מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוצאות צילום רחםneama10/03/2010
שלום..
אני מנסה להיכנס להירין כבר שנה וחצי .. רציתי לעשות השפחה והופניתי לעשות צילום רחם..עשיתי צילום רחם והתוצאות:
פגם מילוי בקרן רחם שמאלית, שחלה ימין: ללא מעבר לחצוצרה שמאל, והחצוצרה הימנין מעובה.
ונאמר לי שמומלץ הסטרוסקופיה..
אני רוצה להיכנס להיריון.. מה יקרה לאחר ביצוע ההסטרוסקופיה? אני לא מבינה האם הבעיה בחצוצרה השמלית או בשחלה? האם אצליח להיכנס להיריון באופן טבעי ללא השפחה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום
פרופ' ראול אורביטו10/03/2010צילום לא אמור לתת אינפורמציה על השחלה- כך שהתשובה לא לגמרי ברורה
לגבי- פגם המילוי, במצב כזה דרושה קורלציה היסטרוסקופית- וטיפול בהתאם, באמצעות ההיסטרוסקופיה
רצוי שתיפני עם הדיסק לרופא מטפל- לקבלת הבהרות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחםלימור09/03/2010
ב-2007 עברתי צילום רחם ע"י דר' טוגנדרייך אז גיליתי כי שתי החצוצרות סתומות והתחלנו בתהליך של IVF (עד כה 11 סבבים ללא הריון). לפני כשנה עברתי כריתת חצוצרה שמאלית לאחר שנתגלתה בה דלקת.
לפני כמה ימים עברתי לבי"ח אחר והרופאים במחלקת IVF המליצו לעבור ניתוח נוסף להורדת החצוצרה השניה.
1. האם מצילום רחם ניתן לדעת את מצב החצוצרה (מבחינת דלקת/נוזל)?
2. האם ניתן לצנתר את החצוצרה ולהצילה?
אשמח לתשובתכם,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חצוצרה
פרופ' ראול אורביטו09/03/2010צילום רחם מעיד על החצוצרה- אם יש מעבר דרכה או לא, ולא על סיבת החסימה
במידה והחסימה קריבנית- ניתן לשלב צינטור ולנסות לפתוח אותה
פרטים- נוספים תוכלי לקרוא במדור שאלות נפוצות בפורום
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תור לצילום רחם -בי"ח השרוןמיקה08/03/2010
היי דר' טוגנדרייך,
ב- 23/03 אני אמורה להגיע לבי"ח השרון לצילום רחם, משיחה עם המזכירה הבנתי שאתה או מתמחים אמורים לבצע את הצילום, מכיוון שאני היסטרית מהצילום הייתי רוצה מאוד שאתה תבצע אותו, איך אני יכולה לוודא שהרופא שיבצע את הצילום יהיה אתה ולא מתמחים?
תודה רבה רבה,
מיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תור
פרופ' ראול אורביטו08/03/2010לייעוץ אישי ד''ר דניאל טוגנדרייך
נא לפנות למרפאתו:
רח' בן גוריון 183 גבעתיים 050-5621467* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברב הפעמים אני מבצע
ד``ר דניאל טוגנדרייך10/03/2010ברב הפעמים אני מבצע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קביעת תורמיואשת08/03/2010
שלום רב,
אני מנסה מזה מספר חודשים לקבוע תור לצילום רחם אצל ד"ר טוגנדרייך. התורים מאוד רחוקים וכל פעם נופלים לפני או במהלך מחזור.
אני שייכת לקופת חולים מכבי, ולאחר שיחה עם ורד הובהר שלא ניתן לבצע את הבדיקה בצורה פרטית.
מכיוון שהמחזור אינו סדיר, אין באפשרותי לקבוע תור מראש.
