מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אספלטיובל19/08/2011
האם הסכנה באספלט היא רק כשמכינים אותו או בעצם היותו נוכח? (למשל - האם גג בחצר שעשוי מאספלט מהווה סכנה?)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אספלט - תגובה
ד``ר דני וולף19/08/2011הסכנה היא רק כשמכינים אותו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מפילרהילה19/08/2011
שלום רב,
אנו גרים בקיבוץ בבית קרקע. בביתינו , צמוד לקיר יש פילר גדול מאוד. הזמנו בודק מוסמך מטעם המשרד לאיכות הסביבה אשר מצא רמות קרינה גבוהות מהמותר (32 צמוד לקיר בסלון ו5 בחדר השינה) . האם יש לפנות לחברת החשמל בכדי שתזיז את הפילר משם. עם מי ניתן לברר את הנושא? אני ממש מודאגת.
תודה מראש, הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינה מפילר - תגובה
רם דישון19/08/2011קשה לתת עצות. תנדנדי לכל מי שאפשר, לא בטוח שיעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם נניח את העלויות בצד...
שחר גולן21/08/2011האם שני המכשירים מישראל עדיפים על המכשיר המיובא מבחינת יכולות ודיוק?
מי מהם יתן לי את התמורה הטובה ביותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אם נניח את העלויות בצד... - תגובה
רם דישון21/08/2011המכשיר המיובא הרבה יותר מדויק מהצמד הישראלי, אבל הוא לא יתן לך שום קריאה של השדה המגנטי בתדר הרשת, בעוד שהמכשיר הישראלי השני- כן יתן.
קנה את הצמד הישראלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
שחר גולן22/08/2011תודה על ההסברים והסבלנות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מד קרינהשחר גולן18/08/2011
אני מעוניין לרכוש מד קרינה לבדיקות של מיקרוגל, מכשירים אלחוטיים, חשמל וכו'.
אני מתלבט בין הערכה של שני המכשירים למדידת תדרים גבוהים ונמוכים (אתר radiation.co.il) לעומת קניית מכשיר דיגיטלי סיני ב-Ebay הנקרא DT-1130 ומודד תדרים נמוכים (5Hz-400KHz) וגבוהים (30MHz-2000MHz).
ההפרש במחיר משמעותי והמכשיר הסיני מספק מדידה מספרית ולא טווח נורות.
אשמח לחווד דעת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מד קרינה - תגובה
רם דישון19/08/2011הגבול העליון של הסיני נמוך מדי לטעמי. הוא לא יקרא נכון את קרינת המיקרוגל והדור השלישי.
לא הצלחתי גם למצוא את סף הרגישות שלו.
כעת ההחלטה היא שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מה לגבי הקוראים הבאים? - תגובה
רם דישון20/08/2011לא הצלחתי להכנס לקישורים. האתר הזה משבש אותם. רשום את מספר המוצר ב- EBAY- כך אוכל לאתר אותם טוב יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמספרי הפריטים
שחר גולן20/08/2011תודה רבה על הנכונות לסייע !
מס' הפריטים הם:
170679106265
230659130080
330602800780
אני מנסה להמנע מהערכה עם הנוריות ומחפש משהו שייתן לי קצת יותר מידע מאשר רק חיווי ובעלות סבירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מספרי הפריטים - תגובה
רם דישון20/08/2011170679106265- טוב.
230659130080- מתאים במיוחד לתנורי מיקרוגל. סף נמוך גבוה מדי. לא מומלץ.
330602800780- כנ"ל. לא מומלץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הקישור לסט הישראלי - תגובה
רם דישון21/08/2011ההחלטה היא כולה שלך. צר לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודה, הבהרה אחרונה...לי18/08/2011
תודה. אני מצטערת אם בלבלתי, מה לגבי המכשיר הזה? עליו שאלתי בתגובה הראשונה
מד קרינת סלולרית ומיקרוגל עד 6GHz
הוא לא משולב, עד 6GHz
זה בסדר?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תודה, הבהרה אחרונה... - תגובה
רם דישון18/08/2011בסדר גמור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשובה לא ברורהרמי18/08/2011
שלום רב,
לא הצלחתי להבין מהתשובות לשאלה שלי בפורום ב- 12:58 14.08.11 לגבי שדה אלקטרומגנטי גבוה מאוד ברחובות ת"א.
