מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לגבי תרופות, דחוףרותי29/06/2012
שלום לכם
גילו לי את מחלת הפיברמילאגיה וקיבלתי כדור בשם ליריקה 75 מ"ג.
בנוסף יש לי אפילפסיה ואני נוטלת 150 מ"ג למיקטל, ורסיטל.
האם יש התוויות נגד, או משהו דומה לזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
מירי רייזנסון01/07/2012לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_אפילפסיה_ילדים' id=link]אפילפסיה ילדים[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סובלת מאפילפסיהנופר26/06/2012
שלום,
אני בת 22, העבר ההיסטורי שלי מאוד עשיר לצערי,בגיל 10 עברתי דלקת מוח,לאחר שנה איבדתי הכרה התחלתי לשתות כדורים לאפילפסיה שהופסקו בגיל 14.בגיל 15 עברתי אירוע מוחי ובגיל 19 שוב עברתי דלקת מוח,ששוב החזירו לי את הכדורים לאפילפסיה.
לא התמדתי כ"כ ועכשיו אושפזתי שוב בעקבות כאבי ראש חזקים ובחילות. CT ובדיקות היו תקינים למעט EEG שהראה שהייתי במצב לאחר פירכוס. מאותו רגע הרופאים הצהירו עליי למרב"ד,רציתי לדעת מזה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סובלת מאפילפסיה - תגובה
מירי רייזנסון03/07/2012נופר שלום.
מצטערת על התשובה המאוחרת.
יש לציין שבגלל בעיות רפואיות אחרות חשוב שתהיי מטופלת על ידיי אחת ממרפאות האפילפסיה בבתי החולים הגדולים ולא רק על ידיי ניורולוג בקופת חולים.
לגבי המכון הרפואי לבטיחות בדרכים. אילו היה לך רישיון עד כה, הוא היה נפסל לכשנה על מנת לבדוק כי מצבך הרפואי מתייצב. אם לא היה לך רישיון נהיגה עד כה, כדי לגשת ללימודי נהיגה תצטרכי להגיש מסמכים שונים המעידים על מצבך הרפואי למרב"ד ואולי אף תתבקשי לעבור וועדה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאנונימי25/06/2012
שלום רב,
ביתי בת שמונה והתגלתה אצלה אפילפסיה כשהייתה בת 7.
היא מטופלת בדפלפט סה"כ 450מ"ג ליום.
כיום מאוזנת ועוברת בדיקות דם כול חודש חודשיים לרמת תרופה בדם וגם EEG בעת הצורך.
נבדקת ע"י נוירולוג ילדים.
אני רואה כאן את המושג אפילטולוג (מקווה שאייתתי נכון) מה הכוונה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
יוסי אונטרמן26/06/2012שלום רב
שמחתי לקרוא שבתך מאוזנת! אפליפטולוג הוא נירולוג שעבר תת התמחות בתחום האפילפסיה. ההתמחות מוכרת בארה"ב ובאירופה אך משום מה לא בארץ.
בריאות מלאה
יוסֵי אונטרמן
מנהל איל-אגודה ישראלית לאפילפסיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קוצב לעצב הואגוסשפרה14/06/2012
אשמח לקבל מידע על הצלחות הטיפול בקוצב בישראל, מומחים לנושא ועוד מידע רלוונטי. בתי בת 4 ומקבלת 4 תרופות ויש פרכוסים כמעט מידי יום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קוצב לעצב הואגוס - תגובה
יוסי אונטרמן15/06/2012שלום שפרה
באתר של איל-אגודה ישראלית לאפילפסיה בנק המידע- מידע רפואי יש מאמר של דר אלי היימן בנושא הקוצב של העצב התועה ( עצב הוגוס ) בעקרון רצוי להגיע לאפליפטולוג ילדים . הניתוח לא נעשה בד"כ על ידי האפליפטולוג . בעקרון מדובר בניתוח פשוט באופן יחסי. האפליפטולוג מכוון את המכשיר לאחר ההשתלה במשך מספר חודשים כדי להגיע להשפעה מיטבית.