מה עושים ?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תור לצילום
פרופ' ראול אורביטו08/03/2010תורים לצילום - פני למדור שאלות נפוצות בפורום
לתיאום פגישה עם ד''ר דניאל טוגנדרייך-
המרפאה ברח' בן גוריון 183 גבעתיים 050-5621467* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתן לקבוע
ד``ר דניאל טוגנדרייך10/03/2010מייד כשתקבלי ווסת תתקשרי אלי ואקבע לך תור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני כל כך מזדהה ...
עדי15/03/2010בודקת עכשיו את האפשרות לעשות באופן פרטי, אולי שם יש גמישות והתחשבות....
:-/* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היסטרוסקופיהאנונימי08/03/2010
שלום
השאלה מופנית לדר' אורבייטו ראול
הופנתי על ידיך לבצע היסטרוסקופיה אבחנתית בשל חשד לפוליפ
בסניף מאוחדת בתל אביב קבעו לי השבוע את הבדיקה ללא הרדמה מקומית רק סקירה כללית ונאמר אם יש חשד ל פוליפ זה כבר ניתוח להוצאתו
ובסניף ברחובות נתנו לי תאריך ב25.3 וזה מתבצע בהרדמה מקומית ואם יש חשד לפוליפ וניתן להוציאו אז יוציאו לי כך נאמר לי.
מה עליי לעשות אפה עדיף לי לבצע את הבדיקה
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היסטרוסקופיה
פרופ' ראול אורביטו08/03/2010רחובות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני צילום רחםמיקה07/03/2010
היי דר',
הופנתי ע"י הרפוא המטפל לצילום רחם לאחר שנה של ניסיונות להיכנס להריון ללא הצלחה.
1. האם יש זמן מסויים בו עליי לבצע את הצילום?
2. האם הוא מפחיד וכואב כמו שהוא נשמע?
3. מה עליי לקחת לפני כן כדי להוריד את החרדה?
תודה דר'!
מיותר לציין שאני מעדיפה לא לעשות את זה,
מחכה לתשובה,
מיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום
פרופ' ראול אורביטו07/03/2010תשובות למרביתשאלותיך תמצאי בפורום במדור שאלות נפוצות
לא אמור להיותכה "מפחיד"
אין צורך לקחתכלוםלפני,אם בכל זאת- יכולה אדויל, נר נקסין או כל כל כדור אחר נגד כאבים
בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחםצופית05/03/2010
שלום דר',
בעקבות תור ארוך לצילום רחם אצל דר' טוגנדרייך, כאשר אגיע לצילום, ההפניה שברשותי, שתקפה לחודש בלבד, כבר לא תהיה בתוקף. האם יש להוציא הפנייה חדשה, או שניתן להגיע עם הפנייה המקורית?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפנייה
פרופ' ראול אורביטו05/03/2010ניתן להגיע עם ההפניה הקיימת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לדר טוגנדרייךצופית05/03/2010
שלום רב,
ראיתי שענית באחת השאלות שאתה מקבל מבוטחות מכבי לצילום רחם גם בראשון לציון.
במוקד זימון התורים של מכבי אומרים שאתה מקבל רק במכבי השלום.
האם יש דרך אחרת לקבוע תור לצילום בראשון לציון?
אני בבעיה, במכבי השלום קבעו לי תור לעוד חודשיים (בהנחה שהמחזור יגיע כצפוי), וכמבוטחת מכבי אין לי אפשרות להגיע אליך באופן פרטי... מה עושים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תור
פרופ' ראול אורביטו05/03/2010לקביעת תור לד''ר דניאל טוגנדרייך נא לפנות למרפאתו:
רח בן גוריון 183 גבעתיים 050-5621467* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל
צופית05/03/2010כשאני מתקשרת למרפאה של טוגנדרייך בבן גוריון לקביעת צילום רחם, המזכריה שולחת אותי בחזרה לזימון התורים של מכבי, ושם כאמור אומרים לי שהוא מקבל לצילום רק במכבי השלום.
