פורום בעיות מפרקים, החלפת מפרק, בעיות ברכיים - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תהייה
    בתיה
    10/11/2008

שלום בעקבות כאבי תופת באחורי הברך בצד ימין בעיקר ב'פינה', בפרט בעת קיפול לכוון שמאל במאוזן. הכאבים 'יורדים' עד לאמצע השוק מימין, וכן בלילה בעת השינה בתנוחות מסוימות, הופניתי לאם.אר.איי שהגיע (כנראה) תקין פחות או יותר ואילו הכאבים בלתי נסבלים ואף מחמירים למרות פיזיותרפיה (בינתיים 5 פעמים). באם.אר.איי נאמר שיש שינויים ניווניים מינימליים בקרן האחרית של המניסקוס המדיאלי. הלטרלי מודגם תקין. כ"כ הודגם נוזל תוך פירקי בכמות פיזיולוגית ללא עדות ליצירת ציסטה פופליטיאלית. האם זה יכול לגרום לכאבים כה עזים? כדאי לציין שאין לי כל בעיה בהליכה. בת 58. מרבה בהליכה + פילאטיס. שאלתי היא: האם יש סיכוי שהכאבים נובעים ממקור אחר? האם יש בדיקה נוספת פרט לאם.אר.איי שעליי לבצע? האם להמשיך בפיזיותרפיה ו/או האם מומלץ טיפול אחר? כדורים נוגדי דלקת? בתודה וברכה בתיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תהייה

הוספת תגובה

• כאבים בברך

ד``ר סוזנה הורוביץ
    10/11/2008

האפשרויות הנוספות הן דלקת של גיד סביב הברך (ישנם גידים רבים סביב הברך), או הופעת דלקת כתוצאה מעומס יתר/שבר מאמץ.
    אני ממליצה על בדיקה נוספת אצל אורטופד/ית ברך, על מנת להחליט אם יש מקום לשינוי כיוון בפזיותרפיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלפת מפרק הירך
    אמירה
    09/11/2008

אבי בן 84 עבר ניתוח החלפת הירך לאחר שבוע בבית החולים שוחרר לביתו ובבית התבצעה פריקת הירך. הוא שב לבית החולים ובהרדמה הוכנס המפרק למקומו. לאחר שלושה ימים שוחרר לביתו ושב למחרת היתה פריקה. בבית החולים הוחלט על גיבוס הרגלים וקיבוע התנועה לאחר הכנסת המפרק למקומו. נאמר לנו שיתכן וישהה בבית החולים כ-6 שבועות עד לקיבוע. בינתיים הוא קבל מזרון מיוחד למניעת פצעי לחץ ומורד פעם ביום לכשעתיים בהנחיה צמודה של הפיזיותרפיסטית. שאלותי: 1. האם השיטה של קבוע באמצעות גבס בשתי הרגלים (מתחת לברך) כשמוט בינהן היא שיטה מקובלת? 2. האם יש שיטות יעילות לא פחות לקיבוע? (מחוך?!) 3. מה הם הנזקים העלולים להגרם כתוצאה משכיבה ממושכת (תסחיף, פצעי לחץ) 4. האם עדיף היה להגיע לשיקום ולא הביתה?

לקביעת תור
    סגירה
    החלפת מפרק הירך

הוספת תגובה

• תשובה לאמירה

ד``ר אליהו ליברטי
    11/11/2008

שלום אמירה
    1. השיטה מוכרת ומהווה נסיון לטיפול שמרני במקום ניתוח חוזר. במקרה שמבצעים ניתוח חוזר משנים את העמדה של המשתל באגן באופן שלא תהיה פריקה נוספת.
    2. שכיבה ממושכת לאדם בגיל זה טומנת בחובה סכנות מרובות. בעיקר פצעי לחץ, תסחיפים וקרישי דם , דלקות ריאה , דלדול שרירים כללי וירידה כללית בפקוד. אם אכן לא יוחלט על ניתוח חוזר, הוא זקוק לטיפול סיעודי אינטנסיבי כדי שהסבוכים לא יופיעו. מוסד סיעודי עם מספיק כוח אדם ויידע יכול להיות תחליף לבית חולים. לטפל בו בבית ללא עזרה היא משימה קשה ביותר המזמינה צרות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פגיעת ברך
    חגי כרמי
    09/11/2008

