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרטים נוספים
בן 3405/07/2011ד"ר נכבד,
להלן תוצאות בדיקות הדם ההמטולוגיות המדוייקות.
אפשר לראות שבדיקת אימונואלקטרופרזה תקינה, ולמיטב הבנתי בדיקה זו "הולכת יחד" עם בדיקת שרשראות קלות, כך שאולי מצבי לא כ"כ גרוע ?
האם פגיעה מקרינה היא רק שחור או לבן ?
האם יכול להיות מצב "אמצע" שבו אין מיאלומה, אך קיימת השפעה אחרת של הקרינה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיץ- אודה לתגובת הד"ר
בן 3410/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פגיעה בריאותית משהות בסמוך לאנטנה ? - תגובה
רם דישון10/07/2011כתבת מיליוואט לסמ"ר- האם נכון, או שהכוונה למיקרוואט לסמ"ר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
בן 3410/07/2011מדובר על מיקרו וואט לסנטימטר רבוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה - תגובה
ד``ר דני וולף12/07/2011נכון להיום אין שום ודאות שהקרינה גורמת לסרטן, הוודאות היחידה היא שצריך להתגונן בפניה. אין לנו מספיק ידע לדעת מה הקרינה מסוגלת לעשות ומה לא. מה שבטוח הוא שהשפעתה מרובה ביותר ויכולה לפגוע בצורות שונות באברים שונים, וכנראה גם לייצר חלבונים וטרנסמיטרים כאלו או אחרים, כולל שרשרות קלות.
לגבי הבדיקות שלך אתה צריך להישאר במעקב צמוד מאוד ואולי אפילו לשקול ביצוע מוח עצם. התייעץ עם המטולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מאוזניית אוויר בלוטוסיוגב04/07/2011
שלום רב למומחים ולשאר הגולשים,
1.ידוע שהקרינה לא עוברת דרך אוזניות אוויר, אך במידה ואני רוצה לרכוש אוזניית אוויר בלוטוס, הרי שהבלוטוס עצמו יהיה תלוי כל הזמן לא רחוק מהראש, האם עובדה זו הופכת את אוזניה זו ליותר מסוכנת?
2. האם ניתן לכבות את התקן הבלוטוס של אוזניית האוויר כאשר אין שימוש בו? האם יש לו כפתור כיבוי שכזה? (ואז הוא לא יקרין?)
3. האם צריך לכבות את הבלוטוס גם במכשיר הסלולרי עצמו כדי שלא תהיה ממנו גם קרינת בלוטוס? או שאם ההתקן פועל אבל לא מחוברת אליו שום אוזניית בלוטוס אז הוא לא מקרין?
תודה מראש,
יוגב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה מאוזניית אוויר בלוטוס - תגובה
ד``ר דני וולף05/07/2011הקרינה של אוזניות הבלוטוס חלשה ביותר, וכמעט זניחה, אולם צריך למנוע את המצב שהאוזנייה בלוטוס המקרינה (חלש אמנם) תהיה ממש בתוך האוזן, ובוודאי שלא תהיה בתוך האוזן במשך כל היום, כי אז הקרינה החלשה נמצאת ממש ממש קרוב לתוך האוזן, ולא יוצאת ומתפזרת. את זה בדיוק מונע צינור האוויר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפכטליובל04/07/2011
האם עצם העובדה שיש שאריות של ריח שפכטל (למרות שהעבודה עם השפכטל נעשתה לפני שלוש שנים - כנראה זה בגלל שהשפכטל לא כוסה) מהווה סכנה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שפכטל - תגובה
רם דישון04/07/2011תלוי בסוג הריח, ובכל מקרה מחוץ לתחום הפורום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה בהטענת סלולריאוריין03/07/2011
שלום וברכה,
האם נפלאת קרינה ממכשיר סלולרי כאשר מטעינים אותו כשהמכשיר כבוי ?
באם כן , האם יש הבדל ברמת הפליטה של מכשיר כבוי לעומת מכשיר פתוח ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינה בהטענת סלולרי - תגובה
רם דישון04/07/20111. הקרינה מהמכשיר אינה תלויה אם הוא בטעינה או לא.
2. כשהוא כבוי הוא "מת" ולא פולט דבר (כבוי- ולא בהמתנה לשיחה).