בבואנו לשקול את האפשרויות הטיפוליות לחולים עמידים לטיפול תרופתי, נראה שלגבי אותם חולים שאינם מתאימים לניתוח או לדיאטה, האופציה של ג"ו בהחלט מהווה תוספת משמעותית לאפשרויות הטיפוליות. יש לזכור שסיכויי ההצלחה הנראים לכאורה נמוכים, הנם משמעותית גבוהים יותר מסיכויי הצלחה של תרופות חדשות נוספות.
בהצלחה
יוסי אונטרמן- איל אגודה ישראלית לאפילפסיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופות שוב...רונית11/06/2012
שלום, אני כרגע לוקחת 1.25מ"ג קלונקס ביום (0.25 בבוקר ו1 בלילה), 150 מ"ג למיקטל 2X ביום, פריזמה 20 מ"ג פעם ביום, לומינל 100 מ"ג פעם ביום ודנטואין (אפנטואין)- נכון לעכשיו- 3 כדורים ביום של 100 מ"ג. האפנטואין גומר אותי. הוא מאוד מאוד חליש ומעייף. יש לי הרגשה של כבדות בעיקר בראש וביידים. בראש יש גם תחושה של משקולת מסתובבת. העיניים נעצמות ואנילא מפסחקה לישון.הייתי ישנה 6-7 שעות ביום ועכשיו אני ישנה 16 שעות ביום!
ביקשתי מהאפליפטולוגית שלי להוריד את המינון של האפנטואין. היא אמרה לי לקחת יום 200 מ"ג בויום 300 מ"ג ביום שאחריו לסרוגין במשך חמישה ימים, ואחרי זה אני ארד לשבוע עם כדור אחד של 100 מ"ג ושבוע שלאחריו להפסיק עם התרופה הזאת לגמריי.
אני מרגישה שזה גדול עליי ואני מאוד חלשה ובקושי יכולה לאכול או ללכת לשירותים.
אז רציתי לשאול אם זה בסדר שבחמישה ימים האלה\ שבוע אני אקח רק 200 מ"ג (100 מ"ג בבוקר ו100 מ"ג בערב) ושבוע אחריו זה אני ארד ל100 מ"ג וכו'
עו ד בעיה שמפריעה לי היא שאני חוששת שיפטרו אותי מהעבודה כי נעדרתי כבר חודש (באישור הרופא) ואני עדיין מאוד חלשה ובעבודה שלי אני *חייבת* לעמוד כל היום (9 שעות) ואסור לי בתכלית האיסור לשבת או להשען או לעמוד עקום...
מה עליי לעשות?
בנתיים ביטוח לאומי גובה ממני כסף כשאני אמורה לקבל אחוזי נכות. אבל כרגע ממש אין לי את הכוחות לטביעה הזאת ולבדיקות שנדקשות בשבילה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופות שוב... - תגובה
מירי רייזנסון12/06/2012רונית שלום.
חשוב מאד להפריד בין שאלות רפויאות עליהן לא אוכל לתת מענה לבין שאלות הקשורות לתעסוקה וביטוח לאומי.
לדעתי, היכולת שלך לעבוד בכלל ולעבוד בתפקיד מסוים נובעת ממצבך הרפואי. את מתארת פער משמעותי בין מצבך כעת (שינה של 16 שעות ביום) לבין הדרישות של העבודה (עמידה של 9 שעות על רגליים).
חשוב מאד להתייעץ עם נירולוג לגבי היכולת שלך לעבוד. חזרתך לעבודה תהיה תלויה, לדעתי, במצבך הרפואי: עד כמה תהיי מאוזנת, מה יהיו תופעות הלוואי של הטיפול התרופתי, מה אופי העבודה שתבצעי. ייתכן ומקום העבודה יפנה אותך לרופא תעסוקתי.
גם הפתרונות יהיו בהתאם למצב: צמצום שעות העבודה, מעבר לתפקיד אחר, חיפוש מקום עבודה חלופי...