שלום רב דוקטור, לפני כשלושה שבועות נפצעתי בתאונת גלישה וכיום אני סובל מכאבים עזים וחוסר יכולת לתפקד בצורה נורמאלית. היום קיבלתי את תוצאות ה-MRI : מודגמת קונטוזיה לשדית במשטח הטיביאלי הלטרלי האחורי עם קונטוזיה לשדית פוקאלית תת קורטיקלית באספקט הקדמי של המשטח הטיביאלי המדיאלי. אין עדות לנזק סחוסי פוקאלי. מודגם אות חריג אלכסוני מינימלי בהיקף הקרן האחורית של המניסקוס המדיאלי המערב את המשטח הפרקי העליון (חתכים סגיטלים 23-24 סדרה 3) לא ניתן לשלול קרע פריפרי. המניסקוס הלטרלי מודגם תקין. המנגנון המיישר מודגם תקין. סחוס הפיקה שמור. הודגם נוזל תוך פירקי בכמות פיזיולוגית, מודגמת ציסטה פופליטיאלית בקוטר 8 מ"מ במישור הצדדי פנימי ובגובה 4 ס"מ. ובעברית ? תודה רבה..

לקביעת תור
    סגירה
    פגיעת ברך

הוספת תגובה

• תשובה לחגי

ד``ר אליהו ליברטי
    09/11/2008

חבלה של הסחוס וחשד לקרע בחלק האחורי של המניסקוס הפנימי. השאר במעקב אורטופדי עד להתייצבות המצב ואז תתקבל החלטה אם יש צורך בטיפול ניתוחי - ארטורסקופיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נוקשות במפרק כף היד
    מאיה
    08/11/2008

שלום ד"ר, שמי מאיה אני בת 21. בזמן האחרון יש לי נוקשות במפרקים בין האצבעות לכף היד. זה בעיקר ביד ימין. הדבר קורה במיוחד בבוקר וגם אחרי חוסר תזוזה, אך זה מורגש כל הזמן. התנועה אינה חלקה ושוטפת אלא קטועה. אני ממלצרת ורוכבת על אופניים די הרבה. אין כאב, אדמומיות או נפיחות אבל אני חוששת שזה אולי דלקת פרקים. אשמח לשמוע חוות דעת. תודה, מאיה

לקביעת תור
    סגירה
    נוקשות במפרק כף היד

הוספת תגובה

• תשובה למאיה

ד``ר אליהו ליברטי
    08/11/2008

הי מאיה, דלקת פרקים היא מחלה המערבת מפרקים רבים בגוף. האבחנה המדוייקת שלה נעשית בבדיקות דם ספציפיות. המנתונים המעטים שאת מספקת זה לא נראה כך. סביר יותר להניח שיש לך דלקת גידים מקומית עקב עומס ושמוש יתר. לאחר שאורטופד יבדוק אותך ויוודא שזאת הבעיה הוא כנראה ירשום לך תרופה אנטי דלקתית. בינתיים סתם מנוחה לאיזור הקודם תעזור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פגיעהבסחוס הברך
    אריק
    05/11/2008

מהי הפעילות הספורטיבית המותרת לאחר פגיעה בסחוס בברך בדרגות הבאות ולאחר ניתוח : 1.נזק דרגה 4 MFC. 2.נזק דרגה 3 סולקוספמורלי. 3.נזק דרגה 1 בפיקה. 5 חודשים לאחר הניתוח עדיין ישנה צליעה בהליכה ולפעמים בריחה של הברך,קושי בעליית מדרגות,וכאבים חזקים בנסיון לרוץ. כמו כן בבקרים לוקח זמן עד שהברך חוזרת לעצמה בעיקר בהתעוררות. האם זהו המצב שאני אמור לחיות עימו,אני בן 32. לציין כי כבר הוזרק לי ארטריז לברך סדרה ראשונה אך ללא הועיל.