3. שמור מרחק של חצי מטר מהמטען בזמן טעינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה טכנית בנוגע למכשירי מדידהאהרון02/07/2011
שלום רב,
ברשותי מכשיר מדידה מדגם Trifield Meter שמחזיק ברגישות של 0.01 mW ל*סנטימטר* מרובע לגלי רדיו ומיקרו.
בסמוך לביתי שבפאתי העיר ישנו שדה בו מספר תרני אנטנות אשר הקרוב מביניהם נמצא במרחק שלא עולה על 150 מ',להערכתי.
מתוך חשש,ניסיתי למדוד את כמות הקרינה אליה אני נחשף,אולם לא הצלחתי למדוד דבר באמצעות המכשיר האמור.אף לא ממרחק של כ-70 מ' מהתורן.
בעיקרו של דבר,אני מעוניין לדעת האם המכשיר פשוט לא כשיר לשימוש במדידות מעין אילו בשל הרגישות הגסה שלו או בשל העובדה שמדובר במודד חד-צירי(ניסיתי להחזיק אותו במספר זוויות וכיוונים שונים,אבל אני לא יודע עד כמה זה עוזר).
או שאולי הקרינה ממרחק 70 מ' מהתורן באמת קטנה מ-0.01 mW ומכאן שאין לי מה לדאוג בביתי שבמרחק 150 מ'?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נחכה למהנדס רם דישון שנמצא בחופשה
ד``ר דני וולף03/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה טכנית בנוגע למכשירי מדידה - תגובה
רם דישון04/07/20111. המכשיר - כשמו כן הוא- הוא תלת צירי ולא חד צירי.
2. הגיוני שבמרחק 70 מטר מהתורן הקרינה תהיה נמוכה מאד.
3. יחד עם זה יתכן שבמרחק 150 מטר הקרינה תהיה מעט יותר גבוהה (קצרה היריעה כאן מלהסביר כיצד), לכן מדוד בעיקר בבית.
4. אחת הסיבות שאינני אוהב את המכשיר הזה היא רגישותו הנמוכה בתדר רדיו. כידוע לך, הסף המקובל עלינו הוא 1 מיקרווואט לסמ"ר. רגישות המכשיר נמוכה פי עשרה מערך זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה והרחבה קטנה
אהרון04/07/2011תודה רבה על המענה!
האמת שגם אני מצטער על רכישת המכשיר היקר שמצוייד ברגישות רבה מן הנדרש בתחום התדר הנמוך אך בלתי משביעה בתחום הגבוה.
שמו של המכשיר מגיע דווקא מיכולת המדידה שלו שמכסה את 3 סוגי השדות-חשמלי,מגנטי ו[קרינה]אלקטרומגנטית.
המד החשמלי והמגנטי אכן הינם תלת-ציריים,אבל למכשיר מגבלה נוספת בתחום התדר הגבוה והיא שמד הקרינה האלקטרומגנטית הוא חד-צירי בלבד.
המד נמצא בחלקו העליון של המכשיר ועל פי הוראות השימוש יש להפנות צד זה לכיוון המקור בשעת מדידה בשביל תוצאות מדוייקות.
השאלה היא האם הדבר משפיע באיזשהו אופן על אמינות התוצאות וייתכן שהמכשיר לא קולט קרינה שכן נמצאת סביבו?(בהתאם למגבלות הרגישות שלו)
לא הצלחתי למדוד דבר בבית או סביב לו,או בשום מקום אחר למען האמת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה והרחבה קטנה - תגובה
רם דישון05/07/20111. קשה לי לחוות דעה על אמינות המכשיר, מאחר ולא החזקתי אותו בידי (והשתמשתי בו).
2. אין שלשה סוגי קרינה אלא שלשה תחומי תדר- ואני מכיר רק שניים- תדר הרשת ותדר רדיו. מיהו התחום השלישי לא ברור לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מתכוון להישמע כנודניק
אהרון06/07/2011פשוט מאוד חשוב לי לקבל תשובה בנושא.
אני חושב שאולי לא ניסחתי את עצמי בצורה ברורה-ידוע לי שהמכשיר תקין מתוצאות סבירות שקיבלתי ממכשירים בשימוש אישי/ביתי-פלאפון,מיקרוגל,שלט מכונית צעצוע וכו'.
