מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בקעעמוס05/02/2013
אני שיפוצניק עצמאי, הרמתי משהו כבד וחטפתי קילה. האם אני זכאי להטבות מביטוח לאומי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקע - תגובה
ד``ר טמיר גפן06/02/2013השאלה לא ברורה. מה הכוונה בהטבות??????????.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקע - תגובה
ד``ר מרק-אלן לוי06/02/2013אתה צריך להיבדק ולדווח לביטוח לאומי על תאונת העבודה לפי הכללים שלהם (לא טופס 250 אחר) ואם תסתבך אתה זכאי ל"הטבות" יותר נכון זכויות לפי התקנות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה לעשות?מורן23/01/2013
שלום, שברתי את האצבע במקום עבודתי וקיבלתי ימי מחלה לחודשיים בנתיים. הבוס שלי מאוד מבקש שאשוב לעבודה והוא אף ישלם לי כפול... אמנם האצבע קצת כורבת אבל אני יכולה לחזור לעבודה אבל מה זה אומר בעצם?
אם אחזור לעבודה האם לא יהיה זכאית לשום תשלום מהביטוח הלאומי?
אם תהיה החמרה במצב האם יגידו לי שאין לי זכות כי חזרתי לעבודה?
האם לא אקבל את הפיצויים ממקום עבודתי אם אחזור?
פניתי גם לחברת הביטוח כדי לקבל פיצוי בגין תאונות אישיות האם לא אקבל אותו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה לעשות? - תגובה
ד``ר טמיר גפן23/01/2013שלום!
לגבי החלטה לחזור לעבודה הרי מדובר בהחלטה שלך.
זכאות תשלום מהביטוח הלאומי קשורה לנכות שנישרת.
במידה ותהיה החמרה את כן זכאית לקבל טיפול מביטוח לאומי?
הפיצויים ממקום עבודה לא קשור לעניין זה בכלל.
גם פיצוי בגין תאונות אישיות לא קשור לחזרתך לעבודה. הדבר תלוי מה רשום בפוליסה באלו תנעיים מגיעה לך פיצוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלט דיסקאחד העם12/01/2013
לפני 3 שבועות נפגעתי בעבודה, הייתי יומיים בחופשה וחזרתי לעבודה,, יש לי כאבים בגב תחתון ורגל שמאל, לאחר סיטי שעשיתי ,האבחנה של אורטופד מומחה שהייתי אצלו שיש לי בלט דיסק והפתרון הוא צריבת דיסק,
האם זה יעזור לי? מבחינת הכאב
והאם על זה אני יכול לתבוע על נכות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלט דיסק - תגובה
ד``ר מרק-אלן לוי13/01/2013שלום מדובר בתאונת עבודה אז אתה תקבל חופשת מחלה בגין הפציעה על חשבון הביטוח הלאומי . לגבי נכות זה תלוי האם יהיו או לא מגבלויות בתום הטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחוזי נכותדוד10/01/2013
יש לי 87 אחוז נכות רפואית ומאה אחוז נכות תפקודית על ידי הביטוח הלאומי האם חברת הביטוח הפרטית יכוה להגיד שאני כבר לא מקרה ביטוח יש לציין שהם שילמו לי כ 5 שנים הבעיות שלי הם ניוון שרירים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחוזי נכות - תגובה
ד``ר מרק-אלן לוי10/01/2013זה תלוי בפוליסת ביטוח שלך יש כאלה שלא משלמים אחרי 60 חודש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
דוד11/01/2013ליפני כחמש שנים הושגה פשרה בבית משפט והם אמורים לשלם עד שאני כבר לא יהיה מקרה ביטוח כעט הם טוענים זואת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
ד``ר טמיר גפן11/01/2013קשה להגיד דבר בלי לדעת כל הפרטים
תבדוק מול עו"ד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הארכת נכות זמנית והמשךישיי08/01/2013