הקושי עם פנייה לביטוח לאומי הוא שדווקא במצב שבו מרגישים מותשים, יש צורך לגייס את כל הכוחות. לצערי, אין דרך אחרת. קחי בחשבון שאם את מגישה טפסים, ייקח לפחות חודש עד לזימון לוועדה ואולי עד אז תתחזקי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מירי
רונית14/06/2012כרגע קצת הורידו לי את התרופות אבל אני חוששת שהולך להיות לי התקף בימים הקרובים... אני יודעת שיש איזה פורום שאילן בלט מנהל אני פשוט לא מוצאת אותו...
לגבי הבעודה תיכננתי לקחת עוד שלושה שבועות חופש עד שאתאושש (אם בכלל )
בקשתתי מהרופאה שלי ימי מחלה (42 ימים סה"כ יצא) והיא אמרה לי שאסור לה לאשר יותר מחודש. ושאני באמת צריכה ללכת לרופא תעסוקתי. העיניין הוא שעכשיו אני בקושי יכולה ללכת מהמיטה לשירותים ולמטבח. אני מאוד מאוד חלשה ואני מרגישה שהתרופות עשו אותי "שיכורה" וההנג אובר לא נגמר... הראש מסתובב כיאילו יש בתוכו משקולת, הגוף כבד פי שתיים, העיניים נסגרות, אני הולכת בזיגזג ואין לי שייווי משקל. אני כל הזמן נופלת. אני בקושי יכולה ללכת! אין לי כח לאכול. אין לי כח לעשות גרעפס (סליחה על הגסות) ונהיה לי בחילה
אני כבר כמעט חודש בבית\בבית חולים ולא זזה וזה מאוד מדכא אותי.
איך אני אגיע לביטוח הלאומי???
איך אני אגיע לרופא התעסוקתי???
לפעמים אני אומרת לעצמי אולי זה הזמן להגיד "שמע ישראל"...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מירי - תגובה
מירי רייזנסון19/06/2012רונית שלום.
לגבי הפורום הרפואי שאת שואלת עליו. לא ניתן במסגרת זו לתת הפנייה לפורום מחוץ ל be ok. ניתן לפנות לפורום אפילפסיה ילדים שמסייע גם למבוגרים עם אפילפסיה.
במצב שאת מתארת קשה לדמיין כיצד תוכלי לטפל בכל הביורוקרטיה. ללא ספק את זקוקה לתמיכה של משפחה או חברים שיסייעו לך בנושא.
אני מאד מקווה שהמצב ישתפר בקרוב לאחר שהגוף יתרגל לתרופות. בינתיים הייתי שוקלת עם הניורולוג המטפל אפשרות של אשפוז שבו יכולו לעקוב מקרוב אחרי מצבך. את מתארת מצב מאד קשה וחשוב להעביר גם לניורולוג עד כמה את סובלת.
אם תגיעי לאישפוז, תפני לעובדת סוציאלית ותבקשי את הסיעו שלה במילוי טפסים של ביטוח לאומי. על מנת להגיש תביעה אין צורך להגיע באופן אישי לסניף המוסד לביטוח לאומי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיויון זכויות לאנשים עם מוגבלותשלומית11/06/2012
למירי רייזנסון שלום ולגולשים
רציתי להתייעץ ולקבל תשובה לגבי שיויון זכויות לאנשים עם מוגבלות.
אני בת 27 עבדתי מס שנים במעון ילדים פוטרתי מסיבה לא קשורה וכיום אני מאוזנת בתרופות מס שנים.
ואני מחפשת עבודה הרבה מאוד זמן ואם יש ראיונות אני הולכת אבל מקבלת
תשובות כמו נהיה בקשר או לא מתאימה,ששאלו על בעיה רפואית או רקע אז הצהרתי
בכנות שיש לי אפילפסיה ואז כבר שומעים ונותנים תשובות כנל.אני יודעת שאם לא מצהירים
על בעיה רפואית זו עבירה לפי החוק מה שידוע לי,האם אני חייבת בכל ראיון להצהיר ולדבר בכנות או לשקר ואז מגלים וזו עבירה ויש אפשרות לתביעה בעיקר בעבודות כמו טיפול בילדים,לא רוצים לקחת סיכון ולתת צאנס.להיפך שהתנו צאנס ויגידו למעסיקים שינסו ולא התנו תשובה שלילית או נהיה בקשר.