לקביעת תור
    סגירה
    פגיעהבסחוס הברך

הוספת תגובה

• תשובה לאריק

ד``ר אליהו ליברטי
    05/11/2008

דרגה 4 פרושה עצם חשופה ללא סחוס. דהיינו שחיקה גמורה עד העצם שמתחת. מספיק שיש לך איזור אחד כזה באיזור הדריכה על מנת להמליץ לך להימנע מריצה או הליכה ספוטבית. אופניים זה הרע במיעוטו אבל זה וודאי לא טוב. שחיית חתירה הוא כמעט הספורט היחיד בו יש פתוח סבולת לב-ריאות ללא נזק ממשי למפרקים או לגב. אפשרות נוספת היא התעמלות קבוצתית מודרכת ללא החלק האירובי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נתוח מניסקוס
    נעמי
    04/11/2008

זה כחצי שנה שאני סובלת מבעיות בברך שמאל. התחיל עם 6 שבועות של קושי לישר את הרגל עם כאבים בהמשך קושי גדול ביציבות של הברך בקימה מישיבה ,כאבים בלילה ובכיפוף,תפיסה של הברך צליעה ועוד מספר תופעות במשך תקופה ארוכה ורצופה. פיזיוטרפיה לא עזרה אפילו החריפה את הכאבים. לפני מספר שבועות מומחה ברכיים קבע שיש קרע במינסקוס ואכן לאחר MRI מלפני שלושה שבועות אובחן: סיגנל מוגבר במיוחד במניסקוס הפנימי בקרן אחורית,יתכן מתקשר למשטח הארטיקולרי האנפריורי-יתכן קרע מניסקלי, אין עדות ודאית לפרגמנט מניסקלי חופשי. בסכום, קרע בקרן אחורית של המיסקוס המדיאלי...(כל יתר הגורמים בבדיקה תקינים) יש לי תאריך לנתוח לאמצע נובמבר. השאלה שלי..... באופן פתאומי היו כמה ימים של הקלה בכל התופעות. עדיין היו כאבים ואי נוחות אך חלה הטבה במצב. לאחר מכן היו שוב כמה ימים עם כאבים חזקים יותר ,מוגבלות בתנועה ,עכשו כיומיים שוב הקלה משמעותית. האם מומלץ לחכות עם הניתוח במצב זה או בכל מקרה יהיה צורך בנתוח לפי הממצאים? אני בת 55 רגילה להתעמל ועושה הליכה יום יום. אני חולת סכרת לחץ דם מטופלת בכדורים, עברתי כמה נתוחים בשנים אחרונות (לא אורטופדי) אין לי החלמות קלות (בעיה של רפוי רקמות). אודה לך על כל מידע לגבי הצורך בבצוע נתוח או האם יש מקום לטפול שמרני. אם אינני מבצעת את הנתוח האם זה יגרום בהמשך לדלקת פרקים?(אני סובלת osteoarthritis בידיים וצוואר) תודה על עזרתך נעמי

לקביעת תור
    סגירה
    נתוח מניסקוס

הוספת תגובה

• ניתוח מניסקוס

ד``ר סוזנה הורוביץ
    04/11/2008

קרע במניסקוס לא יחלים.
    לכן מומלץ לעבור ניתוח ארטרוסקופיה ולהוציא את החתיכה הקרועה מהברך.
    קרע במניסקוס אינו גורם למחלה של דלקת מפרקים, אך הוא יכול לפצוע את הסחוס בתוך הברך, והקרע אף עלול לגדול, ולערב חלק גדול יותר של המניסקוס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת פרקים
    חננית
    03/11/2008

כן אני בת 35 גילו לי דלקת פרקים לפני 5 חודשים אני מקבלת טיפול שלעתי לא ממש עוזר ואני צריכה להחליף את הטיפול ומה שהכי מציק זה הדלקת בברכיים שקשה להתכופףרציתי לדעת אם אני יחליף את הטיפול אני יוכל לכופף ולהתכופף בלי בעיה[אני נשואה פלוס 3 ילדים]