אני לאחר תאונת עבודה שהייתה לפני יותר משנה.לאחר בדיקות רבות על ידי רופאים,עקב כאבים עזים בכף רגל שכללו הגבלות. סוף סוף מצאו שיש לנתח אותי מיידית בקרסול לצורך שיחזור רצועות.מדובר בזמן ממושך של ריפוי. מה הן אחוזי הנכות של המל"ל לבעיה כזאת?.האם לאחר הניתוח אקבל אחוזי נכות זמניים?יש לציין שכבר הייתה לי נכות זמנית בגין הרגל. היא נגמרה ויש לי כרגע נכות שמנית על מצב נפשי.האם יחזירו לי את הנכות הזמנית האוטופדית?ואיך אגיע אליהם אחרי הניתוח, הרי אהיה עם גבס 6 שבועות ולאחר מכן יש שיקום ארוך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הארכת נכות זמנית והמשך - תגובה
ד``ר טמיר גפן08/01/2013לאחר ניתוח שכזה כפי שצוין במכתבך נותנים נכות מלאה זמנית בהתאם לתיעוד אורטופדי. בהמשך תעמוד מול הועדה והועדה תכלית על נכות קבועה בהתאם למגבלות תפקודיות. לא ניתן לתת הערכת אחוזי נכות דרך אינטרנט ללא בדיקה פיזיקאלית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תאונת עבודהזיו05/01/2013
היי ד"ר
אני נפגעתי בעבודה הגשתי תביעה לביטוח לאומי וטרם קיבלתי מהם תשובה האם הם מכירים בי כנפגע עבודה.בנתיים אני יושב בבית שלושה חודשים ועד עכשיו קיבלתי מהמעסיק משכורת מעבר לזה הוא לא מוכן לשלם לי.יש לציין שעדיין אני לא כשיר לעבודה ואני מועמד לניתוח .מה אני אמור לעשות במקרה כזה מי אמור לשלם לי משכורת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תאונת עבודה - תגובה
ד``ר טמיר גפן05/01/2013היי!
במידה והכן מדובר בתאונת עבודה משלם ביטוח לאומי.
כמו כן במידה ויש ביטוח מהלים או קרן פנסיה לבדוק מולם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המחרה בריאותיתאליאנה05/01/2013
הנני נציגת שירות במוקד מזה כ5 שנים(חברת תקשורת)
בשנה אחרונה נאלצתי לפנות המון פעמים לרופאי עיניים ,שונים, מומחים, על מנת לקבל טיפול בגין יובש בעיניים בנוסף ניזקקת למשקפי ראיה גם מול המחשב ,קריאה ,וגם סתם ברחוב.
בנוסף לכל, יש לי שיעולים חונקים אותי מעין אסתמה ,אני מדברת מדי יום המון, מדברת עם הרבה מאוד לקוחות וככל הנראה זה נובע מכאן.
מה ההמלצתכם?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המחרה בריאותית - תגובה
ד``ר טמיר גפן05/01/2013שלום רב!
ישיבה מול מחשב לא גורמת למחלות עיניים. שינויים ביכולת הראיה משתנים עם הגיל לכן מגיל 40 מתחילים לעיתים להישתמש במשקפי קריאה. מדובר בתהליך טבעי.
מומלץ לבצע תרגיל לשרירי עיניים ובזמן ישיבה מול מחשב מדי פעם להסתכל לרחוק ולמקד ראיה לנקודה מסויימת שנמצאת רחוק. לגבי יובש יש לבדוק מול רופא עיניים. לגבי שיעול יש לפנות ולבדוק את מייתרי הקול שיכול להיפגע מדיבור רב וגם לגרום לשיעול וצרידות.
ניתן לפנות לרופא תעסוקתי בשאלות הללו ולבדוק מולו אופציות שונות לגבי אספקטים ארגונומיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריקת כתףזיו03/01/2013
היי ד"ר
אני לאחר פריקת כתף כתוצאה מתאונת עבודה יש לציין שטרם התקבלה החלטה ע"י הביטוח הלאומי אם זה תאונת עבודה
כרגע אני יושב בבית למעלה מחודשיים ומועמד לפני ניתוח בכתף
שאלתי באם הרופא מהקופה יפנה אותי לרופא תעסוקתי בתום התשעים יום?
מה ההחלטה של רופא תעסוקתי בנושא זה ?יש לציין שאני עדיין עם מתלה ליד סובל מכאבים ומוגבל בתנועת הכתף .
וכמו כן האם אני יכול ללכת לרופא תעסוקתי באופן פרטי?
אודה לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריקת כתף - תגובה
ד``ר טמיר גפן03/01/2013היי!
לא צוין מה המקצוע.