חבל שאי אפשר לעשות מחאה או להתאחד נגד זה ולתת שיויון זכויות כמו לכולם.
אני מאוד מיואשת וזה משפיע על מצבי הרגשי של השיגרה יום יום.
הייתי רוצה לשבת במשרד כפקידה או דומה לעבוד מס שעות והכי חשוב-להתפרנס בכבוד כמו כל אדם.אם לא מתאים למעסיקים אז שיגידו בפנים ולא הלכו סביב .
אם לא מעוניינים שלא הקחו סיכון אז שיפנו לעבודות אחרות ,כי אנחנו בסופו של דבר בני אדם.אשמח לקבל תשובה או יעוץ גם מגולשים .
תודה ויום טוב
שלומית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיויון זכויות לאנשים עם מוגבלות - תגובה
מירי רייזנסון12/06/2012שלומית שלום.
כואב מאד לקרוא את מה שכתבת גם לגבי אפליה עצמה וגם לגבי הצורה בה המעסיקים דוחים אותך.
הנושא עוד יותר מורכב כיוון שהיום יש חוק פנסיה חובה ואיתו הצהרת בריאות שעליה חותמים עם תחילת העבודה. מקומות עבודה מסוימים דורשים אישורים של רופא תעסוקתי גם לגבי עובדים ותיקים וגם לגבי חדשים.
המדינה מנסה לסייע לאנשים עם מוגבלויות (זו הגדרה של משרד התמ"ת) דרך סיוע למעסיקים שמעסיקים אנשים עם נכות המוכרת על ידיי ביטוח לאומי. משרד המשפטים מסייע באמצעות נציבות שיווין זכויות לאנשים עם מוגבלויות עליה דיברתי קודם.
מה שחשוב הוא לפנות ולא להישאר בעמדה: אז מה הם כבר יוכלו לעשות? אנחנו יכולים להיות איתכם בתהליך.
חשוב להבין שלעתים עצם ההתעקשות שלכם על קבלה לתפקיד ופנייה לגופים רלוונטיים יכולה לסייע בקבלה לעבודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיטורין
דניאל02/07/2012שלום לכם,
ברצוני לציין שעבדתי במלונאות 27 שנים בקבלה ולא ציינתי שיש לי אפילפסיה כי פחדתי
שלא יקבלו אותי לעבודה. לצערי יום אחד היה לי התקף והמלון פיטר אותי באותו רגע
כי טען ששיקרתי לו. העובדה שיש לי אפילפסיה עשתה לה כנפיים בעיר בא אני גר שמלאה
בבתי מלון והיום, שנה עברה, אף מלון לא רוצה להעסיק אותי. כל מנהל כח אדם לא אומר
שזה בגלל האפילפסיה אלא שיש צימצומים או שכרגע אין את העבודה שאני רוצה או כל מיני
תירוצים שונים שממש לא רוצה ללכת ללשכה ולחתום. לצערי האפילפסיה אינה בסל של
מחלות עם מוגבלויות ואי אפשר למנוע פיטורין. ביקשתי גם עזרה בדיור לביטוח לאומי - נאמר לי שליחיד שיש לו מעל 75% נכות רק עוזרים.....ממש בושה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיטורין - תגובה
מירי רייזנסון03/07/2012דניאל שלום.
המצב שאתה מתאר מוכר מאד ומחריף עוד יותר במקומות קטנים או בענפים בהם יש הכרות בין בעלי תפקידים.
מתי פוטרת מבית המלון? האם שקלת אז לפעול נגד הפיטורים? מדוע הנך חושב שפיטורים על רקע אפילפסיה שונים מפיטורים על רקע עיוורון למשל?
לגבי ההמשך. הייתי שוקלת פנייה ללשכת תעסוקה ואף לביטוח לאומי לצורך הפנייה לשיקום מקצועי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
shmuel19/08/2012לגבי שאלתך בחיפש עבודה ישנה חברה שנקראת המשקם והיא מאין אפשר לומר חברת השמה לחולי אפילפסיה
ודבר שני את בטוחה שחובה להגיד בראיון עבודה שאתה חולה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מונולוג מדהים ומרגשכהן יוסי09/06/2012
היי
לא יאומן על חוסר רגישות של אנשים!!
את בהחלט נשמעת בחורה מעניינת, חכמה, אינטילגנטית...
בהצלחה
יוסי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה רבה לכל המגיבים חזקתם אותי
מונולוג09/06/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני והתסמונת הולכים לחפש עבודה חדשהמונולוג07/06/2012
תסמונת מיוקלונית של גיל הנעורים, זה הוא שמה
הופיעה פתאום ואני בת 23, לא ילדה, לא נערה...
סטודנטית צעירה בשנה השלישית, מצפה בקוצר רוח לקבל את התואר הראשון, רק עוד חודשיים...אך היא הקדימה, התסמונת באה ראשונה.
כך קרה, שלוש שנות לימודים מאומצים, עבודה פזית קשה, לילות ללא שינה,
התסמונת המתינה בשקט בשקט לגבות את חובה.
בתום שנת הלימודים, קיבלתי שתי תעודות
האחת, בטקס גדול מפואר, בגאווה, בקומה זקופה, לעיניי כל- תואר ראשון!
השניה, בהחבא, בבושה, בראש רכון, בעניים דומעות, בחדר קטן, רופאה מבוגרת נחמדה, מסרה לידי רבע עמוד, "הנ"ל לוקה בתסמונת ניורולוגית"
התחלתי את דרכי המקצועית קיבלתי המלצות לשבח, "עובדת מצטיינת, מעל ומעבר, יוזמת, מקימה פרוייקטים, משקיעה מזמנה לאחר שעות העבודה, מבקשת לסייע לעובדים אחרים, משקיעה בלימודים מקצועיים מכספה" כך נכתב , המלצה אחר המלצה.15 שנים, ארבע מקומות עבודה, הסתרתי את התסמונת.
למדתי תואר שני סיימתי בממוצע 94, בעבודת גמר נכתב "מובילה לשינוי אמיתי, בצעה עבודה מחקרית (היחידה במחלקה)" כן, כך כתוב, שניים חתומים.
עבדתי שנים במקום נוקשה, עבודה הדורשת יצירתיות, יוזמה, עשייה, קידמה, פיתוח שרותים, בצעתי הכל! שבחים הורעפו עלי מבוקר עד ערב.
השנה החלטתי, לבצע שינוי בחיי, לסייע לאנשים חולים, עזבתי את מקום עבודתי. אני, תעודותיי והמלצותיי, מכתתים רגליים מראיון לראיון.
בראיונות , לפחות עד מחציתו, התקבלתי במבטיהם, בחיוכם, באימרותייהם, רצון אמיתי להעסיק אותי, מדברים על תנאי השכר......
אך התסמונת עומדת בחדר, נוקשת, רוקעת ברגליה, מזכירה את היותה, ובשלב האחרון, אני אומרת "יש תסמונת מזה 15 שנה, ניורולוגית, היא הייתה בכל המקומות בהם עבדתי, היא הייתה גם בתואר השני, אין בעיה, אני חייבת לדווח על פי חוק"
והם מתפתלים בכסאותיהם הנוחים, מסדרים קפל בבגד, מיישרים דפים, מביטים בי,
אחת הגדילה לעשות ואמרה "כעת את אומרת אחרי שבזבזתי 40 דקות לראיין אותך" שתקתי ארוכות, אז אמרתי "אין ארוע המתרחש ללא תכלית, לא בזבזת דבר"
כעת, לכולם יש מעומדים נוספים שטרם סיימו התהליך.....אף אחד לא מתקשר, אני צמודה לטלפון, לעיתים מתוך שינה, בטוחה ששמעתי צלצול, אך לא, הטלפון נדם.
יש לי אוגדן, בו 9 עמודים: 1 קורות חיים, 5 המלצות, 2 תארים, ורשיון עיסוק.
חלקתי 10 כאלו, עוד מעט אכלה עץ אחד.
נותר לי רק לכתת רגליי למשתלה הקרובה, לרכוש עץ נאה, בתמורה ל 90 עמודים מיותרים שחילקתי. הרי את כדור הארץ אין להרוס, בין אם מדובר באדם או עץ.
אני והתסמונת נשתול עץ, היום, אין לי דבר אחר לעשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברוכה הבאה לclub...
ד4908/06/2012כנראה שהמחלה לא עושה חשבון לאן ואל מי היא מתפרצת. לא הסתרתי (ואסור-לדעתי להסתיר) את העובדה מכל הסובבים אותי, ושרתתי 3 שנים בצבא ו- 31 שנה במשטרה. כמו שאת כותבת, האינטליגנציה כנראה לא נפגעת (עד כמה שתלוי בי). אני כבר בן 63 ו"מכיר" את המחלה 30 שנה. עשי מה שאת יכולה. השתמשי בידע ובאפשרויות להתקדם, ובהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמונולוג מדהים!!!!
כהן יוסי09/06/2012היי
לא יאומן על חוסר רגישות של אנשים!!
את בהחלט בחורה מעניינת, חכמה, אינטילגנטית..
ריגשת אותי, מלא צמרמורות
:))
בהצלחה
יוסי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני והתסמונת הולכים לחפש עבודה חדשה - תגובה
מירי רייזנסון10/06/2012המונולוג שלך מרגש מאד.
לצערי ישנם עוד אנשים במצב דומה.
מבחינה מעשית, אסור להפלות על רקע מגבלה רפואית ואף ישנו גוף שנקרא "נציבות שוויון זכויות לאנשים עם מוגבלויות" שמטפל בנושא.
מקווה מאד שתצליחי למצוא עבודה שתואמת את כישוריך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רשיון עד 15 טוןחן זלצר03/06/2012
שלום רב לפני חודשיים החזירו לי את רשיון רכב הפרטי לאחר ועדת ערר שעברתי בתל השומר. אך לצערי כיום אני מובטל משום שאת רשיון המשאית ממנו התפרנסתי לא החזירו ברצוני לדעת אם יש עורך דין שאוכל לפנות אליו כי מאז הארוע שהיה לפני שנה וחצי ועד היום לא היה לי שום התקף אני בריא ומרגיש טוב נוטל 2 כדורי topritim בוקר וערב. אציין שנאמר לי בוועדה שרק ב2016 אוכל לקבל שוב את רשיוני בחזרה אני גרוש ומשלם מזונות וכרגע מובטל כי גם רשיון למלגזה לא מאשרים לי אנא עזרו לי לצאת מהמצב הזה בתודה מראש חן זלצר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רשיון עד 15 טון - תגובה
יוסי אונטרמן06/06/2012שלום חן
אכן מצב קפקאי. לצערי אני לא אופטימי גבי החזרה של רישיון מסחרי. גם זה לא היה מקובל בעבר ולא מקובל באירופה.
בהצלחה
יוסֵי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרשיון משאית
חן זלצר06/06/2012שלום רב
לא קיבלתי את התשובה המספקת ? ידוע לי שיש עורכי דין שיש בכוחם את הידע כן להחזיר את הרשיון באם המצב הרפואי מאפשר זאת ארצה לדעת דרככם את שמם וכתובתם בבקשה תודה חן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרשיון משאית - תגובה
מירי רייזנסון07/06/2012חן שלום.
לצערי לא ידוע לי על עורכי דין העוסקים בהחזרת רישיון נהיגה לאנשים שרישיונם נפסל עקב אפילפסיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חידוש רשיון לאחר התלייהדניאל01/06/2012
שלום,
רשיון הנהיגה שלי הותלה לאחר התקף אפילפטי שקרה באוגוסט 2011 ע"י המרב"ד.
במשרד הרישוי נתנו לי למלא טפסים ולשלוח אותם למרב"ד לצורך חידוש.
חבר אמר לי שעליי לגשת למשרד הרישוי והם אמורים לשלוח את הטפסים.
מה נכון כאן? כמה זמן לפני תום השנה אני יכול להתחיל את התהליך?
בבקשה עזרתכם עם הפרטים הנכונים או לחלופין טלפון של מי שיוכל לעזור לי להבין.
תודה מראש על העזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - עזרההילה28/05/2012
שלום...
שמי הילה בת 27 לפני כ8 שנים עברתי התקף אפילפסיה ראשון ומאז לא היה לי כלום עד לפני יומיים כאשר קיבלתי התקף בשעה 5 בבוקר נלקחתי באמבולנס שוחררתי הביתה.... שעה לאחר מכן קיבלתי עוד התקף בבית ונלךקחתי שוב באמבולנס.
את האמת אין לי מושג איך להתמודד עם זה בכלל!!! יומיים שלושה אחרי אני עדיין הפוכה,מטושטשת ומבולבלת. האם זה נורמלי??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה - תגובה
יוסי אונטרמן28/05/2012שלום הילה
הבלבול הוא טבעי. אם לא היית מבולבלת זה היה מדאיג. בשלב ראשון אני מציע לך לקרוא חומר בסיסי על אפילפסיה לאט לאט בצורה שאפשר להפנים אותו. אפשר באתר של איל ואם תצרי קשר עם אחד הסניפים שלנו נשלח לך חוברת על נשים ואפילפסיה הביתה.
לאחר זמן מה מציע לך ליצור קשר עם אחד מסניפי איל הקרובים לביתך לקבוע פגישה עם עו"ס שמומחה באפילפסיה ולבדוק את ההתאקלמות שלך למצב החדש.
ידע= כח
חלוקה ברגשות ובהתמודדות עם אדם קרוב= עזרה
בהצלחה רבה
יוסֵי אונטרמן מנהל איל-אגודה ישראלית לאפילפסיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למיקטלמאיה21/05/2012
שלום, רציתי לדעת מה המשמעות של עיכוב גלוטמט בכדור למיקטל? האם יש לזה קשר לגאבא? האם למיקטל משפיע על הגאבא כמו בכדור דפאלפט? האם למיקטל יוצר רגיעה כמו בכדור דפאלפט?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
מירי רייזנסון22/05/2012לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_אפילפסיה_ילדים' id=link]אפילפסיה ילדים[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמו התקף אפילפטי לאחר אירוע מוחיחיים18/05/2012
לפרו"פ מירי נויפלד
אבי עבר cva לפני כ 3 שנים. לאחרונה אחלו להופיע אצלו ניתוקים (כמו רדום ולא מגיב)
מלווה מידי פעם בנשימות כמו לאחר מאמץ והוא מראה עם היד על צד ימין שנפגע כתוצאה מהארוע מהראש ולאורך הגוף והיד ולעיתים זה מלווה גם ברעידות של יד ימין.
לאחר כשעה שעתיים של מנוחה הוא פחות או יותר חוזר לעצמו.
אבי מבצע דיאליזה 3 פעמים שבוע ומקבל אינסולין(בזמן האירוע המתואר הסוכר נשאר יציב).
מה ניתן על מנת למנוע תופעה כזו תרופה ,טיפול וכ"ד.
ואך לנהוג במצב כזה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
מירי רייזנסון20/05/2012לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_אפילפסיה_ילדים' id=link]אפילפסיה ילדים[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמו התקף אפילפטי לאחר אירוע מוחי
חיים22/05/2012אבל מדובר באדם בן 82
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גיוס לצה"לזיוה15/05/2012
בני בן 17.5 שנים אובחן לפני כ-4 חודשים כחולה אפילפסיה, תאריך גיוס שלו הוא בינואר 2013, מהי עמדת הצבא בנידון, האם עליי לשלוח להם מסמכים רפואיים או שמא הם מקבלים את המידע מקופ"ח?
האם הוא יכול להתגייס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיוס לצה"ל - תגובה
מירי רייזנסון20/05/2012זיוה שלום.
בדרך כלל ניתן להתגייס אחרי שנה ללא התקפים ובדיקות תקינות. הצבא יכול לקבל מידע מכל גורם רפואי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קבוצת תמיכהדליה02/05/2012
האם יש קבוצת תמיכה לחולי אפילפסיה בירושלים? האם יש לה מנחים או שזו קבוצה של עזרה עצמית של חולי אפילפסיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קבוצת תמיכה - תגובה
מירי רייזנסון03/05/2012באי"ל נפתחות קבוצות תמיכה שונות בהתאם לצרכים שעולים מהשטח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)