מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תאונת עבודהשלמה04/09/2012
שלום לכם,עברתי שבוע שעבר תאונת עבודה עם מנוף משאית ונפילה מהארגז ורק מכות יבשות וכרגע לא מעוניין לתבוע את הביטוח אבל השאלה היא כמה זמן יהיה מותר לתבוע במידה ויחמיר המצב עם היד או הרגל בעתיד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תאונת עבודה - תגובה
ד``ר טמיר גפן04/09/2012שלום רב!
ראשית במידה ומדובר בתאונת עבודה יש לדווח ולקבל תופס ב.ל 250 מהמעסיק. כמו כן יש להיבדק ע"י רופא שירשום את כל הפגיעות שנגרמו אחרת לא יהיה ניתן לתבוע בעתיד לגבי פגיעות הללו או יהיה קשה מאוד.
בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אני נחשבת נפגעת עבודה?מריאל04/09/2012
שלום,
אני עובדת במוקד שירות טכני במשמרות. העבודה היא בישיבה רצופה של כמה שעות, אין אפשרות לקום כל הזמן יש הפסקות והעבודה בכללי מול מחשב ולקוח באוזניה לא מאפשרת לקום בכללי. אני עובדת למעלה משנתיים בחברה והתחילה לי בעיה רפואית בעקבות הישיבה הממושכת-אבחנה של פיסורה. לא עבדתי קרוב לחודשיים עקב הבעיה והמליצו לי לברר האם אני יכולה להחשב כנפגעת עבודה או בכלל מה עושים במצב הזה.
אודה לך על תגובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם אני נחשבת נפגעת עבודה? - תגובה
ד``ר טמיר גפן04/09/2012שלום רב!
ראשית יש לפנות לכירורג או פרוטקולוג - רופאים שמטפלים בבעיה זו. בשנית יש לפנות לרופא תעסוקתי בקופת חולים שבכדי שיוכל לבחון מרכיב תעסוקתי בבעית פיסורה במידה וקיים שכזה בכלל.
בכבוד רב ד"ר גפן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלת עבודהדני03/09/2012
שלום רב
אני מבקש לברר האם לחץ דו צדדי על העצב האולינארי במרפק הינו תאונת עבודה או מחלת עבודה.
אני מתקין ומתקן מזגנים תוך מאמץ גבוה בזרועות הידיים וכפות הידיים . במהלך השנים ישנו נימול בשני האצבעות הקטנות של הידיים. בבדיקת אי אם גי נמצאה בעיה שהיא לחץ על שני העצבים האולנריים בשני המרפקים.
שאלתי האם זה נקרה מחלת עבודה או תאונת עבודה (יש לציין שחלק נכבד מהעבודה כרוך בכיפוף וישור הזרעות תוך מאמץ)
עם זאת יש לי גם טינוויסיטיס לאורך שנים בדוק ומאושר.
כלל זה גורם לנימול וכאבים בידיים נעילת ידיים נפילת חפצים מגבלה בתנועה ועוד
רופא תעשיתי טוען שאני יכול להמשיך להתקין מזגנים ולעבוד בעבודתי אך ללא מאמץ בידיים (לא ברור כיצד ניתן להתקין ולהרים מזגן על כל העבודות המכאניות המאומצות ובלי לאמץ כלל את הידיים
בבקשה דעתכם לקביעה זו
בברכה
דני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלת עבודה - תגובה
ד``ר מרק-אלן לוי04/09/2012שלום יש מקום לשקול תביעה מול הביטוח הלאומי גם לטנוסינוביטיס גם לכליאההעצב. רופא תעסוקתי צריך לבחון טיב עבודתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחלת עבודה - תגובה
ד``ר טמיר גפן04/09/2012ברצוני עוד להוסיף לתשובתו של ד"ר לוי שיש לשלול גורמי סיכון נוספים לסוגיה זו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיפת סיבי בדחנה03/09/2012
דר' שלום,
לפני יומיים שמתי לב שחלל הרכב שלי מלא באבק שנוצר מפיסת בד שהתפוררה בו. נבהלתי מאפשרות של שאיפת האבק הזה מאחר ובקיץ המזגן פועל כל הזמן והחלל לא מתאוורר.