אני אובדת עיצות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור קשה אחרי צילום רחםאנה04/03/2010
שלום,
ביצעתי צילום רחם לפני כחודש, והבדיקה היתה תקינה. במהלך הבדיקה לא היו סיבוכים מיוחדים, וכמו שאמרו לי היה דימום קל אחר כך מלווה בכאבי בטן שדומים לכאבי מחזור. לא משהו רציני, ואחרי שעתיים-שלוש הכל נגמר לחלוטין.
לפני מספר ימים קיבלתי מחזור, באיחור קל של יום-יומיים, והדימום היה כבד מהרגיל באופן משמעותי עם כמות אדירה של קרישי דם. לא זכור לי דבר כזה בעבר. סה"כ המחזור נמשך כ-5 ימים, שזה די נורמלי אצלי.
האם יכול להיות קשר לצילום רחם? ואם כן, מדוע ?הרי הבדיקה היתה תקינה ללא "חסימות".
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וסת
פרופ' ראול אורביטו05/03/2010בד"כ לא קשור
אולם כדאי לפנות לבדיקת רופא נשים מטפל
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחם פענוח שגוי?סיגל02/03/2010
בת 31, ללא הריונות קודמים, מטופלת באיקקלומין. לפני מעבר לטיפול בזריקות נשלחתי לצילום רחם. בצילום נאמר ע"י הרופא שביצע את הבדיקה כי יש לי "רחם דו קרני".
במסגרת מעקב זקיקים שיגרתי, אמר לי הרופא שבדק אותי כי אין שום סיכוי שיש לי רחם דו קרני, יתכן ויש מחיצות אך לא רציניות.
אני מבולבלת משתי חוות הדעת - מה כדאי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רחם דו קרני
פרופ' ראול אורביטו03/03/2010לבצע סונר תלת מימד שלמעשה אמור להכריע בין 2 האבחנות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לד"ר טוגנדרייךהדס02/03/2010
ד.נ.,
עברתי אצלך בשבוע שעבר צנתור חצוצרות בהצלחה רבה(שתיהן נפתחו) אז ראשית- שוב-תודה רבה.
שנית, רציתי לשאול, כמה זמן עלי להמתין עד שאוכל לנסות להכנס להריון? (היה לי דמום קל אחרי הצנתור למשך 3 ימים).
לתשובתך אודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צינטור
פרופ' ראול אורביטו02/03/2010יכולה להתחיל לנסות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה שיותר מהר
ד``ר דניאל טוגנדרייך02/03/2010כמה שיותר מהר יותר טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות של צילום רחםאור01/03/2010
שלום לכם,
היום ביצעתי צילום רחם.
תשובת הרופא כדלקמן:
עומק 7.5 ס"מ.
חלל הרחם תקין.
מודגמת חצוצרה ימנית תחילה עם ...בפיזור חומר המאייד.
לאחר הזרקה נוספת של החומר מודגמת החצוצרה השמאלית עם מעבר ברור.
האם התוצאה תקינה?
מדוע לא צויין שגם בחצוצרה הימנית המעבר ברור?
אשמח לתשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנוסח שאת מצטטת לא ברור גם לי
ד``ר דניאל טוגנדרייך01/03/2010הנוסח שאת מצטטת לא ברור גם לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלון?ס25/02/2010
שלום,
עברתי צילום רחם אצל ד"ר טוגנדרייך. בראשית הבדיקה שאלתי כמובן על "הבלון", שכן בכל הפורומים כתוב שזו השיטה העדיפה היום לצילום רחם, והיא פחות כואבת. המזכירה האישית של הד"ר אמרה שאם אני רוצה, אני יכולה לבקש שימוש בבלון ולשלם על כך תוספת. בכל אופן, הד"ר טען שהבדיקה עם הבלון היא דווקא כואבת יותר, ועושים בה שימוש כאשר יש בעיה וצריך לפתוח משהו. הבדיקה אכן בוצעה ללא בלון, ודווקא כאבה לי מאוד. לשמחתי, הכל תקין.