לקביעת תור
    סגירה
    דלקת פרקים

הוספת תגובה

• תשובה שניה לנלי

ד``ר אליהו ליברטי
    03/11/2008

דלקות פרקים מהסוג שתיארת מטופלת בדרך כלל ע"י ראומטולוגים. סביר להניח שטיפול נכון יקל עלייך ויגמיש את המפרקים כך שהכפוף יישתפר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    חננית
    03/11/2008

יש לי דלקת פרקים קשה לי נורא להתכופף רציתי לדעת אם עד שהכדורים ישפיעו אני יוכל להתכופף רגיל בלי כאבים או בלי בעיה

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• תשובה לנלי

ד``ר אליהו ליברטי
    03/11/2008

למה את מתכוונת דלקת פרקים, האם את מאובחנת כסובלת מדלקת פרקים ראומטית. בת כמה את, היכן הכאבים, ממתי, מה היה בעבר, רק אחרי קבלת האינפורמציה אוכל לנסות לענות לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קליקים כואבים בברך
    דבירה
    02/11/2008

שלום לך, בתי בת ה 16 היא שחקנית כדורסל שלפני שבעה חודשים נפלה דוקא בביה"ס בשיעור ספורט ,הברך התנפחה מאוד והאורטופד שהגיעה אליו אמר שיש לה נוזלים בברך ולאחר חבישה בת 10 ימים הנוזלים נעלמו אך הכאב לא. בתי כמובן הפסיקה להתאמן בהוראת הרופא אך עשתה תרגילים לחיזוק הברך וכשהיה נדמה שהוטב לה היתה בטיול שנתי בבה"ס בשנה שעברה ובאחד הטיפוסים יצא לה קליק חזק מהברך ויותר לא יכלה ללכת .היינו מס' פעמים אצל אורטופד ולבסוף הגענו לאורטופד ברך ביולי האחרון , שקבע חד משמעית שיש לה קרע במיניסקוס ועליה לעבור ארתרוסקופיה. שבוע לאחר מכן היא עברה את הניתוח והסתבר שלא מצאו שום דבר בברך , ובדיעבד הניתוח כאילו היה מיותר. במעקב אצל האורטופד שניתח אותח הוא כל הזמן הדגיש שעליה להיות סבלנית והכאב יחלוף . הכאב לא נמצא איתה כל הזמן , אך יוצאים לה קליקים בטיפוס מדרגות ולאחריהם הברך מאוד כואבת . היום חזרה מטיול שנתי שבו שוב יצאו לה קליקים מאוד חזקים והברך מאוד כאבה לה. היא מספרת שכאשר יש לה קליק , הברך כאילו זזה מצד לצד. מה עושים? בתודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    קליקים כואבים בברך

הוספת תגובה

• קליקים כואבים בברך

ד``ר סוזנה הורוביץ
    02/11/2008

יתכן שבתך סובלת מאי יציבות של הפיקה בברך, או מנזק רצועתי כלשהו בברך.
    לתשובה ממוקדת יותר, יש צורך בבדיקה קלינית אצל אורטופד/ית ברכיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רצועה בברך
    איתן
    02/11/2008

שלום, לפני כשבוע רקדתי בארוע משפחתי, ולפתע הרגשתי כמו "קנק" בברך ברגל שמאל. בלילה שנתי נדדה ולא יכולתי לישון בגלל כאבים בבוקר היה קשה לי ללכת. הלכתי לרופא שבדק אותי ואמר לי שכנראה יש לי מתיחה ברצועה ואולי מיניסקוס ונתן לי כדור אתופאן 400 xl פעמיים ביום. לאחר יומיים שלקחתי את הכדורים קבלתי פריחה וגירוד בפנים ובגוף, דברתי עם הרופא והפסקתי ליומיים לקחת את הכדורים. חזרתי לקחת כדור רק בערב ובלילה אני חש גירוד בגוף.במקביל אני הולך פחות או יותר ללא כאבים רק כאשר אני נכנס לאוטו או יוצא ומקפל את רגלי ו/או עושה תנועה מסוימת אני חש מעין כאב. שאלתי: האם ניתן לקחת כדור אחר ללא תופעות לואי? האם על סמך המצב הקיים ניתן להגיד מה הבעיה? קבלתי הפניה לעשות מיפוי לברך האם יש צורך בכך? תודה רבה מראעש