האם שאיפה של חומר כזה במשך כשבועיים שלושה (כשעה ביום) יכולה להזיק ? האם יכול להיווצר נזק אצל ילדים שנחשפו במשך כ- 3 שעות ?
בתודה,
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיפת סיבי בד - תגובה
ד``ר טמיר גפן03/09/2012שלום רב!
לא ידוע לי מאיזה בד עסוי הכיסוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
חנה03/09/2012תודה על התשובה,
הבד לא נראה כל כך טוב, שחור וסינטתי
אם כדאי לבדוק גם אם מדובר בחשיפה קצרה יחסית ?
איך אפשר לבדוק ?
שוב תודה,
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאיפת סיבי בד - תגובה
ד``ר מרק-אלן לוי03/09/2012להשלים תשובתו של דר גפן. מלבד פטריות ועבשים. לא סביר שיהיה חומר מזיק ואת יכולה לישון בינתיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה דר לוי אם אפשר שאלת המשך
חנה04/09/2012דר לוי
תודה רבה על התשובה,
כלומר האם כדאי לבדוק את הבד ? אני חוששת מתוצאות בעתיד, כרגע אין סימפטומים. האם עלי לפנות לרופא ?
יום טוב,
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה דר לוי אם אפשר שאלת המשך - תגובה
ד``ר מרק-אלן לוי05/09/2012אינני מגיד עתידות נגיד שאם היה מדובר בי ובילדים שלי לא הייתי עושה דבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רופא תעסוקתיסיוון03/09/2012
אני עובדת במפעל עבודה של 12 שעות על הרגליים, אני עובדת שם כבר 4 שנים ורק לפניי 5 חודשים נוצרו לי כאבי רגליים. עשיתי מיפוי עצמות ומתברר שייתכן שיש לי שברי מאמץ דרגה 2, פניתי לרופא תעסוקתי מהעבודה והוא נתן לי שבוע מנוחה בבית.
השאלה שלי היא: האם הוא יכול לפטר אותי עקב הכאבי רגליים שנוצרו?..
או שיש לזה פתרון אחר ומהו אשמח לקבל הסבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רופא תעסוקתי - תגובה
ד``ר טמיר גפן03/09/2012מי יכול לפתר? לא ברור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפגע תאונת עבודהרון01/09/2012
אני עובד בחברה ממשלתית עבודה במשמרות לאחרונה נפצעתי והרופא התעסוקתי לא אישר לי לחזור למשמרת.שכרי קוצץ באופן משמעותי מאוד.האם באפשרותי לתבוע את מקום עבודתי או ביטוח לאומי בגין השלמת שכר או נכות כלשהי.
תודה רון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפגע תאונת עבודה - תגובה
ד``ר טמיר גפן01/09/2012במידה ומדובר בתאונת עבודה ניתן לפנות לביטוח לאומי. או במידה ויש לך ביטוח שנותן כיסוי למקרה של הםציעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיוב ללכת לרופא תעסוקתיחנה31/08/2012
נפגעתי בעבודה וכעת המעסיק שלי חייב אותי ללכת לרופא תעסוקתי שהוא עובד איתו - האם אני חייבת ללכת לרופא שלו או שאני יכולה ללכת לרופא תעסוקתי שאני רוצה ולתת להם את הדוח - חתמתי על ויתור סודיות ככה שאין מה להסתיר אבל אני לא יודעת מה החוק אומר לגבי זה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיוב ללכת לרופא תעסוקתי - תגובה
ד``ר טמיר גפן01/09/2012מעסיר יכול לבקש ממך להיבדק על ידי רופא שנותן לו שירות. אך גם את יכולה לפנות לרופא שלך או רופא של הקופה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אישור מחלה דיסקרטי?עינת30/08/2012
אני עברתי ניתוח ואני רוצה שבאישור מחלה זה יהיה דיסקרטי האם זה בסדר שרופא לא ירשום משהו או שירשום משהו שלא קשור לניתוח??? אני רוצה שזה יהיה דיסקרטי זה אפשרי??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אישור מחלה דיסקרטי? - תגובה
ד``ר טמיר גפן30/08/2012בדרך כלל באישור רופא תעסוקתי עבור מקום עבודה לא רושמים סיבות ואבחנות רפואיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאישור מחלה דיסקרטי? - תגובה
ד``ר מרק-אלן לוי03/09/2012היום זה אפשרי למרות שעדיין לא שונו התקנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גב שהחמירו בעבודהאור-חן29/08/2012
היי
אני בת 27 עובדת בבטחון כבר שנתיים ובחצי שנה האחרונה חלה החמרה במצב של הגב שלי.