לא ניתן לדעת מראש מה הקביע של רופא תעסוקתי. אתה יכול ללכת לכל רופא שאתה חושב לנכון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפריקת כתף
זיו04/01/2013המקצוע שלי הוא פקיד עבודה משרדית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפריקת כתף - תגובה
ד``ר טמיר גפן04/01/2013במידה והפריקה הוחזרה בדרך כלל תוך תקופה קצרה ניתן לשוב לעבודה. במידה וישנם נזקים רציניים יותר דבר תלוי במהוט הנזקים ומגבלות תפקודיות שניתן להתרשם מהם רק בבדיקה פיזיקאלית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפריקת כתף
זיו04/01/2013לפי האם אר אי שעשיתי הרופא אמר שאני חייב לעשות ניתוח +הכנסת עוגנים יש לציין שיש הגבלה בתנועות וכאבים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירידת שמיעה חדהגדי01/01/2013
שלום.
אני היום בן 60 ועקב עבודתי ברעש התחלתי לסבול לפני שנים בירידת שמיעה וטנטונים באוזניים .אז נקבע לי נכות במסגרת מחלת מקצוע.
לאחרונה חלה החמרה באוזן אחת אינני שומע באוזן זו וסובל מטינטונים חזקים באוזן הזו .
כמו כן התחלתי לסבול מסחרחורות והקאות ברגע שהצפצופים מתגברים ואובחנה אצלי מחלת מנייר באוזן אחת .
שאלתי היא: האם התופעות היום של ירידת שמיעה , חרשות באוזן הזו והצפצופים באוזן וההקאות והסחררות הם החמרה של המצב הקודם שממנו סבלתי כל השנים וה יגיע גם לאוזן השנייה שבה אני שומע יותר טוב או שאין קשר לירידת השמיעה ןהטנטונים הקודמים שלי שנגרמו בגלל עבודה ברעש , יש לציין שזה מספר שנים אינני עובד ברעש .
האם אוכל להגיש החמרת מצב ?
מה דעתך ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידת שמיעה חדה - תגובה
ד``ר מרק-אלן לוי01/01/2013לא כל כך רגיל שיש החמרה רק בצד אחד. יש להתייעץ עם אאג. ובכל מקרה אתה יכול להגיש החמרת מצב על פי המלצתו של אאג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוטת הפרוטיסכהן תמר01/01/2013
גילו אצלי סרטן בבלוטת הפרוטיס.
האם adenoid Cystic Carcenoma זהה ל: Adenocarcinoma* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלוטת הפרוטיס - תגובה
ד``ר מרק-אלן לוי01/01/2013זו שאלה לרופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ייעוץמני30/12/2012
שלום רב.
אורטופד אבחן אצלי שינויים ניווניים מפושטים לכל אורך עמוד השדרה.
אני סובל מכאבים בצואר,כתף,מתניים ,רגל שמאל.
כמו כן אמר לי הרופא שהמצב בלתי הפיך ושהכאב ייתכן וימשך ואין לדעת מתי יפסיק.
אני לוקח כדורי אטופן להקלה.
לשאלתי:
אני עובד משרד 9.5 שעות ביום. ישיבה רצופה מול מחשב ועבודת ניירת.
אחרי מס' שעות עבודה אני סובל מכאבים לא פשוטים שמלווים אותי משך כל שעות היום והערב
האם במצבי אני זכאי / יכול לדרוש הפחתת שעות עבודה ?לאיזה תקופת זמן ?
אם מצבי כרוני -האם יכולים לחייב אותי לצאת לפנסיה מוקדמת עקב בעיות בריאות?
תודה.
מני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ייעוץ - תגובה
ד``ר טמיר גפן30/12/2012היי!
יש לבדוק מול רופא תעסוקי בקופת חולים. יש לבדוק חומרת שינוים בע"ש וגם סוג וטיב העבודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהייעוץ - תגובה
ד``ר מרק-אלן לוי31/12/2012להערכתי אל תבנה על הקלות של שעות עבודה ממלא זה על חשבון ימי מחלה ובטוח לא על יציאה לגמלת נכות במיוחד בסוג עבודה שלך. כדאי שתלמד לקום כל שעה ותעשה תרגילים זה יקל עלך .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריצת דיסק והריוןהריונית28/12/2012
שלום,
לפני שלוש שנים נפלתי ועקב כך יש לי פריצת דיסק משמעותית בגב התחתון.
היום אני בהריון, בחודש שישי, ועם גדילת הבטן הגב רק הולך וכואב כל יום יותר.
יש לי ימים שאני לא מסוגלת אף לשכבר בגלל הכאב.
העבודה שלי היא משרדית -9 שעות.
האורטופד נתן לי הפנייה לרופא תעסוקתי מכיוון שמצב ישיבה הוא הנורא מכל לפריצת דיסק בגב תחתון.
שאלתי היא האם הרופא יתן לי הפחתת שעות או שמירת הריון מלאה?
כי אם מדובר בהפחת שעות הבנתי כי ביטוח לאומי לא משלים שעות אלו למשרה מלאה וכי אצתרך "לפדות" ימי מחלה וחופשה לשעות אלו.
אך לצערי בגלל סיבות כאלו ואחרות של ההריון נותרתי עם ימים בודדים של מחלה וחופשה.
אשמח לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריצת דיסק והריון - תגובה
ד``ר מרק-אלן לוי30/12/2012שלום
הרופא התעסוקתי יוכל להמליץ על קיצור שעות עבודה וזה יהיה על חשבון חופש מחלה או חופש שנתי. לא מדובר בשמירת הריון . אם רופא נשים מתרשם שזה נחוץ להריון הוא יפנה לביטוח לאומי כדי שתקבלי מעמד של "שמירה".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפריצת דיסק והריון - תגובה
ד``ר טמיר גפן30/12/2012שלום רב!
שמירת הריון נותנים כאשר יש סכנה לעובר. כאבי גב של האם לא מסכנות את העובר לכן מקובל להפחית שעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי הסכמה לפיטוריןגלית27/12/2012
שלום,,
יש לי אישור מרופא תעסוקתי שאיני יכולה עוד לעבוד בעבודה שמאמצת את הרגלים ,כשנתתי את האישור למעסיק הוא מייד נתן לי מכתב שבו אני צריכה לרשום שאני מתפטרת והוא אינו מוכן לרשום לי מכתב פיטורין מה אני עושה במצב כזה , כי אם אני רושמת אני מוותרת על הזכויות שלי ,רופא תעסוקתי יכול לעזור לי בזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי הסכמה לפיטורין - תגובה
ד``ר מרק-אלן לוי27/12/2012אם אתה יכול לעבוד מבחינה רפואית והמנל שלך רוצה שתתפטר תפנה לעו"ד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמיכל23/12/2012
אני שוקלת לעשות תואר משולב של חינוך יסודי + חינוך מיוחד שנה הבאה.
אני סובלת ממחלת האפילפסיה, רציתי לדעת האם קיים מצב שלא יקחו אותי לעבוד בגלל המחלה?
אני יודעת שלפני שאני אוכל ללמד אני צריכה ללכת לרופא תעסוקתי, אני לא רוצה ללמוד לתואר 4 שנים ולאחר מכן להיות מחוסרת עבודה.
תודה מראש:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר מרק-אלן לוי23/12/2012לא תקבלי תשובה חד ערכית . זה תלוי בסוג האפילפסיה ומספר התקפים לשנה או לא איזוןצ . תופעות לווי.
תתקבלי או לא לעבודה זה עניין של המעביד לא של הרופא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נכות זמניתמורן22/12/2012
שלום רב,
לפני חודשיים וחצי נפצעתי בדרך לעבודה וכרגע אני בתאונת עבודה.
לאחר מספר שבועות הייתי אצל רופא תעסוקתי שהגדיר לי כ 4 שעות עבודה ביום עד סוף 90 ימי האי כושר.
אני נמצאת כשבועיים לפני סיום תקופת ה 90 יום ועדיין אינני מסוגלת לעבוד יום שלם.
האם מומלץ להגיש את התביעה של הנכות הזמנית דרך עו"ד או עדיף בעצמי כמו שהגשתי את הטופס של התביעה לדמי פגיעה?
תודה
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נכות זמנית - תגובה
ד``ר טמיר גפן22/12/2012היי!
תחילה אפשר להגיש לבד ובמידה ויש בעיות תמיד אפשר לפנות לעו"ד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכות זמנית - תגובה
ד``ר מרק-אלן לוי23/12/2012העיקר לעשות זאת מהר כי בביטוח לאומי הכל לוקח זמן בנוסף הייתי כבר חוזר לרופא תעסוקתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)