האם זה תקין?
האם לא צריך לערב את המשרד לאיכות הסביבה?
חברת החשמל?
יש תקנים?
מישהו אמור לטפל בזה?
אודה מאוד לגבי הבהרות, כי אנחנו מדברים פה על שדות "תקינים" של פחות מ-2 מ"ג ואז ברחובות ובהמון בתים ברחובות אלו יש שדה של מעל 100 מ"ג (!!!) ופתאום זה נראה שזה כלל לא מטריד...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה לא ברורה - תגובה
רם דישון18/08/2011מנקודת המבט שלי, מה שמעניין הוא השדה בתוך הבית, ובמיוחד על המיטות. מה שברחוב פחות חשוב, כי אנשים נמצאים שם זמן מוגבל.
מניסיוני, לא חברת החשמל ולא המשרד להגנת הסביבה (איזה שם אירוני...) לא יעשו דבר. איש לא יטפל בזה- אלא אם אתה תתחיל לנדנד עד שלמישהו יימאס, ואז אולי יעשו משהו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה של טלפון סלולרי בהטענה + 2 ש.צבי17/08/2011
שלום.
חיפשתי בשאלות הנפוצות ובשאלות בפורום ולא מצאתי תשובה, אז...
1. שמעתי פעמים רבות שהטענה של טלפון סלולרי מגדילה את הקרינה פי עשרות מונים. האם יש בכך אמת, ואם כן, על איזה מרחק יש לשמור מהמכשיר?
2. אני עובד עם מחשב נייד לאורך כל היום, כשהטלפון הסלולרי משמש כראוטר וה WIFI במחשב פעיל. הטלפון נמצא בהטענה ורחוק ממני כ 1.5 - 2 מ'. המחשב נמצא על שולחן ורחוק מרוב חלקי הגוף כ 0.6 מטר. האם זהו שימוש תקין?
3. האם שימוש בטלפון הסלולרי כ GPS בתוך רכב גם היא איננה מומלצת כמו שיחה, או שבשימוש בתוכנת GPS המכשיר איננו עוסק בשידור מרובה, ולכן אין סכנה בדבר?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה של טלפון סלולרי בהטענה + 2 ש. - תגובה
ד``ר דני וולף18/08/20111. לא נכון, זו עוד אחת מסוג האגדות הנפוצות. הטלפון בטעינה לא משנה את קרינת הסלולר ה RF שלו שהיא המסוכנת בשימוש בטלפון.
2. השימוש תקין ואין שום בעיית קרינה בשימוש כפי שציינת.
3. GPS בעיקר קולט ולא מקרין
לסיכום: אתה "בסדר" ומוגן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קרינה של טלפון סלולרי בהטענה + 2 ש. - תגובה - תגובה
רם דישון18/08/2011אני מבקש להוסיף על תשובתו של עמיתי ד"ר וולף לגבי השימוש ב-GPS:
אם התוכנה מובנית בנייד (כמו IGO ואחרות)- אין שום סיכון, אבל אם היא מבוססת על תקשורת עם החברה הסלולרית- הטלפון פועל כמו בשיחה, ואז הסיכון כמו בשיחה רצופה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מאוזניותאופק16/08/2011
שלום רב,
ברצוני לדעת האם אוזניות שמחוברות למחשב (ונמצאות על האוזניים כמובן) מקרינות ועלולות להזיק, ואם כן, האם עדיף להשתמש בטלפון חוטי.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינה מאוזניות - תגובה
רם דישון16/08/2011לא מזיקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת קרינה סלולרית במקום עבודהלי16/08/2011
שלום, התחלתי לעבוד באזור הרווי אנטנות סלולריות , אני בהריון ורוצה למדוד את עוצמת הקרינה. נאם בדיקה עצמאית שלי ע"י השכרת מכשיר מספקת?
הציעו לי להשכיר מד קרינה משולב (בודק קרינת רדיו, מיקורגל וסלולר) או
לחץ להגדלת התמונה מד קרינה סלולרית - חיווי נוריות, מד קרינת רדיו / סלולר / מיקרוגל בחיווי נוריות, מודד את תחום התדרים שבין 300MHz ל- 3GHz
צרפתי תמונות.
אודה על תשובתכם, אני מאוד מוטרדת בעיקר בגלל ההריון.
מה האלטרנטיבות בכלל לבדיקה מהיימנה?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זו התמונה של מכשיר חיווי נוריות
לי16/08/2011
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת קרינה סלולרית במקום עבודה - תגובה
ד"ר זמיר שליט"א16/08/2011לפני שאת מודדת, סדרי שלא תשבי לייד חלון.
אם אפשר, מאחורי רשת מתכת (כנגד זבובים), או צמחים בחלון, אלה עוצרים את הקרינה.
אבל אז מי שמטלפן בסלולרי מהחדר, יספוג קרינה הרבה יותר חזקה מהטלפון שלו(ה).
המכשיר שהציעו לך אמין, אבל תצטרכי למדוד כמה פעמים, כי הקרינה משתנה בהתאם למספר המשתמשים בטלפון, ובנוסף, ישנם שירותי הדור ה- 3, ואז כשמישהו בסביבה מזמין שירות כזה, האנטנות על ידך ישדרו חזק.
ובעצמך אל תשימי טלפון על הגוף, ולדבר עם אוזנית עם צינור אויר.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בדיקת קרינה סלולרית במקום עבודה - תגובה - תגובה
רם דישון16/08/2011בנוסף לעצות המועילות של ידידי ד"ר שליטא:
המכשיר אותו צלמת- עדיף. אינני מתלהב ממכשירים משולבים, כי הם נחותים ממכשירים נפרדים עקב פשרות הנדסיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!על תשובתכם, שאלה לגבי המכש
לי18/08/2011תודה רבה על תשובתכם המפורטת, שאלה נוספת ברשותכם לגבי המכשיר שכדאי לי לשכור,
הבנתי שיש אחד שמודד בתחום שבין 100MHz ל- 6.0GHz. זה שצלמתי בהודעה הראשונה, ויש גם מד קרינה בתדרים שבין 1MHz ל- 8GHz (מה שצרפתי עכשיו בתמונה). בחנות אמרו לי שהיום לא משדרים בתדר של 8GHz ולכן אוכל להסתפק בראשון שעד 6. האם הוא מספיק מהיימן? האם הוא עדיף על מכשיר של חיווי נוריות ?
הבנתי שעדיף לא לקחת משולב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה!על תשובתכם, שאלה לגבי המכש - תגובה
רם דישון18/08/2011המכשיר הזה יותר יקר וקצת יותר מדויק. יש לו גם פונקציה של היסטוגרמה (אם אינני טועה). לשיקולך, על פי התקציב שהקצית לנושא. מנקודת מבטי- גם המכשיר עם הנוריות יעשה את העבודה, ובפחות כסף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שני שאלות בבקשההאיש16/08/2011
1. הום פלאג שמחבר בין ראוטר לחשמל להזנת אינטרנט, מקרין ?
או שניתן לחבר את זה ליד מיטה ? ולהיות ליד זה.
2. ראוטר שכיבתי לו את הרכיב האלחוטי (כיבוי רגיל ע"י כפתור כיבוי ) מקרין ? או שכמובן ניתן להיות ממש ליד זה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתי שאלות בבקשה - תגובה
ד``ר דני וולף16/08/2011כעיקרון העברת תקשורת על גבי רשת קוית לא מקרינה, אם כי את הפלאג לא הייתי שם ליד הראש כל הלילה. חצי מטר בוודאי יספיק.
לגבי הראוטר אותה התשובה, תקשורת קווית ולא אלחוטית לא מקרינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה ממרכזיה טלפוניאירינה15/08/2011
האם מותר לשבת צמוד לארון מרכזיה טלפוני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה ממרכזיה טלפוני - תגובה
ד``ר דני וולף16/08/2011כן אין קרינה מקווי טלפון. אם אין בארון גם משהו אלחוטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממ"ד כחדר משחקיםרונית15/08/2011
שלום רב!