יש לי בעיה במבנה של הגב (זה משהו שנולדתי איתו) אבל אף פעם לא הרגשתי כאבים כמו שאני מרגישה עכשיו.
בעבודה אני עומדת הרבה שעות ומרימה ציוד כבד (מזוודות וארגזים) כחלק מהעבודה.
ביקשתי מהמעסיק שלי עבודה משרדית כי אני לא מסוגלת להמשיך לעבוד בביטחון בגלל כאביי הגב המעסיק אמר לי שאין לו עבודה משרדית בשבילי.
איך אני יכולה להוכיח שההחמרה בגב היא כתוצאה מהעבודה?
ומה הפרוצדורה להתפטרות ולקבלת פיצויים בעיניין הזה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב שהחמירו בעבודה - תגובה
ד``ר טמיר גפן29/08/2012היי!
אני מתחיל מהסוף.
להתפטר את יכולה תמיד ואף אחד לא יכול למנוע זאת ממך. לגבי קבלת פיצו באלו תנאים מגעיים לך פיצויים. תפני לרופא תעסוקתי לגבי קבלת מגבלות בעבודה.
בכדי להוכיך שהחמה בבעיות הגב הן תוצאה של העבודה ככל הנראה יהיה צורך בקבלת חוות דעת מומחה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמו ימי המחלה.א.ל.29/08/2012
תמו ימי המחלה. טרם התקבלה תביעתי מה-מ.ל.ל. אני נשאר בלי דמי קיום. מה האפשרויות. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמו ימי המחלה. - תגובה
ד``ר טמיר גפן29/08/2012אפשרות לשוב לעבודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמו ימי המחלה. - תגובה
ד``ר מרק-אלן לוי29/08/2012אין כל אפשרות מלבד הגשה לוועדה רפואית של קרן הפנסיה(זה לוקח זמן) פניה לביטוח לאומי להכרה כנכה נזקק (מזרז הטיפול) או טובות שדל המעביד .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תאונת עבודה או פציעה ישנהרוסלן28/08/2012
שלום,
במהלך אחד מימי העבודה סובבתי את ברך ימין, הרגשתי כאב אך המשכתי בפעילות רגילה. הכאב הלך וירד ורק אחרי שבוע חשתי בכאבים וחוסר יכולת לקפל את הברך לאחר בדיקות נמצא שיש קרע ברצועות וכרגע אני עומד לעבור ניתוח אורתוסקופיה.
לפני כ - 5 שנים נפצעתי בקרסול ימין במהלך שירות צבאי ונקבעו עבורי אחוזי נכות.
שאלתי היא האם ייתכן קשר בין הפציעה הישנה לפציעה בהווה? כלומר, האם הפציעה הישנה גרמה לשינויים במבנה הרגל או להיחלשות הרגל?
שאלתי עולה מכיוון שהרצועות בברך נקרעו בצורה "קלה" מדי, אני חובב ספורט ומרבה ללכת ברגל.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תאונת עבודה או פציעה ישנה - תגובה
ד``ר מרק-אלן לוי28/08/2012תשאל את האורתופדים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבר בעבודהשחר27/08/2012
שלום אני רוצה לברר מה עליי לעשות ,
שבוע שעבר עברתי תאונה בעבודה הובהלתי למיון ואובחנו שני שברים באצבעות כף הרגל,כרגע אני בבית כשבוע ולא יודע מתי אוכל לחזור לעבוד,מהן זכויותיי ואיך אני מקבל תשלום עבור הימים שחולפים שכן משכורת לא תהיה מהמעסיק .