האם לדעתך,ברמת העיקרון,בשל האופן בו מתנהגים/נעים גלי רדיו והמגבלה המימדית של המכשיר,מד חד-צירי עלול להורות על אי-הימצאות קרינה על אף שבפועל תימצא רמה גבוהה של קרינה במקום?
כך למשל,על פי דברי היצרן,בנוגע למד המגנטי-"מד חד-צירי פחות מתוחכם עלול להורות על תוצאה של 0 אפילו במקום בו השדה,שמתנהג כווקטור,חזק".
אני מניח שהדבר נכון במידת מה גם בנוגע למד התדר הגבוה,אבל איך אפשר להתמודד עם המגבלה הזו?
אם אני דואג לכוון את המכשיר במספר כיוונים וזוויות בצורה שתכסה את כל המעגל התלת-מימדי סביבי במרחב,אזי היה הדבר כאילו השתמשתי במד תלת-צירי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא מתכוון להישמע כנודניק - תגובה
רם דישון07/07/2011אם הרגש של המד יוצב בניצב לוקטור E של השדה הוא עלול להראות אפס גם כשהשדה חזק.
אם אתה מסובב את המד בשלשה צירים ניצבים, לא ייתכן מצב שבו קיים שדה והמד יראה אפס. זה שקול לשימוש במד תלת צירי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בידוק ביטחונימיקי01/07/2011
האם שהיה למספר דקות ליד מכונת בידוק ביטחוני בארה"ב (המכונות שממוקמות בכניסה לשגרירות) לאישה בהריון מסוכנת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך שאלה
מיקי01/07/2011שמתי לב שהבודק תמיד עומד בצד של המכונה ז"א מאחורי אחת העמודות. לעומת זאת אני עמדתי בין העמודות ( כאשר עוברים בבדיקת השיקוף) ויוצאים ממנה אז ישר נעמדתי וחיכיתי שם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא
ד``ר דני וולף01/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה ממצלמה שהוזמנה מיפןמשה30/06/2011
אני הזמנתי לפני יומיים ב E-BAY מצלמה .
כתוב שהמוכר הוא יפני ואני משאר שהיא תגיעה מיפן.
האם יש לחשוש מקרינה רדיואקטיבית שאולי יש במצלמה בגלל כל הזיהום הרדיואקטיבי ששמה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין לי מושג
ד``ר דני וולף01/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין איזה ביקורת בדואר בינלאומי
משה01/07/2011אין ביקורת בדואר בינלאומי שלא מעבירים מוצרים נגועים בקרינה בין מדינות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אין איזה ביקורת בדואר בינלאומי - תגובה
רם דישון04/07/2011בדוק בדואר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מטלפון קווי אלחוטי לעומת ניידא30/06/2011
שלום. אנו מעדיפים לדבר בטלפון הקווי האלחוטי ופחות בנייד, אך לאחרונה שמעתי והבנתי כי כך אנו דווקא נחשפים ליותר קרינה ולא זו הייתה כוונתנו.
האם תוכל לעשות סדר ?
הקרינה מהטלפון הביתי האלחוטי אכן גדולה יותר מאשר בטלפון הנייד ?
האם כדי להפחית קרינה עדיף לנו להשתמש בטלפון קווי נייח ?
תודה..
א.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל התשובות נכונות
ד``ר דני וולף02/07/2011הטלפון האלחוטי בבית, והפלאפונים הסלולריים מקרינים שניהם. רק טלפון קווי לא מקרין בכלל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינהavi30/06/2011
שלום רב
שלשום חזרתי מארצות הברית לאחר שבועיים בטיסה נחשפתי לקרינה ב 2 הצדדים בשדה התעופה עברתי בידוק בטחון של קרני רנטגן ובארץ עם נחיתתי ביצעתי 7 צילומי שיניים בקרינה של 0.320 כל אחד האם אחלה בסרטן בגלל זאת או האם אני בסיכון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה - תגובה
ד``ר דני וולף30/06/2011הטיסה עצמה של 12 שעות לכל כיוון בעצמה כרוכה בקרינה מרובה, יותר מכל צילומי השיניים. ראה שאלה 9 בשאלות הקבועות. הבידוק הביטחוני זניח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)