לקביעת תור
    סגירה
    רצועה בברך

הוספת תגובה

• רצועה בברך

ד``ר סוזנה הורוביץ
    02/11/2008

יתכן שסבלת מקרע במניסקוס או ממתיחה של רצועה בברך.
    מיפוי SPECT יוכל לסייע באיבחון מדויק יותר של הפגיעה בברך.
    רצוי שתימנע מנטילת התרופה האנטי דלקתית שנטלת, היות ואתה סובל מאלרגיה לתרופה זו.
    אם אינך סובל עוד מכאבים חזקים, אין צורך בנטילת תרופות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בבך ובקרסול
    ראמי
    31/10/2008

בוקר טוב , אני עברתי שני ניתוחים כתוצאה מתאונת דרכים ברגל שמאל: 1.ORIF BY LCP D/T FRACTURE OF TIBIAL PLATEAU 2.ORIF BY 2 SCREWS D/T FRACTION OF LT MEDIAL MALLEOLUS הניתוחים הין לפני 4 חודשים וחצי ועדיין כאשר אני דורך על רגל או עושה פיזיותרפיה יש כאבים באיזור הקרסול מתי הכאבים האלה יפסקו ? האם עדיין יש להשתמש ב aircast ו- וצד צירים לברך ?או יש להשתמש במכשירים אחרים ? האם כתוצאה משני הניתוחים תהיה הגבלה בתנועות מסוימות ? אני עובד כמורה שהרבה זמן עומד ליד הלוח האם אני אוכל בשלב הזה לעמוד וללמד ?ועד כמה זמן מומלץ ? מודה לך מאוד

לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בבך ובקרסול

הוספת תגובה

• תשובה לראמי,

ד``ר אליהו ליברטי
    02/11/2008

קשה מאד לענות לשאלותיך. האינפורמציה שמסרת מגדירה את סוג השבר ממנו סבלת ואת הטיפול שקבלת אך לא את מצבך היום. חלק מהחולים שעברו בדיוק את הניתוחים שלך חוזרו לתפקוד מלא וחלק אחר לא יוכל לחזור אף פעם למצב התפקוד כמו לפני התאונה. כדי לענות על שאלותיך יש לדעת מה המצב הספציפי שלך. צריך לבצע צילומים עדכניים ולבדוק אותך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולטראסאונד- המשך
    טל
    30/10/2008

שלום רב, אם באולטראסאונד הכל נמצא תקין, האם לא ייתכן שישנה דלקת בברך כי אם הייתה היו לכך סימנים כמו נוזלים שאפשר היה לאבחן את הדלקת באולטראסאונד? או שיכולה להיות דלקת בלי שיוכלו לראות אותה באולטראסאונד (ואיזה אמצעי הדמייה כן אפשר לראות דלקת כלשהי בברך)? תודה!

לקביעת תור
    סגירה
    אולטראסאונד- המשך

הוספת תגובה

• תשובה ל- SOL

ד``ר אליהו ליברטי
    02/11/2008

בשום אמצעי הדמייה לא ניתן לראות דלקת. ניתן לראות ממצאים אחרים שבדרך כלל מלווים בממצא דלקתי כמו שנויים נווניים, ציסטות, סידן, נוזלים וכו'. חלק רואים בצילום רגיל וחלק בבדיקת אולטרסאונד. הבדיקה הידנית של הברך נותנת את רוב האינפורמציה. גש לאורטופד ששלח אותך לבדיקת האולטרסאונד ושמע את דעתו על מצבך הספציפי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות בברכיים
    שרון
    29/10/2008

ד"ר שלום!! שמי יהודית אנוכי בת 24 עברתי לפני כשנה ניתוח בברך ימין ארטרוסקופיה . אנוכי סובלת מזה יותר מ-4 שנים מכאבי ברכיים לפני שבוע עברתי מיפוי עצם והתוצאות: קיימת קליטה מוגברת רטרופטלרית בברך ימין . אין לראות קליטות פתולוגיות בשאר השלד. מה זה אומר? על כן הודה לך מראש על התייחסותך לשאלתי.