האם תוכלו בבקשה "לעשות קצת סדר" בנושא ולהסביר מהו הבלון, מתי משתמשים בו - והאם הבדיקה באמצעותו אמורה לכאוב יותר או פחות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלון
ד``ר דניאל טוגנדרייך26/02/2010קיימים אביזרים שונים בהם ניתן להשתמש לצורך צילום רחם.
קטטר עם בלון הוא אחד האביזרים. ניפוח הבלון בחלל הרחם מעורר בד"כ תחושת כאב ואי נוחות.
קיים אביזר ללא בלון המאפשר הזרמת חומר ניגוד לרחם ללא צורך בניפוח בלון. בהשוואה כללית בלון מכאיב יותר לרב הנשים.
לבד משיטת הביצוע קיימים גורמים נוספים המשפיעים על תחושת הכאב והאי נוחות בזמן הבדיקה. אם נתעלם מהפקטור האינדיבידואלי (בני אדם שונים מגיבים שונה לגרוי כאב זהה) - אז כשנחוץ לחץ גבוה להשלמת הבדיקה תחושת הכאב גדלה (ללא קשר לאביזר בו משתמשים). כשקיימת חסימה ועוברים ל "הזרקה סלקטיבית" לפתח החצוצרה זה מגביר את תחושת הכאב. כשמעבירים בחצוצרה מוליך מתכתי לפתיחת חסימות -זה מגביר תחושת הכאב.
קטטר עם בלון נמצא כסטנדרט ללא תוספת תשלום גם במכבי וגם בכללית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות צילום רחםטל24/02/2010
שלום רב,
הבוקר עשיתי צילום רחם והייתי שמחה לשמוע מה אומרת התשובה הבאה:
"אין לראות הסתידות באזור הסריקה. הוזרקה כמות של 8.0 אולטרא-ויסט.
חלל הרחם בגודל רגיל ומילויו, הומוגני במנח קדמי.
החצצוצרות עדינות עם מעבר חופשי לחלל הצפק".
יש לציין שלצילום זה נשלחתי לאחר 3 טיפולי איקאקלומין ואוביטרל שכשלו. (מה שכן הצליח ב2 הריונות קודמים).
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקין
ד``ר דניאל טוגנדרייך26/02/2010לפי תאורך הבדיקה תקינה לחלוטין.
לבי המשך הטיפול עלייך להתייעץ עם מומחה פריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קביעת תור לדר טוגנדרייךמאיה2823/02/2010
שלום רב,
הופנתי ע"י הרופא המטפל לביצוע צילום רחם
איך ניתן לקבוע תור אצל דר טוגנדרייך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תור לד"ר טוגנדרייך לצילום רחם
ד``ר דניאל טוגנדרייך23/02/2010קופ"ח מכבי : להתקשר *3555 ולבקש תור למכון רנטגן לצורך צילום רחם.
יום ב במכון הרנטגן מכבי בראשל"צ ימי ד ו- ה מכון רנטגן מכבי השלום.
קופ"ח כללית: להתקשר *2700 לקבוע למרפאת זמנהוף ת"א או ל 9372222 -03 בי"ח השרון
פרטי : בי"ח אסותא ת"א רמת החי"ל רחוב הברזל 20 ת"א לקביעת תור ורד 0546661111* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום רחם קופ"ח לאומית
מור26/02/2010האם הדרך היחידה לקבוע צילום רחם אצל ד"ר טוגנדרייך דרך קופ"ח לאומית היא רק דרך בית חולים השרון?
אשמח להתייחסות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוגם פרטי באסותא
ד``ר דניאל טוגנדרייך26/02/2010קופת חולים לאומית נוהגת לתת התחייבות לבית חולים השרון פ"ת לצורך צילום רחם.
האלטרנטיבה היא בדיקה פרטית בבית חולים אסותא ת"א.
לתור בבית חולים השרון - 039372222
לתור לבית חולים אסותא- 0546661111 (ורד).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)