בברכת בריאות ורפואה שלמה לכולם תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבר בעבודה - תגובה
ד``ר טמיר גפן27/08/2012היי!
יש לפנות לביטוח לאומי ולקבל הסברים. כמו כן יש באתר של ביטוח לאומי פירוט הזכויות.
לגבי תקופת חופשת מחלה/ תאונה - דבר יקבע ע"י אורטופד תחילה ובהמשך בהתאם לצורך אולי גם ע"י רופא תעסוקתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבקש עזרהשמואל24/08/2012
כפי שכתבתי בפורום מספר פעמים נפגעתי בעבודה אך לא הוכרתי ע"י ביטוח לאומי
רופא תעסוקה לא מאפשר לי לחזור לעבודה (אני עובד כמורה ומחסנאי קניין) הוא ביקש מהעסיק פרוט של העבודה המנהל מתכוון לכתוב מכתב שמטרתו שאני לא יחזור לעבודה (עבודה פיזית וכו')למרות שזה לא נכון במידה ורופאת התעסוקה הכן לא תחזיר אותי לעבודה
מה אז?אני אב ל5 ילדים ועובד עצות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבקש עזרה - תגובה
ד``ר מרק-אלן לוי26/08/2012היות ולא הוכרת כנפגע בתאונת עבודה נשאר לך רק להפעיל את קרן הפנסיה שלך.ולהצטייד בעורך דין נחמד .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרית אתאאביב22/08/2012
אני עובדת בסדרנות בסופר בחברה למוצרים כבדים כ7 שעות ומתעסקת אם מקודד לתימחור מוצרים אני עובדת כשלוש שנים בחצי שנה האחרונה אני סובלת מכאבים חזקים ביד ימין בשורש כף היד וקושי בקיפוף האצבעות וביד שמואל באגודל כאבים חזקים יש לציין שבישתי הידיים כשיש כאבים יש נפיחות גם בשורש כף היד וגם באגוגל ובתוך כף היד רציתי לדעת אם יש לזה קשר לעבודה בה אני עובדת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרית אתא - תגובה
ד``ר טמיר גפן22/08/2012שלום רב!
ראשין יש להיבדק ע"י הרופא המטפל או אורטופד ולאחר שישנה האבחנה ניתן לדון על קשר בין מצב הרפואי ובין העבודה.
בכבוד רב ד"ר גפן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרית אתא - תגובה
ד``ר מרק-אלן לוי23/08/2012בלי אבחנה אין קשר לכלום .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמו ימי המחלה.א.ל.22/08/2012
תמו ימי המחלה שלי. אין עוד תשובה מה-מ.ל.ל. אני לא מקבל שכר יותר מעבודתי. הביטוח לא משלם משום שאין את התגובה מה-מ.ל.ל. רופא תעסוקתי ממתין לתגובת מקום עבודתי, בעניין המגבלות שיש לי.בינתיים אני בלי אמצעי קיום. מה האפשרויות העומדות בפני. אנא התייחסותכם. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמו ימי המחלה. - תגובה
ד``ר טמיר גפן22/08/2012המסמך לא לא ניתן לקריאה. מכל מקום מה שהצלחתי להבין הרופא קבע שאינך מסוגל לעבודה. הביטוח לא קשור לביטוח לאומי לכן יש לנסות לקבל פיצוי מביטוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמו ימי המחלה. - תגובה
ד``ר מרק-אלן לוי23/08/2012אתה יכול לבקש מרופא התעסוקתי שבינתיים הוא יכריז עליך כ"נכה נזקק".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכה נזקק
שמואל24/08/2012ואז מה זה נותן שרופאת תעסוקה רושמת דבר כזה נכה נזקק?
אני בדיוק באותה סיטואציה ולא יודע מה לעשות
אני נפגעתי בתאונת עבודה אבל עקב אי ידיעת החוקים לא פעלתי כשורה בהתיעצות אם עו"ד אמר לי שאין לי סיכוי למרות שיש 2לי פריצות דיסק בצוואר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)