אני עוברת לדירת קרקע שבה הממ"ד ישמש כחדר משחקים,
בהנחה שאשתדל כמה שיותר לאוורר את החדר ולטאטא אותו (לא יהיה שם שטיח, האם מספיק לטאטא את החדר?) יש לי כמה שאלות:
1. האם אפשר להניח על הרצפה צעצועים גדולים (כמו בימבה) שאח"כ הילדים יוכלו להוציא מהחדר ולשחק איתם או שהצעצועים יכולים לצבור חלקיקי גז עליהם? (בהנחה שהחדר היה אפילו סגור יומיים).
2. האם עבור אכסון צעצועים - יש עדיפות להשתמש בארון סגור מאשר בכוורת פתוחה? (שוב - הפחד שלי מחלקיקים שידבקו לצעצועים, האם זה פחד ריאלי?).
3. החלון בממ"ד הוא לכיוון מזרח, ולא נראה שיש שם הרבה תחלופת אווויר, האם זה עדיין מספיק טוב פשוט להשאיר חלון פתוח?
4. בממ"ד יש מזגן - האם כשהחלונות סגורים והמזגן פועל אני יכולה להיות רגועה או שהמזגן לא מנקה את האוויר מהראדון?
תודה רבה מראש!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממ"ד כחדר משחקים - תגובה
ד``ר דני וולף16/08/2011הרדון נמצא על גבי חלקיקים קטנטנים ש"יוצאים מקירות הממד". החלקיקים האלו כבדים מהאוויר ונוחתים מטה. הם כמובן ייפלו על הרצפה, או על הצעצועים או המיטה וכל דבר אחר. לטאטא זה לא טוב כי זה מרים את החלקיקים לאוויר. רק לשאוב, ולשטוף עם מים. לאוורר את הצעצועים, בחוץ זה בסדר, לאוורר את הממד. המזגן לא עוזר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נייד במצב טיסהאורלי15/08/2011
שלום רב,
האם נכון הדבר שאם מעבירים את הטלפון הנייד למצב טיסה אזי הוא אינו משדר ואינו מקרין.
בקיצור - האם בטוח לילדים לשחק בטלפון נייד כאשר הוא במצב טיסה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נייד במצב טיסה - תגובה
ד``ר דני וולף16/08/2011נכון מאוד נייד במצב טיסה לא מקרין בכלל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטנה חיצונית לרכבמירב14/08/2011
שלום,
בעקבות פרסומים שונים אנו עומדים לקנות אנטנה חיצונית לרכב.
רציתי לשאול -
1. האם הנ"ל נקרא ספיריט? איזה דגם מומלץ ל - Orange ?
2. האם בנוסף צריך אנטנה חיצונית?
תודה,
מירב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנטנה חיצונית לרכב - תגובה
ד``ר דני וולף15/08/2011בזמן דיבור עם פלאפון בתוך רכב, הדבר היחידי המונע מהקרינה להישאר ברכב, ולהקרין את כל יושביו, היא דיבורית עם אנטנה חיצונית, כלומר פלאפון שמחובר לאנטנה חיצונית, הטלפון עצמו. ספיריט הוא טלפון של פלאפון לרכב, היה לי כזה וזה מצוין. לשאר החברות, עד כמה שאני יודע אין דיבוריות עם אנטנה חיצונית, וחבל. הפתרון הוא לא לדבר הרבה ברכב, ובייחוד לא כשנמצאים בו ילדים קטנים!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנטנה חיצונית לרכב
ב23/05/2016עדיין יש אנטנות חיצוניות לרכב. בחנות לה-קאר שבראשון לציון מתקינים כאלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- wifiיעל14/08/2011
שלום רב. הבנתי שאתם ממליצים על מרחק של כמטר מראוטר. ומה עם המחשב עצמו? הרי יש בניהם תשדורת. האם הקרינה האלחוטית מהמחשב אינה זהה לזו מהראוטר? ברשותי אייפד. מאוד לא נח להשתמש בו כשאינו על הברכיים, וגם המסך הוא טאצ'. מבחינת קרינה אלקטרומגינטית הבנתי שהמכשיר בטוח מאוד. אך האין המכשיר קורן כמעט כמו פלאפון אם הוא קולט WIFI? תודה מראש, עמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר wifi - תגובה
ד``ר דני וולף15/08/2011לא, הקרינה של ה- WIFI של התקשורת מהמחשב חלשה מאוד, בניגוד לראוטר שהוא חזה יותר, כמובן. כמו כן הקרינה של התקשורת של המחשב עובדת רק כשהוא מחובר לאינטרנט, ושל הראוטר עובדת כל הזמן. ובכל זאת, את כל המכשירים האלו אסור בהחלט להחזיק על הברכיים, בייחוד לא לגברים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוכשהאייפד מנותק מהאינטרנט
יעל15/08/2011זה בסדר על הברכיים? והטאצ' עצמו, הרי כך מפעילים כל דבר בנגיעה על המסך :-)
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שדה אלקטרומגנטי גבוה ברחובות ת"ארמי14/08/2011
שלום רב לחברי הפורום,
נתקלתי לא מזמן באחת ההודעות פה בפורום אשר דיברה על שדה קבוע של 15 מ"ג ברחוב בבני ברק ועוררה תגובות רבות שיש לפעול בעניין.
בסופ"ש החלטתי מתוך סקרנות לבדוק כמה רחובות בתל אביב.
הלכתי לאורך רחוב ז'בוטינסקי ונכנסתי לכמה רחובות שיוצאים ממנו כגון משה שרת, סוקולוב ועוד כמה נוספים.
15 מיליגאוס? הצחקתם את ההנהלה! השדה לא ירד מ-25 מ"ג!!!
בצד של הרחוב שבו יש קוי מתח זה עולה מעל 100 !
ומדובר על קוי מתח עירוניים "רגילים", לא מפלצות של מתח גבוה.
בזמן שהסתובבתי עם המד ראיתי ברחובות האלה ילדים משחקים, הורים מטיילים עם עגלות תינוק, פעוטונים בקומות קרקע של בתים שבכניסה אליהם יש קרינה של מעל 100 מיליגאוס.
המדידה בוצעה על המדרכות בגובה כמטר מהמדרכה ע"י מכשיר של חברת Trifield.
יש לשים לב גם שמדובר במדרכות יחסית צרות ולכן ברוב המקרים הדירות בקומה 1-2 הרבה יותר קרובות לקוי מתח מאשר המדרכה וכנראה סופגות אף קרינה גבוהה יותר.
לאחר מכן בדקתי את השדה מתחת לקוי מתח גבוה ענקיים שליד כביש איילון והשדה שם היה 8 מיליגאוס בלבד!
מישהו יכול להסביר לי איך קו מתח שלכאורה אמור להיות בעל מתח נמוך ופרוס בעיר צפופה ליד אוכלוסייה פולט כאלו שדות גבוהים?
מדברים פה על תקן של 4 מ"ג ושהוא לא מספיק ורוצים 2 או אפילו 1...
ברחובות ראשיים יש מעל 100 ואתם מדברים על 1 ?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את ההסבר האלקטרומגנטי ייתן רם
ד``ר דני וולף15/08/2011אולם, וכבר דובר על כך בפורום לעייפה, קרינה אלקטרומגנטית מזיקה רק אם החשיפה היא שעות ארוכות ביום במשך כל יום, ובמשך שנים. חשיפות קצרות לא מזיקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
את ההסבר האלקטרומגנטי ייתן רם - תגובה
רם דישון15/08/2011הסיבה לקריאות גבוהות היא התקנת קוי מתח ללא שיכול פאזות. גם אני נתקלתי בתופעה דומה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז בעצם זה תקין?
רמי15/08/2011אז לפי מה שמתשמע מתשובתך זה תקין שברחובות העיר יש שדה של 100 מ"ג ויותר?
שם אנשים לא נמצאים? שם ילדים לא משחקים? שם אין חשיפה מצטברת?
וכמו שציינתי זה בוודאות מקרין על הבתים ברחוב, לתוך חדרי שינה, חדרי ילדים ופשוט אנשים תמימים נפגעים עקב חוסר מודעות.
אם הפתרון הוא כה פשוט (לפחות זה נשמע ככה) - שיכול פאזות, מדוע זה לא מבוצע?
אין אף אחד בחברת החשמל/משרד לאיכות הסביבה שאיכפת לו ממה שקורה ברחובות בערים? בבתים ברחובות אלה? בגנים/פעוטונים בבתים אלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)