לקביעת תור
    סגירה
    בעיות בברכיים

הוספת תגובה

• שרון

ד``ר אליהו ליברטי
    02/11/2008

הי שרון, במיפוי שלך נמצאה קליטה בחלק האחורי של פיקת הברך. כלאמר סחוס הפיקה שלך שחוק במידה זו או אחרת. זוהי בעיה שיש להתמוד דאיתה תקופה ארוכה עד לפיתרון. הדרך הנכונה היא טיפול פיסיוטרפי לחיזוק ואיזון שרירי הירך במדור הקדמי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחר ארתרוסקופיה
    טל
    28/10/2008

שלום רב, אני בת 27. לפני 12 שנה עברתי ארתרוסקופיה בברך שמאל ושם נקבע שיש לי מניסקוס לטרלי דיסקואדי לא שלם ועברתי מניסקטומיה. היות והכאבים לא עברו אלא רק החמירו עם השנים, עברתי לפני כשבוע ארתרוסקופיה נוספת, ושם התקבלו הממצאים הבאים: CMP Grade I. Chondromalacia MFC & MTP Grade I. רציתי לשאול קודם כל במה בדיוק מדובר והאם יש אפשרות לתקן את המצב, או לפחות להיפטר מהכאבים. כמו כן, אני עדיין סובלת מבצקות חמורות ומכאיבות (עד כדי תחושת נימול) בכל הרגל השמאלית, החל ממעט מעל הברך ועד לקצות האצבעות. האם זה תקין? תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה
    לאחר ארתרוסקופיה

הוספת תגובה

• לאחר ארטרוסקופיה

ד``ר סוזנה הורוביץ
    28/10/2008

משמעות הממצאים היא שאת סובלת מהתרככות של הסחוס בצד הפנימי של הברך.
    הממצא אינו בר תיקון.
    הדרך להתמודד עם הבעיה היא חיזוק ואיזון שרירי הרגל סביב הברך.
    לעניין הכאב שיורד עד קצות האצבעות, לא נראה שהוא קשור לנזק בברך. האם את סובלת מכאבי גב? בכל מקרה יש לבדוק את התופעה בנפרד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שחיקת סחוס מוחלטת וכאבי ברכיים
    רותי
    26/10/2008

שלום רב.,

אבא שלי בסביבות גיל 80 סובל מזה שנים משחיקת סחוס וכאבי ברכיים.
    המליצו לו על ניתוח אך לאחר התיעצות עם המרדים לא ניתן לנתח אותו עקב מצבו הבריאותי.
    הוא אחרי ניתוח מעקפים ויש לו קוצב לב.
    הוא מקבל תרופות ללב וכן משככי כאבים.
    הוא מסוגל ללכת אבל בקושי רב.
    האם יש אפשרות להמליץ על טיפול כל שהוא , מלבד ניתוח?

האם ידוע למשהוא על משהוא שיכול לעזור לנו, ניסנו בבית חולים הדסה, שערי צדק והם מפנים רק לניתוח.

אשמח להתעדכן.

תודה מראש

הוספת תגובה

• תשובה לרותי,

ד``ר אליהו ליברטי
    26/10/2008

ראיתי הרבה חולים במצב כללי די קשה שעברו ניתוח. כדאי לבקש שוב ייעוץ בכיר ממחלקת ההרדמה . אך בואי נניח שממש אסור להרדים אותו. במקרה זה האפשרויות באמת מוגבלות. הייתי מנסה הזרקות לתוך הברך שהתפרסמו בקהל כ"זריקות של כרבולת תרנגולת". היום החומר מופק כולו במעבדות ללא עזרתן של התרנגולות. מדובר בחומר העושה מעין פעולת שימון של הברכיים. ראוי לציין כי אם הברך מאד שחוקה גם זה לא יעזור. האם הוא משתמש במקל או הליכון. האם הוא ניסה שימוש במגיני ברכיים שונים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי ברכיים

דיני
    26/11/2008

שלום המלצתי כאן באתר מנסיון על מוצר טבעי מעולה בשם וונדרפלקס מנסיון שלי כדאי לך לנסות אין לו שום תופעות לוואי והוא עוזר מצוין דיני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה